רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר netgear dgn2200 של בזק... (ADSL). הייתה לי 'חצי' בעיית חיבור איתו לאינטרנט דרך ה-PS3. בבדיקה של התקשורת ב-PS3 קיבלתי את ההודעה הבאה: [pre]The router in use may not support IP fragments, and the communication features of some games may be restricted[/pre] הפתרונות המוצעים שמצאתי בגוגל הם בעיקר פתיחת פורטים/DMZ או שינוי ערך ה- MTU בראוטר. אבל שום דבר לא עזר... עד שהגעתי ל- adsl settings והיה שם Multiplexing Method ושיניתי מ- LLC-BASED ל - VC-BASED. ואז לא קיבלתי יותר את ההודעה ב-PS3 והכול עובד תקין ומהיר עכשיו. מישהו מבין מה שיניתי בעצם? מה יכול להיות שאולי השינוי הזה השפיע עליו שאולי עדיף לי דווקא להשאיר את ה- LLC? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר יותר משבועיים יש אצלי ניתוקים מהאינטרנט בשעות הערב וגם קו הטלפון נופל מידיי פעם בשעות האלה.כבר היו פה טכנאים 3 פעמים כולל אחד שקוראים לו "בכיר"והחליפו כל מה שניתן להחליף למעט הכבלים בתוך הקירות,וכלום לא עוזר. בשעות הערב החיבור פשוט מקרטע.ה"בכיר" רצה לבדוק את החיבורים בקופסת המיתוג מחוץ לביתאלא שהוא לא ידע איפה היא נמצאת אז לא בדק.כבר דיי נמאס לי להישאר כל פעם בבית ולחכות לטכנאים שלהם.יכול להיות שיש בכבלים בעיות תשתית שגורמות לניתוקים רק בערב ? היגיון שלי אומר שאם הבעייה צצה רק בערב בשעות העומס זה לא נובע מהתשתית אצלי בבית.האם זו מסקנה נכונה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בבוקר התקינו לי הוטבוקס למהירות 100 מגה, ספק בזק בינלאומי. ההוטבוקס מתפקד רק כמודם, ראוטר TP-LINK 1043ND, בלי חייגן, והוא מחובר ל-8 ערוצים. נתחיל מזה שהמהירות שאני מקבל בארץ היא בקושי 70 מגה, עם זה אני עוד יכול לחיות, אבל המהירות לחו"ל פשוט זוועתית ברמות של 56K, לאירופה אני מקבל בקושי 10 מגה ולארה"ב משהו כמו 2-3. סרטונים ביוטיוב נתקעים כל 4 שניות ובכללי אני מרגיש שחזרתי אחורה במקום להשתדרג, כשהייתי על 12 מגה הכל היה תקין. בזק בינלאומי ניערו אחריות לגמרי ברגע שהחיבור ללא חייגן וכל פנייה אליהם מסתיימת ב"זה לא קשור אלינו, תפנה להוט". הוט לא עוזרים יותר מדיי, בארץ הם אומרים שהם מתחייבים לעד 100 מגה שזה עוד בסדר אבל הם אומרים שלחו"ל אין להם שליטה וככה זה. כמובן שזה בולשי…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ה-DHP-500AV של חברת D-Link הוא מתאם HomePlug המאפשר העברת תקשורת על גבי רשת החשמל הבייתית. השימוש בו חוסך פריסת כבלי רשת וטומן בחובו יתרונות רבים. הסקירה מתארת את אופן השימוש בו, מנתחת את המבנה הפנימי שלו ואת הביצועים שהוא מספק. http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הציעו לי את HOT את הHOTBOX החדש ואני מאד מתלבט לגביו יש לי איזה פרנויה שהוא לא יעבוד משום שקראתי על בעיות שיש לו באתרים רבים באינטרנט במיוחד שהPORT שלו חסום והוא עושה בעיות עם משחקי ONLINE ו MULTIPAYER שזה בעיקר מה שאני עושה עם המחשב אשמח לשמוע תגובות ונסיון שלכם בענין תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במודם מסוג D-Link WBR-1310 אני לא ממש מבסוט ממנו. כאשר אני בחדר (ממש לא רחוק), האות כבר חלש. אני מניח שעולם המודמים גם הוא עולם בפני עצמו, ויש המון סוגים, דגמים, ומחירים. האם יש המלצמה על מודם חזק יותר, שידוע כאמין ומומלץ? תודה רבה! [אגב, יש לנו 2 אייפונים על ווי-פיי, ו-2 לפטופים, למקרה שזה רלוונטי]
-
שלום רציתי לדעת האם ישנה דרך לחסום את הגישה (יש לי ילדים) לאינטרנט בכרטיס רשת האלחוטי כרגע הם יכולים לעשות connect פעם אחת והוא שומר את הסיסמא
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש משהו יותר טוב/כדאי מה TL-WR1043ND ברמת מחיר דומה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שדרגתי את האינטרנט ל30 מגה בתשתית HOT, ויש לי בעיה אכשיו עם הראוטר edimax br6204wg. כשהגיע טכנאי HOT ביקשתי ממנו שהhotbox יעבוד רק כמודם ולא כראוטר והוא אמר לי שאם אכשיו הוא עובד כמודם ולא כראוטר ואם אני ארצה לשנות זאת אליי להתקשר לHOT. אכשיו הוא חיבר את המודם והראוטר כך:את הכבל מהמחשב חיבר למודם (הוטבוקס) ואת ההוטבוקס הוא חיבר עם הראוטר אדימקס לתוך כניסת הwan בצורה הזאת אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראטור אדימקס דרך ה192.168.2.1 אבל עדיין אפשר להתחבר לראוטר והאינטרנט פועל. ואז ניסיתי לחבר את הכבלים בצורה שונה ויוצא שאם מחברים את הכבל מהמחשב לאחד מהפורטים באדימקס ואז מהWAN באדימקס לhotbox ניתן להיכנס להגדרות של הראוטר וניתן להתחבר לראוטר והאינטרט פועל. השא…
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני רוצה לציין מראש שאין לי שום ידע בנושא. אני צריך ראוטר בשביל לחבר את סמרטפון שלי דרך הWIFI, מחשב נייד, נייח בעתיד. כרגע יש לי תשתית של HOT. **מרחב הבית עצמו קטן כ80 מטר מרובע. * אשמח אם האוטר לא יעשה לי כל הזמן בעיות של חסימת פורטים. כמה אמור לעלות ראוטר נורמאלי שיספק את הדרישות שלי?
-
בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שרת אינטרנט כלשהו על פורט 80. הוא מחובר לראוטר tplink ומשם למודם 600e של בזק. פורט 80 מפנה למחשב הזה בראוטר. בגישה דרך האייפי הפנימי של המחשב ברשת זה עובד. אבל בגישה דרך האייפי החיצוני אני תמיד מגיע לעמוד הניהול של המודם. נכנסתי אליו וניסיתי להבין איך לבטל את זה אבל לא הצלחתי.. אולי אני צריך להפנות גם במודם (הוא סוג של ראוטר גרוע),את פורט 80?זה ימנע מהמודם להכניס אותי לפאנל המעצבן שלו? מי מכיר ויודע מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין בראוטר טוב (בעיקר עם הרבה RAM) ועדיף שיהיה חוטי. אם אין ברירה, וחייבים לקנות אלחוטי, אפשר להוריד את האנטנה שלו? או לגרום לא שלא ישדר בכלל באנטנה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי בבית 2 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך כדי להפוך את האינטרנט הרגיל שלי לWIFI כדי שגם המחשב שלי יקלוט?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחר אני עומד לקבל ראוטר\מודם חדש מבזק אבל יש לי גם SmartBox של אורנג' שמנתב לי את השיחות טלפון ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי לנתק אותו ולחבר רק את הראוטר של בזק... האם יש דרך לגרום לשניהם לעבוד יחד? אם כן אז איך אני מאוד אשמח לעזרה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה הזאת תמשיך להראות לכם ניתוב של השרת שאתם בוחרים כולל לאתר שאתם מתמקדים בו באותו הרגע בלי לרשום אותו, וזה ימשיך לקחת את הנתונים בזמן אמת לראות אם יש בעיות או קפיצות. http://www.d3tr.de/
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. יש לי בדירה חיבור אינטרנט 12 מגה דרך הוט וטריפל C. כאשר אני מחובר ישירות למודם, אני מקבל את מלוא 12 המגה (ווידאתי את זה עם שני לפטופים). כאשר אני מחובר דרך ראוטר אני מקבל מחצית. החלפתי ראוטר. ניסיתי גם חוטי וגם אלחוטי. ניסיתי עם מחשבים שונים. האם לראוטר יש מגבלת תעבורה מקסימלית? לשם השוואה, בבית של ההורים שלי, יש לי 10 מגה (NGN) עם בזק בינלאומי. כשהתחברתי המוקדנית אמרה לי שאני צריך להחליף את המודם - היה לי BFocus 270 ונתנו לי מודם/ראוטר של NetGear. בבית של ההורים אני גולש יציב לחלוטין על 10 מגה - גם Video Strem , גם ביטורנט, גם גלישה רגילה. אני לא רוצה ללכת ולהשקיע סתם כסף בלי להבין את העקרון מאחורי הבעיה. חיפשתי פה בפורום, וראיתי סוגיות דומות אבל ללא פיתרון. אני …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, הנושא הזה נטחן כמו מים, אבל האיטיות לאחרונה עוברת כל גבול. בתור אחד שלא נמצא יותר מדי בבית, זה די מעצבן להתחיל להתעמת איתם בנושא כשאני סוף סוף בבית - המהירות כל כך איטית שאני לא יכול לפתוח אפילו אתר לבדיקת מהירות (speedtest.net). סרטונים באתרים אחרים מ-youtube (מטהקפה, סרטים בצפיה ישירה) נטענים יותר לאט מה-1mb של הסלולארי שלי (ואני בחבילה של 12mb), אפילו איביי ואמזון נטענים במשך דקות(!!!), ואפשר בכלל לשכוח מתמונות ברזולוציה גבוהה. מה לאזעזל הולך פה?
-
- 34 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי מתשתית הוט לבזק (100 מגה בשתיהן), אני מקבל קרוב ל 95MBit ב DOWNLOAD אך החיבור מתנתק בין כל מספר דקות למספר שעות. הניתוק - חיבור נעשה מיידית, לא נראה שיש בעיית סנכרון. מחובר עם Dir-655 (קושחה אחרונה 1.35 A4) למודם נתב של בזק Netgear vvg2000. קו הטלפון המוביל למודם עובר בתעלת כבלים של Yes. הורדתי את ה MTU של ה DLINK ל 1380, נראה שעזר קצת. יש לציין כי בתשתית הוט בתצורה זהה לא היו בעיות כנ"ל רעיונות ? תודה מראש ל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את הקושחה האחרונה מהאתר של TP-LINK, התקנתי אותה, ואחרי ריבוט הראוטר נפטר. מנורת SYS לא דולקת, הראוטר לא נותן IP וכמובן שלא ניתן לגשת אליו. לא ברור לי למה התקנה של קושחה רשמית ללא שום בעיות בתהליך עושה מהראוטר BRICK. השאלה שלי היא כזאת - אני רוצה לממש אחריות, הראוטר נקנה לפני שנה ב-KSP והאחריות היא ע"י בנדא מגנטיק. למי מהם אני צריך לפנות? כי ראיתי שהמעבדת שירות של בנדא היא בנתניה, ואני מדרום הארץ, אז זה קצת בעייתי... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם-ראוטר מסוג ROTAL RTA1320a שהוגדר להיות גם ראוטר וגם מודם. איך אני יכול להחזיר אותו לכך שיהיה רק מודם (כמו שהוא היה כשקיבלתי אותו מבזק)? תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-