עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aviram20,

שלום לכולם יש עניין שאני צריך בו הבהרה קצרה מאחר ואני לא ממש מבין בנושא יש לי איזה מודם מעפן מלפני 4 שנים משהו כזה שעד היום עבד טוב ואני גולש בו והוא עובד סבבה ומהיר .. שאלתי היא כזאת כאשר אני מחבר את המחשב לאינטרנט הוא מראה לי שאני מחובר במהירות 1.8 משהו.. ממה שהבנתי מהספקית שלי זה שיש לי אפשרות לשדרג את המודם בחינם.. האים זה נחוץ והאם זה כדאי ויעלה את מהירות הגלישה באינטרנט את הדפים שנפתחים וביכלל .. המחשב שלי עובד מטוס ממש אני לוחץ על האייקון שניה אחת הוא בגוגל כנ''ל לגבי כול האתרים טוען סרטים בשניה .. אך אני רוצה יותר מהר ממה שעכשיו אז כמו ששאלתי .... אשמח אם תאירו את עניי בנושא ...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום יש לי ווינדוס 7 ואני מחובר בADSL דרך ראוטר ASUS AM604G. אני מעוניין להגביל את מהירות ההעלאה שלי. אם אפשר לכל המחשבים באופן גלובלי דרך הראטור- עדיף. אם לא, אז גם רק למחשב אחד זה בסדר. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by 1tanai,

מישהו יודע על תוכנה שקובעת את מהירות האינטרנט מישהו יודע על תוכנה שמבטלת את ההגבלה של המהירות של האינטרנט

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני ממש צריך עזרה ואודה לכם אם תצליחו לעזור לי. אני נמצא בחחו"ל ורוצה שיהיה לי אייפי ישראלי. יש אפשרות כזאת? אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by thebenjamin,

שלום, בעבר השתמשתי בטורנטים והיה בסדר גמור,לאחר מכן שמרתי על הטראקרים הפרטיים פעילים ברמת המינימום כדי שישאר החשבון ולא מעבר לזה. עכשיו אני רוצה לחזור ולהשתמש אבל נתקלתי בבעיה ממש מוזר, פורטים אני יודע לפתוח, המהירות דווקא בסדר ממה שראיתי, הבעיה שלי היא יצירת תקשורת עם הטראקרים או לאחר שנוצרה תקשורת העדכון נכשל. ניסיתי לעקוב אחרי כל מיני מדריכים באתר הרשמי וגם ממקומות אחרים, הטורנטים הרבה פעמים נעשים אדומים בגלל שהתוכנה לא מצליחה לתקשר עם הטראקר, היא מנסה לזמן מה ולאחר מכן זה הופך לoffline (timed out). מה הבעיה פה? זה נראה שזה בא מהספקית, גם בTEST שיש שם כל שרת שאני מנסה לבדוק דרכו את המהירות נותן לי TIMED OUT ובנוסף בבדיקת פורטים (וזה משהו לא חדש) בשעות הפחות עמוסות הוא …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by atm972,

אני יודע שדיברנו על הפיכת ראוטר של בזק ל-AP אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו קצת שונה - יש לי מודם ( מוטורולה סטנדרטי של הוט ) ואני רוצה לחבר אליו את הראוטר שיש לי מבזק ( dlink 2650u ) כך שאקבל חיבור אלחוטי בבית ולא לשלם על זה להוט... מי יכול לעזור ? ??? :s05:

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי אנשים. בקרוב אני אחבר את הרשת שלי, כבר יש לי את רוב החלקים ויש כמה דברים שאני צריך לדעת.. הרשת נועדה לשתף שני מחשבים ולאפטופ לאינטרנט מהיר שיהיה מחובר למחשב הראשי. החלקים שאני אשתמש בהם: נקודת גישה אחלוטית> D-Link DWL-5000AP כרטיס רשת> Realtek 8029 Based 10/100 כרטיס רשת אלחוטי לנייד> D-Link DWL-A650 כרטיס רשת אלחוטי למחשב 2> D-Link DWL-A520 סוויטצ'> Linksys EtherFast Workgroup Switch 10/100 5-Port מודם> Alcatel SpeedTouch כבלי רשת> 3 - לא יודע איזה. טוב את כל אלה יש חוץ מהכבלים, ומספק כח שחסר לי למחשב השני.. כל החלקים של הרשת האלחוטית מסוגלים להגיע עד 70Mbps, תלוי במרחק. הנה תרשים של התכנון איך הכל יתחבר: אני יודע שהנקודת גישה צר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yonatanph,

יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ag43,

הבית שלי עבר שיפוץ נרחב שכלל העברת כבלי רשת בתוך הקירות. כעת יש לי מעין "אמבטיות" בקיר שאליהן ניתן לחבר שקעים (רשת,טלפון וכו'). הבעיה היא שאני לא יודע את סוג האמבטיות כדי לדעת איזה שקעים מתאימים לקנות. מישהו יודע כיצד מבררים זאת? הנה דוגמא למספר שקעים: http://www.mediagalaxy.co.il/cat/231-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99%D7%9D/ ועוד שאלה קטנה על הדרך: העברתי כבל CAT 5E ומשום מה בכל השקעים האלו כתוב באתר הנ"ל שהם תומכים רק ב 10/100 ורק בשקעי CAT6 כתובה תמיכה ב1000MBPS. האם יש הבדל בין השקעים לכבל או שזו טעות של האתר? עריכה: הצלחתי לתפוס את הקבלן ומתברר שאלו שקעי GEWISS. אשמח לתשובה על השאלה השניה (מה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by iMeash,

היי, אני מחובר לסיב אופטי של פרטנר במהירות של 300 מגה דרך כבל רשת ישירות למחשב. בשעות העומס, שעות הערב בעיקר, אני חווה האטה קיצונית במהירות האינטרנט. הגלישה עצמה בסדר וגם בבדיקת מהירות אני מקבל את המהירות הדרושה, הבעיה היא בהורדה של קבצים. אני מוריד הרבה קבצים משרת פרטי שיש לי שממוקם איפשהו באירופה. בשעות הבוקר אני מקבל מהירות הורדה של 30 מגה לשנייה בערך. ברגע כתיבת שורות אלו מאותו שרת אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 1 מגה לשנייה. קיצוני לכל הדעות ובלתי שמיש בעליל. השאלה שלי היא האם גם אתם חווים את אותה בעיה כמוני? כמובן פונה למי שמחובר לפרטנר. מי שלא מחובר לפרטנר האם יש המלצה לחברה אחרת שזה לא המצב בה? מנסיון העבר שלי עם כל חברת אינטרנט בערך זה שה…

11. Started by POPCORN,

שלום יש לי פיירוול עם 6 פורטים לכל פורט יש van משלו ומגיע לחדר אחר אני מעוניין לחבר מחשב אחד לרשת שנמצאת בחדר אחר , לדגומא יש לי שתי חדרי מחשבים חדר 1 - יושב על vlan 192.168.1.254 חדר 2 - יושב על vlan 192.168.2.254 יש מחשב 1 שנמצא בחדר 2 וצריך להיות מחובר לרשת של חדר 1 לפי מה שהבנתי יש לי שתי אופציות 1) להעביר כבל נוסף מהחדר הראשון לשני (מדובר על כ50-60 ומסובך) 2) לקנות סוויץ מנוהל שיקבל לחדר השני את שני ה vlan ואז יפצל את שני ה vlan אפשרות שניה נשמעת לי יותר הגיונית כרגע מבחינת עבודה + יכולת מספר שאלות 1) אני צודק בקשר לסוויץ המנוהל 2) איזה סוויץ מספיק לי? 3) ראיתי את זה ב…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by baz0r-,

אתמול בערב התחילה לי בעיה מעצבנת, שחלק מהאתרים פשוט לא עובדים, בעיקר אתרים מחו''ל. נניח Ynet וHwzone עובדים מעולה אבל אתרים אחרים פשוט לא עובדים, הם אפילו לא טוענים אלא ישר מוציאים הודעת שגיאה. הדפדפן הוא Firefox אבל הבעיה גם בIE. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by boaz,

ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by o07,

שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מה המצב אנשים?? לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד... ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב" אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by x-dude,

יש לי את ה DLINK DI-604 ומאותו יום שקניתי אותו אני עובר רק סיוטים (ניתוקים,דפים שהוא לא מעלה וכו...) אני משתמש בכבלים ולאחר הקנייה רק התברר לי שיש לנתב הזה לא מעט בעיות עם הכבלים. היום אחרי כמה ימים שניסיתי קושחה חדשה (שהיא גרמה לי לזחול באינטרנט),עשיתי Downgrade לגירסת קושחה יותר ישנה (בפורום של DLINK אמרו שאפשרי לעשות Downgrade),חיכיתי וחיכיתי בקיצר העידכון נכשל ועכשיו אין לי גישה לקונפיגורציה של הנתב. ניסיתי לעשות לו ריסט (בעזרת סיכה מאחורה),להוציא מהשקע.....כלום! הוא לא מצליח לתת לי כתובת DHCP. אולי למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? (בפורום התמיכה של DLINK הם שרוטים לא יודעים כלום נשבע לכם). אם אני לא יצליח לסדר את זה,מישהו יכול להמליץ לי על נתב טוב (טוב זה נתב שמיועד ל…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by haim855,

הכל עבד כרגיל וטוב..מבערך חג הפסח הבעיה התחילה.. אני משחק משחקים הכל עובד סבבה פינג נגיד על 100 לשניה קופץ ל900 400 וכדומה ואז חוזר לעצמו לסביר 100 שהכל עבד רגיל היייתי בהוט ובזק בנלאומי .. חשבתי שזה בגלל הספק בלאומי אז עברתי להוט נט..גם שם אותו דבר.. יש למישהו מושג מימה זה נובע?

19. שלום לכולם. אני רוצה שהדואר שלי יתנקז אל ה- Outlook. מערכת ההפעלה היא Vista. משהו שקשור לשרתי in ו- out. אני אשמח לעזרה. תודה.

20. Started by udi,

שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני צריך לחבר 2 יחידות הנמצאות במרחק 50 מ' (אווירי- בערך 25-30 מ'), וכידוע ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות הכללית גדלה, האם אפשר להשתמש ב50-60 מ' כבל מוצלב, ועדיין האותות (המידע) יעברו כראוי? כמו כן, בין יחידות הדיור יש קיר בטון כך שפתרון אלחוטי בלתי אפשרי...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by QQQ,

כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי נתב ECI B-FOCUS 312 שקיבלתי מבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. האם סוויצ' בעל מהירות X משמע מהירות X לכל פורט (בנפרד בו זמנית)? כלומר אני יכול לגלוש על 100 מגה בסוויצ' של 10 מגה בעל 10 פורטים וכל אחד יקבל בו זמנית 10? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים