רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלי אני מעלה קבצים עצומים (עד 4GB) לאינטרנט על בסיס קבוע. אני מחובר כיום במהירות של 5/500 של בזק וכל העלאה כזו מנטרלת לי את האינטרנט ל-10 עד 30 שעות. זה ממש לא הגיוני להמשיך לעבוד ככה מבחינתי. חוץ מלשדרג למהירות 8/800, שזה לא שיפור כל כך גדול, איזה עוד פתרונות קיימים בארץ ? אולי חשוב לציין שה-DOWNLOAD לא משנה לי בכלל, רק ה-UPLOAD. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי חיבור של 100mb כאשר המודם מחובר ישירות למחשב המהירות בבדיקות קרובה ל100 . כאשר אני מחובר אלחוטית דרך ראוטר של לינקסיס e1000 המהיורת בסביבות 20mb . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהם להחליף אותו מ6740U, אתם אומרים כדי? מה אתם אומרים עליו עדיף מ6740?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! האנטרנט שלי הוא 5MB, עשיתי בדיקה מול הספק והתשתית והכל תקין (בעיה שהייתה בקו סודרה DSL)!!! אבל שאני מוריד דרך JD מראפידשר עם פרימיום המהירות היא איטית מאוד.... עד לפני כשבועיים הייתי מוריד על 550KB בכיף... לאחרונה בגלל הבעיה המתמשכת פירמטתי את הכונן והתקנתי וינדוס 7 במקום XP SP3 שהיה לי... סידרתי את פיירוול ועוד דברים ועדין המהירות איטית... אני גר באזור השומרון.... המחשב חזק Q6600 ניסתי מלא שרתים לא עוזר... (השרתים של רפידשאר כמובן) LEVEL 3\TL2 וכו'.... יש הצעות בבקשה אני משתגע מזה אני תמיד מוריד דברים על מהירות MAX..... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמת IP ביתית שמסוגלת לשלוח התראה במייל או SMS כשאר מזוהה תנועה בחדר בה היא מותקנת. חשוב שיהיה ניתן להפעיל כשיוצאים מהבית בצורה קלה וגם לשלוט מרחוק דרך הטלפון הנייד.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נתב אלחוטית של EDIMAX, והרשת היא בין שני מחשבים, אחד נייד עם כ. רשת אלחוטי והשני נייח שמחובר בכבל לנתב. אין לי כרגע שום הגנה על הרשת. קראתי באתר של מיקרוסופט שאפשר להגביל את הרשת ע"י הוספת מחשבים ע"פ מס' הMAC שלהם. מישהו יודע אולי איך לעשות את זה? עם תוכנה או בהגדרות של הנתב? אולי למישהו יש רעיון יותר טוב איך להגביל חדירה של משתמשים שנמצאים בטווח הרשת שלי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז נתחיל מזה שהידע שלי במחשבים הוא בסיסי ביותר ורק אתמול התחלתי להשתמש ב-proxytool לצערי גיליתי שהגלישה דרך שרת פרוקסי היא חוויה למזוכיסטים בלבד או לכאלה בעלי מטרה ספציפית, בתור דובר גרמנית המטרה הברורה שלי היתה צפייה ב-zattoo, תוכנת שמכילה צפייה בהרבה ערוצים בגרמנית עם אפשרות לצפייה אונליין או באמצעות תוכנה חיצונית, בארץ אין אפשרות שימוש בתוכנה עם ip ישראלי. בגרמניה השתמשתי בה הרבה אבל בארץ גיליתי שאין לה יותר שימוש על המחשב שלי והסרתי אותה, עכשיו אחרי שגיליתי את הפרוקסי ( כאמור ידע קצת מוגבל במחשבים..) אני עדיין זקוק לפרוקסי אירופאי עם עדיפות לגרמני אבל השאלה שלי היא האם אחרי מציאת אותו שרת פרוקסי אירופאי אוכל לצפות בתכנים של זאטו ברמת מהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצורך כונן רשת 1TB ... מייקרוסופט רוצים 5$ .. לעומתם DROPBOX רוצים 10$. מה הקטע ? מה מייקרוסופט לא מספרים ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבל של אינטרנט שהשחלתי בקירות. כרגע הוא מחובר מהראוטר ישירות למחשב בחיבור של 4 גידים. הכבל הוא CAT 5E. אני רוצה לפצל את החיבור הזה ככה שאני יוכל לחבר 2 חיבורים לשני מכשירים שונים(מחשב ועוד מחשב בקרבת מקום)- מאותו כבל שמגיע מהראוטר. איזה מוצר אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? חשבתי על דבר כזה- אבל הוא יקר ואני לא צריך 5 חיבורים. מה מוצר כזה ייתן לי? תודה רבה על היעוץ.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimax ואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן .. מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 רשתות אחת פרטית (VPN) ואחת של אינטרנט אני רוצה להשתמש במחשב אחד בשני הרשתות בו זמנית מה שאני עשיתי חיברתי כל רשת למחשב אחד ב2 כרטיסי רשת שונים. הבעיה שזה לא עובד טוב, בכל רגע נכון רק אחד מבניהם יכול לעבוד. זה או שהאינטרנט עובד או שהVPN עובד, אבל לא שניהם ביחד. אני שמתי לב לבעיה שאם אני עושה פינג לרשת אחת חלק מכתובות עובדים וחלק לא (כאשר שניהם מחוברים). ממה יכולה להיות הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 22:43:33 אני רק רוצה לציין שאמרו לי לקחת ראוטר נוסף לחבר את 2 הרשתות אליו וליצור טבלת הפניהאבל משהו יודע איך עושים את זה? משהו יודע איזה סוג של ראוטר צריך? בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף התחברתי לאינטרנט המהיר ויש לי כמה שאלות. *קיבלתי מודם Samsung שמתחבר לכרטיס הרשת ויש לי כרטיס רשת מובנה על nForce2. עכשיו ברגע שהמחשב עולה, המחשב "חושב" שהוא מחובר לאינטרנט, כלומר הICQ אוטומטי עולה. אבל הוא לא באמת מחובר, למה זה ? מה מציין ה 10/100 Mbps ? האם החוט שמתחבר למודם הוא חוט כמו של קו טלפון רגיל (הם נתנו לי חוט קצר) ? המ.. אני זוכר שהיה לי עוד כמה שאלות אבל הם לא עולים לי עכשיו.. בכל מקרה תודה רבה לכם
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר על תשתית בזק 10 מגה וספק הוטנט. אני מקבל פינגים של 80ms בארץ לכל שרת שיושב בספקית בזק בינלאומי. על שרתים שיושבים בספקיות אחרות אין בעיה. (מקבל 17ms) האם עוד מישהו נתקל בתופעה? ניסיתי להתקשר לתמיכה של הוטנט אבל אחרי המתנה ממושכת וויתרתי. הם בכלל יכולים לעשות משהו בנדון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה. עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה שהדואר שלי יתנקז אל ה- Outlook. מערכת ההפעלה היא Vista. משהו שקשור לשרתי in ו- out. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים לאור התחברותי לפס הרחב בסיב האופטי של אנלימטיד מתברר שהנתב שברשותי (לינקסיס EA3500) ׂאינו תומך ככול הנראה בהעברת קבצים מעבר למהירות של 200-300 מגה ואני מחובר במהירות 500 התחלתי קצת לנבור בנבכי הרשת בבחינה של נתב חדש שיוכל להעביר קבצים בפס רחב של 1 ג'יגה ללא בעיה והזרמת קבצים ב 4 K באלחוטי וקווי בצורה מיטבית לצערי הבנתי שלמצוא נתב כזה בטכנולוגיה של ימנו למי שלא מבין זה לחפש מחט בערימה של שחט לכן אני פונה אליכם לחכמת ההמונים בהמלצה על נתב איכותי ומתקדם וגם אשמח לקבל אתרים שבוחנים ביצועים של נתבים תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזק הבטיחו 50MB וגובים על תשתית-ספק (בזק בנלאומי) 10 ש"ח בפועל מסתבר שבשכונה שלי יש 30MB, וספק אם יהיה 100 בטווח הקרוב. האם הוט תשתית+ספק 100MB, שמחוייבים לפי החוזה ל-70% לפחות, הם פתרון עדיף במקרה שלי? לכאורה 70MB > 30MB+ ועדיין, האמירה הנפוצה היא שהוט הרבה פחות מוצלח מבזק. והשרות זוועה. אשמח לשמוע ממי שיש לו הוט מה המהירות בפועל. היבט משני להתלבטות: צריך למתוח כבל 20 מ' לחדר מרוחק. הוט לוקחים על כך230 ש"ח, וטכנאי פרטי (בזק לא נותנים שרות כזה) יקח 350 ש"ח לפחות.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נסיתי לשנות הגדרות במחשב ובראוטר כדי שאוכל להפעיל מרחיב טווח של אדימקס והתוצאה קשה: 1. יש גישה מאוד מצומצמת לאינטרנט, Facebook, YouTube ולמרבה הפלא, גם HWForum/ 2. אין גישה לראוטר של הוט, hotbox. 3. כמבצעים בדיקה באמצעות המערכת של חלונות, מקבלים שיש בעייה בהגדרות ה- IP. ההגדרות כולן בהתאם לברירת המחדל. איך יוצאים מהפלונטר?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-