עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vitali94,

הראוטר עומד אצלי כבר משהו כמו 3-2 שנים משהו כזה ועבד בסדר מהירות האינטרנט היא 5 מגה! עכשיו עקב בעיות במחשב היתי חייב לעשות פירמוט למחשב.. לאחר הפירמוט בזק אומרים לי שצריך להזמין טכניי כדי שאני יתקין כרטיס מסך והוא מחובר אצלי בעזר קבל... אז מה אני עושה??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בחדר - הנקדה יוצאת מ"הקיר cat5E" ואני צריך לפצל רשת (לא צריך wifi). למחשב, סטרימר, מדפסת, והתקנים, TV איזה נתב מתג מומלץ ? תודה,

3. Started by liram21,

שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by det0x,

שלום, יש לי ראוטר משולב של הכבלים HOTBOX (חרא של מוצר סליחה על הביטוי). לפני הייתי בתשתית בזק עם נתב משולב גם בADSL RTA 1025 ראוטר מעולה, עכשיו הוא לא בשימוש ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לנצל אותו. רציתי לדעת אם אני יכולה לשרשר בניהם שה RTA של בזק יהיה סוג של ACCESSPOINT והHOTBOX ישאר זה שמקבל MPLS DHCP בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by xytkhi,

היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by haim855,

הכל עבד כרגיל וטוב..מבערך חג הפסח הבעיה התחילה.. אני משחק משחקים הכל עובד סבבה פינג נגיד על 100 לשניה קופץ ל900 400 וכדומה ואז חוזר לעצמו לסביר 100 שהכל עבד רגיל היייתי בהוט ובזק בנלאומי .. חשבתי שזה בגלל הספק בלאומי אז עברתי להוט נט..גם שם אותו דבר.. יש למישהו מושג מימה זה נובע?

7. Started by Psy,

כידוע אפשר להקים HOST ללא צורך בIP קבוע. עשיתי את כל השלבים, הקמתי HOST, הפעלתי את התוכנה שמעדכנת את הIP עכשיו לא כל כך הבנתי איך אני אמור להפעיל את זה... כשאני רושם את הכתובת xxxxx.no-ip.biz הוא מוביל אותי להגדרות הראוטר. איך אני מגדיר לו שהכתובת הזאת תוביל למצלמות למשל \ או לכל דבר אחר ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי, התחברתי לסיבים אופטיים במהירות של 1000 אבל אני לא מצליח לקבל יותר מ330~ הורדה במחשב הנייד כשאני מחובר ל5G (גם כשאני צמוד לראוטר) יש דרך שאני אוכל לקבל את מלוא המהירות דרך ה5G? אני צריך לקנות דונגל מיוחד או משהו? *ברור לי ש1000 זה תיאורטי אבל לפחות מה שניתן לקבל תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום. לאחרונה נזכרתי בדבריו של ליאו מטק טי וי: לנו למשל (טק טי וי) יש T1 על משהו כמו 1500 מחשבים,ואנחנו גולשים ממש מהר. זה בגלל שרוחב הפס הוא גדול מאוד. הבעיה היחידה היא מהירות השליחה. על כל חבילה שהמחשב מקבל המחשב צריך לשלוח עוד חבילה שתאשר שהוא קיבל אותה. אז אני שואל: א.האם מה שזכור לי מדבריו הוא הסבר מדויק למצב. ב.מהו T1 ג.אז בשביל מה אני צריך מהירות קבלה גבוהה אם מהירות שליחה היא הכרחית? תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by boaz,

ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by 1tanai,

מישהו יודע על תוכנה שקובעת את מהירות האינטרנט מישהו יודע על תוכנה שמבטלת את ההגבלה של המהירות של האינטרנט

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

אני מתכנן בקרוב לרשת את הדירה עם הציוד הבא: שקע קיסטון 3M Volition RJ45 STP Jack Category 6A כבל רשת U/FTP CAT6a קשיח מסוכך תוצרת טלדור 100 מטר קופסא עמוקה מעל הקיר 83*83*46 מ"מ + פנל עם קיסטון ריק מסגרת מתכת לפנל 83*83 מ"מ, תחת הטיח שאלות: 1. בארון תקשורת, האם עדיף לחבר גם שם שקע קיסטון שיהיה מחובר לפאץ פאנל ומשם מגשר לסוויץ או פשוט לחבר לתקע כמו זה: תקע RJ45 CAT7 מסוכך לכבל רשת, עם אינסרט לסידור המוליכים, תואם CAT7 של טלדור, סוג מקצועי - נחושת מלאה, מוזהב 50" מצד אחד פאץ פאנל מרגיש לי יותר מקצועי, מצד שני להוסיף עוד כבל לשרשרת. אם התשובה היא פאץ, האם כדאי לקחת פאץ ללא קונקטורים ולחבר לו קונקט…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. תמיד רציתי להבין למה בארץ שלנו ישנם 2 חברות להם אנו משלמים בעוד ובחול ישנה חברה אחת אשר מספקת את שירותי האינטרנט למשתמשיה מה מונע מספקיות האינטרנט להוות למעשה החברה היחידה בה נשתמש? ובאיזה ציוד משתמשת כל אחת מהחברות(בזק וספקיות האינטרנט למיניהן)? אם מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן תודה...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. האם סוויצ' בעל מהירות X משמע מהירות X לכל פורט (בנפרד בו זמנית)? כלומר אני יכול לגלוש על 100 מגה בסוויצ' של 10 מגה בעל 10 פורטים וכל אחד יקבל בו זמנית 10? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by wow,

יש לי רשת ביתית וכשאני מתחבר לתוכנה כמו האימיול אז אני מקבל הודעה של LOW ID. רשום שם כך:YOU HAVE A LOW ID,YOUR PORT 4662 NOT REACHABLE. איך אני יכול לפתוח את הפורט הזה? אני חייב לציין שאין לי פיירוואל ולא נורטון ככה שזה לא בגלל זה והפיירוואל של ה-XP מנוטרל. מישהו יכול לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהתוכנה. נ.ב הייתי במדריכים של האימיול אבל אין להם שום פתרון לבעיה כזו כי זה ממש נדיר. רוב הבעיות עם ה-LOW ID נפתרות דרך הפיירוואל(וזאת לא הבעיה שלי).

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by udi,

שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Lior10,

שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי אנשים. בקרוב אני אחבר את הרשת שלי, כבר יש לי את רוב החלקים ויש כמה דברים שאני צריך לדעת.. הרשת נועדה לשתף שני מחשבים ולאפטופ לאינטרנט מהיר שיהיה מחובר למחשב הראשי. החלקים שאני אשתמש בהם: נקודת גישה אחלוטית> D-Link DWL-5000AP כרטיס רשת> Realtek 8029 Based 10/100 כרטיס רשת אלחוטי לנייד> D-Link DWL-A650 כרטיס רשת אלחוטי למחשב 2> D-Link DWL-A520 סוויטצ'> Linksys EtherFast Workgroup Switch 10/100 5-Port מודם> Alcatel SpeedTouch כבלי רשת> 3 - לא יודע איזה. טוב את כל אלה יש חוץ מהכבלים, ומספק כח שחסר לי למחשב השני.. כל החלקים של הרשת האלחוטית מסוגלים להגיע עד 70Mbps, תלוי במרחק. הנה תרשים של התכנון איך הכל יתחבר: אני יודע שהנקודת גישה צר…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ralman,

אני צריך המלצה לראוטר שיהיה פשוט יחסית לבית קטן קומה אחת. הוא לא יפעיל המון מכשירים בעיקר מחשב נייד ומחשב נייח (חיבור קווי) ובאופן מזדמן פלאפונים. מחיר: 150 שקל, בבקשה לנסות לא לחרוג. מהירות : 100 Mbit ומעלה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by asili,

:hat:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by LeftRight,

יש לי רשת בבית והאינטרנט אצלי... אז ככה במחשב השני זה נכנס לשרתי FTP ואצלי זה לא נכנס לא יודע למה.. בשתי המחשבים SP2 אין פיירוול מה קורה כאן?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים