רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מודם ראוטר חדש שישמש אותי גם לעתיד הרחוק כשתשתית הפייבר תעבור גם אצלי בבית. בנוסף, חשוב לי שלראוטר תיהיה אפשרות חיבור לVPN. אחרי בדיקת חברות ודגמים הגעתי למסקנה שTP-Link נותנת לי את המענה המושלם עם דגמי VR2800v ו-VR2800. אחרי קריאה והשוואה של ה״ספקס״ מצאתי שהדבר היחיד שההבדל בינם הוא חיבור לvoip בVR2800v. אשמח אם תותחי הקבוצה יוכלו לבדוק שאני לא טועה בעניין ואולי למצוא עוד הבדלים.. והכי חשוב, האם בשניהם ניתן להשתמש בארץ? אלה הדגמים: VR2800: https://www.tp-link.com/il/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html VR2800v: https://www.tp-link.com/il/products/de…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נזכרתי בדבריו של ליאו מטק טי וי: לנו למשל (טק טי וי) יש T1 על משהו כמו 1500 מחשבים,ואנחנו גולשים ממש מהר. זה בגלל שרוחב הפס הוא גדול מאוד. הבעיה היחידה היא מהירות השליחה. על כל חבילה שהמחשב מקבל המחשב צריך לשלוח עוד חבילה שתאשר שהוא קיבל אותה. אז אני שואל: א.האם מה שזכור לי מדבריו הוא הסבר מדויק למצב. ב.מהו T1 ג.אז בשביל מה אני צריך מהירות קבלה גבוהה אם מהירות שליחה היא הכרחית? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי ראוטר NETGEAR לבן , של בזק בנלאומי , לאחרונה ניסיתי להשתמש בנתב של TPLINK , למחשב (שולחני) השני ( WIFI) , זה עובד ממש לאט ולרוב גם לא עובד בככל. יש למישהו פה המלצה לנתב אחר שיעבוד כמו שצריך או הסבר להגדרה כלשיהי שתגרום לזה לעבוד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לטווח ארוך במיוחד, משהו עם 200mW ומעלה שניתן ליבא מחו"ל כמו כן אם אפשר המלצה מאיפה אפשר לרכוש. בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מלפני כחצי שעה, קו הטלפון שלי "מת" וה ADSL נשאר מסונכרן. הדבר האבסורדי הוא שה ADSL נשאר מסונכרן (כלומר, יש עוד שמץ של מתח העובר בקו הטלפון), אבל הקו מת! (מרימים את השפופרת ואין שום דבר). התקשרתי ל166, הזעיקו טכנאי, אני עדיין מחכה... לבינתיים, נתוני הסנכרון הממש מגוחכים של האלקטל (איבדתי כ5 מגהביט מיכולת הקו, לטובתם שזה יחזור ל10.5 כפי שהיה קודם לכן), להנאתכם : Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 5972 kbit/sec Attainable Atm rate : 5536 kbit/sec Used line rate : 2168 kbit/sec Fast used Atm rate : 1856 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec Rel.…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם סוויצ' בעל מהירות X משמע מהירות X לכל פורט (בנפרד בו זמנית)? כלומר אני יכול לגלוש על 100 מגה בסוויצ' של 10 מגה בעל 10 פורטים וכל אחד יקבל בו זמנית 10? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מודם כדי לקחת אני יודע שהכול אותו דבר אבל סתם מה אתם ממליצים... מהירות 750... בנטויז'ן. דרך אגב הם מביאים כמה מודמים אני יכול לבחור. יצאתי מהADSL בבזק בינלאומי הם אומרים שהם הספק מס'1 ברשת ומשום מה כול ספק אומר ככה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי צריך המלצה למודם שיתמוך בתשתית vdsl של בזק בחבילה של 40/3 מגה, יחובר לראוטר tplink wr 940 רכישה פרטית - לא דרך בזק , עדיפות לחנות בארץ אבל חו"ל גם אופציה, אין הגבלת תקציב אבל משהו שיעשה את העבודה שמודם אמור לעשות, לא פחות ולא יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל רגיל שמחובר למחשב אחד. חוץ ממנו יש לי עוד מחשב אחד ועוד נייד אחד שמחוברים (לפי תורות) לכרטיס רשת במחשב הראשון. אני רוצה לעבוד עם ראוטר ככה שכל מחשב שיתחבר אליו יוכל להתחבר מיד בלי חייגנים, בלי הגדרות ובלי בלגנים (גם כדי שיהיה קל להתחבר עם לינוקס). אם אני מבין נכון, יש לי כמה אפשרויות: 1. לשדרג את האלקטל לפרו ולחבר אליו HUB. זה לא כל כך מוצא חן בעיני כי שמעתי על אנשים שנתקלו בבעיות. 2. להוסיף עוד כרטיס רשת במחשב הראשון בשביל שיהיה אפשר לחבר את כל המחשבים ביחד. זה גם לא נראה לי כי אני לא מקבל את הנוחות שנותן ראוטר. 3. למכור את האלקטל ולקנות במקומו ראוטר עם מודם ADSL פנימי ו-HUB. זאת נראית לי האפשרות הכי טובה, אבל אני מפחד שהיא תפגע לי ביכולת להתחבר P2P…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לרשת את הדירה עם הציוד הבא: שקע קיסטון 3M Volition RJ45 STP Jack Category 6A כבל רשת U/FTP CAT6a קשיח מסוכך תוצרת טלדור 100 מטר קופסא עמוקה מעל הקיר 83*83*46 מ"מ + פנל עם קיסטון ריק מסגרת מתכת לפנל 83*83 מ"מ, תחת הטיח שאלות: 1. בארון תקשורת, האם עדיף לחבר גם שם שקע קיסטון שיהיה מחובר לפאץ פאנל ומשם מגשר לסוויץ או פשוט לחבר לתקע כמו זה: תקע RJ45 CAT7 מסוכך לכבל רשת, עם אינסרט לסידור המוליכים, תואם CAT7 של טלדור, סוג מקצועי - נחושת מלאה, מוזהב 50" מצד אחד פאץ פאנל מרגיש לי יותר מקצועי, מצד שני להוסיף עוד כבל לשרשרת. אם התשובה היא פאץ, האם כדאי לקחת פאץ ללא קונקטורים ולחבר לו קונקט…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של בזק בינ"ל עם 3 מחשבים, אחד מחובר ישירות דרך הראוטר SIEMENS S12-141 השני מחשב נייד ועוד מחשב נייח עם מתאם רשת USB אלחוטי. עד עכשיו הכל עבד בסדר כבר הרבה זמן אבל החל מהיום בבוקר המחשב עם המתאם האלחוטי לא מצליח לגלוש, אני מצליח להתחבר לרשת איתו וגם להכנס דרכו לממשק של הראוטר אבל לא מצליח לגלוש . שני המחשבים האחרים ברשת (הנייח עם הראוטר והנייד) גולשים בסדר הכל רגיל. חשוב לציין שבמחשב עם הראוטר נגעו בתוכנה TUNE-UP שונתנת כל מיני עצות לשיפור המחשב גם באינטרנט,יכול להיות שזה שינה הגדרות כלשהם? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכל עבד כרגיל וטוב..מבערך חג הפסח הבעיה התחילה.. אני משחק משחקים הכל עובד סבבה פינג נגיד על 100 לשניה קופץ ל900 400 וכדומה ואז חוזר לעצמו לסביר 100 שהכל עבד רגיל היייתי בהוט ובזק בנלאומי .. חשבתי שזה בגלל הספק בלאומי אז עברתי להוט נט..גם שם אותו דבר.. יש למישהו מושג מימה זה נובע?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הרשת האלחוטית במקום העבודה שלי נהייתה מאוד איטית ביומיים האחרונים (משני מחשבים) ראוטר טיפי לינק WR941ND ניסיתי ריסט כמה פעמים, לא עזר קראתי שכשירים כמו טלפונים אלחוטיים יכולים לגרום להפרעה. אכן הוספתי טלפון אלחוטי לפני כשבוע אבל ניתקתי אותו מהחשמל ולא היה שינוי. איך אפשר לוודא שמדובר באמת בבעיה ב-WIFI ולא בתשתית ? אני יכול להתחבר ישירות למודם של HOT עם המחשב ? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, במשך 5 שנים בערך אני מקבל קו טלפון VoIP מחברת 012, שעקב התעקשותם כידוע מחובר באופן הבא. מודם AZTECH 600E, מתאם שיחות AudioCodes MP-202 ונתב D-Link DSL-2760U. מאחר והייתה לי בעיה בנתב, איפסתי אותו וניסיתי מספר פעמים לקבל תמיכה מ012, אך בשורה תחתונה, הפעם בניגוד למקרים דומים בעבר, בעמתלות שונות ומשונות, סירבו לתת את התמיכה ורצו שארכוש ב400 ש"ח בערך את ה SmartBox, על אף שכבר יש לי ציוד כאמור. לאור זאת ניסיתי לפי הבנתי, אבל כנראה שיש לי טעות כלשהי בהגדרות כי האינטרנט לא יציב ומודיע לעיתים על התנגשויות של כתובות. כתובת מתאם השיחות היא 192.168.100.1, לנתב הגדרתי IP סטטי 192.168.100.2 עם מסכת רשת משנה 255.255.255.0 וביטלתי את …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית והאינטרנט אצלי... אז ככה במחשב השני זה נכנס לשרתי FTP ואצלי זה לא נכנס לא יודע למה.. בשתי המחשבים SP2 אין פיירוול מה קורה כאן?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פה איזה הגבלה בחיבור או משהו, משהו שקשור להסדר האייפי נראה לי, אני לא יודע לפתור את הבעיה.... אז בבקשה תעזרו לי. [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה : יש לי כתובת רשת לדוגמה 10.0.0.0 ואני צריך לחלק אותה ל 10 תת-כתובות . אולי מישהוא יכול להסביר איך עושים את זה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הפקודה NETSH netsh d יש לה פלט רציני שלא כל כך הבנתי מה הוא אומר אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-