רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
תהיתי לאחרונה, מה הקצב המקסימלי של רשת אלחוטית שניתן להשיג היום בבית? אני מדבר על משהו סביר וזמין, לא מהירות שתדרוש איזה נתב מטורף שיש רק לצבא ארצות הברית
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש רשימת M3U ל-IPTV שכוללת ערוצים חיים (בעיקר חדשות) ב-HD/FHD בלבד. אתרים המציעים רשימות מתעדכנות יומית בדרך כלל לא אמינים, ורוב הערוצים הם לא באנגלית או באיכות זוועה (הערוץ לא עולה, מגמגם, לא עובד לאורך זמן וכו'). אשמח אם מישהו מכיר רשימה טובה ואיכותית לערוצים באנגלית באיכות HD - רצוי כולל כמה שיותר ערוצי חדשות איכותיים. בעיקר BBC WORLD NEWS HD, CNN EUROPE HD, FRANCE24 ENGLISH, DW ENGLISH וכדומה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המודם הוא Aztech 600 E כחול קטן כזה , הסויץ הוא של : Edimax ואני לא יודע למה , אני לא מצליח למשוך כתובות בכל מחשב .. המודם הוסב לראוטר DHCP , הראוטר מחובר לסויץ, וכל אחד מהמחשבים מחוברים לסויץ גם כן .. מישהו יכול לתת לי את ההגדות TCPIP הנכונות. .. כנראה שלי שגויות ... תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש וחשבתי על 2 אשמח לשמוע מכם המומחים איזה מהם עדיף. האחד - d-link dir-645 השני - belkin n450 http://www.electrophoto.co.il/pl_product~F9K1105AS~405~511.htm חשוב לי שלראוטר יהיה כיסוי נרחב ככל ההאפשר. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו מקצועי (רצוי מאוד חברה מסודרת ולא טכנאי שכונתי) שיעביר לי כבלים דרך הקיר. וזהו. הציוד הדרוש הוא ידע, סטבלנד ומהדק כזה כדי לחבר את הראש של הכבל לכבל עצמו חיפשתי בגוגל אבל אף אחד כבר לא מתקין רשתות לפרטיים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה. עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, התחברתי לאחרונה ל סיב האופטי של בזק (1GB/100M) אני מתלבט אם להעביר את הטלוויזיה שלי ל פרטנר TV או סלקום TV / כל ספק אחר שמשדר דרך האינטרנט. בנוסף אני משחק במשחקים ONLINE שדורשים פינג נמוך ולייטנסי נמוך (FIFA, EFT וכדומה). האם טלוויזיה עם Streamin תקח רוחב פס רחב ותפגע באיכות בזמן משחקים (כגון פינג גבוהה יותר, Latency גבוהה יותר, פאקטלוסים) אשמח אם למישהו יש מידע בנושא.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך לחבר 2 יחידות הנמצאות במרחק 50 מ' (אווירי- בערך 25-30 מ'), וכידוע ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות הכללית גדלה, האם אפשר להשתמש ב50-60 מ' כבל מוצלב, ועדיין האותות (המידע) יעברו כראוי? כמו כן, בין יחידות הדיור יש קיר בטון כך שפתרון אלחוטי בלתי אפשרי...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לאנטרנט של בזק דרך ראוטר, ויש עוד מחשב בבית שגם מחובר לאנטרנט בצורה הזאת. מה שאני מעוניין לעשות זה לחסום כל סוג של תעבורה בין המחשב שלי למחשב השני בלי לפגוע באנטרנט. הסיבה היא בעיקר שאני חושש מוירוסים במחשב השני שיכולים לעבור דרך הרשת למחשב שלי. אם יש דרך בווידוס 7, או שאולי אתם יודעים מה בדיוק אני צריך לחסום בפיירוול כדי לא לאפשר למחשב השני להתחבר אלי, אז אשמח אם תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של Linksys דגם WRT-1900ACS, קושחה גירסא 1.0.3.177401. בימים האחרונים ה-WiFi לא יציב בכלל, אני מוצא את עצמי פעמים רבות מכה ומדליק את הראוטר וכמעט תמיד זה לשווא. המודם שלי הוא דגם D-Link 6850U, וגם אותו אני מכבה ומדליק (אולי הבעיה היא בו למרות שהוא לא קשור ל-WiFi) אך עדיין זה לשווא. למישהו אולי יש רעיון מה אפשר לעשות? עדכון קושחה (אין לי מושג איך ומאיפה מעדכנים), אולי קושחה אחרת שהיא לא של לינקסיס? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות ראוטר מחנות KSP שיהיה בו לפחות 2 כניסות רשת , ואפשרות ל WIRELESS כמובן , המטרה הראשית היא שאני יהיה מסוגל להתחבר ללא חייגן , שזה יהיה מחובר 24 שעות אוטומטי ללא צורך בחייגן אני לא יודע איזה לבחור שם.. יש שם מבחר גדול ומחירים בין 120 ל 500 ( האינטרנט שלי הוא NGN אם זה אמור לעזור ) תודה מראש לעוזרים * מה בגלל ההבדל בין המודם של ה 120 ל 500.. מי יקנה את זה .. מה מיוחד בו שהוא כזה יקר? * כשכתוב 150Mbps זה אומר שזה יכול לתמות במהירות של עד 150 MB ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי המלצות על שתי כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן USB ואני מתלבט איזה מהם לקנות, אשמח לשמוע חוות דעתכם. אפשרות מספר אחד - Cisco AE1200 אפשרות מספר שתיים - D-LINK DWA 160 Xtreme N יצויין כי ברשותי מודם ראוטר משולב של חברת TPLINK. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אתמול שדרגתי את הלפטופ שלי לWINXP. הכל הלך טוב ויפה, אבל מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הרשת שכבר קיימת בבית, ולהפך - המחשבים שכבר מחוברים לרשת לא מזהים אותו (אני מדבר שאני מוסיף NEW NETWORK PLACE) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחכה בקליון עיניים. נ.ב היום התקשרתי להתנתק מהוט.נט ואמרו לי בהוט עד 7 ימי עסקים כי אני מחובר דרכם, פשוט בושה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי פיירוול עם 6 פורטים לכל פורט יש van משלו ומגיע לחדר אחר אני מעוניין לחבר מחשב אחד לרשת שנמצאת בחדר אחר , לדגומא יש לי שתי חדרי מחשבים חדר 1 - יושב על vlan 192.168.1.254 חדר 2 - יושב על vlan 192.168.2.254 יש מחשב 1 שנמצא בחדר 2 וצריך להיות מחובר לרשת של חדר 1 לפי מה שהבנתי יש לי שתי אופציות 1) להעביר כבל נוסף מהחדר הראשון לשני (מדובר על כ50-60 ומסובך) 2) לקנות סוויץ מנוהל שיקבל לחדר השני את שני ה vlan ואז יפצל את שני ה vlan אפשרות שניה נשמעת לי יותר הגיונית כרגע מבחינת עבודה + יכולת מספר שאלות 1) אני צודק בקשר לסוויץ המנוהל 2) איזה סוויץ מספיק לי? 3) ראיתי את זה ב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר שקיבלתי מבזק https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=990983 D-Link DSLG256DG בסך הכל די מרוצה ממנו אבל התחלתי לשלם עליו שכירות (נגמרה תקופת המבצע) וצריך להגיע משלוחן לקחת אותו (לבקשתי) השאלה מה לקנות לפני שאני נשאר בלי ראוטר ראיתי המלצות על TP-Link Archer VR400 השאלה אם מספיק בסה"כ מחוברים אליו 2 מכשירים בגלישה רגילה מהירות 100 מגה של בזק הוא לא פחות ממה שיש לי עכשיו?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש עניין שאני צריך בו הבהרה קצרה מאחר ואני לא ממש מבין בנושא יש לי איזה מודם מעפן מלפני 4 שנים משהו כזה שעד היום עבד טוב ואני גולש בו והוא עובד סבבה ומהיר .. שאלתי היא כזאת כאשר אני מחבר את המחשב לאינטרנט הוא מראה לי שאני מחובר במהירות 1.8 משהו.. ממה שהבנתי מהספקית שלי זה שיש לי אפשרות לשדרג את המודם בחינם.. האים זה נחוץ והאם זה כדאי ויעלה את מהירות הגלישה באינטרנט את הדפים שנפתחים וביכלל .. המחשב שלי עובד מטוס ממש אני לוחץ על האייקון שניה אחת הוא בגוגל כנ''ל לגבי כול האתרים טוען סרטים בשניה .. אך אני רוצה יותר מהר ממה שעכשיו אז כמו ששאלתי .... אשמח אם תאירו את עניי בנושא ...
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נתב ECI B-FOCUS 312 שקיבלתי מבזק. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל מכר שכל כמה ימים הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט. כשהוא מנסה להתחבר דרך חייגן עם מודם\ראוטר של Aztech הוא מקבל שגיאה 678(ADSL). בכל מקרה, הגעתי אליו לפני שבוע לאחר שגם טכנאים של בזק לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שהבעיה היא במחשב לאחר שהצליחו להתחבר לאינטרנט עם מחשב נייד משלהם. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי וקיבלתי את אותה השגיאה. לכן, החלטתי להיכנס אל הראוטר ולבדוק את ההגדרות שלו. נכנסתי ל- Quick Start וכנסתי שם משתמש וסיסמה נכונים לאחר שאלו היו Default ולחצתי על Connect. למרה הפלא האינטנרט עבד ואף לא היה צורך בחייגן. היום שוב קיבלתי שיחה ממנו ושוב הבעיה קרתה. היום היה אצלם שוב טכנאי של בזק ושוב הוא טען שהבעיה היא במחשב מכיוון שהצליח להתחבר לאינטרנט עם המ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-