רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתלבט לגבי ספק אינטרנט כיום יש לי תשתית של הוט + בזק בן לאומי אני מעוניין לשדרג ל 12 מגה אבל לפי נושאים\דיונים בפורום אני מבין שהשילוב של השניים ללא שילוב של גיימר בבזק בן לאומי לא כדאי לעשות את החבילה הזאת הבעיה שלחבילת גלישה של 12 מגה הם רוצים 40 ש"ח ועל הגיימר הם רוצים 26 ש"ח זה יוצא יקר האם למשהוא יצא להשתמש באורנג כספק אינטרנט ויכול לומר לי את דעתו תודה אבה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב רציתי אם משהו פה מכיר משהו בבזק שנקרא rate adaptive זה משהו שמוריד פינגים במשחקים ואני משחק הרוב בקונטר סטרייק ושם אם rate adaptive אני על גג 10פינג יכול גם 6 ובלי אני על 25~35 אחרי 101פעמים שהתקשרתי ובקשתי שישימו את זה שמו לי והיה הבדל ענקי עכשיו השאלה למה אסור שיהיה את זה ולמה הם מורידים את זה כי עכשיו מן הסתם אין לי את זה. מה לעשות אני רוצה שיהיה לי את זה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני גר בערך 60 מטר מהבית של ההורים ואני רוצה להתחבר לרשת בבית מהמחשב הנייח שלי באמצעות אנטנה אלחוטית שתעלה בסביבות 100-150 אם מישהו יכול בבקשה להמליץ ולכתוב מה טווח הקליטה שלה ואיך אני מחבר אותה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול - יש מבצע מאוד משתלם עכשיו לדעתי ב-newegg על הראוטר Edimax BR-6478AC. אני יודע שיש בעיות עם ייבוא של מוצרי תקשורת לארץ, אבל הוא נמכר גם פה. האם יש באמת בעיה להביא אותו דרך Buy2USA למשל? מה ה-Worst case scenario? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום אני מחובר באמצעות 012 + בזק ויש לי גם טלפון של 012. החודש נגמרת לי ההתחייבות ל012 ואני חושב על מעבר.. בכל מקרה, רציתי לדעת אם בכלל אפשר לחשוב בכיוון כי יש לי טלפון של 012 למרות שהפכתי את השרשור המקורי (מודם -> מתאם שיחות -> ראוטר) ל- מודם -> ראוטר -> מתאם שיחות. בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו עם הטלפון בעיות. אז יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים בלתי אפשרי לצפות בסטרים בלי לאגים בין 6 ל 12 בלילה. עכשיו למשל אני צופה ב http://www.twitch.tv/naniwasc2 ואפילו על medium (שזה 480p אאל"ט) יש לאגים פה ושם :'( חבילה 40/3 בזק+הוטנט, הפינגים תקינים. יש אנשים בספקיות אחרות שיכולים לדווח מה המצב אצלם - האם אפשר לצפות על source בלי לאגים ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב. יש לי אינטרנט סיבים של פרטנר, במהירות 1 ג'יגה. נתנו לי ממיר מסיבים ל rj45 Adtran SDX611 GPON ONT. רוצה להגיע למהירות וויפיי מירבית, איזה ראוטר כדאי לקנות? כרגע יש לי Huawei WS7200, שלצערי לא נותן כיסוי מספיק טוב, אפילו לא בקומה בה הוא נמצא.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ברשת האלחוטית שלי כיום ישנם שני ראוטרים: האחד (הראשי)- Edimax BR-6204Wg השני משמש כ-AP: סימנס SL2-141 הראוטרים מחוברים אלחוטית ועובדים בסדר. פרסתי כבל רשת בינהם וברצוני לחבר בינהם בצורה חוטית. האם אני צריך חיבור מוצלב? האם ישנן הגדרות מיוחדת שעלי לעשות בראוטרים? האם אני אוכל לשים הצפנה לרשת האלחוטית? (כיום לא ניתן לעשות זאת) תודה מראש, יפתח.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגביר את מהירות ההעלאה בתוספת תשלום, זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי רכב קיה, עד כה התחברתי ל- WAZE וגלשתי דרך ה HOTSPOT של הטלפון הסלולארי. הזמנתי סים מחברה סלולארית. כעת אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (דונגל) שישמש גלישה סלולארית ל- WAZE ולחיבור שאר יושבי הרכב. ( שישמש 6 משתמשים לפחות) אשמח להמלצה על מוצר מתאים ומומלץ. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אולי לשים ראוטר בבית אבל אני מחפש ראוטר שיכול לעבוד במהירות של 1 GB בתוך ה LAN. כמובן שבכל מחשב יש לי כרטיס רשת מתאים לזה וכמובן שאני צריך את זה בשביל להעתיק סרטים ממחשב למחשב בקצב של דקה לסרט במקום 10 דקות לסרט יש הצעות - מראש אני מעדיף לא לשמוע משפטים שמתחילים במילים DLINK
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ניסיתי להתקין filezilla על אחד המחשבים ואז להתחבר אליו ממחשב אחר באותה רשת מה הסיבה שפינג כן מגיע למחשב אבל FTP הוא מסרב לקבל ? פתחתי לו את פורט 21 גם בTCP וגם בUDP .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה לעזוב את בזק ואת הפתרון שאנחנו כרגע מיישמים שזה רשת על גבי קו הטלפון HPNA של בזק. הרעיון הוא לעבור ל-HOT בגלל המחיר. איך אני מתגבר על העניין הזה בצורה הכי טובה? אני מכיר שלוש אופציות שאני רוצה לקבל חוות דעת עליהן מכם: 1. שימוש בראוטר וכרטיס רשת במחשב של המ"מד MIMO 2. רשת על גבי החשמל 3. להעביר חוטים - לא אפשרי 4. שימוש ב - WIFI EXTENDER (הפתרון שאני חושב שאני רוצה. אפשר עוד פרטים?) - האם זה אומר פשוט לקנות שני ראוטרים? יש לכם דוגמה לראוטר שכזה? איך הוא יודע "לקחת" אינטרנט מהראוטר השני ולהעביר אותו הלאה (במקום להתחבר בעצמו במודם חיבור נוסף שזה לא אפשרי) תודה על כל פידבק
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שקניתי בזמנו של edimax EW-7128g (זה 54MBPS), החלפתי לו את האנטנה באחת יותר גדולה ומשודרגת של Tp-Link, האנטנה החדשה שיפרה מאוד את הקליטה. במחשב השני שלי (הראשי) יש כרטיס רשת 10/100 רגיל שאליו המודם\ראוטר של הוט מחובר (הוט בוקס), עשיתי בדיקה עם ספיד טסט והכי גבוה שהגעתי אליו זה 50 מגה. במחשב הראשון עם הכרטיס האלחוטי יש לי קליטה של 70% והכי גבוה שאני מצליח להוריד זה 17 מגה. האם יש דרך לשפר את המהירויות? האם יעזור כרטיס רשת 10/100/1000 למחשב הראשי + כרטיס רשת אלחוטי 150MBPS ? האם יש דרך לוודא שאכן המהירויות יכולות להשתפר ולא מדובר בסתם עבודה בעיניים של הוט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב תשמעו קטע מענין -אני רשום כרגע גם להוטנט וגם לבזק בין לאומי -הוטנט עדיין לא ניתקו אותי ואני חמובר אליהם בחיבור ללא חייגן 100 מגה בבזק בין לאומי אני גם 100 מגה - לאחרונה בההורדות שלי בהוטנט ממש לא יציבות -אני מוריד כל פעם מאותו שרת -אז אנשים אמרו לי שאולי בעיה בשרת ... אז תשמעו את זה- על גבי החיבור של הוטנט התחברתי עם חייגן ל בזק בין לאומי (ראיתי גם ב SPEEDTEST שהוא מזהה את האי פי שלי כבזק בין לאומי ) ואלה התוצאות בחיבור של הוטנט הורדתי ב1.2 מגה שנייה ברגע שהתחברתי עם החייגן של בזק בין לאומי על גבי ה חיבור של הוטנט - הורדתי פתאום במהירות של 7 מגה !-שזה נראה לי המקסימום שאפשר בחיבור LT2P וזה גם במחשב נייד שמחובר באלחוטי! איך אתם מסבירים את זה? זה מראה שהוטנט מגבילים את…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה. עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הראוטר הנ"ל בנוסף לכרטיס רשת בחיבור USB גם מחברת EDIMAX. מכיוון שאני לקוח בכבלים חיברתי את הראוטר למודם ואת המחשב לראוטר. עבדתי לפי ספר ההדרכה אך הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם פרטי האינטרנט שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה? חשוב לציין שאני חוזר למצב הרגיל של רק מודם ישירות למחשב האינטרנט מתחבר עם אותם פרטים בדיוק. רעיונות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה עברתי לבזק אחרי שנים עם תשתית של הוט. אני מחובר כרגע על מהירות 30 מגה. יש לי ראוטר של בזק מסוג די לינק 6740U שמחובר כ BRIDGE לרואטר הפרטי שלי גם כן די לינק DIR-655 . ההבעיה שבחיבור עם הראוטר של בזק ישירות למחשב אני מקבל את ה 30 מגה ובחיבור דרך הראוטר שלי אני לא עובר את ה 15 מגה למרות שהוא תומך עד 1G . מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לעזור בבקשה תודה מראש טל.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מחובר במהירות 5 מגהביט. בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט. אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-