עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התחברתי בשבוע שעבר לים ולאינטרנט בתשתית בזק על קו של 30 מגה בבדיקה ב- SPEEDTEST השרתים בארץ המהירות לא עולה על 10 מגה ואילו בבדיקה בשרתים של בזק הפלא ופלא המהירות עומדת על 30 וגם הפינג יותר גבוהה בשני הבדיקות מהירות ההעלאה יציבה ועומדת על 1.5 ולשאלות: האם המהירות היא 10 או 30 בשיחה עם נציג של בזק נאמר לי שבדיקה בSPEED TEST לא אמינה, האומנם ? האם זה קשור לראוטר הוא לא לגמרי מוגדר מה כדאי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by zxcv12,

שלום לכולם, יש למישהו מושג מה ההבדל בין כל הגירסאות של רכיב ה-WLAN Adapter של סמסונג? WIS12ABGN WIS09ABGN וכו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by or9400,

שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. צהריים טובים , בימים האחרונים התעוררה בעיית איטיות באינטרנט ( סטרימינג - יוטיוב , הורדה וכדו' ). תשתית - בזק , ספק -012, חבילת 4 מגה. בכל אתרי בדיקת מהירות למינהם אני מקבל מקסימום 2.7 מגה הורדה ו270KBS העלאה. מודם ראוטר של D-LINK דגם - DSL-2650U ( סטנדרטי של בזק ). יש דרך לבדוק מה גורם לבעיה לפני שאני מחכה שעה בטלפון לנציגי תמיכה טכנית ? :-\ תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  6. http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Router-Range-Expander-New-/170833678601?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item27c67b1109#ht_2753wt_1344 זה הדגם הוא באמת מחזק אות בצורה טובה? או שעדיף להביא AP איכותי של EDIMAX?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by yuval987,

שלום, יש לי 30M של הוט [וHOTBOX] והקליטה ממש גרועה...! ומה החדר-ששם ההוטבוקס נמצא עד לסלון [שזה ממש כלום מרחק] האייפון קולט לי על קליטה אחת ומחשב ניייד קולט על 3-4 [מתוך 5].. למה זה ככה?? ראיתי גם מדריך לשנות ל40MHZ -שינתי מ20 ל40 ואני לא רואה יותר מדי הבדל... מה הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות כרטיס רשת עם טווח גדול. דרישות: תומך בתקן N. תומך במערכות הפעלה ווינדוס מקינטוש ואובונטו לינוקס. תקציב עד 50$(קנייה מארה"ב). אשמח גם להסבר קצר על המשמעות של דירוגי האנטינות(DB).

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by doraam,

זה נמכר בKSP : http://ksp.co.il/?uin=12698 וזה באייבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330 הם אותו מחיר אבל השמות שונים, יש הבדל ביניהם ? והאם שווה לי לקנות את הנתב הזה ולהפוך את ה DLINK של בזק 20MB למודם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי, יש לי כרטיס רשת PCI אלחוטי של TP-LINK שעובד בתקן N. ראוטר Edimax BR6574n ומודם בזק Aztech 600E האמת שאני סובל מהבעיה הזו כבר הרבה זמן וכבר די נמאס לי. מעבר לכך שפעם בכמה ימים האינטרנט מתנתק בלי סיבה וצריך לנתק את הראוטר ואת המודם ולחבר מחדש, בכל פעם שאני מפעיל את Utorrent ומפעיל את המהירות על המקסימום של 10Mbps - בערך 1MBps, אי אפשר לגלוש כי אתרים לא נטענים, והאינטרנט אפילו מתנתק מעצמו. אני מתאר לעצמי שאחד מהרכיבים לא מסוגל להתמודד עם המהירות. זה קורה גם כשאף מחשב אחר לא מחובר לראוטר. האמרו לי שהראוטרים של Edimax לא ממש מוצלחים בעניין הסיבולת שלהם, יכול להיות שהראוטר דופק לי פה את הכל? אם לדעתכם זה אכן הראוטר, יש למישהו המלצה לראוטר טוב שיחזיק מעמד? עדיף שיהיה בתקן N.…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. תשתית בזק + בב"ל 50 מגה כולל גיימר ב-014. יש סדרות שאני רואה באתר CBS. ניסיתי גם את StrongVPN וגם את Unblockus ואני לא מצליחה לראות ב-HD. האם זה קשור ל-014 כמו שאני חושבת? האם יש ספק אחר שיש לו ניתוב/רוחב פס טוב יותר לארה"ב? אשמח לשמוע מנסיונכם. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. מאד מתעניין בנתבים המשולבים של draytek, הסתכלתי על דגמים כמו Vigor2920n, או Vigor2930n או Vigor2955. חשוב מאד : תמיכת בזוג WAN שתומכים במודמי כבלים\ADSL. חשוב מאד FIREWALL איכותי, יתרון לאפוציה לרשת אלחוטית N, ורשת 1GBIT, ניהול VPN, ודיי חשוב פורט USB לחיבור מודם 3G למקרי חירום, כולל אופציות ל-LOAD BALANCING בין ה-WAN השונים. אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by blabla600,

יש לי ראוטר netgear dgn2200 של בזק... (ADSL). הייתה לי 'חצי' בעיית חיבור איתו לאינטרנט דרך ה-PS3. בבדיקה של התקשורת ב-PS3 קיבלתי את ההודעה הבאה: [pre]The router in use may not support IP fragments, and the communicat​ion features of some games may be restricted​[/pre] הפתרונות המוצעים שמצאתי בגוגל הם בעיקר פתיחת פורטים/DMZ או שינוי ערך ה- MTU בראוטר. אבל שום דבר לא עזר... עד שהגעתי ל- adsl settings והיה שם Multiplexing Method ושיניתי מ- LLC-BASED ל - VC-BASED. ואז לא קיבלתי יותר את ההודעה ב-PS3 והכול עובד תקין ומהיר עכשיו. מישהו מבין מה שיניתי בעצם? מה יכול להיות שאולי השינוי הזה השפיע עליו שאולי עדיף לי דווקא להשאיר את ה- LLC? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by reloader,

שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…

15. כצפוי, מכרז הסיבים של חברת החשמל נדחה פעם נוספת. הסיכוי שנראה חברת תשתית שלישית (פרט לבזק ו-HOT) הולך ומתרחק. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765066 http://www.netcheif.com/blog/?p=2348

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  16. Started by yoni_h,

ספק- בזב"ל תשתית- הוט מהירות- 12MB עד עכשיו היתי מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן של בזב"ל, אבל הוט החליטו שעדיף להיות מחובר ללא חייגן. (בזמנו הבנתי שחיבור עם חייגן עדיף בגלל ה-PNGN, אבל אולי אני טועה?). אז כרגע אני מחובר בלי חייגן, האם יש לזה משמעות? מה עדיף?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כבר יותר משבועיים יש אצלי ניתוקים מהאינטרנט בשעות הערב וגם קו הטלפון נופל מידיי פעם בשעות האלה.כבר היו פה טכנאים 3 פעמים כולל אחד שקוראים לו "בכיר"והחליפו כל מה שניתן להחליף למעט הכבלים בתוך הקירות,וכלום לא עוזר. בשעות הערב החיבור פשוט מקרטע.ה"בכיר" רצה לבדוק את החיבורים בקופסת המיתוג מחוץ לביתאלא שהוא לא ידע איפה היא נמצאת אז לא בדק.כבר דיי נמאס לי להישאר כל פעם בבית ולחכות לטכנאים שלהם.יכול להיות שיש בכבלים בעיות תשתית שגורמות לניתוקים רק בערב ? היגיון שלי אומר שאם הבעייה צצה רק בערב בשעות העומס זה לא נובע מהתשתית אצלי בבית.האם זו מסקנה נכונה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yossi555555,

שלום לכולם! הציעו לי את HOT את הHOTBOX החדש ואני מאד מתלבט לגביו יש לי איזה פרנויה שהוא לא יעבוד משום שקראתי על בעיות שיש לו באתרים רבים באינטרנט במיוחד שהPORT שלו חסום והוא עושה בעיות עם משחקי ONLINE ו MULTIPAYER שזה בעיקר מה שאני עושה עם המחשב אשמח לשמוע תגובות ונסיון שלכם בענין תודה !

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. אני משתמש במודם מסוג D-Link WBR-1310 אני לא ממש מבסוט ממנו. כאשר אני בחדר (ממש לא רחוק), האות כבר חלש. אני מניח שעולם המודמים גם הוא עולם בפני עצמו, ויש המון סוגים, דגמים, ומחירים. האם יש המלצמה על מודם חזק יותר, שידוע כאמין ומומלץ? תודה רבה! [אגב, יש לנו 2 אייפונים על ווי-פיי, ו-2 לפטופים, למקרה שזה רלוונטי]

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. ה-DHP-500AV של חברת D-Link הוא מתאם HomePlug המאפשר העברת תקשורת על גבי רשת החשמל הבייתית. השימוש בו חוסך פריסת כבלי רשת וטומן בחובו יתרונות רבים. הסקירה מתארת את אופן השימוש בו, מנתחת את המבנה הפנימי שלו ואת הביצועים שהוא מספק. http://www.netcheif.com/Reviews/DHP-500AV/DHP-500AV.htm

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

אני רוצה לציין מראש שאין לי שום ידע בנושא. אני צריך ראוטר בשביל לחבר את סמרטפון שלי דרך הWIFI, מחשב נייד, נייח בעתיד. כרגע יש לי תשתית של HOT. **מרחב הבית עצמו קטן כ80 מטר מרובע. * אשמח אם האוטר לא יעשה לי כל הזמן בעיות של חסימת פורטים. כמה אמור לעלות ראוטר נורמאלי שיספק את הדרישות שלי?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by integral,

יש משהו יותר טוב/כדאי מה TL-WR1043ND ברמת מחיר דומה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לפני כמה ימים שדרגתי את האינטרנט ל30 מגה בתשתית HOT, ויש לי בעיה אכשיו עם הראוטר edimax br6204wg. כשהגיע טכנאי HOT ביקשתי ממנו שהhotbox יעבוד רק כמודם ולא כראוטר והוא אמר לי שאם אכשיו הוא עובד כמודם ולא כראוטר ואם אני ארצה לשנות זאת אליי להתקשר לHOT. אכשיו הוא חיבר את המודם והראוטר כך:את הכבל מהמחשב חיבר למודם (הוטבוקס) ואת ההוטבוקס הוא חיבר עם הראוטר אדימקס לתוך כניסת הwan בצורה הזאת אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראטור אדימקס דרך ה192.168.2.1 אבל עדיין אפשר להתחבר לראוטר והאינטרנט פועל. ואז ניסיתי לחבר את הכבלים בצורה שונה ויוצא שאם מחברים את הכבל מהמחשב לאחד מהפורטים באדימקס ואז מהWAN באדימקס לhotbox ניתן להיכנס להגדרות של הראוטר וניתן להתחבר לראוטר והאינטרט פועל. השא…

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. Started by asafgolan,

בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by Svensk.il,

היום בבוקר התקינו לי הוטבוקס למהירות 100 מגה, ספק בזק בינלאומי. ההוטבוקס מתפקד רק כמודם, ראוטר TP-LINK 1043ND, בלי חייגן, והוא מחובר ל-8 ערוצים. נתחיל מזה שהמהירות שאני מקבל בארץ היא בקושי 70 מגה, עם זה אני עוד יכול לחיות, אבל המהירות לחו"ל פשוט זוועתית ברמות של 56K, לאירופה אני מקבל בקושי 10 מגה ולארה"ב משהו כמו 2-3. סרטונים ביוטיוב נתקעים כל 4 שניות ובכללי אני מרגיש שחזרתי אחורה במקום להשתדרג, כשהייתי על 12 מגה הכל היה תקין. בזק בינלאומי ניערו אחריות לגמרי ברגע שהחיבור ללא חייגן וכל פנייה אליהם מסתיימת ב"זה לא קשור אלינו, תפנה להוט". הוט לא עוזרים יותר מדיי, בארץ הם אומרים שהם מתחייבים לעד 100 מגה שזה עוד בסדר אבל הם אומרים שלחו"ל אין להם שליטה וככה זה. כמובן שזה בולשי…

דיונים חדשים בפורומים