רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד עובד עם XP השני עם WIN 98. הכנסתי כרטיס רשת למחשב עם ה-98 ועכשיו אני רוצה לעשות רשת בין שני המחשבים. חיברתי את שני המחשבים עם כבל רשת אבל החיבור לא עובד. אני חושב שזה בגלל הכרטיס רשת שיש במחשב של הWIN 98. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לברר אם הוא באמת פועל. חוץ מזה התקנתי איזשהו דרייבר לכ.ר אבל אני לא בטוח שהוא מתאים...השאלה היא איך אני יכול לברר איזה דרייבר אני צריך לכרטיס רשת שלי? אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב אז נתקלתי בראוטר הזה. אני בשלבי סיום של לאחר שיפוץ הדירה, כולל חדר העבודה\מחשב שלי. בגדול ירדתי מאיזה רעיון הזוי שהיה לי לסלול כבלים ולעשות חיבורים קוויים בלבד בבית וכו' וכו'. לא משנה - החלטתי לרכוש ראוטר. נתקלתי בדגם הזה - VMG1312-B ונראה שהוא מתאים לי מבחינת מראה, זה קודם כל. הבנתי שהוא תומך ואפשרי להשתמש בו על קו בזק של 100 מגה. תקנים של WIFI \ מהירות WIFI \ כמה מכשירים אפשר לחבר ל WIFI, אלו לא דברים שמדברים אליי. מבחינתי שיהיה WIFI במהירות סבירה למכשיר אחד נוסף בבית שמנגן סרטים ( לא 4K ), כנ"ל לגבי 5G וכו'.. זה לא מעניין אותי. מעבר לזה חשוב לי היציבות של החיבור הקווי. מישהו מכיר את הראוטר ויכול לתת …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר משולב של הכבלים HOTBOX (חרא של מוצר סליחה על הביטוי). לפני הייתי בתשתית בזק עם נתב משולב גם בADSL RTA 1025 ראוטר מעולה, עכשיו הוא לא בשימוש ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לנצל אותו. רציתי לדעת אם אני יכולה לשרשר בניהם שה RTA של בזק יהיה סוג של ACCESSPOINT והHOTBOX ישאר זה שמקבל MPLS DHCP בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר שיהיה פשוט יחסית לבית קטן קומה אחת. הוא לא יפעיל המון מכשירים בעיקר מחשב נייד ומחשב נייח (חיבור קווי) ובאופן מזדמן פלאפונים. מחיר: 150 שקל, בבקשה לנסות לא לחרוג. מהירות : 100 Mbit ומעלה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובד בבית עם 3 מחשבים, שלושתם מחוברים עם כבל רשת לראוטר של אדימקס, הראוטר מחובר למודם של הוט. באחד המחשבים ברשת אצלי בבית, האתרים לא עולים - "לא ניתן להציג דף זה", רק google.co.il עולה והשאר לא. ניסיתי להשתמש בכמה דפדפנים ובכולם לא ניתן להיכנס לאתרים, פרט לגוגל, אתחול לראוטר גם לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב ספציפי האתרים לא עולים בהתחשב בעובדה שהרשת תקינה (כל המחשבים האחרים גולשים).
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות איפה אני יכול להשיג את ספק הכוח של הראוטר של פרטנר (Technicolor dga2232) וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מחובר במהירות 5 מגהביט. בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט. אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לזה סיבה טכנולוגית כלשהי? זה אמור להשתפר בעתיד הקרוב? מה הקצבים במדינות נורמליות? (אירופה / ארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה העניין של ספקית. בדרך כלל אם נרשמים לטריפל בחברה אז איתם אתה סוגר את המהירות של האינטרנט ולא ידוע לי על שינוי מחירים בחבילה בין ספקיות, אז למה קיים המושג ספקית (כאילו בקטע של לשלם לה כסף) אם את רוב העניינים אני עושה דרך החברה שממנה רכשתי את הטריפל והמחיר לא משתנה אם אני מחליף ספקית? בשאלה קצרה יותר על מה אני משלם בטריפל על האינטרנט ומה בנפרד לספקית? עוד דוגמא לכך זה שכשהרחבנו את המהירות דיברנו רק עם הוט לגבי שינוי הטרי פל והם אמרו לנו להודיע לספקית ולא הודענו אבל עדיין בבדיקת מהירות קיבלנו את המהירות בחבילה החדשה שנרשמנו אליה...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבהרת נטוויז'ן (שנמצאת בבעלות מלאה של סלקום), קיבלה ממשרד התקשורת אישור רשמי להתנתק ממחלף האינטרנט הישראלי - ה-IIX. לפני כשנה וחצי התנתקה נטוויז'ן, באופן חד צדדי, מה-IIX ומשרד התקשורת חייב אותה להתחבר בחזרה. לפני מספר חודשים נטוויז'ן הציגה למשרד תוכנית הנדסית שהניחה את דעתו והוא אישר להם להנתק. מה יקרה בפועל עוד לא ברור. http://www.netcheif.com/blog/?p=4997
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים להחליף את התשתית והספק שיש לנו היום. פנינו לסלקום וקיבלנו תשובה שהם עובדים עם הסיבים של בזק (שמותקנים בבניין). לא קיימים סיבים של סלקום בבניין. סלקום מצידם מעוניינת להשתמש בנתב שלהם שעליו היא מבקשת דמי השכרה של 25 ש"ח לחודש (מוגזם....). אני רוצה לבדוק אפשרות להשתמש בציוד שלי לטובת העניין. יש לי היום בהישג יד 2 נתבים: D-Link DIR-615T TP-Link TLWR841N האם אחד מהציודים הנ"ל מספיק בשביל להתחבר? (אצל מכר פרסו סיבים והיה להם ממיר אופטי ל ETH ואחריו נתב של סלקום) באם לא ניתן עם אחד הציודים הנ"ל, האם קיים ציוד פרטי שאיתו כן ניתן יהיה להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ידוע שהראוטר הזה (מודם ADSL) נוטה לבצע Reset אוטומאטי על דעת עצמו, או שהוא עושה Reset רק כאשר אומרים לו? מופיעה במחשב הודעה כי החיבור רשת מנותק (אייקון ב-Traybar) לכמה שניות, והנורה של ה-@ בראוטר מהבהבת בכתום (דבר המעיד על חיוג) והופכת לירוק יציב. השאלה שלי היא האם המצב שתיארתי בו מופיע במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק והבהוב של נורה כתומה בראוטר יכול לנבוע מ-Reset אוטומאטי בראוטר, או שהאייקון של חיבור רשת מנותק מופיע רק כאשר מנתקים פיסית את הכבל רשת מהראוטר או כאשר מנתקים את הכבל חשמל של הראוטר, מחברים אותו בחזרה לראוטר, ועושים לראוטר Reset עם הכפתור בחזית. כך שבזמן שהראוטר עושה Reset עצמאי, לא מופיעה במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק. מישהו יודע בוודאות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי 2 כבלים של CAT 6 ethernet cable . של בלקין. בעקרון מה שאני צריך זה : 1. הזרמת תכני HD והעברת קבצים ושיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים. שאחד מהם מחובר ברשת אלחוטית לרשת. 2. חיבור סטרימר למחשב והזרמת תכני HD בממהירות גבוהה לא קרטועים. מה מתאים מה אני צריך? האם הכבלים מתאימים מה הבדל בין הכבל הנ''ל שקניתי לבין כבל מוצלב?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
א. מחפש מדריך מפורט וטוב. ב. כשאני בא לשנות את מאפייני ההתקשרות שלי כדי שיתמוך בחיבור למרחוק, אז אי אפשר להתחבר לאינטרנט (מחובר דרך HOT וברק013) ג. כשאני נכנס למחשב אליו אני רוצה להתחבר, אני יודע שצריך לדעת את האי פי שלו. ומה עוד? גם את שמו כפי שמופיע בהתחל>השורה הכי עליונה בפס הכחול?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי ראוטר אלחוטי בבית (של אדימקס) והצלחתי לתקשר בין כל המחשבים. אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט (בזק בינלאומי, ADSL) ואני לא יודע מה ההגדרות שצריך לכתוב ב PPTP GATEWAY מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-