עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. רכשתי מודם C1000A של CenturyLink ולאחר שהצלחתי להתחבר דרך טריפל C נתקלתי בבעיית walled garden (גן סגור) שלמעשה מנתבת כל דף שאני גולשת אליו לעמוד רישום של החברה ללקוחות אמריקאיים. איך מתמודדים עם הבעיה הזו? האם יש דרך לבצע disable לפונקציה הז? יש לציין שאני לא מעוניינת להתחבר לראוטר נוסף, הרי רכשתי את המודם הזה מתוך כוונה שישמש לי גם כראוטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Yonatan Avhar,

היי לאחרונה אני מקבל Packet loss של 0-50% באזור הערב (21:00+), אני מחובר עם כבל לראוטר, ונציגים של בזק אומרים לי "עכשיו הכל בסדר" בגלל שעד שהם עונים זה מפסיק. מה אני יכול לעשות כדי לגלות מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני מחכה בקליון עיניים. נ.ב היום התקשרתי להתנתק מהוט.נט ואמרו לי בהוט עד 7 ימי עסקים כי אני מחובר דרכם, פשוט בושה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Cheif,

על פי גלובס, התשלום על הקו הייעודי של בזק לאינטרנט (NAKED ADSL) יבוטל ככל הנראה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000700799

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Brosars,

ערב טוב רציתי אם משהו פה מכיר משהו בבזק שנקרא rate adaptive זה משהו שמוריד פינגים במשחקים ואני משחק הרוב בקונטר סטרייק ושם אם rate adaptive אני על גג 10פינג יכול גם 6 ובלי אני על 25~35 אחרי 101פעמים שהתקשרתי ובקשתי שישימו את זה שמו לי והיה הבדל ענקי עכשיו השאלה למה אסור שיהיה את זה ולמה הם מורידים את זה כי עכשיו מן הסתם אין לי את זה. מה לעשות אני רוצה שיהיה לי את זה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אהלן, ברשת האלחוטית שלי כיום ישנם שני ראוטרים: האחד (הראשי)- Edimax BR-6204Wg השני משמש כ-AP: סימנס SL2-141 הראוטרים מחוברים אלחוטית ועובדים בסדר. פרסתי כבל רשת בינהם וברצוני לחבר בינהם בצורה חוטית. האם אני צריך חיבור מוצלב? האם ישנן הגדרות מיוחדת שעלי לעשות בראוטרים? האם אני אוכל לשים הצפנה לרשת האלחוטית? (כיום לא ניתן לעשות זאת) תודה מראש, יפתח.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Mejadla,

שלום לכולם, ברשותי ראוטר של Linksys דגם WRT-1900ACS, קושחה גירסא 1.0.3.177401. בימים האחרונים ה-WiFi לא יציב בכלל, אני מוצא את עצמי פעמים רבות מכה ומדליק את הראוטר וכמעט תמיד זה לשווא. המודם שלי הוא דגם D-Link 6850U, וגם אותו אני מכבה ומדליק (אולי הבעיה היא בו למרות שהוא לא קשור ל-WiFi) אך עדיין זה לשווא. למישהו אולי יש רעיון מה אפשר לעשות? עדכון קושחה (אין לי מושג איך ומאיפה מעדכנים), אולי קושחה אחרת שהיא לא של לינקסיס? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר ע"י כבל אל הראוטר (ROTAL RTA 1025W) לאחרונה החלו בעיות והתגלה לי שהסולטים LAN 1 ו LAN 2 - אינם עובדים כראוי \ עובדים באיטיות רבה ואילו LAN 3 ו LAN 4 עובדים בסדר. חוץ מבעיה אחת.... כל כמה שניות מתקבלת הודעה על "כבל רשת מנותק" כמו כן כשמתקבלת ההודעה הנורה הירוקה של אותו חיבור (LAN 4 ) נכבת. כמובן שגם האינטרנט אינו עובד עד שהראוטר שוב מתחבר ואז לאחר כמה שניות שוב מתנתק , מתקבלת ההודעה , ומתחבר . גם שמתי לב שיכול להיות שעות שבהם הכל עובד בסדר , ויכול להיות שעות (כמו עכשיו למשל... ) שממש כל שניה, התנקות - התחברות- התנתקות - התחברות וכו' וזה לא מפסיק... לדעתכם הבעיה בראוטר? בכבל? אולי בכלל עם בזק?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by The Albatross,

שלום לכולם, רציתי לשאול - יש מבצע מאוד משתלם עכשיו לדעתי ב-newegg על הראוטר Edimax BR-6478AC. אני יודע שיש בעיות עם ייבוא של מוצרי תקשורת לארץ, אבל הוא נמכר גם פה. האם יש באמת בעיה להביא אותו דרך Buy2USA למשל? מה ה-Worst case scenario? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BeBest,

שלום, היום אני מחובר באמצעות 012 + בזק ויש לי גם טלפון של 012. החודש נגמרת לי ההתחייבות ל012 ואני חושב על מעבר.. בכל מקרה, רציתי לדעת אם בכלל אפשר לחשוב בכיוון כי יש לי טלפון של 012 למרות שהפכתי את השרשור המקורי (מודם -> מתאם שיחות -> ראוטר) ל- מודם -> ראוטר -> מתאם שיחות. בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו עם הטלפון בעיות. אז יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by purple-hey,

שלום, אני מקים שרת FTP וצריך לפתוח פורט 21 בראוטר(D-Link 2760U), אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני גר בערך 60 מטר מהבית של ההורים ואני רוצה להתחבר לרשת בבית מהמחשב הנייח שלי באמצעות אנטנה אלחוטית שתעלה בסביבות 100-150 אם מישהו יכול בבקשה להמליץ ולכתוב מה טווח הקליטה שלה ואיך אני מחבר אותה למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שקניתי בזמנו של edimax EW-7128g (זה 54MBPS), החלפתי לו את האנטנה באחת יותר גדולה ומשודרגת של Tp-Link, האנטנה החדשה שיפרה מאוד את הקליטה. במחשב השני שלי (הראשי) יש כרטיס רשת 10/100 רגיל שאליו המודם\ראוטר של הוט מחובר (הוט בוקס), עשיתי בדיקה עם ספיד טסט והכי גבוה שהגעתי אליו זה 50 מגה. במחשב הראשון עם הכרטיס האלחוטי יש לי קליטה של 70% והכי גבוה שאני מצליח להוריד זה 17 מגה. האם יש דרך לשפר את המהירויות? האם יעזור כרטיס רשת 10/100/1000 למחשב הראשי + כרטיס רשת אלחוטי 150MBPS ? האם יש דרך לוודא שאכן המהירויות יכולות להשתפר ולא מדובר בסתם עבודה בעיניים של הוט? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by cganir,

רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by leahd3,

שלום אני עובד בבית ספר ו אני יושבלהם על הוויפיי רציתי לדעת איך אני יכול לעקוף את החסימות שלהם לאתרים/ משחקים אונליין

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by efee123,

שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by שבע-שנים,

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגביר את מהירות ההעלאה בתוספת תשלום, זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן חבר'ה אני זקוק לעזרתכם. בבית של אח שלי, יש 2 קומות. בקומה השנייה יש ראוטר של רשת אלחוטית ובקומה הראשונה לא קולטים את הרשת, ואח שלי צריך לקלוט בקומה הראשונה את הרשת בשביל הלימודים.(בין הקומה הראשונה לשנייה יש מדרגות) אז אח שלי ניגש לבאג והציעו לו לקנות edimax range extender access point באיזור ה200-300 שקל. רציתי לשאול אתכם, מה אתם ממליצים לעשות? יש פתרון אחר אולי? יש רכיב שכדאי לקנות והוא יותר זול? הפתרון של העברת כבל מהראוטר עד ללאפטופ לא פרקטי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. מה המצב אנשים?? לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד... ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב" אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. האם ידוע שהראוטר הזה (מודם ADSL) נוטה לבצע Reset אוטומאטי על דעת עצמו, או שהוא עושה Reset רק כאשר אומרים לו? מופיעה במחשב הודעה כי החיבור רשת מנותק (אייקון ב-Traybar) לכמה שניות, והנורה של ה-@ בראוטר מהבהבת בכתום (דבר המעיד על חיוג) והופכת לירוק יציב. השאלה שלי היא האם המצב שתיארתי בו מופיע במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק והבהוב של נורה כתומה בראוטר יכול לנבוע מ-Reset אוטומאטי בראוטר, או שהאייקון של חיבור רשת מנותק מופיע רק כאשר מנתקים פיסית את הכבל רשת מהראוטר או כאשר מנתקים את הכבל חשמל של הראוטר, מחברים אותו בחזרה לראוטר, ועושים לראוטר Reset עם הכפתור בחזית. כך שבזמן שהראוטר עושה Reset עצמאי, לא מופיעה במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק. מישהו יודע בוודאות?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מחובר לאנטרנט של בזק דרך ראוטר, ויש עוד מחשב בבית שגם מחובר לאנטרנט בצורה הזאת. מה שאני מעוניין לעשות זה לחסום כל סוג של תעבורה בין המחשב שלי למחשב השני בלי לפגוע באנטרנט. הסיבה היא בעיקר שאני חושש מוירוסים במחשב השני שיכולים לעבור דרך הרשת למחשב שלי. אם יש דרך בווידוס 7, או שאולי אתם יודעים מה בדיוק אני צריך לחסום בפיירוול כדי לא לאפשר למחשב השני להתחבר אלי, אז אשמח אם תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי אנשים, כרגע אני מחובר לבזק בין לאומי - 10MB ADSL משלם הרבה כסף וכמו אידיוט גם התחייבתי לשנה. אין לי בעיה של מהירות הורדה, כמעט תמיד אני אגיע למקסימום שלי, שזה בערך 1400K מה שכן מציק לי זה הפינגים לשרתים בחו"ל. אני כבר שנים משחק WOW, בשרתים המקוריים, בלילה ובשעות לא הגיוניות הפינג בסדר גמור 200-400, תקין לחלוטין למשחק. אך איך שמגיע סופ"ש , או אפילו בכל יום באמצע השבוע בסביבות 8-10 בערב, הפינג קופץ ל1500 פלוס אני מגיע למצבים שאפילו סרטון מסכן ביוטיוב של דקה אחת, לוקח לו 5-10 דקות לטעון. דיברתי איתם איו ספור פעמים, שום דבר לא עזר... בשורה התחתונה הם טוענים שהם מתחייבים למהירות מקסימאלית בהורדה שזה הם עושים 90% מהזמן.. אבל פינגים חשוב לי יותר. רציתי לדעת אם יש לכם איזו ה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.