עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שאלה למי שיודע.. תשתית של הוט עם ראוטר נמצאת בחדר א' בחדר ב יש ממיר + מוקה מהמוקה יש 2 יציאות של רשת- אחת מהן מעבירה אינטרנט למחשב האם אפשר להעביר דרך המוקה גם קו טלפון ביתי? זאת אומרת שבחדר ב' יהיה טלפון נייח שאליו יתחבר כבל (רשת?) ישירות מהמוקה שיעביר את הקו הנייח של הוט..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by THE_COMMANDER,

לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד... נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, לדעתי זה יותר מתאים לפה מאשר לפורום משחקים... אז ככה - לפני כמה ימים, הפכתי את המודם שלי eci B-FOCuS router 312+ לראוטר, בעזרת מדריך נחמד של היצרן. לאחר כמה 'סיבוכים', הצלחתי להפעיל בהצלחה את הדפדפנים, שירות מקוון במשחק שנקרא Generals Zero Hour והכל עובד טוב. אבל, כשאני מנסה להתחבר לחברים שפותחים חדר, אני לא מצליח - כותב לי "Connection timed out" כאילו החדר בכלל לא קיים, אבל מה שמוזר, הוא שכאשר אני פותח חדר - הם מצליחים להכנס אלי (וזה אחרי מסע מייגע ללב הראוטר בכדי לנסות להבין את ההגיון... פתחתי פורטים שבהתחלה זה לא עזר, ולאחר מכן הבנתי שהייתי צריך להפעיל DMZ שאכן עזר לי פה...)! אז חבר'ה, מה אוכל לנסות לעשות כדי להכנס לחברים היקרים שלי ולהעביר איתם זמן איכות ב…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Gil80,

אהלן. אני מחובר במהירות 5 מגהביט. בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט. אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by no_way,

אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?

10. Started by amadey,

הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by atm972,

אני יודע שדיברנו על הפיכת ראוטר של בזק ל-AP אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו קצת שונה - יש לי מודם ( מוטורולה סטנדרטי של הוט ) ואני רוצה לחבר אליו את הראוטר שיש לי מבזק ( dlink 2650u ) כך שאקבל חיבור אלחוטי בבית ולא לשלם על זה להוט... מי יכול לעזור ? ??? :s05:

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. חג שמח אנשים (: לאחרונה אני מוריד על מהירויות נמוכות בטורנטים שיש בהם הרבה משתפים ... יש לי 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל ותשתית של Hot ... האם גם לכם ההורדות נהיו איטיות ב - P2P ?..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך משנים את כתובת ה IP בראוטר?????

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי מודם אלקטל רגיל שמחובר למחשב אחד. חוץ ממנו יש לי עוד מחשב אחד ועוד נייד אחד שמחוברים (לפי תורות) לכרטיס רשת במחשב הראשון. אני רוצה לעבוד עם ראוטר ככה שכל מחשב שיתחבר אליו יוכל להתחבר מיד בלי חייגנים, בלי הגדרות ובלי בלגנים (גם כדי שיהיה קל להתחבר עם לינוקס). אם אני מבין נכון, יש לי כמה אפשרויות: 1. לשדרג את האלקטל לפרו ולחבר אליו HUB. זה לא כל כך מוצא חן בעיני כי שמעתי על אנשים שנתקלו בבעיות. 2. להוסיף עוד כרטיס רשת במחשב הראשון בשביל שיהיה אפשר לחבר את כל המחשבים ביחד. זה גם לא נראה לי כי אני לא מקבל את הנוחות שנותן ראוטר. 3. למכור את האלקטל ולקנות במקומו ראוטר עם מודם ADSL פנימי ו-HUB. זאת נראית לי האפשרות הכי טובה, אבל אני מפחד שהיא תפגע לי ביכולת להתחבר P2P…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by o07,

שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים טובים של קליטה מועטה דרך האינטרנט האלחוטי, אז בדקתי קצת באינטרנט והחלטתי שאני חייב לבנות אחד כזה. קראתי תמדריך: http://linmagazine.co.il/hacking/guysoft/cantenna יש לי כ.רשת אלחוטי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 לפי המדריכים צריך חיבור מיוחד ( Type-N Female ) שאני לא יודע ממש איפה למצוא אחד כזה, אני גר ברעננה ואין כאן חנויות אלקטרוניקה לפי מיטב ידיעתי. אני גם הרי צריך כבל שיחבר בין הכ.רשת לחיבור המיוחד הזה שמתחבר לפחית שימורים. מצאתי תכבל הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13226&catid=1823 מה אתם אומרים הוא מתאים? הבנתי שצריך גם להלחים נחושת לחיבור שבתוך הפחית, לא הבנתי בדיוק מה זה הנחושת הזאת אולי תוכל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. כידוע יש ניתן כבר להתקין אינטרנט מהיר בכבלים באזור ערוצי זהב ועוד מעט גם במת"ב ובתבל... אבל השאלה היא המחיר... שימו לב לזה: (מהירות ב- Bytes כמובן, עלות לפי קוי זהב, העלות בכל המקרים היא לחודש). אנלוגי - מהירות הורדה ממוצעת 5Kb/s, מהירות שליחה ממוצעת 3Kb/s... עלות - 100 ש"ח לנזק + 15-20 דולר לספק. חסרונות - תופס קו. כבלים חבילה I - מהירות הורדה 20Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 110 ש"ח לערוצי זהב + 20 דולר לספק. כבלים חבילה II - מהירות הורדה 100Kb/s, מהירות שליחה 13Kb/s... עלות - 120 ש"ח לערוצי זהב + 35 דולר לספק. WOW רגיל - מהירות הורדה 66Kb/s, מהירות שליחה 9Kb/s... עלות - 120 ש"ח לנזק + 30 דולר לספק. עכשיו תשוו את המודם הרגיל לחיבלה הראשונה של הכבלים ותראו שי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by 3pac,

לוח אם - D945GCCR כרטיס רשת מובנה. יש מצב שחייב SNMP כדי להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by oren778,

אנטנה הקולטת כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by manga05,

היי חבר'ה, אני רוצה לעזוב את בזק ואת הפתרון שאנחנו כרגע מיישמים שזה רשת על גבי קו הטלפון HPNA של בזק. הרעיון הוא לעבור ל-HOT בגלל המחיר. איך אני מתגבר על העניין הזה בצורה הכי טובה? אני מכיר שלוש אופציות שאני רוצה לקבל חוות דעת עליהן מכם: 1. שימוש בראוטר וכרטיס רשת במחשב של המ"מד MIMO 2. רשת על גבי החשמל 3. להעביר חוטים - לא אפשרי 4. שימוש ב - WIFI EXTENDER (הפתרון שאני חושב שאני רוצה. אפשר עוד פרטים?) - האם זה אומר פשוט לקנות שני ראוטרים? יש לכם דוגמה לראוטר שכזה? איך הוא יודע "לקחת" אינטרנט מהראוטר השני ולהעביר אותו הלאה (במקום להתחבר בעצמו במודם חיבור נוסף שזה לא אפשרי) תודה על כל פידבק

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by rABina,

אהלן :smoke: ברשותי מחשב עם מע' הפעלה WIN ME. 2 כרטיסי רשת, אחד מהם ל ADSL והשני לרשת. התקנתי את ICS במחשב הזה ובמחשב השני, ולהלן התקלות: 1.) במחשב הראשי הוא מזהה את סוג החיבור לשיתוף כ - DIALUP, והאפשרויות האחרות שניתן לבחור הן כרטיסי הרשת. כשניסיתי להחליף לכרטיס הרשת של ה- ADSL פשוט לא יכלתי להתחבר 2.) במחשב השני, אמנם התקנתי, אך לא נוצר שום קיצור דרך, אייקון, או שורות נוספות ב "רשת". 3.) כאמור, המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט. מה לכל השדים והרוחות אני עושה? תודה רבה. עומר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להגדיר את הנתב הנ"ל כמודם, לשימוש עם ראוטר WRT54GL. כמה שאלות: 1. האם כדאי לעשות את זה? הלינקסיס אצלי שוכב בלי שימוש, ועוצמת השידור שלו חזקה בהרבה משל ה D-link. מצד שני, לנתב הזה יש פחות זיכרון ומעבד חלש, האם ארגיש ירידה בביצועים של טורנטים וגלישה בכללי? 2. יש שני דרכים לבצע את זה, דרך אחת להשאיר את ה D-LINK במצב של ראוטר ורק להגדיר DMZ host לכתובת של הlinksys. אפשרות שניה היא להגדיר את ה D-link מצב של Bridged ולבצע את החיוג באמצעות הLinksys, שזה מה שעשיתי בעבר. איזו אפשרות עדיפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by rosesr,

אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים