רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2. הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL המחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים. התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אני גולש בחיבור אלחוטי, ומכיוון שהעלתי את מהירות הגלישה ל-50MB הכרטיס הנוכחי שלי ( tl-wn620g) לא מצליח לנצל את המהירות המקסימלית של החיבור. חיפשתי קצת היום וראיתי שני כרטיסים שיכולים להתאים לי (לעניות דעתי) האם יש יתרון משמעותי על ה-WN951 לעומת ה-WN851 ? כי בפשטות לא מצאתי כ"כ יתרון. אשמח לקצת עזרה, תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי במשרד 8 משתמשים ו-3 מדפסות רשת. כיום WINDOWS SERVER 2008 ישן שכדאי לשדרג זכרונות. השרת עובד ועובד טוב. 7 תוכנות מותקנות נדרשות על הרשת. לכל עמדה WINDOWS. ביום מסויים, כנראה משהו יידפק ואני רוצה להשקיע מינימום זמן וכסף בהתאוששות. יש לי גיבוי סדיר לענן וגם לדיסק. האם יש אופציה של יצירת גיבוי/קלון/קובץ הגירה עם כל הגדרות השרת כיום ופרופילים משתמשים, וכל מה שנדרש על מנת שכשנתאושש, נשקיע 2-3 שעות בהעברת קובץ כלל ההגדרות והשרת עובד... או שאני חולם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע לקוח של חברת הוט מבחינת תשתית אני מעוניין לעבור לבזק שתיהיה התשתית שלי רק בגלל הדברים האלה http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx שהם מציעים כביכול לפיתרון לחדרי ממד האם מישהו מכיר את הפתרון הזה? האם זה יעיל כי כיום אני ממש סובל בגלישה בממד בזמן שהראוטר ממוקם במקום אחר בבית אשמח לקבל חווד על המוצר הנל ועל האינטרנט של בזק בכלליות תודה לעוזרים רז
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קיבלתי router עם איזה מכשיר שקניתי ואין לי מושג איך להגדיר אותו... עד עכשיו היתה לי רשת פשוטה בין שתי מחשבים ושלושה כ.רשת..... אני מחכה לתשובה...תודה מראש.... :saint:
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך לגרום לאימיול להתחבר מאחורי פיירוול אוניברסיטאי, לצורך העניין בן גוריון? אולי יש דרך לעקוף את הפיירוול או משהו, שיתחבר לפחות ב low id, אולי בפרוקסי אולי דרכים אחרות. : אודה מאוד על העזרה, סטודנטית מיואשת. :-\
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה עבור ראוטר איכותי בתקציב של 200-250 ש"ח אני לא ככ יודע מה התקציב עבור ראוטר איכותי אך אני לא מוכן להשקיע יותר מדי מבוסס תשתית סיבים 200 מגה של פרטנר חשוב שיהיה WIFI חזק בחדרים מרוחקים (דירה של 100 מטר)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה חדש בפורום, מה קורה? בזמן האחרון התחלתי להתעניין קצת ברשתות ובניהול משתמשים, הבנתי שהפורום הזה יכול לשמש כמאגר ידע עצום, אז מודה מראש על כל עזרה שהיא ומקווה שאני גם אוכל לתרום את חלקי פה. יש לי כמה שאלות: 1. יש אםשרות ליצירת טרמינל ברשת מחשבים בייתי בעל 2 מחשבים, ז"א אני רוצה להפעיל תוכנות מהמחשב העיקרי על המחשב המשני בלי שזה יפגע במי שמשתמש במחשב העיקר? יש לי ראוטר של D-LINK מדגם 615, כשאני מתחבר אליו בצורה אלחוטית מהמחשב בסלון אני רואה שהקצב העברת נתונים יורד ל50 מגה כשהובטח 300 זה הגיוני? או שיש בעיה בראוטר?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי אלופים! :) לאחרונה גיליתי עניין לתחום האנונימיות, וכחלק מהלמידה נחשפתי לפרוטוקולים TCP/IP, OSI, HTTP. כיום, לצורך הסתרת זהות אני מתחבר מProxy, ודפדפן Firefox Protable (שמירה נפרדת לכל דפדפן: קוקיז, היסטוריה וכו') בכל התחברות. המטרת קצה: שימוש במחשב 1 על 10 דפדפנים שונים, שבפועל יוצג לשרת כ10 דפדפנים שונים מבלי מחנה משותף בניהם. *מבלי להשתמש בVPN/S ישנו אתר בשם browserspy.dk- שמפרט באופן כולל את כל המידע שהדפדפן מספק לשרת. לכן הצלחתי למצוא את ה"אתגרים" הבאים: (למרות שאני מתחבר עם PROXY שונה וFIREFOX PROTABLE) 1) תחת date.php מצאתי שב-Current Cookies ה9 ספרות הראשוניות זהות לכל התחברות נפרדת. 2) תחת ajax.php- מצא…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם שלי לפרו ועכשיו אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט, ואני חושב על לקנות נתב, יש לי מודם אלקטל שחור SpeedTouch Home ושמעתי שאפשר להפוך אותו לנתב. מה אתם חושבים עדיף, לקנות נתב או להפוך את המודם לנתב? יתרונות\חסרונות של כל אפשרות יעזרו לי מאוד, והמלצה על נתב טוב או מדריך טוב לשינוי המודם גם תתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי מסתבך עם זה.. זה הולך ככה, יש מחשב א' שהוא רץ עם ויסטה ואליו מחובר מודם USB עם חייגן, יש מחשב ב' שהוא רץ עם XP והוא צריך לקבל את החיבור של מחשב א' (ICS) שני המחשבים מחוברים עם כבל רשת דרך כרטיסי הרשת שלהם, ללא התערבות של צד ג', ראוטר.. עכשיו אני מנסה להגדיר ואני לא מצליח כאילו שאני נתקע באיזה קטע...! מדובר בחיבור VPN של כבלים ב 013 שמחובר למחשב עם הויסטה.. מישהו יודע איך אני גורם לזה לעבוד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב אני רוצה לחבר 2 בתים שנמצאים באותו מתחם למודם/ראוטר של בזק שנמצא בבית שלישי. מהירות החיבור היא בערך 35 מגה, צרכנים לא כבדים במיוחד (מקסימום צרכן אחד שרואה נטפליקס ושאר השימושים זה Vod של יס וגלישה באינטרנט) חשבתי לחבר אותם עם 2 ראוטרים פשוטים של tp link. בשימושים הבסיסיים הנ"ל, לדעתכם יתפקד האינטרנט אצל כל אחד מהצרכנים? אם כן, בשיטה של 2 ראוטרים בכל דירה? או שיש רעיון אחר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני גולש ב-ADSL עם בזק בינלאומי. במהלך בדיקות שעשיתי עם התומך הטכני עקב בעיות ניתוקים שמתרחשות אצלי לעיתים, פתחנו את מנהל המשימות ונכנסנו ללשונית NETWORKING. בחלון למטה תחת bytes received per interval מופיע לי כל כמה שניות לשבריר שניה המיספר 60. כל זאת כשאני מחובר לאינטרנט דרך מודם כרטיס רשת וללא שום חלון פתוח במחשב גם לא האקספלורר. התומך אמר שזה לא תקין וצריך להיות 0 תחת הכותרת bytes sent/received per interval אחרת הדבר מרמז על וירוס או קובץ ריגול שפעיל במחשב. האם אכן הערך צריך להיות 0 וכל מיספר אחר מעיד על וירוס במחשב או יכול להיות לכך הסבר אחר. (בדיקה מקיפה של המחשב לוירוסים וקבצי ריגול- הכל נימצא תקין). תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר אל המחשב שלי ב remote desktop מחוץ לרשת שלי ללא הצלחה. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3889 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר, אך לא מחוץ לרשת שלי. בתוך הרשת אני נותן לו את הכתובת שהנתב מחלק לו... זה עובד. מחוץ לרשת אני נותן לו את הכתובת שבנתב מצויין ככתובת חיצונית בצורה הבאה: xx.xxx.xxx.xxx:3889 הפיירוול WIN XP לא מופעל. לא ברור לי מה אני מפספס פה. אשמח לעזרה. תודה מראש - גדי.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-