רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים מזה כמה ימים יש לי תופעה מוזרה במחשב: ההורדות מה NG לא עובדת מאיזשהי סיבה. ההורדה מתחילה ואז כעבור כשנייה או שתיים, היא נעצרת. יש לי את תוכנת newsleechers ואני מנוי ב newshosting מזה כמעט שנתיים. ההורדה פשוט נעצרה שלשום. התקשרתי ל 012, דרכם אני מנוי, ושאלתי אם יש בעיה, או חסימה. הבחור שאל אותי אם אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים כלשהי, אמרתי שכן, והוא אפילו ידע מזה קבוצות דיון ואמר שהם לא חוסמים אף אחד. הוא שלח אותי לאתר שלהם שבודק את החיבור ומצא שהחיבור שלי תקין. התקשרתי לתמיכה של newshosting, וגם אצלהם אין כל תקלה, ובבדיקה מול האתר שלהם, החיבור שלי נמצא תקין לחלוטין. עליתי ב safe mode, עם רשת וגם כך ההורדה לא עובדת. מה זה יכול להיות? לא התקנתי שום דבר במחשב, זה פ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים,כבר לא פעם אחת שקראתי כתבות על כך שספקיות האינטרנט מגבילות את כמות התעבורה החודשית של המשתמש...[במידה ועברת כך וכך GB הורדה בחודש,אנחנו נפנה אליך ונבקש ממך להתנתק או לשלם על חבילה יקרה יותר]...אחד הדברים שהפתיעו אותי היה לגלות שנטויז'ן היא בין החברות הראשונות בארץ שעושות את זה...וכאן גם התעוררה אצלי תהיה,ואולי גם פחד-החודש עברתי מעל ומעבר למה שאני מוריד בדרך כלל...החודש הורדתי בסביבות ה15GB בכולל,והדבר עורר אצלי חששות שנטויז'ן כבר סימנו אותי על המפה שלהם... האם יש פה אנשים שהורידו הרבה וקיבלו אזהרה מספקית האינטרנט? והאם זה באמת נכון או סתם שמועות? או שהם פשוט נטפלים רק ללקוחות מאוד בעייתיים בתחום?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות פורט פורוורדינג ברשת אצלי (סרבר מיינקראפט, גמאני חשבתי שזה מטופש אבל מסתבר שזה נחמד ביותר ) וקראתי המון מדריכים אבל יש לי כמה בעיות: הקושחה של המודם שלי קצת דפוקה, יש שם בעיה (גם אבא שלי נתקל בה) שאי אפשר לאשר חריגה לפתיחת פורט (רושם שגיאה) יש לי בעצם שתי רשתות פנימיות בבית, אחת של המודם (מספר כלשהו.10.0.0) שמחובר לראוטר (שהוא הגייטווי של כל המחשבים בבית) רשת פנימית נפרדת (מספר כלשהו.192.168.1), על הראוטר אין בעיה, הבעיה היא שהמודם מדבר עם העולם החיצון ולכן גם אם אעשה את הפעולה בראוטר לא יעזור לי כלום. המודם \ ראוטר הוא ה-aztech dsl-600e המפורסם של בזק והראוטר הפנימי הוא TP-LINK TL-WR641G שהוא די ישן אבל עובד יופי האם יש פתרון לבעיה שהצגתי ו\או פתרו…
-
ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול? ומההקשר בין פייר וול לראוטניג? הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע עברתי ל 018 אקספון ומאז כל שעה בערך יש לי מיקרו התנתקויות. חשוב לציין שלא שיניתי את התשתית שלי והיא נשארה כרגע בבזק, בספק הייתי לפני זה בהוט נט ולא היו לי בעיות כלל. דיברתי עם התמיכה כבר 3 פעמים והם ניסו: 1. לבטל NAT 2. להגדיר DNS סטטי 3. להעביר אותי ל IP POOL אחר שום דבר לא עזר. מה אני יכול לעשות חוץ מלעבור לחברה אחרת? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מחבילה בבזק+בזק בינלאומי, לחבילת באנדל חסכונית בבזק בינלאומי בלבד. הם החליפו לנו את הראוטר, ובגלל שהוא בסלון, בחדרים כמעט ואין wifi, ברמה שאני חצי מהזמן על ה hot-spot בפלאפון. לפני שאני חוזר לשלם יותר לבזק, האם יש משהו שאפשר לעשות? החלפה עצמאית של ראוטר? ששוחחתי עם בזק בינלאומי לא כ"כ היו להם פתרונות. תודה מראש וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היתי רוצה להשוות עם מישהו שיש לו חבילה של 1.5M ולראות כמה הוא מקבל פה http://us.mcafee.com/root/speedometer/testing.asp קיבלתי 130K חשוב! שלא יהיה עוד דף חוץ מהדף שעושה את הבדיקה והטסט לא עובד עם FF רק עם IE מחכה לתוצאות
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן יש לי 2.5M - בזק בינלאומי + בזק, ראוטר ROTAL 1025W, פורט פתוח. אתמול שידרגתי ל 2.5 מ 1.5 וזה מוריד לי לאט טורנטים. נכון לעכשיו, מוריד על 53kb מ TL. עשיתי איפוס להגדרות.. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברה מה שלומכם יש לי ראוטר של חברת BELKIN דגם F5D7230-4 אני מנסה להבין למה הראוטר שלי קורס כאשר אני משתמש בתכונות שיתוף קבצים (ABC בעיקר) אני מנסה להבין למה זה קורה, כי כולם אומרים לי שפשוט הראוטר שלי לא יכול להתמודד עם יותר מ 25 PEERS (חיבורים) בכל רגע אני אשמח לשמוע הצעות, תודה!!! ואם אפשר מה אני יכול לעשות ראוטר בשביל להפסיק את הניתוקים (חוץ מי לדפוק לו מכות ולזורק אותו לזבל)
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי לא ניתן להמשיך הורדות - לא משנה מאיזה אתר. בנוסף לא ניתן לבצע הורדות מרובות חיבורים אלא רק עם חיבור אחד. הוא מחובר לבזב"ל (אאל"ט) לראוטר סימנס ADSL SL2-141 אלחוטית. מישהו יודע מה גורם לבעיה הזו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחר בעיות איטיות רבות בגלישה לאתרים מחו"ל המליצו לי לעבור למסלול גיימר בבזק בינלאומי. הזמנתי את השירות, תמורת 20 ש"ח נוספים בחודש והפלא ופלא - אני מקבל את המהירות המירבית שלי בהורדות וגלישה, וגם הסטרימינג באתרים כגון Youtube השתפר משמעותית! אני תוהה, למה ניתוב נורמלי ומהירויות סבירות מחייבות תשלום אקסטרה? האם הספקיות מאטות את המשתמשים ה"רגילים" בכוונה כדי להפוך את מסלול גיימר לאטרקטיבי יותר? למה אנשים שותקים בעניין?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
<blockquote>איך הכי כדאי לחבר מסך עם תמיכת DLNA לרשת ביתית אלחוטית? האם מומלץ לחבר למסך AP או ראוטר ולהגדיר כREPEATER ? אם כן איזה תוצרת/דגם כדאי לקנות? </blockquote>
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, נכנסתי אצלי במחשב עליו מותקן Windows 7 למרכז הרשת והשיתוף ומשם נכנסתי אל המסך הגדרות שיתוף מתקדמות. מוגדר אצלי פרופיל רשת ביתית. במסך "הגדרות רשת מתקדמות" יש כל מיני אפשרויות כאשר אחת מהם הוא שיתוף קבצים באמצעות סיסמה. אני מעוניין להעיל אותה אך משום מה זה תקוע ואי אפשר לשנות זאת כלומר, אני לוחץ על האפשרות שאני מעוניין בה ולוחץ למטה על "שמור שינויים" וזה לא שומר זאת ולעומת זאת בדברים אחרים באותו מסך שאני משנה זה כן שומר. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי אינטרנט 2.5 מגה של בזק בינלאומי שאני משלם עליו 35 ש"ח לחודש ויש התחייבות לעוד כשנה. לפני שבוע אמא שלי עשתה בבית טלפון של אורנג והם נתנו לה בנוסף לטלפון אינטרנט של 10 מגה. עכשיו אני גולש באורנג ומרוצה אבל תקוע עם ההתחייבות בבז"ב הם לא נותנים לי לצאת ממנה ואומרים לי שאם אני רוצה לצאת אני צריך לשלם את כל החודשים שנשארו. יש דרך לצאת מזה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי AP מדגם TL-WA801ND מה שאני רוצה זה לקלוא WIFI מהשכנים ולהעביר לחדר שלי !! (השכנים קצת רחוקים) אז ככה שדם הזה TL-WA801ND יש 2 אנטנות קטנות של המכשיר הוצאתי אחת! ובינקומה חיברתי כבר שמחובר לאנטנה חיצונית שבגג הבית!! מה שאני רוצה לעשות זה כול הרשתות ש האנטנה שבגג קולטת שתעביר לי לחדר שאני יוכל להיתחבר מהמחשב ל WIF ! וענו שיקלו וישדר את מה שהוא קולט !! ניכנסתי ל http://192.168.1.254/ אך לא הבנתי מה אני צריך להגדיר ואיפו !! בכדי להיכנס לכתובת האייפי שציינתי שזה ההגדרות של המכשיר הייתי צריך להפוך את האייפי של המחשב לסטתי !!! תודה לעוזרים!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום יש לי רשת (קווית בלבד) שנראית כך: מודם HOT מחובר לSWITCH 10/100 ל SWITCH מחובר נתב קווי 10/100 ובנוסף שני מחשבים (כלומר אני מקבל מהוט 3 כתובות IP) לנתב מחוברים 4 מחשבים. אני רוצה להפוך את הרשת לרשת GIGABIT : 1. איזה SWITCH לא יקר מומלץ? (אם אפשר מזיגזג) 2. המלצה לכרטיס רשת GIGABIT (אם אפשר מזיגזג) 3. האם הכבלים של CAT 5E מספיקים? 4. יש לי כבל אחד באורך 15 מטר ויש לו מאריך (קופסת נקבה/נקבה) שאליו מחובר עוד כבל של מטר - האם זה יהיה בעייתי? (שניהם CAT 5E) 5. האם יש בעייה אם זה שהנתב הוא רק 10/100 ? או האם אני אאלץ לחבר את כל המחשבים לSWITCH ? (כלומר איך אני שומר על הקןנפיגורצייה שאני אקבל מספר כתובות IP מהוט אבל שהרשת הפנימית תהיה 1G?) [לשני מחשבים יש שני כרטיסי רשת כל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הייתם מתכננים הכי טוב רשת ביתית ל-3- אחיות בהוצאה הכי מינמילית.. חשבתי על לקנות מחשב שיהיה שרת מרכזי ולחבר את שלושת עם טרמינטורים ורשת אלחוטית והוסיף להם בכל חדר רק מסך טרמינטור ומקלדת..ועכבר.. מה אתם חושבים ? איך אתם הייתם מרימים מבצע כזה ?
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כך שלא ישאר IP או משהו שמשייך אותי כשולח הפקס באתר שנשלח ממנו/בפקס עצמו כשמגיע לאותו מקום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-