רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
למחשב נייח בן 6 שנים מערכת הפעלה אקס פי ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני נע על הגבול הדק שבין פורום רשתות לבין פורום קולנוע ביתי, אבל מכיוון שהשאלה שלי היא יותר בפן הכללי לגבי חיבור אלחוטי נראה לי שזה המקום הנכון. שאלתי היא כזו: אני מתכוון לקנות סטרימר עם יכולות אלחוטיות בזמן הקרוב, הבעיה שלי היא שאנטנה אלחוטית למכשיר הספציפי הזה נמכרת בארץ הקודש במחיר של 250 ש"ח שזה מופקע לכל הדעות. שאלתי היא האם כל אנטנת USB אלחוטית שניתן לרכוש דרך האינטרנט מתאימה ותוכל לחבר את הסטרימר לרשת הביתית או שמא יש סיבה מיוחדת שעליי לרכוש את האנטנה הספציפית הזו לדגם הספציפי הזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אינני מעוניין במה שמציעים בנטויזיון ובהוט ואני מעדיף לקבל המלצות מכם לגבי נתב הביתה (באיזור ה300 שח) אשמח לרעיונות.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כך שלא ישאר IP או משהו שמשייך אותי כשולח הפקס באתר שנשלח ממנו/בפקס עצמו כשמגיע לאותו מקום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לחיבור עם כבלים + בזק l2tp +חבילת גיימר http://ivory.co.il/product.asp?productid=2887&CatCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2374&CatCode=581 תודה רבה וסליחה אני פשוט רוצה לקנות עכשיו את הראוטר ולאחר שיחה עם נציג של בזק הוא ערער קצט תביטחו שלי על הראוטר של tplink והמליץ לי על לבל וואן יכול להיות בגלל תחרות שלהם עם הוט. אני סומך עליכם מה עדיף לי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מידי פעם אני צריך לשלוח או לקבל פקס, ואני מעוניין לקנות מודם קווי למחשב. מה עדיף: USRobotics, או Dynamode? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני בנינים שמרושתים בניהם באופן אלחוטי, לכל בניין יש חיבור משלו לאינטרנט. השאלה שלי היא אם אפשר שבכל בניין יהיה DHCP אחר, בבנין הראשון ה DHCP יקצה את הכתובת 192.168.0.100 כשער. ובבניין השני ה DHCP יקצה את הכתובת 192.168.0.101 כשער. בדרך כלל אני מפריד רשתות באמצעות נתב וככה אפשר להפעיל שני שרתי DHCP אבל כאן אני לא יכול מפני שיש לחלק מהמחשבים טווח כתובות אחר שמוגדר ידנית של 10.0.0.1-255
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I hate shit sandwiches http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20101013_9633366
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך). קצת פרטים על השרת: האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps). לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק). השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?) ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי אינטרנט למהירות 2.5 וקיבלתי בתמורה את הראוטר של בזק 2650U בזיכוי מלא לשנתיים אבל במחיר גבוה, כ-480 שקל (20 ש"ח לחודש). החסרון: התחייבות לשנתיים ואם אפרוש באמצע אצטרך לשלם את ההפרש שנותר. אני עדיין יכול להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד משלי. ראיתי שמחירי הנתבים הרבה יותר זולים בשוק. השאלות שלי: האם כדאי להחזיר את הראוטר ולרכוש אחד חדש? האם יש ראוטר מומלץ אחר במחיר סביר? הצרכים שלי מיניליים, מחשב אחד, מקסימום שניים, חיבור לYES מקס טוטאל, וזהו בערך, כך שאוכל להסתפק בראוטר פשוט יחסית.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לנו ספק של 013 ותשתית של Hot. קיבלנו נתב Edimax דגם BR-6524n והיינו רוצים לחלק. תוכלו בבקשה לעזור לי איך להתקין ללא חייגן כל פעם? האם זה ל L2TP או PPoE או Dynamic IP... תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות שרת אחסון ביתי שישמש לאחסון מדיה, תמונות,מוסיקה,סרטים וגיבוי מסמכים חשובים ברשותי מחשב פנטיום 3 שכבר אינו בשימוש וכן פנטיום 4 שגם כן אינו בשימוש אולם הייתי מעדיף להשתמש עם פנטיום 3 בגלל הביטים של צריכת חשמל, אמינות וטמפרטורת עבודה נמוכה יותר. הייתי רוצה להפוך אותו לשרת אחסון קבצים ביתי ואולי גם לראוטר ופיירוול ביתי אני מבין שמומלץ להשתמש במערכת לינוקס לצורך כך מכמה סיבות אבטחה טובה יותר אין ווירוסים ועבודה מהירה יותר השאלה היא באיזו מערכת לינוקס חינמית כדאי להשתמש והאם קיימת כזו שכל התכונות שציינתי כבר קיימות בה? תודה מראש שי מילגי
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות. מה עושים? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. נמאס לי מראוטרים של בזק ולכן החלטתי לקנות אחד בעצמי. חשוב לי שלא יהיו ניתוקים ושהראוטר יתפקד לפחות במשך שנה. נתקלתי בשני אלו: linksys wag120n edimax ar7284wna האם הם טובים? האם ה-linksys מצדיק את התוספת מחיר? האם יש ראוטרים טובים יותר רמה/מחיר דומים? האם הם יכולים לעבוד בתקן n ו-g במקביל? תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני מתגורר בחו"ל ונתקל בבעיה להכנס לחלק מהאתרים הישראלים, כנראה הם חסומים לגישה מחו"ל. האם מישהו נתקל בבעיה ויש לו פתרון ? קראתי שיש אפשרות לרכוש מנוי VPN, המלצות כלשהן ? בכל מקרה מעדיף משהו חינמי אם יש כזה. תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשת ביתית קווית שמכילה ראוטר וסוויץ'. אל הסוויץ' מתחברים 2 מכשירי סטרימינג. הראוטר TP-Link WR1043ND הסוויץ D-Link DSG1005A (http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=504&idCategory=215) הבעיה החלה לפני שבוע בערך, כשפעם ב-X זמן החיבור בניהם מתנתק ואין אפשרות להחזיר אותו רק כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו מחדש (ולפעמים גם זה לא עוזר ואני מנתק את 2 המכשירים מהחשמל). לא ברור לי למה זה קורה... בדקתי את הכבלים שמחברים בניהם - תקינים. כשהתקלה קורית הנורית שבראוטר נכבית (הנורית של הפורט שהכבל מחובר אליו). אני מנסה לחשוב על סיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ולא ממש עולות לי... הכל עבד טוב חודש בערך עד שפתאום התחילו התקלות : אגב הנה הנושא המקורי שעזרו …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף לבחור בהגדרות של הראוטר ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-