עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי מספר מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית של חברת בזק. באחד המחשבים הרשת האלחוטית מתנתקת (כאילו נעלמת) למספר שניות ואז עולה שוב. זה מאוד מעצבן במיוחד באת צפייה בסטריימנג. שאר המחשבים באותו זמן עובדים ואין שום ניתוקים. מה זה יכול להיות ? עדכנתי את הדרייברים לקרטיס הרשת. תודה מראש , עמית

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Mics,

נמצא אצלי הראוטר TP LINK 1043ND, עד היום עבד ללא תקלות. היום בבוקר הראוטר הפסיק לחלק אינטרנט ואי אפשר לגשת לממשק הניהול שלו. ארבעת המחשבים שמחוברים עליו כותבים שחיבור הרשת מוגבל. מצד שני, הראוטר דולק והנוריות שלו תקינות. ניסיתי לעשות רסט לראוטר, לנתק אותו מהחשמל ולחבר שוב, להחליף כבלי רשת - שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. DLINK DIR-615 NETGEAR DGN2200 השאלה מתייחסת לפורטי LAN, לא ל- uplink

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, יש לי בבית כונן רשת - NFS (לצורך העניין מדובר ב-Ubuntu). במחשב השני בבית אני מנסה למפות (mount) את הכונן על מנת שתיהיה לי גישת קריאה לקבצים. התקנתי את הפיצ'ר של ה-NFS ב-Windows (ע"י כניסה ל-Turn Windows features on or off) וסימון Services for NFS (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2d7b9f5bf.png). לאחר מכן נכנסתי לcmd, ורשמתי את הפקודה: mount -o nolock retry=10 192.168.1.100:/Series * ה-mount התבצע בהצלחה והצלחתי להיכנס לכונן, לצפות בקבצים ולהפעיל אותם. לאחר הפעלה מחדש למחשב הכונן עדיין מופיע אך אי אפשר לגשת אליו - מתקבלת שגיאה (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2e3a489ff.png/). כבר הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרונות לבעיה. אני מעוניין ב-NFS ולא בפתרון אח…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ekmo,

שלום, אני משחק משחק MMO והפינג שלי הוא לא משהו בלשון המעטה: 180-190ms עם רוח גבית בירידה. אני יודע שישנם מספר פקטורים שמשפיעים על הפינג שלי כגון מרחק מהשרת (ארה"ב במקרה שלי), השרת עצמו, החומרה שלי וכו', אבל האם רוחב פס, או במילים אחרות מהירות האינטרנט שלי בבית משפיעה על הפינג במשחקי רשת? ואם כן עד כמה זה פקטור משמעותי? אשמח לדעת ולהבין את העניין. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. קניתי היום בבזק את מתאם הרשת שבנדון, חיברתי בהתאם להוראות את צד הנתב ואת הצד של המחשב המרוחק. עם השלמת החיבורים, במחשב המרוחק אין גישה לאנטרנט. מבדיקה, חשמל מסופק לשני המתאמים(צד קרוב וצד רחוק), הנורית בגב המתאם דולקת בירוק מצביע על חיבור תקין(לנתב בצד אחד ולכרטיס רשת בצד שני), מה עושים? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ReSt,

מתי רוחב פס נמדד בבייטים ומתי בהרצים ?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by skyd,

היי, כיום יש לי נתב (router) של Sofaware עם Firewall של צ'ק פוינט. הנתב בן 6-7 שנים, עם רשת 10/100 ולאחרונה אני חווה איתו הרבה ניתוקים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, והייתי שמח לשמוע המלצות עבור נתב טוב. בין השאר, אני מחפש: רשת 1G, נטול ניתוקים, ממשק משתמש נוח, ו-מוגן כיאות (firewall, IPS, וכיוב'). תודה מראש. --- עריכה: האם יש מתג (switch) עם הדרישות הנ"ל, ואם כן - מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by madgod,

היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.

10. Started by yakirsh4,

שלום, אני כרגע משתמש בראוטר של edimax ןעכשיו ששידרגתי את האינטרנט ל12 מגה יש לי הרבה בעיות והבנתי שedimax חברה זולה ולא איכותית לראטורים חבר המליץ לי על הראוטר הבא http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1000 אך יש אותו רק בחנות רחוקה ממני ובמחיר גבוה כפיתרון למצב מצאתי בבאג במחיר יותר זול את הדגם הבא: http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1200 שמהיגיון בריא נראה לי שהוא דגם יותר מתקדם עכשיו השאלה שלי היא אם הדגם הזה טוב ושווה קניה או אלא יותר כדאי ראוטר אחר? תודה לעוזרים ד.א יש לי מודם של חברת ARRIS מהוט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב. לאחרונה נוצרה בבייתי סיטואציה בעייתית שאיני יודע, ואיני מבין בחיפוש פתרונה. לכן, אני פונה אליכם חברים יקרים - בבקשת עזרה לפתרון הבעיה. (אגב, הגעתי לכאן בהמלצת חבר שהרעיף שבחים). כהקדמה, מצורפים 2 קבצי jpg, המדמים את מצב הרשת: ה-1. מצב הרשת הקיים כרגע בבית. ה-2. רעיון לפיתרון הבעיה, האם אפשרי? # הסבר: בביתנו קיימת רשת קווית, כחלק מתשתית הבית, בין מס' חדרים, כאשר כולה מתרכזת/יוצאת בסופו של דבר מהנתב (ראווטר) שנמצא בחדר מס' 1. בחדר מס' 2 המתחבר לכבל רשת היוצא מחדר מס'1 - קיימים 2 מכשירים נוספים אותם הייתי רוצה לחבר לרשת הביתית. המכשירים הם: מדפסת + SlingBox (+מחשב). (Slinbox, מכשיר המאפשר צפייה ושליטה מלאה בטלויזיית הבית מרחוק דרך האינטרנט עם יוזר וסיסמא . לצורך ה…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. שלום, יש לי accsess point של D-LINK DAP-1360 ולאחרונה הוא הפסיק לעבוד.. עשיתי לו ריסט, ואני מנסה לפעול לפי ההוראות אבל לא מצליח. בספר כתוב שיש לחבר את הכבל רשת למחשב/ראוטר (ניסיתי את זה עם 2 מחשבים וגם ראוטר שמחובר למחשב והוא עם אינטרנט עובד) ולאחר מכן להיכנס לכתובת 192.168.0.50 באינטרנט וכך בעצם להגדיר אותו. הבעיה היא שזה לא נכנס לאתר הזה (שאני עושה אבחון בעיות במחשב הוא כותב לי שההגדרות של הIP בLAC שגויות (זה מוגדר על IP אוטומטי). עריכה: בנוסף לכך, כשאני מחבר אותו למחשב ועושה IPCONFIG לא כתוב כלום בDefault getway. + הגרסאת קושחה היא החדשה ביותר. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by .kakadu,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  14. יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by One Man Army,

לפני כשבוע עברנו להוט (בגלל הטריפל המשתלם), אני מחובר ללא חייגן במהירות 30 מגה (חיבור חוטי ישירות למודם). באתרי הבדיקה השונים אני מקבל מהירויות שונות: באתר ספידטסט 11 מגה באתר 012 10 מגה באתר הוט 24 מגה באתר בזק 19 מגה כשהייתי בבזק הייתי מחובר במהירות 10 מגה ומקבל 10 מגה באופן קבוע במהלך כל שעות היום ובכל אתרי הבדיקה. התקשרתי לתמיכה הטכנית בהוט (יאמר לזכותם שהם ענו ממש מהר), הסברתי לנציג את הבעיה הוא אמר לי לבדוק באתר שלהם בדקתי ויצא 24 מגה, הוא אמר שמבחינתו זה תקין והם לא אחראים למהירויות באתרים אחרים. שכחתי לספר לו שהיום אפילו סרטונים (480p) ביוטיוב נתקעו אצלי. :-\ האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה? מה התוצאה הכי אמינה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by Anonymous1,

שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  17. שלום אני אתן דוגמא הכי פשוטה לבעיה: נניח ויש לי מחשב דסקטופ, ועליו יש לי מכונה וירטואלית כלשהי שרצה. עכשיו אני רוצה לנסות תוכנת סרבר כלשהי, למשל WebServer, אבל אני לא מעוניין להתקין אותה על המחשב עצמו(הפיזי), ובגלל זה אני מתקין אותה בתוך המכונה. אז עכשיו יש לי WebServer שרץ בתוך המכונה הוירטואלית, ומקשיב שם ל-Port 80, ואני רוצה להתחבר אליו, מחוץ למכונה הוירטואלית, כלומר מהמחשב הפיזי, אל תוך ה-VM. מה עושים במקרה כזה? יש איזה שיטה לעשות Port Mapping מה-VM אל המחשב הפיזי עצמו? או משהו אחר? תודה רבה card

• 30 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי ראוטר NETGEAR DGN1000 בסלון שמשדר WIFI. יש לי כמה שאלות אליכם - 1. העוצמה שלו לא משהו בכלל, האם אפשר להחליף אנטנה ? איפה אני מוצא אנטה שמתאימה מבחינת תדרים ועוצמות לראוטר שלי. 2. במרתף אני לא מצליח לקלוט את הWIFI, יש לי הכנה בקיר של RJ , יש איזה ממיר חוטי לאלחוטי ? זאת אומרת שאני יחבר מין מתאם עם אנטה לשקע רשת בקיר ואז הוא ישדר לי WIFI ? תודה רבה לעוזרים

19. Started by Cheif,

באיחור קל מתחילה חברת Linksys לשווק מוצרים התומכים בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2501

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  20. שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. קניתי אתמול את הראוטר TP-LINK 1043ND, הראוטר מחובר למודם של בזק (ובנוסף מחובר ל-switch אם זה משנה משהו). הגדרתי אותו בעזרת נציג של בזק בינלאומי, הכל עובד חלק - האינטרנט הקוי והאלחוטי. בנוסף חיברתי אל הראוטר כונן חיצוני בחיבור USB אך אני לא מצליח לגשת אליו. עברתי על כל המדריכים שמצאתי באינטרנט הוספתי את הכונן והגדרתי אותו וכולם מובילים אותי למבוי סתום. בנוסף כשאני לוחץ תחת USB Settings -> Storage Sharing על Open the disk אין שום תגובה מצד המחשב. כשאני מנסה להכניס את הכתובת 192.168.1.1/Volume1 לשורת האינטרנט הוא מפנה אותי ישר לעמוד של Username or Password is incorrect. בשורה התחתונה אני לא מצליח לגשת לכונן הUSB ולראות את הקבצים שבו. יש לי בבית 3 מחשבים (2 עם ווינדווס 7…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by Cheif,

ה-DIR-645 של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1G) כניסת USB אחת ומערך אנטנות יחודי. מערך זה, המבוסס על טכנולוגית ה-Beam Forming, מאפשר לנתב לרכז את כל עוצמת השידור בכיוון אחד ועל ידי כך להגיע לביצועים יוצאי דופן. את סקירת הנתב DIR-645 של חברת D-Link תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-645/DIR-645.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן יש כרטיס USB של TL-wn821n הכרטיס מחובר למחשב ואני רוצה להתחבר אליו מהטאבלט שלי בבית יש לי אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי ומוגדר לי חיגן במחשב (של בזק בינלאומי) בתוכנת השליטה כגדרתי את הכרטיס כ - SoftAP internet connection share : local area connection 2 (אין 1 זה היחידי שיש) שמתי SSID וסיסמה אני מצליח להתחבר אל הרשת האלחוטית (קליטה טובה מאוד) אך אחרי שאני מתחבר לא מצליח לגלוש באנטרנט דרך הטאבלט לרשת אלחוטית אחרת אני גולש באופן תקין. מישהו יודע מה הבעיה בהגדרות או משהו אחר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  25. היי לכלום, התחברתי היום למהירות של 100 מגה בהוט והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי בדיקות של פינגים ומהירות אז התוצאות שקיבלתי הם שכאשר אני מחובר עם חייגן L2tp הפינג הוא כ-10 מילי שניות יותר נמוך מאשר בחיבור MPLS. ומהירות מול השרתים בחו"ל גם כן המהירות עם החייגן יותר גבוה לדוגמא מול שרת בגרמניה המהירות ללא חייגן היתה כ- 3mbps ועם חייגן כ-15mbps. דיברתי עם בזק בינלאומי והם אמרו שכל מי שמחובר על 100 מגה בחיבור ללא חייגן מנותב דרך הכבל החדש. אבל הם לא יכולים לעזור לי בבעיה כי הניתוב עובר ישירות דרך הוט. כשדיברתי עם הוט הם לא ממש הבינו במה הבעיה ולא יודעים איך לעזור לי. לפי הדיקות של tracert הניתוב לחו"ל בשני החיבורים הם שונים. ככה שאני לא יודע עם אני מוגדר שהניתוב עובר דרך הכבל…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים