עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eran-s,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית של אינטרנט זהב ויש לי מחשב HP Pavilion 6160, כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך הכרטיס רשת המובנה אני רואה את הרשת האלחוטית שלי ואז כשאני מנסה להתחבר הוא לא נותן לי. כשאני מחבר את הכרטיס רשת USB, שקיבלתי מאינטרנט זהב, לתוך המחשב הנייד אני מצליח בעזרתו להתחבר לרשת שלי. שאלתי היא, כיצד אני יכול להתחבר ללא החיבור USB לרשת הביתית שלי? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by vice,

שלום, בחודש-חודשיים האחרונים יש לי בעיה באינטרנט שהוא תוך כמה דקות (לפעמים פעם בחצי שעה) של גלישה מקבל איטיות ברמה שהדפים לא נפתחים, יוטיוב מריץ על 144P ופינגים הזויים במשחקים. אני על 15M עם בזק, ובזק בינלאומי. שהתקשרתי כבר כמה פעמים לכל אחד הם אומרים שהכל תקין מבחינתם והתקלה היא אצל השני (בזק בינלאומי -> בזק ולהפך) או שהבעיה היא בראוטר שלי כי הוא פרטי (edimax br-6524nׁׂׂׂׂׂׂ) בכללי מחוברים 2 מחשבים לראוטר באופן חוטי, הרשת מאובטחת ואין כניסה של מחשבים אחרים זה בוודאות. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום לכולם, אשמח לעצתכם. אני נכנס בקרוב לדירה חדשה, וצריך אינטרנט ביתי. בכוונתי לעשות באנדל של ספק + תשתית, כנראה בלי טלפון וטלויזיה. בבדיקה ראשונית שעשיתי מול פרטנר, אמרו לי שעם תשתית של בזק ברחוב בו נמצאת הדירה, אוכל להגיע להגיע מקסימום ל - 40Mb וזאת למרות שהבניין עצמו, חדש (התשתית ברחוב ישנה). אני מתלבט בין אינטרנט בזק עם 40Mb לבין הוט עם 100Mb, לפחות בתיאוריה....מבחינת כסף ההבדלים זניחים אם מוצאים את הדיל הנכון. דבר שני שאני לא סגור עליו, זה היכן למקם את המודם ואם יש אפשרות וצריך ראוטר משלי, טוב יותר. הדירה היא דירת 3 חדרים, לא גדולה. בסלון יש טלויזיה שברצוני לחבר לאינטרנט. בממ"ד יהיה מחשב נייח שחייב להיות מחובר לאינטרנט…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by gshhar,

תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Itaybm4,

צהריים טובים לכולם רכשתי מחשב חדש לפני כחודש, והתקנתי בו מערכת הפעלה מסוג Windows 10 Home יש לי בבית ספק ותשתית אינטרנט של 30MB קניתי בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, PCI-E מדגם TP-Link TL-WN881ND nMax N PCI Express 300Mbps לא ברור לי למה, אבל מהירות האינטרנט נמוכה להחריד, כמה נמוכה? ביחס לLG3 שלי, שגם הוא מחובר לאותה רשת אלחוטית. תמונות מצורפות אפשר לראות שמשום מה מהירות הגלישה היא כפי 2 מאשר במחשב הנייח, ולפעמים זה אף יותר מכך! רק בשביל להגיד את המובן מאליו, בעת ביצוע הבדיקה, לא פעלה ברקע תוכנת הורדות, וכן שני המכשירים היו באותו החדר. ניסיתי כמובן לעדכן דרייבר לWindows 10, גם של Atheros, וזה שיפר מעט את המהירות, לא יו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. מבקש עצה, שדרגתי ל- 100M בבזק, ברשותי נתב D-LINK 2760U שלא תומך ועלי לשדרג . הנתב מחובר למחשב דרך הוםפלאג, ומספר מכשירים משתמשים באלחוטי (לפטופ, סלולרים). שאלות: ההוםפלאג AZTECH HL110E תומך ב-200Mbps , לא מהווה צוואר בקבוק? האפשרויות לשדרוג: 1. אחד משני הנתבים שבזק מציעים- מה עדיף? DLINK 6850U או VEGN2610 של חברת NETGEAR ? לא מצאתי סקירות. זו האפשרות המועדפת עלי- אני לא מבין בתחום, מבחינת מיקום, כבילה והתעסקות מעדיף להתעסק עם מכשיר אחד גם אם הוא פחות אידאלי. 2. לרכוש מבזק רק מודם מתאים ולחבר נתב - אפשר להשתמש ב- D-LINK 2760U כנתב רק לצורך האלחוטי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by nabot,

היי, שידרגתי את האינטרנט ל40MB אצל בזק ואמרו לי שאני חייב להחליף את המודם ל 6740U על מנת שהמהירות החדשה תעבוד. לאחר השידרוג התחילו הרבה בעיות כאשר הבעיה המרכזית היא קליטה חלשה מאוד של רשת אלחוטית בכל הבית (לאחר בירור עם בזק הבנתי שזאת בעיה עם המודם הזה). ברשותי מודם יותר ישן של בזקום (2650U) ובמודם הזה לא היו בעיות בכלל של קליטת רשת אלחוטית, האם אפשר להשתמש במודם הזה רק כמשדר רשת אלחוטית במקום המודם החדש? במידה וכן מה אני צריך לעשות? מתנצל על הבורות ותודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. מהו רוחב הפס הדרוש לטלוויזיה 4k בשידור חי ?

13. Started by fistuk,

יש לי שני מחשבים (WIN98), כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת (GINIES & INTEL) ואני רוצה לעשות רשת. ??? מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. :-\ ככה אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל אבל בכ"ז אשתדל שזה יהיה ברור כמה שאפשר על מנת שתוכלו לעזור לי אני מחובר לאינטרנט 12 מגה בהוט והספק הוא בזק בינלאומי. עברתי לדירה חדשה לפני 3 חודשים. לפני כן בדירה הקודמת הייתי מחובר ל-5 מגה עם גיימר באותו ספק ובהוט מאז שאני מחובר ל-12 מגה, כלומר מאז השדרוג האחרון - החיבור החל להיות לא יציב ולהתנתק כל כמה שעות לזמן מה. לא הבחנתי בזה עד שהאנטי וירוס צעק שהוא לא מעודכן, אז טוב שצעק... מלבד זאת, בעיית מהירות: ב-5 מגה בגיימר לאורך כל שעות היום רוחב הפס שלי להורדות היה מקסימלי לחבילה (640 קיי, כפול 8 נותן 5 מגה). עד כאן מצוין, אבל מהרגע שעברתי לדירה החדשה, כלומר מהשדרוג - ירידה במהירות, במקרה הטוב רוחב הפס לחו"ל עומד על כ-200 קיי, כלומר 1.5 …

15. Started by xoxo66,

ההודעה נמחקה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Gil80,

שלום. המחשב שלי מחובר בכבל לראוטר אלחוטי. שיתפתי תיקיה עם everyone read/write כשאני מתחבר עם אפליקציה בנייד, אני מצליח לגשת לתיקיה ואפילו ליצור תיקיה חדשה. אך כאשר אני מנסה להעתיק קובץ, התהליך נכשל מיד על ההתחלה. הדבר קורה גם כשאני מחפש מדפסת אלחוטית. נראה שישנה בעיה בזיהוי או שיתוף משאבים בין המחשב לרכיבים אחרים. על הראוטר יש כונן USB ואני מצליח להעתיק עליו קבצים ללא בעיה. אולי זה משהו ב-WIN10? זה גם קרה לי ב- WIN8.1 למרות שעכשיו עשיתי התקנה נקייה, כך שהגדרות בעייתיות לא יכולת לעבור ל-10. אילו עוד פרטים צריך להוסיף? אודה לעזרה דחופה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by nat64x,

כיצד להגדיר מספר טלפון וירטואלי בחינם. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני קרוב ליומיים מנסה להגדיר ראוטר(netgear wgr614) כריפיטר להוטבוקס, אחרי שהבנתי שהוא ישן וזה לא ילך קניתי ראוטר אחר, TPLINK wr941nd הייתי בטוח שגם אוכל לצרוב עליו DDWRT אך נוכחתי לדעת שהגירסא הספציפית הזאת כנראה לא נתמכת. בכל מקרה הצלחתי להגדיר אותו כריפיטר רק כאשר לא הייתה סיסמא\סיסמאת WEP האם ניתן גם כאשר יש אבטחה של WPA2? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי בעיה שאני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים (IE 6 SP1), למשל; www.ynet.co.il / www.hwforce.com . זה טוען כזה ויש מסך לבן, אין כלום - אין כותרת; כלום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות וכו' לא יודע מה לעשות... XP PRO SP1/IE 6 SP1-Admin תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by leibeyal,

ערב טוב, היום לקחתי מבזק סטור ראוטר NETGEAR תקן N, הראוטר מחובר פיזית למחשב הנייח (מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי), והוא גולש כמו שצריך. הבעיה היא במחשב הנייד (מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה) כאשר אין אפשרות לגלוש בגלל הסיבה הרשומה בכותרת. אשמח לעזרה. חג שמח וכשר!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by lessismore,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום הנכון לפנות אליו - במידה ולא אשמח שהמנהלים יעבירו את האשכול. יש לי אתר (פרוטפוליו, אני צלם אופנה) ואתמול רכשתי לו דומיין ישראלי. פעלתי ע"פ ההגדרות ונראה כי משהו שגוי בהגדרה עצמה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להגדיר את מיפוי הדומיין כפי שצריך; אני מצרף צילומי מסך רלוונטים וקישורים. כתובת האתר: www.krop.com/danielohana כתובת הדומיין שרכשתי: www.danielohana.co.il צילומי מסך רלוונטים: הסבר במערכת האתר כיצד לקשר דומיין: http://i57.tinypic.com/k3slzm.jpg איך הגדרתי בפועל: http://i61.tinypic.com/259y7nm.jpg בדיקת DNS א' http://i62.tinypic.com/2yos4kh.jpg בדיקת DNS ב' http://i59.tinypic.com/353a2xg.jpg בדיקת DNS ג' http://i62.tinypic.com/2mnk41h.jpg…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shendi,

אז שידרגתי את המודם ECI של בזק לראוטר ובכול טוב חיברתי סוויצ 8 פורט ו3 מחשבים והכול טוב על כל תחנה התקנתי פיירוול של SYGATE ןעד פה הכול טוב אני מבין שיש לראוטר גם פיירוול אייך מתפעלים אותו ? אייך סוגרים /פותחים פורטים ? על אחד המחשבים יש שרת FTP אבל הכתובת שלו היא כתובת פנימית ? ולכן אין גישה עלייו מבחוץ מה לעשות ? ( האם יש דרך לדעת מה הכתובת של הראוטר ) חיבור ADSL של נזקבילאומי

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Proww,

אהלן, מצטער על הבורות. יש לי כבל שמתחבר מהראוטר למודם (כבל בצבע כחול). איך קוראים לכבל הזה? אני צריך כזה כבל רק יותר ארוך (12 מטר-15 מטר) כמה זה צריך לעלות? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bneli,

יש ברשותי עכשיו כרטיס רשת של אדימקס EW-7711_22In עכשיו הכרטיס מתנתק הרבה פעמים והיום אחרי ניתוק של הראוטר לא זיהה לי את הרשת שלי למשך הרבה זמן וגם חלק מהרשתות של האיזור רק אחרי משחקים ארוכים עם הדרייבר הסרתו והתקנה מחדש הוא חזר לפעול עם הרשת שלי.. אז ככה שאני מחפש משהו שיהיה חזק ואיכותי מעדיף פנימי אבל לא שולל חיצוני של USB על הסף ושתיהיה לו אפשרות חיבור של אנטנת הגברה כזאת שאפשר לשים איפה שרוצים כמו בכרטיס הזה אבל אם אפשר לא יותר מאנטנה אחת(כי לקנות 3 אנטנות הגברה חיצוניות זה מוגזם..גם ככה שאני לא בטוח שהאינטרנט בארץ מנצל הכל והרבה אני לא מנצל את התעבורה הפנימית ברשת..רק פעם ב..קובץ) תקציב עד 200-250 שקל תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.