עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני חדש בפורום פו, נרשמתי כי אני צריך עזרה, חבר שלי אמר לי שאני צריך להגדיר את הרוטר או המודם לחייגן. מודם: ALCATEL רוטר: DIMAX דגם: 6104WB 2 מחשבים: 1. HOST: כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר. כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN). 2. אורח: כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126 ב-DIMAX דולקים האורות: PWR WAN 1 down &1 up כל השאר לא דולקים ביניהם: WLAN 10/100M כדי להיכנס להגדרות אני רושם תאיפי שהביאו לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני ממש צריך עזרה. אני מחובר דרך אינטרנט זהב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  2. 1. איזה כבלים אני צריך ומהם ההגדרות בשביל לעשות רשת עם סווטיצ' בין 2 מחשבים ומודם אדסל פרו ? 2. איזה כבל מקבלים עם האדסל ? 3. איך מזהים בין כבל מוצלב לרגיל ? 4. אם אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים... אבל שהמודם אדסל יהיה מחובר לאחר המחשבים ולא לסוויטצ'... זה אפשרי שיתוף אינטרנט ככה ? ואם כן... אז איך ? מה ההגדרות ? כבלים וכו'. 5. איך הסווטיצ' GENIUS SWITVH 8 PORT 10/100 ? 6. איך משתפים תיקייה, מדפסת, כונן וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, אני משתמש במחשב Asus N550JV. לאחרונה אני חווה ניתוקים אקראיים דרך המחשב... בעוד שכל שאר המכשירים המחוברים אלחוטית (אייפדים, טלפונים, מחשבים נוספים גם בקווי וגם באלחוטי) המחשב מראה שעדיין מתקשר עם הראוטר אך אין גישה לאינטרנט בעוד שבשאר המכשירים הנ"ל אין בעיה עם הגישה לאינטרנט. הפיתרון הזמני לבעיה היא כיבוי הWIFI והפעלתו מחדש וזה מסתדר עד לפעם הבאה שהבעיה שוב חוזרת על עצמה. עכשיו יש לי איזו השערה איך לא הצלחתי לאמת אותה ולגלות האם מדובר בהכרח בזה. אז ככה, שירשרתי מודם נוסף להוטבוקס (המעפן) כדי להרחיב את הקליטה בבית על פי המדריך המצויין הזה בחלקו האחרון, חיבור ישיר דרך כבל. עכשיו במחשב משום מה, אני לא יודע למה אני רואה 2 רשתות של הבית. ובשאר המכשירים, כמו האיי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Rhinoc,

מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים ? לפי החיפוש בגוגל כל אחד זורק מחיר שונה.. נועד להשחלה בבית על תשתית הטלפון , אני מניח שUTP יספיק

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by wow,

כשאני מכניס את השם משתמש ואת הסיסמא אז אני לא מצליח להיכנס וממחשב אחר בבית שלי כן. יש לי פייוואל ויכול להיות שמישהו לחץ או קיי על לחסום תמיד? איך אני נכנס להגדרות ובודק\מבטל את זה? יש לי פיירוואל שבא עם הנורטון אנטי וירוס

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by nore0,

1. לאן כדאי להיתחבר 2. 012 או 013 3. כבלים או ADSL כשהיתחברתי לאינטרנט של בזק קיבלתי מודם בקרוב אני מיתנתק מהם אני צריך להחזיר אותו ? או לקנות אותו ? ונניח שאני מתחבר ל-012 או לכל חברה אחרת אז אני מקבל מהם מודם איך זה הולך ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. תחת הכותרת "משחררים גם את נתניה וכפר סבא", מפרסמת חברת Unlimited מפות פריסה מעודכנות לערים אלה. בנתניה הפריסה תתחיל בשכונות בשכונות קרית נורדאו, נאות גולדה, גבעת האירוסים, נאות שקד ונוף גלים. בכפר סבא יפרסו הסיבים בעיקר במרכז העיר. במפות המצורפות ניתן לראות את גבולות הפריסה בשתי הערים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ניר חדד,

יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by MichaelZ,

שלום. מן הסתם אני מבקש לקבל תשובה לשאלה בכותרת אבל יש פה עוד איזה קטע. אני מחובר לרשת דרך 013 נטוויז'ן כבר משהו כמו 10 שנים (ברק, לא נטוויז'ן). לא יכול להגיד שיש הרבה תלונות, אבל כל פעם שהם מעדכנים לי את החבילה – זה אותו סיפור. כרגע אני גולש על 4.5 מגה. ביום ראשון או שני בחורה נחמדה מתקשרת אליי ואומרת שהם רוצים לשדרג לי ל-10 מגה בתוספת של 10 שקלים לחודש. היא קצת לוחצת, נותנת לי להרגיש שכבר החליטו בשבילי והם רק זקוקים לאישור שלי. המחיר סבבה ולא צריך בכלל לחשוב, נכון? אם זאת אני מתמהמה מפני שאני יודע מה הולך להיות. תוך כדי אני שואל מה תהיה מהירות העלאה – היא לא יודעת מה זה... היא אומרת לי שהמהירות תהיה 10 מגה.. אני מסביר שזה לא יכול להיות, שזה תמיד פחות. היא אומרת שהיא לא מ…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשבילי זה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) : Intel® PRO/100+ Management Adapter מישהו יודע מה זה? האם זה טוב או רע? והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!! (מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Proww,

אהלן, מצטער על הבורות. יש לי כבל שמתחבר מהראוטר למודם (כבל בצבע כחול). איך קוראים לכבל הזה? אני צריך כזה כבל רק יותר ארוך (12 מטר-15 מטר) כמה זה צריך לעלות? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני שמח שבן אחד תבע אותם סוף סוף... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי שאלה פשוטה ובסיסית: שמתי לב שכאשר אני מעלה קובץ (בתוכנת FLASHFXP למשל, ב-17 ק"ב) מהירות ההורדה נופלת פלאים. שאלתי את חברת התשתית שלי (מת"ב) ואמרו לי שזה המצב. האמנם עלי לחיות עם זה שמהורדת קובץ ב-190 ק"ב בחיבור 1.5, ברגע שאני מתחיל להעלות זה מתקצץ ביותר מ-50 אחוז, ל-90 ק"ב? בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by iMeash,

היי, אני מחובר לסיב אופטי של פרטנר במהירות של 300 מגה דרך כבל רשת ישירות למחשב. בשעות העומס, שעות הערב בעיקר, אני חווה האטה קיצונית במהירות האינטרנט. הגלישה עצמה בסדר וגם בבדיקת מהירות אני מקבל את המהירות הדרושה, הבעיה היא בהורדה של קבצים. אני מוריד הרבה קבצים משרת פרטי שיש לי שממוקם איפשהו באירופה. בשעות הבוקר אני מקבל מהירות הורדה של 30 מגה לשנייה בערך. ברגע כתיבת שורות אלו מאותו שרת אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 1 מגה לשנייה. קיצוני לכל הדעות ובלתי שמיש בעליל. השאלה שלי היא האם גם אתם חווים את אותה בעיה כמוני? כמובן פונה למי שמחובר לפרטנר. מי שלא מחובר לפרטנר האם יש המלצה לחברה אחרת שזה לא המצב בה? מנסיון העבר שלי עם כל חברת אינטרנט בערך זה שה…

19. שלום אני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים: - מודם ADSL - Wi-Fi שיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה.. אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink. מי מבין שני הבאים מומלץ יותר? Linksys WAG120N with ADSL Modem TP-Link TD-W8960 with ADSL Modem תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Zadu,

שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by צביקהה,

יש לי ראוטר של בזק IAD604 שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם סלולרי חיברתי את המודם הסלולרי לכניסת USB של הראוטר, בהגדרות אני רואה שהראוטר מזהה אותו כמודם סלולרי, אבל בפועל אין אינטרנט. מה צריך לעשות כדי שהראוטר יתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. האם מתאם בתקן B או G יצליח להתחבר לרשת שמוצפנת תקן N בסוג הצפנה: WPA2-PSK? תודה.

23. עד כה היתי מנוי על תשתית הוט 100 מגה + הוטנט. לאחר שרבתי עם הוט החלטתי לתשתית בזק ולהשאר עם ספק הוטנט. אז כרגע אני בחבילת top 40 בבזק, וממש לא מרגיש כאילו קיבלתי יותר. מה שהכי מפריע לי זה הורדות טורנט. נכון, אני מוריד מטרקרים ציבוריים, ועדיין, תחת תשתית הוט היתי מקבל מהירות הורדה של 4-5 מגה +- . מאז המעבר לבזק, כל הטורנטים יורדים בקצב של 0.5-1.5 מגה! פחות ממה שקיבלתי בתקופה שהיתי מחובר ל15 מגה שלהם (1.8). איך זה יכול להיות שמהירות ההורדה כל כך נמוכה? מה בזק עושים? חייב לציין שמהירות הupload מגיעה ל300 כמובטח. מה שכן בהורדות בסטים אני לפעמים מגיע ל4-5 מגה, אך רוב הזמן נע סביב 1.5-2. ודבר אחרון, מאז המעבר לבזק צצות לי פרסומות פלש, חלונות קופצים שלא היו מופיעים קודם ל…

24. שלום לכולם! אזז ככה...אין לי ראוטר במחשב אבל יש לי כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה שבדרך ככל אני מפעיל דרך התוכנה שבא עם הכרטיס AP כדי שהנייד ימצא את הרשת האלחוטית שלי...(כמובן שהנייד במקרה הזה תלוי במחשב הראשי שלי). היום חיברתי כבל רשת מוצלב בין מחשב ראשי למחשב נייד כדי לשתף בניהם קבצים...הצלחתי...אבל אני רוצה שהנייד שלי ימשיך להתחבר אלחוטית... אבל משום מה הוא כשאני במחשב הראשי מפעיל את AP ונותן לו את החיבור החייגן (כדי שיהיה אניטרנט) הוא כל הזמן מחזיר לי הודעה LIMITED CONNECTIVITY ואני לא מסוגל לגלוש בנייד... הכרטיס הרשת האלחוטי שלי הוא של EDIMAX EW-7128G לשני המחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב יש איפי שונה 192.168.01 ולשני 192.168.0.2 הבעיה היא רק האלחוטי שנותן לי את ההודעה הזא…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אחרי עוד שיחה שהעלו לי שם את העצבים. אלו הם הטווחים: 82.80.168. סיומת: 0-24 82.80.168. סימות: 129-254 82.80.183. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0-24 82.80.186. סיומת: 0 -24 82.80.189. סיומת: 0-24 עכשיו דבר מעניין נוסף לאחר שעה וחצי של בדיקות איתם עם גיימר ובלי גיימר עולה שהפינגים בלי חבילת הגיימר טובים יותר. אני נמצא ב30 מגה. אני בכל מקרה מחכה לטלפון מתומך בכיר לפני שאני מחליט האם לנתק את הגיימר.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים