עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, יש לי ראוטר LEVEL 1 מדגם WBR-3406TX. ויש קצת בעיה איתו, אנחנו מחוברים אליו 3 מחשבים וסטרימר ביחד בHomegroup. במחשב של אחי כשנכנסים להתחל -> Networks רואים את כל המשחבים המחוברים לראוטר וגם תחת התגית "Network Infrastructure" יש גם את הראוטר עצמו שאם נכנסים אליו זה מוביל אל אתר הבית של הראוטר. כך: http://img705.imageshack.us/img705/4600/21101547.jpg עכשיו הבעיה היא אצלי במחשב, כי כשאני פותח גם התחל -> Network הוא לא מוצא לי כלום חוץ מאת המחשב שלי עצמי! http://img191.imageshack.us/img191/4027/77271952.jpg הפכתי את האינטרנט וניסיתי מלא דברים ואני לא מצליח להגיע למצב שגם אני יראה את כולם וגם אפשרות להכנס לראוטר מהNetwork. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by kolxxx,

שלום, אתם בטח כבר מכירים את הסיפור... יש ברשותי נתב hotbox ובניין רב קומות. הקליטה בקומה התחתונה חלשה וחשבתי להשתמש ב-repeater כדי להגביר ולשחזר את האות שמגיעה מhotbox. הנתב שברשותי הוא netgear dgn2200 והוא תומך WDS. השאלה היא: איך אני מבצע את ההגדרה של netgear dgn2200 כrepeater? האם hotbox חייב להיות תומך WDS בשביל לבצע את ההגדרה הזאת? קראתי את המדריך באתר של netcheif אבל לצערי כל ניסיונותיי כשלו. קודם כל אשמח לדעת אם הדבר אפשרי. שנית, אשמח לדעת איך לבצע את זה בצורה מעשית. תודה מראש... ושבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ניסן פ.,

כבר כמה זמן שאני פותח את האקספלורר ודף הבית שלי הוא זה: http://searchweb2.com/ ניסיתי כמה פעמים לשנות אותו וזה לא עוזר.. (עד עכשיו השתמשתי בוואלה) מה צריך לעשות כדי לשנות אותו?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Zadu,

שלום, יש לי בזק בינלאומי, חבילה של 10 מ''ב ושאני רואה סרטים בmegavideo זה נתקע כל הזמן ורושם "loading" ככה זה כל כמה שניות. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש דרך לשתף את המדפסת HP 5550 ברשת חוטית פנימית דרך נתב Linksys WRT54GL? שני המחשבים מחוברים בחוט דרך הנתב הנ"ל.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום חברים! אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום. אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי. הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה). בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו. הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש א…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, אני סובל מאינטרנט גרוע, כל הזמן הרשת נופלת, ה-WIFI חלש, עברתי כבר 3 ספקים (נכנסתי לדירת שותפים בה היה אקספון, מהר מאוד העברתי אותנו ל-012, ואחרי שגם זה לא עזר, עכשיו עברנו לבזק בינלאומי (עם תשתית של בזק בכל אחת מהספקיות האלו)) יש ראוטר של TPLINK, TDW9970 הוא תלוי די גבוהה על הקיר, במרכז הדירה. אבל אנחנו פשוט סובלים מאינטרנט מחריד... ניסינו המון דברים, שינוי ערוץ, מיקומים שונים בבית.... לא עוזר כלום רוצה לנסות פתרון אחרון לפני שאני הולך לגור מתחת לגשר בתוך קופסאת קרטון - לקנות מודם\ראוטר חדש זקוק להמלצות, מבחינתי אין מחיר לאינטרנט טוב, אז אין מגבלת תקציב. שיתמוך במה שצריך לתמוך, הבנתי שאם יושבים על תשתית של בזק אז …

8. Started by ag43,

יש לי כבל רשת באורך של כ80 מטר שיום בהיר אחד הפסיק לעבוד ("כבל רשת מנותק"). הוא עובר במקומות שקשה להגיע אליהם ואני רוצה לדעת באיזה חלק של הכבל הבעיה נמצאת. בזמנו היתה בביוס של לוח האם מבוסס הX58 שלי אפשרות בשם "SMART LAN" שהיתה בודקת ומדווחת על כל גיד של כבל הרשת האם הוא מחובר ואם לא באיזה מרחק התקלה. האם האפשרות הזו עדיין קיימת במחשבים חדשים? היא מבוססת תוכנה או חומרה? או בקצרה - איך לברר איפה הבעיה בלי כלים מקצועיים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gimdy,

יש לי כרגע איפי קבוע ואני רוצה שיהיה איפי משתנה (דינמי) , מה עושים ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית שכולם מחוברים ברשת אלחוטית עם נתב של אסוס 604 שנמצא באחד המחשבים האחרי, והחיבור לאינטרנט מתבצע אוטומטית שהמחשב נדלק . אם הדרך היחידה ממה שקראתי היא לעשות זאת ע"י חיבור עם חייגן: האם כל שאר המחשבים יהיו חייבים להתחבר בשיטה זו ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by amisu,

שלום. ברשותי מודם נתב של 012, D-LINK 225. אני מעוניין להשתדרג, כיוון שהקליטה האלחוטית ממש גרועה ואיטית. הדרישות: wifi בטווח של 8-10 מטרים אמין וללא ניתוקים פתאומיים בעיקר בשביל משחקי רשת קל להתקנה ולהגדרת רשת פרטית מאובטחת תמיכה ב cellcom tv באיכות טובה דרך ה wifi תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Itaybm4,

צהריים טובים לכולם רכשתי מחשב חדש לפני כחודש, והתקנתי בו מערכת הפעלה מסוג Windows 10 Home יש לי בבית ספק ותשתית אינטרנט של 30MB קניתי בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, PCI-E מדגם TP-Link TL-WN881ND nMax N PCI Express 300Mbps לא ברור לי למה, אבל מהירות האינטרנט נמוכה להחריד, כמה נמוכה? ביחס לLG3 שלי, שגם הוא מחובר לאותה רשת אלחוטית. תמונות מצורפות אפשר לראות שמשום מה מהירות הגלישה היא כפי 2 מאשר במחשב הנייח, ולפעמים זה אף יותר מכך! רק בשביל להגיד את המובן מאליו, בעת ביצוע הבדיקה, לא פעלה ברקע תוכנת הורדות, וכן שני המכשירים היו באותו החדר. ניסיתי כמובן לעדכן דרייבר לWindows 10, גם של Atheros, וזה שיפר מעט את המהירות, לא יו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by nice-1,

באמת בזק בינ"ל השתפרו הרבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כיצד אני מגדיר את הראוטר לעשות זאת דגמו של הראוטר הוא BEFW11S4 עד כמה שאני יודע כשאין ראוטר צריך להגדיר IP של המודם ואיזו כתובת VPN

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by redead,

אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום חברים, לאחרונה אני נאלץ להעדר מהבית לזמנים ממושכים ואין לי מושג מה קורה בבית. הילדים שלי (קטנים אבל כבר יודעים לגלוש) מחוברים לסדרות שלהם שעות. כל אחד עם האייפד שלו גולשים שעות. (אני לא רוצה לחשוב מה הם יכולים עוד לראות) אני חייב להתחיל ולהגביל אותם בשעות גלישה. האם ניתן לעשות זאת דרך הרוואטר ( NETGEAR VGN 2610 ) אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי כי אחרת אני מאבד שליטה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by TAMIRRR013,

זה מסוכן עם אני שם ראוטר במ"מד מבחינת קרינה? כי שמעתי שממד הקירות אטומים ואז יש ריכוז של קרינה בחדר. האם זה באמת מסוכן?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by generalA,

מכורח הנסיבות ואין אפשרות לשנות אני אמור לפתור הבעיה הבאה: יש לי חיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן), חיבור זה מחובר ביציאת הרשת מהמודם לראוטר קווי של חב' EDIMAX. מראוטר זה מנוצלות 3 מהיציאות. לאחת מן היציאות מחובר מחשב כיום. המטרה היא לאותו מחשב ספציפי לנתקו מן החיבור לראוטר וליצור לי בסביבת אותו מחשב סביבה אלחוטית וקווית של אינטרנט ללא פגיעה במהירות. אני חוזר ומבהיר כי רק לאחת היציאות אני מעוניין לחבר בטור התקנים (ראוטר וכו') שיאפשרו לי סביבה אלחוטית וקווית ללא פגיעה במהירות המגיעה לאותה יציאה. אין לי בעיה אם פעולה מסויימת תפגע בשאר מהירויות היציאות האחרות של הראוטר המקורי. מהו אופן החיבור ליציאה הספציפית אותה אני אמור לחבר במחיר האטרקטיבי והזול עם ראוטר איכותי שיהיה מתואם (ב…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן שדרגתי לאחרונה ל 12 מגה מ 2.5 ועברתי לחיבור עם חייגן. כשאני מחובר דרך הראוטר המהירות עומדת על 5-6 מגה, בעוד שללא הראוטר היא מקסימלית. אגב בחיבור ללא חייגן הוא גם נותן מהירות מקסימלית ככה שהוא מסוגל להעביר מהירות כזאת. דגם הראוטר הוא 3CRWE554G72T של חברת 3COM ועם קושחה V2.01.10. יש מה לעשות כדי לגרום לו לעבוד במהירות מקסימלית או שהוא נידון להחלפה? בסה"כ אני די מבסוט ממנו... תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שקלתי אם לצרף את זה לדיון מלא שטויות וקונספריצות או לתת משהו תמציתי (כי גם הידיעה הראשונה שם ממש לא ברורה). כפי שנראה מאז יום שישי ה 2/1/2015 יש בעיה שאי אפשר להתחבר לאינטרנט בראוטרים ספציפים של EDIMAX (כנראה 6424 ו 6524) דרך תשתית של HOT. שמעתי על הבעיה מכמה אנשים ועדיין אין צפי לתיקון הבעיה. עדכונים לבעיה מקבלים כנראה מטקבקים ב YNET שנכון למישהו שמזדה כעובד בחברת היבואן הישראלי של EDIMAX , חברת פיקוק בשם Elad Ashkenazy רושם: 4/1/2015 - 12:00 - שלום לכולם : אלעד מחברת פיקוק הנציגים של EDIMAX בארץ : אכן יש בעיה כרגע בראוטרים מדגם BR-6424/6524 המחוברים דרך תשתית הוט בלבד (בזק אין בעיה) אנו כרגע לא יודעים את מהות התקלה אך אנו חושבים שמישהו ביצע מעשה זדוני בכדי לפגוע בלקוח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשבילי זה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) : Intel® PRO/100+ Management Adapter מישהו יודע מה זה? האם זה טוב או רע? והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!! (מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היום ניסיתי להגדיר פתיחת פורטים לתוכנת הביטורנט, אחרי מספר דקות של עבודה הופיעו ניתוקים. ניסיתי כל מיני וריאציות, אך לשווא. כיצד עליי להגדיר נכון את פתיחת הפורטים בכדי להימנע מהניתוקים? האם עליי להגדיר גם TCP וגם UPD? ומה ההבדל בין NAT ל-Port Forwarding? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מחובר להוט בתשתית, ועברתי היום מבזק בינ"ל ל-CCC (טריפל סי). אני משתמש בראוטר אלחוטי של 3com. הגדרתי בו את החייגן - L2TP - כמו שצריך ולפי ההוראות שלהם. הראוטר מדווח שהוא מחובר לרשת ומקבל IP, ואני מצליח לעשות פינג לאתרים, אך לא מצליח לגלוש לאף אתר! ניסיתי לפתוח utorrent ונראה שהוא מצליח להתחבר לטראקרים. אני לא מבין מה הבעיה כי נראה שהכל מוגדר היטב. כרגע חיברתי את המחשב ישירות למודם ויצרתי חייגן L2TP והכל עובד תקין. לא ברור לי למה דרך הראוטר אין גלישה. כמובן שגם התמיכה של הוט וגם התמיכה של CCC לא הצליחו לעזור מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות ראוטר עם כפתור כיבוי\הדלקה פיזי של WIFI שתומך ב 300Mbps והראוטר הזה TL-WR1042ND עונה על הדרישות האלו הייתי רוצה לדעת אם מישהו קנה את הדגם הזה או היה לו ניסיון בעבודה עם הדגם האם הוא אמין ואינו סובל מניתוקים והאם הוא דגם מומלץ תודה מראש דניאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.