רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לכם המלצות כלשהן בשבילי? אני נמצא בבזק ובזק בינלאומי, מהירות גלישה 40מגה התכנון הוא לשים את הריפיטר בקומה השנייה שיחובר בצורה אלחוטית לראוטר וישדר שם גם WiFi חשוב גם שיהיה אפשר לחבר שם כבל LAN אני מעוניין לחבר בצורה קווית את הריפיטר למחשב בקומה השנייה, המרחק בינהם יצריך כבל CAT6 באורך 10מטר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אנטנה מכוונת לתקן 802.11b/g, מישהו מכיר איזה חנות מכוונת ישראלית, או מקום (רצוי במרכז הארץ) שמוכרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחובר להוט בתשתית, ועברתי היום מבזק בינ"ל ל-CCC (טריפל סי). אני משתמש בראוטר אלחוטי של 3com. הגדרתי בו את החייגן - L2TP - כמו שצריך ולפי ההוראות שלהם. הראוטר מדווח שהוא מחובר לרשת ומקבל IP, ואני מצליח לעשות פינג לאתרים, אך לא מצליח לגלוש לאף אתר! ניסיתי לפתוח utorrent ונראה שהוא מצליח להתחבר לטראקרים. אני לא מבין מה הבעיה כי נראה שהכל מוגדר היטב. כרגע חיברתי את המחשב ישירות למודם ויצרתי חייגן L2TP והכל עובד תקין. לא ברור לי למה דרך הראוטר אין גלישה. כמובן שגם התמיכה של הוט וגם התמיכה של CCC לא הצליחו לעזור מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה היום שידרגתי את האינטרנט ל10 מגה וקיבלתי את הרוואטר מודם dlink 2650u נכנסתי והגדרתי לו את הפורט של הµTorrent והפורט נפתח (בדקתי) הבעיה היא כזאת איך שאני מפעיל את הµTorrent כל האינטרנט לא זז...איזה דקה לוקח לי להיכנס לגוגל.. וכשאני עושה סטופ על ההורדה או יוצא מהµTorrent האינטרנט פועל מצויין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? יש דרך להגדיר טוב יותר את הµTorrent? ניסיתי לשחק במהירות הורדה והעלאה אך ללא יועיל תודה לעוזרים ולמנסים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,מחר אני משדרג את המהירות ל-10M. תשתית קיימת-בזק במהירות 2.5M ספק קיים-נטוויז'ן במהירות 2.5M לפי הבדיקה של קו הטלפון שלי,הוא עדיין לא פרוש ברשת NGN. אז האם אני אקבל את כל ה-10M או שלא? הנתב שברשותי הוא siemens sl2-141 עם קושחה : [table][tr][td]3.103q2[/td][/tr][/table] האם כדאי לשדרג את הנתב לאחד מנהתבים שפה:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db135581=135595 או שידרוג לנתב של חברה אחרת? האם זה יותר שווה : http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx לעשות טרייד אין ולקבל נתב בתקן N. האם הנתב המוצע טוב? או שהאם כדאי לעשות שדרוג קושחה לנתב הקיים דרך בזק/נטוויז'ן ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם התקנתי בבית רשת ביתית שהמחשב שלי מחובר לאינטרנט (מודם של אלקטל) ועוד שני מחשבים מתחברים דרכו הגרדתי הכול כמו שכתוב בהודעת עוגן ויש שיתוף אינטרנט אבל כשאני מנסה לעשות פינג למחשב השני אני מקבל request time out למה? והאם זה בגלל שלא הגדרתי משהו כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שרת של משחק על ממכונה וירטואלית ואני רוצה דומיין של no - ip השאלה היא איפה אני מפעיל את הקליינט שלהם במחשב הפיסי או במכונה? תודה ועשיתי port forwad
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חיבור ISDN, כאשר אני עובד על מחשב עם מע"פ W2K, ואני רוצה להגדיר את מהירות החיבור כ- 128K אזי אין בעיה אני מצליח להתחבר במהירות הנ"ל... כשאני עובר ל- WIN98 ומגדיר מהירות של 128K ואח"כ מתחבר לאנטרנט (כלומר לספק אנטרנט) אני מקבל ERROR ולא מצליח להתחבר במהירות הנ"ל, אלא רק במהירות של 64K מדוע?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה מוזרה חייב עזרה ! שאני גולש עם ה 019 בסלולאר אני מקבל מהירות הורדה 10-20 מגה ביט לשניה שאני מוסיף VPN המהירות צונחת ל 0.5 - 2 מגה משהו הזוי בדרך כלל המהירות יורדת ל 4-7 מגה הורדה לא כזאת מהירות נמוכה , בעבר גלשתי עם 012 שזה אותה רשת של פרטנר ולא הייתה לי את הבעיה הזאת מה יכולה להיות הבעיה ? מוריד את ה VPN המהירות קופצת ל 15-20 מגה משהו הזוי , יכול להיות ש 019 חוסמת / מסרסת ספקי VPN ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. לאן כדאי להיתחבר 2. 012 או 013 3. כבלים או ADSL כשהיתחברתי לאינטרנט של בזק קיבלתי מודם בקרוב אני מיתנתק מהם אני צריך להחזיר אותו ? או לקנות אותו ? ונניח שאני מתחבר ל-012 או לכל חברה אחרת אז אני מקבל מהם מודם איך זה הולך ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תופעה מוזרה של ניתוקים בלתי פוסקים בראוטר הקיים שלי (3Com), שגם איפוס הגדרות ועדכון קושחה לא פתרו אותם, החלטתי לרכוש ראוטר חדש, בתקווה שזה יפתור את הבעיות. אני מחפש ראוטר בתקן N מלא, אשר כולל חיבורים קוויים לרשת 1Gbit/s, ושיש לו אות חזק מאד, כי הוא חייב להיות (לצערי) בממ"ד. כמו כן אני צריך כרטיס רשת בתקן N שיקלוט אותו היטב מחדר מרוחק (כשהראוטר, כזכור, בממ"ד). ממה שקראתי באתר ובפורום, חשבתי על WR1043ND של TP-LINK, ועל מתאם רשת WN821N של אותו יצרן. אני מבין שהראוטר עונה מתחינת תקן N ותמיכה ברשת בקצב ג'יגה ביט (1000), וגם לא יקר, אבל נראה שהשידור/קליטה שלו לא חזקים במיוחד. אני גם לא יודע אם מתאם הרשת במחשב המרוחק קולט מספיק טוב. מה דעתכם? יש משהו מומלץ יותר ל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך מחר לקנות ראוטר +כרטיס רשת מחר מהחנות /www.p-see.co.il כי הגיע המחשב החדש וחזור לרשת קווית לא בא בחשבון ממגוון סיבות. אז איזה דגם הינו מוצלח במיוחד ויוכל לשמש אותי אותי לאורך זמן EDIMAX BR-6215SRg EDIMAX AR-7084gA LINKSYS WRT54GL החיבור שלי כרגע הינו 2.5M בADSL ובזק ביןלאומי. כמו כן אני צריך שהוא ישמש אותי גם כמודם, מכיוון שעד עכשיו אני השתשמשתי במודם PCI ועכשיו הגיע הזמן שלו לצאת לפנסיה. המחשבים די עומדים אחד מול השני שקיר מפריד בינהם (כנראה בלוקים, לא נראה לי שזה בטון) הייתי רוצה שיחזיק בצורה טובה את הרשת מבלי ניתוקים וירקות, לאורך זמן. מחשב אחד יהיה מחובר קווית לראוטר והמחשב השני כנראה דרך כרטיס רשת אלחוטי USB האם הדגם EDIMAX EW-7318Ug יספיק לי? אז איזה הכי מ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה. אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing! למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו! מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים". החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית. אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RE…
-
עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט... בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג... אני גר באילת... יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעית קליטה חמורה אצלי בחדר בשל מרחק ומלא קירות מן הנתב שלי הראשי (של3COM) הנתב של3COM תומך בהתקנים G+B עכשיו ככה קניתי היום נתב חדש של אדימקס br-6542n שתומך בכל התקנים כולל התקן N החדש(יחסית) עכשיו לפי מה שהבנתי הנתבים יוכלו לעבוד ביחד וקניתי אותו את הטווח קליטה מיקמתי אותו ככה שיש קליטה טובה מאד בחדר שלי שלא יורדת מ 90% והוא מכסה את כל שאר הבית בקליטה טובה עכשיו אני רוצה להגדיר את הנתב של אדימקס שיהיה הAP שלי והנתב של3COM יהיה הראשי אני לא ממש מבין כל כך איך להגדיר כי לא עשיתי דבר כזה בעבר בחיים ככה שאני צריך את עזרתכם ולא רק שתגידו לי מה לעשות תאורתית כי אני יודע את אני צריך משהו שירד לפרטי פרטים כל פיפס קטן שצריך לעשות אז ככה הינה שתי הדגמים המלאים של הנתבים…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדי להקים רשת אלחוטית בבית אני צריך: נתב אלחוטי - Linksys WRT54GL למשל (הוא טוב??) מודם שיתחבר מהקו טלפון עם כבל תקשורת לנתב (זה כבל RJ45????) כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים (יש לי Usb1.1 באחד המחשבים, אז עדיף כרטיס רשת שיתחבר לסלוט של ה- PCI??) אני רוצה לעשות הפתעה למשפחה שלי אז תפרגנו ותגידו לי אם זה נכון ואם יש לכם המלצות :
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע איפי קבוע ואני רוצה שיהיה איפי משתנה (דינמי) , מה עושים ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית שכולם מחוברים ברשת אלחוטית עם נתב של אסוס 604 שנמצא באחד המחשבים האחרי, והחיבור לאינטרנט מתבצע אוטומטית שהמחשב נדלק . אם הדרך היחידה ממה שקראתי היא לעשות זאת ע"י חיבור עם חייגן: האם כל שאר המחשבים יהיו חייבים להתחבר בשיטה זו ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד אני מגדיר את הראוטר לעשות זאת דגמו של הראוטר הוא BEFW11S4 עד כמה שאני יודע כשאין ראוטר צריך להגדיר IP של המודם ואיזו כתובת VPN
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלה תופעה שהמחשב התחי ללהיתקע לי ביגלל המתאם רשת שהוא כולו שבור וסדוק, זה בטוח הבעיה כי שאני מחליף אותו זה לא קורה. נראוטר בבית הוא netgear dgn2200 תקן N אני בתוך ממד והקליטה שם יחסית חלשה,הייתי רוצה כרטיס רשת שעם כבר גם יהיה חזק.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עם כפתור כיבוי\הדלקה פיזי של WIFI שתומך ב 300Mbps והראוטר הזה TL-WR1042ND עונה על הדרישות האלו הייתי רוצה לדעת אם מישהו קנה את הדגם הזה או היה לו ניסיון בעבודה עם הדגם האם הוא אמין ואינו סובל מניתוקים והאם הוא דגם מומלץ תודה מראש דניאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב שלי לא מותקנת תכנת אנטי וירוס כלל. אני עומד להתחבר לבנדל של בזק ובזק בינלאומי. האם כדאי לי לרכוש שרות אנטי וירוס של MCFEE מספק התשתית בזק ב10 ש"ח לחודש. או עדיף מספק האינטרנט בזק בינלאומי. האם האפקטיביות של האנטי וירוס משתנה האם זה כמו שומר העומד בשער הכניסה לאינטרנט ואז באיזה שער של התשתית או שמא התוכן? או בכלל כדאי לי לרכוש תוכנה באופן עצמאי. בהנחה שהמחירים דומים? אם בכלל יש כזה דבר.. תודה מראש על התשובה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשבילי זה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) : Intel® PRO/100+ Management Adapter מישהו יודע מה זה? האם זה טוב או רע? והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!! (מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר LEVEL 1 מדגם WBR-3406TX. ויש קצת בעיה איתו, אנחנו מחוברים אליו 3 מחשבים וסטרימר ביחד בHomegroup. במחשב של אחי כשנכנסים להתחל -> Networks רואים את כל המשחבים המחוברים לראוטר וגם תחת התגית "Network Infrastructure" יש גם את הראוטר עצמו שאם נכנסים אליו זה מוביל אל אתר הבית של הראוטר. כך: http://img705.imageshack.us/img705/4600/21101547.jpg עכשיו הבעיה היא אצלי במחשב, כי כשאני פותח גם התחל -> Network הוא לא מוצא לי כלום חוץ מאת המחשב שלי עצמי! http://img191.imageshack.us/img191/4027/77271952.jpg הפכתי את האינטרנט וניסיתי מלא דברים ואני לא מצליח להגיע למצב שגם אני יראה את כולם וגם אפשרות להכנס לראוטר מהNetwork. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-