עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dids22,

איך אני בודק מה הip החיצוני ואת השרת של הספק שדרכו אני מחובר (default gateway) ? ומה זה Netmasks? תודה

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  2. היי חבר'ה, יש לי שאלה קצת מעניינת קצת מוזרה. אני מחובר בבית לתשתית וספקית אינטרנט במהירות 10 מגה. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 עם WIN7. ביומיים האחרונים התעניינתי לגבי ביצועי מהירות האינטרנט ולהפתעתי הגדולה הבדיקות מהירות של בזק ושל SPEED_TEST מניבות לי 7MB! התקשרתי כמובן לספקתי עשינו בדיקות והופנתי לבזק, עשינו מספר בדיקות גם כן ובאחת הבדיקות נדרשתי לבדוק את המהירות עם מחשב אחר. לקחתי את המחשב הישן שלי והרצתי את אותה בדיקה באתר של בזק ו..הופ - אני מקבל 10MB. זה מאוד מוזר ומטריד. למה המחשב החדש מגיע בבדיקה המקוונת ל7MB ואילו המחשב הישן מגיע קבוע ל10MB? מכאן נשאר לי רק להסיק שיש איזשהיא חסימה או איטיות בWIN7 או בתוכנה שאני מפעיל או במערכת עצמה של המחשב החדש. כמובן, חשוב לצי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by romcd202,

לכל מי שיש את החבילה החדשה מוזמן לעלות ולהשוות .

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. Started by bati6,

אני מחובר לאינטרנט של הוט, אני מחובר לps4 ישירות עם כבל רשת. למה שאני עושה בדיקת מהירות כל בדיקה מראה מהירות הורדה שונה? בדיקה אחת הוא מראה 53 אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה פתאום 38, אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה לפתע 79 למה זה ככה? זה נורמלי..?

5. Started by yanipc,

איך אני בודק מהירות אינטרנט? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by HunterVee,

אז ככה יש לי חיבור ADSL של אינטרנט זהב במהירות 2.0 מגה וכשאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר לי במהירות של 2.4 או ליתר דיוק 2.496 כמעט 2.5 אבל כנראה הWINDOWS לא מעגל את זה אם אתם שואלים איך אני יודע את המהירות המדויקת אז בדקתי בתוכנה EVEREST HOME EDITION . השאלה שלי היא באיזה אתר אינטרנט אני יכול לבדוק את מהירות ה UPLOAD שלי (לא מצאתי בתוכנה....) ? אנא תנו קישור..... בתודה מראש קובי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SomeOneDudOrg,

היי לאחר מעבר בתשתית להוט, הבדיקת מהירות ב speedtest.net כל הזמן נכשלת, אני נשארתי עם אותו הספק (בזק בנלאומי) ועדכנתי אותם שאני על 200 כיום יש בעיה באזור שלי של 200 מגה מבחינת תשתית בעקבות עומסים אני מקבל 100~200 אבל לרוב זה 120 בערך, ויש תנודות בקו השאלה למה בבדיקה הוא כל הזמן נכשל בפינג ? האם לפי הכתובת IP שלי אני צריך לצאת דרך צפת ? אני בודק על הכתובת ואני רוצה שאני כאילו דרך צפת.... 1) זה הנתב שלי 2) זה בטח המודם אחריו (אני חושב...) והתנודות....

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  8. היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, המשרד שבו אני עובד מקבל את חיבור האינטרנט מהבניין בו אנו שוכנים (מקבל מה"פארק"). הם טוענים שהם נותנים לנו קו של X מגה סימטרי. הבוס שלי ביקש שאבדוק את נכונות הדבר, כי הוא בעיקר חושש שאנחנו משלמים להם יותר מדי בשביל שירות לא משהו. השאלה שלי היא כיצד אני יכול לבדוק את מצב החיבור (שליחה+קבלה) במהלך יום עבודה? אני מכיר אתרי בדיקת מהירות (testmy.net שבו אני משתמש בבית לעיתים) אך אני מרגיש שזו לא הבדיקה שאני צריך לעשות. ואולי כן? יש למישהו רעיון? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ruff stuff,

איך אני בודק? דרך איזה אתרים. תודה. רשום לי באייקון 10.0 mbps מה זה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dids22,

אה אני רוצה לבדוק מה מהירות ההורדה ווהעלאה שלי אני בעקרון יודע מה המהירות אאבל אני רוצה איזה אתר שאפר לבדוק בו(להעלאות אליו קבצים ולהוריד)

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  13. http://download.cnet.com/3001-7518_4-10331372.html?spi=2bba4befc88179b8fe9f86c8c56cbb08 http://download.cnet.com/3001-7518_4-10459686.html?spi=2482b5f29d577482b646f4931b83b508 אצלי זה בערך מוריד על 20 קיי לשניה. (נא להוריד את הקובץ רגיל ללא תוכנת הורדה כמו flashget או download manager וכדומה) אני גולש עם 4 מגה לשניה. המצב הזה כבר נמשך הרבה זמן, כל הזמן אומרים לי "זה בעיה אצל בזק" או להפך "זה בעיה אצל בזק בינלאומי" או אומרים לי " זה הבעיה זמנית אצלנו בקו וזה יסתדר תוך יומיים " אני מחובר כבר הרבה זמן לבזק בינלאומי , הייתי מחוייב אליהם על 2.5 מגה וההתחייבות נגמרה וחשבתי לתומי שהמהירות גלישה גרועה בגלל שאני מחובר על 2.5...אז בוא ננסה 4... (אני לא יכול 5 ומעלה כי אין לי NGN ) …

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מבקש לבדוק חיבור לאינטרנט של 012. נכון לעכשיו ספק האינטרנט שלי הוא בזק בין לאומי. והתשתית היא בזק. חבילת הגלישה הנוכחית שלי היא 10 מגה. בבדיקה שעשיתי עם speedtest ועם עוד שתי תוכנות, מהירות ההורדה שלי נעה בין 10.5Mbps לבין 11.58Mbps. האם יש מישהו כאן שגולש עם 012 ויכול להגיד לי אם הוא מגיע למהירויות האלו ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , הרגע שידרגתי את מהירות ההורדה ל 3 מגה. אני גולש עם נטויז'ן בכבלים. אתם מכירים איזה אתר שאני יכול לבדוק בו את המהירות הורדה בצורה האופטימלית ביותר? מה אתם אומרים על http://cables2.netvision.net.il/test/ ? כי שם זה מתחיל מ 300 KB ואז תוך כמה שניות יורד ומתאזן על 192 KB שזה בעצם 1.5 מגה ולא 3...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sheff2k1,

שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Haflo,

אני בטוח ששאלו את זה קודם לכן, אבל אני לא מוצא! ??? איך אני יכול לבדוק האם החיבור שלי מהיר או לא? האם ישנה איזו בדיקת מהירות באינטרנט שנחשבת לאמינה בתוצאות שלה? למה אין פה בפורום איזה בסיס נתונים לגבי תוצאות מהירות של משתמשים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. על מנת לשפר את אופן בדיקת מהירות חיבור האינטרנט, אני בוחן שימוש בתוכנה חדשה הנקראת DownTester. תוכנה זו נכתבה ופותחה על יד ניר סופר (http://www.nirsoft.net) ואני מודה על התוכנה ועל שיתוף הפעולה. כצעד ראשון, כתבתי מדריך קצר להתקנה והפעלה של תוכנה זו. בנוסף, לתוכנה יש מנגנון עזרה ומומלץ להיעזר גם בו. על פי הערותיכם והמשוב שאקבל מכם לגבי התוכנה ויעילותה, אערוך וארחיב מדריך זה. כמו כן, קיימת אפשרות לגייר את ממשק התוכנה לעברית ואשמח לקבל את הערותיכם גם לגבי נושא זה. לפני השימוש הראשון בתוכנה אני ממליץ לקרוא את המדריך בעיון ולפעול על פי הכתוב בו. כמובן שאשמח לראות את תוצאות ההרצה שלכם מצורפות לשרשור זה. ה-LINK למדריך ולתוכנה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/DownTest…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום, לאחר שיותר מעשור הייתי מנוי בחבילת 12 מגה של חברת הוט והספק 012, החלטתי לשדרג חבילה ל30 מגה . המודם נותר כפי שהיה (מוטורולה) נאמר לי שהוא מתאים . בנוסף מחובר ראוטר . הראוטר לא אמור להשפיע על חיבור קווי (האמנם?) בדקתי מהירות במחשב הנייח שבו החיבור קווי ,הבדיקה נעשתה באתר חברת הוט וגם בעזרת האתר ספיד-טסט. בשני המקרים הבדיקה הראתה 15-17 מגה upload . גורם אפשרי לתוצאה הנמוכה ? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Classify,

האם יש דרך לבדוק בנפרד את המהירות שיש לי בתשתית (לא כולל ספק) ? מדובר בבזק. *אני מנסה להבין אם אני לא מקבל את המהירות שאני צריך בגלל שהספק מגביל אותי או התשתית.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר…

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  24. הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. לא משנה איזה הגדרות עשיתי להפניית פורט ב-br-6204wg (לבן), גם canyouseeme וגם pcwintech port test לא מצליחים להגיע לפורט במחשב שלי. בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה בלי שינוי הגדרות/נגיעה במחשב. הפיירוואל בראוטר כבוי ניסיתי גם דרך virtual server וגם דרך port forwarding (וגם דרך שניהם בו זמנית).

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.