רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למישהו יש ספייקים של לאגים קטנים כל הזמן בשעות הערב בזמן האחרון, ככה שלושה ימים אחרונים? יענו Lag Spikes גם אני וגם חבר סובלים מאותה בעייה. אחרי 40 דקות בטלפון עם הוט, אני חושב אולי אני עצבני על החברה הלא נכונה.. אז החיבור הוא MPLS, ללא חייגן, בבזק בינלאומי, דרך תשתית הוט. עוד מישהו סובל?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי 3COM(http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase) ושני מחשבים שמחוברים אליו בצורה אלחוטית ואחד קווית עקבתי אחרי ההוראות שסטיקי ולא הצלחתי לשתף קבצים, ה ממש חשוב לי אמשח לתשובה עמית (הנה תמונה שתעזור להבין מה הולך שם...)
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP LINK ואני לא יכול להשתמש באימיול עם הראוטר כי זה אומר לי שהפורט TCP לא פתוח וכתוצאה מכך אני לא יכול להתחבר לשרתים . פתחתי את הפורטים גם ב PORT FORWORDING וגם ב VIRTUAL SERVERS וזה עדיין לא תופס ,אמרו לי שזה בגלל שהאיי פי שלי משתנה וכתוצאה מכך הפורט לא יודע לאיזה איפי לפתוח אז רציתי לדעת איך לסדר את זה תודה עריכה: הצלחתי לפתוח את הפורטים והTCP מראה לי שהוא מצליח להתחבר אבל אני לא יכול להתחבר לסרברים(לפעמים זה מתחבר לי לפעמים זה לא מתחבר ) זה רושם לי שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה איך אני מטפל בבעייה הזו?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים ויש בהם כרטיסי רשת אלחוטיים עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית peer to peer בין שניהם... איך אני עושה רשת עם הממשק הרשת של ווינדוס... אני ניסיתי את כל האפשריות אבל הוא לא מוצא לי אותם ברשת אם אפשר הסבר למערכת הפעלה באנגלית.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן שלום לכם.. היום התקנו רשת ביתית בבית לאחר רכישה של מחשב נוסף לבית במחשב הראשון היה מודם לכם הוא השרת ומחובר אליו מחשב חדש שאין לו מודם.. רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ( אני מתשמש במחשב עם המודם ).. : 1. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות ההורדה? 2. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות המחשב עצמו? 3. האם שאני סוגר את המחשב שלי ( זה עם המודם ) האינטרנט של המחשב השני יחדל לפעול? 4. מה ההשלכות של הפעל אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת ברשת? 5. האם אפשר שברשת אחת יהיו 2 מודמים כך שלא יהיה את כל ה"סלט" הזה? תודה , ואנא ממכם אל תגידו לי לעשות חיפוש כי ביצעתי ולא מצאתי מה שרציתי שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי ראוטר מדגם D-LINK 2560U ואני צריך להגדיר ב jdownloader סקריפט לצורך שינוי IP. הבעיה שהראוטר לא מופיע ברשימה שם.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בקצה אחד של הבית ושני מחשבים בקצה השני של הבית ואני הולך לחבר ביניהם באופן חוטי. ההתלבטות הגדולה שלי, לפני שאני רוכש עשרות מטרים של כבלים, היא כיצד לבצע את הקישור. אפשרות ראשונה - להעביר כבל טלפון אמריקאי - בריטי ( תשתית בזק ) מהנקודה בקיר עד אזור המחשבים ולחבר שם את הראוטר, ואז לחבר את שני המחשבים לראוטר אפשרות שניה - לחבר את הראוטר ליד הנקודה בקיר ולהעביר כבל CAT5e / CAT6 עד ל Switch של חברת Cisco שאליו יתחברו שני המחשבים אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איזה אתרים יש להורדת סרטים חדשים ובאיכות טובה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר להוט במהירות של 100 מגה, הספק שלי הוא הוט נט יש לי כבר כמה שבועות בעיה שאני לא מצליח להוריד קובץ בשלמותו למחשב.. אפרט, אני מנסה למשל להוריד קושחה של iOS או כל קובץ אחר בהורדה ישירה ולא בטורנט או משהו כזה, ההורדה מתחילה ולאחר 30 שניות לערך המהירות צונחת תוך 2 שניות ל0 kb לשניה כלומר נעצרת ואז ההורדה נתקעת . כמובן שהוט טוענים שהכל בסדר אצלי בתשתית והוט נט כנל מחר אמור להגיע אליי סוף סוף טכנאי לאחר טלפונים רבים והתחננויות ... מישהו יודע מה הבעיה או איך ניתן לפתור אותה, יש לי תחושה שמחר ינפנף אותי הטכנאי ויגיד שהבעיה בציוד שלי למרות שבדקתי את הבעיה בכמה מחשבים שונים
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מדי פעם מכשיר אנדרואיד לרשת מרוחקת. יש לי צורך שיקבל כתובת רשת באותו סאבנט ויוכל לגשת למשאבים המקומיים. אין לי אפשרות לVPN בROUTER. ממה שאני מבין אני צריך VPN במצב BRIDGE. מה הדרך הכי פשוטה לישם את זה? אין לי בעיה להקדיש בשביל זה מכונה מיוחדת או VM.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ספקים : EXPRESS VPN , NORDVPN , PROTONVPN מה הכי טוב ? שלושתם מחוץ ל 14 עיניים , מה הכי טוב לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים. אני צריך בבקשה מלצה לראוטר+מודם (מכשיר אחד). מעדיף משהו שאני יכול להביא מEbay. הראוטר שלי ישן ובשביל לשדרג ל40 מגה בבזק אני חייב שדרוג. Wifi, ACL, פיירוול מובנה יהייה נחמד. עד 400 שקל. אולי משהו נחמד של סיסקו? יכול לעבוד? משהו בסיסי יחסית, 300 שקל אמור להספיק נכון?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דיברתי עם הוטנט, שם אמרו לי שהמחיר הוא 20 שקל ואם אני רוצה אני יכול לקבל IP קבוע בחינם. כאשר באתי להתחבר והסברתי לנציג שאני עם תשתית של בזק הוא אמר לי שבשביל IP קבוע אני אצטרך להגדיר בחייגן IP ידני. כששאלתי אותו מה יקרה בהפסקת חשמל? האם שרת הDHCP שלכם לא יחלק בטעות את הכתובת שאני משתמש בה בדרך כלל למישהו אחר? ואז הוא הודה שIP קבוע יש להם רק על תשתית של הוט ולא על תשתית של בזק. מישהו יודע אם זה חוקי? האם הם לא אמורים לתת שרות אחיד ללא תלות בתשתית? אם למישהו יש פתרון אחר, איפה להשיג חיבור 20 מגה עם IP קבוע במחיר זול אני אשמח (ניסיתי אצל בב"ל, ללקוחות חדשים הם לא יורדים מ50 ש"ח + 5 ש"ח עבור IP קבוע)
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הרבה פעמים קרה לאנשים שונים ברשת, מספקיות שונות, מצב של "חסימת" טורנטים או חסימת הורדה מאתרים שונים. בזק בינלאומי הייתה היחידה זמן רב שלא אמרו עליה דברים כאלה, עד לאחרונה. אבל הנה, גם הם החליטו ל"חסום". אני רוצה להסביר משהו לאנשים אחת ולתמיד : אין התחייבות כרגע בארץ, מאף ספקית, למהירות מסויימת לחו"ל או לLOCATION כלשהו בכל רגע נתון, וגם אין התחייבות כזאת מאף ספק אחר בעולם. כאשר אתה רוכש 5 מגה לדוגמא, אתה מקבל 5 מגה לשרתים של אותו הספק, מה שאתה מקבל החוצה זה לא באחריות או בהתחייבות, בוא נעבור רגע לנושא אחר, עלויות מבחינת ספק, האם אתם יודעים, שלקוח שמוריד 200-300 ג'יגה בחודש בטורנט, יכול לעלות לספקית (מבחינת עלויות נטו) כ300-400 שקל בחודש ? חסימה לא מתבצעת מצד ספקיות כמעט, מ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי הנתב הנ"ל עכשיו אני מנסה לפתוח שרת של COUNTER STRIKE 1.6 בבית ולשחק עם החברים עכשיו כשאני פותח רק הרשת הביתית יכולה לשחק אנשים שאני מביא להם את האייפי שלי ואת הפורט של הסרבר לא יכולים להיכנס אין פינג אפילו ניראה לי זה פתיחת פורט ועם כן איך עושים את זה נכון בנתב הנ"ל תודה לעוזרים ואיך לדעת איזה פורט צריך UDP או TCP או גם וגם
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול ואני חושב שזה בגלל שאני אמור לפתוח פורטים. חומת האש מאפשרת חריגים. אילו פורטים אני צריך לפתוח? יש לי ראוטר מדגם aztech dsl-600e תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בראוטר הזה: DIR-451 של DLINK יש לי 4 מחשבים. 2 מתחברים דרך הWIFI ו2 דרך הרשת 3 מהם עובדים כראוי. 2 דרך הWIFI ועוד אחד דרך הרשת. הבעיה עם הרביעי היא שאני לא מצליח להיכנס לאתרים דרך האקספלורר. שאני שולח פינג לראוטר אני מקבל תוצאה חיובית שאני שולח פינג לגוגל ולשאר האתרים אני מקבל תוצאה חיובית. הבעיה היא רק כאשר אני נכנס לאתרים דרך הדפדפן - HTTP. הם פשוט לא עולים איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. עשיתי רשת בין שלושת המחשבים שלי. בניהם חיברתי ראוטר edimax ומודם רשת speedtouch 500. עד עכשיו הצלחתי לפתוח פורטים רק למחשב אחד כי כשאני נכנס לתוך ההגדרות של הראוטר למקום שבו פותחים פורטים וכשאני מוסיף אחד הוא שואל אותי את הכתובת איי פי של המחשב, אני יכול לכתוב רק אחד. הוא לא נותן לי לרשום את אותו פורט לשני מחשבים או לשלושה. אני רוצה שלשלושת המחשבים(לפחות לשניים החשובים) תהיה גישה לפורטים האלה ואני לא מוצא דרך לעשות את זה. מה לעשות?? בתודה מראש, לידור
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-