עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by stak68,

יש לי 2 נתבים בבית מסוג Siemens SL2-141 האחד קבוע בבית כרשת ביתית והשני מיותר שאני מתכוון לקחת לצבא הבעיה שבצבא יש לי שם רק שקע של כבל רשת, ולנתב יש חיבור מודם. עכשיו חיברתי בבית מהנתב הקבוע לנתב השני שבחדר שלי כבל רשת לחיבור מס 1 ואת המחשב שלי לחיבור מס 2 בנתב, וזה עובד לי, גם החיבור כבל רשת וגם הwireless, אין לי מושג למה או איך. השאלה היא האם גם בצבא זה בטוח יעבוד לי או שבאמת צריך להגדיר כמה דברים בנתב ע"מ שזה בטוח יעבוד (כמו התנגשויות בין IP, שאני לא ממש מבין בזה). ושאלה שניה אם יש אפשרות להגדיר ש2 הנתבים בבית יעבדו בן זמנית ולא כמו כשניסיתי בבית שלי וכשכיבתי את הנתב בחדר שלי אז גיליתי שהנתב הקבוע הפסיק לעבוד, והייתי חייב להגדיר אותו מחדש (פשוט להכנס וללחוץ apply על הה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by -Tal-,

אהלן יש לי 2.5M - בזק בינלאומי + בזק, ראוטר ROTAL 1025W, פורט פתוח. אתמול שידרגתי ל 2.5 מ 1.5 וזה מוריד לי לאט טורנטים. נכון לעכשיו, מוריד על 53kb מ TL. עשיתי איפוס להגדרות.. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Chymes,

אני מחפש ספר על רשתות ברמה בינונית. ספר המסביר על בסיס, הקמה של רשת, אבטחה, תפעול בעיות. מצד אחד שלא יהיה כבד ומעיק, מצד שני שלא יהיה רדוד כמו שלולית. אין לי שאיפה לגשת למבחנים של מיקרוסופט. יש ספר בשם Wireless Home Networking For Dummies. קראתי את הפרקים לדוגמא ונראה אחלה, אבל ביקורות גולשים באמאזון מתלוננים שהספר די רדוד. קיים ספר כזה?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  4. ברשותי נתב LINKSYSWRT54G v5 אשר מחובר באמצעות כבל לכרטיס רשת לאחר מספר שעות של גלישה אני מתמתק ואנני מצליח אפילו לגשת לנתב 192.168.1.1 אלא לאחר RESTART עידכנתי דרווורים לכרטיס רשת וקושחה לנתב כרטיס רשת+REALTEK 8168 תודה

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by oded6188,

יש לי בבית 2 מחשבים + ראוטר מחשב אחד נמצא ליד הראוטר, והמחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת. עכשיו יש לי מחשב שלישי שנמצא ליד המחשב השני... ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת (בלי שיהיה תלוי במחשב 2, ובלי להעביר בבית עוד כבל רשת) האם אפשר איכשהו לפצל את הכבל בעזרת ראוטר נוסף? ציור להמחשה:

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by linksysadmin1,

היי, מחר אני עתיד להגיע לחנות בזק סטור ע"מ להחליף את ה ALE 070 ל-DSL MODEM מבוסס ETHERNET... עכשיו, יש לי מעיין רשת בבית שכוללת 2 סוויטצים ו-2 ראווטרים של סיסקו האם אני צריך לבקש איזה מודם מיוחד או כל מודם יספק את הסחורה ? אודה לכם על המלצות למודם תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי ראוטר של WRT54 linksys ואני מחובר ל 012 דרך HOT , אני לא מצליח להתחבר לספק כתובות הDNS שיש להם ארוכיות מידי לשדה בהגדרה של הראוטר, ועבור IP קבוע הם רוצים תוספת תשלום רצינית. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. האם אותה אנטנה כמו של TV מתאימה לנתב ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by star010101,

לילה טוב לכולם, לאחרונה אני נתקל בתקלות מוזרות בגלישה ב-012. יש לי פיירוול של WIN+ אנטי וירוס רגיל , התוכנות אימיול\אזוראוס מוגדרות שלא ייחסמו, אני מתקשר לאינטרנט באמצעות חייגן. המחשב נקי מתולעים וכל מיני חרטא(בוצע פירמוט במיוחד בשביל זה). המערכת היא XP SP3 המודם RTA1320. ולמרות הכל- שיתוף הקבצים זוחל! אי אפשר לגשת לפורטים של אימיול משומה - נותן FAIL לפורט TEST, אי אפשר להתחבר לשרתים כמו שצריך! אי אפשר לעשות בדיקת פורטים של AZUREUS - הבדיקה נכשלת. הכל חסום!!! יש למישהו רעיון מה לעשות ?? או שיימח שמם 012 חוסמים לי את הפורטים וצריך מכתב מעו"ד ע"מ לזעזע אותם קצת!?! תודה רבה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by compgt,

שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה אני מחפש ראוטר איכותי בעל 8 מבואות (כמובן עדיפות שיהיה גם אלחוטי). ניסיתי כבר את כל הקומבינות של ראוטר 4 מבואות + HUB וזה פשוט לא פעל טוב , מה שכן גם הראוטרים הפשוטים מתחממים. תקציב בסביבות ה1000 ש"ח. (כמובן שכמה שפחות עדיף). רוב השימוש הוא להורדות ומשחקי CS. תודה למגיבים, שנה טובה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by מאור247,

יש לי ראוטר בבית רציתי לדעת אם אפשר לראות דרך המחשב איזה/כמה אנשים מחוברים לראוטר שלי???

• 8 תגובות
    • 9.5k צפיות
  12. Started by Ashand,

שלום אני רוצה לשתף 2 מחשבים ברשת קווי, יש לי ראוטר WRT54G גירסא 2 (האם הוא תומך חיבור VPN?) חיברתי את 2 המחשבים, האחד עובד עם אינטרנט השני לא כל כך מעניין אותי אינטרנט כרגע, שניהם רואים אחד את השני אבל אני לא יכול להיכנס, עשיתי SHRING ל-HD שרציתי על שני המחשבים,ביטלתי סיסמא, ועדיין לא נותן לי להיכנס 2 המחשבים רצים עם ויסטה פרו 32 ביט יש למישהו מדריך או יכול להסביר לי איך אני משתף DATA בין שני מחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי חבריה, rta 1025wהאם יתאים להקמת רשת ביתית לגלישה באמצעות כבלים ואם כן מה צריך לשנות ? תודה

14. היי חבר'ה, היום סוף סוף קניתי ראוטר ש(בתקווה) מסוג Edimax BR-6204WG יפטור לי את בעיות השיתוף אינטרנט בבית. הרשת לא מסובכת כל כך, 2 מחשבים ו-Xbox360 אחד שמחוברים כך - 2 מחשבים לראוטר, האקס בוקס למחשב דרך כרטיס רשת (בשביל Media Sharing שאי אפשר לעשות עם ראוטר). עד לפני כמה שעות השתמשתי יופי ברשתות Usenet בעזרת תוכנת Freenet6 שיוצרת ipv4-to-ipv6 tunnel. אך אבוי, מאז שחיברתי אותו התוכנה לא מצליחה לעשות את העבודה שלה ומתנתקת כל הזמן. זה מאוד מתסכל. ניסיתי פתיחת פורטים, אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? יש דרך לגרום לדבר המופלא הזה לעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי 2.5 מגה והוא מוריד לי על 50 במקום 300 מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Roy.T,

הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MasterDK,

טוב הייתי יותר מידי זמן עם אינטרנט זהב ונמאס לי מהמהירויות שלהם, או שזה רק אני או שהם חוסמים אתרים כגון ראפידשאר כי המהירות שלי שם לא עוברת את ה 2קילובייט. האם כדי לעבור ואם כן לאן? איזה חברה מומלצת היום בתחום האינטרנט? האם בכלל אפשרי שספקית חוסמת אתרים מסויימים כי נגיד מאתרים אחרים מוריד לי סבבה על 300-330 ככה. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by Php-Styler,

שלום , אני לא ידעתי אם זה מתאים לפה אז אני מצטער אם לא . רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי IP משתנה או קבוע , ואם זה קשור לראוטר או לא ? משהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן , ולהסביר לי את כל הדברים האלה ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by דניאל99,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית. המחשבים רחוקים אחד מהשני. אין אפשרות להקים רשת אלחוטית, ואין אפשרות להעביר כבל רשת דרך הקיר או בכל דרך אחרת. האם יש אפשרות לחבר את המחשבים דרך קו הטלפון? האם יש דרך אחרת לחבר אותם?

21. Started by Acejin,

קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו בכבל רשת לראוטר שמחוברים אליו עוד שני מחשבים. כשאני מוריד קובץ כלשהו בהורדה ישירה המהירות די איטית, המהירות של האינטרנט היא 1.5 וההורדה עומדת כמעט באופן קבוע בלי קשר לסוג השרת שאני מוריד ממנו על 50KB, אבל.. כשאני מוריד מהתוכנה אזוראוס אני מקבל קצב הורדה כמעט קבוע של 185KB. מה אני צריך לעשות כדי לקבל הורדה ישירה בקצב מקסימלי? עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את זה: (כדאי להתקין את זה, יש מצב שזה יעזור לי?) http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=942&Itemid=104 אני חייב לציין שאני בדר"כ מוריד מאתרים כמו FileFlyer, Rapidshare.. ובראפיד אני משתמש פרמיום. חוץ מזה, אל תתיחסו לזה שיש עוד שני מחשבים מחוברים, כי כשאני מוריד …

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  22. שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  23. שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by NadavAfuta,

אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?

25. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.