רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
מקווה שזה מתאים לכאן, אם אני נכנס לאתר כלשהו (עם החשבון משתמש שלי) דרך פרוקסי ואני מקבל באן. האם לאחר הבאן אוכל להתחבר לאתר בצורה רגילה כאילו לא קרה דבר ? כלומר,האם יש אפשרות למנוע באן עתידי ולהגן על המשתמש שלי דרך פרוקסי או בעזרת דרך אחרת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הציעו לחמותי באנדל של תשתית+ספק+טלפון ביתי בב"ל. היום יש לה תשתית וטלפון של בזק וספק נטויז'ין. איזה ראוטר מקבלים במקרה כזה מבב"ל ? האם הוא באיכות משביעת רצון מבחינת יציבות החיבור (כדי להריץ סלקום TV) ? איך הם מזינים במקרה כזה את קו הטלפון אל כל השקעים בבית? הראוטר לא יושב בארון המיתוג בכניסה לדירה.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בטוח להזמין מהאתר או לא אני בא להזמין ואני מקבל הודעה כזאת: כמו כן לפני זה קפצה לי הודעה שפג תוקפו של האישור [certificate] האם אני יכול להזמין מהאתר או שלא כדאי לי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בזק בינלאומי ואני משתגע מהם כבר, כל יום שישי-שבת או יום שיש עומס האינטרנט לא זז אבל מה זה לא זז, אני משלם על השרת איכסון 180$ לחודש ואני מנסה להיכנס אליו בremote desktop, מרוב איטיות זה לא נותן לי, זה נכנס והכל זז איטי ובסוף מתנתק. פשוט לא ייאמן. אני חייב לחכות ל4 בלילה בערך שאין עומס והכל עובד חלק. פשוט בושה לישראל החברות אינטרנט האלה. טוב אחרי תלונותי בוא נעבור לסיבה שפתחתי תאשכול: יש משהו לעשות שלפחות אני יוכל להיכנס לשרת שאני משלם עליו 180$ לחודש? דיברתי עם התמיכה של החברה של השרת, עשו איתי 6 בדיקות מסוגים שונים שכוללים tracert ופינגים וכו'. אחרי זה התמיכה של השרת אמרו לי לפנות לISP שלי, אז התקשרתי לבב''ל ואמרו לי שהם לא רואים איזשהי בעיה. אז באמת מה…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי הקפאתי את המנוי לחודש. הוט.נט קצת מפקששים לי קצת מבחינת מהירות לחו"ל וכל הבית משגע אותי ש-100 מגה האלה יותר איטיים מ-30 מגה בזב"ל בהרבה. רציתי לדעת האם הם כבר על הכבל החדש ללא חייגן? במידה ולא מקסימום אני אעשה חייגן, השאלה היא האם הם סידרו גם את בעיית החייגן שהייתה להם עם 100 מגה? תודה.
-
- 28 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART/991/741.html
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: טורנטים שיש לי יורדים בסדר, אבל אני לא מצליח להוריד את קבצי .torrent עצמם. ניסיתי במספר מקומות, ולא יכול להיות שהבעיה היא בכולם. נסו בעצמכם: http://distribution.openoffice.org/p2p/ האם יתכן שבב"ל מתערבים לפי ניתוח בקשות HTTP? עריכה: אני רואה שעוד אנשים מתלוננים על זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444008.0 ניסיתי להשתמש ב-anonymous proxy אבל זה לא עזר
-
- 64 תגובות
- 13k צפיות
-
-
פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
העלתי את המהירות שלי מ5 מגה ל10 מגה אחרי הרבה זמן שחיכתי לNGN שיהיה בשכונתי הצנועה. לפני כן הייתה לי בעייה בכלל להיכנס לפורטל, הייתי מצליח להתחבר עם @1 או @2 אבל לא מצליח להגיע לפורטל בחיבור ישיר עם המודם וגם עם מחשב אחר זה נוסה. בקיצור אחרי שעשו כאן את התשתית של NGN הפורטל לבדיקת מהירות כן פועל וכשעוד הייתי ב5מגה על התשתית של NGN אתמול גם הייתי מקבל מהירות הורדה טובה ומהירות העלאה סבירה ופינג רצח של 510. לדוגמא הייתי מקבל מהירות הורדה של 5.3 ומהירות העלאה של 450 שזה בגדר הסביר אבל PING של 510-515. בקיצור אחרי שראיתי שיש לי את התשתית של הNGN היום עברתי למהירות של 10 מגה ואכן המהירות הורדה שלי תקינה לחלוטין אני מקבל בערך 10.4 בממוצע ומהירות העלאה של 680Kbit שזה מאוד נמוך ו…
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם התקנה כזאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בבעייה שנתקלתי בה: עד היום - חיבור לאינטרנט עם ראוטר/מודם של DLINK 2650U, שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב הנייח. בעקבות רצון לחזק את האות באיזור מסויים בבית, מתחתי כבל רשת לאיזור, וקניתי ראוטר נוסף - netgear dgn2200. כעת הראוטרים מחוברים בינהם ביציאות ה LAN שלהם. עבדתי לפי המדריך (שבאמת מוסבר בפירוט ובקלילות): 1. הגדרתי כתובת IP חדשה ל NETGEAR שהיא מחוץ לכתובות שה DLINK מחלק (הוא מחלק בין 10.0.0.1 ל 10.0.0.32, ול NETGEAR הגדרתי 10.0.0.99). 2. ביטלתי את ה NAT ו DHCP בראוטר של NETGEAR. הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר לרשת של ה NETGEAR אני מקבל no internet access. עזרה? מישה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום , יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות. בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט. יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINK ואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620G עכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?) עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ? (כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים) עכשיו מהראוטרים מה עדיף : Edimax BR-6424n או TP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול) ומהכרטיסים : TP-Link TL-WN821N או (לא מצאתי דגם אחר…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
.תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כחודש וחצי קניתי לפטופ חדש חדיש ופשוט מעולה.הכל עובד ורץ תקין והרשת (אלחוטית ביתית עם ראוטר של גיגהבייט) רצה מעולה. הבעיה העיקרית שלי שפשוט כמעט בלתי אפשרי להשתמש בתוכנות ה P2P. נתחיל מהיוטורנט. בהתחלה עבדתי עם אזוראוס אבל הוא היה יוצר לי שגיאות הש ענקיות שאין לי מושג מה המקור שלהן ומה הן בכלל ובגלל זה המליצו לי לעבור ליוטורנט. קבצים קטנים הוא לעיתים נותן להוריד אבל הבעיה מתחילה עם הקבצים הגדולים יותר. בהתחלה הוא היה עושה לי סרטים ולא רוצה להוריד לי כלום עד שהצלחתי לפתוח את הפורטים הדרושים גם במקאפי וגם בראוטר ועכשיו הוא מסמן לי וי ירוק יפה. להעלות קבצים הוא מוכן וגם במהירויות גבוהות לפעמים אבל כשכל הקטע מגיע להורדה הוא פשוט מסרב פקודה. חשבתי שאולי …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן בעיות עם הראוטר של בזק DSL-6740U החלטתי לקנות משהו במקום בין היחידים שמצאתי שמתאימים ל VDSL היה הראוטר של TP-Link TD-W9980 השארתי את כל החיבורי טלפון כמו שהם עכשיו ורק החלפתי ראוטר חיברתי כבל Ethernet למחשב ולראוטר חיברתי VDSL מאוחרה ולקיר וכמובן לחשמל מריץ התקנה והוא נתקע לי באותה הנקודה שרואים בתמונה תחת Network Connections מזוהה אדפטור חדש אבל נתקע בשלב ההוא של ההתקנה האור על הראוטר של DSL נדלק רק לרגעים ספורים לפעמים נראה שאין תקשורת כמו שצריך העסק עלה כמעט 500 שקל חשבתי שיהיה מדובר רק לחבר ולהתקין.. מישהו יכול לעזור עם הנסיון שלו אני …
-
- 7 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
*please do not change my title* \hello everyone i cannot sign into my hotmail account more than one week every time after i put my username and password i get a screen with "the page cannot be displayed" i must say i am able to sign in to msn messenger, and even when i press on the "u have 12 new emails" it gives me the same message: "the page cannot be displayed i tryed many computers with many operating sysems but it is always the same ! what can be the problem ?\ what shall i do ?\ please help me, im in india and i cant get very important emails from my family and friends that r waiting for me in other parts of india \ i must say that other people here in india have no…
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי windwos98 אייסקיו לייט 2003 אני לא מצליח לקבל קבצים הוא אומר משהו על ... פיראול וכולם אין לי פיראול אין לי כלום !!! ואין לי רשת אני פשוט לא מצליח לקבל ....
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום עשיתי דיון כזה ולא ענו לי טוב כל כך תקשיבו יש לי מודם ADSL עם כרטיס רשת אני לא יודע ממש איך קוראים למודם אבל הוא השחור הישן הזה השטוח ...ההכי נפוץ שיצא בקיצור פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אין לי אינטרנט אז בבקשה אני חייב קישור ישיר להורדת הדריבר...בבקשה עזרו icq-161371997
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר לחיבור 2 מחשבים, אפשר עם מודם מובנה ואפשר בלי אבל שיתאים למודם אלקטל. אני מחפש משהו לא יקר (עד 550-600 ש"ח). בבקשה תביאו המלצות ואת החנות (את הטלפון שלה) או את הכתובת האינטרנט שלה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניסיתי את Dlink 632 שבכלל לא עבד עם HOT, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות (עם בזק כן אבל אני צריך כרגע HOT). בגלל שהתקן L2TP שונה בארץ מארה"ב, כל הביקורות באתרי חומרה לא רלוונטיות ואני צריך מידע ע"פ נסיון בשטח. כרגע יש לי TP LINK 941N, היה טוב בהתחלה אבל כבר חצי שנה עם ניתוקים ומצריך ריסטרטים. איך Tenda?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טווח המחיר 350-500 בערך, שיהיה יציב עמיד ויקלוט די רחוק, לפחות 5 מטר.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-