עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב, אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו, אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזו אני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac 2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip 3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה) 5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח. 6 מהירות lan 1giga שיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך. טווח מחיר עד 600 ~ 700 שח תודה

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Shay2111,

אז כך היום עדכנתי את הראוטר שלי ואחרי שהוא עשה ריסט אי אפשר לחייג לראוטר כדי להגדיר דברים הוא עובד אם אינטרנט רק שאני לא יכול לכנס אליו (192.168.2.1) מדובר באדימקס BR6428NS

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by d__o__r,

שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר

4. Started by yoni_h,

אז ככה, כבר המון זמן שמגיעה לי רשת אלחוטית במסגרת מבצע הטריפל, אבל עד היום לא היה לי ראוטר, כלומר היא לא הייתה רלוונטית בפועל. היום התקשרתי אליהם על מנת לברר לגבי הראוטר. בשירות לקוחות אמרו שהם יכולים להזמין לי טכנאי שיבוא להתקין לי את הראוטר וזה עולה תשלום חד פעמי של 130 ש"ח. לאחר מכן ביקשתי שיעבירו אותי למדור טכני כדי שיאמרו לי באיזה דגם של ראוטר מדובר. שם הבחורה הציגה לי כל מני דגמים של חברת TP-LINK והמליצה לקחת את ההוטבוקס שמשמש גם כראוטר וגם כמודם. אז כעת רציתי לשאול אתכם מה עדיף, להזמין מהם את הראוטר שלהם עם טכנאי שיגדיר לי הכל, או לקנות ראוטר עצמאית ולהתקין בעצמי? זה מסובך? מה עליי לעשות על מנת להתחבר לראוטר עצמאית? (להתקשר לספק, פעולות טכניות וכו'). דבר שני, במידה…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. עניין מוזר יש לי מתאם של 012 -audiocodes 202mpx בין אם אני מחבר את המתאם ישירות למודם או מאחורי הנתב(כלומר מודם->נתב->מתאם) השיחות עובדות מעולה אבל פקסים הוא מצליח לשלוח רק בחיבור ישיר למודם. לפני שאני שורף שעות מהחיים על התמיכה הטכנית - יש משהו שצריך להגדיר בנתב שיכול לעזור עם המצב?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by bjnhv,

שברתי את הראש הרבה זמן על הבעייה הזאת... לפני שבוע התחברתי בשעה טובה לרשת האינטרנט של נטוויז'ן (תשתית בזק), קיבלנו גם ראוטר והכל היה נראה בסדר. התחברתי עם המחשב של אישתי ועם האייפון והכל עבד סבבה. (כמובן שהיו תקלות בהתקנה אבל זה רק בגלל שהטכנאי עשה עבודה ערבית, ערבי איך לא, הגיע בלי שום ציוד וכו' - סידרתי הכל). אבל כשניסיתי לחבר את הנייד שלי לרשת האינטרנט הוא לא הצליח להתחבר - טוען שהסיסמה שגויה, החלפתי סיסמה וניסיתי - עדיין המחשב השני והאייפון מתחברים והנייד שלי עושה בעיות (רק ברשת הזאת, אין לו שום בעיה להתחבר לשכנים) גם ללא סיסמה הוא עדיין דורש סיסמה. מחקתי את הפרופיל של הרשת וניסיתי שוב- כלום. מחקתי את הדרייבר וניסיתי שוב - כנ"ל. (כרטיס רשת של realtec) ניסיתי דרך הלחיצ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חברת בזק סיפקה לי לפני כשבוע את ה-DSL-7850U עליו היא הכריזה היום. מדובר במודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי בתקן N, הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. ב-LINK המצ"ב תוכלו לקרוא את הסקירה המקיפה שהכנתי על הנתב הזה. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. קניתי נתב אלחוטי TP-LINK דגם TL-WR941ND. אני בהוט והוטנט והרבה זמן לא התעסקתי עם רשתות (שנים רבות...). עד היום יש לי ראוטר של אדימקס (שאותו הגדיר הטכנאי של הוט), אבל הבנתי שבשביל להגדיר את הוטנט צריך לעשות משהו אחר (לא צריך להכניס סיסמה ומשתמש וכו...), אז איך אני מגדיר אותו? אני צריך מדריך או הסבר, מאחד מחברי הפורום, על הגדרת הנתב עם ספקית הוטנט. כמובן שקראתי את המדריך של הנתב, אבל הוא לא ענה לי על השאלה הזאת.

• 7 תגובות
    • 9.4k צפיות
  10. Started by jetman,

בהודעה הקודמת רשמתי כי אני מחפש להחליף דגם G2 בG1, על הדרך יצרתי קשר אם חברת "אוקטביוס" שהם עובדים אם חברת D-LINK בארץ, הם מוכרים DSL-6740U, מן הסתם לא הגרסה המותאמת לבזק, אבל גם הוא VDSL, השאלה אם יעבוד? או ניתן לצרוב עליו גרסה של בזק?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. היי, אני מחובר ב 100 מגה הוט + 014 החלטתי בסופו של דבר למרות הכל להתחבר עם חייגן בשל חבילת הגיימר. האם יש משמעות לחיבור על גבי mpls עם חייגן כאשר האיפי הוא 84 וכו? או שאני צריך לעבור לאיפי של הוט 172 בכדי לקבל ניתוב של גיימר? תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by haimvrt,

אני מחובר להוט 100 מגה התחברתי לחבילה למהירות ללא הגבלה של giganews אני מקבל מהירות מאוד נמוכה עשיתי בדיקה של speed דרך האתר שלהם וזה התוצאה : news.giganews.comtraceroute to 84.108.198.83 (84.108.198.83), 30 hops max, 60 byte packets 1 gw1-g-vlan201.dca.giganews.com (216.196.98.4) 0 ms 0 ms 0 ms 2 te0-7-0-9.mpd22.iad02.atlas.cogentco.com (38.122.62.193) 0 ms te0-0-0-7.mpd22.iad02.atlas.cogentco.com (38.122.67.49) 0 ms 0 ms 3 te0-0-0-4.mpd22.dca01.atlas.cogentco.com (154.54.26.117) 1 ms te0-1-0-0.mpd21.iad02.atlas.cogentco.com (154.54.31.113) 0 ms te0-1-0-5.mpd22.dca01.atlas.cogentco.com (154.54.26.121) 1 ms 4 te0-1-0-5.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com (154.54.29.117)…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ItachiSan,

היי, יש לי נתב של בזק מדגם Netgear DGN 2200. אני מעוניין להגדיל את הטווח של ה- Wireless שלו ע"י שימוש ב- AP שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. הבנתי שהפתרון הזה (WDS) לא עובד טוב בנתב הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508722.0 אפשר המלצה על נתב אחר שכן תומך בפונקציה הזו בצורה נורמאלית (בלי לרדת לתקן G או לבטל הצפנה)? התקציב הוא 300 ש"ח. תודה רבה. עריכה: נכון לעכשיו ירדתי מהרעיון כי הבנתי שזה ניתן לביצוע רק עם אבטחת WEP או ללא אבטחה בכלל. מה דעתכם על PLC של הוט? (זה כמו HomePlug של בזק).

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אני יודע שהבקשה הזויה, אבל אם בזק אני לא מצליח להגיע להסדר, כל פעם אומרים שאין או מגיבים בתרוץ דפוק כזה או אחר, ואני חייב את הדגם הישן, ידעתי שעוד יצטער על הרגע בו החלפתי G1 ב G2. אני מאזור נתניה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כל לילה אין לי שמץ באיזו שעה הראטור שלי נכבה ואז אין לי אינטרנט ורק בבוקר כשאני עושה לו ריסט הוא חוזר לעצמו, וזה קורה רק בלילה. מישהו יודע אם זה במכוון? אגב הראטור דולק ויש אורות אבל הם לא מגיבות לכלום

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Cheif,

הבוקר הכריזה חברת בזק על מודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב, מדגם DSL-7850U של חברת D-LINK, ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. בהבט האלחוטי, בתדר 2.4Ghz תומך הנתב ב-300Mbps ובתדר 5Ghz במהירות של 450Mbps וב-4 סביבות אלחוטיות (SSID) בכל אחד מתדרים אלה. בנוסף, כניסת ה-USB תומכת בתקן DLNA מה שמאשפר ניגון קבצי מולטימדיה ישירות מהנתב, ללא צורך במחשב פעיל. ביחד עם הנתב, בזק מתחילה לשווק מתאם אלחוטי דואלי מדגם DWA-160 בממשק USB, אף הוא של חברת D-LINK. את הנתב ניתן יהיה לרכוש בשני אופנים: 1. רכישה ב-24 תשלומים של 24.90 שקל לחודש. 2. במודל חיוב זיכוי: חיוב של 24.90 ₪ ומנגד זיכוי של 9 ₪ …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היה תראד שהיה שם תקלה עם תשתית בזק בנוגע ל Interval או משהו בסיגנון שקשור למודם ולתשתית ששם היו צריכים לשנות הגדרה. מישהו זוכר מה צריך לחפש בשביל למצוא אותו ?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by swisaman,

שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  19. יש לי את ההוטבוקס כבר בערך שנה. מייד כשהותקן ביקשתי להפוך אותו למודם בלבד כי קראתי את הביקורות השליליות עליו ולא רציתי להישאר עם ראוטר גרוע. האם לאחר תקופה יחסית ארוכה ומספר עדכוני FIRMWARE שהוט שחררו אפשר לומר שההוטבוקס השתפר וכבר אפשר להשתמש בו כנתב (אם לא מצפים כמובן לתכונות מיוחדות). ? האם הוא כבר מאפשר חלוקת כתובות IP ברשת הבייתית לפי MAC ADDRESS ? תודה על ההתייחסות

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by NatanZ,

שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. אהלן, אני מחובר בתשתית לבזק ובספק לבזק בינ"ל. איך אפשר לדעת אם אני מחובר לכבל התת-ימי של בזק בינ"ל? אני גולש במהירות 15 מגה עם ראוטר של בזק (D-LINK אם זה משנה). תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idani1983,

שלום, לאחר הסופה הגדולה שהייתה השבוע הייתה לי בעיה עם הסינכרון למודם של בזק. אחרי כמה ימים זה פתאום הסתדר ואני מצליח להתחבר עם חייגן. מסיבה כלשהיא אני לא מצליח להתחבר עם הרוטאר. עשיתי ריסט לראוטר עם הכפתור מאחרוה וגם חזרה להגדרות יצרן בתפריט של הרואטר אבל הוא עדין לא מתחבר. חשוב לציין שהראוטר עובד תקין ויש רשת בבית רק בלי אינטרנט. הראוטר הוא 1043nd מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by suprem,

שלום חברים, יש לי אינטרנט 15 מגה עם אורנג' בתור ספק כבר משהו כמו שנתיים ועד עכשיו לא היו לי בעיות. עד לפני שבוע הייתי יכול להגיע למהירויות מאוד גבוהות בטורנטים ואז כאילו משום מקום שמתי לב שמהירות נפלה בצורה קיצונית. אם פעם הייתי מוריד ב1.5 או 2 מגה לשניה עכשיו אני מוריד ב50-200 KBPS. לא שיניתי שום הגדרות בתוכנה או בכל דבר אחר שקשור לאינטרנט. ניסיתי את רוב ההצעות באתר של התוכנה לשפר את המהירות אבל שום דבר לא עזר. אני יודע שהפורט לתוכנה פתוח ובדקתי אם אתר GLASNOST והוא אמר לי שאני אמור לקבל מהירות טובה בטורנטים אבל זה לא עזר. ניסיתי גם את הCLIENT של BITTORRENT הרגיל ואותו הדבר קורה. הורדות ישירות ושאר הגלישה עובדים כמו שצריך. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. Started by yakirsh4,

שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by HingedEmu2,

היי, אני מחפש להחליף את המודם שלי באחד יותר טוב. הדרישות- שישדר לרחוק (לפחות 40-50 מטר), שיוכל להעביר אינטרנט של 100 מגה ושיהיה מסוגל לשדר ל8 מכשירים בו זמנית... +אני רוצה לקנות סטיק usb שיתחבר למחשב ויקבל את האינטרנט, שגם צריך להיות עם קיבולת מרחוק (אנטנה חזקה) ואינטרנט 100 מגה. בתודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים