רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. רכשתי נתב חדש. Belkin Play N600 Dual Band Wireless N Router (Older Generation) קישור: http://www.amazon.com/Belkin-Wireless-Router-Older-Generation/dp/B0047T7AIU בעצם..... במקום שאטריד עם המון שאלות, אולי קישור יעזור לי להבין את כל המונחים. למשל - Subnet Mask DHCP Server Local Domain Name Connection Type (Dynamic, Static, PPPoE, PPTP, Telstra...) Channel SSID בנוסף, יש לי 2 Bands לפני מה שאני מבין, ולכל אחד הגדרות משל עצמו (?!). Band אחד (שאני מניח מתורגם ל"תדר" הוא 2.4 גיגה הרץ, והשני הוא 5 גיגה הרץ.... וממש לא ברור לי על מי מאלה אני אמור לגלוש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! רכשתי HOSTING אירוח אתר (או תוכן) לכל החיים. מעבר לפתיחת אתר (בינתיים אני לא אעביר את האתר הקיים שלי שכבר משולם לזמן מה), מהן אפשרויות טובות לעשות בו שימוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת אם למישהו פה יצא להתנסות עם unlimited ברעננה. איך איכות האינטרנט שהם מספקים (האם זה באמת 100/100 או שזה "עד 100" ובתכלס זה איכות השירות גרועה?), האם החיבור ללא תקלות ואמין? בנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים על החבילות המאוחדות של תשתית+ספק שעכשיו יצאו באותם פרמטרים. במידה והנושא מתאים יותר לפורום צרכנות אז אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני בבעיה. אני עם חברת Time Warner. כדי להוריד את עלויות ההתקנה, שלחו לי ציוד לבית. הציוד כולל: - מודם (Motorola SURFboard SB5101U) - נתב כבל שמגיע מחוץ לבית (שחור, עם פין בסוף ואום), כבר נמצא. נתבקשתי לחבר את הציוד ולהפעיל את "האינטרנט". - חיברתי את הציוד - קודם מודם מאושר על ידם. ואז נתב. הכל טוב ויפה, רק שאני לא מצליח לגלוש. על האייקון של הרשת האלחוטית (למטה, ווינדוס 7) מופיע סימן קריאה צהוב. האם אוכל להיעזר בכם? ראוי לציין שמצאתי את כתובת ה IP, הקשתי אותה בשורת הכתובת של הדפדפן, והגעתי להגדרות של הנתב. Belkin. עד כאן הכל טוב, אבל לא יודע מה עושים עכשיו כדי להשיג גישה לאינטרט. תודה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כתבה מעניינת ב ars-technica לכל מי שמעוניין להעמיק בנושא הניתוב: http://arstechnica.com/articles/paedia/internet-routing-growing-pains.ars
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר כאן את הנושא כיצד לאתחל משרת ולטעון ממנו מערכת הפעלה? איזה ציוד צריך? איזה תוכנות צריך (בשרת ובלקוחות)? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ל-EXPRESSVPN ו-NORDVPN יש חרא ביקורות בTRUSTPILOT, ול-CYBERGHOST ו-PUREVPN יש ביקורות יותר טובות. אבל הבנתי שיש מדינות שויפיאנים מסוימים עובדים בהן פחות טוב. לכן אני שואל אם אתם מכירים VPN שעובד טוב בישראל. עוד משהו שחשוב לי זה ההחזר חינם תוך 30 יום. יש ויפיאנים שעושים כאב ראש עם ההחזר חינם או שלוקחות מלא עמלה בקנייה עצמה של הVPN. אז אני צריך גם VPN שהוא בסדר בקטע הזה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים והספק הוא בזק. אתמול היה לי ניתוק לכמה דקות ומאז האינטרנט עובד אפילו יותר גרוע ממה שהוא עבד לפני זה. משחקי רשת לא עובדים בכלל, חלק מהאתרים לא נפתחים/צריך לעשות רענון כמה פעמים עד שהם נפתחים, חלק האתרים מופיעים חלקית והמהירויות הורדה נוראיות. לעוד מישהו יש בעיה כזאתי? לא שינינו שום דבר והמחשב נקי (יש לי ANTIVIR,AVG ועוד כמה תוכנות הגנה נוספות ל SPY ושאר הירקות).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכם, הקישור שלי לאתר www.kafe.co.il לא עובד, השאלה אם הוא עובד לכם או לא? אם לא ייתכן שקרס או מה? :s05:
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אין, פשוט לא עובד לא דרך פיירפוקס, לא דרך אינטרנט אקספלורר (כאילו האתר נפל, אין אפשרות לאתר את השרת, כתובת לא נמצאה) גם לא במחשב השני. אני חייב להוריד משם את framework 3 וכל מה שחיפשתי בגוגל בסופו של דבר מפנה ישר למייקרוסופט ואין לי איך להוריד את זה. כל שאר האתרים עובדים טוב מה אפשר לעשות שיעבוד בחזרה? ואולי אפשר לקבל קישור נורמלי להורדה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קצת קשה להאמין, אבל אתר NetCheif חוגג היום 4 שנים להקמתו. במהלך 4 השנים הללו הפך האתר למקור מידע יחודי על נתבים, רשתות ביתיות ואינטרנט וגולשים רבים בישראל וברחבי העולם רואים בו מקור מידע עיקרי לנושאים אלה. בלא מעט חיפושים בגוגל הקשורים לנושא, עולה www.netcheif.com כתשובה הראשונה והאמת היא שאני מאוד גאה על כך. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "ראוטר", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCheif ממוקם ראשון. אפילו חיפוש אחרי מילה ג'נרית כמו "נתב", ממקם את NetCheif במקום השלישי (אחרי נתב"ג וויקיפדיה) וזאת מתוך כ-4 מיליון תוצאות. אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות לכחצי מיליון גולשים יחודיים מ-150 מדינות שונות ברחבי העולם שביקרו באתר ב-4 השנים ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לhub/switch + מודם אלקטאל פתוח לרטואר. כל פעם שאני גולש לynet, מכל מחשב, הוא פותח לי במחשב סדרת פורטים בתחום ה4 ספרות, בעוד שבמודם הוא פותח בסדרות עוקבות בפורטים בעלי 5 ספרות. Nat List של המודם מראה לי הכל בטבלה. זה סותם לי את ההאב מדי פעם ויש צורך לכבות ולהדליק אותו. המודם ממשיך בלי בעיה. מה לכל הרוחות הולך שם!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר המאפשר איחסון קבצים באינטרנט בחינם? קבצים גדולים. ואני לא מדבר על תיבות אי מייל. תודה.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צריך אתר לאיכסון תמונות (frailart נסגר ב22 לחודש) לפחות 4 MB ושיהיה מהיר ופשוט כמה שיותר. תודה. נב: אשמח אם תגיבו לפני ה22 לחודש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להיכנס לדף אינטרנט- eticketing.co.uk. אצל כל מי ששאלתי הדף עובד בלי בעיות, רק אצלי הדף הזה לא עובד Unable to connect לא חסומים אצלי שום אתרים ואני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להיכנס בכמה דפדפנים ובכמה מחשבים ברחבי הבית ועדיין יש בעיה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
הייתי בכמה מסיבות-רשת גדולות, ותמיד נתנו שם כתובת ip של מחשב כלשהו מתוך הרשת, וכאשר הקלדתי את הכתובת בדפדפן אז הגעתי למיני אתר שיש בו מידע על כל מיני שטויות שקשורות ללאן. אם הבנתם למה אני מתכוון, אז אפשר בבקשה מדריך לאיך לעשות את זה? (אם זה עוזר, הרשת שאני מתכנן לעשות בה את זה היא רשת של בערך 20 מחשבים שעל כולם רץ win-xp) אגב, שרת iis כבר מותקן על המחשב שהתכוונתי לעשות את זה בו. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אתר YNET לא עובד לי כבר שבוע. מחקתי קבצי אינטרנט, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטורי וגם באבטחה החזרתי הכל לברירת מחדל. וכשאני מנסה להיכנס לאתר אני מקבל את ההודעה: The page cannot be displayed ואני גולש עם הדפדפן Maxthon. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
מדובר באתר הזה: http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com/en/ לפני חודשיים הייתה הפעם האחרונה ששיחקתי בו. היום אני מנסה להיכנס אבל לא מצליח. אציין שמהעבודה אני כן יכול להיכנס חלק וללא בעיות. אם במקרה הוא עלה, זה קורה אחרי 10 דקות ועם הרבה פריטים חסרים ממש 3/4 דף ריק. אני מעוצבן ומיואש. צריך עזרה והכוונה מה אפשר לעשות. מה עשיתי עד כה: 1. ניסיתי את הדפדפנים: firefox 4.0.1 , IE9 , chrome 11 , opera 11 2. התקנתי מחדש את כל הדפדפנים למעט IE9 3. כיביתי והדלקתי את הנתב והמחשב והמקרר ואת האור בשירותים. 4. ניתקתי אנטי וירוס וחומת אש (אבל לא של המערכת ההפעלה) אני מאוד אשמח לעזרה
-
- 44 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בניתי אתר לגיסי וברצוני לבצע ניסוי לפני שאני רוכש דומיין ושרת. אני מחפש שרת חינמי על מנת לבחון את האתר.... אשמח לקבל כל אתר חינמי + FTP שאפילו יתן 10 מגה, זה יספיק. בנוסף שיתמוך ב ACTIVEX. תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-