רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיברתי עם HOT והם טוענים לי שאפשר להזמין רק HOTBOX אחד לתשתית אחד, ושאם אני אצטרך מודם נפרד למחשב (יש לי חיבור בחדר שני של הכבלים), אני אצטרך לשלם על 2 תשתיות בדירה אחת. האם זה תקין? האם זה קיים בכל חברות התשתיות? העניין הוא שיש לי 2 חדרים שמרוחקים אחד מהשני בדירה. בחדר א' יש HOTBOX. בחדר ב' יש כניסה של כבלים ואני רוצה שיהיה שם מודם נוסף. בשירות לקוחות אמרו לי שאני אצטרך לשלם על תשתית נוספת.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי שתי נתבי cisco בsite2site ואני רוצה למנוע NAT בין הרשתות מישהו מכיר פקודה שיודעת לבטל NAT על destination ? למשל יש לי שתי סניפים אחד בתל אביב ואחד באילת כתובת בתל אביב 212.76.33.1 כתובת באילת 212.30.60.1 מהראוטר באילת אני רוצה שמי שיפנה לכתובת 212.76.33.1 בתל אביב לא יחול עליו NAT תודה מראש אליאור
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין להשתלט מרחוק על כמה מחשבים למטרת עבודה דרך IP's שונים. את הציוד (המחשבים עצמם) עדיין לא קניתי. אני מכיר את הדרך הרגילה של לקנות מחשב שולחני/ לפטופ, להתחבר לרשת המקומית ולהוריד team viewer. השאלה היא האם יש דרך יותר יעילה וזולה לעשות את זה? המטרה היא לגלוש דרך IP של עיר ספציפית (אינדיאנאפוליס, ארה"ב). לא הצלחתי למצוא שום שירות Proxy בתשלום שמציע IP בעיר הזו ולכן אני רוצה לקנות מחשבים ולמקם אותם שם. אשמח להצעות ייעול אם יש כאלה. תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , אני זקוק לעזרה עם שרת FTP ביני לבין לקוח שלי . הלקוח מבקש שתותקן לו תיקייה על השולחן עבודה , אלייה הוא זורק את הקבצים ואני מושך אותם משם (וטוען שעד היום הוא עבד ככה עם נותני שירות אחרים) . אני יודע רק לעבוד עם הממשק הפנימי של ה-FTP או תוכנה כמו FTP Flash , ולא בדרך שהוא מבקש . תוכלו להסביר לי בבקשה (קחו בחשבון שאני לא מבין גדול)?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי . בית דופלקס כאשר המחשב הראשי בקומה תחתונה בממד ואני רוצה לחבר לקומה עליונה AP לשידור אינטרנט אלחוטי אבל גם להתחבר לAP חיבור קווי לטלוויזיה חכמה . האם יש מכשיר אחד שיכול לספק זאת (לא גשר אלחוטי כיוון שאין אפשרות לחפיפה אלחוטית בין המכשירים) תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני צריך מודם כדי לחבר ראוטר ללא מודם האם אני יכול להשתמש בראוטר הישן כמודם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתחבר לטריפל הוט, והם הפתיעו אותי בכך שהקופסא שלהם צריכה להתחבר לתשתית של בזק בשביל קו הטלפון. הבעיה - אין לי שקע של בזק בקרבת הטלוויזיה (שם באופן טבעי תעמוד הקופסא), והפתרון של העברת כבל (מחוץ לקיר או בתוכו) לא קורץ לי, במיוחד כשמדובר במרחק גדול לאורך הקיר. הדבר הראשון שמצאתי זה מתאם טלפון אלחוטי http://www.amazon.com/RCA-RC926-Wireless-Phone-Jack/dp/B00000J08Q, אבל נראה שהתקשורת לא כל כך אמינה, וחוץ מזה נוספת קרינה מיותרת למרחב. אחר כך נזכרתי שיש מתאמי תקשורת על רשת החשמל אבל מצאתי רק כאלה שמיועדים ל-Ethernet. השאלה היא האם יש מתאם קו טלפון ל-Ethernet (ובכיוון ההפוך) או שאולי יש התקנים כאלה שעובדים ישירות עם טלפון שלא מצאתי. אני אשמח לשמוע מה דעתכ…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם ואני מתחבר דרך המודם באמצעות סיסמה ומשתמש . בנוסף ראיתי שבמחשבים ניידים אפשר להתחבר דרך שכנים וכו' . למחשב שלי אין אפשרות של חיבור אלחוטי, לכן הבנתי שצריך לקנות USB או אנטנה חיצונית ורק אז זה אפשרי . אז איזה אנטנה או USB או כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות, כדי להתחבר דרך שכנים וכו' מרחוק ? . אני מחפש משהו איכותי אם יש . תודה ושבת שלום .
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי )USB עכשיו אני יודע שיש מושג כזה DBI שזה הטווח של האנטנה (מרחק במילים אחרות) ובנוסף הבנתי שיש לכרטיס רשת גם W יש כרטיסים של 8000MW יעני 8W ורציתי לדעת אם זה הגיוני??? כי אם יש דבר כזה כרטיס 8W עם אנטנה של 60DBI זה ממש מפלצת לא? אשמח לקבל הסבר על MW על W ועל DBI מפורט יותר ממה שאני הבנתי בתודה מאור
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT חיבור ללא חייגן כרגע אני עומד על 100 מגה ו2 מגה מקסימום העלאה רציתי לדעת אם אני מתקשר להוט אני יכול לבקש יותר קצב העלאה?או שזה עדיין בלתי אפשרי?כי שמעתי אצל בזק יש כבר 4 מגה העלאה תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת WIFI פתוחה ללא קוד (משיקולים של נוחות כאשר חברים שונים באים ומתחברים). ראיתי שיש תוכנות שאפשר באמצעותן לעשות SNIFF ולגלות ססמאות וכו'. אני מעוניין להגן על 2 המחשבים שיש לי. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שמגנה בפני ניתוק (NETCUT למשל טובה לי), והגנה מפני גניבת ססמאות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, עברתי לדירה שכורה דו-מפלסית. הראוטר, D-Link dsl-2650u , ממוקם בממ"ד במפלס הראשון. חבילת התחברות 15M (בזק). ברצוני לרשת את הדירה (ללא כבלים) כך שאינטרנט יהיה נגיש גם במפלס השני, עם עדיפות שבממ"ד תהיה מהירות הגלישה הגבוהה ביותר. אני לא מבין גדול בחשמל ורשתות, אבל לוח החשמל בדירה נראה כתלת-פאזי. נסיון ב-wifi שבצעתי: רכשתי מבזק מתאם רשת אלחוטי (דונגל) וגיליתי שבמפלס השני כמעט ואין קליטה. הוצאתי את הראוטר מהממ"ד, חיברתי אותו לנקודת טלפון במרכז המפלס בו הממ"ד נמצא, כשהדונגל מחובר למחשב בממ"ד. התוצאה: קליטה חלשה בממ"ד (5M לפי מבחן מהירות הורדה באתר בזק) , בחדר אחד במפלס השני ניתן לגלוש בלפטופ במהירות 10M, אך בחדר שני במפלס השני אין בכלל קליטה... יש לי מספר שאל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם זה אפשרי לעשות port forwarding בתוך הרשת הפנימית שלי? כלומר אם יש אפשרות לפנות של לכתובת הנתב שלי (נגיד 10.0.0.138:123) ואגיע לכתובת שהראוטר יפנה אילו הייתי מגיע לחוץ לרשת? רקע: יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים שמחוברים בינהם חוטית (לטובת כיסוי WIFI רחב יותר) (רק אחד מהם עובד כDHCP כמובן). יש לי גם כתובת דינמית נגיד myadrs.noip.com בראוטר עם החייגן לרשת יש הפנייה לפורט 123 לכתובת 10.0.0.40 כאשר אני מחוץ לרשת (מכשיר סלולרי) הכל עובד כשורה ואני מגיע לכתובת הרצוייה(10.0.0.40) .. אבל בתוך הרשת זה לא! (אין לי בראוטר loopback) אז חשבתי לתת לראוטר השני (זה שלא מחייג לרשת ) את השם myadrs.noip.com ולעשות אצלו את ההפנייה לפורט 123 גם ל 10.0.0.40 כך שגם מחוץ לרשת וגם בתו…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראוטר מרשים, קצת גדול. ממשק דומה לכל ה-TL לעניין (ביצועים) 2.4 לא מרשים בכלל, ה- buffalo wzr-hp-g300nh עם dd-wrt נתן ביצועים פי 1.5 יותר מאשר הנתב הנ"ל 5GHZ - מותקן firmware ישראלי שמסרס כמעט את כל הערוצי שידור, וגם אי אפשר להתקין firmware רשמי של החברה (ההגבלה ברמת התוכנה ולא חומרה) קניתי מתאם מיוחד לחבר ללוח של הראוטר על מנת לצרוב קשוחה רשמית שתפתח לי את האפשרויות. עם כרטיס 2t2r לא 3t3r כמו הנתב עצמו עם ציפ ar5008 מרחק של כ-8 מטרים אני מקבל 70-100 מגה לרוב 90 ביצועים ב-5GHZ באמת ברמה גבוה... ראוטר יחסית מהיר, בבדיקת פינגים במהלך הלילה לראוטר אין איבודי מידע ונראה כי הוא יציב מאד.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תשתית-HOT ספק-בזק בינלאומי חיבור עם חייגן L2TP עברתי היום לבזק בינלאומי ועשיתי 100 מגה כולל גיימר כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל בקושי 52 מגה למרות שעשיתי 100 מגה איך זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי לינקסיס 4200 עם tomato קיימת אפשרות לאתחול אוטומטי של הנתב אני מחובר ב 100 מגה הוט ברור לי שאחת לכמה זמן צריך לאתחל את הנתב בדומה למחשב מה אתם ממליצים ? לאיזה תדירות לתכנת את האתחול ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-