עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by a1516a,

פתחתי פורטים לפי המדריך הזה-http://ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA%20%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D%20%D7%91%D7%A0%D7%AA%D7%91%20%20TP-LINK.pdf עדיין יש לי מזהה נמוך באמיול והביטורנט לא זז. יש עוד דרך לפתוח פורטים? תודה

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת: אם יש לי חיבור לכבלים, כלומר הIP שלי הוא קבוע, האם יש אפשרות איכשהו לקבל IP דינמאי, שהוא משתנה כל פעם שמתחברים לאינטרנט. יש לי גם ראוטר ד"א, למרות שזה לא נראה לי משנה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thebenjamin,

הצלחתי לגרום למחשבים להיות באותה קבוצת עבודה אבל כשאני מנסה להתחבר למחשב אחד מהשני זה אומר שהגישה נדחתה.. קודם זה עבד ועשיתי ריסט לאחד המחשבים ואז זה אומר שאין גישה.. איך אני מסדר את זה כבר אין לי כח.. אני מנסה כל הזמן ולא מצליח אחרי הריסט מחשב אחד מראה את המחשב השני ואומר שאין גישה להתחבר והמחשב השני מראה רק את עצמו..

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  5. יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם לא ראוטר. צריך לקנות כרטיס רשת לנייד וגם ראוטר? תודה רבה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. כותרת.. ערב טוב לכולם אז ככה מספר שאלות קטנות אשמח אם תענו לי. 1.מה ההבדל בין ADSL לבין CABLE? 2. כרגע אם אני לא טועה אצלי בבית משלמים בחודש ל3 חברות שונות על האינרנט בזק,הוט,ו012 לפי מה שהבנתי הספקית שלי זה 012.. באחד המחשבים התשתית היא הוט ובמחשב השני בזק מה שאומר שהפס לא מתחלק? או כן? 3. אני מעוניין לקחת את החבילה של 2.5 מגה ב109 שקל לחודש מפה http://www.012.net/sales.aspx?docID=8619&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 יש לי 2 מחשבים בבית אז אני משלם 218 לחודש? לכל מחשב 109? או לשניהם ביחד 109? אם זה שניהם ביחד הפס מתחלק? מזה אומר בידיוק? ובסך הכל יהיה לי יותר מהיר האינרנט למרות הפס המתחלק? בעיקרון אני רוב היום במחשב באינרנט הורדות טורנט והכל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Danny_The_King,

אהלן.. אז ככה ניגמר לי המנוי שלי לאינטרנט 2.5. וחברת יאס מעבירים אותי לבזק ,שיתחילו מינואר לקחת 78 שקל בתור תשתית. דרך יאס (שעובדים בשיתוף פעולה עם בזק) המחיר שוב פעם" יוזל" ל-69 ש"ח לשנה.. דרך בזק הם אמרו שהם יכולים לעשות חצי שנה 64 וחצי שנה 78..(ממוצע שך 71 ש"ח לשנה) השאלה אם יש תשתית יותר זול למהירות של 2.5 והאם שווה לחכות לינואר אולי יצאו מבצעים חדשים.. הבחורה מיאס אמרה לי שהם מתכננים ליקר תמחירים (אולי סתם חירטטה?) ואמרה לי משהו על הפרדה .. שאם אני רוצה תשתית יהיה רק כבלים ובזק (ADSL) ויאס יהיו קשורים רק לחבלית הצפייה. ואז יהיה יותר יקר כי בזק גנבים.!! אני מחכה לאיש מהכבלים שיחזור אליי בהצעת מחיר לאינטרנט 2.5 מקווה שזה 60 ש"ח גג.. אתם משלמים יותר זול מזה (למהירות 2.5…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  9. פתחתי 2 פורטים ל EMULE. UDP ו TCP. עשיתי SAVE אבל ה EMULE לא עובר בדיקת פורטים. TCP נכשל. האם אני חייב שתהיה לי IP סטטית? תודה לעונים. עריכה: אוקיי הצלחתי. עשיתי IPCONFIG ואת כתובת ה IP שהיתה רשומה שם, כתבתי בIP שבפתיחת הפורטים. עכשיו שאלה חדשה, כשאעשה RESET לראוטר(POWER OFF.....ON) האם ה IP שלי (IP פנימי של הרשת) ישנה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ag43,

בקשו ממני לבנות מחדש רשת מחשבים חוטית ללא חיבור לאינטרנט המאחסנת הרצאות ומאפשרת הורדתן ע"י תלמידים. הרשת מורכבת מ4 מחשבים - שרת ו3 קליינטים. פנו אלי לאחר מספר תקלות שהאחרונה שבהן היא שריפתו של הSWITCH הג'נרי שהשתמשו בו (TPLINK -NUMBER ONE IN CHINA! ). אני מחפש switch איכותי שיחזיק את הרשת הזו. בתור שיקול לעתיד אני רוצה להשאיר אופציה לשימוש בשרת מדפסות (כך שלא אהיה תלוי במחשב שאליו מחוברת המדפסת) וחיבור NAS אופציונלי. ראיתי מספר ראוטרים שמתהדרים ב2 חיבורי USB למטרת מדפסת וNAS, האם יש טעם להתבונן לכיוונם? יש להזכיר שוב שהדרישות הן מעטות - איכותי (ולא משהו ג'נרי), העברת MP3ים משרת (או NAS) והדפסה. המהירות לא כ"כ חשובה. אשמח מאוד להמלצות. עריכה: משהו בסגנון הז…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by blue wings,

שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by JONathan144,

האם כדאי לעשות חבילת גימר ב012 ? ומה החברה הכי טובה בשביל הורדות(כאלה שלא חוסמות וכו) תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם לא מזמן פתחתי FTP עם התוכנה הנ"ל הכל עובד בסדר. אבל יש לי בעיה קטנה כל מה שרשום בעברית נירא כמו ג'בריש. הנה תמונה להמחשה: [התמונה הורדה עקב תוכן לא חוקי שמופיע בה] אם מישהו יודע למה זה קורה והאם אפשר לסדר את זה אני אשמח מאוד. תודה מראש CM

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  14. שלום יש לי רוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת איך הוא מחלק את כל המהירות למחששבים יש לי 4 מחשבים ו5 מגה.. איך הוא מחלק את זה?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  15. www.measurementlab.net

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, שאלה קטנה: כאשר אני לוחץ לדוגמא google.com בדפדפן שלי, זה מגיע לשרת DNS של ספקית האינטרנט שלי,במידה ולא נמצאת שם תשובה - בקשת הDNS מועברת למישהו אחר בהיררכיית הDNS בארץ.....למי? מהו מבנה היררכיית הDNS בארץ בעצם? (וכמובן, קראתי בויקיפדיה,גוגל וכו'...ולא מצאתי תשובה ) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL אני רוצה להגביל את הOUTLOOK EXPRESS במחשב השני כשהוא שולח האינטרנט שלי איטי.... ויש לי FIRMWARE TOMATO איך עושים זאת?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  18. אני לא מבין גדול בנתבים ולכן זקוק לעזרתכם במציאת נתב שעונה על הדרישות הבאות: המחשב הראשי שלי יחובר ישירות לנתב בעוד שהלפטופ ו PS3 יחוברו בחיבור אלחוטי (כמובן תמיכה גם בחיבורים של מכשירים נוספים בעתיד). המחשב הראשי שלי ממוקם בממד כך שאני צריך שידור חודר שיריון כדי שתהיה קליטה טובה (לא משהו שיצלה לי את המוח כמובן ) הייתי שמח עם הנתב היה מגיע עם firewall, הגדרות פשוטות יחסית לקינפוג, אחריות על המכשיר (חובה). כמו כן בקשה מיוחדת אם דבר כזה קיים ואני חושב שהוא קיים: תמיכה ב QOS ב upload and download streams שלמיטב הבנתי יאפשר לי לחלק לכל אחד מהמחשבים המחוברים לנתב חלק יחסי מרוחב הפס שיש לי בצורה בלתי תלוייה כך שלכל מחשב יש רוחב פס משלו ואם יעשו upload ממחשב אחד זה לא יאט …

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by bora-aa,

יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי :'( חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו? אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by spinchicken,

צריך עזרה - פירמטתי את המחשב ואיתחלתי את החלונות מחדש, אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח, אני מתחבר דרך נתב אז בדקתי ב ipconfig את כתובת ה IP שלי ואני לא רואה שום כתובת, מה יכולה להיות הבעייה? איך אתקן זאת?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by liornfib,

שלום רב, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם דרך USB. אל המחשב מחובר מחשב נוסף בכבל רשת. האם ניתן להוסיף כ. רשת נוסף למחשב שרת ולחבר אליו מחשב נוסף? סה"כ 2 מחשבים מחוברים למחשב אחד. תודה רבה! ;-)

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by zaroor,

יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mrraz,

היה לי סיפור מהסרטים עם נטויז'ן לפני כמה חודשים התחילו להגביל אותי בביטורנט פתאום ראיתי שכל טורנט מקבל מקסימום 20% מסה"כ התעבורה של ה-5 מגה שיש לי ככה שאם הייתי מוריד 4-5 טורנטים במכה הייתי מקבל רוחב פס מלא אבל הורדה בודדת לא עברה את ה-20% בהתחלה חשבתי שהביטורנט התחרבש אז עברתי מביטקומט ליוטורנט אבל הבעייה המשיכה. עדכנתי גירסה חדשה לראוטר, מחקתי הגדרות, הגדרתי מחדש, ניסיתי הכל . הורדות רגילות קיבלו רוחב פס מלא. רק הביטורנט נדפק. פתאום גיליתי בפורום שיש עוד אנשים עם תופעה דומה ואז הבנתי שכנראה לנטויז'ן יש יד בנושא. אתמול התקשרתי לשרות הלקוחות של נטויז'ן. הבחורה בשירות אומרת לי אנחנו לא מגבילים אבל נעביר אותך לתמיכה הטכנית. התמיכה הטכנית הבינו מייד את הסיפור שלי אבל אמרו לי…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. .. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.