רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב פנטיום 166Mhz עם 32MB זכרון פנימי. אני שוקל האם להזמין אינטרנט בכבלים, שאמנם יעבוד אצלי (לפי דרישות המינימום. בעצם, זה המפרט הכי ישן שאפשר לעבוד איתו) אבל מן הסתם לא מהיר כל כך (אם כי אני לא מצפה להרבה, אני ארשם לחבילה של 256Kb). השאלה שלי היא עד כמה זה יהיה איטי? כלומר, אני מנחש שהאייסיקיו לא יעשה יותר מדי בעיות - דרישות המינימום להפעלה שלו נמוכות עוד יותר מהמחשב שיש לי, אבל מה בנוגע לגלישה? תוך כמה זמן בערך דפים יעלו? אגב, אני רוצה לציין שמכיוון שכרטיס USB ככל הנראה לא יעבוד אצלי, קניתי כרטיס רשת זול ואמרו לי שזה מספיק. לילה טוב, ותודה לכל העונים!
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הצלחתי להצטרף לניסוי לפני יומיים בערב דרך האתר של בזק בין לאומי אני יושב על תשתית 12MB של הוט (שעובדת באופן סביר) אבל מאז יש תופעה מוזרה, ניתוקים כל כמה שעות (ממש קצרים... ככה שלא נראה לי שזה HOT) ובנוסף (וזה הקטע הכי מוזר) אני לא מצליח לגשת לאתר של zigzag2000.co.il קצת הזוי אני יודע, אבל לא הצלחתי למצוא אף סיבה אחרת, השרת פשוט לא מחזיר לי תשובה... (כמובן שדרך פרוקסי לדוגמא הכל עובד חלק ככה שהאתר בסדר גמור) מעניין אותי אם עוד מישהו נתקל בבעיות דומות ?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר D-Link DSL-2650U ורציתי לדעת איך אני משנה את ה ip שלי... חיפשתי ולא מצאתי דרך שבאמת עובדת, ובעיקרון אם אני מבקש מבזק לשנות לי ip אז הם ישנו? הם יכולים? מקווה שתעזרו,.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, בעשרה ימים האחרונים, מאז שעברתי לגור בדירה עם שותפים, אני משתמש לראשונה בחיי באופן קבוע ב-Wi-Fi בשביל לגלוש באינטרנט. אני חולק את האינטרנט עם אחד השותפים - אנחנו עם אינטרנט במהירות 5MB של הוט ו-012. יש לנו מכשיר כזה של הוט שאליו מחובר נתב של TP-Link. אני לא יודע בדיוק מה קורה אצל השותף (הוא אומר שהאינטרנט שלו עכשיו איטי), אבל אצלי האינטרנט ממש ממש מקרטע. יש זמנים שבהם הוא עובד בסדר, אבל... בהרבה מאוד מקרים הוא פועל כמו שצריך לכמה שניות - מיד אחרי שמתחברים לרשת - אבל אז מפסיק לפעול וכל עמוד שאני מנסה לטעון פשוט נטען בקושי אולא נטען בכלל (הרבה פעמים אחרי 2-3 דקות הוא כתב שאי-אפשר להציג את הדף). אם אני מתנתק, מתחבר ומנסה מיד להטעין את העמוד מחדש הוא נטען, אבל שוב,…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לומד כרגע לCCNA ונתקלי בבעיה. Router FA0/0 - 10.0.0.1 255.0.0.0 Switch VLAN 1 - 10.0.0.2 255.255.255.0 PC2 - 10.0.0.3 255.0.0.0 PC3 - 10.0.0.4 255.255.0.0 FA0/1 מוגדר כטראנק FA0/2 מוגדר כ vlan 1 FA0/3 מוגדר כ vlan 2 אני מצליח לשלוח פינג מהראוטר למחשב PC2, ולמתג( הIP שהגדרתי על vlan1 ), והפוך. מחשב PC3 ( זה שמוגדר כ vlan2), כאילו מנותק מכולם, אני לא מצליח להגיע לשלוח אליו פינג משום מקום. חשבתי על זה שצריך להגדיר לvlan שלו IP במתג, ניסיתי להגדיר 10.0.0.5 ואז זה רשם לי overlaps with vlan1. למישהו יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם בזק בין לאומי (014) קופצת לבריכת הרפורמה בפס הרחב ("השוק הסיטונאי") וממחר אפשר יהיה לרכוש ממנה חבילות משולבות של תשתית+ספק. המחירים - באופן לא מפתיע - יותר יקרים מהמתחרות. עבור מהירות של 100M תפרדו מ-120 שקל, עבור 40M תשלמו 110 שקל ו-15M יעלו 100 שקלים. בשלב זה לא ברור אם המחירים קבועים או עולים אחרי שנה ואיזה מודם/נתב VDSL, אם בכלל, החברה תספק.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב ברשת חוטית שמתאים לתשתית כבלים עד 300. ויש אפשרות בנתבים להגדיר כמה מגה כל מחשב יקבל? אם כן אפשר הסבר קצר איך משנים? ואם אי אפשר לעשות כזה דבר אז איך מתחלקות המהירויות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גם אני תמיד חשבתי שזה סיוט להתנתק מספקית, אבל בעקבות כתבה שקראתי בYNET מסתבר שזה ממש פשוט. הם מיוחבים לפי חוק לנתק אותכם תוך יומיים מרגע קבלת ההודעה. אהבתי במיוחד את ה"אל תפנו אלי בנסיון לשכנע אותי..." הכמה שקלים שיעלה לי הדואר הרשום בטלים בשישים לעומת עלויות השיחות מול אינסוף נציגי השירות. והעובדה שזה חוסך את כל הטירטורים והויכוחים איתם ... פשוט עונג צרוף. הנה הפרטים הרלוונטים, אבל אני מציע לכם לוודא את הכתובות/טלפונים בעצמכם אקטקום כתבות: ת.ד. 5402 חיפה 31054 טלפון: 1-800-300123 פקס: 04-8676088 בזק בינלאומי - 014 כתובת: השחם 40, תד. 7097 פתח תקווה 49170 פקס: 03-9285038 ברק - 013 כתובת: המלאכה 15, פארק תעשיות אפק, ראש העין 48091 פקס: 03-9001415 נטוויז'ן 013 ברק (לשעבר…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מכשיר DVR STANDE ALONE לפני כשבוע חיברתי אותו לראוטר שלי בכבל חוטי, בהגדרות של הDVR נתתי לו אופציה שיקחIP מהDHCP הוא לקח את הIP 192.168.1.109 פתחתי את הפורטים 7777 ו8888 בראוטר כדי להתחבר אליו (בדיקת הפורט שנפתח דרך אתר-Success: I can see your service on on port (7777) Your ISP is not blocking port 7777 הגדרתי את הUSER והPASSWORD ועדיין אני לא מצליח להתחבר הוא רושם לי INVAILD ACOUNT כל פעם שאני מנסה להתחבר
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
.. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גיליתי שכאשר אני מחובר ב MPLS דרך הוט..אני מסוגל גם להתחבר ב L2TP מבלי להעביר בהוט את האייפי ל 172... שזה בתכלס דבר מעולה, כי הרי אם החייגן נופל אז יש בעצם אינטרנט גיבוי מהחיבור ללא חייגן.. כנראה זה סוג של פיילוט בהוט..פניתי אליהם ואל הספקית שלי - נטויזן - והם לא מודעים לזה.. נתקלתי בחבר נוסף עם 014 באותו מצב בדיוק
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, א. הפקס והטלפונים בביתי מחוברים לשקעים של בזק האם יש אפשרות לעבוד עם השקעים הקיימים של בזק בתשתית הוט? ב. האם בהוט תשתית של 100 מגה היא באמת 100? או שהיא מוגבלת בגלל מרחק מהמרכזייה בדומה לבזק? אגב המרחק שלי מהמרכזייה של בזק הוא 300 מטר ואני מקבל מקסימום של 62 מגה גם לאחר ביקור של שני טכנאים שבדקו את העניין מבחינתם אין מה לעשות. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נוסף לבית וצריך המלצה לראוטר אלחוטי + כרטיס רשת יש לי כבלים וגלישה דרך בזק בינלאומי כמובן שהתקציב מוגבל בתודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי בביית שלושה מחשבים ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי שיחבר ביניהם. הבעיה היא שאני לא מבין כלום בנושא. כדאי לקחת את הראוטר במבצע של בזק 10ש"ח *24 חודשים? או לקנות את הראוטר בעצמי? אני מחפש ראוטר שיכול להתחבר גם אלחוטי וגם עם כבל ושיהיה אמין. תודה מראש, חן
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה להסביר, שאני בקושי יודע מה זה רשת, מודם, ראוטר וכאלה, דבר שני, כמובן אני רוצה לדעת איך פותחים איתו פורטים, מישהו במקרה יודע?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי! יש לי: 1: מחשב נייח שמחובר ל TP-Link 1043ND בצורה רשתית, עם XP 32. 2: מחשב נייד עם Windows 7 ultimate 32 שמחובר דרך WIFI-N (תתעלמו באלגנטיות מנתונים מיותרים בבקשה). 3: דונגל WIFI של TP-link. משהו 821. ניתן להשתמש בו במידת הצורך. מה אני רוצה: לשתף ספריה מהמחשב הנייח כדי שהנייד יוכל להציג סרטים (ולשמש כסטרימר חביב לטלוויזיה בסלון). מה לא רלוונטי: שממש התחלתי לשנוא את Ke$ha לאחרונה. נ.ב- חיפשתי בסטיקי וכן בחיפוש ולא מצאתי משום מה משהו שנוגע לעניין. מצאתי רק דיון מ-2003. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של WRT54 linksys ואני מחובר ל 012 דרך HOT , אני לא מצליח להתחבר לספק כתובות הDNS שיש להם ארוכיות מידי לשדה בהגדרה של הראוטר, ועבור IP קבוע הם רוצים תוספת תשלום רצינית. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-