רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים! חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מדי פעם יש אצלי איטיות בכניסה לאתרים. בכרום כתוב Waiting for website... וזה יכול לקחת 15-30 שניות ויותר עד שאני לוחצת על רענון, לרוב האתר עולה אחרי רענון אבל לא תמיד. לא הצלחתי למצוא עקביות בעניין. לצורך העניין הרבה פעמים אני חווה איטיות גם באתר של תפוז אבל לא רק. בדיקת מהירות תקינה. בזק טוענים שהתשתית תקינה. בזק בינלאומי השתלטו על המחשב שלי, עשו בדיקות ואמרו שהבעיה במחשב כי ב-Safe mode זה היה בסדר. אמרו לי להסיר תוכנות מה-Startup. עשיתי את זה ועדיין הבעיה קורית. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, מהירות Top 100 (בפועל 55-60 Mbps), ראוטר של D-Link 6740U במצב Bridge (מוגדר כמודם) עם ראוטר של D-Link DIR-880L עם הקושחה העדכנית ביותר משירות הלקוחות של D-Link. …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר חדש לבית שיתמוך בטווח אלחוטי רחב ושיהיה לו קליטה חזקה ושיתמוך בפס רחב VDSL, מה מומלץ לקנות? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בעיות באינטרנט שהוא מתנתק מדי פעם והחיבור איטי מאוד. התקשרתי לספק+תשתית שלנו והוא אמר לי לעשות reset ל router. יש לי router של kasda. לחצתי על הכפתור של ה reset ואז הלכתי לכתובת : http://192.168.1.1/ ושם מופיע לי : Update Software Step 1: Obtain an updated software image file from your ISP. Step 2: Enter the path to the image file location in the box below or click the "Browse" button to locate the image file. Step 3: Click the "Update Software" button once to upload the new image file. NOTE: The update process takes about 2 minutes to complete, and your DSL Router will reboot. Software File Name: אמרו לי שבגלל שלא קניתי את המכשיר ראוטר אצלם אני צריכה לעשות את העי…
-
- 8 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
היי מחפש המלצה לנתב שיחליף את הTP-WD1043ND V1 שלי המון תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי מודם ראוטר ל 9970 ומאז התחילו כמה בעיות מוזרות (ספקית אקטקום, עסקית) אני לא מצליח לפתוח חלק מהאתרים (מה שיסתדר בינתיים והשאיר אותי עם יוטיוב לא נטען ועוד אתר שבו אני מעדכן סטטוסים ולא מצליח, שליחת בקשה לשרת עם טעינה אינסופית) יש מצב שמשהו עם התקשורת היוצאת? גם האוטלוק מקבל ולא שולח וגם הפוסט הזה נשלח מהנייד כי שוב מקבל טעינה נצחית. נסיתי dnsים של גוגל גם בנתב וגם פר עמדה כנל לגבי כל הגדרת פיירוול בנתב, כרגע הוא כבוי. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בקצה אחד של הבית ושני מחשבים בקצה השני של הבית ואני הולך לחבר ביניהם באופן חוטי. ההתלבטות הגדולה שלי, לפני שאני רוכש עשרות מטרים של כבלים, היא כיצד לבצע את הקישור. אפשרות ראשונה - להעביר כבל טלפון אמריקאי - בריטי ( תשתית בזק ) מהנקודה בקיר עד אזור המחשבים ולחבר שם את הראוטר, ואז לחבר את שני המחשבים לראוטר אפשרות שניה - לחבר את הראוטר ליד הנקודה בקיר ולהעביר כבל CAT5e / CAT6 עד ל Switch של חברת Cisco שאליו יתחברו שני המחשבים אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Netgear מציגה נתב חדש המכונה Nighthawk X10. נתב זה כולל שלל של תכונות מתקדמות כמו פורט של 10G, תמיכה בתקן 802.11ad, שרת Plex מובנה ו-6 יציאות LAN. כל הפרטים על נתב זה, כולל מחיר וזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6866
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רכשתי מאמאזון גרמניה את הנתב משולב מודם TP-LINK Archer VR2600 , הגיע צ'יק צ'ק ונראה מרשים למדי הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצליח להסתנכרן מול ה DSL ( בזק , הוד השרון ) הנורת DSL נשארת כבויה ויש לי הרגשה שאני מפספס משהו כמובן שאני מחבר את הכבל טלפון (RJ11) לנתב איפה שרשום DSL , סוגר את הראוטר הישן וכו' (הספק שלי: פרטנר, מודם ראוטר broadcom, מנוי 15 מגה בפועל .. הייתי אמור להיות על 40 אבל לא נכנס לזה..) בלוגים (logs) אני לא מוצא שום דבר מעניין בנתיים אבל יש הרבה לאן לצלול שם יש פה אמולטור למי שאולי רוצה לעזור: http://static.tp-link.com/resources/simulator/VR2600_V1_EU/index.htm לצורך הפשטות לא רכנס לכל ההגדרות שני…
-
- 8 תגובות
- 19.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי... חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי... איך מקימים רשת מ 2 מודמים ? במקרה שלי מדובר ב 2 מודמים של הוט : המודם הראשון הוא מוטורולה שמחובר לחיבור של הוט בסלון. המודם השני הוא הוטבוקס שמחובר בחדר, לחיבור של הוט כמובן. איך אני גורם לכך שתהיה תקשורת ביניהם מבלי לחבר כבל ביניהם ? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט מה עלי לעשות .. האם עדיף לי לקנות ראוטר מודם ( שיעבוד על תשתית של בזק ), אני מביא אותו מחו״ל ככה שיש הרבה דגמים לבחירה. או האם עדיף לי לקנות ראוטר בלבד וחיבורו למודם של בזק עם ברידג ? מה יעבוד וייתן לי יציבות טובה יותר ללא ניתוקים וקליטה אלחוטית טובה יותר ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מתאמי HomePlug הם מוצר שקשה מאוד להשיג אותו בארץ, במיוחד במחיר אטרקטיבי. על הרקע הזה יש לברך את חברת בנדא על כך שהחלה להפיץ בארץ, בצורה מסודרת, את הקיט TL-PA7020. הקיט, התומך במהירות של 1000Mbps, כולל שני מתאמים בעלי שני פורטים של 1G התומכים בחשמל תלת-פאזי. המחיר הנוח - סביב 330 שקל לזוג מתאמים - הופך אותם לרכישה מומלצת מאוד. https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tp-link.de%2Fproducts%2Fdetails%2FTL-PA7020-KIT.html
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לחבר מדי פעם מכשיר אנדרואיד לרשת מרוחקת. יש לי צורך שיקבל כתובת רשת באותו סאבנט ויוכל לגשת למשאבים המקומיים. אין לי אפשרות לVPN בROUTER. ממה שאני מבין אני צריך VPN במצב BRIDGE. מה הדרך הכי פשוטה לישם את זה? אין לי בעיה להקדיש בשביל זה מכונה מיוחדת או VM.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד המחשבים ברשת החליט שהוא לא מוכן להגיב יותר כשמנסים לגשת אליו דרך השם שלו. כאשר ניגשים דרך הIP הוא עובד מצויין. ניסיתי: 1. להכריח NETBIOS OVER TCP 2. FLUSH DNS 3. מחיקת CREDENTIALS. 4. מחיקת ADDRESS RESERVATION בראוטר. כל אלו לא הועילו. המוזר הוא שכשאני משנה את שם המחשב הכל עובד כמו שצריך וכשאני מחזיר אותו לשם המקורי הבעיה חוזרת. מישהו נתקל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה אני נאלץ להעדר מהבית לזמנים ממושכים ואין לי מושג מה קורה בבית. הילדים שלי (קטנים אבל כבר יודעים לגלוש) מחוברים לסדרות שלהם שעות. כל אחד עם האייפד שלו גולשים שעות. (אני לא רוצה לחשוב מה הם יכולים עוד לראות) אני חייב להתחיל ולהגביל אותם בשעות גלישה. האם ניתן לעשות זאת דרך הרוואטר ( NETGEAR VGN 2610 ) אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי כי אחרת אני מאבד שליטה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רכשתי מחשב חדש ונזכרתי שאצטרך גם תקשורת WIFI, לכן אשמח להצעה. אני משער לעצמי שחיבור פנימי יהיה עדיף מחיבור USB (אם אני טועה תקנו אותי), לכן אשמח לדעתכם אם יש דגם מומלץ ואם לא על מה אתם ממליצים מהדגמים הבאים http://www.tms.co.il/product/11824 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=16635 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=12695 - PCI
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בכדי לשדרג את מהירות הרשת שלי מ g ל N קניתי: ראוטר: TP-Link TL-WR1043ND Mimo nMax 300Mbps וכ.רשת: TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps חיברתי לראוטר כונן קשיח חיצוני 2USB , wd my cloud 3tb ומחשב נייד (בכבל רשת), המחשב הנייח שלי נמצא כארבע מטר מהראוטר, באותו החדר, אין קירות ביניהם ובמאפיינים של כ.הרשת המחשב מראה שהחיבור הוא Mbps 270-300 . כאשר כל התוכנות סגורות ואין שום דבר שמשתמש ברשת, אני מנסה להעביר קובץ גדול בתוך הרשת האלחוטית ואני מקבל לרוב MBps 2-3 ומקסימום 5MBps !!! באיזו מהירות צריכה להתבצע העברת קבצים ברשת...? מה עלי לעשות? תודה, גיא
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתב הנ"ל וכשאני בודק על איזו מהירות חיבור ה- Nexus 5 שלי מתחבר אליו הוא רושם 54Mbps (במקרה הכי טוב) כאשר במרחק של עד מטר מהראוטר. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לקבל מהירות של תקן N ונראה שאני מקבל רק G. כאשר אני מנסה להפעיל Support 802.11n Client Only, המכשיר בכלל לא מצליח להתחבר לראוטר. הראוטר מריץ את הגירסא הזו: BN_1.29-CCOD_OpenWifi
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה שפרסמו באיזה פורום. אני מחובר דרך בזק TOP100 + וספק 012 100MB ( כאשר בזק מבטיחה מינימום 40 מקסימום 100) בבדיקת המהירות של בזק ודרך אתר OOKLA מהירות ההורדה היא 65MB העלאה 3.2MB - האם אלו בדיקות מהמנות? תוצאות הבדיקה דרך קובץ הבדיקה החיצוני מצורפות בתמונה. הבדיקה נעשתה בלי הורדות או גלישה במקביל. האם עומדים ביחס לחבילה שלי? או משהו שם לא בסדר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחובר להוט במהירות של 100 מגה, הספק שלי הוא הוט נט יש לי כבר כמה שבועות בעיה שאני לא מצליח להוריד קובץ בשלמותו למחשב.. אפרט, אני מנסה למשל להוריד קושחה של iOS או כל קובץ אחר בהורדה ישירה ולא בטורנט או משהו כזה, ההורדה מתחילה ולאחר 30 שניות לערך המהירות צונחת תוך 2 שניות ל0 kb לשניה כלומר נעצרת ואז ההורדה נתקעת . כמובן שהוט טוענים שהכל בסדר אצלי בתשתית והוט נט כנל מחר אמור להגיע אליי סוף סוף טכנאי לאחר טלפונים רבים והתחננויות ... מישהו יודע מה הבעיה או איך ניתן לפתור אותה, יש לי תחושה שמחר ינפנף אותי הטכנאי ויגיד שהבעיה בציוד שלי למרות שבדקתי את הבעיה בכמה מחשבים שונים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מצאתי שום התייחסות לנושא הזה בגוגל, כנראה שלא חיפשתי את המילים הנכונות... אני רוצה שיהיה לי מחשב שמחובר לאינטרנט עם uptime של 100% 24/7, ולשם כך אני רוצה שהוא יחובר במקביל לשתי תשתיות נפרדות - גם חיבור בזק וגם חיבור הוט - כך שאם באחת מהתשתיות תהיה תקלה זה לא יפריע לו ועדיין תהיה לו גישה לאינטרנט דרך התשתית השניה. הנחות יסוד: יש תשתית נפרדת לבזק ותשתית נפרדת להוט, כלומר בחדר יש 2 מודמים/ראוטרים עם "אינטרנט פעיל" בתוכם. יש מחשב עם 2 חיבורי רשת לצורך העניין (אם זה נחוץ). מה צריך בשביל להוציא את זה לפועל? מבחינת חומרה? תוכנה / הגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני מבקש המלצה על ראוטר שיודע לתזמן כיבוי והדלקה של WIFI לפי שעות. המטרה שלי היא בלילה לכבות את ה WIFI כדי לא לספוג קרינה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע לפעמים למקומות בלי חיבור קבוע לאינטרנט ושוהה שם מס' ימים. בגלל שאני עובד הרבה עם האינטרנט אני צריך פתרון, גם מבחינת אבטחה וגם מבחינת נפח גלישה. לפעמים מספיק לי החיבור דרך הפלאפון, אבל זה פחות מאובטח, מה גם שפעמים רבות החבילה נגמרת והגלישה נהיית איטית. אני יודע שפעם הנט-סטיק היה פופולרי לדברים האלה ורציתי לדעת אם יש פתרונות חדשים יעילים/ זולים/ מאובטחים יותר (לא מחפש משהו מיוחד במבחינת אבטחה. WPA2 כמו ברשת אלחוטית רגילה מספיק). תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שהמודם שלי (שאליו מחובר הראוטר האלחוטי) לא מספק קליטה טוב בחלק מהחדרים, הוא נמצא בממ"ד ואין לי אפשרות להוציא אותו משם. חשבתי על לנסות את הקופסאות שאמורות להעביר Ethernet על גבי רשת החשמל. היה לי ניסיון לא משהו איתן לפני שנה. חוויתי ניתוקים וחוויה לא כל כך טובה. אבל זה היה מיצרן אלמוני שקיבלתי ממשהו במתנה. נניח ואני מוכן להשקיע בזה קצת יותר, למשהו יש המלצה לדגמים טובים שבאמת עובדים טוב ויצליחו לתת לי חווית שימוש בחדר המרוחק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-