עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי רשת ביתית בבית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת לנתב והמחשב השני בסוף הבית ומחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהקליטה מהמחשב השני לא טובה, ולפעמים החיבור מתנתק. יש לי את הנתב - asus am 604g. ויש לי עוד נתב אחד שהוא בקופסה וללא שימוש שהוא - rotal rta 1025w האם אפשרי שהנתב ללא השימוש(rotal rta 1025w) יהיה באמצע הבית ויעשה גשר מהנתב asus לכרטיס הרשת האלחוטי שנמצא במחשב השני? כלומר יש אפשרות שהנתב(asus) ישלח אותות לנתב(rotal), ומהנתב rotal ישלח אותות לכרטיס הרשת? אם אפשר, איך עושים זאת צעד אחרי צעד. בתודה אלעד

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by EagleX2,

שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Iv0ry,

שלום וערב טוב, ברצוני לספר לכם על בעיה שגיליתי בזמן כתיבת פקודת הNETSTAT במחשב והבעיה היא כדלהלן: לפני שאני נכנס לאתר מסויים דרך הפיירפוקס הNETSTAT שלי מכיל שורה אחת. מה שמצביע על תקינות האינטרנט. אך לאחר שאני נכנס לפיירפוקס, אז יוצא ממנו וכותב את פקודת ה-NETSTAT, מופיעות לי 20 שורות. הגיוני שהם רוגלות או וירוסים? תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by rantza,

בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, כבר רכשתי את ה-1043 אך ראיתי הבוקר באופיס דיפו שהם קיבלו ראוטרים של טנדה מהדגם המצוין בכותרת,איך הוא מתמודד מול ה-1043? יש לי עד סוף היום להחליף. ועל הדרך יש 2 בעיות מוזרות,כל חצי שעה בפלאפון אני רואה הודעה שהמכשיר מתחבר הצליח להתחבר מחדש ל1043 דבר שלא קרה לי ב-netgear 614 הקודם. בעיה נוספת היא הקליטה,מדובר בדירה לא כלכך גדולה אך הקליטה בדיוק אותו הדבר כמ הראוטר הקודם שהיה לי הראוטר אמור לחדור קירות בצורה טובה יותר עקב תקן ה-MIMO 3T3R לא? עדכנתי גרסא לנתב לחדישה ביותר,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by noam23,

נגיד יש לי נתב שמחובר לאינטרנט, ויציאה אחת של הנתב מחוברת למתג של 8 יציאות, שמחובר ל 8 מחשבים ע"מ שיוכלו לחלוק חיבור לאינטרנט ושיתוף קבצים. אינטרנט => נתב (4 יציאות, 3 ללא שימוש) => מתג (8 יציאות) => 8 מחשבים. כעת, מספר שאלות לגבי הרשת הנ"ל: 1. האם רשת המחשבים שתווצר בין 8 המחשבים (אינטרנט ושיתוף קבצים), תהיה יציבה לפחות כמו רשת שנוצרת ע"י 8 מחשבים המחוברים ישירות לנתב בעל 8 יציאות ? 2. האם לכל מחשב מבין ה 8 שמחוברים למתג, יהיה IP שונה, או לחלופין IP זהה וכתובת MAC שונה ? 3. האם מחשב מסוים מתוך ה 8 המחוברים למתג, יוכל להעיר באמצעות Wake On Lan מחשב אחר מבין ה 8 ? 4. נניח אני מחבר מחשב נוסף ליציאה שנייה של הנתב (עד עכשיו כל ה 8 ישבו למעשה על אותה יציאה של הנתב, שמ…

8. Started by jackofalltrades,

יש לי מודם של CC מדגם D-Link 6740U שבו אני מגדיר את סוג החיבור כ-Bridge (וכמובן שאין חיבור אחר מוגדר), בראוטר שלי מסוג TP-Link 841nd התקנתי WRT DD, ואני מגדיר את החיבור שלו כ-PPPoE מכניס שם משתמש וססמא, אבל משום מה הראוטר לא מתחבר. לא מצאתי עדיין איפה יש לוגים ב-WRT DD, ולכן אין לי אפשרות לדעת למה זה לא מתחבר. החיבורים הפיזיים בוודאות נכונים: במודם אני מחובר לכניסת LAN1, בראוטר אל WAN. כשאני מגדיר במודם חיבור מסוג PPPoE, זה כמובן עובר (ככה אני גולש עכשיו). יש משהו שאני מפספס?

9. Started by eyarit,

יש לי בעסק מס' מחשבים מחוברים דרך מרכזיה HUB 3com ומקבלים תקשורת אינטרנט מראוטר ADSL של סיסקו 800 מגובים בפיירוול חומרה של צ'ק פויינט. בכל אחד מהמחשבים יש מס' כונני רשת וכולם עובדים win2000 pro לאחר מס' דקות של חוסר שימוש בכוננים הם מקבלים בכל אחד מהמחשבים איקסים אדומים כאילו הם מנותקים ובאמת כאשר אני מנסה לשלוח קבצים הוא נותן הודעת שגיאה כאילו הכוננים לא מחוברים. לחיצת דאבל קליק על כונן עם איקס אדום הופך אןתו מיידית לכונן רגיל ללא שום בעיות החלפתי מרכזייה ולא עזר. למישהו עוד רעיונות? אגב, שמתי לב שגם הפיירוול וגם המרכזיות מגיעים לחום גבוה (לא רתיחה אבל חם מאוד) אולי זה משפיע? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by n00kie,

אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Cheif,

מי שרוצה להוסיף לעצמו עוד 2GB בענן האחסון של גוגל (ה-DRIVE) ופיספס את המדריך הזה, אז שיזדרז ויבצע את האמור בו עד ה-17/2. http://www.haaretz.co.il/captain/net/1.2562157

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yopser,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומודם.. 2 מחשבים שכל אחד מהם מחובר לנתב עם כבל רשת התקנתי את האינטרנט והכל עובד ואפשר לגלוש משני המחשבים כמו שצריך. עכשיו אני מנסה להתקין רשת ביתי לשיתוף קבצים ממחשב אחד לשני ואני לא מצליח.. הפעלתי במחשב הראשון את ה setup a home or small office network והגדתי שם ואני רואה את זה ב my network places הבעיה היא שאני לא יודע איך להתחבר לרשת הזו מהמחשב השני.. איך אני מוצא את הרשת שהגדרתי בראשון במחשב השני??

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, ברשותי WRT54GL עם עגבניה עליו... אני מעוניין לשפר את החדירה של הסיגנל לממ"ד (באותה קומה) חשבתי על לרכוש זוג אנטנות כאלו: http://cgi.ebay.com/Bracket-WRT54G-LINKSYS-HGA7T-7dbi-TNC-Antenna-Kit-383-/170487909122?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b1df0b02 או כאלו: http://cgi.ebay.com/2-4Ghz-9dBi-Dual-RP-TNC-Antennas-Linksys-WRT54G-WRT54GL-/390203111770?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9eaf95a אבל השאלה האם זה יעזור לי? מה דעתכם? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אהלן, חיבור האינטרנט בבית שודרג למהירות של 100 מגה (בזק ובבנ"ל), וצריך להחליף את ציוד התקשורת הישן. אני מחפש נתב+מודם (או נתב בלבד) שתומך ב-HPNA, במהירות הנ"ל וב-wireless כמובן. הבנתי שבציוד שבזק מספקים יש הגבלות/פרצות/תוספות מיותרות (-אשמח אם מישהו יפרט מה בדיוק החסרונות), וכי הזמנה מחו"ל עלולה לא להגיע. אשמח להכוונה לציוד שניתן לקנות בארץ, התמיכה ב-HPNA הקשתה על מציאת ציוד מתאים. תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת קצב העלאה של קבצים פשוט מזעזע בין אפס לאחד קילו בייט, אני גולש במהירות של 10 מגה אני מוריד בלי בעיה על מקסימום מהירות בד"כ, אני מחובר דרך בזק+נטויזון, לפני שבועיים התקנתי ווינדוס שבע על המחשב ואז התחלתי לשים לב לבעיה, אבל מצד שני לא הסתכלתי מה היה לי במערכת ההפעלה קודם לכן מבחינת upload, אני משתף קבצים חדשים ומאוד רצויים אז זאת לא נראה לי הבעיה וכן הפורטים בנתב שלי פתוחים כמו שצריך, גם כן ניסיתי בחיבור ישיר בלי הנתב והיה אותו הדבר, מאתר כמו פיירט ביי למשל המצב יותר טוב אבל רחוק מאידיאלי האם זאת יכולה להיות איזשהו חסימה/הגבלה של הספקית שלי?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by danikos,

שלום , קניתי נתב ואני מנסה להכנס תחת רשת מאובטחת WPA PRESHAREDKEY הגדרתי אותו בנתב אבל בזמן שאני מנסה להתחבר XP לא מנשה בכלל הוא אומר "יש להשתמש בסיסמת רשת של 40 סיביות או 104 סיביות בהתאם לצרכי הרשת .... " הסיסמא הוגדרה בנתב והוא קיבל אותה ? EDIMAX 6126MG

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by tiptipon,

אני רוצה להפעיל הצפנה על הנתב האלחוטי שלי LINKSYS WRT300N אני לא יודע איזה הצפנה לבחור יש לי PS3 ואני רוצה שזה יתמוך גם בסוג ההצפנה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. השאלה בנושא יש לי מודם ALE070 USB דפוק בטירוף מתנתק לי כול הזמן אין לי רעשים בקו בזק אמרו לי שכנראה המודם דפוק ואין לי עליו עוד אחריות שווה לקנות את אחד המודמים שציינתי ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by rk666,

איזה שיטה אבטחה לרשתות אלחוטיות עדיפה: WEP 802.1x 802.1x Static key WPA pre-shared key WPA RADIUS והאם WPA pre shared key מספיק בטוחה (שם יש לי 2 אפשריות TKIP וAES, בחרתי בAES) הנתב והכרטיס רשת האלחוטיים הם של EDIMAX הנתב: BR6114WG כ.רשת: EW7128g

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, עברתי דירה ביום ראשון והתחברתי לתשתית הוט במהירות אינטרנט של 200 מגה. אני מחובר לספק בזק במהירות של 200 מגה. מיקמו לי את הראוטר HOTBOX 2 בסלון וחיברו אותו לארון תקשורת, בהתחלה הטכנאי של הוט אמר שהסוויץ בכלל מותאם רק עד 100MB. הוא חזר ביום למחרת והחליף את הסוויץ לסוויץ שתומך עד 1Gb. המחשב הנייח שלי ממוקם בממ"ד, הוא מחובר בכבל רשת לחיבור לקיר ומשם לארון תקשורת. אני מחובר עם כבל רשת CAT5e הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם תומך במהירות עד 1Gb. זה הדגם - intel i219-v בהגדרות של הכרטיס רשת הכרטיס מוגדר עד 100MB FULL DUPLEX. ברגע שאני משנה את זה ל1GB זה אוטומטית מנתק לי את האינטרנט ומראה לי שהכבל רשת לא מחובר, למרות שהוא מחובר. מה אני יכול לעש…

21. Started by blue_core,

מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…

22. Started by itamar99n,

יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי נתב אדימקס שעובד מצויין ברשת הכבלים ונתב לינקסיס שמתחבר גרוע לכבלים אבל עובד מצויין כשלוחה של האדימקס חשבתי להסב את האדימקס לחייגן נטו, בלי DHCP ובלי חיבור אלחוטי ואז לחבר את הלינקסיס אליו כ-Automatic Configuration - DHCP ואז הלינקסיס יבצע את הניתוב ואת הקישורים החוטים / אלחוטיים. זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום רב. טכנאי בחנות מחשבים אמר לי להתקין את התוכנה TeamViewer אצלי כדי שהוא יוכל להשתלט לי על המחשב ולתקן בעיה שקרתה. חבר שלי אמר לי לא להסכים בשום אופן, כי אפשר אחרי זה להשתלט על המחשב מתי שרוצים, ולהתקין "רוגלות". כמו כן אפשר להוציא כל חומר שרוצים מאותו מחשב. זה נכון? או שכדאי לאפשר לטכנאי לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים