עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SomeOneDudOrg,

היי, היום עברתי להוט (רק בתשתית) ל 200M עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי 190 + - לא קריטי אבל בהורדה אני לפעמים מגיע ל25 ולפעמים 20 ואפילו ל12 זה כאילו לא יציב וגם בבדיקת מהירות זה מראה שהקו כאילו לא יציב, למרות שהייתי בבזק בקו vDSL 40 מגה (כמה שאני לא אוהב אותם) הקו היה יציב לחלוטין אם זה בבדיקה את הגרף היה ישר ואם זה בהורדה לא היו תנודות כאלה זה אמור להיות בעיה בשתית או שאצל הספק (קראתי פה בפורום שבזק בנלאומי עושים קצת בעיות עם הוט) בבדיקת מהירות ה ping נתקע לאחר שיחה עם הוט, נאמר שיש בעיה עם העוצמות וישלח טכנאי. בגלל זה שאלתי בפוסט אחר האם אפשר לקנות ציוד עצמאית בשביל לשלול את האפשרות של ציוד לקוי, או שהבעיית עוצמה זה לא קשור ל hotbox שהם שמו לי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eyal,

אני רוצה לעבור לADSL אבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אחת שעובדת איתי מדברת עכשיו עם הוט החבילה של ה-100 בטריפל נגמרה היה מבצע השקה בלבד עכשיו מציעים לה 30

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. החל מהיום, חברת HOT מציע ללקוחות עיסקיים חיבור בנפח של 500M בערוץ היורד (ורק 10M בערוץ העולה). ההצעה תקפה רק באיזורים מסויימים בארץ והעלות - 279 ש"ח לחודש (לפני מע"מ). http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001002283 ההודעה לעיתונות - מצ"ב בקובץ PDF.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי את המחשב ASUS N550JV האם אני יכול לשדרג לו כרטיס רשת? מבקש המלצה לדונגל WIFI (רוצה דונגל מסיבה אסתטית וביטיחותית כי מתאם כרטיס רשת עם אנטנות יבלות וגם יכול להרוס לי את הפורט USB בגלל זה. תודה רבה נ.ב אני מחובר לסיבים

6. את ה- Alctal Speed Touch @ Home שלי הפכתי ל - Alcatal Speed Touch Pro עכשיו , אני מקבל מחשב חדש מחר(בטוח) וקניתי לו שני כרטיסי רשת... אחרי שאני מחבר הכל... האם Windows Xp Professional שיש לי על שני המחשבים יגדיר את הרשת ושיתוף האינטרנט אוטומטית?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ely2001,

אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת... תודה רבה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי, לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום) נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי) בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק: נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה. השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ? חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה אשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Cheif,

אני טס הלילה ל-CES 2011 כך שהנוכחות שלי בפורום לשאלות תמיכה תהיה מצומצמת בתקופה הקרובה. דיווחים מ-CES יהיה אפשר למצוא בבלוג. הפרטים כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486709.0

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tiger2014,

שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by haifaboy,

שבוע הבא נגמר לי ההסכם עם בזק בין לאומי . הם רוצים 130 ש"ח עבור בנדל של ספק עם קו בזק ל5M ( מה לעשות חיפאי אלינו הקדמה לא הגיעה עדיין ) . האים המחיר שלהם סביר?? קראתי בכל מיני מקומות שניתן להשיג את הבנדל הזה בפחות מ 100 שח . תודה לכל אינופרמציה שתתנו לי בנושא .

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by SensatioN,

אתמול בלילה היה ברקים וזה אבל לא פגע בבית שלי ומאז לא היה יותר אינטרנט , התקשרתי לHOT אמרו לעשות כמה דברים ובסוף חיברתי את הכבל USB והיה אינטרנט , אבל אני בבית ברשת . עכשיו לשאלה: האור הירוק של הכרטיס רשת צריך להיות דולק אפילו שלא מחובר אליו כלום ? כי אם לא הלך המחשב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת... הוא אומר שזה מחובר ככה: כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב. לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by omerha,

שלום חברים שאלה לצורך מעבר מבזק לספק באנדל אחר. האם המודם הזה יעבוד בארץ ZyXEL P-871M VDSL2 Modem ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום אני עובר לתוכנית של בזק למסלול של 100 מגה בייט.אני עוד שבוע אהיה בארה"ב.מחיפוש בפורום ובאינטרנט ראיתי שהאסוס שהזכרתי בכותרת הוא טוב ומשתלם. רציתי לדעת: 1.האם בתקציב של עד 200$ יש משהו אחר יותר משתלם? 2.האם זה נכון שהאסוס הנ"ל משולב מודם? 3.האם לא עדיף לקנות מודם בנפרד..האם שילוב של מודם וראוטר הוא כדאי או לא? 4.הלוח אם שיש ברשותי הוא: asus m2npv-vm.האם הכרטיס רשת המובנה שיש שם מספיק או שאצטרך לקנות כרטיס רשת חדש? תודה לכל העונים.. אשמח לעוד המלצות והערות בנושא.מדובר בדירת 2 קומות.מחשב נייח למעלה בקומה ה-2.ומחשב נייד וסמארטופים ב-2 הקומות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Bah_gots_pIII_450,

חבר שלי צריך אחת, יש את intel anypoint אבל אין לי מושג איפה יש את זה בארץ...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. הראוטר שלי נמצא רחוק מהמקום שבו אני משתמש עם המחשב הנייד והקליטה שם נמוכה והאינטרנט ממש איטי. התחלתי לחפש כל מיני דברים ולפי מה שהבנתי יש 2 אפשרויות : או להשתמש בראוטר נוסף כדי לקלוט מהראוטר המרכזי וישדר מחדש למחשב הנייד, או לקנות מכשיר ייעודי "REPEATER". אבל אז הגעתי לדיון הזה בפורום פה, ב-HWZONE : http://hwzone.co.il/community/threads/309592-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA#.UtapCdJdV49 זה בילבל אותי כי נאמר משהו שגם צריך לשדרג את המחשב חוץ מקנייה של ראוטר / REPEATER.. האם זה נכון או שלא הבנתי טוב? אפשר בבקשה עזרה מה הדרך הטובה ביותר כדי להשיג קליטה גם בחדר שאנ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by menymu,

אז ככה, התשתית שלי עד לפני שבוע הייתה סופר מעולה. 102\2 כל היום שליחת פינגים כל הלילה נגמרה עם 0 איבודי מידע! לפני כשבוע אני לא יודע מה נסגר התחלתי לקבל מלא איבודי מידע... גם שהתקשרתי לתמיכה אמרו לי שרואים שיש לי 60%! איבודי מידע... עכשיו זה לסירוגין יכול להיות 5 שעות הכל טוב ופתאום שעה התקפה של איבודי מידע משהו מטורף... שלחו לי טכנאי שללא ממש עשה משהו חוץ מלהחליף מפצל כלשהו שממש לא שינה כלום (אולי היטיב עוד יותר עם העוצמות שהיו מעולות בכל מקרה) עדיין יש לי עוצמות מצויינות אבל מאיפה נובע איבודי המידע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by oliver twist,

שלום, יש לי מדפסת לא אלחוטית של חברת HP משולבת עם סורק ופקס. מעבר לכך, יש לי מחשבים מפוזרים בבית, אך בחדר של המדפסת אין מחשב. רציתי לדעת אם אולי USB אלחוטי שמחברים למדפסת ואז מחברים עוד USB למחשב מסוים ואפשר לעשות שאני אשלח למשל ממחשב אחד הדפסה למדפסת מבלי לעבור חדר..? בנוסף, יש לי גם ראוטר שכל המחשבים בבית עוברים דרכו... ישנו פתרון אחר אולי לקשר את המדפסת לראוטר ומשם שתהיה גישה לכל המחשבים בבית? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Sargon,

לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012. בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה). התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל. הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012. אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט. לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב נייד אז החלטתי לעבור בבית לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל להשתמש בו כמו שצריך. בזק מציעים לי חינם שלוש סוגים של ראוטרים: Siemens 141s Asus 604G Rotal 1025 כאשר הראוטרים של סימנס ורוטל הם חדשים, ושל אסוס מחודש כלומר מישהו לקח והחזיר מסיבה כלשהי, בדקו אותו במעבדה ומצאו שהוא תקין. השאלה שלי היא איזה מבין השלושה כדאי לי לקחת? או שבכלל כדאי לקנות ראוטר טוב יותר שהמחיר שלו שווה את זה? חשוב לציין שהשימוש שלי באינטרנט הוא גם בשביל הורדות של טורנטים מה שדורש חיבור למספר גדול של משתמשים בו זמנית, ככה שמה שחשוב לי חוץ מהטווח קליטה זה שהנתב לא יעשה לי בעיות של קריסה בגלל ריבוי התקשרויות. מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה, תודה, אלמוג.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות.. יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141 הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר. ראוטר חדש יפתור את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני מנסה להגדיר חיבור L2TP ומקבל ניתוקים כל הזמן. מה שיותר גרוע זה שהראוטר לא מתחבר שוב. רק Apple Settings משחזר את החיבור. שאלות: 1) מה ההגדרות המדויקות של החיבור: Require CHAP? Refuse PAP? Require Authentication? STP? 2) קראתי בשירשור ישן באתר על סקריפט חילופי ל L2TP שכתב בחור בשם קובי. איך מתקינים סקריפט חילופי לחייגן? 3) המלצות נוספות? הסיבה לכך שאני משתמש בחייגן היא הצורך ב IP GAMER My exact settings: Router: Buffalo Technologies WZR-HP-G300NH The router doesn't support L2TP with the default firmware, so I had to upgrade to the DD-WRT firmware DD-WRT version: DD-WRT v24SP2-EU-US (08/19/10) std - build 14998 thanks Shay

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.