עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PowerUser,

היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, התחדשתי בכרטיס AWUS036NHR של Alfa Network. חיברתי אותו למחשב ב- USB לצד הכרטיס הקיים (ה- PCI הישן שלי של Edimax). עכשיו בשורת המשימות אני רואה את 2 הכרטיסים ואת הרשתות שכל כרטיס קולט מהסביבה. הכרטיס הישן קולט 2 רשתות בעוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) ועוד רשת אחת בעוצמה של פחות 2 קווים. הכרטיס החדש קולט את 3 הרשתות שהישן קולט, אך בתוספת קו לכל רשת (עוצמה מלאה ל- 2 רשתות ועוצמה כמעט מלאה (פחות קו אחד) לרשת הנוספת) ובנוסף, קולט עוד 3 רשתות אחרות שהכרטיס הישן שלי לא קלט (!!) שמחתי וחשבתי שהנה נפתרה לי הבעיה של הניתוקים שיש לי ברשת בבית, אבל השמחה הייתה מוקדמת מדי. כשביצעתי בדיקת מהירות, ה- Edimax מציג תוצאות טובות יותר (הרשת שלי בבית היא 12 על 1): בישן (Edimax) אני מגיע ל…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by g1000000009,

VPN PIA כאשר מחובר לבזקבינלאומי זה מאובטח? עם ה-VPN שציינתי. אחרי הכל זאת חברה ישראלית אז יכול להיות שממשלות יכולות לבקש לראות תעבורה..... או שיש לPIA מנגנונים שגם לא מאפשרים לבזק לדעת לאן אדם גולש?

4. איזה אתר פרוקסי חינמי הכי מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אז ככה הבעיה התחילה אחרי שהחלטתי לפרמט את המחשב. האינטרנט והמתאם עבדו בסדר גמור , אבל אחרי הפירמוט אני מתקין דרייברים והכל (Win 7 32bit) וזה פשוט לא מזהה את הכרטיס רשת אלחוטי לא משנה מה אני עושה ניסיתי להתקין עם הדרייבר של זה וזה לא מזהה אותו , ניסיתי לחבר ולתת לווינדוס להתקין דרייבר לבד כמו שהוא עושה לדיסק און קי / עכבר שמחברים ברגיל וזה נכשל. המחשב מזהה את זה כ-n11 Adapater כשאני בתפריט של "הוסף התקן" אבל כשאני מנסה להתקין זה פשוט לא נותן. plz help me#@!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי יש לי כרגע אינטרנט בכבלים דרך 012. בקרוב אני מתקין אינטרנט ב-ADSL בדירה נפרדת (נפרדת לחלוטין, זה למה.. כמו חיבור נפרד לגמרי, אין טעם לדבר על רשת עם שיתופי אינטרנט וכו' כי זה אפילו לא באותו יישוב..). בקשר לספק, רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה פעם לפתוח שני חשבונות (במיוחד כשמדובר באחד לכבלים ואחד ל-ADSL) באותו ספק (וספציפית, 012). לא בא לי לשלם להם פשוט פעמיים, כי: א. ככה ב. יש שם הרבה דברים שכביכול "כלולים במחיר" שאני לא צריך ולא רוצה פעמיים (אימייל, דקות שיחה חינם וחו"ל, וכו') ג. ככה... ברור שאני לא מצפה לקבל כאן תשובה רישמית (בשביל זה יש טלפון לשירות לקוחות של 012...), אבל אני רוצה להגיע אליהם מוכן.. אז - אם מישהו פעם עשה משהו כזה, או משהו דומה, ויכול לשפוך קצ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן, אני מעוניין אם אפשר במדריך איך לחבר ראוטר EDIMAX BR6204WG כמגבר ברשת אלחוטית עם ראוטר נוסף מדגם MSI RG54G2. הראוטר שמחובר למודם ה-ADSL (מסוג ECI 312+) הוא ה-MSI, מוגדר עם אבטחת WPA-TKIP עם מפתח בעל 8 תוים. הראוטר שצריך להתחבר אליו באופן אלחוטי, ולהגביר את העוצמה של הרשת, הוא ה-EDIMAX. הבעיה היא: הקליטה האלחוטית בקומה ה-3 מעט חלשה. הרעיון הוא: בבית 3 קומות, ה-MSI נמצא בקומה 1. ה-EDIMAX יימצא בקומה ה-2, שם הקליטה טובה (75% מהעוצמה מגיעה לשם). ה-EDIMAX יקלוט את האות של ה-MSI וישלח אותו מחדש מהקומה השניה לרחבי הבית. אני יודע שאפשר לחבר ביניהם בכבל אבל אני לא מעוניין בכך. 2 הראוטרים כבר נמצאים אצלי ככה שהחלפות לראוטרים אחרים לא באים בינתיים בחשבון. אני לא מע…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני מגיע להתמוטטות עצבים בקרוב! אני ב1.5 מגה באינטרנט גנב ופשוט נמאס לי! נמאס לי שאי אפשר לראות סרטונים בstreaming מחול בלי לחכות ולחכות שהbuffering ייגיע לפחות לחצי. בלתי אפשרי לראות סרטונים ביוטיוב בלי להכנס לקריזה, שלא נדבר על allsp , מחכים שעה כדי לראות חצי פרק, ואז עוד שעה שיסיים לטעון את החצי השני. אבל מה? בין השעות 1-6 בבוקר, פתאום הכל עובד מצויין, כל אתרי הstreaming הלא ישראלים למניהם, עובדים כמו שצריך! מה זה החרטאבונה הזאת, אני משלם לרוחב פס , ובפועל מקבל אותו רק בישראל? מצטער שקצת התעצבנתי, פשוט אני עובד בעבודה לילית, והשעות שאני על המחשב הן בין 5-9 " שעות העומס" כביכול. משגע אותי לשלם על משהו שאני לא נהנה ממנו לחלוטין! מה המצב בשאר הספקיות? אותו סיפור מחו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. והאם קונפיגורציה כזו עדיפה על ראוטר LinkSys WRT54GL בודד באחת הקומות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי ראוטר או נתב אלחוטי איך שתקראו לזה של חברת tp-link ואין בו שימוש כי לפני חודש התחברנו לרשת האלחוטית של אורנג' ויש להם כבר ראוטר מובנה. עכשיו יש לי בבית מחשב נייח שברצוני לחבר אותו לרשת האלחוטית הביתית אבל אין לי כרטיס רשת אלחוטי והמחשב רחוק מדיי מכדיי לחבר אותו חוטית לראוטר של אורנג'....אז חשבתי להשתמש בראוטר של tp-link בתור כרטיס רשת...ולחבר אותו למחשב הנייח וככה יהיה אינטרנט...יש מצב לעשות את זה? תודה לעוזרים, דורון.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי בראוטר באפשרות אבטחה מתקדמת את האפשרויות הבאות: Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering ICMP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable UDP-FLOOD Filtering UDP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering TCP-SYN-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Ignore Ping Packet From WAN Port Forbid Ping Packet From LAN Port מה אומרים הפיצ'רים האלה והאם כדי להפעיל וכמה פקטות לקנפג ? כמו כן האם כדי להפעיל UPNP ? האם זה בטוח ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

רציתי להעביר מודם ADSL שהיה בחדר כלשהו בבית למחשב בסלון ...משום מה המודם לא הסתכרן שם התקשרתי לתמיכה של בזק ודרשו ממני פאקינג 170 ש"ח בשביל שזה יסתכרן בסלון ...הנקודה בסלון עובדת פיקס גם לטלפון וגם לפקס אין לי מושג למה זה לא מסתכרן שם ...מה שאני בטוח זה שהיום הם שמו עלי פס שאני לקוח שלהם 6 שנים ואפילו מתקמצנים איתי למקרה הנורא ו " היקר " של שליחת טכנאי לביתי השם ירחם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. החבילה שאני נמצא בה עלתה לפני שנה בערך סכום מסוים של כמעט 180 ש"ח. היום היא עולה 110. היות וההנאה שלי היא לא להכנס כל יום לאתר החברה ולבדוק מחירים חדשים, לא שמתי לב שהמחירים השתנו מאז וירדו ל110. לא יודע אפילו ממתי. הם השאירו אותי בחבילה של 180, זאת לא גניבה? רק אם אבקש יורידו אותי ל110, ואני לא בטוח שאני בכלל אבקש (שוקל לעבור). זכותי לדעת שהמחירים ירדו. ככה זה עם כל הספקים?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by pazlazar,

היי, אני צריך המלצה לראוטר חדש. אין לי בעיה של מרחקים, אני רק צריך שתהיה לי אפשרות ששני מחשבים יקבלו ממנו אינטרנט במהירות מלאה של 100MB. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה חברת הסיבים מגיע לבית מתקינה קופסא שלהם נכון ? ומשם זה מתחבר ל D-Link Gigabit Media Converter DMC-G01LC ומהממיר רשת זה מתחבר לראוטר למשל Cudy WR1300-IL ב WAN ? הראוטר Cudy WR1300-IL מתאים לסיבים ? לא מעניין אותי ה WIFI אני מעוניין רק בחיבור קווי

18. חש לי שאלה, יש לי את הנתב DI-624+ בתוצרת D-LINK וכל פעם שאני מתחבר לEMULE, הוא כל הזמן מתנתק לגמרי (הנתב משבית לגמרי את האנyרנט, לא רק את האי-מיול). יש למישהו פתרון? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by BlackDiablo,

חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת... הוא אומר שזה מחובר ככה: כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב. לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by orenbroder,

שלום יש ברשותי שני מחשבים אחד נייח עם כרטיס רשת sis 900 based PCI fast Ethernet adapter השני נייד dell vostro 500 עם כרטיס רשת מובנה. קניתי ראוטר של Edimax 6204wg ואף אחד מהמחשבים לא נותן לי להיכנס אליו כאשר בדפדפן אני רושם כתובת 192.168.2.1 . ניסיתי ריסט גם למחשבים, וגם לראוטר. הוא רושם לי low connectivity והכתובת שאני מקבל היא 169.254.18.46 (את ה low connectivity העפתי דרך ההגדרות והוא מראה לי חיבור ). מה זאת הכתובת הזאת ומה אפשר לעשות. ד"א, כל זה נעשה עם החיבור הקווי שלא נדבר על הנייד עם החיבור האל חוטי שלא מוצא את הראוטר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Doron404,

אני שוקל לקנות כבל מאריך לחיבור כרטיס הרשת החיצוני שלי לאנטנה כדי להגביה אותה. אתם חושבים שכבל מאריך (נגיד 3 מטר) יפגע בעוצמת השידור? כ. הרשת שלי הוא מתאם USB שמשדר (לדברי היצרן) ב500MW לקליטה משופרת. מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. התקנתי WIN 7 64bit, איך מקימים חיבור לאינטרנט? ספק נטויז'ן, תשתית כבלים (חיבור ללא חייגן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :

25. Started by samuelz,

היי, יש לי נתב TPLINK 1043ND ומחשב שמחובר אליו אלחוטית עם כרטיס רשת TP-LINK TL-WN951N. יש לי בעיה קצת מוזרה עם הWIFI במחשב הזה. הוא יכול להיות מחובר ימים לראוטר בלי בעיות, הקליטה מצויינת תמיד והמחשב גם לא מרוחק מאוד פיזית מהראוטר. אבל אם אני מנסה להוריד מטורנטים אז אחרי 20 דקות עד שעה אני מקבל את הסימן קריאה הצהוב ורשום "no internet access". במקרה הזה אני פשוט מתנתק מהרשת לרגע ומתחבר והכל ממשיך כרגיל. הגדרתי מספר די נמוך של חיבורים בUTORRENT - בכללי 60, לכל טורנט 40, סה"כ 2 טורנטים עובדים בכל רגע נתון. יש לי תשתית 10MB בבית - חסמתי את ההורדה על 500KB ואת העלאה על 45KB (מתוך 100). שמתי לב שאם אני מוריד את מספר החיבורים ל 40 בכללי ו 20 לכל טורנט המצב משתפר מאוד. אבל ככה ה P…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים