רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
חש לי שאלה, יש לי את הנתב DI-624+ בתוצרת D-LINK וכל פעם שאני מתחבר לEMULE, הוא כל הזמן מתנתק לגמרי (הנתב משבית לגמרי את האנyרנט, לא רק את האי-מיול). יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בה שני מחשבים עם כרטיסי רשת שונים מתחברים לראוטר 3Com 3CRWE554G72T המחובר למודם ECI של בזק ADSL. חיבור האינטרנט מתנתק לעתים. לא יודע אם האשם במודם או בראוטר. לאחר ניתוק אם אני נכנס לראוטר אני יכול לראות ב LOG שבוצע חיבור מחדש לאינטרנט PPPoE ואין כלום ב LOG לפני, מה שגורם לי לחשוב שזאת בעיה בראוטר. אני מפעיל eMule ברקע כמעט תמיד. יש לי את גרסת הראוטר האחרונה מ 15 לאוקטובר v2.01.10. 1. האם יש עוד מישהו עם אותו ראוטר שחווה בעיות כאלה ? 2. מה אתם מציעים לעשות ? 3. האם יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע כדי לעלות על מקור הבעיה ? :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מודם של CC מדגם D-Link 6740U שבו אני מגדיר את סוג החיבור כ-Bridge (וכמובן שאין חיבור אחר מוגדר), בראוטר שלי מסוג TP-Link 841nd התקנתי WRT DD, ואני מגדיר את החיבור שלו כ-PPPoE מכניס שם משתמש וססמא, אבל משום מה הראוטר לא מתחבר. לא מצאתי עדיין איפה יש לוגים ב-WRT DD, ולכן אין לי אפשרות לדעת למה זה לא מתחבר. החיבורים הפיזיים בוודאות נכונים: במודם אני מחובר לכניסת LAN1, בראוטר אל WAN. כשאני מגדיר במודם חיבור מסוג PPPoE, זה כמובן עובר (ככה אני גולש עכשיו). יש משהו שאני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה עברתי מהוט לבזק. בבזק עברתי למהירות של 30 מגה. והספקית היא אקספון. רציתי לברר מה מהירות ההורדה המקסימלית שלי. ראיתי שהיא אמורה להיות 4 מגה ביט לשנייה. בבדיקות של המהירות של בזק אני מקבל בערך 28 ומידי פעם 25 מגה בהורדה (בממשק של ההורדה) אבל בפועל כשאני מוריד איזה קובץ כמו באתר התפעול של בזק אני מוריד על 2.2 מגה ביט בשנייה. אז לא ברור לי למה בבדיקות המהירות, כמו SPEED TEST ואני מקבל פלוס מינוס מה שאני אמור לקבל אבל בפועל כשאני מוריד משהו אני מקבל מהירות איטית בהרבה יותר... מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
IP-TV MAG-275 למי שנמאס מיס או מהוט ולשלם כל חודש האם זה הפתרו אודה למי שיש את המכשיר יש לשכן שלי אבל אני לא מבין רוסית ראיתי אצלו בבית משתמש במקום צלחת שיש לו על הגג כי הלוין הרוסי זז למקום אחר - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, עקב בעיות גישה, אני מחפש נתב בתקן N שניתן לשלוט על הזמנים בהם יהיה ה WiFi יהיה פעיל, באמצעות התוכנה של הנתב. ולא דרך כיבוי והדלקה של ה WiFi עם מתג. אשמח לשמוע המלצות על נתב כזה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית כך שתקלוט בכל הבית בצורה טובה? קראתי שניתן לחבר ראוטר אלחוטי נוסף ואני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת... תודה רבה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר Edimax BR-6204-WG ואשמח לדעת אילו דרכים קיימות כדי להגביר את העוצמה. אני מתחבר לראוטר דרך iPod Touch 2G, ככה שאם יש פתרונות ברמת המחשב שמקבל אינטרנט אל חוטית זה לא נוגע אליי. בנתיים מה שאני יודע לעשות זה רק מרכז אות שעשיתי עם כמה שכבות של נייר כסף והצבתי על האנטנה של הראוטר עם דף אחר. האם יש פתרונות ברמת תוכנה-Custom firmware, חיפשתי בגוגל את השילוב של הדגם + Custom firmware ולא מצאתי תוצאות מתאימות, האם אני מפספס משהו? האם יש פתרונות ברמת חומרה - אנטנה חדשה גדולה יותר או משהו כזה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתב שברשותי: D-link 6850U של בזק חברה מועדפת-link מרחק הנתב מהרפיטר 6 מטר תדרים:2.4ghz+5ghz חיבור קווי (לטובת VOD בממיר) תקציב:200ש"ח מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, התשתית שלי עד לפני שבוע הייתה סופר מעולה. 102\2 כל היום שליחת פינגים כל הלילה נגמרה עם 0 איבודי מידע! לפני כשבוע אני לא יודע מה נסגר התחלתי לקבל מלא איבודי מידע... גם שהתקשרתי לתמיכה אמרו לי שרואים שיש לי 60%! איבודי מידע... עכשיו זה לסירוגין יכול להיות 5 שעות הכל טוב ופתאום שעה התקפה של איבודי מידע משהו מטורף... שלחו לי טכנאי שללא ממש עשה משהו חוץ מלהחליף מפצל כלשהו שממש לא שינה כלום (אולי היטיב עוד יותר עם העוצמות שהיו מעולות בכל מקרה) עדיין יש לי עוצמות מצויינות אבל מאיפה נובע איבודי המידע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
את ה- Alctal Speed Touch @ Home שלי הפכתי ל - Alcatal Speed Touch Pro עכשיו , אני מקבל מחשב חדש מחר(בטוח) וקניתי לו שני כרטיסי רשת... אחרי שאני מחבר הכל... האם Windows Xp Professional שיש לי על שני המחשבים יגדיר את הרשת ושיתוף האינטרנט אוטומטית?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם (אחד ב-USB ואחד עם כבל רשת). לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים (אל תשאלו אותי איך... אבל זה זיהה את הרשת והעברתי את הקבצים) בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", ורק לאחר שאני עושה DISABLE-ENABLE ל- LOCAL AREA CONNECTION מסתדר האינטרנט וניתן לגלוש . רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מגיע להתמוטטות עצבים בקרוב! אני ב1.5 מגה באינטרנט גנב ופשוט נמאס לי! נמאס לי שאי אפשר לראות סרטונים בstreaming מחול בלי לחכות ולחכות שהbuffering ייגיע לפחות לחצי. בלתי אפשרי לראות סרטונים ביוטיוב בלי להכנס לקריזה, שלא נדבר על allsp , מחכים שעה כדי לראות חצי פרק, ואז עוד שעה שיסיים לטעון את החצי השני. אבל מה? בין השעות 1-6 בבוקר, פתאום הכל עובד מצויין, כל אתרי הstreaming הלא ישראלים למניהם, עובדים כמו שצריך! מה זה החרטאבונה הזאת, אני משלם לרוחב פס , ובפועל מקבל אותו רק בישראל? מצטער שקצת התעצבנתי, פשוט אני עובד בעבודה לילית, והשעות שאני על המחשב הן בין 5-9 " שעות העומס" כביכול. משגע אותי לשלם על משהו שאני לא נהנה ממנו לחלוטין! מה המצב בשאר הספקיות? אותו סיפור מחו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נתב חוטי טוב שמשלב בתוכו את האפשרויות הבאות: *נתב בסיסי - 4 יציאות לפחות *פיירוול - האבטחה היא גורם מאוד חשוב, ואם יש תוספות מיוחדות לאבטחה אני מעדיף לקבל אותן ולשלם יותר *יציאה למדפסת * כמה שיותר אפשרויות לכוונון * מודם פנימי כדי שאני אוכל להתחבר ל-ADSL המחיר - עד 600 שקלים ויש מצב שאני אוסיף אם הנתביהיה שווה את זה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך אתר לאיכסון תמונות (frailart נסגר ב22 לחודש) לפחות 4 MB ושיהיה מהיר ופשוט כמה שיותר. תודה. נב: אשמח אם תגיבו לפני ה22 לחודש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי מ-20 ל-30 בתשתית בזק (אני לקוח שלהם מאז שיצא בערך האינטרנט המהיר). לפני כשנה ששידרגתי למהירות של 20 מגה והייתי עם 012 היו לי מספר חשבונות פרימיום להורדה משרתים בחו"ל ולא הייתי מקבל את המקסימום לאורך היום- בעוד שלחבר שלי היתה תשתית של הוט (12 מגה) ויצא לנו בערך להוריד במהירויות דומות...בדקתי את הנושא מולם והתשובה שקיבלתי היא שהם מתחייבים למהירות הורדה מקסימלית רק בארץ וחבילת גיימרים אין במהירויות האלו. ממש לפני כמה חודשים הציעו לי בבזק לשדרג ל-30, הספקתי לעבור ל-2 ספקיות בגלל המחיר ולבדוק מאיפה התקלה נובעת (014 בעבר ו-013 כיום) ועדיין אני לא מקבל את המקסימום מהשרת שאני מוריד, יכול להגיע ל-1.8 בשעות השיא ו-2.7 בשעות השפל- זה קרה לי בכל הספקים (ו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת... הוא אומר שזה מחובר ככה: כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב. לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין רשת ביתית קטנה בין המחשב שלי (win xp) לבין המחשב הנייד של אבא שלי (win 2000), המטרה היחידה של הרשת היא להעביר נתונים ממחשב למחשב ולא למטרות אינטרנט כלשהן, כך שלא צריך ציוד נוסף חוץ מהכבל המוצלב. ההגדרות הן: class c IPs: 200.210.1.5/6 subnet mask: 255.255.255.0 ואח"כ עקב עצה שקיבלתי הוספתי גם: defult gateway: 1.1.1.1 הבעיה שלי היא שכשאני מחבר את שני המחשבים ומנסה לעשות PING ממחשב למחשב אני מצליח רק מהמחשב של אבא שלי לשלי, אבל כשאני מנסה מהמחשב שלי לשלו אני מקבל ERRORS!! כמו שרשמתי קודם, ניסו לעזור לי ואמרו לי לנסות את ההגדרות הבאות: IPs: 1.1.1.1/2 subnet mask: 255.255.255.252 defult gateway: 1.1.1.1 אבל זה בכלל לא עזר וקיבלתי את אותה תוצאה. בב…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בראוטר באפשרות אבטחה מתקדמת את האפשרויות הבאות: Enable ICMP-FLOOD Attack Filtering ICMP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable UDP-FLOOD Filtering UDP-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Enable TCP-SYN-FLOOD Attack Filtering TCP-SYN-FLOOD Packets Threshold (5 ~ 3600): Packets/s Ignore Ping Packet From WAN Port Forbid Ping Packet From LAN Port מה אומרים הפיצ'רים האלה והאם כדי להפעיל וכמה פקטות לקנפג ? כמו כן האם כדי להפעיל UPNP ? האם זה בטוח ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תסתכלו על הדו"ח הארוך הזה אני נמצא בחבילה 750K כבלים בנטווי'זן הבדיקה בוצעה בשעה 6:00 תראו יחסית לנטווי'זן התוצאות לא רעות לפני מלא זמן קיבלת על השרת הזה מינימום 190 MS Pinging clarity.jolt.co.uk [195.149.21.11] with 32 by Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-