עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eyal,

אני רוצה לעבור לADSL אבל המחירים מפחידים אותי תציעו לי אפשרות קצת יותר זולה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ely2001,

אני מחובר ל- בחבילה של 2 מגה012. לפני כשבוע עשיתי רשת אלחוטית עם נתב edimax br6204wlg. ויש אינטרנט והכל טוב ויפה, רק מה הוא איטי ברמות מטורפות אני מוריד קובץ מכל אתר שהוא במהירות של 10קב במקום 250+-. חשבתי שאולי זה הנתב אשם אבל נכנסתי לאתר של 012 ויש שם אפשרות לבדיק מהירות ומשם אני מוריד על 250+-. כמו כן התקשרתי אליהם והם הגדירו לי באקספלורר(כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות lan )כתובת ויציאה של שרת פרוקסי, ואכן המהירות באקספלורר בהורדה חזרה לעצמה אבל בשועל כלום. לפי הבנתי הנתב לא קשור לאיטיות או שאני טועה? במידה ואני טועה איך אני מטפל בבעיה כמו מעצבנת... תודה רבה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by dankom,

דפדפתי באתר של משרד התעשייה המסחר והתעסוקה - הרשות לסחר הוגן, חוק הגנת הצרכן. שם היה רשום, שניתן לבטל התחייבות לאינטרנט(תשתית + ספק אני מניח) בתוך כ 14 יום (גם אם הוחל מתן השירות) ממועד ביצוע העסקה או קבלת החוזה, מסמך וכו'. http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/PDFPublish/bitul_iska_2010/index.html עמ' 3. ביצעתי התחייבות שבוע שעבר לנטוויזן ובזק למשך 12 חודשים, האם מהאמור במסמך הביטול הוא ללא כנס? תודה.

4. Started by Itaybm4,

צהריים טובים לכולם רכשתי מחשב חדש לפני כחודש, והתקנתי בו מערכת הפעלה מסוג Windows 10 Home יש לי בבית ספק ותשתית אינטרנט של 30MB קניתי בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, PCI-E מדגם TP-Link TL-WN881ND nMax N PCI Express 300Mbps לא ברור לי למה, אבל מהירות האינטרנט נמוכה להחריד, כמה נמוכה? ביחס לLG3 שלי, שגם הוא מחובר לאותה רשת אלחוטית. תמונות מצורפות אפשר לראות שמשום מה מהירות הגלישה היא כפי 2 מאשר במחשב הנייח, ולפעמים זה אף יותר מכך! רק בשביל להגיד את המובן מאליו, בעת ביצוע הבדיקה, לא פעלה ברקע תוכנת הורדות, וכן שני המכשירים היו באותו החדר. ניסיתי כמובן לעדכן דרייבר לWindows 10, גם של Atheros, וזה שיפר מעט את המהירות, לא יו…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. מאתמול פתאום האינטרנט שלי התחיל להוריד ב20-30 והמקסימום שהוא הגיע אליו זה 40 עד עכשיו זה ככה... צלצלתי לספק ואמרו לי שהם משפרים תשתיות או משהו כזה... אני גר בנהריה אבל למשל לאנשים שגרים במרכז זה לא קרה! או שקרה להם אבל ממש דברים קטנים כמו הורדה מקאזה וכ"ו... אצלי זה בכל האינטרנט גם בשליחה וגם בקבלה.. הייתי אמור לקבל אתמול כבר ADSL 1.5 (שידרוג) ובגלל זה עכשיו אין לי יש למישהו מושג מה הולך פה?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by jackofalltrades,

יש לי מודם של CC מדגם D-Link 6740U שבו אני מגדיר את סוג החיבור כ-Bridge (וכמובן שאין חיבור אחר מוגדר), בראוטר שלי מסוג TP-Link 841nd התקנתי WRT DD, ואני מגדיר את החיבור שלו כ-PPPoE מכניס שם משתמש וססמא, אבל משום מה הראוטר לא מתחבר. לא מצאתי עדיין איפה יש לוגים ב-WRT DD, ולכן אין לי אפשרות לדעת למה זה לא מתחבר. החיבורים הפיזיים בוודאות נכונים: במודם אני מחובר לכניסת LAN1, בראוטר אל WAN. כשאני מגדיר במודם חיבור מסוג PPPoE, זה כמובן עובר (ככה אני גולש עכשיו). יש משהו שאני מפספס?

7. Started by DrDeath,

שלום אני מחובר ב-ADSL דרך 012. רציתי לדעת אם הם נותנים אפשרות להתחבר ללא חייגן, הבנתי שזה גורם לחיבור להיות עם הרבה פחות ניתוקים ומנצל יותר טוב את קצב ההורדה/העלאה. אני לא מתכוון לחיבור דרך ראוטר, את זה כבר עשיתי. הגדרתי את המודם כנתב ואני מחובר איתו קבוע, בלי לחייג. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by gshhar,

תודה.

9. Started by ross,

יש לי נתב siemens sl2-141 הורדתי את הקושחה "cfe-sl2141i-v363w_b2pb023k.dat" וניסיתי לעדכן וקיבלתי שגיאה "image uploading failed' the selected file contains an illegal image. " עשיתי reset עם שחזור להגרות יצרן, עדכנתי את הקושחה שבאתר של בזק "cfe-sl2141_is-vsl2-141-3102x_a2pb021g" (זה עדכן את הקושחה אבל ישנו דבר מוזר הגרסה עכשיו היא 3.103q2 כשהגרסה באתר של בזק היא 3.102x ) ואני עדיין מקבל את השגיאה כשאני מנסה לעדכן לגרסה 3.63w . למישהו יש פתרון.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם! נרשמתי לחבילת גיימרים אצל בזק בין-לאומי לפני כמה חודשים והייתי בבלוק IP של 82.80. לפני מספר שבועות שמתי לב שאני מקבל IP בבלוק 109.67. מה אתכם? פשוט לפני שאני מתקשר לבזק בין-לאומי ושואל אם חלה טעות אני רוצה לבדוק מה המצב אצל שאר הלקוחות.

11. Started by SharP,

אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. השאלה בנושא יש לי מודם ALE070 USB דפוק בטירוף מתנתק לי כול הזמן אין לי רעשים בקו בזק אמרו לי שכנראה המודם דפוק ואין לי עליו עוד אחריות שווה לקנות את אחד המודמים שציינתי ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by asi1998,

אני ממש מתלבט בין שני ראוטרים: http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 האחד אדימקס והשני טי פי לינק למהירות של 12 מגה, השימוש העיקרי יהיה ps3 וגלישה באינטרנט. מה אתם ממליצים? האם האדימקס יעמוד ב12 מגה? תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ברצוני לחבר לרשת הביתית מחשב ניד חדש, בחיבור אלחוטי. הבעיה היא שאני לא זוכרת את הסיסמא של הרשת. לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן לדעת/להחליף את הסיסמא, במחשב המחובר קווית לראוטר. הראוטר הוא מסוג RTA1025W, אם זה משנה. המחשב הראשי (המחובר קווית לראוטר) עובד על ויסטה, והמחשב החדש על 7 (HOME BASIC) - אם זה משנה משהו... אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by kletsman,

שלום יש את המעביר אינטרנט בחשמל הזה עולה 30 דולר. יש שני ישראלים שנתנו לו חמש כוכבים הולך לנסות https://he.aliexpress.com/item/One-pair-EU-home-plug-200-Mbps-mini-Plc-Modem-Ethernet-Power-line-network-gigabit-Wifi/32636892894.html?spm=2114.50010608.4.2.54Bku5

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. האם אתם מכירים תוכנה או אתר אינטרנט או אפליקציה ,שמאפשרת פונקצייה של השמדה עצמית אוטומטית מיד לאחר פתיחת /צפייה בודדת בתמונה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, הייתי רוצה לקבל את המלצת חברי הפורום לראוטר אלחוטי המיועד לנהל רשת ביתית. הרשת כוללת 2 מחשבים, אחד DESKTOP עם כרטיס רשת רגיל (10/100) והשני LAPTOP עם כרטיס רשת אלחוטי. כמו כן הייתי רוצה לחבר LAN HD של WD, עם חיבור חוטי 10/100/1000. (הדיסק הקשיח הזה מיועד להיות משותף ברשת לכל המחשבים). וכמו כן ברצוני לחבר לרשת גם את מחשב ה MEDIA CENTER. כל תוכן המדיה אמור להיות מרוכז על HD רשת המוזכר למעלה. כלומר ברשת זו אמורה להיות תעבורה גדולה של מידע במקביל לכל המחשבים בבית. כמו כן לפחות אחד מהמחשבים מחובר לרשת שיתוף קבצים באופן קבוע. על הנתב להיות בעיקר אמין, מהיר ואמיד לעומסים גבוהים שכן הוא הולך לנתב את כל תעברות הרשת. לנתב יהיה מחובר גם מודם כבלים שדרכו לכל מחשב תהיה גישה לאינ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by sheelonchik,

בא אלי טכנאי וחיבר לי את האינטרנט המהיר ... (והכל עבד טוב ומהר) אחר כך שמתי מפצל וחיברתי עוד טלוויזיה ... והמהירות לא עולה על 10K ... האם זה בגלל המפצל ?? איזה פיתרון אתם יכולים להציע ??

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Cheif,

חברת ZyXEL, יצרנית מוצרי תקשורת לעסקים וללקוחות ביתיים, החלה לפעול בישראל. החברה, הממוקמת בטיוואן ומעסיקה למעלה מ-2,000 עובדים, משווקת את מוצריה בישראל באמצעות חברת Quality Bytes, הממוקמת בלוד. בין שלל מוצריה ניתן למצוא נתבים אלחוטיים (הן בתקן N והן בתקן AC), נתבים אלחוטיים הכוללים מודם VDSL, נתבים המתבססים על חיבור סלולרי 3G ו-LTE (דור 4), מתגים (switch) לא מנוהלים התומכים במהירות של 1G, מתגי POE, נקודות גישה אלחוטיות מנוהלות, מתאמי Home Plug, שרתי אכסון (NAS) וכד'. בשבועות הקרובים אפרסם שתי סקירות על מוצרי החברה - הראשונה על מתאם Home Plug דגם (PLA5405) התומך במהירות 1.2Gbps והשניה על מודם/נתב VDSL התואם לרשת בזק (דגם VMG1312-B10A). כל הפרטים על החברה, מוצריה והזמינו…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום. יש לי רשת ביתית בבית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת לנתב והמחשב השני בסוף הבית ומחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהקליטה מהמחשב השני לא טובה, ולפעמים החיבור מתנתק. יש לי את הנתב - asus am 604g. ויש לי עוד נתב אחד שהוא בקופסה וללא שימוש שהוא - rotal rta 1025w האם אפשרי שהנתב ללא השימוש(rotal rta 1025w) יהיה באמצע הבית ויעשה גשר מהנתב asus לכרטיס הרשת האלחוטי שנמצא במחשב השני? כלומר יש אפשרות שהנתב(asus) ישלח אותות לנתב(rotal), ומהנתב rotal ישלח אותות לכרטיס הרשת? אם אפשר, איך עושים זאת צעד אחרי צעד. בתודה אלעד

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לא מצאתי שום התייחסות לנושא הזה בגוגל, כנראה שלא חיפשתי את המילים הנכונות... אני רוצה שיהיה לי מחשב שמחובר לאינטרנט עם uptime של 100% 24/7, ולשם כך אני רוצה שהוא יחובר במקביל לשתי תשתיות נפרדות - גם חיבור בזק וגם חיבור הוט - כך שאם באחת מהתשתיות תהיה תקלה זה לא יפריע לו ועדיין תהיה לו גישה לאינטרנט דרך התשתית השניה. הנחות יסוד: יש תשתית נפרדת לבזק ותשתית נפרדת להוט, כלומר בחדר יש 2 מודמים/ראוטרים עם "אינטרנט פעיל" בתוכם. יש מחשב עם 2 חיבורי רשת לצורך העניין (אם זה נחוץ). מה צריך בשביל להוציא את זה לפועל? מבחינת חומרה? תוכנה / הגדרות?

23. Started by benor,

אני יודע שמת"ב קיבלה אישור. אבל מתי היא תתחיל כבר לשווק את האינטרנט שלה??? ועוד דבר יש לי ווינדוס XP לא מקורי הם יסכימו להתקין למרות זאת? ועוד דבר גם יש לי סורק ומדפסת שמחוברים ב USB אז בטח אני אצטרך לקנות hub!?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by chenrp,

האם יש הבדל מבחינתי? מבחינם איכות גלישה או רוחב פס? האם יש הבדל מבחינת הספק? יש לו את אותם היכולות לספק לי גם ב L2TP וגם ב PPTP? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by kyury,

שלום, אני מעוניין לקנות בחול את המכשיר Asus RT-N66U אבל אתמול קראתי איזה כתבה שיש בעיה עם רשימת התדרים שבה המכשיר עובד: http://technation.themarker.com/communication/1.1824569 האם מישהו מכיר את הנושא? האם לא יתנו לי להכניס את המכשיר לארץ? תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים