עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבל על הזמן !... יש כאן את כל מה שאנחנו צריכים ! VOIP עד שני קווים יציאות שני קווים ; יציאות usb ; יציאת רשת ! אופציה לחיבור בטרייה במקרה ויש נפילה של מתח. בקיצור נתונים מצוינים !!!! נראה קצת יותר גדול מ TJ715 ... הקטע המדליק שזה הולך ליהיות תחרות פשוט רצינית נגד בזק !... כבר יש לי שני קויים כאן חחח כל מה שצריך לעשות זה רק לחבר את המודם לטלפון ולצלצל לאיפה שאני רק רוצה !... ובזק מפסיקה לעשות עלנו כסף... http://www.terayon.com/tools/static_page/view.html?phase=show&id=1069287037&tool_id=100&cat_id=9.3.3&PubSessID=60eefdcea07a08fd4bc7a0da6c4acbe4&PHPSESSID=pubTerayon09906b995f2b264f42def8 פשוט מטורף ושומעים מצוין !... המעצבן זה שזה עדיין לא יצא לכל הארץ…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by simonFARBER,

שלום , רציתי לידע אותכם על בעיה שקוראת לי בבית אני גולש יש לי רשת שני מחשבים גולשים אבל יש לי גם לפטופ בבית ועוד חברים שיש להם גם הם תחברים לרשת שלי וזה מפריע לי בגלישה זה עוצר את האינטרנט איך אפשר לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים לא היתחברו אליו כול מי שרוצה? גם שעמתי שזאת עברה על החוק צריך עזרה לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים אחרים לא התיחברו אליו תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Svensk.il,

היום בבוקר התקינו לי הוטבוקס למהירות 100 מגה, ספק בזק בינלאומי. ההוטבוקס מתפקד רק כמודם, ראוטר TP-LINK 1043ND, בלי חייגן, והוא מחובר ל-8 ערוצים. נתחיל מזה שהמהירות שאני מקבל בארץ היא בקושי 70 מגה, עם זה אני עוד יכול לחיות, אבל המהירות לחו"ל פשוט זוועתית ברמות של 56K, לאירופה אני מקבל בקושי 10 מגה ולארה"ב משהו כמו 2-3. סרטונים ביוטיוב נתקעים כל 4 שניות ובכללי אני מרגיש שחזרתי אחורה במקום להשתדרג, כשהייתי על 12 מגה הכל היה תקין. בזק בינלאומי ניערו אחריות לגמרי ברגע שהחיבור ללא חייגן וכל פנייה אליהם מסתיימת ב"זה לא קשור אלינו, תפנה להוט". הוט לא עוזרים יותר מדיי, בארץ הם אומרים שהם מתחייבים לעד 100 מגה שזה עוד בסדר אבל הם אומרים שלחו"ל אין להם שליטה וככה זה. כמובן שזה בולשי…

4. Started by Gosha,

אני חבר ב-FileList עם רטיו סביר ומשום מה ההורדות שלי לא מצליחות להתחבר ל-Tracker. ה-uTorrent טוענת שה-Tracker Status הוא Offline (timed out( וכן אני לא מצליח להתחבר לאף Peer. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת ABC, אבל אני מקבל את אותה השגיאה. אני לא משתמש בראוטר ולא חלק מרשת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by XpHunTeR1,

מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.

6. Started by nerya40,

שלום לכולם, אני נמצא בתשתית הוט וספק הוטנט עם מהירות גלישה של 100 מגה. לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני אף פעם לא קיבלתי 100 מגה. אפילו לא 90.... תמיד אני מקבל בין 60-70 מגה ולעתים נדירות גם 75 מגה. אבל זה המקסימום! והנה תוצאה של בדיקה עכשיו, 12 בלילה: יענו עכשיו לא אמור להיות עומס ועדיין אני לא מקבל 100 מגה.... איזה באסה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by יואב שניר,

צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  8. https://wccftech.com/latest-ookla-speedtest-app-lets-you-test-your-video-streaming-connection/ האפליקציה חינם ב iPhone מעניין מה נותן נטפליקס , יוטיוב ישראל , אפל , בסטרימינג

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. שלום לכולם, אני לקוח של בזק וברשותי הנתב Netgear VVG2000 VDSL2 . הפכתי אותו למודם בלבד ורכשתי את הנתב TP LINK WR1043ND(גרסת קושחה 4). הכל עובד טוב ויפה, תקשורת קווית מעולה אבל בתקשורת האלחוטית ישנה בעיה אחת - אין upload אלא רק download, ומכך יוצא שאני מקבל כיוון אחד בלבד. מה עשיתי עד עכשיו: ביטלתי את מצב ה-netgear כנתב והעברתי אותו למצב של bridge. העברתי כבל מיציאה מסוימת שלו אל ה-WAN של ה-TL. הגדרתי חייגן PPPOE מצד ה-TL. יש לציין שכשניסיתי אצל חבר לחבר את הנתב הזה באותו אופן ל-HOTBOX רק עם חייגן L2TP הוא עבד יופי ב-U\D גם בחיבור אלחוטי. אשמח לשמוע כיוונים. תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ALÞHA,

הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  12. בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. הייתי מחובר עד לא מזמן ל 012 בגבלים בחיבור ללא חייגן הם התחילו לעלות לי מחירים אז עברתי ל 014 בזק בינלומי שם גם קיבלתי חיבור ללא חייגן אבל בהגדרות של הנתב אני מקבל את הדבר הבא ב 012 זה היה לי על בין 2 ל4 כל הזמן בבזק זה עולה ב 1 עד 2 כל שעה לפי ההגיון ולפי מה שרשום זה חבילות מידע שיוצא מהמחשב ונחסמות זה אומר שיש לי וירוס/trojan שמנסה להוציא תקשורת החוצה? כי לפי כל הסריקות שעשיתי זה לא מוצא כלום או שזה שיטה שונה בחיבור mpls של בזק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. ערוך: התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים (כבל מוצלב) בעזרת המדריך ICS ולאחר בעיות מסויימות עם הוויזארד של ווינדוס ולשניהם היו את אותן בעיות: 1) אי יכולת הורדת קבצים במחשב הלקוח 2) בעייה בגישה לקבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת יאנו 1 פשוטו כמשמעו, באינטרנט לא יכולתי להוריד כלום 2 כשאני נכנס לmy network places במחשב הלקוח ומנסה להוסיף תיקיה שהפכתי למשותפת אי אפשר לראות אותה, היא כאילו לא קיימת, לעומת המחשב השרת שבו כן אפשר לראות את הקבצים של המחשב הלקוח, כשאני לוחץ (במחשב הלקוח) על האייקון שמסמל את המחשב השרת הוא כותב לי הודעה כזאת על בעיית גישה שבסופה access is denied ומשו שצריך ליצור קשר עם האדמין

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הייתי לי כזאת תוכנה שמגבילה בכמה המחשב השני ברשת יוריד ויעלה ואחרי הפירמוט היא נמחקה מישהו מכיר ויביא לינק אחי המעצבן כל הזמן מוריד שירים ואני רוצה להגביל לו תהורדה לחצי למשל תודה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by yonatan0011,

אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. היי, טוב הגיע הזמן להכניס מחשב נוסף הביתה וכמובן צריך שיהיה לו אינטרנט...:9 אז ככה, אני צריך נתב אלחוטי שיתחבר למודם מסוג אלקטל(5 נוריות - ספיד טאץ הום - מודם רשת) אחד שיספק לי את הבטחון שצריך על מנת שאנשים לא יגבנו ממני אינטרנט, טווח קליטה רחב מספיק לבית קומתי(המחשב השני יהיה חדר ליד אך יהיה נחמד אם יהיה אינטרנט גם קומה אחת למטה - ראיתי את המוד הזה עם הנייר כסף ורשת יתושים...לא אכפת לי לבצע...), אחד שלא יגביל את השימושים שלי באינטרנט - משחקי רשת והורדות ויאפשר לי לנהל את חלוקת רוחב הפס(אפשרי בכלל?). הנתב יתחבר עם כבל רשת למחשב שלי נכון?לא אכפת לי שהוא יהיה ליד וגם המודם יהיה ליד... אצטרך גם המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד דיי ישן(המחשב הנייד יהיה אצל אחותי, היא סטו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  22. אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום , אני מחפש ראוטר בתקציב 200-300 , אפשר עם חריגה . הדברים שאני צריך דגש עליהם : 1. שלא יהיה התנתקויות , יש לי עכשיו ראוטר שכל הזמן מתנתק הרבה פעמים אולי זה בגלל שהוא מתחמם מהר אני לא יודע . 2. כמה שפחות לאגים במשחקי רשת עכשיו איזה עוד דברים צריך לדעת מתי שבוחרים ראוטר חדש, אני לא יודע ממש איזה דברים צריך ממש ? תודה מראש , אבי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by POPCORN,

יש לי שני שאלות 1) איזה ראוטר טוב וזול אפשר לקנות שתומך בsim? 2) אם אני לוקח את הsim מהפלאפון שלי ומכניס לתוך הראוטר הוא יגלוש על חבילת האינטרנט שלי? או שהסימים שמוכרים ברשתות יחד עם ראוטר הם סימים שמיועדים לגלישה היום עם החבילות של 100 גיגה אני יכול להחליף את הראוטר של בזק בראוטר שתומך בסים שלי ואז אגלוש על החבילה (זה יעבוד?) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. Started by w7_znay,

אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.