רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים - 2 לאפטופים אוחד נייח. אחד הלאפטופים עובד על מערכת ויסטה והשנים האחרים על XP. יש לי בבית רשת אלחוטית, כאשר המחשב הנייח מתחבר ברך כבל רשת קוי. עד לפני שבוע הרשת עבדה כמו שצריך, יכלתי לשתף קבצים ומדפסת כמו שצריך, אבל לפני כשבוע משהו השתמש. מאז אני לא יכול לשתף כמו שצריך קבצים ומדפסת. ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, אבל כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב עם הויסטה לאחד המחשבים, אז זה מראה לי את השגיאה network path not found - 0x80070035 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? חיפשתי בגוגל פתרונות, אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש לציין שהנתב עובד כמו שצריך, כיון שהוא מחובר ישירות לאינטרנט, ויש אינטרנט בכל המחשבים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כבר כחודש אם לא יותר ישנה בעיה חמורה ביותר , בעיה פינגים הנפוצה בבזק בינלאומי ככל הנראה לדעתי זה נגרם בגלל הבעיות שהיו בברק וכול פשוט התחילו לעבור בצורה מטורפת לבזק. והבעיה שישנה כרגע לבזק היתה בברק שעכשיו ברק הם בTOP ובזק פשוט זוועה, על הפנים. עכשיו אני רוצה להתיעץ איתכם האם שווה להתנתק מבזק ולעבור לברק? כי מה שהולך עכשיו עם בזק כבר יותר מחודש אני לא יכול לשחק בשום משחק ברשת כמעט ואף פעם.
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! (ת'רד ראשון בפורום הזה ) קיבלנו מחברים המלצה לעבור לטלפון של הוט מפני שהם נותנים עסקאות זולות ומשתלמות מאלה של בזק וכי כדאי מאוד לעבור.. קיצר כולם לעבור.. חח סתם זה לא העניין ממש העניין הוא שאני לא יודע מהם ההיתרונות והחסרונות של הכבלים ביחס לADSL (אני שואל מפני שאני אאלץ לעבור לחיבור בכבלים במידה ונעבור לטלפון של הוט) -האם תוכלו להסביר לי לגביהם? תודה רבה מראש, עמית
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעשות רשת בדוס, אני מתכוון ממש דוס לא חלון דוס(CMD) ? תודה אהה ועוד משהו למישהו במקרה יש ניסיון עם מודמים של Terayon?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי ראוטר במחשב אחד, ועוד מחשב בחדר אחר. בקיר עוברים כבלי רשת, בערך 30 מטר או יותר, אין לי מושג. כשאני מחבר את הראוטר למחשב השני (בחדר השני) הנורה של הקליטה דולקת, אבל המחשב לא מתקשר עם ה-DHCP ולא מקבל IP בכלל. אז אמרתי, אולי זאת בעיה בכבל. החלפתי אותו ולא עזר. חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי לכבל הזה (יש לו כרטיס רשת GIGABIT מובנה אם זה משנה) ועבד מעולה. אז החלטתי שהבעיה בכרטיס רשת, אז החלפתי אותו לכרטיס רשת מאותו דגם, ולא עזר. העברתי את המחשב לחדר של הראוטר וחיברתי אותו ישר עם כבל 3 מטר, ועבד מעולה. אז בקיצור: הגעתי למסקנה שעוצמת האות שנשלחת מהראוטר שעוברת דרך איזה 30 מטר כבל נחלשת מספיק כדי שהכרטיס רשת (שהוא לא מי יודע מה... REALTEK 10/100 פשוט) לא קולט אותו…
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב sweex וזה כול המידע שיש לי עליו. המצב הוא שבערך כול חצי שעה החיבור מפסיק לתפקד למרות שהנתב מראה שהוא מחובר ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. auto reconnect מופעל אבל בגלל שהוא עצמו לא מזהה התנתקות זה לא יעיל. בלוג ישנה השורה שמופיעה אחרי שאני מתחבר בתור אדמין כדי להתחבר מחדש וזה הדבר היחיד שיש לי בקשר לתופעה L2TP:error=-212 זה והמון Unrecognized attempt blocked from ממגוון כתובות במגוון פורטים. היחידה שחוזרת על עצמה היא *.*.192.116 בפורט 15431 . יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כן.. יש לי Router ואין לי מושג איך לשנות את כתובת בIP שלו... האם בכלל אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעזורים... Btw, Im new here so 'respect'
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך שולחים פקס בxp pro עם adsl? בלי תוכנה חיצונית אבל אולי עם נורטון
-
נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה 0.6 ואני מוריד דברים עם כביכול הרבה מקורות אבל בסה"כ מס' ה-seeds שיש לי על כל הורדה זה 17. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ופתחתי את הפורט שמשמש ל"האזנה"... סה"כ המהירות שאני מגיע אליה היא 20-30 מקסימום גם לאחר שאני משאיר את ההורדות יומיים רצוף... מישהו יודע אולי למה?
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
מטרה: גלישה עם מודם סלולרי ללא התחייבות במחשב הנייד שלי. האם אפשרי לפתוח (unlock) מודם סלולרי שהיה ברשת אורנג' (המודם הוא iCON 225), להכניס בו כרטיס SIM של סלקום ולשלם אך ורק על חבילת הגלישה? אם כן, אז איך עושים את זה? דרך אפשרית שמצאתי: http://www.dc-unlocker.com/buy/user_prices אם מישהו מבין את עניין הקרדיטים אני אשמח להסבר. ואני אשמח לרעיונות נוספים שלא חשבתי עליהם. תודה =)
-
- 9 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
זאת בעייה שהייתי אצלי תמיד, ואני רואה שזה משתנה מפעם לפעם, אבל אני מרגיש פשוט איטיות מטורפת. אני לא מדבר על זה שאני פותח את העמוד, מחכה כמה שניות והסרטון טעון, אלא על לחכות כמה דקות לפני שאפשר בכלל ללחוץ פליי. זה משגע אותי! יש איזה פתרון לבעייה הזאת? ד"א, האינטרנט הוא 5MB ADSL של נטוויז'ן (ובהורדות רגילות אין לי בעייה להגיע למקסימום) וזאת רשת של שלושה מחשבים, שאף אחד מהשניים האחרים לא מוריד\מעלה כלום (או אפילו דלוק לצורך העניין). תודה רבה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום..לחברה שלי יש במחשב כרטיס רשת אלחוטי של DYNAMODE שאינו מותקן כראוי ולכן אינו עובד כרטיס בחריץ PCI WIN7..איך אני מתקן אתזה?תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז השאלה היא כמו בכותרת...: האם אפשר להפוך מחשב רגיל לשרתשעליו אפשר להקים אתר באינטרנט להעלות קבצים וכו'???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי את האינטרנט ל-UFI 12Mb. יש לי ראוטר די ישן של Edimax, שכנראה לא תומך במהירות הזאת (כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר אני מקבל קרוב מאוד ל-12Mb. עם הראוטר אנ מגיע לבערך 8Mb). אני רוצה לקנות ראוטר חדש. יש המלצות לראוטר אלחוטי שיהיה אמין ויתמוך במהירות הזאת? ראיתי את השרשור על ה-WRT54GL. האם שווה לקנות אותו ולהשקיע את המאמצים בכל השדרוגים או שעדיף כבר לקנות ראוטר אחר? אם זה חשוב אני מחובר ללא חייגן (ואם מישהו יוכל להסביר לי על הדרך מה ההבדלים בין חיבור עם חייגן לבלי זה יהיה מגניב). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי. לדאבוני המוצר ממוקם בקצה אחד של הבית, כשבקצה השני אין כמעט קליטה. אני מעונין לשים מכשיר באמצע הדרך שיגדיל את הטווח. המלצות? ד"א, מצאתי את המאמר הבא שממליץ דווקא לרכוש בנתב, אם אתם תומכים בהמלצה אשמח להמלצה לנתב בעל קליטה טובה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הופיע לי סעיף נורא מעניין שלא הייתי מודע אליו *גלישה ללא הגבת זמן המהירות עד 5 מס"ש קצב הורדה ו800 קס"ש קצב העלטה בהיקף העברת נתונים של עד 65 ג'יגה בבית בחודש שירות. הסעיף הזה בעצם נותן להם כאילו רשות משפטית להגביל לי את הצורה במהירויות במקרה שאני עובר את ההגבלה הזאת? ( כאילו שהם לא עושים את זה גם ככה לפני שאני עובר את זה).. כדאי לי לעשות משהו.? להתקשר לדרוש לבטל את החבילה ולעבור לספק אחר (TRIPLE C החדש שאולי שם אין הגבלות כרגע )? אם הכן אני יתקשר ויבקש לבטל את החבילה אולי הם יבטלו לי את הסעיף הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-