עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון בעיה מאוד מוזרה, החלפתי מודם היום ל D-LINK 2650 של בזק עד היום לא היה שום בעיה ( החלפתי מכוון שהישן התעייף) הלפטופ ממוקם בדיוק ליד המודם והוא כותב את ההודעה הזאת שהוא לא מאתר אותו ככה שזה ממש לא הגיוני כי רואים שיש קליטה מלאה, ד"א הגדרתי את המודם דרך אותו לפטופ , ביטלתי את הWIFI דרך הניהול וחיברתי את המחשב דרך קבל רשת , לאחר שהגדרתי אותו עשיתי פשוט ההפך ביטלתי את הכבל רשת והפעלתי את ה WIFI ( דרך הניהול ) http://www.israup.net/images/bad8c1c19bb0d480bf035205bf51538e.JPG

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ברשותי מודם USB דיי ישן ROTEL ALE 130 המודם עושה קצת בעיות. אני בתשתית בזק וספק 012 קווי זהב - את המודם קיבלתי מבזק סטור (לא שילמתי עליו) אם ברצוני להחליף למודם USB אחר , חדש, מתקדם יותר אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? אם ברצני להחליף את המודם למודם רשת אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? תסבירו לי איך זה הולך בבקשה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by miki03,

שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים מחשב אחד למטה והמחשב השני בקומה השנייה. במחשב הראשון(למטה), יש חיבור לאינטרנט. יש לי רק מודם רגיל שמחובר לכרטיס הרשת. במחשב השני(שבקומה השנייה) אין חיבור לאינטרנט, ואני רוצה לעשות לו. מועבר לי בקיר עד למעלה כבל רשת, ואני רוצה להשתמש בכבל הרשת הזה וכך אני לא יצטרך לקנות נתב. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט במחשב השני? אני רק צריך לחבר את הכבל רשת ליציאה פנויה במודם ישירות לכרטיס הרשת שבמחשב השני(בקומה השנייה)? ואחרי שחיברתי את הכל רשת, איך אני מגדיר את הרשת בדיוק? האם זה המדריך להגדרת רשת ביתית על ידי כבל רשת? = http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והאם אני צריך לקנות עוד משהו?,או שהכבל שמועבר בקיר יכול להתחב…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by eido300,

הי שאלת תם, אני לא כל כך מבין בתחום, ובדרך ליצירת אתר מצאתי המון אפשרויות, שתכלס, אני לא כל כך מבין בהם... השאלה היא, בעיקרון, למה לי ללכת לחפש שירותי אחסון, ובניית אתרים, למה שלא אחבר מחשב נייד שלא שימושי לי לאינטרנט, אתקין עליו וורדפרס ואעשה ממנו שרת ועליו אבנה אתר? (כמובן אקנה דומיין...), מה רע בזה? אף אחד לא מגביל אותי בתעבורה ומספר כניסות, יש נפח אחסון בשפע, למה לא? נ.ב. אם מישהו מכיר מקום מומלץ לפתוח בו אתר/ לאחסן שרת או מה שזה לא יהיה, אשמח להמלצות

7. Started by rino,

רשימת חומרה ותוכנה: PC - WIN XP PRO SP2 כרטיס WIFI בחיבור USB תוצרת LG דגם LW2100U מחשב נישא - WIN XP HOME SP1 כרטיס רשת פנימי BRODCOM הבעיה - לא מצליח להקים רשת אלחוטית בין ההPC למחשב הנישא בשום דרך ואופן. אחד לא רואה את השני ובדרך כלל הסמן הקטן של התקשורת מסומן בX בשני המחשבים. אילו פעולות יש לבצע בכל מחשב כדי ליצור רשת בינייהם כולל שיתוף אינטרנט ומדפסת המחוברים לPC?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו? חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. המצב הוא כזה : לסבא שלי יש מחשב הכל מותקן עליו וכ'ו עכשיו אני סידרתי לו שם REMOTE DESKTOP גם בווינדוס וגם בתוכנה עכשיו אני רוצה שבכל פעם שהמחשב שלו יהיה מחובר אני אדע את ה IP שלו ... שיהיה לי גישה אליו 24 שעות ביממה למחשב שלו. בשביל זה אני צריך לדעת את ה IP שלו . בטוח יש איזו תוכנה שמשדרת IP ל IP אחר... השאלה היא איזו ? ובמידה ואני רוצה ליצור רשת וירטואלית ז"א שהמצב יהיה כמו רשת רגילה ופשוטה כמו אצלי בבית שנוכל לעשות FILE SHARING וכ'ו וגם שיתוף לאינטרנט אם זה בכלל אפשרי... מה אני צריך לעשות הידע שלי ברשתות הוא נרחב ביותר אז אין צורך לרדת לפרטים רק להסבר כללי נכון ובדוק. תודה . 8)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by abarbotel,

אני גולש דרך ראוטר של אדימקס לא היו לי בעיות בעבר ביצירת שיתוף קבצים אבל פתאום עכשיו אני לא מצליח לראות את המחשב של אחי בשיתוף שם קבוצת העבודה שלנו הוא זהה והגדרתי אצל אחי שיתוף קבצים ואני עדיין לא רואה את הכונן שלו יש לציין ששנינו מצליחים לגלוש באינטרנט בעזרת הראוטר רק שהוא מחובר אלחוטית ואני ישירות עם כבל מה הבבעייה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Da-Funk,

אז ככה אני מנסה להתקין את החייגן מה שקורה זה שיש לי 2 הודעות שגיאה..1) הוא אומר שיש לי חייגן בשם דומה... (הרשימה בדף my connections ריקה לגמרי אפילו אין את האייקון של Local area connection שזה בכלל מוזר בפני עצמו) השגיאה השניה שאני מקבל שאני שם שמות שונים היא 2) אין מספיק זיכרון כדי ליצור את החייגן.. המחשב ריק לגמרי ויש מלא מקום אני לא יודע מה הבעיה ... התקשרתי לספקית ואמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה... הכרטיס רשת אגב מותקן ואפילו מזוהה... אני ממש לא יודע מה לנסות לפני פירמוט!... אני ממש חייב את זה דחוף יש לכם רעיונות .. ? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  12. אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  14. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ROEY--1,

שלום. ברצוני לעבור לרשת אלחוטית. כיום אני גולש עם נתב של 2WIRE שיש לו תאפשרות לקשר את כל המחשבים דרך קווי הטלפון של בזק..(אם אני לא טועה HPNA2) כך שאין כבלי רשת מפוזרים בבית..לכל מחשב יש פילטר קטן המתחבר לקו הטלפון..וכך אני רוצה שישאר.. הבנתי שרק ראוטרים שתומכים כיום ב HPNA3 יכולים לעשות זאת.. אז רציתי המלצות לראוטרים תומכי תקן זה+ אופצייה אלחוטית(שאשתמש בה רק כשארצה).. או שיש המלצות אחרות... והאם אני אצטרך להחליף גם את כל הפילטרים...לפילטרים אשר תומכים את אותו הראוטר..? שאלה נוספת.. האם אפשרי לחבר כיום את המערכת הקיימת לאחד מקווי הטלפון רואטר נוסף..פשוט..אלחוטי..וזה יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  17. שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Funkyzord,

אני רוצה לעשות אניטרמט של תבל אז רציתי לשאול המודם הוא חיצוני ומתחבר לכ. רשת נכון? וגם אך ניקרא הכבל שמתחבר בין ה כ.רשת למודם והעם יש לכבל הזה מאריך? -עם יש איזה שהיא בעיה עם הכותרת אז תגידו לי מה הבעיה ואני אשנה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by QuickSilver,

גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by CyberBot,

איך פותרים את זה? וזה משפיע על מהירות האינטרנט שלי?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by PeaS,

מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by smalery,

שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DinDani,

HOT התחברתי לטריפל החדש של הוט במסגרת חבילת 100 מגה (ביט, כמובן), מספר שאלות ברשותכם: 1. בבדיקות מהירות באתרים שונים, בארץ (כולל באתר הוט) ובחו"ל (כולל SpeedTest), התוצאות נעות בין 50-80 מגה, האם יש טעם לפנות להוט לעמידה ב 100 מגה, או שחסר טעם? 2. האם יש הבדל אמיתי בין 30, 50, 80 ו 100 מגה? הרי בגלישה באתרים ברור שההבדל חסר משמעות והוא בא לידי ביטוי רק בהורדת קבצים, אבל גם כשמורידים קבצים, בד"כ האתרים לא מאפשרים להוריד במהירויות כ"כ גבוהות, הלוא כן? 3. קראתי לא מעט שממש לא מומלץ לעבוד עם ה HOTBOX (מודם+ראוטר+טלפון), אלא עדיף לבקש מהוט שיפעילו אותו כמודם בלבד, ולחבר אליו נתב אלחוטי אחר, (יש לי את הנתב האלחוטי של בזק, שעל לא מזמן השתמשתי בו לגלישה ב 10 מגה ב NGN) מדוע? האם …

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. היי לכלום, התחברתי היום למהירות של 100 מגה בהוט והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי בדיקות של פינגים ומהירות אז התוצאות שקיבלתי הם שכאשר אני מחובר עם חייגן L2tp הפינג הוא כ-10 מילי שניות יותר נמוך מאשר בחיבור MPLS. ומהירות מול השרתים בחו"ל גם כן המהירות עם החייגן יותר גבוה לדוגמא מול שרת בגרמניה המהירות ללא חייגן היתה כ- 3mbps ועם חייגן כ-15mbps. דיברתי עם בזק בינלאומי והם אמרו שכל מי שמחובר על 100 מגה בחיבור ללא חייגן מנותב דרך הכבל החדש. אבל הם לא יכולים לעזור לי בבעיה כי הניתוב עובר ישירות דרך הוט. כשדיברתי עם הוט הם לא ממש הבינו במה הבעיה ולא יודעים איך לעזור לי. לפי הדיקות של tracert הניתוב לחו"ל בשני החיבורים הם שונים. ככה שאני לא יודע עם אני מוגדר שהניתוב עובר דרך הכבל…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by roma,

שלום רב! קניתי לפני כחודש קבל רשת מוצלב באורך 20 מטר והיום התברר לי שהוא לא הספיק.. מה אני עושה? אני צריך עוד איזה שלוש מטר ואני צריך למצוא קבל שבקצה אחד יש נקבה ובקצה שני יש זכר (שמתחבר לכרטיס הרשת). איך קבל כזה נקרא? זה מה שאני צריך? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1450613271.htm תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.