רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר (כדי לפתוח פורטים) ללא הצלחה. Aztech dsl 600e. כשאני כותב admin ו admin (שם וסיסמא של ברירת המחדל) לא מכניס, מופיעה הודעת שגיאה. HTTP 500 - Internal server error . ניסיתי לעשות ריסט לראוטר, זה לא עזר. ושמתי לב לדבר שנראה לי מוזר, אבל אולי רק בגלל שאני לא ממש מבין בזה. ה ip של הראוטר משתנה כל פעם שאני עושה ריסט למחשב. אם מישהו יוכל להסביר לי מה קורה פה, אשמח... בתודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני אסביר . . . ישל לי ראוטר אלחוטי של MSI יש אפשרות שרק הפורטים הפיזיים יעבדו בלי הפורטים האלחוטיים ? קצת מפחיד אותי שהרשת שלי ככה מפוזרת לה באוויר .
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלפתי מתשתית הוט לתשתית בזק. מכיוון שברשותי, נכון לעכשיו, מחשב נייח ישן יחסית, ללא כרטיס רשת אלחוטי - הבנתי כי עלי לרכוש כרטיס כזה בנפרד. ראיתי כי יש אינספור כרטיסים כאלו, הניתנים לחיבור ב-USB, על כן, אשמח לעזרתכם לפני הרכישה: האינטרנט שלי יהיה במהירות 40 מגה הטכנאי אמר שעלי לוודא שהכרטיס הוא "VDSL" בקיצור, לאילו דברים חשוב לשים לב כשאני רוכש את הכרטיס הזה והאם יש הבדלים בין החברות/הדגמים השונים. אני לא רוצה לקנות משהו לא נכון ואני לא מבין בזה המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של פינגים גבוהים לחול רק לאחרונה ובשעות מסויימות זה מחמיר התקשרתי לבזק ועשינו tracert לשרת אירופאי אחד הנזיג אמר שרק עד ה65MS זה קשור אליהם וכל השאר זה השרת, זה נכון? הוא גם אמר שזה תקין לחלוטין, שהסברתי לו שבעבר קבלתי פינגים טובים יותר (63-70), הוא אמר שיש בעיות בשרת המשחק הספציפי הזה ושאמרתי לו שלחברים שלי מחברות אחרות יש פינגים יותר נמוכים, הם מקבלים באיזור ה75, ולכולם יש ווי פי ועומס וחבילות יותר נמוכות משלי (לי יש 100 מגה) הוא אמר שמבחינתם מה שהוא רואה הכל תקין.. מה אני אמור לעשות? יעזור לי לחליף ספק? ואיזה ספק אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הראוטר נמצא בחדר העבודה. מרחק 5מ' מהסלון. בסלון יטש ירידה של 50% בWIFI. מחשב נייח בסלון ללא מתאם WIFI. מה עדיף? לקנות רפיטר/מגדיל טווח שיתחבר לחשמל לידו ושיהיה לו חיבור דרכו גם בכבל אינטרנט למחשב הנייח בסלון? שכבר יגביר את הWIFI בסלון ובשאר הבית? כדוגמא: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE200.html או לקנות ראוטר יד שנייה ולהגדיר כרפיטר ואליו לחבר את המחשב בנייח וגם ישמש להגביר את הWIFI באזור הסלון? אם יש המלצה לראוטר יד שנייה אשמח. והאם צריכת החשמל תהיה שונה בשני המקרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה השבוע בתשתית האינטרנט בבית, הבעיה מצריכה השחלה מחדש של כבלי רשת בתוך הקירות בבית ולא בא לי להכנס לזה. האופציה הטובה ביותר כנראה בשבילי היא מתאם רשת על גבי החשמל, השאלה שלי היא האם אני השים לב לירידה במהירות הגלישה ובמשחקי רשת במעבר מחיבור ישיר למודם במהירות של 1GB לחיבור על גבי רשת החשמל במהירות ממוצעת של 100MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, נגמרה הסבלנות לציוד שמסופק, רוצה להפוך את הדראק-דגם-כולשהו למודם ולחבר לו ראוטר פרטי. עצרתי בגדול על שתי אופציות: C7 / C9/ ציוד: 2 לפטופים, 2 טלפונים, טאבלט, סטירמר, כרומקאסט, נייח. ניידים, הטאבלט, סטרימר והכרומקאסט עובדים בתקן N, הטלפונים תומכים AC והנייח שיושב בממד מחובר דרך מתאם חיצוני Edimax EW-7811DAC AC600 Dual-Band (אין אפשרות לחיבור קוי, וHPNA מאכזב). שימוש: הכול מהכול, הנייח מוריד ב RSS טורנטים, עשיתי Scheduler שיעבוד בעיקר בלילה ולא יפריע , אבל קורה גם שעובד במהלך היום, סטרימר מזרים היום בעיקר 720p בין 1 - 3.5 גיגה לקובץ. השאר אין דרישות מיוחדות, שיעבוד רצוי בלי תקיעות. ראיתי את ההבדלים ביניהם: http://www.wirelesspoi.com/tp-link-archer-c7-ac1750-vs-archer-…
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הנורה עם הכדור הארץ בראוטר D-LINK שלי הופכת הרבה פעמים מירוק לכתום. בהתחלה חשבתי שזה הספקית אבל הם אמרו לי שהבעיה כנראה בראוטר. הייתי מנתק גם את המודם והראוטר ומחזיר אותם בשביל ש"יחזור" לי האינטרנט... אבל אז ראיתי שמספיק רק לנתק את הראוטר ולחבר שוב. אבל לפעמים הראוטר "מאבד" את האיטנרט כמה פעמים במספר דקות ספורות. במחשב המאק שלי הוא כותב לפעמים שיש יותר ממכשיר אחד על אותו כתובת IP? או משהו כזה? כאילו הוא נותן לי כתובת IP פנימית ואומר משהו שיש כבר מכשיר או משהו כזה. לא יודע אם יש קשר, אבל אני מקבל את זה לפעמים. יכול להיות שיש לי יותר מדי מכשירים מחוברים לראוטר אחד?יש לי שלושה מחשבים מחוברים קווית והשאר מחוברים דרך הWIFI. הראוטר הזה היה בסדר גמור כמה…
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני משתמש בטריפל של סלקום, וקניתי Archer C7 שיהיה הראוטר וה AP שלי, וכן קניתי את ה W9970 שיחליף את הNETBOX כמודם. הבעיה היא שעכשיו אני זקוק גם לקו הטלפון שמסופק ע"י סלקום. בNETBOX קו הטלפון מתחבר לפורט שונה מאשר קו הDSL, ב W9970 יש רק פורט לDSL. כמו כן, כשניסיתי לחבר רק את הטלפון ל NETBOX (ולהשאיר את ה DSL ב W9970) הקו טלפון לא הסתנכרן. כשניסיתי לחבר את הטלפון וה DSK יחד לאותו פורט ב W9970 הקו טלפון לא עבד.... מישהו מכיר/חווה קונפיגוקציה דומה? יכול לתת לי הסבר על קו הטלפון ומה נדרש כדי להפעילו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי, אני מנוי ב-012 באמצעות השוק הסיטונאי. בעת האחרונה הופעל על ידי התשתית וקטורינג לקו שלי. הראוטר שלי, TPLINK W9980, אינו תומך וקטורינג. טרם הפעלת הוקטורינג על הקו, הייתי על חיבור של 100 מגה וקיבלתי 70 מגה על הקו. מהתמיכה הטכנית של הספק אמרו שאין להם מה לעשות ובזק לא שמה עליהם קצוץ בנושא. יש מה לעשות? מישהו נתקל בזה? איך אני פונה לבזק שיורידו את הוקטורינג מהקו?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink 655 הראוטר מחובר להוט בוקס (שמשמש כמודם), לראוטר מחובר סוויצ מנוהל עם 8 יציאות (כל היציאות של הראוטר והסוויצ מחוברות), ובנוסף מחובר לראוטר AP בצורה קווית באמצעות רשת החשמל. לפחות פעם ביום הראוטר קורס וכתוצאה מכך גם הרשת ואינטרנט בבית. בזמן הקריסה כשאני מתחבר לראוטר רואים שהוא נמצא במצב אתחול ולאחר מכן הראוטר חוזר למצב תקין וחוזר חלילה. החלפתי את הראוטר עם אחר שיש לי tplink 1043, וגם איתו התופעה חוזרת לפחות פעם ביום (רק שאיתו צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר שוב). מה הסיבה לכך? האם הראוטרים האלה "פשוטים" מידי ולכן לא עומדים ב"עומס" ? או שבכלל משהו בחיבורים שלי גורם לזה?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה מכבר 3 ימים אני בתהליך מול 012 "לתקן" את האינטרנט בבית. בשנה האחרונה האינטרנט היה איטי מאוד. אתרים נטענים לאט, סרטונים ביוטיוב עושים טובה. אין מה לדבר בכלל על 4K. לפני 3 ימים החלטתי שמספיק, והתקשרתי ל012 על מנת לטפל בבעיה. יש לציין שחבילת האינטרנט בביתי היא 30Mbps של הוט עם ספק 012, חבילת גיימרים. עכשיו אני לא נולדתי אתמול. ברור לי שיש כאן איזשהו מנגנון Traffic Shaping. המהירות האיטית מתרחשת בין השעות 10 בבוקר עד 10 בלילה (שעות עומס), ומטבאתת במהירות העלאה/הורדה סימטרית של 1Mbps אתן לכם תמונות להמחשה: בדיקה שערכתי עם המחשב, כאשר הוא מחובר לGALAXY S4 כנתב דור 3 (במרתף, קליטה לא טובה) וזאת אותה הבדיק…
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
אז יש לי כרגע ראוטר TP Link TD W9980 ואני מחפש לקנות ראוטר חדש יותר טוב ממנו בכל התכונות וגם שיהיה תמיכה בVectoring וביכולות אלחוטיות הכי חדשות שיש. אין הגבלת מחיר. אשמח להמלצות של ראוטרים שעומדות בקריטריונים.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים כרטיס רשת אלחוטי (ב-2.4GHz) התומך במהירות אינטרנט של 100 מגה? (800mbps) עדיף שייתמוך גם ב- 5GHz וגם ב- 2.4GHz אם יש דבר כזה.. ואם אין, מה הכרטיס המהיר ביותר שאוכל למצוא ב-2.4GHz? זה הכי מהיר שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 לא משנה לי פנימי או חיצוני. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לראוטר עם טווח WiFi גדול ככל הניתן בסכום זה. עד - 400 ש"ח אם יש ממש מומלץ (מחוץ לטווח מחיר זה) אשמח לקישור גם ליקר יותר וגם לזול יותר... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה. הרבה זמן לא נכנסתי לפה, הזמן לא מאפשר לי. הפעם אני כאן כדי לשאול ולא כדי לעזור. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי, שנמצא בממ"ד, כרגע יש לי את זה אבל הוא כבר ישן ומזייף. אני הייתי רוצה משהו יותר חזק, כך שהכרטיס יקלוט את הראוטר בחדר הסמוך, גם שהדלת אצלי סגורה וגם אצלו. במצב כזה עם הכרטיס הנוכחי, הוא מתנתק לסירוגין וזה די מעצבן. ראיתי כמה כרטיסים. לא ברור לי מה בקשר לעוצמת הקליטה שלהם ומה בקשר למהירות ההעברה. לפי המחירים שראיתי (הכי יקר 150) התקציב הוא לא הגבלה, כמובן שלא אקנה כרטיס במחיר מטורף, אבל אין לי בעיה כל עוד זה טווח המחירים. הנה מה שראיתי, זה נראה לי עם עוצמת קליטה טובה בגלל שתי האנטנות: http://ksp.co.il/?uin=14…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר בבית פרטי בעל 2 קומות, כשהראוטר ממוקם בקומה הראשונה וצריך למצוא פתרון לקומה השניה. האות בקומה השניה מוגדר בפלאפון כ"סביר". מקריאה באינטרנט הבנתי שיש אפשרות לקנות 2 מתאמים לרשת אינטרנט על גבי חשמל, או מגדיל טווח, או בכלל ראוטר שישמש כמגדיל טווח (צריך להגדיר אותו כך). אין אפשרות לחבר כבל מהקומה הראשונה לשניה. לדוגמא http://ksp.co.il/?select=.263..492.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19752&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= או http://ksp.co.il/?uin=16638&select= או http://ksp.co.il/?uin=12764&select= בנוגע למגב…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש אצלי בבית כרגע אינטרנט בתשתית של הוט, עם המודם/נתב של הוטבוקס. הקליטה האלחוטית בבית די גרועה ואני רוצה לשפר את העניין. קניתי ראוטר אלחוטי TP-Link TD-W9970 ואני רוצה להשתמש בו כדי להגדיל את הטווח. (אני יודע שהראוטר הספציפי הזה הוא גם מודם, אבל אני לא צריך להשתמש בו כמודם כרגע). הבנתי שניתן להפוך את המודם/נתב של הוט למודם בלבד ולחבר אליו את הראוטר. איך אני עושה את זה בפועל? יש מדריך שאני יכול להיעזר בו? תודה אנשים.
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שיש דבר כזה dual wan שאפשר לחבר אליו שני מודמים ואז זה "מגדיל" את קצב הגלישה שלי אז דבר ראשון רציתי המלצה על נתב כזה.. דבר שני יש נתב כזה שאני מחבר אליו שני מודמים (לדוגמא הוט ובזק) עכשיו כל מי שיתחבר רגיל יקבל גלישה רק דרך הוט אבל אם אתן כתובת ip ידנית אני יוכל לחבר את המחשב לרשת השניה (יגלוש דרך בזק) ושעדיין יהיה רשת בין שני המחשבים? השימוש הוא כזה במשרד אצלנו יש שני ספקים שונים (בעיה לחבר בניהם) הבעיה היא שיש לנו מדפסת רשת שמחוברת לרשת א' אני רוצה לחבר גם את המחשב שמחובר לרשת ב' למדפסת הזאת למדפסת אין יציאת USB (במדפסת הקודמת זה מה שעשיתי) אז חשבתי לחבר את שני…
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר משרדי, כרגע קיים ראוטר של בזק אך לדעתי הוא לא עומד בעומס כיוון וישנם ניתוקים לעיתים קרובות. מדובר במשרד עם 6 עמדות מחשב + חיבורים אלחוטיים למיניהם (מכשירים סלולרים, לפטופים וכו'). התקציב הוא באזור ה-1000 שקלים, רצוי כבר יגיע עם תקן AC ו-DUAL BAND. אציין שהתשתית היא בזק והספק בזק בינלאומי. תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-