רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום. האם ניתן להגביר אות על ידי שני ריפיטרים כאשר השני מגביר את הראשון? ראוטר -------> ריפיטר -------> ריפיטר נוסף השאלה אם זה יעזור ויעבוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמת IP ביתית שמסוגלת לשלוח התראה במייל או SMS כשאר מזוהה תנועה בחדר בה היא מותקנת. חשוב שיהיה ניתן להפעיל כשיוצאים מהבית בצורה קלה וגם לשלוט מרחוק דרך הטלפון הנייד.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, רוצה את חוות דעתכם לגבי הקמת מקום אחסון משותף לרשת מחשבים קטנה, שמונה כ6 מחשבים. אני אשמח לדעת מה הדרך הנכונה לעשות את זה. אני מעוניין בסביבות 3-4 TB שיכללו בתוכם חומר ארכיוני ויצריך חיפושים חוזרים ונשנים על הכונן, במקביל משמש כמקום לגיבוי חומר והוספה לארכיון. ראיתי בעבר המלצה חד משמעית לקנות כונן NAS. העלויות שלו גבוהות מאוד עבורי, מה הבעיה לקנות מחשב בחצי ממה שעולה NAS ולשים בתוכו כונן 3TB ולשתף אותו לכולם. אני מנסה להבין האם זה יגרום לבעיות או בעצם לשים את האצבע למה יש עדיפות לNAS ולא למחשב כמו שציינתי. תודה נ.ב. אני כרגע לא מדבר על גיבוי, רק עבודה יומיומית עם כונן משותף.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ה RE1000 מגודר לרשת של הראוטר E4200 אותה הצפנה כאשר הוא מחובר הטווח מוגדל אבל המהירות יורדת ל 10 מגה בבדיקת מהירות ובלעדיו עם מחשב קרוב לראוטר 14 מגה באלחוטי ו 15 בקווי יש פתרון ? הראוטר מרוחק כ 6 מטר מRE1000 כאשר ה RE1000 ממוקם קרוב מאוד לראוטר (מטר) המהירות לא יורד אבל האפקטיביות של הגדלת הטווח יורדת כי הוא רחוק יותר מהמחשב הקולט
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בקצרה יש לי נתב אדימקס 6204 WG יש לי את המודם ראוטר אלחוטי של הוט אני רוצה לחבר את האדימקס ככה שהוא יתחבר אלחוטית למודם של הוט. הראוטר של אדימקס יהיה בחדר אחר מחובר עם כבל למחשב נייח והמודם של הוט מחובר בחדר אחר למחשב נייח אחר בגדול מה שאני רוצה זה שמודם של הוט יהיה ראשי והאדימקס שיתחבר אליו ויעביר אינטרנט למחשב השני. איך אני עושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית אבל עוצמת הקליטה שלה היא רק לחצי מהבית. הראוטר יושב בממד ולכן קשה לו לשדר בעוצמה טובה. יש לי כבל רשת שמושכל מהקיר , ואני מעוניין למצוא פתרון שיתן לי עוצמת קליטה מירבית ותנצל את כל מהירות האיטרנט. אני יודע שיש טכנולוגיה שפועלת עם רשת על גבי חשמל חיפשתי פתרון וראיתי את המעביר הזה: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=13630 הוא יתאים לפתרון הבעיה שלי? יש לי ראוטר של TP-LINK , אגב יש לי בחדר שקע של כבל רשת שהשכלתי מהקיר, אם אני יקנה את המוצר אני יכול לחבר אותו עם כבל רשת לשקע שלי ? תודה ,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יקרים לפני כחודשיים קניתי קופון דרך אחד מאתרי קופונים. השבוע ניסתי לממש את ההטבה שבקופון ומצאנו הבדל גדול מאוד בין מה שהיה רשום בתיאור השירות לבין מה שבית העסק מוכן לתת. מדובר בהבדלים של כמה מאות שקלים שהופכים את כל ההטבה ללא רלוונטי. בתיבת המייל שלי מצאתי את הקישור לדף עם תיאור של השירות . שם מצאתי שהם שינו את תיאור השירות . נכנסתי למטמון של גוגל ומצאתי העתק שהוא מלפני חודש שבו רואים חלק מהתיאור הישן אבל לא את כולו. כל הנסיונות שלי למצוא העתק מלפני חודשיים עלו לתוהו... כבר שילמתי על הקופון את סכום המלא ואין לי דרך להחזיר אותו ובית העסק לא מוכנים לתת את השירות כפי שהיה בתיאור. עזרתכם יהיה טובה גדולה עבורי. האם אתם מכירים דרך בו אוכל למצוא את הדף מלפני חודשיים? ת…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
לאור הפרשה ה-"אוסטרלית", די ברור שגופי הבטחון החשאיים של מדינת ישראל לא מבינים את כוחן של הרשתות החברתיות ואת המשמעות של הפצת מידע ויראלית. בעוד שאת חוסר ההבנה של אותם גופים עוד איכשהו אפשר להבין, התנהגות דומה, הננקטת על ידי חלק מחברי הועד של איגוד האינטרנט הישראלי, היא בלתי נסלחת. רועי שלומי מפרסם היום פוסט נוקב על מדיניות ההסתרה הננקטת על ידי ועד האיגוד ועל המאמץ שנעשה שם למנוע פרסום מידע שראוי שהציבור ידע ויכיר. הגיע הזמן שאותם חברים יפקחו את עינהם ויבינו שהעולם סביבם השתנה. ב-2013, בעידן הפייסבוק, הטוויטר, האינסטגרם והבלוגים היכולת להסתיר, להחביא ול-"גנוב סוסים ביחד" אינה אפשרית יותר. http://roishlomi.com/heb/2367
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חווה הרבה ניתוקים מהראוטר שלי לפחות פעם ביום או יומיים אני חייב לכבות ולהדליק אותו מחדש על מנת שיסתדר ויקבל IP מחדש אני מחובר דרך בזק+בזק בינלאומי על 15MB PPPOE בזק אמרו שהכל תקין לפי מה שהם רואים, וזה גם נשמע כמו בעייה מהראוטר (הרי שיש בעייה אני לא מבצע הפעלה מחדש לנתב של בזק) חבל שלא רכשתי את הראוטר מהם ,הרי זה אותו סכום גם ככה מה ניתן לעשות? תודה עריכה: כרגע הלכתי לאתר של tp-link, ביצעתי צריבת גירסה לגירסה האחרונה, ביצעתי שחזור הגדרות יצרן - אולי משם תבוא הישועה
-
- 37 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אנו גרים בבית עם 4 קומות. הראוטר נמצא בקומה מספר 3. בקומה מספר 3 אין מחשבים (אזור המטבח והסלון). קומה מספר 1 וקומה מספר 2 מקבלים את האות דרך ריפיטר (כך קוראים לזה?) של Edimax. המהירות לא טובה! קומה מספר 4 גם היא מקבלת את האות מריפיטר נוסף (זהה). המהירות שם מספקת (בסך הכל גולש שם אייפד אחד). לגבי קומה 1 ו-2 (המשתמשים העיקריים, ושם יש 4 מחשבים ניידים, ותעבורת אייפונים תדירה גם כן) - האם יש דרך להתמודד עם הבעיה? מה עושים בד"כ במצבים כאלה? אני הדיוט בתחום, ולפני שאני מתקשר לחברת האינטרנט שלי ומבקש שיפתחו עוד נקודה (ז"א - ממש עוד קו אינטרנט קומפלט), רציתי להתייעף כאן. המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי נתב TP-LINK 1043ND ואני אחבר אליו שני מחשבים בכבל CAT6 FTP 15M פשוט שקניתי ב-KSP: http://ksp.co.il/?uin=11859 מה אומר FTP? סביר לצפות שאקבל ~1G בין המחשבים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לשדרג את האינטרנט ל- 20MB (תשתית של בזק , ספק של בבי"ל) בחבילה של התשתית בזק מוכרים ראוטר (לא זוכר את הדגם), "איכותי" לטענתם, שעולה 10 ש"ח לחודש (במידה ואני נשאר איתם למשך שנתיים). אם לא, המחיר הרגיל של הראוטר הוא 25*24 = 625 ש"ח. אני לא מבין גדול בראוטרים, לכן רציתי להתייעץ. האם כדאי לקחת מהם, או לקנות בנפרד ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין מה הפקודה: switchport native vlan (מספר) עושה למתג בעצם תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בראוטר שמאפשר פתיחת רשת אישית עם סיסמה ורשת נוספת פתוחה מה שחשוב לי זה שהרשת לאורחים תהיה מוגבלת מהירות. שאוכל לקבוע X הורדה X העלאה, יש דבר כזה? הכי רחוק שאני מכיר זה להגביל זמן שהייה, אבל זה לא ממש עוזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה ללמוד בזמני החופשי (כשאני לא לומדת למבחנים) מעט על רשתות... (חשבתי אולי ללכת לקורס MCITP)... אבל לא לשם זה אני כותבת. אז ככה יש לי רשת אלחוטית ועליה יש MAC FILTERING. כמובן שיש לי את שם המשתמש והסיסמא אבל רציתי לדעת איך אני יכולה לעקוף את הפילטר הזה בעזרת WIN7? אני מנסה עם מחשב נייד אחר להתחבר לרשת אבל כל מה שאני מקבלת זה "OBTINING IP ADRESS"... וזה נתקע על זה. אני רוצה לציין שהרשת לא רחוקה ממני כי אני ממש מול הראוטר. - ממה שהבנתי שיכול להיות שאצטרך לשנות את כתובת ה MAC שלי לכתובת של המחשב עם הMAC FILTER. אז השתמשתי בתוכנה שאמורה לשנות MAC , והזנתי את ה MAC של המחשב השני אבל עדיין לא הצלחתי להכנס. אולי מישהו מכיר דרך לעקוף את הפילטר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. על הנתב שלי יש כניסת USB. מה פשר הדבר? בשיחה בין הדיוטות, חבר שלי זרק לאוויר את האפשרות שאולי אפשר לחבר לנתב כונן חיצוני ובכך לראות סרטים מכל מחשב אחר בבית (שמחובר לאותה רשת)? היתכן??? תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הי אני נמצא ביוסטון ביומיים הקרובים ואני מחפש ראוטר חזק שיוכל לנהל לי את הרשת בבית בצורה יעילה אני צריך שהנתב ידע לתת לי עדיפות כמה שיותר גדולה ל 2 עמדות משחקים בעוד שמעמדה אחרת מתבצעת הורדות וישנם לפחות עוד 3-4 צרכנים מזדמנים (טלפונים וכדומה) מחיר בסביבות ה 100 דולר רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה בעקבות המלצה של מישהו כאן בפורום, הזמנתי באיביי את המנחת הזה והוא הגיע היום. העוצמות בהוטבוקס שלי היו בגבול התקין כשהתקינו לי אותו לפני שנה (מהירות 100/2) אבל עם הזמן העוצמה עלתה אפילו ל 12dBm לערוץ.. הוט כמובן טענו שזה תקין למרות שהצטברו הרבה מנות שלא ניתנות לתיקון ובדיקות המהירות כבר לא התייצבו על 100. הבנתי שמהוט לא תבוא הישועה ולכן החלטתי להשקיע כמה שקלים ולקנות את המנחת. חיברתי אותו היום ובינתיים אחרי כמה משחקים עם הכיוון שלו הגעתי לעוצמות של 3.5-5dBm . מכיוון שיש עוד טווח לשחק איתו, האם מומלץ לנסות להביא את העוצמות קרוב ל-0 או שמכאן זה כבר לא ישנה כלום וכל עוד נמצאים בתוך הטווח של התקן, המהירות והיציבות של האינטרנט ישארו אותו הדבר ? בכל מקרה, למי שיש בעיה של ע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בבנדל של הוט עם תשתית הוטנט. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם להוט יש בנדל שעובד עם ספק בזק בינלאומי? [ אני עם 100 מגה ] תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-