רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן. אם אני רוצה להגיד סיסמה לאקסס פוינט ולראוטר שלי שרק איתה יכולו להכנס איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה ששכנים יתחברו לי לאנטרנט או לדברים אחרים. הראוטר או של קומפקס ואקסס פוינטר או של אדימקס(7206) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי, אם פספסתי וזה כן מופיע, אשמח לקבל קישור. חיברתי שני מחשבים לרשת אלחוטית, הגדרתי איי פי קבוע וכו', אבל המחשבים מסרבים לשתף ביניהם... על המחשב שמחובר ישירות לראוטר מותקן WINDOWS XP HOME ועל השני, שקולט באלחוטי מותקנת VISTA BASIC. השתמשתי באשף של XP לרשת אלחוטית ואפילו ניסיתי לשתף, אבל הם די עקשנים.... עריכה: הגעתי למצב בו באחד במחשבים רואים את המחשב האחר אבל כשמנסים להתחבר הוא כותב שאין הרשאות גישה, אפילו ששיתפתי את האחר. אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לערוך מסיבת רשת של כ-30 איש שתרוץ על רשת פשוטה הבנוייה מ-2 סוויצ'ים של x25 ו-x8. באירוע עצמו מתוכנן טורניר חובבני שיימשך לכמה שעות אל תוך הלילה. אחרי שסיימתי עם כל התכנונים של הרשת ורשת החשמל, סידור העמדות ואופן הקמת הרשת, פתאום שמתי לב לבעיה רצינית שמטרידה אותי כבר חודש ואין לי מושג איך לטפל בה-- במהלך הטורניר לא כל האנשים והקבוצות ישחקו בו זמנית, ויהיו אנשים שסתם יקימו שרתים משלהם על המחשבים שלהם, ויהיו אנשים שיתחילו להעביר קבצים, סרטים ומשחקים בעשרות ג'יגות, וזה יגרום לתקיעות לא נורמליות ברשת ויפריע למהלך הטורניר. בגלל שזה אירוע ל-30 אנשים ובגלל פשטות הרשת עצמה, הרשת לא תעמוד בעומס שכזה, ומצד שני אני ואלו שיעזרו לי לא נוכל להיות …
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אתמול בערב התקשרו נטוויז'ן ורצו שנתקין Norton אז הוא ביקש שאני אכנס לאימייל שרשום על שם אמא שלי אצלהם ורק היא משתמשת בזה אז לא ידעתי ואיפסתי את הסיסמה ואז הבנאדם (אחר) מתמיכה טכנית ראה שאנחנו משלמים הרבה כסף על 750KB מחבילה של שנת 2003 שזה איזה 100 ש"ח בחודש ויש 1.5MB ב-60 ש"ח אז הוא שאל אם אנחנו רוצים לשדרג אז אמרתי לו יאללה, שדרג שדרג, אז אחרי 10 שניות הוא שדרג ואז התקנתי Norton והכל היה בסדר. אחרי שהסתיים איתם נכנסתי לאינטרנט והיה נדמה לי שהרגשתי שהדפים עולים מהר יותר אבל לפעמים זה קורה שדפים עולים מהר אז לא הייתי בטוח שזה השדרוג, אח"כ נכנסתי ל- SpeedTest.net והמהירות היתה בערך כמו לפני שבוע (במקרה לקחתי לפני שבוע, לא יודעתי שאשדרג) אפילו טיפ'לה פחות (בחרתי בפירמידה הצ…
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. הוספתי עוד מחשב בחדר ואני רוצה לחבר גם אותו. אבל אני לא רוצה לקנות ראוטר ב200 שקל בשביל זה. אז חשבתי אולי יש כמו מפצל חשמל רק לכבל רשת, יש דבר כזה? מה המחיר שלו? מאיפה אפשר להשיג? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם XP ומחשב נייח עם ויסטה .. עד היום הם היו מחוברים עם כבל רשת.. כאשר המודם כבלים TERAYON TJ 715 מחובר למחשב הנייח עם הויסטה .. והנייד מתחבר לאינטרנט דרך הנייח.. את הנייח אני רוצה להעביר לחדר אחר, כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח ואת המודם לחבר לנייד ושהנייח יתחבר דרכו ? או לקנות גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי לנייח ? מה יותר מאובטח ? 1. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות ? משהו שלא יעשה בעיות תאימות מבחינת דרייברים וכו' עם ויסטה ? 2. איזה נתב כדאי לי לקנות (לא יודע כמה נתב עולה אז תנו הצעות אם תוכלו, רק לא משהו יקר מדי) ושוב משהו שלא יעשה בעיות עם ויסטה ושיהיה מאובטח... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היום בשעה שמונה גלשתי באינטרנט ופתאום האינטרנט החליט שהוא לא עובד...חשבתי שיש תקלה זמנית או משהו אבל עברו כמה שעות ולא חזר לעבוד, חיברתי את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר והאינטרנט אכן עבד. הבעיה היא בראוטר מכיוון ששני המחשבים לא עובדים כשהראוטר מחובר. הראוטר שלי הוא Edimax BR-6104K תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל, ולהעביר קבצים במהירות של Gigabit (אני יודע שזה אמור להיות הרבה פחות מהקצב התיאורטי, אך עדיין הרבה יותר מאשר ה 10/100 הרגיל). בכל אופן, מחשב אחד הוא עם הלוח אם של Asus P5B Deluxe, ומכיל את כרטיס הרשת האינטגרלי של Marvel Yukon (תומך במהירות 1000). במחשב השני התקנתי כרטיס רשת של Realtek מסוג RTL8169 (גם הוא תומך Gigabit). אני משתמש בכבל אשר כתוב עליו Cat.5e. ב Properties של כרטיסי הרשת של שני המחשבים, כתוב שהם נמצאים במצב של Gigabit, ובנוסף חיווי הנורות מאחורי הכרטיסים מתאים למהירות Gigabit. עם זאת, המקסימום שאני מצליח להעביר קבצים ביניהם הוא 6mb/sec. התקנתי עבור שני כרטיסי הרשת הללו את הדרייברים הכי חדשים (שניהם מהחודש האחרון), אך זה עזר כמו כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך עושים רשת ביתיית יש לי עכשיו שתי מחשבים.. אני צריך לקנות את הציוד ופשוט לחבר וזהו? לא צריך להתקשר לספקית האינטרנט שיעשו משו?
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם נגיד ויש לי ראוטר אלחוטי בבית , שאליו מתחבר מודם רשת אשר מתחבר כמו כן גם למחשב.. בהנחה שהמחשב שאליו מחוברים כל הדברים(המחשב הראשי) יהיה כבוי, המחשב קצה שעליו מותקן הכרטיס רשת האלחוטי יוכל לגלוש באינטרנט? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה המעצבנת הזו(שלמעשה נמשכת כבר יותר מחודשיים אפילו). כל היום בקאשינג של הסרטים לוקח שעות על גבי שעות, כעאשר בלילה הקאשינג לוקח כמה שניות. נתקלתי בזה בstage6. ייתכן שזה קיים בעוד מקומות, לא יודע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב לצורך חיבור מספר מחשבים (חלק קווי וחלק אלחוטי). אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים על קו של 3MB. המודם שלי הוא thomson tcm425 מאחר ואני מחובר לנטוויז'ן אני זקוק לנתב שיכול להשתמש גם בחייגן. כרטיס הרשת שיש לי במחשב הנייד הוא IEEE802.11 (יש לי מחשב נייד חדש יותר שגם בו יש כרטיס אלוחטי - אבל הוא לא אצלי עכשיו ולכן אני לא יכול לספק מידע לגבי הכרטיס שלו). מאוד חשוב לי הנושא של אבטחה - אני רוצה אופציה לא לפרסם את הרשת ולהגן על הרשת וכו'. אשמח לקבל המלצות לנתבים טובים - אם אפשר לקבל הסבר למה נתב מסויים נחשב טוב ולא רק את השם שלו. תודה! רם
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442046,00.html חיים בסרט.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת באמצעות ICS. המחשב עם המודם, בו מותקן ויסטה. איך אני מגדיר בוויסטה שהמחשב צריך לקבל התקשרויות, כלומר הוא המארח את המודם? בXP זה היה הרבה יותר פשוט, בויסטה הסתבכתי =\.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היה לי ראוטר של אדימקס חוטי והוא כל כמה ימים לקח לעצמו "הפסקה" והיה נכנס ללופים של התנתקות ותחברות.. החלטתי לקנות ראוטר חדש.. איזה אתם מציעים לי לקנות? חשוב שזה יהיה חוטי כי אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים.. תודה
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית שאני רוצה לחבר רשת אלחוטית בינהם כדי שיהיה בשניהם אינטרנט. המרחק הוא 5-10 מטר, אני לא מחפס משהו מתקדם במיוחד- אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. תמליצו לי על ראוטר: דגמים שראיתי: 1) של 3COM, יותר זול ונראה לי מתאים. כתבו שלא תומך בכבלים באחת התגובות. ויש לי כבלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 2) יותר יקר, האם באמת יש צורך בכזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472971 דגמים אחרים\הצעות\חסרונות ויתרונות יתקבלו בברכה אה וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית שבה מחשב שולחני מחובר לנתב פיסית באמצעות כבל ועוד לפטופ מחובר אלחוטית. לאחרונה הלפטופ לא יכול לגשת לאתרים מעבר לנק' מסוימת נניח אני נכנס לאתר של בנק הפועלים,הוא נכנס לדף הבית אבל כשאני מבקש להכנס לחשבון האישי את דף הססמא הוא לא טוען,כאילו התנתק לי החיבור כמו כן כרגע הרשת שלי מאובטחת באמצעות Mac Adress וכשאני מנסה לשנות את ההגדות לWPA psk אז הלפטופ לא שומר את ההגדרות,אני מגדיר הכל כמו שצריך,מתחבר ואז הוא מתנתק וכל ההגדרות שלו חוזרות לאיפה שהוא התחיל. מישהו? אני אובד עצות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני דיי נוב בזה ורציתי לדעת מה עושה כרטיס רשת? למה הוא נועד? *לא יודע אם זה משנה אבל מדובר על כרטיס הרשת של הלוח אם
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצורף איור של הרשת שמתוכננת. הסגולים הם מחשבים. הכחולים הם בקרות של מכונות (מחשבים גם כן). כתום מדפסת עם כרטיס רשת. ירוקים סוויטצ'ים. אדום מודם ראוטר ADSL של ECI נדמה לי דגם 312. תכלת נקודות בקיר/תעלות. הסוויטצ' של ה-4 פורטים הוא של Trednet כמדומני, לא זוכר דגם.. ה-8 פורטים יהיה של Edimax ES-3108P. המרחק בין שני הסוויטצ'ים אגב הוא באיזור ה-100 מטר או יותר נדמה לי. אני רוצה לוודא שמבחינת חיבורים לשתי המכונות (הריבועים הכחולים) לא תהיה בעיה לקרוא קבצים מהמחשב השרת המחשב השרת מחובר ישירות לאדמיקס, בעוד שתי המכונות יתחברו ל-Trednet שיתחבר גם הוא לאדימקס. כמו כן לוודא שאני מחבר כבלים ישרים בין כל הנק'. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפני כמה זמן, שמתי לב שאני לא מצליח להיכנס לאתר באמצעות דפדפן Firefox. השגיאה שאני מקבל היא: Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration שלחתי להם מכתב וזו התשובה שקיבלתי: hello, this probably happens since you have installed a firefox module that changes its own signiture (to IE or any other browser), this behavior is categorized by our content filtering mechanisems as hostile (ie: behavior of hackers) and is been blocked. Best regards, sPD.co.il Administration מכיוון שאני לא משתמש בשום תוסף מיוחד כגון IE Tab ולא ביצעתי שינויים בתוספים שלי לאחרונה אני לא רואה סיב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך פותרים את זה? וזה משפיע על מהירות האינטרנט שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-