רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי אני וכמה חברים שלי רוצים להיפגש אצל מישהו, ולעשות לאן פארטי, איך אנחנו עושים את זה? מה צריך לקנות? מה צריך להתקין? ומה צריך לחבר? אני לא יודע כלום על איך לעשות שיתוף בין מחשבים בשביל לאן פארטי, כך שאני גם כנראה לא יודע לשאול את השאלות הנכונות, אז אני מאוד אשמח אם תגידו כל מה שאני צריך לדעת על מנת לארגן לאן פארטי קטן עם כמה חברים בודדים. דבר נוסף, לי ולאחי יש אינטרנט משותף כך שאנחנו מחוברים, מה אנחנו צריכים לעשות על מנת שנשחק ביחד ממחשבים נפרדים? תודה רבה, יובל
-
- 51 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום רב, שמי יותם ועברתי דירה בקיבוץ בו אני גר. הבעיה היא שלדירה שעברתי אליה אין תשתית אינטרנט אז במקום זאת הקיבוץ שלי התקין סוג של אנטנה לשכונה בה אני גר והיא "משדרת" את האינטרנט אלינו והאות ממש חלש. אני נמצא בסביבות ה30 מטר מאותה אנטנה. האם יש איזו דרך לשפר את קליטת האות? האם יש סוג של בוסטר שאני יכול לקנות? אני משתמש בלפטופ ובטלפון שלי, בשניהם קליטת האות נמוכה נורא. לקיבוץ אין פיתרון הנראה לעין.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת CES 2013 נפגשתי עם דר' עלי סדרי - המכהן כיו"ר וכנשיא קונסורציום ה-WiGig ושוחחתי איתו על מהות התקן, השימושים שלו ומפת הדרכים העתידית שלו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי חברים יקרים לפני כחודשיים קניתי קופון דרך אחד מאתרי קופונים. השבוע ניסתי לממש את ההטבה שבקופון ומצאנו הבדל גדול מאוד בין מה שהיה רשום בתיאור השירות לבין מה שבית העסק מוכן לתת. מדובר בהבדלים של כמה מאות שקלים שהופכים את כל ההטבה ללא רלוונטי. בתיבת המייל שלי מצאתי את הקישור לדף עם תיאור של השירות . שם מצאתי שהם שינו את תיאור השירות . נכנסתי למטמון של גוגל ומצאתי העתק שהוא מלפני חודש שבו רואים חלק מהתיאור הישן אבל לא את כולו. כל הנסיונות שלי למצוא העתק מלפני חודשיים עלו לתוהו... כבר שילמתי על הקופון את סכום המלא ואין לי דרך להחזיר אותו ובית העסק לא מוכנים לתת את השירות כפי שהיה בתיאור. עזרתכם יהיה טובה גדולה עבורי. האם אתם מכירים דרך בו אוכל למצוא את הדף מלפני חודשיים? ת…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה! היום הגעתי בבוקר ופתאום זה עובד. היתכן שיש זמן שיש להמתין לאחר שינוי פרוטוקולים בWINDOWS SERVER 2003??? ההודעה המקורית: [tt] שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעסק עם ניהול רשת של כ40 מחשבים... אני מעוניין שמספר יוזרים לא יוכלו לראות מהו השם משתמש האחרון שאיתו נכנסו לווינדוז. הגדרתי פרופיל CLASS USERS , והכנסתי לתוכו את היוזרים הדרושים... לאחר מכן נכנסתי בGROUP POLICY OBJECT EDITOR לתוך: Computer Configuration, Windows Settings, Security Settings Local Policies, Security Options ושם שיניתי את ערך האופציה Interactive logon: Do not display last user name ל- ENABLED תחת סימון Define this policy setting ... זה לא עבד. כל היוזרים שהגדרתי בפרופילים עדיין יכ…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הי, בעיה מאוד מאוד טורדנית, בראוטר Intellinet שיש לי ,כל ניסיון לפתוח פורטים כלשהם לא מצליח. הם מופיעים ברשימה לאחר שאני מוסיף אותם כמופנים, אבל תכלס הפורט עצמו עדיין לא פתוח. עכשיו, עקבתי אחרי המדריך ב-PW.com וזה לא הלך כ"כ, הגדרתי כתובת IP סטטית ככתוב שנדרש שם והגדרתי את הפורטים שרציתי לפתוח והניסוי הסתיים בכך שאבדה הגישה לאינטרנט עד לאתחול ההגדרות של הרשת... מה אני עושה? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בית+מחשב של חבר. הנתונים: 1: מקבל הודעת : "windows was unable to find a certificate to log on to the network" 2: על האיימק יש Windows xp sp3. 3: חיפוש ברשת הניב דרייברים אלטרנטיביים שלא עזרו, ושינוי הגדרות של הרשת (לעשות enable מה שמסומן פה) 4: יש לי את הססמה של הרשת האלחוטית(וידאתי קפסלוק ושאר ירקות של שגיאה אפשרית בססמה). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מאריך טווח לwifi שיוכל לפעול בטווח של כ20 מטר דרך מספר קירות במחיר לא גבוה מאוד (כ300 ש"ח מקסימום) עם העדפה להזמנה מהארץ בגלל זמן משלוח (ניתנת גם הזמנה מחו"ל אם המשלוח מהיר או יש הבדל גדול במחיר). אם אין מוצר כזה בתקציב אז אני מוכן להעלות אותו ל500 ש"ח תודה רבה לכל העונים והעוזרים.
-
- 34 תגובות
- 6.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מתאם ROTAL WLAN-DRUC U3 וראוטר TNN SIEMENS SL2 141 השאלה היא איך אני מגדיר את זה והאם אני צרך להגדי את זה בשני המחשבים אני היסתכלתי במדריכים וניסיתי וזה לא עובד אני מקווה שתציעו לי לעשות משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אתמול הוקצו 2 בלוקים 8s/ לAPNIC (רשם האינטרנט האיזורי של דרום מזרח אסיה) בידי IANA נותרו 5 בלוקים אחרונים, אשר על פי החלטה משנת 2009 יוקצו אחד לכל ספק איזורי. המשמעות, מאגר כתובות הIP העולמי אזל. אומנם נכון שיתכן (לא סביר) שיחליטו להקצות את 16 הבלוקים השמורים 240-255, אבל זה לא סביר. ויתכן שעוד חברות ענק שתופסות בלוקים מתחילת ימי האינטרנט יקרסו וישחררו קצת אוויר לנשימה. אבל כך או כך, ימי הIPv4 הולכים ואוזלים. בטרם תיתם שנה זו יאזלו הכתובות! אצל רוב הרשמים האיזוריים. אז המלך גוסס, אבל מה עם המלך החדש? בארץ כנראה שרק ספקית אחת מוכנה במיידי לספק IPv6 לכל הלקוחות. שאר הספקיות עדיין לא ערוכות לכך מבחינה טכנית, וחלקן אפילו לא רכשו פולים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים/ות בדיוק אני במעבר דירה, וכמובן שצריך אינטרנט, ומכיוון שאינני מעודכן במחירים היום (חוץ מאתר כמה זה) הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים לגבי תשתית - בזק או הוט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? דעתכם/ן? לפי הבירורים שערכתי אם לוקחים ספק ותשתית אז יוצא יותר זול, ובבזק אם מתחייבים לשנתיים מקבלים בזיכוי מלא (מעל קו 2.5 מגהבייט) ראוטר תקן N 300mbps. ובהוט - לא משלמים כל חודש על אחזקת קו כמו בזק (25 ש"ח)| התכנון הוא 5 מגה הורדה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים SWITCH בין שני מחשבים כדי שיהיה לשני המחשבים אינטרנטטט אבל השאלהה שלי היא שאין לי לי ראוטר יש לי מודם רגיל עכשיו כשאני מתחבר הוא מחייג אז אני רוצה לשים SWITCH בין המחשב שלי ושל אחיי אני יכולל ??.. מודם רשתתת
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום: אני חדש פה אני נמצא בבעיה קטנה אני רוצה לקנות נתב אך אני לא יודע מה הכי טוב ששוה להשקיעה בו השקעה גדולה בכול אופן אני אשמח לקבל הצעות מכל אחד! אני אחכה לכם
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מודם+ראוטר של D-LINK (אני חושב דגם DSL-G604T) מישהו יודע איך פותחים לו את הפורטים???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי עם מחשב הניד החדש את הראוטר הזה AirStation WHR-HP-G54 עכשיו חיברתי אותו לפי מה שאמרו(מהמודם לראוטר מהראוטר למחשב הראשי) עכשיו כאשר אני בא להתקין את הדרייבר הוא אמר לי שלא היתה אפשרות להתחבר אל AirStation(חשוב לצין שיש לי אינטרנט עכשיו!) משהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני חווה המון ניתוקים של חיבור האינטרנט. החיבור מתאושש בעצמו תוך דקה בערך. יש לי נתב של בזק 2610 המוגדר כמודם ואליו מחובר הראוטר הראשי FRITZ 3490 הציוד הזה נמצא אצלי מעל שנתיים והיה יציב עד לפני מספר ימים. איך ניתן לדעת האם הבעייה נובעת מתשתית של בזק או בעייה של ספק האינטרנט בזק בינלאומי? אני רואה בלוג של הראוטר הודעות רבות מסוג: Internet connection cleared
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת מהו המודם ADSL הטוב ביותר שניתן להשיג בבזק סטור ובבזק בכלל כיום, מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר של בזק dlink 7650 . לאחרונה רכשתי ראוטר של TP LINK - wdr430 וברצוני לתת לו לנהל את הרשת ולהפוך את המודם ראוטר של בזק למודם בלבד.הגדרתי את המודם ראוטר כ BRGIDE אבל כשאני פותח פורטים הם לא נפתחים כמו שצריך . למשל בביטקומנט אני מקבל סימן צהוב וכתוב שהפורט חסום. אני מניח שלא עשיתי משהו כמו שצריך . אשמח לשמוע הסבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים, האחד מחובר לאינטרנט מהיר (אינטרנט זהב) והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל רשת. על שניהם יש WIN XP. הבעיה היא, שאני רואה שהרשת בניהם תקינה, כלומר אפשר לגשת לקבצים של מחשב אחד לשני, אבל למחשב השני אין אינטרנט, כלומר צריך לשתף את האינטרנט מהמחשב הראשון, איך עושים את זה? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות במחשב הראשון,(יכול להיות שזה בכלל לא קשור...) אבל הייתה השגיאה הבאה: cannot enable shared access. error:1068 the dependency service or group faild to strat. מה עושים? איך מחברים את שני המחשבים לאינטרנט?.....
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-