עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KoM,

אני רוצה להשתמש בתוכנת INVENTORY לרשת כלשהי, התוכנה מתחברת למחשב דרך SMB ומקבלת מהמחשב מידע. משום מה התוכנה לא מצליחה להתחבר ולקבל מידע ממחשבי XP שמותקן עליהם אנטיוירוס קספרסקי, חשבתי שהז עניין פיירוול אבל גםפ כשאני מכבה לחלוטין ויוצא מהקספרסקי העניין ממשיך. אשמח לכל כיוון בנושא. התוכנה מצליחה להתחבר ללא בעיות למחשבי SERVER 2003 או וינדוס 7.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  2. ברצוני לחבר לרשת הביתית מחשב ניד חדש, בחיבור אלחוטי. הבעיה היא שאני לא זוכרת את הסיסמא של הרשת. לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן לדעת/להחליף את הסיסמא, במחשב המחובר קווית לראוטר. הראוטר הוא מסוג RTA1025W, אם זה משנה. המחשב הראשי (המחובר קווית לראוטר) עובד על ויסטה, והמחשב החדש על 7 (HOME BASIC) - אם זה משנה משהו... אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by tzav,

היי יש לי הוט + הוטנט רוב הזמן האינטרנט פועל מצויין, אין ניתוקים ואני מקבל מהירות מעל 100 מגה. אבל פעם בכמה זמן (לפעמים אחרי כמה שעות של עבודה תקינה או אחרי יום וחצי) אני מתחיל לקבל פינגים גבוהים לשרתים שבדרך כלל אין לי בעיה איתם. כדי לסדר את הבעיה אני תמיד צריך לכבות ולהדליק את ההוט בוקס ואז זה מסתדר. אני מחובר דרך ראוטר משלי, אך ראיתי את הבעיה גם כשאני מחבר את ההוט בוקס ישירות למחשב. מישהו מכיר את התופעה? קשה לי להסביר אותה לתמיכה כי זה קורה באופן אקראי, ואני תוהה אם זה משהו שניתן לסדר מהצד שלי בלי צורך בהגעה של טכנאי (אני לא בבית בשעות העבודה שלהם).

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by mik941,

שלום לכם. יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד DELL, אני מישתמש מחשב נייח חלונות 10 Pro שפה עברית. ומחשב נייד חלונות 10 HOME שפה עברית. ויש בעיה קטנה שליטה מרחוק Remote Desktop Connection. במחשב נייד בחלונות 10 HOME כן מצליח להיתחבר למחשב נייח. ואח"כ מחשב נייח חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר למחשב נייד חלונות 10 HOME. קיבלתי הודעה מצורף תמונה.... למה חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר לחלונות 10 HOME? מה חסר בהגדרות חלונות 10 HOME, איך מיתחברים שליטה מרחוק? אני לא מעוניין תוכנות חיצוניות כמו למשל TeamViewer או AnyDesk או Ammyy Admin או ShowMyPC אני רוצה רק בחלונות 10 שליטה מרחוק זה נוח לי מאוד. בתודה מראש,

5. אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום - במשך כמעט שנתיים - יש לי 4-5 מחשבים שמחוברים ל HUB ( ה HUBים התחלפו עם הזמן אבל ההגדרות זהות ) - כאשר בשנה האחרונה - על כל המחשבים יש WIN XP - כולם מחוברים ל HUB - שמחובר ל מחשב עם XP גם כן - ובכרטיס רשת שני מחובר למוטורולה SURFBOARD לאינטרנט בכבלים - דרך ערוצי זהב בנטויזין... הכל עבד מצויין (!) - עד אתמול - בשעות הצהריים - פתאום - ללא שום התקנה/סיבה/שינוי - שום דבר בכלל - אין לאף מחשב גישה לאינטרנט מלבד ל SERVER.... כל ה IPים - זהים ה DNSים לא השתנו הרשת עצמה תקינה לחלוטין ( העברת קבצים וכול'... ) חשוב לציין - שהגדרתי הכל מ אפס - ושוב - אותו דבר! בבדיקת PINGים מהמחשבים האחרים ( ה CLIENTS ) - אני מקבל תגובה מהכל - כולל ה GATEWAY של המודם עצמו! אבל שוב - הכל נראה בד…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. מדובר על שני מחשבים מקסימום שלושה. שנמצאים באותה הקומה ויחסית קרובים (אני לא רוצה לחבר כבל בינהם), אין קירות בטון בינהם, (שני חדרים צמודים). אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי: - כך שהם לא עולים יקר (בסביבות 250 ש"ח כולל הכרטיס רשת- אפשר חריגה של 70 ש"ח רק אם צריך) - בעתיד אם אני ארצה להרחיב את הרשת ליותר מקומה אחת בו נאמר שתי קומות או אפילו שלוש אוכל לקנות ראוטר נוסף ושראוטר שאני קונה עכשיו לא יזרק אלה ישמש כ AP (שיהיה ניתן לשדר את האות ולהרחיב את הרשת האלחוטית עם הראוטר הנוסף). - שיהיה אמין, לא מתנתק, איכותי ושיתם תמורה טובה לכסף. תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by junkam,

הגיע הזמן להחליף נתב. אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. רציתי לשאול מה טוב יותר במחינת אמינות ועמידה בעומסים. יש לציין כי חשוב לי מאוד יכולות של Port Forwarding, Firewall, Virtual Server ופחות טווח הקליטה כי גם עם הנתב הישן שלי יש קליטה בכל הבית. הבעיה שלאחרונה הנתב מתחרפן שיש יותר מידי חיבורים בביטורנט או כשמחברים יותר משני מחשבים ולכן אני צריך להחליף אותו. אז אני פונה לעצת המומחים מה עדיף יותר Edimax או DLink (אני מחובר ב-ADSL אם זה משנה משהו)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by GNR,

יש לי כרגע ראוטר של Linksys WRT54 עם קושחה של TOMATO , לפי מה שהבנתי מדובר בראוטר אולי הכי נפוץ בעולם.. תכלס הוא עושה את העבודה כמו שצריך ובודדות הפעמים שהוא היה צריך לעשות ריסט או משהו. הבעיה העיקרית היא כמובן המהירות העלובה שהוא מספק לרשת האלחוטית , כי הוא בדור הישן b/g , אם זה טעינה של סרט יוטיוב באייפד בHD , בסלון וכו'. אני גר בבית עם 2 קומות , הראוטר עם המודם ממוקמים בקומה העליונה ומספקים רשת אלחוטית לכל הבית , ומחשב אחד מחובר ישירות בLAN. הדרישות הם כמובן כיסוי נרחב במהירות גבוהה, אני לא יודע אם 3 אנטנות עדיפות על 2 , כי לראוטר של לינקסיס יש 2 והוא מכסה יחסית לא רע את הבית , כולל את הגינה , אבל המהירות גלישה היא כמובן על הפנים. יש הצעות כלשהם ? הבנתי שהראוטר TL-WR9…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by rantza,

בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by yonir,

שתי שאלות לא קשורות לגבי הנתב שלי Edimax BR-6204Wg: *שמתי לב שה-MTU מוגדר ל-1392 (זאת ברירת המחדל), יש סיבה שה-MTU נקבע להיות נמוך משמעותית לעומת הערך הרגיל שאני מכיר- כ1492 ? שמתי לב גם שב-System Log שהנתב שומר רשומות מידי פעם הודעות: Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MTU to 1500 Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MRU to 1500 שאני לא יודע מה המשמעות שלהן בדיוק.. והאם זה נורמלי? (ומה זה בכלל MRU?) * רשום אצלי במידע: Hardware Version Rev. A Boot Code Version 1.0 Runtime Code Version 1.57 אני מניח ש 1.57 זה גירסת ה-firmware, קיימת גרסה 1.61 באתר של החברה. מישהו יודע מה ההבדלים? האם כדאי לשדרג או שזה סתם סיכון מיותר? (אם זה לא שבור, אל תתקן את …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by scheinerman,

שלום, קניתי את הראוטר 1043ND עקב ההמלצות פה. אני משתמש בהוטבוקס (שמשמש כמודם). וכל כמה שעות הראוטר שלי נתקע. במחשב שמחובר ישירות מסומן את הסימן רשת עם סימן קריאה. אין לי רשת אלחוטית ולא ניתן להתחבר גם לממשק של הראוטר. הוצאה והחזרה לחשמל מסדרת את העניין אבל אני צריך לעשות את זה כל כמה שעות. למישהו יש פתרון? (ניסתי את העניים עם הCHANNEL זה לא עזר) תודה ! פרטים על הראוטר: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by urich,

רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Rinus,

היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ross,

יש לי נתב siemens sl2-141 הורדתי את הקושחה "cfe-sl2141i-v363w_b2pb023k.dat" וניסיתי לעדכן וקיבלתי שגיאה "image uploading failed' the selected file contains an illegal image. " עשיתי reset עם שחזור להגרות יצרן, עדכנתי את הקושחה שבאתר של בזק "cfe-sl2141_is-vsl2-141-3102x_a2pb021g" (זה עדכן את הקושחה אבל ישנו דבר מוזר הגרסה עכשיו היא 3.103q2 כשהגרסה באתר של בזק היא 3.102x ) ואני עדיין מקבל את השגיאה כשאני מנסה לעדכן לגרסה 3.63w . למישהו יש פתרון.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by magafaim,

קניתי עכשיו מחשב חדש...ויש לי שאלה דיי בסיסית: איך גורם לשני מחשבים להיות מחוברים לאינטרנט בלי שיהיו מחוברים ברשת?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, ברשותי נתב d-link 2760u e1 של בזק. לנתב מחוברים 2 התקנים בצורה חוטית ועוד יותר מ10 אלחוטית. כמו כן מחוברים PS4 , ועוד כמה ממירי Yes. בקיצור הדרישות גבוהות מידיי למה שהנתב מציע ואני מחפש פתרון לבעיות ניתוקים וקליטה טובה יותר. כרגע אנחנו מחוברים לבזק במהירות 30 מגה עם ספק של בזק בינלאומי אך סביר שנשדרג כשהתשתית תתמוך ביותר מ30 מגה. הדרישות: - קליטה אלחוטית טובה. - תמיכה בלפחות 15 התקנים במקביל. - מעדיף שתהיה תמיכה גם למודם של בזק וגם של הוט. - פיצרים נוספים יתקבלו בברכה תקציב- לא מכיר כל כך את המחירים אבל כעיקרון התקציב לא מהווה שיקול עיקרי. על איזה נתב הייתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by amnesia,

במידה ואני מביא מחול את הראוטר, האם הוא תקני מבחינת ערוצי 5GHZ?

23. שלום לכם, ראיתי ראוטר סיסקו בעל יציאות LAN וגם יציאה אחת COM... רציתי לדעת למה נועדה היציאה הזו אם אפשר לשלוט על הראוטר דרך הLAN... והכי חשוב - מה ההדבל בין היציאות בבקשה? תודה רבה לכם והמשך יום נעים, אורן.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Cable,

היי טוב הינה בא סוף חייו של הנתב שלי (RP614) שפשוט הפסיק למשוך IP מהמודם של הכבלים (אני מחובר בלי חייגן). אני רוצה לקנות אחד חדש ואמין. החברות שעומדות על הכוונת הן: Nergear, Linksys ו 3COM. כל שאר החברות לא ממש מעניינות אותי (שמעתי דברים לא ממש טובים על D-link ו Edimax). הינה הדגמים הנבחרים לאחר סקירה ממושכת סביב האנטרנט: Netgear - WGR614 Linksys - WRT54G/L/S 3CON - 3CRWE554G72 עכשיו כמה דברים: 1. הממשק ממש לא מעניין אותי ואין לי בעייה בקינפוג. 2.כפי ששמתם לב אני רוצה ראוטר אל חוטי עם מבאות קוויות אז אם יש לכם עוד אחד ממולץ אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. 3. אני יודע שNetgeat לא תומך בl2tp אך כפי שכבר רשמתי למעלה אין לי בעייה כיוון שאני ללא חייגן. 4. מה ההבדל בין WRT54GL ל…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים