עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. 24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by sasha_sver,

שלום לכולם, אשמח לעזרה: רכשתי מEBAY מודם ADSL2+ מהדגם שבכותרת Tenda D820B. למיטב הבנתי היה מדובר במודם PLUG&PLAY כל שצריך הוא להגדיר VPI/VCI בהתאם לספק. ואולם, משום מה המודם לא מאפשר את השינוי של הערכים הללו, לא נותן לי לעדכן FIRMWARE לאחד אחר, וכמובן כתוצאה מכך גם איננו עובד PLUG&PLAY... אשמח לקבל עזרה אם מישהו במקרה נתקל בבעיה דומה, תודה רבה מראש !!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by itamar99n,

יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by SyndromE,

חג שמח! כרגע בחיבור 10Mbps, התבקשתי להחזיר את ה-D-Link DSL 2650U המשומש לבעליו המקורי דווקא היום לקראת הסופ"ש :cleric: זה משאיר לי לקום מחר בבוקר ולקפוץ לחנות של בזק "לאסוף" נתב (במתכונת חינם + תירוץ לקנוס אותך אם תעזוב בשנתיים הבאות) שלא טרחתי לאסוף מאז ההתחברות. אני לא זוכר אם מגיעה לי זכות הבחירה, אך בהנחה שכן - איזה נתב מומלץ מהחבורה ? (הרשימה מעודכנת?) עם ה-2650U היו לי בעיות קליטה\מהירות נמוכה ב-WiFi למרחק של כ-16מ' מהחדר לסלון. ואולי בעיות DHCP פה ושם, מהם נמנעתי ע"י צימוד כתובות IP פנימיים ל- mac של ציוד קבוע בבית. לא ברור לי כמה תקן N יעזור פה, אבל שמעתי סיפורים שנתבי בזק עלובים עד כדי סיבה טובה לדחוף לך רפיטרים :-X לכן, אולי בכלל כדאי להשקיע 300ש"ח בנת…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכם, ראיתי ראוטר סיסקו בעל יציאות LAN וגם יציאה אחת COM... רציתי לדעת למה נועדה היציאה הזו אם אפשר לשלוט על הראוטר דרך הLAN... והכי חשוב - מה ההדבל בין היציאות בבקשה? תודה רבה לכם והמשך יום נעים, אורן.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ORI PARIS,

שלום קניתי מחשב חדש,ואני מעוניין לדעת איך לחבר אותו לאינטרנט בבית. חיברתי את הכבל מהמודם,וכמובן שלא קרה הוקוס פוקוס והאינטרנט פעם,לכן אני מעוניין לדעת מה צריך לעשות על מנת שזה כן יפעל. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by mik941,

שלום לכם. יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד DELL, אני מישתמש מחשב נייח חלונות 10 Pro שפה עברית. ומחשב נייד חלונות 10 HOME שפה עברית. ויש בעיה קטנה שליטה מרחוק Remote Desktop Connection. במחשב נייד בחלונות 10 HOME כן מצליח להיתחבר למחשב נייח. ואח"כ מחשב נייח חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר למחשב נייד חלונות 10 HOME. קיבלתי הודעה מצורף תמונה.... למה חלונות 10 Pro לא מצליח להיתחבר לחלונות 10 HOME? מה חסר בהגדרות חלונות 10 HOME, איך מיתחברים שליטה מרחוק? אני לא מעוניין תוכנות חיצוניות כמו למשל TeamViewer או AnyDesk או Ammyy Admin או ShowMyPC אני רוצה רק בחלונות 10 שליטה מרחוק זה נוח לי מאוד. בתודה מראש,

10. שלום חיברתי שני מחשבים בעזרת כבל מוצלב נתתי למחשבים IP - ים באופן ידני 192.168.0.1 ו-192.168.0.2 ה-MASK בשניהם 255.255.255.0 ה-XP מצליח לעשות PING ל-VISTA ולגשת לספריות משותפות ה-VISTA לא מצליח לעשות PING ל-XP (מודיע TIMEOUT). הוא רואה את שם המחשב ברשת אבל לא מצליח לגשת (Network path was not found) הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה יש למישהו רעיון?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by maor1212,

היי, אחרי עיכוב של כמה חודשים פרטנר הגיעו אלינו, ולוקחים כסף על ממיר סיב, אבל נמצא אחד. רוצה לקנות ראוטר 1. מתלבט בין ASUS ל TPLINK, ובין דגמי ה AX1800 ל AX3000. ממה שאני מבין במהירות של 1000 מגה אין יתרון ל AX3000 מבחינת מהירות כי המקסימום שלו ב 2.4 זה 574 וב 5 2400. למישהו יש ניסיון איתם? א. ההבדל שראיתי שאולי חשוב זה רוחב פס של 160 לעומת 80. האם זה משנה? מה הקשר בין זה לבין המהירות המקסימלית (האם זה משפיע על המהירות גם אם האינטרנט הוא 1000 מגה?) ב. מה ההבדל בין 2X2 ל 4X4? חשבתי שזה קשור לאנטנות אבל גם בדגם עם ה 4 אנטנות של ASUS זה 2X2. ג. אשמח להסבר על רוחב הפס של wifi לבין רוחב פס שנמדד ב mbps. האם בסיבים הוא עולה ומה הקשר ביניהם? …

12. רציתי לדעת איך אפשר לעשות רשת באינטרנט!!! בין שני מחשבים שלאחד מהמחשבים ישXP ולשני יש חלונות 98

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Cable,

היי טוב הינה בא סוף חייו של הנתב שלי (RP614) שפשוט הפסיק למשוך IP מהמודם של הכבלים (אני מחובר בלי חייגן). אני רוצה לקנות אחד חדש ואמין. החברות שעומדות על הכוונת הן: Nergear, Linksys ו 3COM. כל שאר החברות לא ממש מעניינות אותי (שמעתי דברים לא ממש טובים על D-link ו Edimax). הינה הדגמים הנבחרים לאחר סקירה ממושכת סביב האנטרנט: Netgear - WGR614 Linksys - WRT54G/L/S 3CON - 3CRWE554G72 עכשיו כמה דברים: 1. הממשק ממש לא מעניין אותי ואין לי בעייה בקינפוג. 2.כפי ששמתם לב אני רוצה ראוטר אל חוטי עם מבאות קוויות אז אם יש לכם עוד אחד ממולץ אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. 3. אני יודע שNetgeat לא תומך בl2tp אך כפי שכבר רשמתי למעלה אין לי בעייה כיוון שאני ללא חייגן. 4. מה ההבדל בין WRT54GL ל…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by catsmonster,

יש לי מחשב אולטרה נייד, MSI U100 עם מערכת ההפעלה windows 7 שאני לוקח איתי לבית הספר. לפני כשנה היה לי חיבור לרשת האלחוטית של הבית ספר בלי בעיה וגם אינטרנט. הכתובת של הראוטר הייתה 192.168.21.254 האינטרנט עבד מעולה במשך כחודשיים, אחרי חודשיים המחשב שלי לאחר שניסה להתחבר אמר לי שהוא לא מצליח לקבל את הכתובת של הראוטר ולא הצלחתי יותר להתחבר לאינטרנט. פתרתי את הבעיה בעזרת הגדרת IP של המחשב שלי, 192.168.21.253 וראוטר 192.168.21.254 הסידור הזה עבד לי עד לפני כחצי שנה. יום אחד ניסיתי להתחבר עוד פעם לרשת האלחוטית, והפעם המחשב שלי בכלל לא הצליח לתקשר עם הראוטר, כשניסיתי לעשות ping לכתובת הראוטר, הוא כתב לי couldn't find host server או משהו כזה. ניסיתי לשנות את הכתובת שהכנסתי למ…

15. Started by MotiOz,

שלום לכולם,ברצוני לשאול אתכם לגבי פתרונות רשת לשטחים מבודדים. במסגרת עבודתי אני נאלץ לפעמים לרדת לשטחים מבודדים באיזור הדרום שהקליטה הסלולרית הסטנדרטית חלשה בהם מאד. ומכיוון שאני זקוק להעברת נתונים און ליין (הזרמת וידאו און ליין) במהירות יחסית גבוהה - אני ניצב בפני בעיה. כיום אני משתמש בנט סטיק פשוט של חברת סלולרי , כאשר אני מושך כבל הגבר למתחם גבוה יותר , וגם במקרה זה הקליטה לוקה בחסר ותעבורת הנתונים לא עומדת בעומס. האם למישהו יש רעיונות. א. כיצד להגביר אות בצורה משמעותית בפתרונות סלולר רגילים (כמו נט סטיק סלולרי פשוט). ב. האם קיים מכשיר שמאפשר להכניס לתוכו מספר כרטיסי סים יחד וליצור הספק משותף גבוה? ג. האם מישהו מכיר טכנולוגיות אחרות שמאפשרות העברת DATA במהירות ובנפח…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שימו לב אתם יכולים לשפר את מהירות הגלישה שלכם כולל UP ופינגים במשחקים בלי להוסיף שקל או שינוי חבילה וגם לא בעזרת תוכנה + לא משנה באיזה חברה אתם מחוברים איך? משהו שקרה לי ובגללו גיליתי את האופציה שלי לפחות היתה נסתרת משהו.... ביקשתי ניתוק מהחברה אליה אני מחובר בגלל פינגים גבוהים במשחקי רשת אחרי המון ניסיונות לשיפור העבירו אותי לבסוף לנציג שימור לקוחות שהציע לתת לחיבור שלי עדיפות בשליחה ובקבלת מידע על פני משתמש רגיל(שעד לפני שניה הייתי כזה) התוצאה? גלישה יותר מהירה ופינגים נמוכים משמעותית במשחקים עצה שלי-תעשו את אותו הדבר אבל לא להתייאש ללכת עד הסוף זו ההצעה האחרונה שהם יציעו ממולץ ;D

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by KoM,

אני רוצה להשתמש בתוכנת INVENTORY לרשת כלשהי, התוכנה מתחברת למחשב דרך SMB ומקבלת מהמחשב מידע. משום מה התוכנה לא מצליחה להתחבר ולקבל מידע ממחשבי XP שמותקן עליהם אנטיוירוס קספרסקי, חשבתי שהז עניין פיירוול אבל גםפ כשאני מכבה לחלוטין ויוצא מהקספרסקי העניין ממשיך. אשמח לכל כיוון בנושא. התוכנה מצליחה להתחבר ללא בעיות למחשבי SERVER 2003 או וינדוס 7.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה

19. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by itaym120,

שלום רב, רציתי לשמוע את דעתכם על הswitch הזה: דגם SG110-16 של cisco http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110-16 טוב? שווה את המחיר?(500₪) והאם הוא יתאים לצרכים שלי? כרגע כל המכשירים בבית מחוברים בצורה אלחוטית למודם-נתב של בזק והכל עובד זוועה. בבית גרים חמישה אנשים וכולם צרכני תעבורה כבדים. הרכבתי נתב של pfsense ואני מתכוון להפוך את המודם-נתב למודם בלבד(ברידג'?) אותו אחבר לנתב שיתחבר לסוויץ' שאליו יתחברו כל המכשירים בבית בצורה קווית מלבד הסלולרים. הרשת האלחוטית תתחבר גם היא לסוויץ ע"י AP בכל אחד מהחדרים. סה"כ אשתמש ב13 יציאות מתוך ה16 הללו.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ilanb0,

הבן שלי חושק במצלמה דיגיטלית שיש לה יכולת שידור התמונות למחשב באמצעות פרוטוקול wifi. באפשרותי להביא המצלמה מחו"ל אבל היבואן בארץ מסר לי שפרוטוקול השידור של המצלמה אינו מאושר בארץ ומשתמש בתדר אסור. להלן תיאור הרכיב. The XXXXXXXXXXX features a built-in wireless unit, that enables IEEE 802.11b/g LAN support, או, IEEE 802.11b. האמנם נכון?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by amnesia,

במידה ואני מביא מחול את הראוטר, האם הוא תקני מבחינת ערוצי 5GHZ?

23. אהלן. קניתי מחשב נייד ואני מנסה להתחבר אליו לרשת האלחוטית בבית שלי והוא כותב לי שהוא התחבר אבל הוא מוגבל. אמא שלי עם המחשב הנייד שלה מצליחה להתחבר בלי בעיות. קניתי את המחשב בארה"ב ושמה הצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית בבית של חברים שלי.. איך מסדרים את הבעיה? תודה..!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, יש ברשותי רוטאר edimax 6104wb ומודם alcatel ספייד טאצ הום אני עובד עם ווינדוס 7, רציתי לדעת איך אני מתקין ומגדיר ורשת אלחוטית,תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by rantza,

בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.