רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
-
סיקור של ה PC PRO http://www.billion.uk.com/downloads/literature/2071_PC_Pro_Jan09.jpg ובונוס : חוברת ההדרכה לרוכשי החבילה http://www.bezeq.co.il/Internet/Bnet/Documents/112816_HomePlug8-09.pdf וכאן מדריך וידאו "STEP by STEP" להתקניה והגדרה: http://www.computeractive.co.uk/computeractive/video/2235261/billion-homeplug-adapter-kit 14.99 ש"ח לחודש... וגם לכם יש 2 כאלו ! אני הזמנתי . . . מקווה שזה מתאים לחשמל תלת פאזי שלא יהיו לי הפתעות :
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר טיפילינק Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND כשאני משתמש באימיול יש לי מזהה נמוך אז אני נכנס ל- PORT FORWARDING ופותח את הפורטים של האימיול לפי האייפי שנמצא לי על המחשב באותו עת נתון העניין הוא שכשאני עושה ריסט למחשב האייפי שהמחשב מושך מהראוטר משתנה ושוב אני צריך לחזור על אותה פעולה בראוטר עם האייפי החדש שהמחשב משך אחרת יש לי מזהה נמוך באימיול מה אפשר לעשות כדי שהדבר יהיה קבוע ? אני לא ממש מכיר את הראוטר הזה - עד היום היה לי ראוטר אדימקס ... תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אז ככה, מדובר על עסק בשטח של 300 מ"ר + 600 מ"ר חדשים שנוספו עכשיו ומבוצעות עבודות תשתית כרגע (סה"כ 900 מ"ר) מה יש עכשיו - 1. עד כה, במבנה הקטן (300 מ"ר) היו כ- 15 מחשבים שהיו מחוברים בואו נאמר בקומבינות של ראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לאינטרנט + חלק היו מחוברים אל-חוטית. (כמובן ש- 3 מחוברים לראוטר הראשון, עוד 3 לראוטר השני וכן הלאה) - כתוצאה מגדילה עקבית של 10 שנים... 2. יש סוג של שרת שיתופי - מחשב חזק עם 3TB (משותף ברשת הפנימית - כמובן עם יוזרים והרשאות לתיקיות וכו'), אבל זה Windows 7 רגיל, לא Server או משהו, אני לא כל כך מבין בזה... א. העברת נתונים בתוך השרת הפנימי (כלומר ממחשב לשרת) היא איטית מאוד. זה גם משתנה בין מחשבים. המקס' היה 10MBPS וה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך אתר לאיכסון תמונות (frailart נסגר ב22 לחודש) לפחות 4 MB ושיהיה מהיר ופשוט כמה שיותר. תודה. נב: אשמח אם תגיבו לפני ה22 לחודש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים אני גר בבית בעל 3-4 קומות, והראוטר נמצא בקומת הכניסה. אני מעוניין להעביר את המחשב מהמרתף לחדרי, אך אין לי חיבור אינטרנט בחדר. יש ברשותי ראוטר BR-6524N אך הקליטה חלשה-אפסית עם כרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n. החדר שלי נמצא קומה מעל הראוטר, וכרטיס הרשת האלחוטי הוחזר. חשבתי על השתמשות ברשת החשמל על מנת לגלוש באינטרנט ולשחק משחקים באינטרנט (5Mbps). הדגש הוא על משחקי רשת. חשבתי על להשתמש בזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27336 או (מה עדיף? מה ההבדל? שווה את ההבדל במחיר?) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24489 האם אוכל לקבל קצב יציב של 5Mbps? מה התנאים על מנת שהם יעבדו? האם זה מסוכן וישפיע על מכשירי החשמל בבית? בתודה, א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חברה אני כבר פתחתי פעם דיון בנושא שקשור לירידות מהירות ב-BITCOMET, אך גיליתי שהבעיה היא בניתוקים של ISP GETAWAY ADRESS - זה סעיף שמופיע בהגדרות ראוטר שלי, מה שקורה כל 5-10 דקות, או כל 15 דקות פתאום אני רואה שבסטטוס שך ISP GETAWAY ADRESS רשום DISCONNECTED! אין לי מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה! אשמח לכל עזרה אפשרית :-( מצרף תמונה עם הסעיף שדיברתי אליו, כמובן שאת כתובות IP מחקתי: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אתחיל בזה שכבר ניסיתי בכמה פורומים ולא הצלחתי לקבל תשובה, מקווה שמכאן תבוא הישועה. אז ככה, אני מחפש מודם / ראוטר (לא יודע כל כך מה ההבדל אפילו). אני מחובר לתשתית 100 מגה של הוט ונמצא עם ה- HOTBOX שהם נותנים. אני לא מרוצה ממנו בכלל כל הזמן יש ניתוקים וקליטת הוויפי שלו נוראית בקושי יוצאת מהחדר שהוא נמצא. ההורים שלי כרגע בארה"ב כך שאפשר לנצל את זה ולהזמין מאמאזון או משהו וכך להוזיל מחיר. אשמח להמלצות, תודה רבה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי, יש בעיות עם הדגמים הקיימים של החברות D-Link, Netgear
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתור תקלה במחשב של ידידה שלי. יש אצלה נתב אלחוטי בבית של 3COM. עכשיו, לפני כמה שבועות אחד השותפים החליט לשים הצפנת WEP על הרשת האלחוטית, וגם חסימה לפי כתובות MAC. רק מה, שהוא לא הצליח בשום אופן לגרום למחשב של הידידה שלי להתחבר עם הצפנת ה-WEP. אז הוא ויתר על זה ונשארנו רק עם החסימה לפי MAC. המחשב הצליח להתחבר והכל היה בסדר. עכשיו היא אומרת לי שהמחשב שלה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אצלם בבית (השותף שהתחיל את כל הבלאגן לא מצליח לפתור את התקלה הזאת, ומסתבר שגם אני לא ). עכשיו מה שמוזר פה, זה שהמחשב שלה כן מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, ובנוסף, מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר לרשת אצלם בבית. הבעיה היא אך ורק בין המחשב הספציפי הזה, לנתב הספציפי הזה. עכש…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לעזרתכם בנושא שקצת חלש אצלי: יש לי ראוטר מודם של בזק מדגם 6740U-H1 ויש לו חיבור USB. כשאני מחבר אליו דיסק און קי, נפתחת תיקיית רשת אליה אני יכול לגשת דרך כל מחשב בבית בעזרת סרגל הכתובות, לכתובת \bezeq\bezeq\\, אולם עד עכשיו אני לא מצליח לגשת לתיקייה דרך האנדרואיד (גלקסי 3 שברשותי). אולי יש מישהו פה שיכול להסביר לי בבקשה איך לפתור את הבעיה? תודה על עזרתכם, חיים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי LAN שבנוי מ - מודם ראוטר אם פורט ethernet 1. ה IP של הראוטר הוא 254 - hub - מחשבים שמחוברים אליו ב dhcp ו ip קבוע הראוטר מוגדר להעביר כל תקשורת נכנסת ל IP 1 באותו מחשב IP 1 או במחשב אחר IP 2 (אני רוצה תשובה לכל אחד מהמקרים) מוגדרים שיתופים שונים כמו שיתוף כונן רשת / מדפסת וכו אני רוצה שהשיתופים יהיו מאובטחים מגישה מבחוץ (מהאינטרנט) בכל אחת מהדרכים הבאות - לא ניתן להתחבר לשיתוף מהאינטרנט - לא ניתן להתחזות למחשב אחר שנמצא ב lan וכך להתחבר לשיתוף - לא ניתן להסניף את התקשורת שעוברת ב hub ומגיעה גם למודם ראוטר - לא ניתן להפנות תקשורת מהאינטרנט למחשב שונה מ IP 1 במודם ראוטר אין פיירוול. במחשבים יש אם מספיק לחסום את IP 254 (הראוטר) בפיירוול של המחשב אם השיתוף לקבלת …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, לרווחת משתמשים אחרים שנתקלים בתקלה שנתקלתי בה, להלן התקלה והפתרון לה. התקלה הראוטר של לינקסיס (LinkSys) המחובר למודם של hot (הוט) עם חיבור ישיר (ללא חייגן) אינו מחדש כתובת IP לאחר ניתוק אינטרנט זמני של הוט. תשתית האינטרנט של הוט אינו יציבה ב-100% ולצערי מתרחשים ניתוקים אחת לכמה ימים ולפעמים בתדירות גבוהה יותר. במידה והמחשב מחובר ישירות למודם של הוט, אז הניתוק אינו נראה לעין כמעט במידה והוא קצר. לעומת זאת, אם המחשב מחובר לנתב שהוא מחובר למודם, אזי הנתב אינו מגיב כראוי לניתוקים אלו. פעולות שונות שאמורות לעזור, לא עזרו כלל: restart Restore to Factory defaults Renew IP Address אדגיש שהנתב מחובר בעזרת DHCP כי ביקשתי מבזק בין-לאומי חיבור ללא חייגן. הפתרון שדרוג ה-Firmwa…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר של xiaomi router mini, אני מחבר את ההוטבוקס לראוטר לחיבור הכחול -> ואת הראוטר למחשב. המחשב לא מקבל אינטרנט. אני מחבר את ההוטבוקס לחיבור הצהוב, ואז את הראוטר למחשב גם דרך הצהוב. יש אינטרנט אבל אני לא מצליח לגשת לפנל של הראוטר. באיזה צורה אני אמור להתקין את הראוטר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בקרוב אני אקנה לפטופ (אתם מוזמנים לעזור לי בבחירת לפטופ באשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479798.new#new), אני ארצה להתחבר איתו לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית יש לי כל מיני התלבטויות/חששות/סתם דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך אתכם אז ככה כרגע יש בבית יש 2 מחשבים שולחניים האחד ממוקם בממ"ד, השני בחדר "נורמלי" הם מחוברים בינהם ברשת דרך קו הטלפון הקווי (לא רשת אלחוטית) אני חושב שזה נקרא HPNA 3, תקנו אותי אם אני טועה הנתב ממוקם במחשב שבממ"ד, הנתב הוא PowerNet PAR 720G, ומתחבר למחשב שבחדר ליד דרך קו הטלפון כשלמחשב השני יש מתאם מסוג PET-320שגם כן מחובר לקו אז בקרוב יהיה בבית לפטופ שאותו כמובן ארצה לחבר באופן אלחוטי לאנטרנט, השאלה היא.. איך? או יותר נכו…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בגדול האינטרנט אצלנו ישמש בעיקר להורדות, כשהכיוון העיקרי הוא הורדות ישירות (מבחינת התכנים זה מה שהכי מתאים אצלנו). וגם סטרימינג, ספורט וכד'. המטרה של הדיון פה זה להבין איך לעזאזל אני מגיע למצב שאני יכול באמת להפיק את המירב האפשרי. כי כרגע אני לא מגרד את הרוחב פס של הספק. זה המצב היום: 30 מגה של הוט, עם ההוטבוקס הידוע (לשמצה?) שלהם, וספק נטוויז'ן, חיבור ללא חייגן. שניהם בלי שום התחייבות בכלל. בחיבור ישיר בכבל לראוטר ספידטסט נותן בכיף 30 מגה. בחיבור wifi ספידטסט באזור ה-22-23 בד"כ. בהורדות ישירות אני מגיע גג עד ה1-1.25 מגהבייט לשניה (לעומת קצת תאורטי של 3.5 לפחות). אמרתי לעצמי, אולי הספק הורדות לא יכול לתת לי לארץ יותר מזה כרגע. אז הורדתי במקביל קבצים משני שרתי הורדות (שניה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-