עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום.. השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית. כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק. הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ??? אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך. הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר " אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ? הוא אומר לי : כן ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by DXT,

שמעתי כל הזמן שאנשים שידרגו את המודם שלהם לגרסה כזאת וכזאת ואין לי מושג על מה הם מדברים. יש לי מודם ADSL אלקטל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by CyberBot,

http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אז ככה, זה התחיל לפני מספר חודשים כשהאינטרנט נפל לגמרי (גם אצל השכנים). באו, בדקו, אמרו שיסדרו. מאז שסידרו את הבעיה, התחלתי להרגיש באיטיות נוראה בהורדה. נסבל. לאחרונה האיטיות מורגשת גם בהורדת טורנטים. מאז ומתמיד הורדתי מטורנטליץ על מהירות מקסימלית. בשבוע-שבועים האחרונים, הורדות "חמות" אני מוריד על 100 ולפעמים אני מצליח לגרד 200 KB לשניה. משחקי רשת? בוא נתאר את המצב. כשאני מתחיל לנוע, כל כמה שניות או שהדמות שלי חוזרת קצת אחורה או לפעמים גם אני מוצא את עצמי חמש מטר קדימה. לא-משנה-איזה משחק ולא משנה אם זה בPC או בקונסולה. ניסיתי חיבור ישיר. חיבור L2TP חייגן. אותן תוצאות. כשלישראלים אחרים בשרת יש פינג 70 אני מקבל 150. ביצאתי TRACERT לאחד השרתים ששיחקתי: C:\Users\>tracer…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שימו לב אתם יכולים לשפר את מהירות הגלישה שלכם כולל UP ופינגים במשחקים בלי להוסיף שקל או שינוי חבילה וגם לא בעזרת תוכנה + לא משנה באיזה חברה אתם מחוברים איך? משהו שקרה לי ובגללו גיליתי את האופציה שלי לפחות היתה נסתרת משהו.... ביקשתי ניתוק מהחברה אליה אני מחובר בגלל פינגים גבוהים במשחקי רשת אחרי המון ניסיונות לשיפור העבירו אותי לבסוף לנציג שימור לקוחות שהציע לתת לחיבור שלי עדיפות בשליחה ובקבלת מידע על פני משתמש רגיל(שעד לפני שניה הייתי כזה) התוצאה? גלישה יותר מהירה ופינגים נמוכים משמעותית במשחקים עצה שלי-תעשו את אותו הדבר אבל לא להתייאש ללכת עד הסוף זו ההצעה האחרונה שהם יציעו ממולץ ;D

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Eran gier,

יש לי אינטרנט סיבים 2.5גיגה של בזק, מודם\נתב של בזק, חיבור כבלים CAT 5e יש לי שני מכשירים (XBOX, SHIELD) שיכולים לקבל עד 1 גיגה, מקבל בהם מעל 900 במחשב התקנתי כרטיס רשת שתומך ב2.5, המחשב מחובר עם כבל ליציאת 2.5 בנתב, בפרטי החיבור במחשב הוא מראה לי שמחובר על 2500 (Mbps) link speed בבדיקת מהירות אני מקבל בסביבות ה500, תלוי בבדיקה - בזק אוקלה וכו לפני כן היה לי נתב שתומך בגיגה והראה לי 1000 ומהירות הבדיקה הגיע 900+ ההגיון אומר שעכשיו אני אמור לקבל מעל 2000 ובטח שמעל 900 מה יכולה להיות הסיבה שאני מקבל חמישית מהמהירות? האם יש מצב שהכבל\שקע לא מחובר טוב ולכן לא מקבל את המהירות? למרות שמראה לי 2500? בעבר היתה בעיה בשקע הרשת והראה לי 100, אחרי שסידרתי קפץ ל1000 בזק אומרים שה…

11. Started by gal426,

שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by catsmonster,

יש לי מחשב אולטרה נייד, MSI U100 עם מערכת ההפעלה windows 7 שאני לוקח איתי לבית הספר. לפני כשנה היה לי חיבור לרשת האלחוטית של הבית ספר בלי בעיה וגם אינטרנט. הכתובת של הראוטר הייתה 192.168.21.254 האינטרנט עבד מעולה במשך כחודשיים, אחרי חודשיים המחשב שלי לאחר שניסה להתחבר אמר לי שהוא לא מצליח לקבל את הכתובת של הראוטר ולא הצלחתי יותר להתחבר לאינטרנט. פתרתי את הבעיה בעזרת הגדרת IP של המחשב שלי, 192.168.21.253 וראוטר 192.168.21.254 הסידור הזה עבד לי עד לפני כחצי שנה. יום אחד ניסיתי להתחבר עוד פעם לרשת האלחוטית, והפעם המחשב שלי בכלל לא הצליח לתקשר עם הראוטר, כשניסיתי לעשות ping לכתובת הראוטר, הוא כתב לי couldn't find host server או משהו כזה. ניסיתי לשנות את הכתובת שהכנסתי למ…

13. אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by oggio,

שלום לכם! אני צריך לרכוש כרטסי רשת אלחוטי (USB) חדש, אז חשבתי כבר לרכוש כרטסי רשת בטכנולוגיה N. כרטיס הרשת שראיתי הוא בתקן N ורשום שהוא draft 2. ידוע לי שהתקן אושר רק בספטמבר האחרון ולפני כן יצאו שני drafts, השאלה שלי, אם אני אקנה כרגע כרטיס שהוא draft 2, ובעתיד אני אקנה ראוטר שהוא certified n (לא draft), האם אפשר יהיה לעבוד אחד עם השני על תקן N או שתהיה לי בעייה? אשמח לתשובה מאנשים שיודעים ולא השערות. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by EagleX2,

שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by PeterT89,

שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה

21. שלום רב. טכנאי בחנות מחשבים אמר לי להתקין את התוכנה TeamViewer אצלי כדי שהוא יוכל להשתלט לי על המחשב ולתקן בעיה שקרתה. חבר שלי אמר לי לא להסכים בשום אופן, כי אפשר אחרי זה להשתלט על המחשב מתי שרוצים, ולהתקין "רוגלות". כמו כן אפשר להוציא כל חומר שרוצים מאותו מחשב. זה נכון? או שכדאי לאפשר לטכנאי לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא ‏Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Ronen Mars,

היי, האם מתאם כזה או כזה נותן תמורה מלאה למחיר ? האם כדאי ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by sasha_sver,

שלום לכולם, אשמח לעזרה: רכשתי מEBAY מודם ADSL2+ מהדגם שבכותרת Tenda D820B. למיטב הבנתי היה מדובר במודם PLUG&PLAY כל שצריך הוא להגדיר VPI/VCI בהתאם לספק. ואולם, משום מה המודם לא מאפשר את השינוי של הערכים הללו, לא נותן לי לעדכן FIRMWARE לאחד אחר, וכמובן כתוצאה מכך גם איננו עובד PLUG&PLAY... אשמח לקבל עזרה אם מישהו במקרה נתקל בבעיה דומה, תודה רבה מראש !!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by itamar99n,

יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.