רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
הי, לרווחת משתמשים אחרים שנתקלים בתקלה שנתקלתי בה, להלן התקלה והפתרון לה. התקלה הראוטר של לינקסיס (LinkSys) המחובר למודם של hot (הוט) עם חיבור ישיר (ללא חייגן) אינו מחדש כתובת IP לאחר ניתוק אינטרנט זמני של הוט. תשתית האינטרנט של הוט אינו יציבה ב-100% ולצערי מתרחשים ניתוקים אחת לכמה ימים ולפעמים בתדירות גבוהה יותר. במידה והמחשב מחובר ישירות למודם של הוט, אז הניתוק אינו נראה לעין כמעט במידה והוא קצר. לעומת זאת, אם המחשב מחובר לנתב שהוא מחובר למודם, אזי הנתב אינו מגיב כראוי לניתוקים אלו. פעולות שונות שאמורות לעזור, לא עזרו כלל: restart Restore to Factory defaults Renew IP Address אדגיש שהנתב מחובר בעזרת DHCP כי ביקשתי מבזק בין-לאומי חיבור ללא חייגן. הפתרון שדרוג ה-Firmwa…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שמעתי כל הזמן שאנשים שידרגו את המודם שלהם לגרסה כזאת וכזאת ואין לי מושג על מה הם מדברים. יש לי מודם ADSL אלקטל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה... הרשת בנויה מ... ראוטר D LINK DSL 2650U בחדר שלי, מחובר בWIFI לINTEL NUC על WINDOWS 7. עוד מחשב בחדר אחר שמחובר בחיבור קווי. לפטופ בסלון על הWIFI. לאחרונה נוסף עוד מחשב INTEL NUC זהה, אבל הוא בחדר רחוק בבית שכבר בקושי יש לו קליטה ויש לו קשיים בחיבור. ונוסף על כך, טאבלט על הWIFI ועוד כ4-5 מכשירים סלולרים שגם יושבים על הWIFI, תלוי מי בבית. ברשת כולם מקבלים IP אוטומטי. לאחרונה נקנה EXTENDER שיושב בסלון שיעזור למחשב הרחוק להתחבר. ואז גם התחילו הבעיות, פתאום באקראי אני או מחשבים אחרים מקבלים IP CONFLICT, באופן במוזר, לפעמים איפוס של המודם עוזר, לפעמים RESET למחשב מסדר את הבעיה, לפעמים הTROUBLESHOOTING של הווינדוס מחזיר אותו לחיים. בעיקר הבעיה …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל? מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים. חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה. אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה. יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות. יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום? אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה. נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק. הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב. במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב. מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה. האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי. מדובר בוינדוז ויסטה תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתור תקלה במחשב של ידידה שלי. יש אצלה נתב אלחוטי בבית של 3COM. עכשיו, לפני כמה שבועות אחד השותפים החליט לשים הצפנת WEP על הרשת האלחוטית, וגם חסימה לפי כתובות MAC. רק מה, שהוא לא הצליח בשום אופן לגרום למחשב של הידידה שלי להתחבר עם הצפנת ה-WEP. אז הוא ויתר על זה ונשארנו רק עם החסימה לפי MAC. המחשב הצליח להתחבר והכל היה בסדר. עכשיו היא אומרת לי שהמחשב שלה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אצלם בבית (השותף שהתחיל את כל הבלאגן לא מצליח לפתור את התקלה הזאת, ומסתבר שגם אני לא ). עכשיו מה שמוזר פה, זה שהמחשב שלה כן מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, ובנוסף, מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר לרשת אצלם בבית. הבעיה היא אך ורק בין המחשב הספציפי הזה, לנתב הספציפי הזה. עכש…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף. דרישות: - חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi. - שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו') - מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף. - מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג. תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של אדימקס br-6204wg מחובר אליו לפטופ באלחוטי ומחשב שולחני מחובר עם כבל רשת אך ללא מסך. עכשיו אני מחפש תוכנה שתתן לי לשלוט מהלפטופ במחשב השולחני כאילו זה שלט רחוק זתומרת שאני יוכל לראות על הלפטופ את שולחן העבודה של המחשב הנייח. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת של 7 מחשבים. אחד מהם לא רואה מחשב מסויים (שהוא אמור לראות) אבל המחשב שהוא לא רואה - רואה אותו... יש למשהו עצה \ פתרון לבעיה המציקה הזאת ?? רשת ללא שרת TCP\IP וNETBUIE מותקנים בעמדות. אולי דרך LMHOSTS או HOSTS ??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מהוט והכל מעולה חוץ מזה ביש שרתים בCOD4 שPB מעיף אותי מהם בגלל שגייה LOSING PACKETS 9005 מצאתי מדריך לפתור את הבעיה ע"י PORT FORWARDING, הנה לינק למדריך http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR841N/Call_of_Duty_4.htm הם אומרים שם לרשום את הפורט בSERVICE PORT אבל לא אומרים לרשום IP, עכשיו כשאני לוחץ SAVE הראוטר אומר לי לרשום IP אז הנה השאלה: איזה IP אני צריך לרשום שם? של השרת משחק, שלי? והאם צריך לעשות את זה לכל שרת שיש לי בו בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ויש סיבה שאני שואל אם הן טובות כמו נטוויזיון - כרגע אני מחובר דרך נטוויזיון (תשתית בזק) במהירות 2.5. אני משחק בסטארקראפט 2 ומרוצה מהפינגים. קצב הורדה גם בסדר גמור (טוב, זה רק 2.5). טריפל C ואקספון זולות בהרבה מנטוויזיון, אז אני שוקל לעבור, ורציתי לדעת אם כדאי לי (להישאר באותה מהירות - 2.5) יש הרבה דיונים בפורומים פה אבל נראה שהם עוסקים יותר ברוחב הפס ומהירות הורדה מקסימלית, שהיא הרבה פחות חשובה לי. האם הפינגים טובים? (באותה רמה כמו נטוויזיון או יותר טובים) האם השירות טוב? האם יש הרבה ניתוקים, בעיות שיפריעו לגיימר (חלקי) כמוני? האם יש הגבלות על ה upload שאין בנטוויזיון? בקיצור - אם ההבדל היחיד מנטוויזיון הוא המחיר, אני עובר מייד. הערות והארות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השגיאה שמתקבלת היא the phone line is busy (המודם מחובר לפילטר מחובר לחשמל בצד אחד שלו לכניסת wan ובצד השני גם כן למחשב הנייד לwan) אין לי מושג מה הבעיה,אפילו התקנתי את הדיסק שקיבלתי ממזמן עם המודם) במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזאת הכל היה בסדר ככה שלא ניראה לי שזה משו שקשור לקו אלא משו שאפשר לסדר ע"י שינוי הגדרות... בקיצור אתם החכמים פה! אתם תעזרו חח
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, זה התחיל לפני מספר חודשים כשהאינטרנט נפל לגמרי (גם אצל השכנים). באו, בדקו, אמרו שיסדרו. מאז שסידרו את הבעיה, התחלתי להרגיש באיטיות נוראה בהורדה. נסבל. לאחרונה האיטיות מורגשת גם בהורדת טורנטים. מאז ומתמיד הורדתי מטורנטליץ על מהירות מקסימלית. בשבוע-שבועים האחרונים, הורדות "חמות" אני מוריד על 100 ולפעמים אני מצליח לגרד 200 KB לשניה. משחקי רשת? בוא נתאר את המצב. כשאני מתחיל לנוע, כל כמה שניות או שהדמות שלי חוזרת קצת אחורה או לפעמים גם אני מוצא את עצמי חמש מטר קדימה. לא-משנה-איזה משחק ולא משנה אם זה בPC או בקונסולה. ניסיתי חיבור ישיר. חיבור L2TP חייגן. אותן תוצאות. כשלישראלים אחרים בשרת יש פינג 70 אני מקבל 150. ביצאתי TRACERT לאחד השרתים ששיחקתי: C:\Users\>tracer…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-