רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
כשאני רוצה שיהיה שרת DHCP חייב ראוטר שיעשה את זה ? כשעושים רשת דרך כבל מוצלב ממחשב למחשב יש אפשרות לעשות שרת DHCP? איך עושים DHCP זה תוכנה שאפשר להוריד ולהתקין? או שזה רכיב חומרה שעושה את זה?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב אולטרה נייד, MSI U100 עם מערכת ההפעלה windows 7 שאני לוקח איתי לבית הספר. לפני כשנה היה לי חיבור לרשת האלחוטית של הבית ספר בלי בעיה וגם אינטרנט. הכתובת של הראוטר הייתה 192.168.21.254 האינטרנט עבד מעולה במשך כחודשיים, אחרי חודשיים המחשב שלי לאחר שניסה להתחבר אמר לי שהוא לא מצליח לקבל את הכתובת של הראוטר ולא הצלחתי יותר להתחבר לאינטרנט. פתרתי את הבעיה בעזרת הגדרת IP של המחשב שלי, 192.168.21.253 וראוטר 192.168.21.254 הסידור הזה עבד לי עד לפני כחצי שנה. יום אחד ניסיתי להתחבר עוד פעם לרשת האלחוטית, והפעם המחשב שלי בכלל לא הצליח לתקשר עם הראוטר, כשניסיתי לעשות ping לכתובת הראוטר, הוא כתב לי couldn't find host server או משהו כזה. ניסיתי לשנות את הכתובת שהכנסתי למ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר של xiaomi router mini, אני מחבר את ההוטבוקס לראוטר לחיבור הכחול -> ואת הראוטר למחשב. המחשב לא מקבל אינטרנט. אני מחבר את ההוטבוקס לחיבור הצהוב, ואז את הראוטר למחשב גם דרך הצהוב. יש אינטרנט אבל אני לא מצליח לגשת לפנל של הראוטר. באיזה צורה אני אמור להתקין את הראוטר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות החלטתי לעשות שרת HTTP קטן. התקנתי ZEND server , כתבתי קצת php וקיבלתי עמוד. עכשיו כשאני מנסה לגשת דרך הlocalhost או דרך 127.0.0.1 או דרך כתובת האייפי הפנימית של המחשב(10.0.0.1) הכל עובד כמו שצריך. אבל כשאני מנסה דרך מחשב אחר(של חבר למשל) לגשת דרך כתובת האייפי האמיתית זה פשוט נטען ונטען ולא מופיע כלום. כשאני ניגש מהמחשב שלי דרך כתובת האייפי האמיתית זה מפנה אותי בכלל לעמוד ההגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני מניח שצריך לפתוח פורטים ואני ניסיתי להוסיף רשומה לNAT בהגדרות של הראוטר אבל לא נראה שזה הצליח. בטח עשיתי משהו לא נכון.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשמוע את דעתכם על הswitch הזה: דגם SG110-16 של cisco http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110-16 טוב? שווה את המחיר?(500₪) והאם הוא יתאים לצרכים שלי? כרגע כל המכשירים בבית מחוברים בצורה אלחוטית למודם-נתב של בזק והכל עובד זוועה. בבית גרים חמישה אנשים וכולם צרכני תעבורה כבדים. הרכבתי נתב של pfsense ואני מתכוון להפוך את המודם-נתב למודם בלבד(ברידג'?) אותו אחבר לנתב שיתחבר לסוויץ' שאליו יתחברו כל המכשירים בבית בצורה קווית מלבד הסלולרים. הרשת האלחוטית תתחבר גם היא לסוויץ ע"י AP בכל אחד מהחדרים. סה"כ אשתמש ב13 יציאות מתוך ה16 הללו.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתחבט בדילמת אפיון רשת חוטית CAT 5e בבית שלי. כיום אני מחובר לאינטרנט דרך HOT עם HotBox שמחובר למחשב שלי ולראוטר TL-WR1043ND חדש. הראוטר מפיץ אות WiFi ומחובר ללפטופ בסלון (משמש כמדיה סנטר) דרך HomePlug. חווית הצפייה בסלון היא לחלוטין לא אנושית, לרוב התמונה נתקעת באמצע ואי אפשר לראות ככה סרט/סדרה. התכנון המקורי שלי היה להשחיל כבל CAT 5e מארון התקשורת דרך התעלות הקיימות של הטלפון (2 חדרים) והכבלים (חדר שינה וטלוויזיה בסלון). בארון להכניס את ה- HotBox והראוטר לחבר אותם דרך ה WAN ואת 4 הנק' לחבר מן הסתם דרך ה- LAN. בפועל נראה שאין מספיק מקום בארון (תמונה מצ"ב) וצריך עוד לחבר שם שקע חשמל.... איך לדעתכם הכי כדאי לסדר את התשתית של הרשת הביתית? אני לא רוצה …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשאול אתכם לגבי פתרונות רשת לשטחים מבודדים. במסגרת עבודתי אני נאלץ לפעמים לרדת לשטחים מבודדים באיזור הדרום שהקליטה הסלולרית הסטנדרטית חלשה בהם מאד. ומכיוון שאני זקוק להעברת נתונים און ליין (הזרמת וידאו און ליין) במהירות יחסית גבוהה - אני ניצב בפני בעיה. כיום אני משתמש בנט סטיק פשוט של חברת סלולרי , כאשר אני מושך כבל הגבר למתחם גבוה יותר , וגם במקרה זה הקליטה לוקה בחסר ותעבורת הנתונים לא עומדת בעומס. האם למישהו יש רעיונות. א. כיצד להגביר אות בצורה משמעותית בפתרונות סלולר רגילים (כמו נט סטיק סלולרי פשוט). ב. האם קיים מכשיר שמאפשר להכניס לתוכו מספר כרטיסי סים יחד וליצור הספק משותף גבוה? ג. האם מישהו מכיר טכנולוגיות אחרות שמאפשרות העברת DATA במהירות ובנפח…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אצלי ברשת הביתית 2 מחשבים עם חלונות 8.1 , אחד עם חלונות 7 ואחד עם חלונות 10. המחשב עם חלונות 10 רואה ברשת את כל האחרים אבל האחרים לא רואים אותו. האחרים רואים אחד את השני. אני כן מצליח לעשות מיפוי כונן רשת ידני של SHARE שנמצא בחלונות 10 , כלומר שהגישה מתאפשרת אבל משום מה המחשב עם חלונות 10 לא מופיע אוטומטית במיפויי הרשת של המחשבים האחרים. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של LEVEL ONE נתב אלחוטי דגם WBR-3406 בתקן 802.11g מהירות 54Mbps ויש לי 3 מחשבים ( 2 נייחים ו 1 נייד). הנייחים פועלים עם האינטרנט רגיל והנייד הוא של חברת DELL והיה בוא ווינודס VISTA (בויסטה נכנסתי לאינטרנט חופשי..) והחליפו לי לXP ועכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר אינטרנט בנייד ככה שאפשר להתחבר לכל רשת מקומית.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם dlink-6740u h1 מבזק שאותו הפכתי לברידג' וקניתי את הראוטר 1043nd V2 של TP LINK.. עכשיו אני רוצה לבדוק אם אני על RA אבל אני לא מצליח להכנס למודם עצמו כדי לבדוק נתוני קו... מה עליי לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ראוטר בחדר אחד ולחדר אחר בבית קניתי לא מזמן מחשב חדש. הייתי בטוח שהראוטר יספיק, אבל נראה שלא כך הדבר כי יש הרבה ניתוקים ו/או חיבור איטי. מה אפשר לעשות? האם יש מגברים ו/או ממסרים שאפשר לשים באמצע הדרך או משהו כזה? זקוק לעזרה באופן נואש תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
www.d-designs.co.il למה כל התמונות מעוותות ??????????? ניסיתי להעלות את אותן תמונות וזה עדיין נשאר מעוות (או שזה לא מראה את התמונה בכלל) - מה זה לעזאזל ???????? http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/LF.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LC/Furniture.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Loom.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Vinyl.htm בבקשה עזרה !! :'(
-
tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 4 מגה עם נתב של לינקסיס WRT54GL ואני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב באופן רצוף המחשב השני א פועל ואני באימיול אבל זה לא צריך להפריע משהו יודע מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב Edimax 6424n שאמור להחליף מודם ראוטר אסוס של בזק למטרת שיפור הקליטה בדירה. האם ניתן לחבר את ה EDIMAX אל ה ASUS ? או שאני צריך לרכוש מודם חדש - אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף בין הרדדיסק רשת בין 2 רשתות שונות. אני רוצה שתהיה אליו גישה מלאה משתיהם אבל שהרשתות יהיו בלתי נראות אחת לשניה, ולא ישותף אינטרנט. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-