עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by alex15,

שלום .. אני מחפש ראוטר טוב לא יקר וגם לא זול כי אז הוא יעשה בעיות מי יודע מה .. ראוטר קוי עם כבל מתחבר למחשב ושיהיה כמה שיותר טוב ! אני מניח שהחברות הטובות של הראוטרים הם 3COM D-LINK EDIMAX ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

רכשתי ראוטר של xiaomi router mini, אני מחבר את ההוטבוקס לראוטר לחיבור הכחול -> ואת הראוטר למחשב. המחשב לא מקבל אינטרנט. אני מחבר את ההוטבוקס לחיבור הצהוב, ואז את הראוטר למחשב גם דרך הצהוב. יש אינטרנט אבל אני לא מצליח לגשת לפנל של הראוטר. באיזה צורה אני אמור להתקין את הראוטר?

4. שלום, אני מזה חודש לאחר ששידרגתי את האינטרנט שלי מ 15M ל 30M כשהייתי עם 15M היה לי ראוטר TP LINK של הוט(בשילוב המודם שלהם שמותקן בנפרד) והכל עבד כראוי גם בזמן הורדות עם תוכנת BITCOMT , מאז שעברתי ל 30M ,החליפו לי את הראוטר והמודם ל HOTBOX , ומאז כל הזמן שאני פותח תוכנת BITCOMET אני חווה ניתוקים מהאינטרנט של הדפדפן (ההורדות ממשיכות לרדת רגיל) כל כמה דקות שזה פשוט מתסכל. איפה יכולה להיות הבעיה ? יש אפשרת איכשהו לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by catsmonster,

יש לי מחשב אולטרה נייד, MSI U100 עם מערכת ההפעלה windows 7 שאני לוקח איתי לבית הספר. לפני כשנה היה לי חיבור לרשת האלחוטית של הבית ספר בלי בעיה וגם אינטרנט. הכתובת של הראוטר הייתה 192.168.21.254 האינטרנט עבד מעולה במשך כחודשיים, אחרי חודשיים המחשב שלי לאחר שניסה להתחבר אמר לי שהוא לא מצליח לקבל את הכתובת של הראוטר ולא הצלחתי יותר להתחבר לאינטרנט. פתרתי את הבעיה בעזרת הגדרת IP של המחשב שלי, 192.168.21.253 וראוטר 192.168.21.254 הסידור הזה עבד לי עד לפני כחצי שנה. יום אחד ניסיתי להתחבר עוד פעם לרשת האלחוטית, והפעם המחשב שלי בכלל לא הצליח לתקשר עם הראוטר, כשניסיתי לעשות ping לכתובת הראוטר, הוא כתב לי couldn't find host server או משהו כזה. ניסיתי לשנות את הכתובת שהכנסתי למ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי יש לי כרגע אינטרנט בכבלים דרך 012. בקרוב אני מתקין אינטרנט ב-ADSL בדירה נפרדת (נפרדת לחלוטין, זה למה.. כמו חיבור נפרד לגמרי, אין טעם לדבר על רשת עם שיתופי אינטרנט וכו' כי זה אפילו לא באותו יישוב..). בקשר לספק, רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה פעם לפתוח שני חשבונות (במיוחד כשמדובר באחד לכבלים ואחד ל-ADSL) באותו ספק (וספציפית, 012). לא בא לי לשלם להם פשוט פעמיים, כי: א. ככה ב. יש שם הרבה דברים שכביכול "כלולים במחיר" שאני לא צריך ולא רוצה פעמיים (אימייל, דקות שיחה חינם וחו"ל, וכו') ג. ככה... ברור שאני לא מצפה לקבל כאן תשובה רישמית (בשביל זה יש טלפון לשירות לקוחות של 012...), אבל אני רוצה להגיע אליהם מוכן.. אז - אם מישהו פעם עשה משהו כזה, או משהו דומה, ויכול לשפוך קצ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by refaels2006,

האם זה צריך להיות ככה . בחיבור שלי הסטנדרטי בנתב RTA1025W .זה מוגדר ך . לא לשנות ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני מתכוון כרגע לחבר 4 מחשבים ברשת הזאת.. 8 מגה של בזק (כשהם ימכרו 10 אני יעשה 10) יש מרחק דיי רב בין במחשבים , יש שתי מחשבים דיי קרובים שרק קיר מפריד ביניהם.. יש מחשב אחד שהוא בקומה אחת מעל לשתי המחשבים האלה.. ומחשב אחד שנמצא 2 קומות מתחת במרתף.. (שאם זה משנה הפלאפון לא קולט שם אם זה אינדקציה למשהו) התקציב שלי הוא 500 ש''ח , אני הבנתי שהראוטרים שבזק מביאים הם ראוטרים גרועים ולכן אני מעוניין לקנות אחד באופן פרטי, חשוב לי שתהיה לי שליטה על הרשת , כוננים משותפים , פתיחת פורטים וכו'...

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Svensk.il,

היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

כלקוח של Netvision יש שלולה טווחי IP שאני עשוי לקבל בעת התחברותי 217.132.*.* 62.*.*.* 85.*.*.*. האם יש איזו שהיא דרך שבה אני יכול לבחור את טווח IP שאני רוצה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by tsachi,

יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by pC gUy,

מהו האינטרנט המהיר ביותר שיש?? ומה זה בעצם T1 LAN? חחח

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by The Ball,

עצה קטנה בשבילכם אל תעשו כבלים בחיים שלכם אני אפרט פה רק חלק מהבעיות שהיו לי ולאחרים כי אם אני אכתוב את כולם אז יהיו פה כמה עמודים טובים מאז שהתחברתי (לפני כ-4 שבועות) היו לי רק בעיות מאז אי אפשר להתקשר דרך חייגן זה דבר ראשון מפני שזה כל הזמן מתנתק ולא משנה לאיזה ספק אתה מחובר זה בעיה בכבלים אין מה לעשות פשוט ככה זה והם גם ענו לי ככה... (לידע כללי אני עם ערוצי זהב) בגלל הבעיה הקודמת הפכתי את ההתחברות לדרך דף הבית ומאז (וגם לפני דף הבית) האקספלורר העלה אתרים לאט בטרוף ולא רק אתרים מחו"ל!!! אני לא מגזים כשאני אומר שהוא יותר איטי מ-56K הישן והטוב ואני ממש מצטער על זה שנפרדתי ממנו! עוד בעיה זאת בעיית הפינגים הפינגים בארץ היו (וגם עדיין) 140-200 (עם דף הבית) ו- 1000+ (…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Lirux,

אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכם. אני מעוניין לקנות ראוטר נפרד או כולל מודם VDSL אבל אם אפשרות שיתאים גם להוט מבחינת חיבור הקופסה שלהם לראוטר. כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח שיתן לי את ביצועים טובים עד כמה שאפשר. זה סהכ לדירה 70מר. התקציב לשניהם מצידי שיהיה גג עד 1000 שקל. וכן אין לי אפשרות להזמין מחול כרגע. חשבתי על VR600 האם הוא מספיק טוב ? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by amar Erez,

שלום לכולם ! רציתי לקבל המלצה לספק אינטרנט למשחקים דרך הרשת שייתן פינגים טובים סביב ה50 פינג היום אני בתשתית הוט בחבילה של 500 גיגה וספק הוטנט ברצוני להישאר בהוט בתשתיתולעבור לספק שייתן את הפינג הנורמלי כרגע בהוטנט הילד משחק פורטנייט ומקבל פינגים באזור ה80 ל 120 ברצוני לציין גם שאני בחבילת גיימינג אצל הספק הוטנט רוצה לקבל ממכם המשתמשים המלצות לספקים טובים עם פינג נורמלי או שמה שיש לי זה נורמלי בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם לאחר ששבוע שעבר שדרגתי בבזק את המהירות כולל החלפת נתב מנתב של אורנג' (סימנס) לנתב של בזק (דילינק) אני נתקל בבעיות גלישה במיוחד בפתיחת דפי אינטרנט וכאשר אני מבצע בדיקת מהירות הכל מראה תקין. לפעמים אתרים כלל לא נפתחים ומופיעה הודעה שלא ניתן לפתוח את הדף עם שגיאה 105 ולפעמים 108 ואין לי מושג מה זה אומר. עריכה- עכשיו קבלתי שגיאה: " שגיאה 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): השרת סגר את החיבור בלי לשלוח נתונים " נתונים: תשתית 15M בזק ספק:018 מודם:דילינק של בזק תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. משיחות שלי עם הוט 2 מגה זה הטופ שלהם ואין בנתיים כוונות להשוות לבזק (3 מגה)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by geniaXP,

סתם מתוך סקרנות החלטתי לעשות שרת HTTP קטן. התקנתי ZEND server , כתבתי קצת php וקיבלתי עמוד. עכשיו כשאני מנסה לגשת דרך הlocalhost או דרך 127.0.0.1 או דרך כתובת האייפי הפנימית של המחשב(10.0.0.1) הכל עובד כמו שצריך. אבל כשאני מנסה דרך מחשב אחר(של חבר למשל) לגשת דרך כתובת האייפי האמיתית זה פשוט נטען ונטען ולא מופיע כלום. כשאני ניגש מהמחשב שלי דרך כתובת האייפי האמיתית זה מפנה אותי בכלל לעמוד ההגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני מניח שצריך לפתוח פורטים ואני ניסיתי להוסיף רשומה לNAT בהגדרות של הראוטר אבל לא נראה שזה הצליח. בטח עשיתי משהו לא נכון.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by hananmori12,

שלום, קניתי מצלמת IP של Foscam דגם FI8904W, הצלחתי להגדיר את המצלמה לגישה מהאינטרנט, אני רוצה לדעת האם יש תוכנת DVR למחשב? לקחת אפילו מחשב ישן ולייעד אותו למצלמות, שיקליט ויתן לי גישה למצלמות מבחוץ (אינטרנט), כרגע זה מצלמה אחת אבל מתוכננות עוד 3 בדרך. מקווה שזה הפורום הרלוונטי, תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים