רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שימו לב אתם יכולים לשפר את מהירות הגלישה שלכם כולל UP ופינגים במשחקים בלי להוסיף שקל או שינוי חבילה וגם לא בעזרת תוכנה + לא משנה באיזה חברה אתם מחוברים איך? משהו שקרה לי ובגללו גיליתי את האופציה שלי לפחות היתה נסתרת משהו.... ביקשתי ניתוק מהחברה אליה אני מחובר בגלל פינגים גבוהים במשחקי רשת אחרי המון ניסיונות לשיפור העבירו אותי לבסוף לנציג שימור לקוחות שהציע לתת לחיבור שלי עדיפות בשליחה ובקבלת מידע על פני משתמש רגיל(שעד לפני שניה הייתי כזה) התוצאה? גלישה יותר מהירה ופינגים נמוכים משמעותית במשחקים עצה שלי-תעשו את אותו הדבר אבל לא להתייאש ללכת עד הסוף זו ההצעה האחרונה שהם יציעו ממולץ ;D
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! לאחר בעיות איטיות רבות בגלישה לאתרים מחו"ל המליצו לי לעבור למסלול גיימר בבזק בינלאומי. הזמנתי את השירות, תמורת 20 ש"ח נוספים בחודש והפלא ופלא - אני מקבל את המהירות המירבית שלי בהורדות וגלישה, וגם הסטרימינג באתרים כגון Youtube השתפר משמעותית! אני תוהה, למה ניתוב נורמלי ומהירויות סבירות מחייבות תשלום אקסטרה? האם הספקיות מאטות את המשתמשים ה"רגילים" בכוונה כדי להפוך את מסלול גיימר לאטרקטיבי יותר? למה אנשים שותקים בעניין?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע אינטרנט בכבלים דרך 012. בקרוב אני מתקין אינטרנט ב-ADSL בדירה נפרדת (נפרדת לחלוטין, זה למה.. כמו חיבור נפרד לגמרי, אין טעם לדבר על רשת עם שיתופי אינטרנט וכו' כי זה אפילו לא באותו יישוב..). בקשר לספק, רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה פעם לפתוח שני חשבונות (במיוחד כשמדובר באחד לכבלים ואחד ל-ADSL) באותו ספק (וספציפית, 012). לא בא לי לשלם להם פשוט פעמיים, כי: א. ככה ב. יש שם הרבה דברים שכביכול "כלולים במחיר" שאני לא צריך ולא רוצה פעמיים (אימייל, דקות שיחה חינם וחו"ל, וכו') ג. ככה... ברור שאני לא מצפה לקבל כאן תשובה רישמית (בשביל זה יש טלפון לשירות לקוחות של 012...), אבל אני רוצה להגיע אליהם מוכן.. אז - אם מישהו פעם עשה משהו כזה, או משהו דומה, ויכול לשפוך קצ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין רשת ביתית קטנה בין המחשב שלי (win xp) לבין המחשב הנייד של אבא שלי (win 2000), המטרה היחידה של הרשת היא להעביר נתונים ממחשב למחשב ולא למטרות אינטרנט כלשהן, כך שלא צריך ציוד נוסף חוץ מהכבל המוצלב. ההגדרות הן: class c IPs: 200.210.1.5/6 subnet mask: 255.255.255.0 ואח"כ עקב עצה שקיבלתי הוספתי גם: defult gateway: 1.1.1.1 הבעיה שלי היא שכשאני מחבר את שני המחשבים ומנסה לעשות PING ממחשב למחשב אני מצליח רק מהמחשב של אבא שלי לשלי, אבל כשאני מנסה מהמחשב שלי לשלו אני מקבל ERRORS!! כמו שרשמתי קודם, ניסו לעזור לי ואמרו לי לנסות את ההגדרות הבאות: IPs: 1.1.1.1/2 subnet mask: 255.255.255.252 defult gateway: 1.1.1.1 אבל זה בכלל לא עזר וקיבלתי את אותה תוצאה. בב…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לבזק/בזב"ל ב-20 מגה. ראוטר 6740H1 בעיה ראשונה: פינגים גבוהים. בעיה שניה: בעיה מוזרה ברשת הקווית. כשאני בודק כבל הפרוס אל אחד החדרים באמצעות בודק כבלים, כל שמונת הגידים מחוברים. כשאני מחבר אל הכבל הפרוס כבל רשת קנוי ובודק את שני הכבלים יחד, אני רואה שהגיד הראשון מנותק. כמובן שבדקתי את הכבל הקנוי והוא תקין. שני הכבלים CAT7 בתקן B. מה אני מפספס? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט של 100/2 של הוט ולחבר שלי יש אינטרנט של 40/3 של בזק עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות אינטרנט שמהירות ה-UPLOAD היא 3 מגה ומהירות ה-DOWNLOAD היא לפחות 40 ובמחיר הכי זול והכי טוב שאפשר שיהיה האינטרנט לאן אני צריך להתקשר מה להגיד כי אני רוצה תשתית בזק וספקית בזק אבל אומרים שבזק ביןאלומי יותר כדאי אז לאן להתקשר מה להגיד וגם שיהיה לי פינגים טוב ולא יתנתק האינטרנט כל יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי LAN שבנוי מ - מודם ראוטר אם פורט ethernet 1. ה IP של הראוטר הוא 254 - hub - מחשבים שמחוברים אליו ב dhcp ו ip קבוע הראוטר מוגדר להעביר כל תקשורת נכנסת ל IP 1 באותו מחשב IP 1 או במחשב אחר IP 2 (אני רוצה תשובה לכל אחד מהמקרים) מוגדרים שיתופים שונים כמו שיתוף כונן רשת / מדפסת וכו אני רוצה שהשיתופים יהיו מאובטחים מגישה מבחוץ (מהאינטרנט) בכל אחת מהדרכים הבאות - לא ניתן להתחבר לשיתוף מהאינטרנט - לא ניתן להתחזות למחשב אחר שנמצא ב lan וכך להתחבר לשיתוף - לא ניתן להסניף את התקשורת שעוברת ב hub ומגיעה גם למודם ראוטר - לא ניתן להפנות תקשורת מהאינטרנט למחשב שונה מ IP 1 במודם ראוטר אין פיירוול. במחשבים יש אם מספיק לחסום את IP 254 (הראוטר) בפיירוול של המחשב אם השיתוף לקבלת …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב דואלי של חברת TRENDnet מדגם AC1900, אשמח אם תוכלו להמליץ על מודם/נתב מומלץ בו אשתמש כמודם בלבד. מחיפושי הבנתי כי אין כיום אפשרות לקנות מודם (איני לקוח בזק) VDSL2 בארץ, במידה ולא נכון אודה לתיקון. כיום מהירות החיבור 40. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מאסתי במצב המזעזע של חיבורי האינטרנט הביתי בארץ. מה השלב הבא מבחינת חיבורים עסקיים שאפשר לחבר לשימוש אינטנסיבי++ בבית, לרבות מהירות העלאה נורמלית? מוכן לשלם בהתאם לתמורה. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אישי עם חיבורים מתקדמים יותר.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, שמעתי שלפני חודשים היו בעיות בבזק עם הפינגים במהירות 30Mb, אני רוצה לדעת אם מישהו מחובר לבזק והתקלה נפתרה כבר. אשמח אם תוכלו להגיד כמה פינגים אתם מקבלים בבדיקות שונות בתוך הארץ ולאירופה. אגב, אני מחובר לבזב"ל אז עדיף שלקוחות בזב"ל יגיבו, אבל עדיין כל אחד מוזמן...
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם... אני מחפש אפשרות של פרסום תקייה באינטרנט ככה שאוכל להתחבר אליה מכל מחשב אחר.... לא ברשת ביתית. אלא באינטרנט בכלל. האם יש איזה תוכנה שעושה את זה בקלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר dlink 2760u , שנמצא בבית 2 קומות. המחשב הנייח נמצא בקומה למעלה ואליו מחובר מתאם רשת של בזק (POZ). החיבור בין הראוטר למתאם חסום בקיר בטון.כרגע אני קולט בין 3-4 קווים מתוך 5..אם אני משחק עם המיקום של המתאם קצת אני יכול לייצב את זה על 4 מכיוון שאני משתמש במאריך USB,ומוציא את ה POZ מחוץ לחדר. סה"כ כמו שהבנתי,זה מתאם רשת אלחוטי ממש זול,ויש איכותיים יותר שיביאו יותר ביצועים. עכשיו השאלה היא איזה מתאם רשת לקנות והאם שיהיה פנימי\חיצוני כמו ה POZ ?..טווח מחירים בין 100-200,חריגות לפה ולשם בהתאם ליחס עלות\ביצועים.תודה מראש.שיהיה תקן N כמובן.. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה ביומיים האחרונים -עד עז הייתי מוריד ב 12 לשנייה קבצים שזה מהירות מעולה -אני מוריד מ SEEDBOX שיש לי באירופה אבל פתאום אני מוריד קובץ זה מתחיל במהירות מקסימלית ופתאום יורד ל מהירות של 1.5 לשנייה שזה כמו מהירות של 12 מגה התקשרתי להוט והם כמובן אמרו שהכל תקין עכישו אם אני מוריד קובץ באתר בדיקה של בזק בין לאומי http://2.i014.net/Check1.html אז המהירות היא יציבה על 13 לשנייה וזה לא יורד וגם בבדיקת מהירות בהוט המהירות היא תקינה מה לעזעזל יכול להיות הבעיה?? האם הם עושים משהו עם ההורדות מחו"ל ? עד לפני יומיים הכל היה מעולה עכשיו יש לי 2 מחשבים וניסיתי עם ראוטר ובלי ראוטר והתוצאות אותו דבר
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש משהו פשוט וידידותי לבית אין צורך ביותר מידי פונקציות אני יודע שאני אמור לנהל את זה דרך הממשק של הראוטר אבל דרך הדפדפן זה לא נוח אז אני מחפש איזו תוכנה שמיועדת לזה אני רוצה לראות את הקליינטים שמחוברים לרשת שלי, שאוכל לשלוט עליהם ולהגביל את מהירות ההורדה שלהם יש את NetLimiter תוכנה מדהימה אבל היא לא נותנת לי עוד קליינטים ברשת אלא רק שליטה על עצמי אשמח להמלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-