עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by WishMonster1,

אהלן, אני רוצה לחזק את עוצמת ה WDR4300 שלי. (האינטרנט בחדר מרוחק איטי מידי, והסטרימינג עם ה chromecast נתקע שמעלים את הרזולוציה) השאלה שלי היא למה מותר לי לשדרג ומה אנטנות הסטוק שלי? לא הצלחתי למצוא מה עוצמת אנטנות הסטוק ועד כמה מותר לי לשדרג הכי קרוב שמצאתי זה כאן: http://www.tp-link.us/resources/document/TL-WDR4300_V1_User_Guide_19100.pdf וגם משם לא הצלחתי לשלוף את המידע על אנטנות הסטוק, מה שכאן ראיתי זה המשפט הזה: מישהו יכול להסביר לי האזהרה אומרת? - בעצם מה ההגבלות שלי בקניית אנטנה? וקישור לאטנה ממוכר אמין יכול להיות מאוד יעיל

2. שלום לכל חברי הפורום. בזמן האחרון שמתי לב שהאנטנות של הנתב שלי (Edimax BR6424N) מצהיבות. כשהנתב היה חדש הם היו לבנות ועכשיו אחרי כשנה האנטנות הצהיבו והעניין די הדאיג אותי. האם זה תקין? הנתב עדיין באחריות, האם ללכת למעבדת אייבורי מחשבים ולדרוש תיקון? בתודה מראש, אלעד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by g191181,

חיברתי אנטנה trendnet TEW-AO12O לראוטר של Edimax AR-7265WnA והתקנתי אותו על עמוד בגובה 5 מטר ואפילו שעומדים 10 מטר ממנו קולטים רק 50% אבל ברגע שמורידים אותו לגובה של מטר אז קולטים טוב אבל לא למרחק גדול. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. יש לי לוח אם Maximus VI Impact של Asus, יש לו מודול mPCIeשעליו נמצא המתאם האלחוטי עם אנטנה חיצונית: [ATTACH=CONFIG]9447[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9448[/ATTACH] בין המחשב שלי והראוטר (VVG2000 של בזק) מפרידים כחמש ומטרים ו-2 קירות קשים (אבל לא בטון) ותמיד הייתה לי קליטה של עד 75% במקרה הכי טוב. אתמול סידרתי קצת את המחשב וכהפעלתי אותו הקליטה התרסקה לגמרי. האנטנה לפעמים עדיין רואה את הרשת אבל מאוד חלש, פס אחד בסקאלת חיווי, ואחרי נסיון התחברות מאבדת את זה לגמרי עד שאני מאתחל את המחשב. לקחתי את המחשב אל הראוטר ושם אני מקבל קליטה מלאה, 1:1 עם חיבור חוטי, למרות שיש ניתוקים מדי פעם- אבל כך זה תמיד היה. לאנטנה קרע באחד החוטים שחושף את המוליך אבל זה לא גם לא משהו חדש... אני מניח ש…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני צריך אנטנת אינטרנט שתהייה טובה מאוד צריכה לקלוט ממרחק של 8מטר ושתעבור בין קומות (הקרן) אממ הגבלת מחיר 180-200 שקל

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by Sharks,

שלום! אז ככה, אחרי שהתנתקתי מ012 בגלל ה TRAFFIC SHAPING שלהם כל היום וחצי מהלילה בדקתי את כל האפשריות שלי.. על 012 ו- 017 סמתי פס מזה כגול לכן נשארה לי 014 או(!) חברה קטנטנה בשם אינטר שבסיסה באילת(!) פרטים: http://www.interal.co.il/MainM/fastInternet.asp 014 הציעו לי 45 ל 2.5 וקרוב ל- 70 בחבילת הגימר עכשין 014 ידועה בבעיות עם הפינגים בשעות הערב בגלל העומס הרב על השרתים לכן רציתי לדעת מה חברה זו יכולה לספק? פינגים טובים? מהירות מקסימלית? יש מנויים של חברה זו? מישהו מכיר אותה? אשמח אם מישהו יעזור. אני חושב להתחבר לחודש אבל רציתי לבדוק פה בהתחלה. ותודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  7. היי אני קונה את המחשב הנ"ל http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 יש לי אנטרנט ADSL 2MB אם אני מוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי והאנטרנט שלי מחובר למודם ADSL האם עדיין אוכל לגלוש באופן אלחוטי? או שחובה מודם אלחוטי גם כן? אינני מבין בנושא אשמח לעזרה =]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי אני מנוי לאנטרנט כבר כמה שנים טובות עם חברת ברק&נטוויזיוון וכול השנים איתם היו לי ניתוקים באנטרנט נורת הADSL מהבהבת וכבר שלחו אינספור פעמים טכנאים שלא פתרו תבעיה מה נשאר עוד לעשות? בתודה מראש

9. Started by yudsim,

שלום, אני חווה התנתקויות מעצבנות באנטרנט בבית. בעיקר זה גורם לניתוק של וידאו סטרימינג (סלקום tv או מאקו) אבל לא רק... יש לי בבית תשתית הוט עם firebox שמשמש כמודם אבל במצב של גשר. הנתב הוא שלי tplink wr1043nd גיליתי היום שבכל פעם שיש התנתקות כזאת נרשמות חמש שורות בקובץ הלוג של הנתב שהם: DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 11 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:lease host name not found 10 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Recv DISCOVER from 90:F6:52:0B:3C:12 9 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 8 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:le…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם... מאז שקניתי מחשב חדש, והתקנתי אינטרנט מהיר, הוא מתנתק בשעות מסויימות בלי שום סיבה... אני משערת שזה טעות שעשיתי בזמן ההתקנה... מה עושים עם זה, ואיך משנים את זה? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האתר מוגדר כדף הבית שלי, כל פעם שאני גולש ממנו לאתר אחד, אני רואה שהדפדפן עדיין שומר על בין 3 ל-5 חיבורים (פורט 80) לשרתים שאני מניח שייכים להם בכתובת: Dns resolved a212-199-29-14.deploy.akamitechnologies.com to 208.73.212.12 איזו סיבה יכולה להיות לאתר חדשותי לשמור איתי על קשר לאחר שיצאתי מהאתר?

12. רציתי להגיד לכם שהוא פשוט מודם מצויין samsung מחירו עכשיו כחצי מחיר 239 שקלים

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. מה שכתוב בכותרת ניסיתי להתחבר מחדש עדיין נשאר על אותו IP יש לציין שהדבר לא קרה לי בעבר מעולם תמיד ניתקתי וחיברתי מחדש אחרי 2 דקות והIP התחלף , עכשיו כבר לא וניסיתי יותר זמן ועדיין לא עבד יש לציין שנראה לי שנפלתי על טווח IP מיוחד , מתחיל ב 85.130 יש למישהו מושג?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום רב. לפני חודש, באמצעות גוגל apps, רכשתי דומיין. עד פה, הכל טוב. הבעיה: אני רוצה להקים אתר על אותו דומיין (כמובן), אבל לא מצליח להבין איך לגשת לניהול האתר. ממי רכשה גוגל את הדומיין? האם גוגל היא רשמת של דומיינים? נדמה לי שלא, ולכן הנחתי שהיא רכשה את הדומיין עבורי מחברת GoDaddy. כאמור, אין לי מושג איך לבנות אתר על דומיין זה. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  16. בזב"ל + בזב"ל בינלאומי כל מה שקשור לסטרימיניג באינטרנט: twitch, youtube, liveleak etc בכל אחד מהם זה פשוט סיוט בלתי נסבל להשיג באפר והרבה פעמים הוא בכלל לא נוצר וצריך לעשות ריסט לדף

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  17. לאחרונה אני נכנס להרבה אתרים והאקספלורר נותן לי ישר את ההודעה:" The page cannot be displayed " עם המסך הלבן המעצבן. אני מדבר על אתרים גדולים, וואלה, פנדה, זיגזג. בהתחלה חשבתי שאולי זה הוירוס החדש שתוקף הרבה שרתים אבל עכשיוו אני מתחיל לחשוד... עוד מישהוא נתקל במקרים כאלו? או שאני היחיד? *חשוב לציין שאני מאחורי פיירוול שחוסמת קוקיס. תודה רבה!!, יאיר.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כבר שבוע שלם אני חש איטיות ממש כבדה בחבילת האינטרנט שלי: ספק: אינטרנט זהב. תשתית: כבלים. חבילה: 1.5MB DOWN/16KB UP עשיתי בדיקת מהירות באתר של זהב, ושם ראיתי שאני מוריד על 73KB ואפילו פחות מזה, במקום על 187KB. וזה בכלל מהאתר של הספק, כך שמקור הבדיקה הוא בטוח לגמרי. אז התקשרתי לאינטרנט זהב אתמול ב7 בערב והם אמרו לי שיש לספק שלהם כרגע תקלה עם הכבלים, ובגלל זה כל המשתמשים מקבלים איטיות כמו שלי. אבל זה מאוד מוזר שאני לא רואה אף אחד בשום אתר ישראלי שאני בו שמתלונן על האיטיות הזאת (בתנאי שהוא מחובר בכבלים ואינטרנט זהב כמובן). אז בעצם אני שואל פה את כל מי שמחוברים לכבלים דרך אינטרנט זהב, חשתם איזה שהיא איטיות ענקית בגלישה/הורדה/העלאה וכו'?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  20. שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אני וחבר שלי בונים אתר האם שנינו יכולים באותו זמן לעלות קבצים משני מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לאחר שנתיים שיש ברשותי מודם מסוג ECI 270 ולאחר תקלות חוזרות ונשנות בזק הואילו בטובם להחליף לי את המודם והם נתנו לי אפשרות לבחור בין 3 מודמים של חברות שונות. ECI 312 אלקטל 510 ואייסטק 600 (משהו כזה) מה עדיף??? תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  23. סוף סוף שיכנעתי את הורים שלי לADSL ועכשיו אני צריך לדעת איפה הכי זול משתלם ומהיר בבקשה וגם לדעת על מה אני בדיוק משלם כמו התקנה של טכנאי איזה מודם לקחת ולמה ( לא USB יש לי כרטיס שת שאני משיג בחינם מחבר של 3COM ) ואגב יש לי YES ואני מעוניין בחבילה של O.5 MB.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.