עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני יודע שיש אפשרות להשתמש בכבל רשת מצולב כדי לחבר 2 מחשבים בצורה קווית השאלה שלי אם יש דרך אחרת בצורה חוטית לחבר בין 2 מחשבים כגון כבל USB מיוחד או כבל אחר? (יש לי רק חיבור רשת אחד והוא מקושר לראטור ולא הייתי רוצה להוציא אותו כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בצורה חוטית כדי להשיג מהירות העתקה בהרבה יותר גובהה מאלחוטי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. עברתי לפני חודש לתשתית של בזק ולקחתי את החבילה של ה8 מגה הורדה על 800 ק''ב העלה ואני חושב שאני לא מקבל אפילו חצי מזה מבחינת העלאה שאני בדוק ב SPEEDTEST אז אני רואה 0.72 מגה אז זה עוד איכשהו בסדר והורדה זה מראה לי במקרה הטוב 3.5 מגה ניסיתי לסגור את כל המחשבים ברשת ולסגור את הטורנט וכל השטיות האלה ואני מוריד במקרה הכי טוב על 400 ק''ב. ששאלתי את בזק הם ישר אומרים לי שהכל בסדר ושככה זה צריך להיות ובאתר של הנוכלים האלה הם אומרים ש8 מגה צריך להוריד על 1000 ק''ב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מה המצב אנשים?? לאחר בדיקה קטנה ראיתי שיש שני דגמים של המודם של מוטורולה (כבלים) האמת שלושה אבל השלישי ישן מאוד... ועכשיו שאלתי היא מה כדאי SB4101 או SB4200 תענו בבקשה רק אנשים שמבינים לא סתם תשובות כמו "זה יותר חדש אז זה יותר טוב" אם זה משנה אני עכשיו אם ה usb בדרך למעבר לכרטיס רשת.. אל תגידו לי מה החסרונות וההתרונות את זה אני כבר יודע פשוט אני עובר ללינוקס ועדיף שם שהאינטרנט יהיה מחובר בכרטיס רשת.. אבל זה לפרום אחר תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. זה מחליף ראוטר או מחליף רק כרטיס רשת?

5. אני לא זוכר אם עניתם לי על זה פעם אם אתם מכירים מדריך טוב להסבר על התקנה אשמח לקישור יש גם כבל בקיר ואני לא יודע אם הוא תקין או לא כי זה לא עבד בזמנו אבל אין בעיה לבדוק את המגדיל בלי כבל נכון? תודה...!

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  6. כלומר לנתק את הראוטר...

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי כרגע 96 קיי upload ורציתי לדעת אם אני אשדרג את החבילה האם אקבל פינגים יותר טובים תודה רבה מראש

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. איך הוא בכלל יודע לאן להתקשר, אני רק מקיש שם וסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי רצית לדעת אם Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 תומך בכניסה של ADSL וכמו כן רצית לדעת אם החנות הזאת אמינה מכדאי לקנות את ההאב :s05: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=150&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=0 ושאלה קטנה נוספת - האם יש למישהו את האב הזה...אם כן, אז תוכל לומר לי מה אתם חושבים עליו (כמו ,אם היה לכם המון בעיות איתו או משהו כזה)..... תודה מראש למי שיעזור לי.....

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. איך מתקינים רשת ביתית ??????( windows xp home edition ) למרות שהיה לי לפני כמה ימים אבל אני לא יודע למה במחשב השני הפסיק לעבוד האינטרנט תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. יש לי איטיות נוראית באינטרנט שהתחילה משעות אחר הצהריים, שכדאי לוודא שהיא לא נובעת מהמחשב, עשיתי בדיקת מהירות הורדה וגלישה על שני מחשבים שונים כשכל אחד מחובר לחוד למודם. בדיקת מהירות של התשתית תקינה, של הספק לא, ולמרות הכל הם לא מוצאים פתרון או מוכנים לקחת אחריות לבנתיים. התומך הציע לי לצלם כמה דברים ולשלוח להם באימייל, אבל קודם אם מישהו יכול לעזור לי, לא הבנתי בדיוק מה התוצאה שיצאה בבדיקה של ה-NETSTAT! אני חושב שהמספר שיצא שם הוא כתובת האיפי לבדיקת מהירות הורדה של הכבלים, מה שעשיתי לפני שעתיים ואחרי זה מחשב כובה והופעל מחדש כמה פעמים... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. אני יודע שיש פה אחד או שניים מעובדי בזק, במוקד התמיכה הטכנית בת"א. עבדתי שם ב-2006, ואני צריך טופס 106 לביטוח לאומי. למישהו יש את המספר של המזכירות אולי? אלה שנמצאות בקומה ראשונה, בסוף המסדרון (אם לא השתנה). הייתי נוסע לשם לרחוב הרצל בעצמי, אבל אני נמצא שבוע בדרום הארץ, ואין לי אפשרות כרגע. מעדיף לבדוק איתם טלפונית עד אז. ב-166, אחד הנציגים הסכים לתת לי את המספר שלהם, אבל הוא נותן צליל תפוס כל הזמן!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. עכשיו בלי קללות ובלי האדיוט ההוא. האם כתובת הMAC של המחשב נשארת בLOG של הראוטר ואפשר לאתר לפי זה? אין לי שמץ של מושג מה הולך שם בפנים והייתי רוצה לדעת.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. אם נגמר לי האחריות על הראוטר EDIMAX 6104K-BR מה עושים? הראוטר לא תקין,שיש עומס הוא מנתק תאינטרנט...(שהאיימול פועל)... נגמרה האחריות לפני שנה..יש מה לעשות? או רק אם החנות שממנה קניתי נותנת אחריות אחרת ממה שכתוב על המדבקה? כמה זמן זה אחריות יצרן על הראוטר ? אולי לכל החיים ואני לא יודע ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. בשביל מה להם לנסות להתחבר דרך פורטים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אחרי שהתיאשתי מניתוקים אין סופיים של שני ראוטירם חדשים של D-LINK 2760U אני צריך להחליט מה לקחת NETGEAR VVG2000 or DGN834 http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx מה דעתכם? מה לבקש?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. בעיקרון אני יודע איך הכל ברשת מתחיל (ה-IP) רק הסוף חסר לי. יש אפשרות לדעת ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הנושא הזה ממש מסובך בשבילי. כדאי פשוט להתקשר לספק אינטרנט [012] ולהגיד להם את זה? או לקנות כל דבר באופן אישי בלי בכלל לדבר עם 012? תודה מראש, עידן.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  22. יש לך אנטנטר מהיר דרך הכבלים, אני לא מחובר ברשת או משהו כזה זה הגיוני מספר החייגנים שיש פה? תודה רבה! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אמרו שאפשר ליראות את הסרט שיורד בזמן שהוא יורדד - מערכת Preview מקצועית ומהירה אשר מולבשת על האימיול ומאפשרת צפייה מהירה ונוחה בקטע מקובץ הוידאו בזמן ההורדה. איך אני עושה את זה? ומה הדפדפן הכי טוב שיש?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by langa,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  25. חיברתי את שני המחשבים שלי בבית בכבל והם מחוברים הכל טוב ויפה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם אבלללל אני מדליק את המחשב שלי פה (הראשי) ואז ישר המחשב השני גם נידלק אמאלהההה מישהו יודע מה עושים?? זה כמו רוח רפאים שמדליקה את המחשב חחחחחחח

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.