עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה שאני נכנס לאתרים ולא נפתחים כל התמונות ובמקומם מופיעים איקסים איך אני פותר את הבעיה הזאת? :-\

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  2. אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה בדיוק אני צריך לעשות? לרוב הם לא עונים בתמיכה הטכנית לכן שואל כאן אנשים ייעצו לי לבדוק את הקבצים אבל אין לי מושג איך

4. Started by Shmoolik,

יש לי מת"ב , כבלים , 012 , חבילה של 750. למשל ב FIFA 2003 , אני יכול לארח משחקים נגיד לאנשים עם ADSL , אבל חבר שלי עם כבלים שנמצא באותה חברה כמוני , אז אני לא יכול לארח , וגם הוא לא . זה פשוט לא מתחבר אחד לשני... למישהו יש פיתרון ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Shmoolik,

זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by DJO,

בקשר לשרתי משחק, ברור ששרתים בישראל יהיו הכי מהירים אבל אם אני רוצה לשחק בחו"ל, באיזה יבשת כדאי לי לבחור? וכנ"ל לגבי בטלנט, יש שם כמה אפשרויות, אסיה, אירופה, ארה"ב מערב, ארה"ב מזרח.. תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום, אני משתמש בפיירוול Sygate (ישן אבל רגיל אליו) והוא עושה את עבודתו נאמנה בכל אתר חוץ מכמה איזורים באתרים מסויימים שהוא חוסם גישה ללא סיבה. בדקתי בהגדרות ואין שום איזכור לחסימה. מה שמאפשר גישה זה הוספת כלל מיוחד שנותן לכתובת הראוטר (10.0.0.138) גישה בלתי מוגבלת (IN ו-OUT), ואז אין חסימה והכל תקין. השאלה היא האם זה נכון לעשות זאת מבחינת אבטחה (האם זה לא בעצם מבטל את הפיירוול לחלוטין...)?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Cheif,

תקן N יאושר באופן סופי, ככל הנראה בסוף ספטמבר. אם כך יקרה, הדבר מהווה הקדמה של כ-4 חודשים בלוחות הזמנים.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by shon,

קראתי ת'רדים של אחרים בנושא אבל אני עדיין לא יודע איך לאשר את הפורטים של האימיול בראוטר שלי אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by clix,

צהריים טובים(: קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל ויש לי איתו כמה בעיות קטנות: לפעמים הוא לא טוען אתרים עד הסוף(לא אתרים ספציפיים) ולעיתים קרובות הוא מסנן על דעת עצמו הודעות במסנג'ר. אגב,זה קורה גם בגלישה חוטית וגם בגלישה אלחוטית(לא יודע אם קשור,אבל ציינתי בכל זאת..) תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by samii,

שלום לכולם. הבנתי שיש תוכנה מיוחדת או אולי מכשיר שמחברים לרשת (סגורה פנימית) והי בודקת איפה יש דיליי וניתוקים - מישהו יודע על זה משהו?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by gkman,

שלום לכולם. הורדתי תוכנה בשם easy WIFI radar - שממה שהבנתי אמורה לאתר את הכיוון ממנו מגיע אות הWIFI. בכל מקרה היא ממש לא עוזרת - היא לא החלטית לגבי מיקום האות והיא גם קופאת הרבה. יש תוכנה אחרת שעושה את זה? כי אני מנסה למצוא את המיקום הכי טוב להניח את המחשב (הוא נייח) בביניין ציבורי עם רשת אינטרנט אלחוטית וקצת מסובך להתחיל להזיז את המחשב ממקום למקום כדי למצוא את המיקום הכי טוב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by איילה,

היי, רציתי לברר האם למחשבים ניידים יש כתובת איי פי? אולי קודם כל מה זה כתובת איי פי - בהסבר לאנשים שלא מבינים במחשבים - האם מקבלים אותה כאשר נירשמים לאינטרנט? או שהיא בילד אין כאשר רוכשים את המחשב? ואם האינטרנט הינו פיראטי - כמו במסעדה למשל - לקוח קנה מחשב חדש ועכשיו יושב במסעדה עם הלפ טופ שלו - האם ניתן לעקוב אחריו? האם יש לו כתובת איי פי? תודה מראש על תשובות בשפה פשוטה

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by ohadico,

שלום, יש לי חנות באינטרנט וכבר פעם שלישית שעקצו אותי.. פעם ראושנה זה היה ב800 שקל פעם שנייה ב1100 שקל ופעם שלישית ב1450 שקל. פעמיים הפסדתי כסף וחוייבתי ע"י חברת האשראי ועכשיו אני לא מוכן לוותר. אז ככה במקרה האחרון שלחתי את החבילה ע"י דואר אקספרס וכנראה היה פה תיאום מראש עם המספר טלפון ומישהו אחר קיבל את החבילה. עכשיו יש לי את הכתובת והכל של הבן אדם שלא מכחיש שהכרטיס אשראי הזה שלו רק מה שהוא אומר זה שלא גנבו לו את האשראי אז איך יכול להיות שאם לא גנבו לו את הכרטיס אשראי ולא את הארנק ולא את הת.ז. אז למישהו יש את הפרטים שלו ולמה שמישהו שרוצה לגנות פה כמה מוצרים ירצה שזה ישלח דווקא לכתובת האמיתית של אותו בן אדם.. הרי הכתובת תואמת את פרטי האשראי במדיוק רק הבן אדם טוען שזה לא הו…

• 9 תגובות
    • 69.3k צפיות
  15. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, לפני מספר ימים הוחלף לי מתאם השיחות של 012 ובהגדרת המתאם הנציג שינה לי את הכתובת של הנתב הפרטי שלי, מהכתובת שהיה עם המתאם הישן. עכשיו 012 מסרבים לתת לי את הכתובת הנוכחית של הראור הפרטי שלי. כתובת הנתב החדש : 192.168.100.1 איך אני יכול לגלות את הכתובת החדשה של הראוטר? בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by NIVs,

גנבו לי את הלפטפופ והתוכנת יוטורנט מותקנת בו. אם אותו אדם יכנס יכנס לאינטרנט ואני יידע תכתובת אייפי שלו אני יכול לתת אותה למישו שייאתר לי אותה?

• 7 תגובות
    • 20k צפיות
  17. Started by Dr. David,

האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by kong5,

אפשרי לאתר מיקום של כתובת אייפי בישראל? לא מיקום מדויק אלה רק עיר.

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי 2 רשתות את הסיסמא של ה2.4 אני יודע אבל של ה5 לא יש איזה דרך לדעת דרך ההגדרות של הראוטר או משהו ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. האם יש תוכנה טובה המציגה על המסך את כל הרשתות האלחוטיות הזמינות באיזור בו אני נמצא ? הדרישה היא שהתוכנה תציג רשימה של כל הרשתות האלחוטיות שהיא מזהה באוויר, ולצד כל רשת היא תציין את פרטיה (שם הרשת, סוג האבטחה וכו')

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה

22. היי איך אני יודע אם הנתב של עובד בfull duplex אם הוא לא תומך ואני ישנה בכרטיס רשת ל full אז הרשת לא תעבוד או פשוט תהיה ב half ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by F430,

אם אתם יכולים תעשהו את זה בצורה הזאת 10.0.0.138>ואז לאיפה להכנס

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.