עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by stingeR-,

כמו שאומרת הכותרת , איך אני פותח FTP כדי לא לעשות שיתוף...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dt,

שלום לכולם, חיברתי שני מחשבים לרשת משותפת עם שני כרטיסים רשת וכבל מוצלב. אני לא מצליח לעשות PING ממחשב אחד לשני. בחלון בXP של מחשבים שביחד באותה WORKGROUP רואים את שניהם! אבל כאשר עושים PING, באחד פשוט יש HOST UNREUCHABLE ובשני זה מוצא את הIP אבל כל הPACKETS LOST. עשיתי פעם IP קבוע, פעם לא משנה, גם עשיתי עם דיסק לרשת ושום דבר לא עבד. יכול להיות שכבל או אחד מהכרטיסי רשת דפוק? מה לעשות? :-[

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yarin5220,

אהלן חברים וסוף שבוע מצויין .. אז כה אני יתחיל במה היה לי ואיך אני עושה את זה בנתב החדש .. היה לי ראוטר של בזק נטגר v v g 2000 משהו כזה .. בכללי אני יציין לפני הכל שהממשק של נטגר פשוט מעולה ומובן בכל הפרמטרים!! אז ככה היה לי אותו ועוד ראוטר של נטגר אבל היותר קטן לא ממש זוכר את הדגם אולי 2200 .. בקיצור עשיתי לפי המדרךי הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עד שהצלחתי וואאאאללה .. האינטרנט היה עובד מצויין .. מיותר לציין שבכל הבית שלי היה אינטרנט וכן יש לי חדרים מאוד מאוד מרוחקים מהראוטר הראשון ותמיד קלט על פס אחד אפילו לפעמים לא היה נמצא .. בקיצור הכל היה מושלם עד שיום אחד הראוטר הראשי פשוט התקלקל והפסיק לעבוד ואהבתי אותו מאוד הוא היה ר…

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by oded6188,

אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי ב WPA2... הבעיה היא שווינדוס XP (שמותקן על המחשבים) לא תומך ב WPA2... יש איזה עידכון או משהו שיעזור לי? ניכנסתי לראוטר וביטלתי את ה Broadcast SSID... קראתי שזה טוב שהשם של הרשת לא מופץ באוויר... אבל עכשיו גם אני לא מצליח למצוא את הרשת... אז מה יצא?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. 1. איזה כבלים אני צריך ומהם ההגדרות בשביל לעשות רשת עם סווטיצ' בין 2 מחשבים ומודם אדסל פרו ? 2. איזה כבל מקבלים עם האדסל ? 3. איך מזהים בין כבל מוצלב לרגיל ? 4. אם אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים... אבל שהמודם אדסל יהיה מחובר לאחר המחשבים ולא לסוויטצ'... זה אפשרי שיתוף אינטרנט ככה ? ואם כן... אז איך ? מה ההגדרות ? כבלים וכו'. 5. איך הסווטיצ' GENIUS SWITVH 8 PORT 10/100 ? 6. איך משתפים תיקייה, מדפסת, כונן וכו' ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

תראו את הפינג.. ההורדה בסדר.. וההעלאה מעלה לי בערך עד חצי הבדיקה על 0.5 כמו שצריך ואז פתאום נופל לזה ונשאר על זה יציב עד סוף הבדיקה.. מחובר עם SIEMENS SL2-141 גם בטורנטים אני מעלה קבוע על 48 KB לשניה (מתוך הגבלה שלי) ולפעמים יש לי נפילות מהירות אפילו עד שהמהירות העלאה מתאפסת לגמרי.. ואז אחרי כמה שניות חוזרת לטפס ל48KB... עכשיו אני מעלה על פחות.. יש מספיק מקורות שיורידו ממני. ממה זה יכול לנבוע ולמי לפנות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, אני רוצה לבדוק את תקינות/מהירות הרשת שלי בין שני מחשבים. האם יש תוכנה שבודקת את זה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Dordahan2,

אני נימצא כרגע במוצב שעשוי מבטון יש מקומות שיש קליטה סלולרית וברו המוצב אין בגלל שהוא עשוי כולו מבטון ... קראתי באינטרנט על רפיטרים כאלה ואחרים אבל אין לי מושג איזה אני צריך ... אולי אפשר איזה אנטנה במקום רפיטר משו שיהיה זול וקל להתקנה ותפעול יש לי מכשיר אייפון 4s... יש לנו במוצב גם צלחת לווין של יס ככה שאולי אפשר דרך זה לחבר אינטרנט או כל דבר כזה או אחר ... אני אשמח לדעת עם יש לכם פתרונות מה לעשות כדי שיהיה קליטה של 3g בחדר ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן, נכנסתי לא מזמן לדירה חדשה, והבעל בית, שגר בקומה אחרונה, פירגן לי ונתן לי את הסיסמא לרשת האלחוטית שלו. העניין הוא שאני קולט את הרשת רק בחלק אחד של הבית(במרפסת) קראתי בפורומים וקראתי גם בגוגל קצת על חיזוק אות אלחוטי בעזרת repeater שצריך להיות מחובר רק לחשמל, וזה נשמע כמו פיתרון מצויין. אבל עלו לי כמה שאלות - אני צריך רק להגדיר אותו חד פעמית על ידי הלפטופ שלי כדי שהוא יחזק את הרשת של השכן, או שאני צריך להתעסק גם עם הנתב האלחוטי שלו ? איזה מכשירים מומלצים \ האם אתם חושבים שזה יהיה פתרון מוצלח? אני מעוניין לחזק את האות בלי לגעת פיזית בציוד שלו.. אשמח לעזרה, תודה !

• 9 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by Ben123,

אם אני הופך ALCATEL לפרו המהירות תגדל?? אם לא איך עושים את זה כי אני זוכר שהיה מדריך לזה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  11. שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בשרת? לקוח - WIN98(מהדורה ראשונה), שרת - XP PRO

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Pika007,

דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  14. שלום, יש לי בבית אינטרנט של 12 מגה, כל המחשבים עד כה היו נייחים ומוחברים דרך כבל רשת. אך כיום יש לאחותי מחשב נייד (פוזה) והיא רוצה גם אינטרנט אלחוטי. העניין הוא שאין טעם הרי להחליף את המודם+סוויץ שמשרתים אותי נאמנה לחיבור אלחוטי, אבל עם זאת מה כדאי לעשות\לקנות על מנת שאני יוכל לחבר לאחותי אינטרנט אלחוטי, וכמו כן לאייפון 4 שיבוא עלי לטובה במהרה בעתיד הקרוב? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AlexaRR,

לפני שנה בערך, לאחר כמות הבעיות והיציבות עם התשתית/הראוטר של הוט, חפשתי אפשרות להשתמש ברוטר פרטי. במקום לקנות ראוטר פשוט וזול רציתי לוודא שלא יהיו יותר בעיות יציבות עקב שימוש כבד בבית. בסופו של דבר קניתי ראוטר מחברה שקוראים לי ubiquiti הנקרא Unifi Dream Machine Pro https://store.ui.com/collections/unifi-network-unifi-os-consoles/products/udm-pro מאז שחיברתי אותו לא הייתי צריכה יותר להתקשר להוט כדי להתלוננן על יציבות האינטרנט. לפני שבוע בערך, בזק התחילה לפרוש את תשתית הפייבר שלהם באזור שלי והתחלתי לחקור את האפשרות להתחבר לתשתית שלהם עם הראוטר שלי (יש לו כניסתwan sfp/sfp+ בצד ימין) האם אני חייבת לקנות את הרסיב sfp מבזק או…

16. שלום לכולם. יש לי את הנתב הנ"ל מחובר למחשב הנייח בחדר המחשב. יש לי גם לפטופ שממוקם לרוב בסלון. אמנם יש קיר בינהם אבל המרחק הוא של כ-5-6 מטרים בינהם. אין לי בעיות מיוחדות עם האינטרנט באופן כללי בנייח. אין לי בעיות עם הלפטופ כאשר הוא מחובר דרך נקודת גישה אישית של האייפון. לעומת זאת, כאשר הלפטופ (פוג'יטסו כפול ליבה וחמוד) מחובר דרך הרשת האלחוטית הוא לא מצליח לגלוש בצורה סבירה: ניתוקים ואיטיות מחרידה. שיתוף קבצים ברשת (מהנייח לנייד) קורה במהירות אפסית. פרטים נוספים: הרשת על תקן N (הנייד תומך כמובן). אני מקבל סיגנל טוב עד מצויין. ניסיתי אפילו פעם להושיב את הלפטופ על הראוטר ועדיין זה לא זז. הרשת מאובטחת ב WPA2 עם ססמה באורך של 13 תווים. אף מחשב נוסף לא מחובר (להוציא אייפון של…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by patch,

הי, אני משתמש בטריפל של סלקום, וקניתי Archer C7 שיהיה הראוטר וה AP שלי, וכן קניתי את ה W9970 שיחליף את הNETBOX כמודם. הבעיה היא שעכשיו אני זקוק גם לקו הטלפון שמסופק ע"י סלקום. בNETBOX קו הטלפון מתחבר לפורט שונה מאשר קו הDSL, ב W9970 יש רק פורט לDSL. כמו כן, כשניסיתי לחבר רק את הטלפון ל NETBOX (ולהשאיר את ה DSL ב W9970) הקו טלפון לא הסתנכרן. כשניסיתי לחבר את הטלפון וה DSK יחד לאותו פורט ב W9970 הקו טלפון לא עבד.... מישהו מכיר/חווה קונפיגוקציה דומה? יכול לתת לי הסבר על קו הטלפון ומה נדרש כדי להפעילו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

לקוחה שלי נכנסה לאינטרנט ופתאום "בום" הודעה של בזק בינלאומי "יש לך וירוסים במחשב שפוגעים בלקוחות שלנו" אם לא תנקה אותם ננתק אותך מהשרת ... עכשיו הייתי בטוח שזה קובץ ריגול אבל לא ! זאת באמת הודעה של בזק בינלאומי .. השאלה היא כזאת אם ההודעה נשלחה מסיבה של אי יכולת מתן שירות של גלישה נורמלית שהרי בזק בינלאומי היא לא ממש מהמשובחות שיש והם מקדימים תרופה למכה שאם הלקוח יתלונן על איטיות ..( יש להם פס רוחב קטן יחסית למאגר הלקוחות שלהם מה שגורם לאיטיות ותקיעה של אתרים שלא נדבר על ה DOWNLOAD המוגבל ) או ש...מחשב מוכה וירוסים שנמצא על שרת של ספק מסויים מסוגל להדביק את שאר המחשבים שנמצאים על אותו שרת ?

19. Started by chap123,

קיבלתי את הראוטר מודם מהחברה והוא תומך בתקן N. עכשיו המחשב הבייתי שלי נמצא בממד והוא כרגע מחובר קווית לראוטר שנמצא בכלל בסלון (המיסוך של הממד כל כך גבוה שקשה לאותות של הראוטר להגיע לחמשב באופן שותף). אני לא כל כך מבין בתקן N החדש הזה של ה 74 מגה ביט בשנייה אבל האם אני צריך להחליף כרטיס רשת לאלחוטי / קווי שתומך בתקן 802.11n ? הבנתי מתגובות שראיתי (וגם הסתכלתי על המחירים באינטרנט) שכרטיסי הרשת האלחוטיים יקרים יחסית לתועלת שלהם והשידור לא כזה חזק לעומת אלה שבתקן 802.11g תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. לדוגמא חצי מגה לעומת 2.5 מגה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני רוצה לעשות הגדלת טווח ומצאתי באפשריות של הראוטר רק BRIDGE וזה לא מספיק לפי מה שהבנתי צריך WDS.. אז מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ag43,

משום מה דווקא בתוכנת BITCOMET הפורט שלי תמיד חסום (במקרה הטוב) או UNKNOWN (במקרה הרע), EMULE ותוכנות אחרות מקבלות HIGH ID ורק ITCOMET עושה בעיות. הבעיה אינה בפיירוול. אני משתמש במתאם של 012 לחלוקת קו ואינטרנט על אותו חיבור. יש למישהו מושג מה הבעיה. אגב, בניגוד לתלונות ששמעתי עד עכשיו על 012, רוב הטורנטים שניסיתי (ולאו דווקא חדשים או מלאי SEEDERS) רצו לי תוך דקה על 190KB (מקסימום רוחב פס) ונשארו כך עד הסוף. יש מספר טורנטים שלא מוכנים אפילו להתחבר (ובמחשבים אחרים על רשת אחרת הם כן עובדים), לדעתי בגלל שהפורט האזנה שלי חסום.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by yair23,

שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם XP ומחשב נייח עם ויסטה .. עד היום הם היו מחוברים עם כבל רשת.. כאשר המודם כבלים TERAYON TJ 715 מחובר למחשב הנייח עם הויסטה .. והנייד מתחבר לאינטרנט דרך הנייח.. את הנייח אני רוצה להעביר לחדר אחר, כדאי לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח ואת המודם לחבר לנייד ושהנייח יתחבר דרכו ? או לקנות גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי לנייח ? מה יותר מאובטח ? 1. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות ? משהו שלא יעשה בעיות תאימות מבחינת דרייברים וכו' עם ויסטה ? 2. איזה נתב כדאי לי לקנות (לא יודע כמה נתב עולה אז תנו הצעות אם תוכלו, רק לא משהו יקר מדי) ושוב משהו שלא יעשה בעיות עם ויסטה ושיהיה מאובטח... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט הIP שלי לא משתנה איך אני יכול לעשות שהוא כן ישתנה בכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?

• 9 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.