עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Fighter,

שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by abarbotel,

אני גולש דרך ראוטר של אדימקס לא היו לי בעיות בעבר ביצירת שיתוף קבצים אבל פתאום עכשיו אני לא מצליח לראות את המחשב של אחי בשיתוף שם קבוצת העבודה שלנו הוא זהה והגדרתי אצל אחי שיתוף קבצים ואני עדיין לא רואה את הכונן שלו יש לציין ששנינו מצליחים לגלוש באינטרנט בעזרת הראוטר רק שהוא מחובר אלחוטית ואני ישירות עם כבל מה הבבעייה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lizer21,

שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי בנוסף לwrt54gl שלי את dlink 2650u מבזק(כשעברתי תשתית). חשבתי להשתמש בwrt54gl כ- Repeater bridge שיגביר את האות של הראוטר מבזק - עשיתי זאת באחד המחשבים בבית(שצריך אות חזק - הוא מזרים סרטים) וחיברתי את המחשב בכבל רשת לWRT.. עכשיו, השאלה שלי - האם למרות שהמחשב מחובר בכבל רשת לראוטר , האות עדיין מוגבר? למרות שהוא לא קולט את האות המחודש בWiFi? ולמרות שהגדרת את הvirtual wireless network שלא תשדר - הראוטר עדיין משדר וניתן להתחבר אליו! מדוע? אני משתמש בfirmware של DD-WRT 2.4 - - תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NadavAfuta,

http://it.themarker.com/tmit/article/6952 כתבה מעניינת ביותר, תקראו. כמובן, שבמדינה הזאת, שום דבר לא ישתנה, בטח ובטח שלא קו תת ימי חדש . עריכה: רגע רגע, או שאולי כן? (ב10 שנים הקרובות) http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531 "בעקבות הביקושים הכבדים: בזק בינ"ל בוחנת הנחת כבל תת-ימי שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט באירופה"

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by adiga,

רציתי לשאול אם מישהו יודע על חומרה שאפשר לחבר לכניסת רשת שתהפוך אותו ל- WIFI. אני יודע שיש ברידג'ים למינהם שניתן לחבר כמו http://www.amazon.com/D-Link-DWL-G810-Ethernet-Wireless-Adapter/dp/B0000CEPCH אבל אני רוצה לדעת אם יש איזשהו דונגל שניתן יהיה לחבר לכניסת רשת במקום הקופסאות הקיימות (מטעמי אסתטיקה).

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. עשיתי היום בחיבור ללא חייגן 12M רבל בפועל באתר של הוט המחשת מהירות אני מקבל רק 8MB.. ההעלאה בסדר. מה זה יכול להיות? אולי זה קשור לווינדוס 7 צריך עידכון או משהו לא יודע. עריכה: הראוטר הוא הבעיה שאני מחבר ישירות אני מקבל 12 אבל עם הראוטר רק 8 מה יכול להיות? הראוטר מראה לי שהחיבור הוא 54MB אבל בפועל הוא לא מגיע קרוב אפילו כמו שאמרתי. הראוטר הוא WBR 3406TX של LEVEL ONE מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ohadico,

שלום, יש לי חנות באינטרנט וכבר פעם שלישית שעקצו אותי.. פעם ראושנה זה היה ב800 שקל פעם שנייה ב1100 שקל ופעם שלישית ב1450 שקל. פעמיים הפסדתי כסף וחוייבתי ע"י חברת האשראי ועכשיו אני לא מוכן לוותר. אז ככה במקרה האחרון שלחתי את החבילה ע"י דואר אקספרס וכנראה היה פה תיאום מראש עם המספר טלפון ומישהו אחר קיבל את החבילה. עכשיו יש לי את הכתובת והכל של הבן אדם שלא מכחיש שהכרטיס אשראי הזה שלו רק מה שהוא אומר זה שלא גנבו לו את האשראי אז איך יכול להיות שאם לא גנבו לו את הכרטיס אשראי ולא את הארנק ולא את הת.ז. אז למישהו יש את הפרטים שלו ולמה שמישהו שרוצה לגנות פה כמה מוצרים ירצה שזה ישלח דווקא לכתובת האמיתית של אותו בן אדם.. הרי הכתובת תואמת את פרטי האשראי במדיוק רק הבן אדם טוען שזה לא הו…

• 9 תגובות
    • 69.3k צפיות
  10. היי תצורת הרשת שלי היא כזו- חיבורים פיזיים- NAS + Streamer (הNAS עם כ. רשת 1GIG, הסטרימר לא) + סוג מסוים של מערכת VOIP שנמצאת אצלי בניסוי חיבורים אלחוטיים- שני לפטופים, Wii, שני אייפודים ולפעמים עוד מכשיר או שניים כיום הכל מחובר למודם-ראוטר אלחוטי של בזק ואני מרגיש בבעיות ברשת- הזרמה בין הNAS לSTREAMER כנראה מכבידה על הראוטר ולכן מאיטה את הגלישה באינטרנט, מה שהוביל אותי לחפש ראוטר קצת יותר מוצלח. שקלתי ללכת לסוויץ' של GIGA בלבד וככה לעשות offload לתעבורה הקווית ולפתור את הבעיה, אך אני מעדיף שלא להכניס עוד רכיב לרשת הקיימת- אין לי ארון תקשורת וזה לא אסתטי במיוחד. אחרי ההקדמה הארוכה, לשאלות- 1) האם יש ראוטר "מוכח" (כמו הלינקסיס WRT) התומך בתקן G בלבדאך נותן 1GIG בקווי? 2) ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by crow3d,

פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא ‏Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Fighter,

שלום רכשתי לפני כמה זמן כרטיס רשת אלחוטי USB של kinamax שמשתמש בצ'יפסט של RALINK הורדתי את הדרייבר האחרון והתקנתי ודרך התוכנה של RALINK זה מזהה רשתות אני קולט בין 90% ל100% כוח, אז כוח זה לא הבעיה אבל אחרי שאני מתחבר לרשת (פתוחה כרגע בלי סיסמה) אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט אני משתמש בוינדוס 7 ואיפה שהחלון של הרשתות וכל זה יש ציורים של network ועוד משהו ואז אינטרנט, והכדור של האינטרנט פשוט חשוך כי זה לא יכול לגלוש מה הבעיה פה? יש לציין שמכשירים אחרים עם WIFI ומחשב אחר שיש לו דונגל אלחוטי אחר, כן מצליחים לגלוש על האינטרנט בלי בעיה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by yaniv83,

שלום חברים אני מחפש המלצה על מודם ראוטר שיכול לעבוד גם עם כבלים וגם עם בזק המכשיר צריך לכלול גם חיבור של 2 USB מכוון שאני רוצה לחבר מדפסת ודיסק חיצוני למשהו יש המלצה על מכשיר שתומך בנ"ל וגם קל להתקנה ברשת הוט + NETVISION? יניב

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by AmorphisM,

מטרה: גלישה עם מודם סלולרי ללא התחייבות במחשב הנייד שלי. האם אפשרי לפתוח (unlock) מודם סלולרי שהיה ברשת אורנג' (המודם הוא iCON 225), להכניס בו כרטיס SIM של סלקום ולשלם אך ורק על חבילת הגלישה? אם כן, אז איך עושים את זה? דרך אפשרית שמצאתי: http://www.dc-unlocker.com/buy/user_prices אם מישהו מבין את עניין הקרדיטים אני אשמח להסבר. ואני אשמח לרעיונות נוספים שלא חשבתי עליהם. תודה =)

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

כיום יש לי ראוטר של 3COM(הלבן עם ה2 אנטנות), אני רוצה להגדיל את הטווח. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה! אורי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by thebenjamin,

תראו את הפינג.. ההורדה בסדר.. וההעלאה מעלה לי בערך עד חצי הבדיקה על 0.5 כמו שצריך ואז פתאום נופל לזה ונשאר על זה יציב עד סוף הבדיקה.. מחובר עם SIEMENS SL2-141 גם בטורנטים אני מעלה קבוע על 48 KB לשניה (מתוך הגבלה שלי) ולפעמים יש לי נפילות מהירות אפילו עד שהמהירות העלאה מתאפסת לגמרי.. ואז אחרי כמה שניות חוזרת לטפס ל48KB... עכשיו אני מעלה על פחות.. יש מספיק מקורות שיורידו ממני. ממה זה יכול לנבוע ולמי לפנות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, שאלה כללית - איך אפשר לאבחן אם יש בעית התאמה בין נתב למודם, ואם יש - לאבחן מה בדיוק הבעיה? ספציפית - יש לי אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT), והנתב שלי הוא LevelOne WBR-6001 שאלה כללית נוספת - באופן כללי, האם בכלל בעיות התאמה כאלה נדירות? הייתי מצפה שמודמים ונתבים "יסתדרו" 100% רוב הזמן... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום. יש לי רשת של כמה מחשבים בבית. על אחד המחשבים מותקנת מערכת ההפעלה Vista Ultimate. אני מעוניין לשלוט במחשב זה דרך מחשב אחר שעליו מותקנת XP Pro SP3 - הכוונה לשליטה מלאה לגמרי (Remote Desktop). האם זה אפשרי? ואם כן - איך עושים זאת? ניסיתי כבר בעבר אך קפצה הודעה שאמרה שיש בעיה עם ה- Policies, או משהו כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Aner,

יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגיל אני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנו כמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייח מה אני צריך ת'כלס? המחשב בקומה העליונה הרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב) הנתב הזה מספק את הצרכים שלי? EDIMAX BR6204WG או שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג? http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10 תקנו אותי אם אני טועה, אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשת ואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?) ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by shayw,

אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by OfirLights,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בראוטר הנ"ל בשל מהירות ההעברה העצומה שלו. האם צריך רק אותו כדי להתחבר לאינטרנט או שגם צריך לקנות מודם? תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  23. שלום. ברשותי נתב sweex וזה כול המידע שיש לי עליו. המצב הוא שבערך כול חצי שעה החיבור מפסיק לתפקד למרות שהנתב מראה שהוא מחובר ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. auto reconnect מופעל אבל בגלל שהוא עצמו לא מזהה התנתקות זה לא יעיל. בלוג ישנה השורה שמופיעה אחרי שאני מתחבר בתור אדמין כדי להתחבר מחדש וזה הדבר היחיד שיש לי בקשר לתופעה L2TP:error=-212 זה והמון Unrecognized attempt blocked from ממגוון כתובות במגוון פורטים. היחידה שחוזרת על עצמה היא *.*.192.116 בפורט 15431 . יש למישהו כיוון?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.