רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת אל חוטית בבית ועכשיו השיתוף שהיה לי בין שני המחשבים נמחק עקב הפירמוט שביצעתי במחשבים האלו.. את האינטרנט התקנתי והכול אבל אני לא מצליח ליצור את השיתוף בין שתי המחשבים.. במחשב הזה הראשי יש ווינדוס XP ובשני יש 98 איך אני יכול ליצור את השיתוף שוב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר של D-LINK שירת אותי כראוי כבר כמה שנים, והוא מראה סימנים של גסיסה. (מדי פעם הוא נתקע) ניסיתי לשדרג את הקושחה ל: Firmware Version: 1.30WW אבל זה לא פתר את הבעיה, ואולי החמיר אותה. הראוטר מחובר ל-4 מחשבים בצורה קווית, ועוד 3-4 אלחוטיים. סה"כ הייתי דיי מרוצה מהראוטר, אבל, כאמור, הוא מסיים את החייו. השאלה, האם יש ראוטר ראוי שיכול להתמודד עם רשת עמוסה כזאת? האם יש ראוטר שמסוגל להתחבר ליותר מ-4 מחשבים במקביל ברשת הקווית? האם יש לאן להתקדם מראוטר כזה, או שעדיף לי לקנות כזה חדש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם השאלה שלי היא כזאת: כרגע יש לי מודם ALE 130 שסופק על ידי בזק אבל הבעיה היא שהוא לא נתמך בWIN 7 (שאליה אני רוצה לעבור בשבוע-שבועיים הבאים). אז אני נקעתי קצת כי אני לא מבין כלום בעניין הזה. איזה מודם אני צריך לקנות כדאי שיעבוד עם חיבור האינטרנט שלי (ADSL) + שיאפשר לי לעשות WIFI בבית. האם זה יתאים לי? http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 וגם אני יוכל ליצור חייגן בWINDOWS ולהיתחבר עם השם משתמש שלי והסיסמא ללא בעיות? + האם אני צריך כרטיס רשת בשביל אחד כזה? אם יש לכם המלצות אחרות כלשהם בבקשה רק מKSP אם אפשר, לא מחפש לחסוך 50 שקל או משהו רק בגלל חנות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בגדול מה הפלוסים של dd-wrt והאם יש סיכונים איתו . ואיך אני יוכל למצוא לראוטר (edimax br-6524n) שלי גרסה מתאימה ! בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שיש דבר כזה dual wan שאפשר לחבר אליו שני מודמים ואז זה "מגדיל" את קצב הגלישה שלי אז דבר ראשון רציתי המלצה על נתב כזה.. דבר שני יש נתב כזה שאני מחבר אליו שני מודמים (לדוגמא הוט ובזק) עכשיו כל מי שיתחבר רגיל יקבל גלישה רק דרך הוט אבל אם אתן כתובת ip ידנית אני יוכל לחבר את המחשב לרשת השניה (יגלוש דרך בזק) ושעדיין יהיה רשת בין שני המחשבים? השימוש הוא כזה במשרד אצלנו יש שני ספקים שונים (בעיה לחבר בניהם) הבעיה היא שיש לנו מדפסת רשת שמחוברת לרשת א' אני רוצה לחבר גם את המחשב שמחובר לרשת ב' למדפסת הזאת למדפסת אין יציאת USB (במדפסת הקודמת זה מה שעשיתי) אז חשבתי לחבר את שני…
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי כמה מכונות וירוטליות כדיי להתאמן עליהן,כל מיני שרתים ודומיינים,מחשבים רגילים גם בקיצור איך אני מחבר אותם לרשת ככה שלכל אחד יהיה אייפי והוא יעמוד "בפני עצמו" מול האינטרנט? כי מה שקורה כרגע זה כל פעם אנ ימכניס את השם מתשמש והסיסמא לש ה012 שלי למכונה ויטרטואלית ורק ככה מצליח להתחבר לרשת וכשאנ ימנסה על מכונה אחרת או אפילו על המחשב שלי זה רושם לי כמובן שהמשתמש תפוס מה הפתרון,אני בטוח שזה איזה משהו פשוט שלא עליתי עליו... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי YES ואני לא רוצה לעבור לכבלים. יש לי ADSL ונגמר לי המבצע של השנה, בנוסף אני עובר דירה ולכן.. השאלה. אפשר לעשות ADSL בלי קו טלפון? אפשר לעשות אינטרנט מהיר בכבלים יחד עם YES? מה עדיף??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד אפשר להגן ליתר ביטחון מפני פריצה? (לא שאני חושב שיש לי שכנים האקרים... אבל בכל זאת)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התוודעתי ל-USENET אבל יש כ"כ הרבה מבחר של ספקים שאני לא יודע במי לבחור.התקנתי את תוכנת ה-NEWSLEECHER ואני לא סגור על איזה ספק ללכת.כמובן שהכל בתשלום.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לנו 3 מחשבים בייתים + 1 LAPTOP. כרגע , ה3 מחוברים לצערי הרב בתשתית שאני שמתי לפני עידנים (9 שנים) של 10 מגהביט (4 גידים) , וחשבתי לשנות את זה ל8 גידים (100 מגהביט). העניין הוא שכשקניתי את המחשבים, היה כתוב שהכרטיס תומך ב10/100/100 מגהביט. השאלות הן: א.האם ואיך אני משתמש בגיגה ביט ? ב.במידה וזה כבל של 10 גידים (ואני יכול להשיג כאלה) , איזה מין שקע אני שם בקיר ואיזה ראש אני צריך לקנות ? ג.האם יש ראוטר ביתי שתומך בחיבורים כאלה בכלל ? ד.זה לא ממש קשור לגיגה ביט , אבל חשבתי שאולי הרשת 802N תעזור לי כי היא 300 מגהביט , השאלה אם היא HALF DUPLEX או FULL DUPLEX ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מגדיל טווח לבית שלי (בית קרקע עם 2 קומות). כמה שאלות: 1. האם אפשר להשתמש ב2 מגדילי טווח ומעלה או מומלץ רק 1 בבית? 2. האם מומלץ בכלל להשתמש במגדיל טווח או עדיף מוצר אחר לשיפור הקליטה האלחוטית בבית? 3. איזה מגדיל טווח מומלץ והאם הוא צריך תמיכה מיוחדת כלשהי? (יש לי ראוטר TD-W9980)
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום רב, סוף כל סוף קבלתי את המחשב החדש שלי אתמול (שהרכבתי בעזרת האתר שלכם, תודה רבה!), והתחלתי היום קצת עם הסידורים שלו. דבר ראשון כמובן שהייתי מאוד רוצה לעשות זה לחבר אותו לאינטרנט. יחד עם המחשב רכשתי כרטיס רשת אלחוטי מדגם - EDIMAX WIRELESS 802.11b/g/n NLITE PCI ADAPTER : EW-7711IN שהייתי בטוח אגב, יפתור לי את בעיית גישה לאינטרנט לחלוטין. כמובן שטעיתי ולא הכל ורוד, אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס נוכחתי לדעת שאיכות הקליטה נמוכה מאוד (כ-20%) ולא ניתן לגלוש באינטרנט בצורה סבירה. אפילו סירטונים ביוטוב מסרבים לפעול, שלא נדבר על זה שעם יש עומס במחשב השני - החיבור פשוט מתנתק. מה שיש לי כרגע - מחשב אחד בסלון אשר מחובר ישירות ל Dynalink RTA 1025W עם כבל, ומחשב נוסף (חדש) שעומד…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה היציאת usb בראוטר משמשת וכמו כן מה יקרה אם אני יחבר אליה את הנייד?
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, "זכיתי" בכך שאני יכול לבחור באיזה תשתית סיבים להשתמש. מה הכי מומלץ מבין השלושה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב לגולשי פורום HWZone הנכבדים, ברשותי 2 כרטיסי רשת ו- 2 חיבורי אינטרנט: דרך בזק - דרך נתב, במהירות 2.5 מגה. דרך הוט - ישירות למודם, במהירות 1.5 מגה. השאלה:האם אפשרי לחבר כל חיבור אינטרנט לכרטיס רשת נפרד ולהשתמש בכל חיבור לגלישה בנפרד? למשל: eMule דרך הוט וגלישה רגילה דרך בזק - זה בדיוק מה שאני צריך. תודה רבה ולילה מקסים, אורן.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... ISDN מגיע ל128KB זה גם אינטרנט מהיר אחרי הכל... לא ? אז ככה, יש לי שני כרטיסי ISDN שיושבים על המדף וצוברים אבק, יש לי כבר ממזמן ADSL ואני לא יודע מה לעשות איתם, מישהו צריך את זה? אפשר למכור את זה ? אפילו ב20 שקל, משהו כזה ? בזק אולי ? או ש... :-[ לפח ? רק לציין אלה שני כרטיסי ISDN של AVM, קוראים להם FRITZ ! (גרמנים לך תבין...) והם מבוססים צ'יפים של SIEMENS לא שנראה לי שזה אומר הרבה או למישהו אכפת. הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשות התקשורת האמריקאית (FCC), שהיא המקבילה למשרד התקשורת הישראלי, החליטה ביום חמישי האחרון על הקצאת תחום תדרים נוסף לתקשורת אלחוטית מסוג Wi-Fi. מידע מפורט בנושא זה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=831
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אם אני מחבר בבית אקסס פוינט שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר שלי אני צריך להתחבר אליו ? השאלה שלי היא כזאת, אם אני מתחבר כרגיל לרשת ואקסס פוינט פשוט נותן קליטה יותר טובה או שאני אמור להתחבר לאקסס פוינט ולא לרשת בשביל לקבל את הקליטה היותר טובה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם Motorola Surfboard ואני רוצה להשתמש בראוטר כדי לפצל את חיבור האינטרנט לרשת ביתית. רציתי לדעת האם הדבר אפשרי והאם אני צריך ראוטר מסוג מסויים. בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו? במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה? בקיצור תגידו לי כל מה שאתם יודעים על לעשות רשת אלחוטית יעילה יותר! תודה מראש ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-