רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לעבור (כשיגמר החוזה הנוכחי) ספקית אינטרנט. אני נמצא בנטויז'ן והבנתי שהיא לא משהו לפינגים במשחקים. (עוד לא התחלתי לשחק, מחכה לwow). קיצר, רציתי לדעת איזו ספקית אינטרנט הכי טובה לגיימרים ומה החבילה הכי טובה... (יש באפשרותי לשלם עד איזור המאה בחודש)
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי זה זמן רב לגבי האפשרויות של אינטרנט לוויני. חרשתי את GOOGLE בעניין ואני לא מצליח לקבל את הדבר הכי חשוב בערך והוא... אצל מי בארץ אפשר להירשם לשירות כזה? מה המחירים? מה הפרוצדורה? האם אני צריך משהו מיוחד למחשב שלי? ראוטר? הרי כל הרעיון בחיבור הלוויני שאני לא מוגבל מבחינת תשתית (וכמובן מהירויות על! אבל בשום מקום שאני מצאתי לא מסופר לי על חברה שמספקת את השירות הזה במידה ואני מעוניין להיצטרף... מישהו אולי מבין בזה? שמע על חברה כזאת? יכול להמליץ לי\לתת לי קצת פרטים על העניין? תודה מראש! טל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נווד אונליין שצריך אינטרנט דיי חזק (כמה שיותר- יותר טוב). כרגע אני לרוב משתמש בHOT SPOT של הפלאפון ורוכש חבילות - מה שעובד יופי אבל אני מאמין שזה לא קרוב לביצועים גבוהים. האם יש אלטרנטיבות אחרות טובות יותר? יש תקציב לדבר אבל כל מה שמצאתי באינטרנט היה דיי זבלי ועושה רושם שהחבילת אינטרנט של הפלאפון וHOTSPOT היא העסקה הכי טובה שאני יכול לקבל. אשמח לשמוע, תודה
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
-
-
היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הי חדש בפורום. ברשותי טלויזיה חכמה בת 6.5 שנים של סמסונג .רק לאחרונה חיברתי אותה לרשת .אני משתמש רק ברשת קווית .באופן עקרוני נמנע מ ווי פי . התחברתי לנטפליקס ויש אפליקציהע"ג הטוי. ולא ניתן להפעיל לא נטפליקס ולא שום אפליקציה אחרת בסמרט טיוי. בבדיקת מהירות גלישה מופיעה הערה באדום.כי מהירות האינטרט אינה מספיקה להעברת smart vod החיבורים הם כדלקמן. ראוטר של בזק מחובר קווית ל2 מחשבים סמוכים .כבל נוסף בן כ 15 מטר מחובר למפצל בסלון .מהמפצל קיים חיבור למחשב הנמצא בסלון ומחובר למערכת קולנוע ולטלויזיה בנוסף מהמפצל יוצא כבל רשת לממיר של יס ולטלויזיה עצמה. דרך המחשב אני רואה נטפליקס בטלויזיה .המחשב מראה מהירות גלישה 100 מג . חיברתי את הכבל בן ה15מטר ישירות לטלויזיה ללא תיווך המ…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי חברים, כמה שאלות ברשותכם: בקרוב מאוד אני עובר ליחדת דיור מרתף, אני משתמש כבד של אינטרנט כך שזאת הייתה הדרישה העיקרית שלי, שיהיה אפשרות לחבר אינטרנט למחשב נייח. בעל הבית טוען שזאת לא בעיה ופשוט מורידים כבל מהבית שלו אל היחידה וזה הכל, אצלו בבית יש 100 מגה כך שגם אם אקבל חצי מזה או אפילו רבע אהיה מאושר. רציתי לשאול, מה הפרוצדורה הזאת בעצם? איזה כבל יורד? כבל רשת? מה לחבר למה? האם אני צריך לרכוש ראוטר על מנת לחבר אותו אל הכבל שיורד וכבל רשת למחשב? אם יש צורך ברכישת ראוטר אשמח להמלצה. עוד שאלה, אני קולט ביחידה wifi בסביבות 4-14 מגה, יש דרך כל שהיא להגדיל את המהירות? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה! Sent from my iPhone using T…
-
- 22 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לישאול מה היתרונות של אינטרנט עים חייגן,ואינטרנט ללא חייגן?או שאין הבדל לכאן ולכאן. אשמח לתשובה מפורטת.
-
- 27 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני קונה לפטופ חדש, ומעוניין שיהיה לי זמינות קבועה של אינטרנט (למקרה שאין WiFi) יש לי 2 אופציות: אופציה 1: להתחבר ל-Nokia E71 שלי עם Nokia PC Suite דרך USB/Bluetooth, ודרכו לגלוש באינטרנט. אופציה 2: להוסיף 500 ש"ח ולרכוש מודם 3G ללפטופ, ואז להתקין בפנים סים נוסף (מה העלות של סים נוסף בסלקום?) האם יש הבדלים מבחינת המהירות? האם יש שיקולים אחרים לכאן ולכאן?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד ואני מתלבט לגבי החיבור לאינטרנט. שימוש בנסטיק נראה לי מופרף היות וזה דורש התחייבות לחברות הסלולר (הבנתי שאין קניה חד פעמית של נסטיק ושימוש חופשי...) למרות היתרון העצום של אינטרנט בכל מקום. הציעו לי לא להתעסק עם החברות אינטרנט ולככת לקנות ראוטר - אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד העסק (ההתקנה, מה זה למעשה מדמה רשת אלחוטית)? כמובן שהפתרון השלישי הוא רשת אלחוטית. האם עדיף ראוטר על פניה? אשמח לעזרה, ארז.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://arstechnica.com/tech-policy/news/2011/01/canada-gets-first-bitter-dose-of-metered-internet-billing.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss אחרי שראיתי את הכתבה הזאת פתאום האינטרנט שלנו בישראל ניראה לי ממש טוב ונדיב , מסכנים הקנדים
-
- 38 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר שני מחשבים לאינטרנט, כל אחד דרך השקע בקיר שלו, כלומר בלי חיבור חוטי או אלחוטי בינהם ? (אני לא חושב שאפשר למען האמת..) או שהדרך היחידה זה לקנות ראוטר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט המהיר ע"י מודם רשת וחיברתי את המחשב השני ע"י כרטיב רשת נוסף כך שבשני המחשבים אפשר יהיה לגלוש, ולשתף קבצים ברשת הפנימית בין שני המחשבים. הכל עבד בסדר לאחר מכן התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 אפשר עדיין לגלוש עם שני המחשבים אך יכולת שיתוף הקבצים ברשת בין שני המחשבים אבדה וניסיתי להגדיר את החיבורים שוב אך ללא הועיל, יש רק אינטרנט אך אין רשת.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברים/ות בדיוק אני במעבר דירה, וכמובן שצריך אינטרנט, ומכיוון שאינני מעודכן במחירים היום (חוץ מאתר כמה זה) הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים לגבי תשתית - בזק או הוט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? דעתכם/ן? לפי הבירורים שערכתי אם לוקחים ספק ותשתית אז יוצא יותר זול, ובבזק אם מתחייבים לשנתיים מקבלים בזיכוי מלא (מעל קו 2.5 מגהבייט) ראוטר תקן N 300mbps. ובהוט - לא משלמים כל חודש על אחזקת קו כמו בזק (25 ש"ח)| התכנון הוא 5 מגה הורדה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
איזה מודם לאינטרנט מהיר עדיף, דרך כרטיס רשת או דרך ה-usb ? האם יש הבדלים במהירות כרטיס רשת לעומת usb ? אשמח אם תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי... לי אישית נמאס לשמוע על ה"אינטרנט המהיר" בארץ.. זה ממש בולשיט לדעתי! לא קוראים לתשתית שהשיא שלה ללקוחות פרטיים נחשב 5 MB תשתית מתקדמת! זה שבישראל אחוז המחוברים לאינטרנט המהיר הוא הכי גבוה,זה לא מדד לאיכות האינטרנט! הייתי מעוניין לקבל כתובות של אתרים שמראים בהם השוואה של מחירים,מהירויות של האינטרנט ברחבי העולם. כמו כן יש לציין שתשתית הADSL כבר ישנה וישנן טכנולוגיות חדשות הרבה הרבה יותר טובות. אבל לנו יש שיחה עם בזק הנצלנית ועם משתמש ישראלי ממוצע שלא מבין שמה שמוכרים לו זה שקרים ולוקשים ולא אינטרנט מהיר אמיתי! כמו כן,הפינגים לדעתי גבוהים מדי בארץ.אתם לא חושבים שהפינגים צריכים להיות נמוכים יותר בהתחשב בכך שאנחנו די קרובים ליבשת אירופה!? ודבר אחרון.. איך אפשר לעזאזל עם …
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני נסיין של ערוצי זהב כאמור כולם יודעים שהם יתחילו לגבות כסף (למה למה?) אז אני שואל אם כדאי להישאר או לעבור לחברה אחרת זה די דחוף
-
אני עכשיו ב2.5 מגה... וזה לא קצת אני יודע אבל אני מסתכל על כלל העולם וזה פשוט דפוק... אנחנו מדינה מאוד מפותחת מבחינה טכנולוגית שמובילה הרבה מהפכות בתחום הזה ורובם אפילו באינטרנט! ועדיין, אני ישלם בשביל 5 מגה את אותו מחיר שמישהו בפריז ישלם ל100 מגה! איך זה הגיוני? \= וגם הקטע של האפלאוד... ברוב העולם אם לא בכולו הנורמה זה שהאפלאוד במסלולים הנמוכים הוא לפחות 50%! ובגבוהים יותר כמו 100 מגה אז יש 10 מגה אפלאוד... אז אני יודע שעכשיו בזק עובדים על משהו ניסיוני של 8 מגה... מזל טוב P: מישהו יודע אם יש עוד משהו שמתקרב בעתיד הקרוב? או שנסבול עוד כמה שנים עד שיתעוררו...? ל012 יש משהו שמתקרב? ועוד משהו קטן... מישהו יודע במקרה אם יש משהו למגזר העסקי שקצת יותר מהיר? אפילו לחב…
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למי שרוצה לדעת עד לאיזו מהירות נגיע- הנה מה שהשיקו ביפן (כולל מחירים): http://www.fareastgizmos.com/computing/sony-launches-worlds-fastest-internet-connection-for-home-use-in-japan.php דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר לכתבה הפורסמה זה עטה באתר, מתי בערך כל זה יבוא לידי ביטוי? וגם העם נצטרך לשנות דברים, מודמים חיבורים ? וכאלה ? והעם זה גם לגבי קצב העלה Upload ? כך שנוכל לעשות וידיאו קונפרנס אמיתי חלק לחלוטין !?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כנסו לכאן: http://www.miki.org.il/article.asp?newsid=56 ולמי שמתעצל להיכנס: "לראשונה בכנסת:"אינטרנט מהיר ומדיניות מחירים" דיון פתוח לציבור בזמן אמת 17.12.2001 ביום ב´ 14.1.2002, בשעה 21:00 תקיים ועדת האינטרנט וטכנולוגית המידע בראשות חבר הכנסת מיכאל איתן ישיבה מיוחדת בנושא "אינטרנט מהיר ומדיניות המחירים". לישיבה יוזמנו נציגי חברות הכבלים, חברת בזק וכן משרד התקשורת. הישיבה תועבר באינטרנט בזמן אמת (Online) בהקלדה (צ´אט) והציבור יוכל לעקוב, להגיב ולהשפיע מהבית. הצעות לנושאים לדיון יתקבלו בברכה !!!!! 23.12.2001: שר התקשורת רובי ריבלין אישר השתתפותו בישיבה !!! "
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-