עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guru,

אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בשרת? לקוח - WIN98(מהדורה ראשונה), שרת - XP PRO

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Shortboarder,

תגידו מה יכול לגרום לפינגים גרועים לח"ל??? אני בקווי זהב,עד לפני איזה שבוע\שבועיים לא היתה לי שום בעיה כזאת,פיתאום הפינגים לחו" הם בין 800-1300!!!!!!! מה לעזאזל זה יכול להיות??!?!? אני ב ADSL מודם לבן קטן אלקטל,ב 0.5 "מגה" . מה שכן,לפעמים שאני מתחבר ומתנתק זה מסתדר,ולפעמים לא. רוב הזמן זה גרוע... :'( עזרה בבקשה...?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by השופט,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת, והראשון מחובר לאלקטל משודרג, שניהם מקבלים IP אוטומטי. כאשר חומת האש במחשב הראשון מנוטרלת - אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים. כאשר היא פעילה - אפשר לגלוש רק המחשב הראשון (שמחובר למודם). כיצד עלי לקנפג את ZONEALARM כדי שיעבוד היטב ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  7. אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by G-FoRcE,

1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mortar,

מקווה שזה הפורום המתאים... ISDN מגיע ל128KB זה גם אינטרנט מהיר אחרי הכל... לא ? אז ככה, יש לי שני כרטיסי ISDN שיושבים על המדף וצוברים אבק, יש לי כבר ממזמן ADSL ואני לא יודע מה לעשות איתם, מישהו צריך את זה? אפשר למכור את זה ? אפילו ב20 שקל, משהו כזה ? בזק אולי ? או ש... :-[ לפח ? רק לציין אלה שני כרטיסי ISDN של AVM, קוראים להם FRITZ ! (גרמנים לך תבין...) והם מבוססים צ'יפים של SIEMENS לא שנראה לי שזה אומר הרבה או למישהו אכפת. הצעות ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לאחר שהצלחתי, סוף-סוף, להתקין שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי ( ואלפי, אלפי תודות ל-MIYOTA על העזרה הנהדרת והמאמר המחכים ששינה את הכל) התגלתה בעיה חדשה: בעת גלישה באינטרנט על הלקוח - דפים שונים - ללא מאפיינים ברורים) אינם נפתחים ע"י explorer. זכור לי כי קראתי על כך הערה,כל שהיא, באיזה מקום, במהלך ה"ויה דולורוזה" של חיפוש חומר על התקנת שיתוף גלישה. נדמה לי, אף, כי דובר, שם, על פתרון, כל שהוא. איני זוכר היכן היה המקום ומה היה הפתרון המוצע. מי יודע כיצג להתגבר על התופעה? תודה מראש על כל עזרה. yonay

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם!! כרגע יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת Ethernet לכל דבר. לכל מחשב כרטיס רשת, וכבל קואקסיאלי דק 10Base2 עם חיבורי BNC אשר מחבר בינהם. מחשב אחד (הישן) מריץ Win95 ועובד חלק (טפו... טפו... טפו...), מחשב נוסף מריץ Win98. עד כה השימוש ברשת היה שיטוף המדפסת, הסורק, הצורב והעברת קבצים בין המחשבים. ולאינטרנט כל מחשב התחבר בצורה עצמאית (מודם Dial Up רגיל). הרשת פועלת כהלכה כבר שנתיים פלוס. כרגע אני בונה לי מפרט ומתכוון לקנות מחשב חדש, ובנוסף לעבור מהאינטרנט ה"רגיל" ל"מהיר". סביר להניח, שהמחשב החדש יריץ את מערכת ההפעלה WinXP Pro. אני מעוניין לחבר לפחות שני מחשבים (Win95 ו - WinXP Pro) לאינטרנט ה"מהיר" כך שכל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. * כרטיסי הרשת ש…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dr_hofman,

אני רוצה לעשות שתי נקודות רשת אחת ליד הסויטש ואחת ליד המחשב אז חשבתי לעשות את זה כבר מקצועי. אם כבר אז כבר.. אני יחצוב בקיר ישים תעלה וכל העניינים.. אבל איזה חוט הכי כדאי לי... אני רוצה חוט ממש טוב.. כזה שמעבירים מקצועי ולא נראה לי שיש בעיה תקציבית כי אני צריך איזה עשרה מטרים אולי קצת יותר.. אז מה אני צריך? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by stingeR-,

לפני יומיים שחזרתי מהלאן פרטי כל הבעיות התחילו.. באתי לחבר את שני כרטיסי הרשת וראיתי שבמחשב החדש הוא לא נותן לי לעשות שיתוף אינטרנט ידני! אבל הייתה רשת... בסוף הצלחתי לסדר את זה(אפילו אני לא יודע איך או לא זוכר) אבל עכשיו זה קרה עוד פעם ועכשיו אני לא יודע לסדר את זה... הבעיה היא שיש רשת והוא מזהה את הרטיסים אבל שאני בא לעשות שיתוף אינטרנט ידני של הכרטיס רשת הוא פשוט לא נותן לי! הוא עושה לי ERROR שאני מנסה לעשות את זה דרך הNETWORK WIZARD אז הוא כותב לי CHOULD NOT COMPLETE מזה לעזאזאל?!? עזרה דחופה. נואש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים.. אני משתמש בנתב סימנס.. כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם. האם בזק התעלקו עלי ? עוד בעייה: הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון גם בעייה של בזק ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי וכרטיס רשת USB אלחוטי. היום יש לי 3 מחשבים מחוברים דרך נתב רגיל, ואני רוצה להחליפו בנתב אלחוטי, ולהוסיף מחשב רביעי בעל כרטיס רשת אלחוטי USB הבנתי שיש שני סוגי "סכנות" ברשת אלחוטית: 1. התחברות לנתב ובעצם הצטרפות לרשת שלי 2. אפשרות לראות את המידע שעובר בין הנתב לכרטיס רשת האלחוטי השאלות הן, ראשית, האם מה שכתבתי אכן נכון... 1. האם יש להאקר אפשרות לראות את התעבורה גם של שלושת המחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב האלחוטי (גם ברשת הביתית וגם בחיבור לאינטרנט)? 2. מה הצורה המומלצת להגנה בפני שני סוגי הפריצות (אני חושב לקנות נתב אדימקס BR-6215SRG) 3. האם ההגנות משאלה 2 דורשות הכנסת סיסמא (ידנית) כל איתחול של המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Asafalfa,

טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בחינם למי שמתחבר ל2.5 מגה ומעלה? מה הדגם המוייק? במוקד לא ידעו להגיד לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות: 1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי? 2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם? תודה מראש לעונים וחג שמח !

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by shimon1,

שלום.. יש לי מחשב נייד לנובו T61. הקישור האלחוטי עבד מעולה וללא בעיות עד שניסיתי להגדיר רשת.. כנראה שהשתמשתי באשף הגדרת רשת קווית ולא אלחוטית. מה שקרה הוא שאני לא מצליח להפעיל את הקישור האלחוטי שוב..הוא מופעל בביוס..הנורית של הWIFI עובדת אבל בכלים של לנובו מצויין שהקישור מנותק ואני לא מצליח להחזיר את המצב לקדמותו.. מה גם שניסיתי SYSTEM RESTORE לוינדוס וכתוב שאין מה לשחזר ושלא בוצעו שינויים.. בבקשה מה לעשות? בתודה..וחג שמח שמעון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. למחשב שלי מחובר הראוטר האלחוטי, ויש מחשב נוסף שמחובר ברשת אלחוטית. איך אפשר לבטל את האינטרנט במחשב השני בלי לכבות את הראוטר ובלי לגשת אליו? יש דרך לעשות את זה דרך המחשב שלי?

• 9 תגובות
    • 9.7k צפיות
  24. Started by or2077,

אני צריך שהוא יחדור ממדים... ואני צריך שישדר או מה שהוא לא עושה לשתי קומות... וכן הכסף וחדירת הממדים מאוד משנים.. ואם אפשר להמליץ גם על כרטיסי רשת... הרשת היא ל 3 מחשבים

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by ido2309,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני נתקל בתופעה שמשגעת אותי,בעת גלישה כאן באתר. דפים נטענים בין 45 ל -70 שניות! הבעיה מתקיימת רק באתר זה. מישהו יודע? אני גולש ב-5 מגה,תשתית כבלים,ספק 013 עם ראוטר אלחוטי. (אם זה רלוונטי) ניסיתי בגלישה ישירה מהמודם,לא עזר. האיטיות גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה מראש לעוזרים, עדו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.