עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avi_22,

שבוע טוב אנשים...... אני חדש כאן ויש לי כמה בעיות...... יש שתי מחשבים מחוברים אם נתב Level One WBR3406TX האינטרנט של נטוויזין 2M...... כתובת פיזית: 00-05-1C-15-0D-37 כתובת IP?: 192.168.123.117 מסיכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער המהווה ברירת מחדל: 192.168.123.254 שרת DHCP?: 192.168.123.254 רשיון חכירה הושג: 10/03/2007 11:30:12 תוקף רשיון החכירה פג: 21/04/2007 03:30:12 שרתי DNS?: 212.143.212.143, 192.168.123.254 שרת WINS?: עכשיו יש שתי בעיות.... 1.. אני לא מצליח לשתף קבצים..... 2.. האימול יש לי תמיד LOW ID.... תעזרו לי בבקשה.....

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by COca,

שלום. אני בטוח שנפתחים מלא נושאים באותו הקשר שאני פותח. אבל בגלל שיש כל כך הרבה מבצעים , אני לא בטוח שפתחו נושא בדיוק על מה שאני רוצה. אז ככה , אין לי מושג באינטרנט מהיר , עד עכשיו יש לי ISDN 64 ולא ממש עקבתי אחרי כל הקטע של האינטרנט המהיר. לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק ושאלו אם אני מעוניין להקשיב להם בשטיפת מח בקשר שידרוג האינטרנט לASDL. לפי מה שהבנתי , כל העסק יעלה לי בדיוק כמו שאני משלם עכשיו , 99 שקל לבזק כספקית אינטרנט (בחצי שנה הראשונה זה יהיה יותר זול) ועוד 99 שקל על קו הטלפון. החבילה היא של חצי מגה . אני אקבל מודם USB חינם ואני אצטרך לשלם רק על המרת הקו לASDL. האם המודם שאני מקבל הוא טוב? יש לכם ניסיון איתו? לפי מה שהבנתי הוא מתחבר דרך הUSB , האם עלי לבקש מודם שמת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by odedn,

לאחרונה ניכר יתרון חדש באינטרנט כבלים שלי מ-012: כל חצי שעה בערך, אם אני לא גולש, החיבור הופך "מת" זאת אומרת לא מתנתק, אלא פשוט לא עובד יותר. מעין TIME OUT שכזה. (זה חכם: רק אם תנסה לגלוש, אז תבחין שזה לא עובד- החייגן עדיין מחובר). אם מתנתקים ומתחברים מחדש, (לא צריך REBOOT ) זה מייד עובד, כל פעם. אני לא מאמין שזו בעייה טכנית, אלא מדיניות מכוונת, מכיוון שזה **רק** קורה אם לא גולשים פרק זמן מסויים. אם גולשים כל הזמן או מורידים משהו גדול, זה לא מתנתק. ה- Automatic disconnect שלי ב- Win2k מכוון ל-8 שעות אז הבעייה לא בזה. הם מבטיחים "אינטרנט כל הזמן", אבל כנראה זה קצת לוחץ להם על השרתים ממש לקיים את זה.... כנראה גם היו להם תלונות מאיגוד היבואנים הישראלי שהם מקיימים יותר…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום, בכדי לשדרג את מהירות הרשת שלי מ g ל N קניתי: ראוטר: TP-Link TL-WR1043ND Mimo nMax 300Mbps וכ.רשת: TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps חיברתי לראוטר כונן קשיח חיצוני 2USB , wd my cloud 3tb ומחשב נייד (בכבל רשת), המחשב הנייח שלי נמצא כארבע מטר מהראוטר, באותו החדר, אין קירות ביניהם ובמאפיינים של כ.הרשת המחשב מראה שהחיבור הוא Mbps 270-300 . כאשר כל התוכנות סגורות ואין שום דבר שמשתמש ברשת, אני מנסה להעביר קובץ גדול בתוך הרשת האלחוטית ואני מקבל לרוב MBps 2-3 ומקסימום 5MBps !!! באיזו מהירות צריכה להתבצע העברת קבצים ברשת...? מה עלי לעשות? תודה, גיא

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by tomcat383,

שלום, אני אמור לעבור לבית חדש שפרשתי שם רשת חוטית קווית, עכשיו השאלה שלי אם איזה מכשיר אני יכול לברר שהקו תקין. כלומר לשים אותו בצד אחד ואז במד השני אחר וככה אני יכול לבדוק שהקו תקין. החוטים עצמם הם CAT6 . תודה לעוזרים, Tomcat383

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by hlv,

שלום יש לי לפטופ עם Win98 ו-PC עם WINXP .. חיברתי ביניהם עם כבל מוצלב והגדרתי WORKGROUP וIPים.. עכשיו.. המחשב עם ה WINXP מצליח לעשות PING לIP של ה98.. אבל ה98 לא מצליח לעשות לWINXP.. איפה טעיתי? מה ששכחתי? תודה.

7. עריכה: עברתי לנתב של בזק הכל רץ חלק ומהר. אין צורך להגיב..... ***************************************************************8 יש לי ראוטר 3com ישן - בן 6-7 שנים. - שעובד מצויין עבור הרשת הביתית ( דירת 4 חדרים. ( הנתב בממ"ד לצערי כי זה חדר העבודה שלי עם המחשבים שאני עובד איתם) . מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים (אחד בסלון דרך קופסא של יס) + מכשירים של wifi - טאבלטים , מחשב נייד, סלולרי וכו'..... שדרגתי מהירות ל 40MB בבזק. ולקחתי את הנתב שלהם שהביאו - D-LINK DSL 6850U כרגע מוגדר בברידג' ומתפקד רק כמודם. בבדיקת הגלישה יש לי 31MB הורדה. 3 העלאה. 3 שאלות: 1. היות והנתב החדש הוא dual band. האם כדאי לי כבר להגדיר אותו כנתב + מודם. כלומר הרשת הביתית והכל? ( ואת נתב ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yossika,

שלום לכולםהתחברתי היום לבזק במהירות 50 מגה (ואצל ספקית האינטרנט - בזק בנאלומי ל-100 מגה)רציתי לדעת מה דעתכם על איכות הקו ע"פ התמונה הבאהקרוב למרכזיה? הנתונים נראים סבירים/מעולים/גרועים?) תמונות: תודה מראש לעוזריםשבת שלום

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by CyberSpider,

אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

אני עם אינטרנט כבלים 750 KB, והספקית היא בזקנט... אבל אני כבר שנתיים תקוע עם אותו IP! זה לא אמור להשתנות? ניסיתי לנתק מהחשמל, ניסיתי בדוס לעשות renew וכו', אבל זה לא עוזר! איך אני משנה כתובת\גורם לה להשתנות מעצמה כמו שהיא אמורה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by wooper,

היי לאחרונה יש לי מלא התנתקויות מהאינטרנט סתם שאני גולש.איפסתי את הראוטר וזה עדיין ממשיך מה יכול לגרום לניתוקים האלה?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי ראוטר Edimax 6524n כמספר שנים. לאחרונה הוא עושה דיי הרבה בעיות - גלישה מאוד איטית, צריך לנתק אותו מהחשמל באופן קבוע כל כמה ימים כדי שיחזור לעצמו לפני יומיים המצב התדרדר עוד יותר, כרגע הגלישה (אם בכלל היא קיימת) איטית להחריד (נבדק משני מחשבים שונים) וכל מה שניסיתי לא עזר עד כה....ריסט, החזרה להגדות מפעל, ניתוק מהחשמל חשוב לציין שהחיבור נבדק ללא הראוטר ועובד תקין האם הגיע זמנו או שיש עוד תקווה ?!?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dog,

צריך לקבל בהקדם החלטה בין 2.5/256 ל- 3/300. ההפרש הכספי לספק ולתשתית כ-12 שח. מוכן להוסיף אם אכן אראה הבדל. שימושים אופייניים: גלישה בין אתרים, פתיחת סרטוני יו טיוב, פתחת קבצי מוסיקה באתרים,הורדות מוסיקה וכו'.

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת איך הכרטיס רשת TL WN821N של טיפילינק?לשמוע חוות דעת?האם הוא כרטיס שקולט למרחק של שלוש מטר ללא בעיות למשל? ואם לא זה אז מה מומלץ תודה

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. שלום, אני עומד לקנות סטרימר, אשמח את עצתכם בסטרימר הכדאי ביותר. הבנתי שסטרימר גם אם על הנייר רשום שהוא תומך ב1080P לא תמיד יתמוך באיכות זו כאשר העברת הנתונים היא דרך הרשת האלחוטית. ראיתי שיש צורך בתקן N הן מצד הראוטר והן מצד הסטרימר. הסבירו לי שישנה דרך לעשות BRIDGE בין שני ראוטרים וליצור אות חזק יותר שיריץ FHD בלי בעיה, האם דבר זה כדאי או שאפשר להסתפק בראוטר וסטרימר טובים? דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת? אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר? בתודה מראש, עומר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by *ALON???,

שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שלום תנו את כל השיטות והדרכים . תודה

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by NuKe007,

אולי נושא דומה הופץ בעבר, אבל אחרי חיפוש מהיר (ומרפרף, קצת קשה לעבור על פורום שלם לא מצאתי משהו שמתאים לבעיה שלי. אז ככה, יש לי בבית שני מחשבים האחד DURON800 והשני P4 1.4 . הם מחוברים עם כבל רשת רגיל, עם כרטיסי רשת מבוססי רילטק. יש בבית ADSL 512KB, עם מודם פנימי של גלובספאן שיושב על הDURON. בשני המחשבים יש XP SP1. עכשיו הגענו לחלק של הבעיה, כאשר אני מחובר לאינטרנט לפעמים אני עושה משהו על הרשת שכנראה יוצר עומס שלמראית עין לא נראה בקשר ישיר לאינטרנט, אבל בכל זאת האינטרנט מתנתק. או לפעמים משחקים שאני מפעיל או תוכנות, שגם יוצרות סוג של עומס, ואותה תוצאה. יש אפשרות למנוע או לפחות לקצץ במקרים האלו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האלקטל 510 עשה לי בעיות של רעשים מוזרים..... אז ביקשתי טכנאי ... הגיע למסקנה שצריך להחליף את המודם המעפן הזה לקח לי את האלקטל והביא לי ECI 312פלוס... כל הויכוחים שיביא לי אלקטל בחזרה לא הועילו..... מרגיז או לא מרגיז??? האם האלקטל באמת יותר טוב , ובמה?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by 1900GT,

שלום, יש לי אפשרות לקבל בחינם ראוטר אלחוטי מבזק ואני לא יודע איזה לבחור? לא הצלחתי לתפוס את החנות של בזקסוטר באזור המגורים שלי כך שאני לא יודע מה האפשרויות אז אם יש מישהו שכן ידוע מה האפשרויות אז אני אשמח להמלצה... ועוד שאלה... כרגע שני המחשבים שלי מחוברים ברשת קווית האם אני יוכל להמשיך לחבר אותם ככה למרות שהרואטר אלחוטי?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by kalda01,

אני רוצה לחבר נתב משני כREPEATER אל הHOTBOX של הוט שאינו תומך בWDS. יש לי WR941ND של TPLINK שלמיטב הבנתי אינו יכול לשמש כREPEATER, אז השאלה אם ניתן לצרוב עליו גירסה של DD-WRT כדי שיוכל להתחבר לHOTBOX בצורה כזאת ?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. לפני כשבוע הפכתי את המודם שלי לנתב( בכל נתב יש nat?) הקיצר לא פתחתי לו את הפורטים של הicq אבל עדין אני מצליח לקבל קבצים, שלפי מה שהבנתי ה nat היה אמור לחסום את זה הרי אני לא יוזם את ההתקשרות (אז איך הנתב יודע לאיזה מחשב לנתב את ההתקשרות?) ועוד שאלה קטנה למה באימיול אם אני לא פותח את הפורטים שלו ב nat אני מקבל low id? תודה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by dinamo,

אני לא ידעתי איפה לפתוח תנושא הזה ..עם זה לא מתאים לפה אז תעבירו איך בודים אייפי ,עם הוא ישראלי או בחול.. אלה האייפים 118.126.10.194 115.211.174.103 220.169.235.69 211.142.170.170 222.79.73.235 95.35.195.83 221.1.81.220 203.81.29.205 187.79.234.199 110.176.77.95 זה ממש דחוף לי תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.