רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
http://www.google.com/tisp/ תקנו אותי אם אני טועה עריכה: מסתבר שזו מתיחה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הייתי נסיין של הכבלים, והייתי נסיין של ADSL. היה לי כבלים בתור לקוח רגיל, וכנ"ל לגביי ADSL. אני שונא ADSL, בגלל שה U/S טוחן ל D/S ת'פנים, וזה משמעותי לי לפעמים, לצרכים שונים. ועוד ארבעה K קוסמים לי (פתטי ככל שזה נשמע, מה לעשות שזה ממילא מעט...). Let's cut to the case. אני רק רציתי לדעת אם יש בכבלים (שאליהם אני עומד לעבור, שוב, הכי טוב), מודם שעדיף מהמוטורולה? שהרי בכללי, אומרים שהוא עדיף מהשאר. ואני מתכנן לעבור לברק / נטוויזיאון, ואולי, אולי 012. (מניסיון עבר מצער [אני חושב שאני גולש כבר איזה עשר שנים לפחות] נזק בינ"ל, זה פשוט צואת בקר, ואינטרנט זהב, הם ממש לא מרגלית). איזה מהם הייתם ממליצים לאזור ירושלים (צפון ירושלים, ננניח), מבחינת פריסה (אם יש לכם מושג בקשר לזה), ולאי…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע.. יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי OfficeConnect ADSL Wireless 108Mbps 11g יש לי אינטרנט איתו, הוא יציב והכל. אבל כשאני מדליק תוכנת BITTORENT או משהו כזה האינטרנט כל הזמן נופל... בגדול פתחתי כל מה שיכלתי לפתוח, ביטלתי את הFIREWALL שלו ועדין כלום(אני לא מעוניין שהוא יהיה סגור או מגן על משהו..) הנה 2 תמונות שמראות מה פתחתי, וכל שאר ההגדרות מכובים.. http://img167.imageshack.us/my.php?image=3com1ys0.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=3com2bq5.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לנו 2 מחשבים באותו חדר אז שניהם היו מחוברים לאותו הראוטר (של TP LINK) עם כבלים חוטיים.. עכשיו בעקבות שיפוצים המחשב שלי עובר לחדר אחר (רחוק) ואני לא רוצה לראות הרבה חוטים האם יש אפשרות לחבר את המחשב בצורה אלחוטית לאינטרנט??..המחשבים מאוד ישנים אני לא מאמינה שיש כרטיס רשת או WIFI וכאלה..אני ממש לא מבינה בזה הייתי רוצה בכלל יותר מידע כי ראיתי שיש כרטיס רשת PCI,PCI-E,כרטיסי רשת USB,מתאם רשת חשמל,נקודות גישה ואנטנות או שבכלל כדאי עוד ראוטר?..וגם מה זה תקן N? הקיצר הייתי שמחה למשהו הכי חזק שיעבוד הכי טוב ויקלוט טוב את האינטרנט כמו בחוטי ושלא יהיו בעיות של נפילה או משהו כזה והייתי שמחה גם בכלל למידע כדי שאדע גם במה לבחור ואיך לבחור בדעתי שלי וגם המלצה לפי דעתכם ולמה…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם לכם יש בעיות באינטרנט של הוט בתקופה האחרונה? חבר אמר לי שגם אצלו זה קורה אז ככה שהבעיה לא אצלי. בגדול האינטרנט מתפקד טוב למעט כמה מקרים שהוא איטי או נתקע ומתנתק לפעמים.. למה זה?
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני אציין שאני ב15 מגה תשתית בזק, 100 מגה ספק 018. דבר שני, אני אציין שאני חושב שזה בעיה בבזק. הבעיה: כשאני בודק בכל אתר לבדיקת מהירות, הבדיקה מתבצעת מוזר(וזה ככה כבר חודשים רבים עוד שהייתי בנטויז'ן) - המהירות מתחילה לאט, ובקפיצות עם לאגים, לא חלקות קופצת למהירויות מוזרות כמו 20-50-100 מגה כך שבדיקה בspeedtest מראה לי דרף בעל פונקציה משתנה עם הרבה קפיצות ונפילות. ככה זה בכל כלי בדיקה שניסיתי באינטרנט כולל חיבור ישיר לבזק עם הבדיקה שלהם ובלי חיבור לספק. בבדיקה דרך בזק, עם או בלי הספק, תמיד אני מקבל 14 פלוס מגה. בבדיקות האחרות זה תמיד משתנה לפעמים 3 מגה לפעמים 10 מגה לפעמים אפילו יותר מ20 מגה(וזה למה אני חושד בבזק) בתוצאה הסופית. עשיתי גם בדיקת פינג דרך pingtest ו…
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגנו את המהירות של האינרנט ל10 מגה ומאז שעברנו אל רשת הNGN האינטרנט פשוט לא טוב! כל כמה זמן יש ניתוק של האינטרנט (בשבוע האחרון זה כל 2 דקות , התנתק לי האינטרנט בזמן שכתבתי את השורות האלה) וכשהוא לא מתנתק הוא ברובו כל כך איטי שלוקח לכל דף דקה-דקה וחצי לטעון. אנחנו ב בבזב"ל+NETVISION בתור ספק על 10 מגה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לאינטרנט להיות יותר יציב ומהיר?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן. התשתית שלי היא 15 מגה של בזק, עד אתמול הספק שלי היה 012 (15 מגה או 12, לא זוכר) ואתמול (בגלל הבעיה שעוד רגע אפרט) עברתי לבזק בין לאומי {15 מגה}, מה שלא פתר את הבעיה. יש לנו שלושה מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט דרך tp-link tl-wn821n בדר"כ. (כמובן שלצורך הבדיקה חיברתי את הראוטר שלי dgn2200v2 בכבל למחשב אבל הבעיה המשיכה). אז לבעיה עצמה: מהירות ההורדה והעלאה שלי תקינות. כשאני נכנס למשחקי רשת למניהם (בדרך כלל Dota 2) בחלק מהזמן (כשהבעיה לא קיימת) המשחק זורם מצויין (פיגים שנעים בין 90 ל110 לשרתים במערב אירופה והמשחק רץ חלק) ואז ללא סיבה ברורה לעין הבעיה עלולה לצוץ ומתחילים מעיין "לאגים קבועים" - הכוונה היא שהלאגים אינם "פתאומים" וללא תבנית ברורה, אלא באים במחזור …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד... מאתמול הוא לא מתחבר לאינטרנט, יש חיבור ותעבורת נתונים והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני נכנס לאינטרנט מופיע לי מסך של דף אינטרנט לא זמין על כל האתרים, כלומר הוא בכלל לא קורא את זה שיש חיבור.. מה עושים עם זה, ממה זה התחיל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כשאני מוריד ביוטורנט קובץ במהירות של 5 מגה ומעלה (5000KBPS), האינטרנט לא עובד בדפדפן - אקספלורר ופיירפוקס. ההורדה נמשכת כרגיל. אם אני עושה נסה לתקן , הוא כותב "לא מצליח למצוא DNS" אם אני מגביל ל4500 - עובד בסדר ורגיל. בזק+בזק בינלאומי 100 מגה, ראוטר Dlink 6740U ממה יכול לנבוע הדבר?
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אז ככה: שני מחשבים AMD AXP אחד 8RDA+ השני NF7 מחוברים בכבל מוצלב, והרשת ביניהם עובדת (כולל שיתוף קבצים) עד אתמול היה לי שיתוף אינטרנט ללא בעיה, ופתאום השיתוף אינטרנט הפסיק לעבוד. תמונות: המחשב שמחובר למודם: http://rotter.name/User_files/nor/435e270d7000afaf.jpg החיוג לאינטרנט: http://rotter.name/User_files/nor/435e272170b7b837.jpg המחשב השני ברשת: http://rotter.name/User_files/nor/435e2735711a43e6.jpg ניסיתי להגדיר את הרשת מחדש, פיירוול לא מאופשר. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הי כולם, יש לי ראוטר מסוג D-Link DSL224. יש לי בנוסף גם יחידה של Google wifi שמחוברת אליו ועוד אחת רחוקה. עוד מלפני שחיברתי את הGoogle Wifi הראוטר זייף. 2 המחשבים בבית מחוברים אליו רק ב wifi ולא בחיבור קווי, ומידי פעם הם מראים סימן שהם איבדו את הרשת. הבעייה נפתרת רק אחרי שאני מבצע ריסטארט לראוטר עצמו. השאלה היא האם הראוטר דפוק או משהו אחר. ואם כן, איזה ראוטר כדאי לי לבחור? יש לי בבית חיבור של בזק 100 מגה, ולעת עתה לא מתוכננת פריסת סיבים באיזור שלי. | פרופיל | שלח הודעה |חפש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-