רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שיש לו אינטרנט שמחובר דרך הUSB ואני אומר לו שאין מצב בעולם שזה מחובר ככה.. ושחייב להיות לו גם חיבור עם כבל רשת... הוא אומר שזה מחובר ככה: כבל מהטלפון למודם -> מהמודם יוצא USB -> ומתחבר למחשב. לא נראה לי הגיוני שUSB יכול לספק אינטרנט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, בזמן האחרון אני חש בבעיה של איטיות נוראית באינטרנט שלי. יש לציין שעברתי דירה לפני כשבעיים-שלוש אבל האיטיות מורגשת בימים האחרונים בלבד. התשתית שלי זה בזק והספק 012. מודם של DLINK שאליו מתחבר מתאם השיחות של 012 שמתחבר לראוטר שלי (TPLINK). אני נמצא אם הלפטופ 2 מטר מהראוטר והמהירות דרך WIFI מאוד איטית. ניסיתי לחבר כבל ישר למתאם שיחות וזה נראה בסדר, ניסיתי לחבר כבל לראוטר גם בסדר אבל רק ב WIFI זה איטי. האם ניתן איכשהוא לבדוק שה WIFI אכן תקין (בלי לנסות ראוטר אחר כי אין לי מאיפה לקחת) לפני שאני רץ לקנות משהוא יותר טוב מ TPLINK? קצת פרטים טכניים: מהירות 10מגה ספק 012 תשתית בזק מודם DLINK של בזק שמתחבר למתאם שיחות שחור של 012 שמתחבר לראוטר שלי שהוא TPLINK TL-WR641G תודה …
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי במחשב נייח (המחובר לרשת הביתית) dongle של בלוטוס' ומחשב נייד עם בלוטוס'. איך אני יכול להעביר את האינטרנט של הרשת דרך הבלוטוס' למחשב הנייד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שמעתי שיש באירופה בשלבי נסיון של אינטרנט בחשמל... באמת יש כזה דבר?!!!!
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
לפני שנה שמעתי על הטכנולוגיה ורציתי לדעת עם זה רלוונטי, עובד, פועל ואת טיב הרעיון. אני יושב בחדש במרחק של 7 מטר אוירי מהראוטר כאשר יש 4 קירות שמפרידות ביני לבינו (במרחק לא אוירי מדובר על 9 מטר). אני רוצה לדעת עם זה עובד כמו שצריך ואם כן תוכלו להמליץ לי על מכשיר?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את ה"משרד" שלי לחדר שהוא ממ"ד. הבעיה היא שהוא מרוחק מהראוטר ואין בכלל קליטה (ברור לי שזה בגלל שהחדר הוא ממ"ד) חיפשתי פתרון ששמעתי עליו והוא ניסיון להעברת האינטרנט דרך חשמל. מצאתי את המוצר - http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~HP-3000E~5~0.htm האם מישהוא מכיר אותו? בכלל את הפיתרון הזה לתקשורת אלחוטית? האם ישנן פתרונות נוספים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות שלי ללא מענה התקשרתי לבזק ומסתבר שהם מציעים אשתי סוגי רשתות האחת אלחוטית, שאין8 שום דיבה שאני אעשה דרכם והשניה דרך קוי הולפון. זה פותר לי את בעיית התלת-פאזי ונותן לי רשת ללא העברת כבלים בבית. הרשת היא בערך במהירות של רשת חשמל כ-11 Mbps יש ראוטר ליד המחשב הראשי (אשר עולה כ-400 ש"ח) ואז ליד כל מחשב יש בתקע טלפון מתאם hpna (אשר עולה כ-200 ש"ח). משתלם?? לא הכי אבל לפעמים אין ברירה, ואני גם ככה לא מעונין בשיתוף קבצים אלא רק מדפסות ואינטרנט, אז הפתרון הוא מספיק וטוב. קישור לאתר של בזק: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/tecconect.htm?LinkType=posting
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, לצערי הרב לפני כשבוע החלטתי ל"השתדרג" לגרסאת הRC של WINDOWS 7 [מה שהסתבר כטעות חיי] לפני כן השתמשתי בWINDOWS VISTA SP1... בכל אופן, עוד אתמול עד 3 לפנות בוקר גלשתי להנאתי באינטרנט. היום בשעה 10:00, קמתי, ועם הפעלת המחשב, גיליתי, למרכבה הפתעתי, שהמחשב טוען שלרשת האינטרנט שלי אין חיבור לאינטרנט. [רק לצורך הענין - המחשב מחובר למודם של מוטורלה שמחובר לראוטר של LEVEL ONE] בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולכולם יש אינטרנט. החלק האבסורדי הוא, שכל המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית לראוטר שמחובר למחשב שלי, ואני לא מסוגל להיות מחובר לאינטרנט! בכל פעם שאני מנסה לנתק ולהפעיל מחדש, המחשב מזהה את הרשת, אולם כותב "No internet access", בCMD בדקתי אם יש לי אייפי ואכן יש למחשב שלי גם אייפי של …
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מאתמול בלילה עד עכשיו , כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול מMegaupload האינטרנט אוטומטית מתנתק לי וחוזר אחרי דקה שתיים.. האמת שלא ניסיתי להוריד משרת אחר אבל עדיין... מה לכל הרוחות ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, : בעוד כמה ימים אנחנו אמורים להתחבר מחדש למת"ב (HOT), ובמסגרת מבצע מסויים שלהם שהוא כולל 3 ממירים (הדקים, החדשים), 5 חבילות ערוצים (ספורט, מוזיקה, בידור, סרטים ומולטימדיה - משחקים וכד' לפי מיטב ידיעתי) + אינטרנט מהיר (כולל ספק) 1.5 מגה = 270 ומשהו שקלים בערך לפי מה שאני זוכר .. (המחיר כולל גם התקנה בחינם של 3 הממירים והאינטרנט). האינטרנט המהיר כולל בתוכו גם את התשלום של HOT עצמם, וגם את התשלום של הספק שבמסגרת המבצע אני צריך לבחור בין 012 ל - 013, מה אתם ממליצים ?! איזה ספק נחשב לטוב יותר, לאמין יותר ? מבחינת שירות, גלישה נוחה ומהירה וכד' ... עד היום הייתי מנוי אצל בזק בינלאומי והייתי דווקא די מרוצה, התנתקתי מהם לא מזמן כאשר עברנו דירה וכעת שאנחנו מתחברים מחדש אני…
-
- 22 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לפני איזה שבוע הרמתי טלפון לאינטרנט זהב הייתי צריך לסדר משהו , ותוך כדי שאלתי אותם אם יש להם אנטי וירוס שסורק את האימיילים , והם אמרו לי לא , אמרתי להם שרצוי שהם יסימו אחד אבל זה לא ממש הזיז לבאנדם שדיבר איתי והוא אמר שזה נרשם .. וזה מזה מעצבן , כי חטפתי דרך האימייל וירוס ויש לי מלא הודעות זבל מלאות וירוסים וחברים שלי גם חטפו השבוע וירוסים (אפילו שלחלקם היה אנטי ..) ואני מאמין שאם היה מותקן להם אנטי וירוס שסורק את הוירוסים (כמו ברוב שירותי האינטרנט הנורמאליים בעולם) רובנו לא היינו נדבקים ... > לא היה לי כוח להתקשר לספקים אחרים אבל אם מישהו יודע האם המצב ככה בכל הארץ ? ואם כן צריך להתארגן (לנסות לפחות) ולעצבן אותם ..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החבילה שאני נמצא בה עלתה לפני שנה בערך סכום מסוים של כמעט 180 ש"ח. היום היא עולה 110. היות וההנאה שלי היא לא להכנס כל יום לאתר החברה ולבדוק מחירים חדשים, לא שמתי לב שהמחירים השתנו מאז וירדו ל110. לא יודע אפילו ממתי. הם השאירו אותי בחבילה של 180, זאת לא גניבה? רק אם אבקש יורידו אותי ל110, ואני לא בטוח שאני בכלל אבקש (שוקל לעבור). זכותי לדעת שהמחירים ירדו. ככה זה עם כל הספקים?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בואו ניכבע את זה על ידי סקר מסודר! נזק בינלאומי? אינטרנט זהב? נטוויז'ן? או ברק?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב הייתי יותר מידי זמן עם אינטרנט זהב ונמאס לי מהמהירויות שלהם, או שזה רק אני או שהם חוסמים אתרים כגון ראפידשאר כי המהירות שלי שם לא עוברת את ה 2קילובייט. האם כדי לעבור ואם כן לאן? איזה חברה מומלצת היום בתחום האינטרנט? האם בכלל אפשרי שספקית חוסמת אתרים מסויימים כי נגיד מאתרים אחרים מוריד לי סבבה על 300-330 ככה. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הכל התחיל ככה לפני 3 שבועות, בשעות ה"עומס" הפינגים בתוך הארת מצויינים (פינג 30 לHWZONE), אבל לYAHOO למשל אני מקבל פינג של 800!!!!! כל האתרים בחו"ל פינגים עצומים, וכמובן, שברוב המשחקי רשת אני מקבל את ההודעה:" "Server is for Low pings Only", רבאק, הייתי בטוח זה יעבור אחרי שבוע אולי יש להם בעייה אבל זה נשאר.! אני צריך לציין שההורדות רצות סביר 150 KPS~. הקשר הוא: 1.5 מגה ביט - כבלים: אינטרנט זהב + ערוצי זהב. MOOMOO
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נשבר לי כבר!!!!! קרסו טוטאלית לחו"ל!!!!! אני חייב לעדכן את ה Value, פרמטתי ואין לי סאונד!!!!!!! לעזאזל אי אפשר לשמוע ג'יימס הולדן :'( :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר עם הוט ו-014 לאינטרנט. כבר שבוע שהאינרנט זוחל ברמות של מודם 28.8K. היום התקשרתי לשאול מה נסגר, והתשובה שקיבלתי היא שיש בעיות בתשתית ושהטכנאים עובדים על זה. שאלתי כמה זמן זה אמור לקחת, והנציגה אמרה לי שאין צפי. כלמור זה יכול גם לקחת חצי שנה... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מודע לזה שהכותרת לא עניינית, אבל זאת באמת השאלה שלי. אני לקוח של בזק - בזק בינלאומי ומחובר באופן קווי לראוטר. בתקופה האחרונה התחלתי לחוות סיטואציה די חריגה שממהירות קבועה של 88-90 מגה אני יורד למהירות של 10-17 מגה והפינגים שלי קופצים משמעותית. אני בודק את הפינגים שלי באמצעות משחקים או באמצעות פקודת ping דרך הCMD וניתן לראות שהפינגים גבוהים באופן חריג מבד"כ. הקטע הוא כזה, אני משתמש באתר SpeedTest.com בשביל הבדיקות, בד"כ אני לא בוחר שרת בעצמי אלא ישר לוחץ על ההפעלה וזה בוחר את השרת הכי טוב - ברוב המקרים זה בפתח תקווה. אבל שמתי לב שלאחרונה בכל פעם שהפינגים קופצים והמהירות יורדת, אז כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר זה בוחר לי באופן קבוע שרת בסור…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני גר בבית דו מפלסי ויש לי כיסוי wifi סביר אבל לא מספיק טוב ברחבי הבית (יש לי 2 ראוטרים בקומה התחתונה שאני מסתמך עליהם). אני רוצה שתהיה לי את האופציה להשתמש ב steam link כדי לחבר את המחשב בקומה למעלה לטלוויזיה בקומה למטה ולשחק עם שלט. יש lag מאוד משמעותי כשאני מנסה לשחק ככה (הכוונה כמובן ללאג בין לחיצה על השלט עד לתזוזת הדמות בטלוויזיה במשחקי single player) אני מניח שהבעיה יכולה לנבוע מכל אחת מהסיבות הבאות: 1. החיבור wifi בין המחשב לטלוויזיה איטי מדי 2. השלט מחובר לבלותות׳ של הטלוויזיה במקום לזה של המחשב ולא עובד מספיק טוב (יש גם בעיות מעצבנות של מיפוי כפתורים) חשבתי לפתור את סעיף 1 ולייצר חיבור יותר מהיר בין הקומות באמצעות …
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 2 followers
-