עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הגעתי למסקנה שיהיה הכי מהיר, זול וטוב *עבורי* זה להשתמש בכרטיס סים ייעודי בתור האינטרנט בבית. לצורך כך אשמח להמלצה לראוטר משולב מודם סלולרי או באנדל ראוטר+מודם סלולרי, כי נראה שאי אפשר להשתמש בטלפון נקסוס 4 ישן בתור הוטספוט קבוע (הביצועים יורדים מ120 מגה ביט לשניה ל15 והלייטנסי לא משהו :\) מצרף תמונה של הביצועים בבית מה-OP6 שלי

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. "תל-נט" - רשת ה-WiFi החינמית של עירית תל אביב - לא ממש עומדת בציפיות. חלק ניכר מהנקודות המובטחות עדיין לא פעילות והגלישה באלה שמגלות סימני חיים, איטית מאוד. אחרי השקעה של 6 מיליון שקל, לתושבי תל אביב מגיע כנראה קצת יותר. http://www.themarker.com/technation/1.2125504

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. היי יש לי מודם שמחובר לסוויץ בארון תקשורת. בחדר עבודה יש שקע אינטרנט אחד. הרשת היא cat6. אם אני מחבר את המחשב ישירות לנקודה הסטאטוס של החיבור הוא 10 Mbps, ובכל בדיקת מהירות שאני עושה, גם חיצונית לאינטרנט וגם למחשב אחר בבית אני מקבל קצת פחות מ 10. אם אני מחבר עוד סוויץ ואליו אם המחשב (כי יש כמה מחשבים שאמורים להיות בחדר) אז הסטוטוס של החיבור הוא 100 Mbps ובבדיקת אינטרנט חיצונית מקבל קרוב ל 100 (יש 100 MB אינטרנט) וגם בבדיקה ביתית. מה ההגיון? איך יכול להיות? (בכל מקרה המטרה היא שהביתי יהיה 1G, אבל בעיה בעיה) תודה רבה

5. בעוד שאצלנו בזק מתהדרת בכך שהיא השיקה "רשת חדשה בישראל NGN" בקצבים של עד 50 מגה!! , ממש שטויות , בזק עדיין לא השיקה בכלל קצבים כאלה לצרכן הבייתי , וגם מה שהיא כן השיקה לאחרונה , 30 ו 20 במחירים שערורייתיים , לעומת זאת , 10 ,ו15 במחירים סבירים לא יותר טוב מזה ,וזה גם , באיזה פריסה של איזה 35% מקסימום כרגע , ואני דיי מגזים במספר הזה אבל ניתן להם את זה , קצת מבט למה שקורה בארה"ב : http://www.dslreports.com/shownews/Verizon-Wont-Slavishly-Satisfy-You-With-100-Mbps-FiOS-104652 Are customers asking for 100 meg? No. Very few. But it raises the ante on the competitive landscape, so that customers believe that 100 Mb/s is what they need to have. . . A hundred meg ends up being …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אחד המחשבים לא מסתנכרן, (ההגדרות נכונות), היות ובבדיקה ברשת כאשר מחוברים המחשב הבעיתי עם מחשב אחר לא דרך HUB המחשב מסתנכרן ויש תקשורת בין שני המחשבים בלי שום בעיה, רק בחיבור ל- HUB ישנה בעיה כאשר בשאר המחשבים הכל תקין. אני מקווה שתארתי בצורה ברורה את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מודם D-LINK DSL-2760U (משמש רק כמודם) שמחובר לראוטר Linksys WRT54GL. לאחרונה שידרגו את התשתית ל NGN, אינני יודע מתי מכיוון שהייתי בחו"ל. בכל מקרה הבעיה התחילה אחרי שחזרתי אז ייתכן שהיא קשורה. לפעמים הגלישה פשוט נהיית איטית. לאתרים לוקח הרבה זמן להתחיל להגיב, אבל כשהם כבר התחילו להיטען זה לא לוקח הרבה זמן. כדי לשלול בעיה בספק או תשתית, גם לעמוד הבית של המודם (10.0.0.138) לוקח הרבה זמן להיטען בזמן הבעיה. באותו זמן דף ההגדרות של הלינקסיס נטען תוך שניה. ריסט קטן למודם - והוא מתחיל לטוס. אחרי כמה שעות הוא כבר מתעייף. אין תוכנות לשיתוף קבצים או כל דבר שפותח הרבה חיבורים כדי להעמיס על המודם, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שהוא יהפוך להיות איטי. פרטים על הקו אם זה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by 360999,

יש לי בבית רשת אלחוטית שמחברת בין שתי מחשבים וגם האינטרנט מחובר דרכה, זאת אומרת מחשב אחד מחובר ע"י נתב עם חוטים,אבל אפשר ע"י הרשת האלחוטית להתחבר גם במחשב השני. א. אני לא יודע מה הסיסמא, את הרשת חיבר לי איש מחשבים והוא עשה את הסיסמא,איך אני יודע מה היא? ב. אע"פ שאין לי את הסיסמא אפשר ללחוץ על כפתור בנתב והוא פותח את הרשת לרגע וע"י זה הצלחתי לחבר את המחשב הנייד, יש לי פלאפון מדגם נוקיה C5- 03 ואיתו אני לא מצליח להתחבר,כלומר הצלחתי להגדיר נקודת גישה אבל הוא כותב לי שיש בעיה ברשת,מה התקלה? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות, תודה מראש (אני חדש בפורום זה היה נראה לי המקום הכי מתאים לנושא זה,מקווה שלא טעיתי, ותודה ג=רבה על פורום חשוב זה)

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אין לי שום תוכנות שיתוף קבצים או משהו שלוקח מהBANDWITDH ברקע ובבקשה ממי שבודק שגם יסגור תוכנות שתופסות משאבי אינטרנט. המטרה : שרת HL בארצות הברית שבדרך כלל אני מקבל ממנו PING של 170 ועכשיו משום מה 600-700 ! מאוד יעזור לי אם אנשים אחרים יבדקו את השרת הזה ואני גם רוצה להשוואת תוצאות עם אנשים שגם הם עובדים עם NV, כמוני. כל מה שצריך לעשות זה Start > RUN > command prompt ולכתוב ping 69.31.6.26 מאוד יעזור אם תגידו את ממוצע הפינגים שלכם ! תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני מנוי עם הוט, חיבור חייגני. יש לי מודם תומסון, שמחובר לראטור של 3COM, דגם 100-75. שני מחשבים ברשת, אחד קווי והשני נייד אלחוטי. כבר חצי שנה, שפעם ב... יש ניתוקים, כל המנורות נכבות במודם, חוץ מנורת ה-internet, שמתחילה להבהב. אני נתקל בזה בסביבות ה-6 פעמים בשבוע. 6 פעמים יכול להשמע כלא הרבה, ובעיית ניתוקים שאפשר להתעלם ממנה, אבל זה לפעמים קורה לי באמצע דברים די חשובים וזה ממש מעצבן. בהתחלה הוט האשימו את המחשב, אחרי זה את הספק, ואחרי כמה נידנודים אמרו שאולי התקלה מאצלם ושהם שולחים טכנאי. תיאמו איתי בערך 3 טכנאים, כשכל פעם המוקד טכנאים רואה שהנתונים טובים ומתקשר אליי לבטל אותו (המציאו גם כל מיני שטויות כדי שאני לא אפריע להם, שיקרו ואמרו שהייתה תקלה אזורית שתוקנה!). בקיצור ה…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by darkman,

ביום חמישי בערב נציג של 012 התקשר אמר שהמחשב שלי תוקף תשרתים שלהם והפנה אותי לעשות בדיקת וירוסים באתר של פנדה עשיתי תבדיקה לא נימצאו וירוסים אחרי זה סרקתי אם נורטון אנטי וירוס 2005 גם לא מצא כלום סרקתי אם "THE CLEANER" אין שום טרוינים ויש פייר וואל מעודכן ביום שישי בלילה האינטרנט התנתק התקשרתי בשבת בבוקר אחרי וידאוי פרטים: אני:אממ תיראו בלילה האינטנט התנקת ושאני מנסה להתחבר זה אומר שהסיסמא לא נכונה ואני בטוח שזאת הסיסמא נציג:כן אתה תקפת את השרתים שלנו ולכן נאלצנו לנתק אותך אני: זה לא יכול להיות (מספר תסיפור למעלה) הנציג:אתה משתמש בתוכנות הורדה אני:כן הנציג:יכול להיות שזאת הבעיה אני:זה לא הגיוני זה תוכנות הורדה לא תקיפת שרתים הנציג:חכה רגע הנציג:תראה תוריד Ad-Aware אני:…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. המצב הוא כזה. יש לנו בבית רשת חוטית, ראוטר אלקטל מחובר לקו, אליו מחובר סוויץ' פשוט ואליו מחוברים ארבעה מחשבים. אתמול קניתי nintendo wii, שיש לו חיבור מובנה לרשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם יש סוויץ' שיש בו גם חיבורים חוטיים כדי שאני אוכל לחבר את ארבעת הכבלים של המחשבים וגם חיבורים אלחוטיים בשביל הווי? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Boris_yo,

אני משתמש בנתב אלחוטי ישן של אדימקס 54 מגה, תקן G. תשתיש שלי מהוט וספקית שלי הוטנט. אני רוצה לשדרג לנתב של תקן N עם העברה של 300 מגה. חשבתי לקנות אחד של אדימקס ב-170 ש''ח בערך ולא זוכר דגם בדיוק. איזה נתב תמליצו לי של אדימקס? מה דעתכם בעיקר על אדימקס? האם תמליצו מותגים אחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני מנסה להעעביר קבצים מwindows 7 לXP ברשת האלחוטית והמהירות נוראית 200kb כשאני מוריד קבצים באינטרנט אני מוריד במהירות של האינטרנט סביבות 1.5Mb זה יוצא שלהעביר 300 מגה אני מחכה יותר מחצי שעה. הבנתי שיש איזה בעיה בוינדווס 7. אני רוצה לשתף את התמונות שיש לי במחשב מסויים בכל הבית איך אני עושה את זה כמו שצריך במהירות. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום חברים, יש לי את שני הראוטרים האלו בבית וכרגע אני משתמש ב netgear vegn2610. הראוטר נמצא אצלי בחדר ואם אני מתרחק ממנו נגיד כ10 מטר הקליטה של ה wifi נהיית חלשה מאוד. השאלה שלי האם הראוטר tl-wr841n יתן קליטה יותר עוצמתית ויאפשר לי קליטה ממרחק גדול יותר מהראוטר שמופעל אצלי עכשיו.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. ברצוני להחליף את כרטיס הרשת שיש לי בנייד ל Intel 5300. ה 5300 מגיע עם חיבור ל 3 אנטנות , בנייד שלי יש רק 2. אם אני יחבר רק 2 אנטנות ל 5300 , העם זה יפגע דרסטית בביצועים של הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. צהריים טובים לכולם, כעיקרון כחלק משיפוץ בבית, אני הולך לשדרג כמעט כל דבר אפשרי (עד לרמה של בית חכם, אם כי לא בצורה מוגזמת כמובן). כרגע יש לי דירה בת 5 חדרים, כאשר הראוטר נמצא בממ"ד, שהוא גם חדר עבודה, עם מחשב נייח ראשי המחובר אליו פיזית. יש כמה בעיות שאני מעוניין לפתור - בסופו של יום, אלו הן המטרות שהצבתי לעצמי: 1. רכישה של מהירות אינטרנט גבוהה יותר - כרגע יש לי סה"כ 15, אני מכוון לאיזור ה-100, כאשר כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי. 2. קבלת של פינג מהיר יותר. כיום, כאשר אני משחק אני מקבל באיזור ה-80-170 ברוב המשחקים. 3. איני בטוח אם אעשה NAS בבית, אבל אולי אחבר איזה כונן משותף. 4. קליטה טובה יחסית מכל מקום בבית, כאשר בחדרים הרחוקים (כולל הסלון) יש לי קליטה …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Judge,

עכשיו יש לי ספק של 012 ותשתית בזק. אם אני רוצה לשדרג את המהירות האינטרנט, למי מהם אני פונה? האם אפשרי ספק הוט ובזק תשתית? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה החלטתי לעבור מבזק להוט. הסיבה פשוטה, עברו כבר כשנה וחצי בערך מאז השקת ה NGN ובאיזור שלי עדיין אין אפשרות לספק את השירות, מה שאומר שאני עדיין תקוע על 5 מגה שלא ממש מספק את צרכיי. פעם בכמה חודשים אני מתקשר לבזק ומקבל את אותה התשובה - "אין צפי". נמאס לי ואני מעוניין לעבור ל UFI של HOT. רציתם לערוך סקר מהיר ולראות כמה אתם משלמים להוט ול ISP כיום על חבילה דומה. אשמח את תציינו מי ה ISP, כמה אתם משלמים לו וכמה להוט והאם אתם מרוצים משניהם. הציעו לי מהוט 59 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים ו 99 שח ל שאר החודשים בהתחייבות לשנה וחצי - הגיוני? ד"א, בזק רוצים דמי התנתקות של 120 ש"ח - יש עילה? האם אם לא אמורים לנתק אותי ללא קנס עקב אי היכולת לספק את השירות לו אני זקוק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by dudued,

חיברתי רשת בבית בין שני מחשבים והרשת עובדת ! כלומר ניתן להעביר קבצים בין מחשב אחד למחשב שני ואף להדפיס באותה מדפסת. איך אני אמור להגדיר צורב משותף ( עשיתי SHARING ) - אני משתמש בNERO

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by lizer21,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת אחת, ועוד מחשב ברשת אחרת באותו בניין, אני צריך להגדיר שליטה מרחוק על מהמחשב הנפרד, על המחשב ברשת הנפרדת למעלה ניסיתי מלא מדריכים להגדרת שליטה מרחוק, התקנתי dyn dns hosts בכדי שאני לא יצטרך לקבוע איפי ובכל זאת זה לא עובד, ניסיתי גם להתקין VNC server על המחשב הנשלט ו- viewer על השני ופתחתי פורטים וזה לא עובד יש לי XP pro sp3 בשני המחשבים אם תוכלו לעזור לי אני בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש אמת בדבריהם? אני כרגע מחובר להוטנט ומשלם במקביל גם לבזב"ל. הרגע סיימתי לדבר עם נציג התמיכה הטכנית של HOT, שדיבר עם האחראי עליו, שטוען שחיבור זמני דרך המשתמש של בזב"ל לצרכי בדיקת פינגים\הורדה וכו', עלול לגרום לכל מיני בעיות ושזה יוביל לביטול המבצע שאני נמצא בו כרגע עם הוטנט. עכשיו, שאלתי אותו - מה הקשר בין זה שתזינו במערכת שהחיבור שלי כרגע יתבצע דרך בזב"ל לבין ביטול של המבצע שאני נמצא בו? מה שהאחראי אמר לך בעצם זה לאיים שאם אבצע את הבדיקות האלה דרך המשתמש של בזב"ל, תסיימו לי את המבצע בהוטנט? (אגב, חשבתי שאמורה להיות הפרדה בין השניים) אז הוא ענה לי שחס וחלילה, ושהוטנט היא ספקית אחרת, לא כמו בזב"ל ונטוויז'ן, ושחיבור למשתמש אחר עלול לגרום לכך שהם לא יוכלו להחזיר אותי למשתמ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Lanzar,

שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד... תודה מראש ברק.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by michmich99,

שלום לכולם, אני לא מבין בכלל ברשתות. התשתית: הוט, ספק: בזב"ל 200 הורדה, 5 העלאה. (שודרג לאחרונה) אני משחק במשחק רשת שנקרא Ghost Recon Phantoms. אני חווה פינגים גבוהים יחסית נע בין 99 ומגיע עד 135 (הפינג איננו קבוע אף פעם וישנן קפיצות הנעות בין 99 ל-135). חלקם מהישראלים שמשחקים במשחק, גם להם יש פינגים יחסית גבוהים אבל עדיין נמוכים משלי (90-85) ובנוסף, יש להם בכלל את ה-100 מגה של הוט. ראוי להוסיף שלפני כחודש בערך שהיה לי 100 מגה, המקסימום פינג שהייתי מגיע אליו היה נמוך ממה שיש לי כיום (המקסימום שהייתי מגיע הוא 110 ולא כמו 135 שאני מגיע אליו כיום). הייתי בטוח שהשדרוג בהורדה הוהעלאה באיזשהו צורה אמור לשפר את החווייה (אפילו שיפור …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, במרץ 2007 קניתי את המשחק Tiberium Wars, שיחקתי ברשת מאז ומעולם לא היו לי בעיות התחברות.... בחודשיים האחרונים כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעה: Couldn't connect to the backend server מאז אני מנסה להתחבר ברוב הניסיונות אני לא מצליח, קורה שפעם במספר רב של ניסיונות אני מצליח להתחבר. קניתי עכשיו את חבילת ההרחבה Kanes Wrath ושוב יש לי את אותה בעיה... לא שיניתי שום דבר שקשור לספק האינטרנט/ אנטי וירוס / מודם / פיירוול או משהוא דומה... מישהוא יכול לעזור לי בבקשה.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.