עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ZiX,

יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by dominic16,

שלום אני לא יודע אם זה כבר היה פה אם זה היה מצטאר טוב בכול מיקרה תחתמו על עצומה נגד מהירות השליחה באתר הזה זה אולי יעזור במשהוא צריך רק לקוות ולהשיג כמה שיותר חתימות אז תחתמו כאןhttp://upload.shishlik.net/ אני מאוד מקווה שכולכם תחתמו ונשיג עוד הרבה חתימות"[glow=red,2,300]אנחנו מבקשים מכל מי שיכול לפרסם את העצומה בכל דרך אפשרית לפרסם. אל תתנו לעצומה הזאת להיכשל כמו שאר העצומות שהיו עד היום, חבל זה למען כולנו[/glow]"

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. בלוחות אם חדשים יש אפשרות בחלקם לחבר 2 קווים אינטרנט מהיר ולא כל כך הבנתי מה עושים עם זה השאלה ניתן לחבר 2 קווים מקביל של 1000mbps ללוח אם ולקבל 2000mbps הורדה ו-200mbpS העלאה ? לוח אם יכול לבצע את החיבור הזה ? מישהו ניסה זאת ? מצרף קישורים בעניין שאולי רלוונטים http://www.ezlan.net/loadbalance.html https://bit.ly/3pRlCj1

4. יש לי מושם של בזק דיברתי עם בזק והם עזרו לי להגדיר אותו כ bridge חיברתי מודם של syslink והגדרתי בחיבור את השם משתמש והסיסמא אבל הוא לא מתחבר לי (אני לא מוצא בלוג שלו את השגיאה אני רק רואה שהוא לא מצליח ) השאלה היא אם אחרי שהגדרתי את המודם כbridge אני יכול לפתוח חייגן במחשב ולנסות להתחבר עם השם משתמש והסיסמא (כמו החיבורים של פעם) כי נסתי להתחבר גם ככה ולא הצלחתי והטכנאי אמר לי שנראה לו שזה לא אותו דבר זה באמת שונה או שההגדרה של הנתב לא טובה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by danydyn,

ראוטר חדש של edimax - br-6574n מישהו יודע אולי אם הוא מגיע לארץ בקרוב?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הרבה דיבורים היו לפני מספר חודשים על נושא הוקטורינג http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841463 כבר שנה עברה ואצלי אני לא רואה שום שינוי - טופ 100 - בפועל 57 . אמנם יש יציבות ו 0 תקלות ואין מה להשוות לשירות הבזיוני של הוט. אבל מה יהיה? בזק לא אמורים כבר לשדרג לטכנולוגיית הוקטורינג?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום.... האם יכול להיות שספקים בארץ חוסמים את האפשרות לשתף מודם כבלים ברשת קטנה PEER TO PEER? (ע"י חיבורו ישירות ל- HUB) ורק ניתן לעשות זאת ע"י נתב (אלף שקל) או שיתוף בתוכנה (צריך להשאיר מחשב השרת דלוק כל הזמן וזה בטח פחות יציב מחיבור ישיר של המודם ל-HUB) ושהם עושים את זה ע"י רישום ה-IP שבמודם כבלים חייב להיות קבוע? (במודם ADSL, כמדומני, ה-IP דינמי אז אי אפשר לחסום שיתוף אפילו ל-100 תחנות אם בא לי, נכון?) האם מישהו הצליח כן לעשות שיתוף "חומרה זול" אני קורא לו (ללא תוכנה וללא נתב) ע"י חיבור מודם ADSL או כבלים ישירות ל-HUB וכך לשתף אותו ברשת ללא צורך בהשארת אף מחשב דלוק? אני יודע שלמודם כבלים גם יש יתרונות, אבל מעניינת אותי הנקודה הנ"ל.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. רציתי לדעתי איך אני מגביל את מהירות האינטרנט ברשת אלחוטית עם ראוטר TP-LINK TL-WR641G. יש לי חיבור 2.5 ואני רוצה שלמחשב שלי יהיה 1.5 מגה ולאחר מגה, איך אני עושה את זה? ניסיתי את NetLimiter אבל אין שם אפשרות להגביל תכלס מהירות למחשב השני ברשת. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני שמעתי שאפשר להתחבר לאינטרנט בלי שיהיה לי מנוי. לדוגמה - הוט ו- 013 נטוויז'ן למי שמבין בזה ויודע איך בדיוק אפשר לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לאחרונה התחילו למכור בארץ את הנתב TL-WDR4300 שהוא Dual Band אמיתי (משדר בו זמנית גם ב 2.4Ghz וגם ב-5). קניתי אותו אתמול אחרי שעברתי מספר פעמים על הנתונים של הנתב כפי שמופיעים באתר של החנות וחיברתי למחשב כדי להתחיל בהגדרות. ברגע שהגעתי לחלק של האלחוט משהו כבר נראה לי מוזר - חסרות אופציות בתחום של ה 5Ghz. אוקיי, נכנסתי לאתר היצרן, הורדתי את הקושחה האחרונה (יצאה לפני פחות מחודש) וניסיתי לעדכן. וכל הזמן מתקבלת איזושהי הודעת שגיאה לא ברורה והנתב לא מתעדכן. לקח קצת זמן עד שקלטתי מה העניין.. לנתב התקינו קושחה אחרת שמיועדת לשוק המקומי וכנראה חוסמת כל מיני אפשרויות בתחום של ה 5Ghz. מה שמרתיח בכל הסיפור הזה הוא שהעניין לא מפורסם, בחנות לא אומרים שום דבר וביזבזתי שעה על ללכת לקנות א…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. בעוד שאצלנו בזק מתהדרת בכך שהיא השיקה "רשת חדשה בישראל NGN" בקצבים של עד 50 מגה!! , ממש שטויות , בזק עדיין לא השיקה בכלל קצבים כאלה לצרכן הבייתי , וגם מה שהיא כן השיקה לאחרונה , 30 ו 20 במחירים שערורייתיים , לעומת זאת , 10 ,ו15 במחירים סבירים לא יותר טוב מזה ,וזה גם , באיזה פריסה של איזה 35% מקסימום כרגע , ואני דיי מגזים במספר הזה אבל ניתן להם את זה , קצת מבט למה שקורה בארה"ב : http://www.dslreports.com/shownews/Verizon-Wont-Slavishly-Satisfy-You-With-100-Mbps-FiOS-104652 Are customers asking for 100 meg? No. Very few. But it raises the ante on the competitive landscape, so that customers believe that 100 Mb/s is what they need to have. . . A hundred meg ends up being …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by tamir1400,

היי. אחרי שניסיתי להתעסק עם הנושא הזה די הרבה זמן, אני קרוב להכנע. אני סובל מאיטיות נוראית במשחק כלשהו (לא כזה רלוונטי, אבל GW2), ואמרתי שאני אנסה לקדם פורטים שהמשחק משתמש בהם כדי לעזור לזה קצת. הספק שלי זה נטוויז'ן, והראוטר הוא D-link DSL 6740U. עכשיו, הבנתי שהדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לקבוע למחשב שלי כתובת IP סטטית. הורדתי תוכנה שקרית כלשהי, ועשיתי את זה. לצורת העניין, קבעתי כותבת של 10.0.0.32. (קיבלתי הודעה שאני לא יכול לחרוג מהטווח של ה DHCP). אחרי שעשיתי את זה, הורדתי את התוכנה simple port forwarding. קבעתי את הפורטים שאני רוצה לקדם, הכנסתי את ה IP הסטטי שלי, וה IP של הראוטר (10.0.0.138). הבעיה היא, שכשאני מנסה לבדוק אם הפורטים באמת פתוחים (דרך האתר הזה למשל htt…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. ההודעה שקיבלתי מהתמיכה של D-Link ישראל במייל: שלום, מצ''ב קישור להורדת קשוחה: https://dl.dropboxusercontent.com/u/19372053/router/dir-825ac/20150818_1754_DIR_825AC_ISR_1.0.2_sdk-master.internal.bin מדריך שדרוג נמצא כאן: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-651-firmware-white-interface/czid לאחר שדרוג תאפס נתב על ידי לחיצה של 15 שניות על לחצן RESET ותגדיר שוב בעזרת הסבר הזה: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-825ac/cz34 תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. איך בודקים מה הגירסת חומרה של המודם שלי?! אני רוצה לבדוק את זה במקום עם הטכנאי. (זה אפשרי לבדוק את זה גם כשהאינטרנט עוד לא מחובר, זאת אומרתש אני לא במצב ON LINE)?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Googleness,

שלום שלום, יש לי מתג של אדימקס: Edimax ES-3108P הוא מנותק כרגע וסתם עומד לו חדש בפינה. כמו כן האינטרנט והרשת הביתית (משולבת קווית ואלחוטית) עובדת דרך ראוטר אלחוטי (משולב מודם) Rotal RTA 1025W (קיבלתי מבזק ובינתיים זה עובד בסדר גמור, לדעתי אגב זה בדיוק כמו הסימנס שהם נותנים 1 ל1). השאלה היא כזאת האם ניתן להוציא יציאת קווית אל המתג (כלומר לחבר למשל ביציאה מספר 1) ואז לחבר מחשבים נוספים למתג ותיהיה להם גישה לרשת + אינטרנט או שיש צורך לחבר את המתג דרך מחשב אחר (שבו יהיו 2 כרטיסי רשת: 1 למתג ו1 לנתב) ואז כל מחשב שרוצה גישה לאינטרנט דרך המתג להגדיר גישה דרך המחשב שמחובר לנתב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אורח דור
    Started by אורח דור,

אני מתלבט בין 2 חברות: אנלימיטייד 100 מ"ב שמוכרת ראוטר מסובסד ב-300₪: ראוטר ZTE H198, אני לא מוצא עליו מידע באינטרנט ולא יודע אם הוא מגיע עם מודם מובנה, יש סיכוי שלא שמעתי את הדגם טוב מאיש המכירות? למישהו יצא להשתמש בראוטר שהם מציעים או שמע? בנוסף, אקספון מציעים שרות השכרת ראוטר ב5₪ ל100 מ"ב: DLINK 225, מצאתי באינטרנט כתבה על לקוח שהתלונן ואמרו לו בבזק שזה ראוטר בעייתי (ואז תיקנו ואמרו שהוא טוב). מישהו שמע ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה היתה תקופה שהיו לי לא מעט ניתוקים בראוטר , איכשוא הניתוקים התמעטו עד לכדי מצב סביר אך זה זמן רב שאני סובל מאיטיות משמעותית בגלישה , בכל פעם שאני מתקשר לבזקבינלאומי לתמיכה ישנו הריטואל הקבוע שבודקים מהירות אך באתר הבדיקה שלהם הכל טוב אפשר לקבל את עזרתכם האדיבה לפתרון הבעיה האם הבע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר עם אפשרות חיבור קווי ואלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטוויז'ן (חיבור עם חייגן - L2TP ). לא ממש משנה אם הראוטר יתמוך בתקן N למרות שזה יכול להיות נחמד. בנוסף , אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי לראוטר (מדפסת משולבת HP 4500 שיש לה חיבור ETHERNET שהבנתי שמיועד לחיבור לראוטר). חשוב לי שאוכל להגדיר את הראוטר והרשת הביתית בקלות (יחסית) ושתהיה מאובטחת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום ! אני רוצה לעבור מבזק להוט עכשיו אני משלם לבזק משו כמו 125 שקל על 15 מגה וטלפון ובהוט הציעו לי 100 מגה ב100 שקל קבוע (ללא טלפון שגם ככה אין לי) כרגע שידרגתי את בז"בל ל100מגה ב50 שקל קבוע. האם להישאר בבז"בל או לעבור להוטנט ? תיהיה פגיעה בפינגים לאירופה (משחק BF4) ? לגבי החיבור עם או בלי חייגן חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משו שהבנתי אז מה הכוונה לחיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן ? מה עדיף לי לעשות עם או בלי ? ואיך אני עושה את זה ?

22. יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות. זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי. בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה). נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד). ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה. כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת. ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב. קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שט…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ: 1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה. 2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה. אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי. עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות: 1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים. 2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ. 3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, בעקבות מעבר לאקספון למהירות 100 מגה אני צריך המלצה לנתב משולב עם מודם VDSL שתומך במהירות זו, עם Dual band. תקציב: 400-500. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by jackhammer,

יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL בתור ראוטר ראשי מחוחברים אליו 3 מחשבים והוא גם נותן חיבור אלחוטי הביעה שלי שהקירות בבית שלי כנראה יותר מדי עבים (קירות בטון) והאות לא מגיע בצורה טובה לסלון. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ולהגדיר אותור בתור AP אני יודע שקיימים כמה מדריכים באינטרנט על איך לעשות את זה אבל לא מצאתי קונפיגורציה שתתאים למצב שיש לי אני רוצה לחבר את שני הראוטרים בכבל ולא בצורה אלחוטית אני רוצה ששניהם ימשיכו לשדר אלחוטי ולא רק אחד מהם אני רוצה שמחשבים שמתחברים בשני הראוטרים יכנסו לאותה הרשת ודבר אחרון חשוב זה שמי שירצה לעבור מאיזור הקליטה של הראוטר הראשון לאיזור הקליטה של הראוטר השני (לפטופ או טלפון נייד) , שלא יתנתק ויתחבר מחדש. מי שיכול לעזור לי בקשר לאיך…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים