עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש איזו דרך לעשות שבויסטה יהיה לי אינטרנט? כי אני לא מצליח להפעיל את האינטרנט משם.. החייגן של זהב מתאים רק לXP יש איזו דרך או משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by beitar king,

היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by Erez360,

שלום לכולם אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp. אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP. לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by hzhz24,

הי. בקרוב היו אצלי 2 מחשבים. מהי הדרך הקלה והאמינה בכדי שיהיה ניתן לגלוש בשתי המחשבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by סער גולן,

שלום. יש לי בבית ארון תקשורת ובוא מרוכזים כל ציוד התקשורת והמדייה של כל הבית + חשמל חכם. אני חייב עזרה במידע איזה סוג של אינטרנט וציוד אני צריך כדי שכל המערכות יעבדו בצורה חלקה וללא נפילות. אני מפרט מה יש לי בארון כדי שתוכלו לעזור לי: רסיבר לסאונד פנים בית וגינה בשתי אזורים נפרדים כל נקודות האינטרנט של כל השקעים בבית מגיעים לשם ממיר של יס ממיר של פרטנר מודם של החשמל החכם ובנוסף אני רוצה להוסיף סטרימר הזמן הלא רחוק אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי תודה

6. Started by שמואל רוברו,

מבקש המלצות לאינטרנט ביתי . יציב ומהיר , תודה .

7. אז כידוע לכולם, או שלא, סלקום מוכרים חבילות גלישה ביתיות, מעניין אותי איך הביצועים והפינגים אם מישהוא התנסה שיעלה לפה קצת מידע תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by the_saint,

כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבל יש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by AMD Sempron +3100,

מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by WildClaw,

שלום אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה הזו בפורום הנכון, בכל מקרה בדקתי קודם את הפורמים האחרים ומהסתכלות על חלק מההודעות פה אני חושב שההודעה מתאימה לכאן. יכול להיות שעוד מעט אני אתחבר לאינטרנט המהיר של הכבלים, רציתי לשאול אותכם לגבי חוות דעת על השרות שלהם ועל האיכות של האינטרנט שלהם. אם מישהו יוכל לרשום כמה תגובות אני אשמח. הבנתי גם שצריך לוודאות משהו בנוגע למודם שהם מביאים לך שלא יהיה מסוג מסויים מסיבה כלשהי. שמעתי את זה מזמן ואני כבר לא זוכר בדיוק מה זה היה,למישהו זה נשמע מוכר תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by blabla2002,

תמונה אחת שווה 1000 מילים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BSOF,

שלום! רציתי לדעת, מה אני צריך בשביל שתיהיה לי רשת אלחוטית [ואינטרנט] בבית כאשר יש לי אינטרנט בכבלים. עד 5 מחשבים ניידים אלחוטיים + מחשב אחד קווי. יש איזשהו ראוטר שאתם ממליצים עליו? וגם - ראוטר מסוים שצריך אם ארצה באיזשהו שלב לעבור ל-ADSL? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by itail,

אני כרגע מחובר ל-ADSL, והציעו לי הצעה ממש זולה לתשתית(750)+ספק (ברק) אבל בכבלים. מישהו יודע אם יש בעיות בחיבור דרך הכבלים? זה עובד יציב כמו ADSL? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Haflo,

התחברתי השבוע לאינטרנט בכבלים של ערוצי זהב, העלויות הם: 150ש"ח - התקנת החיבור ע"י טכנאי (כולל החלפת אחד המגברים של הכבלים - בחינאם!!!) 400ש"ח - למודם כבלים של RCA 114ש"ח - עלות חודשית לערוצי זהב (לא שייך לכבלים בטלויזיה - לא להתבלבל!) לחבילת ה 750Kb 35$ - לאינטרנט זהב (כולל שתי תיבות דואר בנפח של 10MB) אני גולש ומוריד (בזרוע נטויה וביד חזקה - יש לציין!) בשלושה ימים האחרונים, מבנה הרשת אצלי בבית הוא: שרת Win2k שמחובר למודם דרך כרטיס רשת (נ.ב - אפשר גם ב USB למי שאין כרטיס רשת!) ועוד כרטיס רשת בשרת שמחובר ל Switch 10/100Mb , שאליה מחוברים עוד 7 מחשבים. הגלישה בכולם (אתרים וכדומה) - מהירה מאוד, הורדות מ iMesh או KaZaA - בערך 30Kb-20Kb (ולפעמיים יותר!) קחו בחשבון שמדובר בכמה …

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

עוד 10 ימים מגיע האישור, יום לאחר מכן זה מתחיל. אני כבר מחכה שזה יתחיל (לא כדי להתחבר לזה.... כדי שהמחירים של ADSL ירדו ואפשר יהיה כבר להתחבר)

• 64 תגובות
    • 9.5k צפיות
  16. Started by omri_ro,

שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by tamird66,

לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tuvia,

שלום. יש לי אינטרנט בכבלים חבילה של 750 kb של אינטרנט זהב לחיבור של המודם לחיבור הכבלים מחובר גם ממיר דיגיטלי לא שזה משנה מאוד... יש זמנים ביום שה כל שנייה מתנתק ולפעמים דורש קצת "התעסקויות" כדי שיחזור להתחבר,משהו יודע מה הבעיה? אולי גם אצלו זה ככה או היה ויכול לעזור לי ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by USR,

רציתי לדעת האם אפשר לעשות אינטרנ בכבלים גם עם יש לי YES טלויזיה בלוין??? ??? ??? ??? :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בימים אלה מסיימת תבל את ההתחברות למערכת התקשורת שהקימו שלוש חברות הכבלים; רק בתום ההתחברות, תשיק תבל את שירות האינטרנט המהיר; מתב וערוצי זהב לא יוכלו להתחבר למערכת החדשה עד לאישור סופי של המיזוג- חברת הכבלים תבל דיגיטל, שקיבלה רשיון לאספקת אינטרנט מהיר לפני כשלושה שבועות, לא תשיק את השירות באופן מסחרי באפריל, כפי שצפתה בתחילה, אלא לכל המוקדם במאי. סמנכ"ל השיווק של תבל, איתן גליק, אישר את הדברים, ונימק את הדחייה במעבר של תבל לתשתיות חדשות שפרסה חברת תבל טלקום: "עד שלא נסיים את שדרוג המערכות הטכנולוגיות, לא נתחיל לשווק את האינטרנט המהיר", אומר גליק. "ההערכה היא שזה לא יקרה לפני תחילת מאי. עד שהמערכת תהיה אמינה ויציבה". המערכת החדשה שפרסה תבל טלקום, מי שצפויה להיות חברת התש…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by yogev_23,

אגב אם יש הבדל בנושא בין הרגיל של HOT לבין הUFI החדש זה גם רלוונטי. ברכות ותודות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shlomom,

אני מחובר כרגע ב ADSL ורוצה לעבור לכבלים בקרוב. אני אתחבר בעזרת הראוטר האלחוטי שלי. רציתי לדעת מה אני צריך לדעת לגבי אינטרנט בכבלים כמו למה לשים לב? האם יש מודמים מומלצים יותר או פחות ומה לבקש ? תודה למשיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Blackend,

עשיתי אינטרנט בכבלים החלטתי לעבור כי נגמר לי החוזה וההצעות שקיבלתי לא היו מפתות כמו 139 כולל הכל מנטויז'ן זה עדיף מה 230 ששילמתי קודם לכן. יום חמישי באים להתקין לי כבר! אז יש לי מספר שאלות. 1.איזה סוגי מודמים יש ומה כדאי לבקש? 2.עם חייגן או ללא חייגן?(האם זה משנה שיש לי נתב בכלל?) 3.וסתם טיפים והתרשמות שיש לכם לגבי אינטרנט בכבלים אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by neo690,

היי, אני הולך לעבור בסוף החודש מ ADSL לכבלים... סגרתי איתם על 35 שקל לחודש במהירות 1.5 מגה.. זה גם יותר מהיר ויותר זול ממה שהיה לי קודם (750K) רציתי לדעת איזה מודם עליי לדרוש? ומה יותר עדיף USB או רשת? (יש לי מחשב חדש.. כולל 8 יציאות שלUSB 2.0) סוגי מודים שיש להוט (לא בטוח שזה הכול) מתוך האתר Cables.org.il ועל איזה ספקיות אתם ממליצים או שעדיף להישאר בנטויזן? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by skuki1,

שלום! בבית שלי יש אינטרנט בכבלים עם ספק בזק בינלאומי. בבית שלי יש מרתף ושתי קומות (בית פרטי). כרגע יש נקודת אינטרנט אחת, בקומה העליונה אנחנו גם רוצים לעשות אינטרנט במרתף מה האפשרויות שלנו? רשת אלחוטית? ליצור עוד נקודה במרתף ואז נצטרך עוד מודם? האם נצטרך לשלם כפול לספקית? תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.