רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
רכשתי מDX את מגביר WIFI הנ''ל, הגיע עם דיסק ופתקון קטן עם תמונות מה להריץ שם (מבוסס על לינוקס) לאחר שחיברתי אותו לאנטנה ולUSB במחשב סרקתי והרצתי. לאחר חיפושים באינטרנט גם הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו הורדתי מכאן - http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/14043/ האתר הרישמי שלהם(GSKY LINK) לא עובד יש מנורה מהבהבת , אך שאני הולך למקום אחר בבית הWIFI בכלל לא השתפר , העוצמה על הפנים. המערכת הפעלה WIN 7 32, ראוטר - D LINK DSL 6740U לוח אם - Gigabyte GA-EP45T-UD3LR כמובן שבמנהל ההתקנים מראה שמותקן ומזהה אותו מה פיספסתי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש קליינט ללינוקס עם אפשרות relocate כולל שינוי שם הקובץ. מה שזה אומר, שלאחר ההורדה אני אוכל לשנות את המיקום ואת שם הקובץ, ולאחר שאגדיר את המיקום החדש בקליינט, הוא יזהה את הקובץ ואוכל להמשיך לעשות לו seed. רוב הקליינטים מאפשרים לשנות את התיקיה אליה יורד הקובץ, אך שם הקובץ אמור להישאר מקורי כמו שנקבע בקובץ טורנט. הקליינטים שניסיתי: deluge - אין בו אפשרות כזו. rtorrent + rutorrent : מצאתי פלאגין שנקרא relocate, אבל ככל הנראה הוא ישן מידי כי הוא לא עבד. utorrent - האפשרות קיימת אבל רק ב GUI של התוכנה, מה שאומר שהגירסא המיועדת ללינוקס של utorrent, שכוללת רק web gui, לא מאפשרת את זה. לכן התקנתי את הגירסא המיועדת לוינדוס באמצעות WINE. זהו הפיתרון שאני משתמש בו כרגע, …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתדרגתי ל 100מגה ב 100 שח בבזק וקיבלתי נתב NET GEAR VVG2000 ב 99שח ולהחליף אותו ל DLINK זה ממש בלתי אפשרי. הבעיה שלי היא כזו, שאני מחובר בכבל אני מקבל 70-80 מגה (כאשר אני ישירות מחובר למודם) אבל כאשר אני מחובר דרך ה edimax 6428 שתומך עד 300מגה ביט והוא תקן N, אני מקבל 20 מגה ביט במקרה הטוב בכל בדיקות המהירות שאני עושה. כמובן שניסיתי להחליף ערוצים וזה שיפר מ 8 מגה ל 20 מגה. מה הבעיה? איך אני אמור לקבל מהירות גבוהה יותר דרך האלחוטי? אני אציין שהמבחן נעשה באלחוטי כאשר הלפטופ במרחק חצי מטר מהראוטר.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אז ככה בחודש וחצי האחרונים שלחו אלי 5 פעמיים טכנאי ולא מצאו כלום טענו שבארון החיצוני עשו כמה דברים כל פעם שינויים וזה גם לא עזר העוצמות טובות מאוד הם טוענים שמקבל 54 בעוד שמשלם על 50 אז ככה כל יום בערך פעמיים שלוש קורה לכמה שניות ניתוק באינטרנט גם קווי וגם אלחוטי מה ניתן לעשות כבר לא יודע מה לעשות החליפו לי גם 3 פעמיים נתב 6740UH1 ואין כלום לא עוזר האם הפיתרון היחידי לעבור להוט?או לספק אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי כבל לחיבור קווי במקום אל-חוטי אך משום מה אני לא מצליח להתחבר בעזרתו. איזה מידע אני צריך לספק על מנת שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? (כיצד ניתן לראות את ה-ISP NAME כאני מחובר אל-חוטית?) בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הענן של בזק משגע אותי כבר חודש. נרשמתי ואני מנסה להעלות חומר, הוא איטי להחריד! וזה אמור להיות מהיר, כי הוא מעלה לשרתים בארץ, ואני מעלה לשרתים בחו"ל בעשירית מהזמן! בעיית הבעיות - יש לו תצוגה ובה הוא מראה כמה ג"ב יש לך בענן, וכאן הענן ממש משתגע... פעם יש לך 17 ופעם 14 ופעם 30... ובזמן האחרון בכלל אני ממשיך להעלות קבצים לענן והוא מראה מד שימוש בענן - הולך ויורד... 17 ג"ב, ויורד ל16.5 וכעת כבר הגיע ל14 ועוד היד נטויה... וזה כשאני נמצא בשלבי העלאה!!! יש לי למעלה ממאה ג"ב להעלות, ונראה לי שההעלאה תסתיים אצל הנכדים.... התקשרתי לבזק, ועושה רושם שהם מכירים את הבעיה, הגם שלא רצו להודות בה, והבטיחו לי שהעבירו את הבקשה, והם יחזרו אלי. אני ממתין כבר מספר ימים... בעיה נוספת - בזק …
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי אתר רציני לעסק שלי שנוהל ותוחזק ע"י חברה פרטית. לאתר זה היה גם דומיין. לאחר קצת חושבין החלטתי כי איני מעוניין יותר בשירותיה היקרים של החברה והחלטתי להקים אתר קטן ופשוט בgoogle sites (שירות אחסון חינמי שגוגל מספקת לבעלי אתרים קטנים) העניין הוא כזה. אני עדיין מחזיק בדומיין המאוחסן בחברת הדומיינים DomainTheNet. דומיין זה כרגע אינו מקושר לאף אתר ואני מעוניין מאד לקשר אותו לאתר החדש שלי ב google sites. וכאן מתחילה הבעיה, הפרוצדורה היא מאד מסובכת. עבדתי לפי ההוראות של google sites. שם הם מסבירים שעלי לשנות את הגדרות הDNS בחברה המחזיקה בדומיין ואח"כ עליהם לוודא כי אני אכן בעל הדומיין. בקיצור, ברדק. (באמת יש תחושה שגוגל לא מעוניינת לעזור וכך גם חברת הדומיין). הא…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שרת SERVER 2008 R2 בבית ומספר תחנות קצה כאשר כולם מחוברים לראוטר HOTBOX . איך אני מקים שרת להפצות בבית שכמובן יהיה בדומיין ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצטרפתי לחברת נטוויז'ן לאינטרנט המהיר (50MB) לאחר כל הבלגן קיבלתי שם משתמש וסיסמה חדשים אני מחובר לאינטרנט דרך ICS בעזרת חייגן ומודם VVG2000 עם מחשב בעל שני כרטיסי רשת שבו מותקן חלונות 7 עד עכשיו הייתי גולש במהירות של 100MB בספק אחר והכל עובד (או יותר נכון עבד) כמו שצריך. לאחר השינוי הגדרות החייגן (שם המשתמש והסיסמה בלבד) אני רואה שרק במחשב הספציפי יש אינטרנט ובשאר במחשבים שמחוברים דרך המחשב אין אינטרנט כלל התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם והבנתי שהם הפסיקו לתמוך בזה כל עוד המחשב הראשון מקבל אינטרנט לא מעניין אותם שאר המחשבים, ואם אני רוצה שהם יתמכו בי אני צריך להשתמש בציוד (הגרוע והפרוץ) שלהם הדבר הזה היה קיים ועבד באותה החברה אפילו עוד משנת 2002 עם מודם עלוב בחיבור USB מדגם A…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אנטרנט 12 מגה ועד עכשיו הייתי ללא אינטרנט אלחוטי עכשיו החלטתי לעבור לאינטרנט אלחוטי ואני מעדיף שלא לקנות מהוט כי פשוט אין לי כוח אליהם אז החלטתי להתייעץ איתכם אני צריך ראוטר במחיר 150שח בערך הוא הולך להתחבר ל2-3 מכשירים בנוסף הבית שלי גם לא יותר מדי גדול אז לא צריך משהו מיוחד מבחינת טווח הקליטה ושאלה אחת קטנה ,אני פשוט יצטרך לחבר אותו למודם שלי וזה ?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הי, יש לי רשת אלחוטית בבית (מודם ADSL ישן של בזק עם WIRELESS G/B אני צריך נקודה אחת (או שתיים) בסלון - של רשת חוטית. האם המכשיר הזה יאפשר לי לחבר את הציוד בסלון באמצעות כבל לרשת הביתית ? האם יש מכשיר כזה עם יותר מפורט אחד (במכשיר הזה יש פורט אחד) האם המכשיר הזה יאפשר לחבר מכשירים ברשת N דרכו לרשת G ומשם החוצה ? (ברור לי שזה לא יהיה יעיל, עד שאחליף את הנתב של בזק לרשת N, אני פשוט בדילמה לגבי ה- VDSL, הם מקפיצים את המחירים בצורה ממש לא סבירה) כחלופה שקלתי לשם שני מכשירים DLINK DHP-500AV, אבל בשתי הקצוות מדובר בכבל מאריך ולא יודע מה תהיה התוצאה (וזה עולה בדיוק כפול). תודה דני
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו שתי מחשבים, תשתית + ספק, עכשיו במחשב השני אני רוצה לעבוד דרך ספק אינטרנט אחר ! (כי אני רוצה ספק עם סינון אתרים מסויים למגזר הדתי, שבדיוק מתאים לי) האם אני יכול לעבוד דרכו בלי לשלם על עוד תשתית? אולי לחבר שתי מודמים שונים לכל מחשב? האם יש נתבים מוסימים שיכולים לקלוט לכל מחשב ספק שונה על אותה תשתית? תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
במסגרת הרצאת הפתיחה של כנס WWDC 2013, הכריזה חברת Apple על רענון של שניים משלושת הנתבים שלה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3815
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי, אני מניח שזו בעיה מוכרת, ואפילו התמודדתי איתה בהצלחה בעבר. יש לי 2 מחשבים בבית, ואני מחבר בניהם בכבל רשת ישירות ללא תיווך. לאחרונה החלפתי את אחד המחשבים וחיברתי אותו עם אותו כבל רשת למחשב B. מהירות ה"הורדה" ממחשב B ל A החדש מגוחכות (כמה מאות קילובייט לשנייה). לעומת זאת, מהירות השליחה ממחשב A למחשב B היא קרובה מאוד למקסימום של הקו - 60 מגה לשניה. כמו שאמרתי, הייתה לי את הבעיה הזאת גם בעבר והצלחתי להתמודד איתה *כנראה* ע"י שינוי ערכים בהגדרות של הדרייבר. אולם, אני לא מצליח לעשות זאת הפעם, וכל הנושאים שעולים בחיפוש בגוגל מדברים בעיקר על החלפת כבל או שדרוג דרייבר. ניסיתי לכבות את כל האפשרויות של "offload" ן"checksum", ואף שיחקתי ב jumbo frames (למרות שכרטיס הרשת במחשב …
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הראוטר TL-WR1043ND של TP LINK. שמעתי שאם מתקינים עליו את קושחת DD WRT הוא מציג את הביצועים הכי טובים. הבעיה היא שכל הדרכים שראיתי להתקנת הקושחה הן דרך חיבור חוטי, ואני לא יכול לעשות את זה. האם יש דרך להתקין את הקושחה הזאת דרך חיבור אלחוטי (WIFI) ? תודה
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עדיפות לקנייה מKSP או Ivory USB/PCI EXPRESS מה שאתם חושבים שיותר להתמודד עם חיבור רצוף העלאות והורדות.... הראוטר בחדר הסמוך לא בממד תודה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בחדר נתב של בזק וראוטר ואין לי WIFI בסלון רציתי אני רוצה לקנות ראוטר נוסף, אבל יש צורך בנתב נוסף? יותר ברור אני צריך שיהיה לי WIFI בסלון איך אפשר לעשות את זה בלי לקחת מהחדר את הכל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו גיימרים טובים יותר ב 014 - מבחינת כתובות ה IP? 62.219 או 212.179 אני זוכר שבעבר היו דיונים על כך...וכן נמצאו הבדלים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בשעה טובה ל-VDSL 30/3 רכשתי ראוטר דרך בזק Netgear VVG2000 קיים ברשותי TP-LINK1043ND כעת הם עובדים במצב BRIDGE היכולת האלחוטית של ה-VVG נוטרלה. האם אני יכול להשתמש ב-2 SSID שונים (להשתמש ב-2 הנתבים בו זמנית?) האם אני יכול לנצל את חיבורי ה-LAN של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? האם אפשר לנצל את חיבורי ה-USB של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? איך אני יכול להגיע למודם VVG מרחוק / בתוך הרשת כאשר תצורת החיבור היא : VVG2000-->1043ND DHCP
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-