רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו התנסה בחב' איחסון אתרים .securehost.co.il/hosting.php איך השירות שלהם? הזמינות? נפילות? אשמח לשמוע. המחירים שלהם דוקא טובים, וראיתי שיש להם גיבויים בשרתים חיצוניים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, זה שבועיים אני מנסה ליצור רשת ביתית פשוטה אך ללא הצלחה! המחשב המרכזי ("אסף", לצורך העניין) עובד על Vista Ultimate והוא מחובר למודם הכבלים ישירות (אני לא משתמש בראוטר) דרך NIC כמובן ומוגדר כ "Local Area Connection 2". מ"אסף" יוצא כבל רשת נוסף (המחובר לNIC אחר לא מובנה בלוח), המוגדר כ "Local Area Connection", ומתחבר למחשב השני ("אריה"), העובד על XP SP3, ישירות דרך NIC כמובן. החיבור לאינטרנט הוא חיבור ללא חייגן ! WORKGROUP נמצא על אותו שם! גילוי רשת בON ואני תמיד מגדיר אותו כPRIVATE אך הווינדוז מתעקש להחזיר אותו לPUBLIC וזה הדבר שהכי מחרפן לי את השכל!! בכל אופן אני מקבל LIMITED CONNECTIVITY , והרשת לא יציבה בכלל! שיתוף קבצים מוגבל ומדפסות לא יכולות לעבוד בשיתוף למרות ש…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של EDIMAX 6574N וכשאני משתף קבצים / מדפסות.. כל פעם שאני מנסה לקבל גישה לקבצים / מדפסות המשותפות זה מבקש סיסמא.. איך אני מבטל את זה? מה גם שאצל אח שלי אין סיסמא על המחשב ככה שאין לי גישה כלל לדברים שלו.. תודה רבה.. גם אני וגם אחי משתמשים בויסטה אלימייט (אני 64 ביט הוא 32..) אנחנו מחוברים ברשת קווית , בנוסף יש עוד מחשב שמחובר אלחוטית עם ווינדוס XP 32 בית.. שוב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש נתב מתאים לאינטרנט סיבים של פרטנר. הכוונה שיהיה בו כל מה שצריך כדי לחבר ושייפעל (מתאם סיב SFP, מודם WAN וכ"ו). צריך המלצה, תקציב סביב ה 300 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה.. הגעתי למצב שפעמים ( 2 !!) החלפתי בבזקסטור ראוטר!! ועדיין אותה בעיה!! יש לי windows vista וכל פעם שאני שאני בא לגלוש באינטרנט והמחשב עבד לדוגמה לילה שלם. ואני סוגר את כל התוכנות. וסתם רוצה לגלוש... לא רואים כלום !! שום דבר לא עובד ברקע. נורית Lan מהבהבת כמו משוגעת. אבל לא רואים אתרים.. לפעמים אני צריך לחכות 10 דקות שלמות עד שכאילו הראוטר "חוזר לעצמו" והאתר לבד עולה.. זה ממש מבאס !! :bash: יש למישהו מושג אולי!! יש לי מחשב באמת חזק.. (עלה לי לא מעט כסף..) מהירות . וחומרה רצים עליו סוף... דרייברים לכ.רשת הכי מעודכנים שיש של msi בקיצור הכול עובד בסדר... רק הקטע הזה ?? וכן, ניסיתי להחליף דפדפן. ריסטארט פיזי , ולממשק של הראוטר.. אבל אין לי מושג... יש כא…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים בהפרש של 3 קירות. + קיר גבס נמצא הראוטר. ניסיתי לשים כרטיס רשת עם אנטנות אבל זה לא עוזר. אין לי אפשרות למתוח כבל רשת. לכן אני חושב שהפתרון הכי מומלץ זה מגדיל טווח או נקודת גישה. (לא יודע מה ההבדל) אני צריך משהו שאפשר להגדירו בקלות בלי הגדרות מסובכות ושיעשה טוב את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? בארץ משתמשים בכלל בAC? מכשירים חדשים (סלולרי למשל) שתומכים ב-AC, יתמכו לאחור גם ב-N?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מודם TERAYON של הכבלים דגם TJ 715X, קניתי מחשב חדש, אני מנסה לחבר אותו אבל הדיסק נעלם לי ואין לי אפשרות להתקין אותו בלי הדיסק. הורדתי כבר דרייבר במלואו, לכאורה, אבל אז הוא רצה באמצע ההתקנה שאכניס את דיסק 1 כדי ששם הוא ימצא את ETHERNET QUICK INSTALL PAGE.PDF הורדתי גם אחד כזה, אבל כששלחתי אותו בהתקנה למיקום שהקובץ נמצא, הוא לא הכיר בו ולא נתן לי להמשיך. יש אפשרות להתקין בלעדיו? האם יש לינק לדרייבר מלא שיודע להתקין בלי הפסקות באמצע? עזרה דחופה, בבקשה תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, עברתי בדיוק ליחידת דיור בוילה, בעל הבית מרשה לי להשתמש באינטרנט שלו אבל אנחנו בקושי מצליחים לקלוט את האינטרנט גם לאחר חיבור מגביר אות באמצעות USB. חשבתי על האופציה של הhomeplug אבל הבנתי שזה לא יעבוד מכיוון שמדובר במונה נפרד לגבי האופציה של להעביר כבל בין הדירות, הוא איננו מוכן לכבל חיצוני. כרגע בדירה יש נקודות חיבור לכבלים ולטלפון אבל לא ראיתי נקודת אינטרנט השאלה היא האם העתקת נקודה היא אופציה מכיוון שבשירות אמרו לי שאצטרך בכל מקרה לשלם על תשתית נפרדת (ולדעתי סתם מנסים לגבות ממני עוד כסף הרי השידורים מהוט מגיעים אליי) והאם יש פיתרון יותר טוב שמישהו מכיר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר לסיב אופטי של סלקום. הוא מגיע למודם שלהם שמוציא RJ45 לנתב שלהם. הנתב מוציא טלפון (קומבינה מוזרה אבל הטכנאי הסביר לי שלמעשה הנתב מחזיר טלפון הביתה והטלפון לא מגיע מהארון תקשורת). הבעיה שהנתב שלהם מזעזע. מלא ניתוקים ב- 2.4 (למעשה הרשת הזו לא יציבה מספיק לשימוש) וטווח WIFI מוגבל. ניסיתי לברר עם התמיכה אם אני יכול להפוך אותו ל- BRIDGE ואז רק להשתמש בו לטלפוניה ולשרשר נתב נוסף והתומכת (שמתחילת השיחה רק חיכתה לומר שאי אפשר ולא נתמך והם לא תומכים בשום דבר אחר חוץ מהנצב שלהם) אמרה שהנתב לא תומך בהגדרה כ BRIDGE. מה האפשרויות שלי? יש כאלו בכלל? אני חייב טלפון בדירה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
כמה מילים על נושא הורדת דמי הקישוריות ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=808
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אני מחובר עם שתי מחשבים אני מחובר עם חיבור קווי לראוטר והשני עם מתאם אלחוטי של בזק,הבעיה התחילה מאז שחיברתי את המחשב ההוא לא הבנתי מה הקטע שרק מתי שהמתאם מחובר עם המחשב השני זה קורה,פעם בכמה זמן למטה בצד שמאל יש לי אייקון של מייבא כתובת רשת לכמה שניות ואז נעלם(בזמן שזה קורה האינטרנט מנותק),דיברתי עם בזק אמרו לי להגדיל את טווח ה IP לשים על 10.0.0.30 ,כרגע שמתי רק במחשב של המתאם אלחוטי על 10.0.0.25,ובראוטר במחשב שלי על 10.0.0.26 האם ככה זה בסדר? אמרו לי גם להחליף ראוטר זה קשור?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מישהו עבר עם הראוטר של שיומי? המחיר שלו רק 150 ש"ח. המשלוח חינם יש לו ציון של 4.9 בגיר בסט http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי שיצאה גירסא של DD-WRT שתומכת ב L2TP. נכנסתי לאתר שלהם אך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסא מתאימה לראוטר שלי הייתי שמח לנסות את ה DD-WRT מכיוון שה TOMATO עושה לי בעיות עם ה Remaining Lease Time (ברגע שהוא נגמר אני חייב לנתק את הראוטר או שאין לי אינטרנט... מה שכבר עבד לפני השניה שהוא נגמר (הורדות, משחקי אונליין, סקייפ, מסנג'ר וכו..) ממשיך לעבוד כרגיל, אבל אי אפשר לגלוש... שמעתי שלעוד אנשים הייתה הבעיה הזו ולא ממש מצאתי פתרון.. חיבור ללא חייגן הוא לא אופציה מכיוון שאני בחבילת "גיימר" ובלעדיה הגלישה היא פשוט סיוט... אם יש פתרון שמאפשר השארות עם TOMATO הוא גם יתקבל בברכה..... אין לי תלונות ל TOMATO מעבר לבעיה הזו תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי. (כרגע המחשב מחובר ישירות למודם של הוט). יש לי כמה דרישות ספציפיות (אני מאמין שהן לא מגבילות יותר מידי, אבל הן חשובות לשימושים שלי): - אפשרות לחבר לפחות שני מחשבים בכבל רשת אל הראוטר (אפשר להתגמש פה אם זו בעיה). - שבחיבור בכבל רשת לא תהיה האטה בגלישה (אני לא מדבר על עוד כמה ננו-שניות כי יש רכיב נוסף בדרך, אלא על משהו משמעותי ומורגש בגלישה באינטרנט). - כפתור פיזי להפעלה / הפסקה של הרשת האלחוטית (כשהיא כבויה היא צריכה להיות באמת כבויה - שהראוטר לא ישדר כלום). - (אני מניח שמיותר לציין שהרשת האלחוטית צריכה להיות מאובטחת בסיסמה, ושמספר מכשירים יוכלו להתחבר אליה במקביל) אני מאמין שאופי השימו…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד עכשיו שנים הייתי עם TPLINK W9980 , בשני בתים שונים ובשניהם היו בעיות של התנתקויות רק של ה WIFI לפעמים.. אני מחפש מודם ראוטר חזק שיחזיק שנים ויתאים לכל החברות פה (בזק\אנלימיטד\כל הפייבר וכו..), שיהיה בו וקטורינג וכל מה שצריך.. לא מבין בזה הרבה.. אבל מעדיף לא TPLINK תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי TP-LINK TL-WR1043ND V1 יש עליו קושחה רשמית. אני מעוניין למפות פורטים מסויימים בגישה לנתב לפורטים מסויימים בתוך הרשת שלי. לדוגמא - * חיבור נכנס לנתב עם פורט A ילך למחשב מסויים בפורט B הבהרה: אני יודע איך להגדיר port forwarding כאשר מדובר באותו מספר פורט. כלומר מפורט A לפורט A במחשב מסויים. זה לא המקרה הנחוץ. הדבר די פשוט ועשיתי זאת עם נתבים רבים בעבר, ויכול להתבצע גם עם UPnP אבל אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את זה משום מה... אם מישהו יודע איפה מסתתרת האפשרות, אשמח לדעת. אם הדבר לא אפשרי עם הקושחה הרשמית - אני מניח שאפשרי עם DD-WRT או OPEN-WRT יש העדפה למישהו מהם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לאחר בעיות רבות שהראוטר( edimax br 6204wg ) הישן שלי גרם לי,החלטתי שצריך ראוטר חדש אבל אני לא יודע איזה לקנות בעכרון חשבתי אולי משהו של cisco linksys אבל אני פתוח להצעות התקציב הוא עד 400 שח בערך ולראוטר מתחברים 2 מחשבים ולפעמים טאבלט או פלאפון בWIFI. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יותר איך ניתן להגדיר חייגן בוינדוז ל012 כלומר מה הIP שצריך להכניס?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום המלצה למגדיל טווח אלחוטי. ידוע לחברי הפורום אם אני מזמין מגדיל טווח שתומך ב 5 mhz יכול לעצור במכס לבדיקת משרד התקשורת. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראוטר חדש של edimax - br-6574n מישהו יודע אולי אם הוא מגיע לארץ בקרוב?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-