רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות בוט מהרשת ולהתקין מערכת הפעלה לכן התקנתי ווינדוס 2003 עם DHCP DNS וכמובן Deployment עכשיו, איך לעאזעל ממשיכים מפה? יש לי התקנה של WINDOWS XP ו WINDOWS 7 איך אני עושה בחירה? זה בכלל לא נותן לי לעשות יבוא או משהוא איאפשר להשתמש בקובץ ISO? רק ב WIM? מזה בכלל WIM המסריח הזה גם כן Micro$hit האלה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, האם המודם המובנה בראוטר הזה יעבוד טוב עם חיבור 40 או 100 מגה ביט? בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif עם משדר בעוצמה 1000mW ומגבר של 36dbm או 4000mW. השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו דומה למוצר הבא של D-Link - http://www.dlink.co.il/il/products/2/1326.html הרעיון - רכישה של SIM עם חבילת גלישה באירופה וע"י הראוטר שיתוף מספר מחשבים בגלישה הסלולארית. אני לא מצליח למצוא מכשיר דומה בארץ. הפניות למוצר/ספק מתאים, בשרשור או בפרטי יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו אינטרנט בכבלים והוא אמר לי שהוא בחיים לא השתמש בחייגן אינטרנט (פשוט מחבר את המודם למחשב ויש אינטרנט) לי יש אינטרנט בכבלים אבל אני צריך להשתמש בחייגן.... איך אני עושה שאני לא אצטרך חייגן? אולי זה בהגדרות של המודם?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חשבונות פרימיום בשני האתרים (filesonic, hotfile). אני לא מוריד סדרתי ולא מוריד הרבה בכלל, הפרמיום זה בשביל הנוחות, דווקא בגלל שאין לי יותר מדי זמן. שבועיים האחרונים, יש הגבלת מהירות לאתרים אלה. אני בקושי מצליח להגיע ל- 100 ק"ב לשנייה (חבילה 5 מגה). ברגיל הייתי מוריד 600-700 לשנייה. באתרים רגילים (download.com) יורד על 600. הנציג היה מוכן להשבע לי שאין שום הגבלה שלהם והדבר אינו חוקי להגביל על פורט 80. האם עוד מישהו חווה כאלה דברים ?? אגב אני מוריד עם idm (התוכנה הכי שווה, והיא חוקית, קניתי אותה). בנוסף לא משנה איזה מחשב בבית, או איזה דפדפן או איזה מנהל הורדות.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי אצל חבר שלי לא מזמן כזה מכשיר שעושה לו את כל ה-SHARING בבית... זה יעני, נראה כמו ראוטר, רק שזה גם HUB, וגם מודם ADSL. יעני, אתה מחבר את זה לכל המחשבים, ולטלפון, וזה עושה הכל בעצמו. לא צריך איזה מחשב שרת שיהיה דולק כל הזמן כדי שזה יעבוד וכו'. האם אתם מכירים מכשיר כזה? אם כן, האם אתם יכולים להמליץ לי?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאתר http://www.netcheif.com עלתה הבוקר סקירה חדשה. הסקירה עוסקת במתאם ה-Home Plug Turbo של חברת Shiro מדגם HL105E. מתאם זה מאפשר לחבר התקני רשת שונים (מחשבים, נתבים, מתגים וכיוב') אל הרשת הביתית, תוך התבססות על תשתית החשמל הביתית וחוסך את הצורך לפרוס כבלי תקשורת חדשים. במסגרת הסקירה נבחנו התכונות העיקריות של המתאם, המבנה הפנימי שלו והביצועים שהוא מספק. את הסקירה המלאה ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm בהזדמנות זו אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לשתי אפשרויות חדשות שהוספו לאחרונה לאתר והמאפשרות לקבל "בדחיפה" עדכונים לאתר הפורום. 1. הנכם יכולים להרשם לרשימת התפוצה של האתר. כתובת ה-MAIL שתימסר של ידכם תשמש רק למטרת משלוח עדכונים ולא תמ…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב, כרטיס הרשת לא מקבל ip מ dhcp למרות ששאר המחשבים כן מקבלים ועובדים מצוין. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס אין אפילו apipa החלון פשוט ריק....אין שום כתובת. הסרתי את הכרטיס במנהל ההתקנים והתקנתי מחדש, איפסתי ביוס, סרקתי את המחשב לוירוסים, הוספתי כרטיס רשת חדש לגמרי ולצערי שום דבר לא עזר. אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
"תל-נט" - רשת ה-WiFi החינמית של עירית תל אביב - לא ממש עומדת בציפיות. חלק ניכר מהנקודות המובטחות עדיין לא פעילות והגלישה באלה שמגלות סימני חיים, איטית מאוד. אחרי השקעה של 6 מיליון שקל, לתושבי תל אביב מגיע כנראה קצת יותר. http://www.themarker.com/technation/1.2125504
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני עובר לדירה קטנה צמודה לשלי לכחודשיים ובדירה הזאת אין קליטה טובה של הוייפי הביתי ולכן אני מחפש פיתרון זמני לאינטרנט מהיר. (יש לי מגדיל טווח שמרחיב את הקליטה אבל המהירות לא מספיק טובה לחלק מהצרכים שלי) בדקתי באתר של govmap וראיתי שיש 3 אנטנות דור 5 של החברות המובילות במרחק של קצת יותר מקילומטר מאיזור מגורי(יש רק עוד איזור אחד או שניים עם אנטנות שיותר קרובות אליי אבל עם דור 4). רציתי לשאול האם למישהו מחברי הפורום יש ידע/ניסיון ברשתות דור 5. 1. האם ממרחק של קצת יותר מקילומטר תהיה לי קליטה סבירה של דור 5? 2. יש חברה שאתם ממליצים על יציבות ומהירות האינטנט שלה? נ. ב. המכשיר שלי הוא הpoco f3 עם המודם Snapdragon X55…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי לבית עם שתי קומות הייתי רוצה נתב חזק ובלי ניתוקים ושתיהיה קליטה ארוכה ומספיקה לשתי קומות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית,כל פעם שאני גולש באינטרנט הוא יכול פתאום לקרוס. בזה הרגע הבעיה קרתה לי,מה שאני עושה כשזה קורה,זה פשוט מפעיל מחדש את הראוטר ומקווה שלא יקרוס שוב. אבל זה כן,ונמאס מהבעיה הזו,דיברתי עם התשתית ועם הספק אחד מאשים את השני. בזק החליפו לי ראוטר ל-NETGEAR,וגם הוא עשה בעיות ואת אותה הבעיה, אז החלפתי שוב ל Dlink 6740U וגם בו הבעיה ישנה. עכשיו הם אמרו שאם הבעיה לא נפתרה בהחלפת ראוטר,הבעיה או אצלך או הספק. מיותר לציין,שברגע שהאינטרנט קורס,ז"א נורת ה Intrernet מהבהבת במהירות,ויכולה להתכבות או להפוך לצבע אדום. וכשזה קורה גם ה WIFI לא עובד. אז כמו שהסברתי,בשביל לתקן את הבעיה צריך לרסט את הראוטר,אבל זה לא פתרון מושלם. בשביל שלא תצטרכו לשאול את השאלות האלו, 1.אני מח…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם! יש ברשותי שני מחשבים ברשת ביתית, אחד שמחבור ע"י כרטיס רשת ואליו מחוברת המדפסת, המחשב מריץ Windows 7 Ultimate 64Bit ומחשב שני שמחובר לראוטר D-link 2670U ומריץ Windows Vista Ultimate SP2 32Bit. רציתי לדעת איך אני יכול ליצור בין שתי המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות? נ.ב. כבר שניתי את שם הקבוצה בשני המחשבים. המדפסת הינה HP Officejet 4500
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקייי לפני שבועיים בערך קיבלתי ת'כבלים, ומאז קיבלתי מספר ip ועד היום הוא לא השתנה אפילו שהמודם עבר איתחול כמה פעמים, והמחשב היה מכובה הרבה פעמים. שהתקשרתי לאינטרנט זהב הם אמרו לי לעשות ip config/release ואחרי זה renew גם זה לא עזר.. התקשרתי שוב ונציג אחר אמר לי שהמספר נשאר קבוע למשך כל התקופה שאני מנוי שלהם בכבלים התעצבנתי וביקשתי שיחליפו לי מספר, והם אמרו לפנות לשירות לקוחות, בטח הם ירצו לקחת ממני כסף בשביל להחליף מספר. אז למישהו יש פיתרון אחר? חוץ מלהגיד להם ביי ביי, או לראות אם הם יביאו לי איזה מחיר מוזל "בגלל הטרחה" .... ????
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה.. הגעתי למצב שפעמים ( 2 !!) החלפתי בבזקסטור ראוטר!! ועדיין אותה בעיה!! יש לי windows vista וכל פעם שאני שאני בא לגלוש באינטרנט והמחשב עבד לדוגמה לילה שלם. ואני סוגר את כל התוכנות. וסתם רוצה לגלוש... לא רואים כלום !! שום דבר לא עובד ברקע. נורית Lan מהבהבת כמו משוגעת. אבל לא רואים אתרים.. לפעמים אני צריך לחכות 10 דקות שלמות עד שכאילו הראוטר "חוזר לעצמו" והאתר לבד עולה.. זה ממש מבאס !! :bash: יש למישהו מושג אולי!! יש לי מחשב באמת חזק.. (עלה לי לא מעט כסף..) מהירות . וחומרה רצים עליו סוף... דרייברים לכ.רשת הכי מעודכנים שיש של msi בקיצור הכול עובד בסדר... רק הקטע הזה ?? וכן, ניסיתי להחליף דפדפן. ריסטארט פיזי , ולממשק של הראוטר.. אבל אין לי מושג... יש כא…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי חיבור 1.5M בכבלים דרך NETVISION... ולפעמים הוא ממש זוחל (עכשיו למשל אני מוריד על משהו כמו 7 KB משרת מהיר) הרצתי גם כמה בדיקות בכל מיני אתרים והתוצאות עגומות.... השאלה שלי היא האם מישהו נתקל כבר בתופעה כזו והתקשר לשירות לקוחות של הספק וקיבל איזשהו עזרה/פיצוי או שני מבזבז את הזמן שלי? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כבל רשת שמחובר מהקומה הראשונה אל השניה וכנראה שלא עובד. שאני מחבר אליו ראוטר שהגדרתי כנקודת גישה לא נדלקת הנורה של הפורט (לעומת זאת שאני מחבר אותו עם כבל קצר לראוטר היא כן נדלקת). רציתי לשאול על נושא ההנחתה שהעלו בפניי, שיתכן שזו לא בעיה של הכבל ואז החלפתו לא תעזור. אשמח להרחבה בנושא, ולשאול אם עצם זה שנורת הפורט לא נדלקת מצביעה על כבל שלא עובד בודאות או שזה יכול לקרות גם במידה ויש הנחתה? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום איך אני מגדיר במחשב שיקבל רשת דרך הפלאפון ע"י כבל USB ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי חבילה עם אפלוד 512. מבדיקב עם האתר של נטויזן זה מה שיוצא לי : 72.4 KBps קצב העלאה. זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשת הביתית ישנה רשת אל-חוטית עם ראוטר SIEMENS SL2-141 שחור. בקומה הראשונה ישנם 2 מחשבים ניידים ומחשב נייד אחד.כולם מחוברים ברשת אל חוטית.המחשב הנייח מחובר אלחוטית בעזרת מתאם אל-חוטי POZ. בקומה השנייה ישנו עוד מחשב נייד(המחשב שלי) אשר גם מחובר באמצעות POZ.הראוטר ממוקם בסלום ומחבר לשקע טלפוני בלבד. כרגע יש לנו מהירות 4 מגה.אצלי במחשב אני משחק משחקי אונליין למיניהם ומוריד כל מני ובשאר המחשבים לא יותר מדפדפן וסקייפ. עכשיו השאלה היא כיצד אני מגביל את מהירות האינטרנט בשאר המחשבים חוץ משלי שיהיה להם בסה"כ 2.5 מגה ולי יהיה 1.5 מגה ? שמעתי על התוכנה NETLIMITER אבל לא הבנתי כ"כ איך לעבוד איתה והיא לא עובדת בווינדוס 7 אשר מופעל באחד מן המחשבים הניידים. דבר נוסף ה…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם נתב RTA1320A יש בו רק חיבור אחד WAN-LAN שהוא מתחבר לראוטר הנוכחי שהוא ראוטר של SMARTC@M שאליו מחוברים 4 מחשבים קווים. וDMZ עובד שיש הפניית פורטים על מנת להתחבר לפי IP חיצוני מחשבים אחרים אלי הבית! ויש לי עוד ראוטר מודם אלחוטי בצד של סימנס SL2141 שיש בו 4 חיבורים קווים והוא אלחוטי גם יש לי 6 מחשבים בבית 4 מהם מחוברים ל SMARTCOM ואני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים שהם עם חיבור קווי ונמצאים במקום שאין קליטה בתחית האדמה ב2 מרטפים ואני רוצה שיהיה לי אפשרות לחבר את PSP שאני רוצה להחתבר איתו לרשת האלחוטית אבל הראוטר כרגע לא מחובר כי הוא לא תומך לי ב DMZ ולכןן הוא בצד מה שאני רוצה הוא לנסות לחבר את הסימנס הראוטר מודם אלחוטי לאנשהו בין הראוטר הסמרטקום למודם RTA ולהפעיל תרשת האל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-