עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aviI,

שלום לכולם אני קצת חדש ואני צריך עזרה שהיא מאוד חשובה לי יש לי מחשב נייח שיש עליו ווינדוס XP ואליו מחובר ראוטר של בזק ע"י כבלים עכשיו מעבר לזה יש לי מחשב נייד שעליו יש ווינדוס ויסטה ואני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח לנייד כיצד אפשר לעשות את זה?? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה ע"י הקמת רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יודע כיצד אשמח לעזרה. בתודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. טלפון קווי? אובר אי פי? אחר?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by GalBrill,

לאחר שלקחתי מבזק את הראוטר החדש שלהם, שתומך בפרוטוקול N חיברתי אותו בבית לפי המדריך. שינויים לפי מה שאני יודע וקראתי, לא הביאו אותי לתוצאה המבוקשת מה שאני מעוניין הוא פשוט - להתחבר עם המק שלי אליו במהירות של 300 (אני מוכן להתפשר על 270 ) שום דבר שעשיתי לא עזר, אלא רק ניתק לי מכשירים אחרים שלא תומכים בהגדרות שונות כגון 40MHz לא מצאתי איך לגרום למכשיר לדוגמא לפתוח שתי רשתות במקביל כמו שמכשירים אחרים עושים, אחת של 2.4GHz והשניה בו זמנית על 5GHz מישהו הצליח להביא את המחשב שלו להיות מחובר במהירות שכזו? אני אשמח לכל עזרה שהיא... מה שאני תמיד מקבל זה:

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. היי קוראת לי תופעה מאוד מוזרה: יש לי שני מחשבים ברשת, שניהם כמובן עם XP. שניהם מחוברים לסוויץ', שמחובר למודם/ראוטר של בזק (TNN 600E). בראוטר שניהם מוגדרים כ-STATIC IPs, המחשב הראשי שלי כ-10.0.0.1 והשני כ-10.0.0.2 ה-firewall בראוטר לא מופעל. במחשב הראשון האינטרנט עובד כרגיל, מצויין. במחשב השני האינטרנט עובד כרגיל, מצויין, מלבד - GMail. הוא פשוט לא מגיב. עובד בצורה איטית לחלוטין, באופן מחריד. לפעמים לא מגיב בכלל (אני פשוט נכנע אחרי 2-3 דקות שבהן למשל אני מנסה לחזור מתוך הודעה חזרה ל-index). יש לציין שזה לחלוטין לא נראה כמו בעיה בשרתים של gmail, שהרי ממש במקביל - דרך המחשב הראשון - הגישה מתבצעת באופן מושלם וחלק לחלוטין. זה קורה רק ב-gmail, שאר האתרים (והאינטרנט בכלל) מגיבים …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. הייתי רשום באתר bittorent מצויין, בין השניים שאני בהם, אבל מנהל האתר החליט לחסום בשבוע האחרון את הגישה לאתר של משתמשים ישראלים (אולי בגלל שהמון פשוט נוהגים לפתוח כמה חשבונות ולהיות ליצ'רים ). בכל מקרה, איך אני יכול לעבור את החסימה הזאת? אם אני אתחיל להשתמש בשרתי פרוקסי בחיבור האינטרנט אני אוכל להיכנס לאתר? בכלל, להגדיר חיבור proxy זה דבר מסובך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. בהמשך לבעיה שהועלתה בפורום בשרשור קודם על ידי splashy ביצענו את השינוי המבוקש ומחר נשחרר קושחה חדשה ל- DIR-655 בה ניתן להתחבר ל- L2TP גם באמצעות כתובית שמית (FQDN) את הקושחה ניתן יהיה להוריד דרך האתר שלנו www.dlink.co.il משרת ה- FTP גרסת הקושחה: 1.34WWB15Beta קישור מדוייק לספרייה: http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/ נשמח לקבל feedback ממשתמשים המחוברים בחייגן L2TP דרך המוצר הזה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב, האינטרנט לא עובד, זה מראה לי שאין חיבורים זמינים. ווידאתי שהכבל רשת מחובר כמו שצריך והכל בסדר, הבעיה לא בכבל כי ניסיתי גם לחבר למחשב השני ועבד יופי. אז מה אני יכול לעשות? יש לי ווינדוז 7 64bit וליד השעון במחשב יש את הסמל של האינטרנט אבל עם איקס ותודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Hapasan,

שלום כולם, התחברתי לשירות StrongVPN, אבל המהירות איטית מדי. יש לי 15Mbps ואני מצליח להגיע ל-1Mbps בממוצע עם פינג של 168 msec בעזרת חיבור WiFi לראוטר Linksys WRT160N. ניסיתי לשפר את המצב וזה לא כ"כ עזר. זה מה שניסיתי עד עכשיו: 1) ניסיתי שרתים שונים באזורים שונים בארה"ב. 2) ביטלתי SPI firewall. 3) וידאתי ש-VPN Passthrough מאופשר בהגדרות הראוטר. 4) ניסיתי חיבור מסוגים PPTP, L2TP, Open. 5) ניסיתי לשנות MTU ל-1356 כשאני מחובר ישירות לנתב עם כבל המצב טוב יותר ואני יכול להגיע גם ל-5Mbps, בערך עם אותו פינג. יש דרך לשפר את המצב? אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן חברים, היה פה בעבר דיון על כך שאנשים עם בזק 100 מגה לא מגיעים למהירות הורדה מקסימלית בתוכנות טורנט. נטען פה כי הסיבה לכך היא מהירות העלאה נמוכה, שהייתה אז 1.5. לאחרונה בזק העלו לכולם את מהירות העלאה ל3, אך עדיין אני לא מצליח להגיע למהירות הורדה מקסימלית. האם למישהו נפתרה הבעיה עכשיו כשהעלו את המהירות? מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by rancohen,

שלום לכולם, אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית עם הראוטר הנ"ל באמצעות האייפון....האם יש קשר לכך שהגדרתי את המחשב באיי פי סטאטי? במחשב יש רשת מוגנת עם PSK, אני מקיש את הקוד באייפון אבל האייפון לא מצליח להתחבר.... אשמח לעזרתכם....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. חברה מה קורה? מה עדיף? כבלים או ADSL? ואם אתם יכולים להמליץ על ספק ולומר את המחיר שלכם, זה יעזור לי ממש תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?

13. רציתי לדעתי איך אני מגביל את מהירות האינטרנט ברשת אלחוטית עם ראוטר TP-LINK TL-WR641G. יש לי חיבור 2.5 ואני רוצה שלמחשב שלי יהיה 1.5 מגה ולאחר מגה, איך אני עושה את זה? ניסיתי את NetLimiter אבל אין שם אפשרות להגביל תכלס מהירות למחשב השני ברשת. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. איך בודקים מה הגירסת חומרה של המודם שלי?! אני רוצה לבדוק את זה במקום עם הטכנאי. (זה אפשרי לבדוק את זה גם כשהאינטרנט עוד לא מחובר, זאת אומרתש אני לא במצב ON LINE)?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by guy_intel,

מודם סלולרי (של סלקום או אורנג') משדר בנפחים גדולים יותר ולמרחק גדול יותר ולכן עוצמת השיגור שלו חזקה יותר מאשר אינטרנט אלחוטי. האם סכנת הקרינה ממודם סלולרי כזה מסוכנת ? מיקום המודם הסלולרי במרחק של 3-4 מטר מאדם מספיק ? האם יש מידע כלשהו על עוצמות הקרינה וסכנותיה ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by HaiPBM,

שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה. בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!) הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה... מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Lior10,

איזה ראוטר הכי כדאי לקחת? D-link 2760U Netgear DGN834 D-link 6470U VDSL עדיפות ראשונה לטווח שידור.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ran07,

שלום קניתי מדפסת משלובת HP 6500 עכשיו שאני מחבר את המדפסת לשקע של הטל' דרך סנן ADSL (גם של בזק וגם של מה שמגיע עם המדפסת ניסיתי )אז הנורה של PPP בראוטר נכבת מה DSL מהבהב ואין אינטרנט ( אני יכול לקבל ולישלוח פקס ) תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by 00Amir,

הם פשוט לא עונים מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ובוקר טוב . עד לפני שבועיים הייתי מחבור להוט + נטוויז'ן 12MB (בפועל 1.5 מהירות הורדה ). האינטרנט היה יציב, הורדות על מהירות מקסימלית והקליטת WIFI הייתה טובה מאוד ! לאחרונה הוט יצאו במבצע חדש של 100MB בחינם, כמובן שהחליפו לנו את המודם ל- הוטבוקס (רק מודם ! הנתב מכובה דרך החברה ) ! וכמו כן, עברתי ל- הוטמובייל , מאז הגלישה היא סיוט, יש תקיעות ואתרים שבעבר נטענו חלק וללא בעיות היום נטענים לאט ויש תקיעות, ושלא לדבר על זה שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים וזה נראה כאילו יש איבוד של התקשורת ומוצג על דפדפן ריק מכל תוכן " למידע \ לטעינה מחדש". מהירות מקסימלית של הורדה היא עדיין 1.5 מגה, ח **חשוב לציין שה-100MB מוגדר גם בספק וגם בתשתית ** ! בכל אופן האינטרנט האלחוטי עובד …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Matan D,

שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי רשת עם SWITCH ומחוברים שני מחשבים כשלשניהם IP קבוע קניתי ראוטר וחיברתי למתג וניסיתי לפנות אליו 192.168.1.1 ולא רואה אותו ברשת אפילו PING לא מזהה אותו ל מ ה ? ? ? תודה, יהודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Potter,

יש לי מחשב שמחובר לRouter של ECI 312 מעוניין לגשת למחשב ע"י Remote Desktop דרך האנטרנט (דרך הIP שאני מקבל מהפסק ) הIP של המחשב ברשת הפנימית הוא 10.0.0.1 אך אני לא מצליח, הגדרתי את כל ההגדרות משתמשים וכו' של Remote Desktop ומהבחינה הזאת אין בעיה, עשיתי גם FORWARD לפורט 3389 , אך אני לא מצליח לגשת אליו מרחוק.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הרבה דיבורים היו לפני מספר חודשים על נושא הוקטורינג http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841463 כבר שנה עברה ואצלי אני לא רואה שום שינוי - טופ 100 - בפועל 57 . אמנם יש יציבות ו 0 תקלות ואין מה להשוות לשירות הבזיוני של הוט. אבל מה יהיה? בזק לא אמורים כבר לשדרג לטכנולוגיית הוקטורינג?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Uri Bernstein,

היי, הותקן בבית DECO x20 DSL ומנסה לפתוח פורטים ללא הצלחה. חשוב לציין: - יש IP חיצוני קבוע - IP פנימי נשמר כקבוע ויש גישה אליו מתוך הרשת הפנימית - DECO מוגדר DSL nodem router - ה PORT לא חסום אצל ספקית האינטרנט (היה פתוח לפני שהחלפתי ראוטר) אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה המוזרה הזו. תודה

דיונים חדשים בפורומים