עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ה-TL-WR1043ND של חברת TP-LINK הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 כניסות קוויות של 1Gbps וכניסת USB לדיסק חיצוני. בשלב זה, זהו הנתב המתקדם ביותר של החברה שהיא אחת מהיצרניות הגדולות בעולם של מוצרי תקשורת לסביבה ביתית. בסקירה ניתן למצוא פירוט של תכונות הנתב ובדיקת ביצועים מעמיקה. לעיונכם -- http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by xDa,

שלום, יש לי בעיה רצינית,כל פעם שאני גולש באינטרנט הוא יכול פתאום לקרוס. בזה הרגע הבעיה קרתה לי,מה שאני עושה כשזה קורה,זה פשוט מפעיל מחדש את הראוטר ומקווה שלא יקרוס שוב. אבל זה כן,ונמאס מהבעיה הזו,דיברתי עם התשתית ועם הספק אחד מאשים את השני. בזק החליפו לי ראוטר ל-NETGEAR,וגם הוא עשה בעיות ואת אותה הבעיה, אז החלפתי שוב ל Dlink 6740U וגם בו הבעיה ישנה. עכשיו הם אמרו שאם הבעיה לא נפתרה בהחלפת ראוטר,הבעיה או אצלך או הספק. מיותר לציין,שברגע שהאינטרנט קורס,ז"א נורת ה Intrernet מהבהבת במהירות,ויכולה להתכבות או להפוך לצבע אדום. וכשזה קורה גם ה WIFI לא עובד. אז כמו שהסברתי,בשביל לתקן את הבעיה צריך לרסט את הראוטר,אבל זה לא פתרון מושלם. בשביל שלא תצטרכו לשאול את השאלות האלו, 1.אני מח…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום! יש לי נתב של בזק בקומה ראשונה, ואני רוצה לשפר קליטה אלחוטית בקומה השניה. קניתי מתאמי רשת-חשמל חוטיים במחשבה שאוכל לחבר אחד מהם לראוטר בקומה הראשונה, ואת השני בקומה השניה, ואליו לחבר נתב נוסף שיפזר את האינטרנט האלחוטי בקומה השניה. חשבתי להשתמש לצורך זה בנתב ישן, גם הוא של בזק, אבל לא הצלחתי. בזק טענו שאי אפשר להשתמש בנתב הזה לצורך זה, האם זה נכון? כשניסיתי להתחבר לתפריטים שלו כדי להגדיר את כתובת הרשת שלו, באמצעות הכתובת שאמורה להיות לו לפי חוברת ההתקנה, לא הצלחתי (קיבלתי הודעה בדפדפן שלא ניתן להציג את העמוד). כמו כן, הנתב שמחובר ישירות לאינטרנט משותק כל עוד הנתב השני (הישן) מחובר לחשמל (אפילו אם הוא לא מחובר למתאם!) אם כן אפשר להשתמש בנתב הזה - מה…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by gokasus,

שלום לכולם שאלה קצת אישית. בצבא עשיתי קורס תממ (כמו מרמ) התעסקתי בזה 3 שנים חאחר מכן באזרחות ההיתי 3 שנים הלפ דסק תמיכה מרחוק כל שקשור תקלות IT אקטיב דירקטורי וכו. לאחר מכן כ5 שנים טכנאי מחשבים מוסמך mcdst של מייקרוסופט. כרגע אני רוצה לצאת ל ccna ורוצה לקבל המלצות וחוות דעת מאנשים עפ ניסיון. האם כדאי לי ? רוצה להתקדם בכל התחום(שכר, עבודה אחרת) . בגדול רוצה להתקדם לעלות שלב. אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by darkman,

ביום חמישי בערב נציג של 012 התקשר אמר שהמחשב שלי תוקף תשרתים שלהם והפנה אותי לעשות בדיקת וירוסים באתר של פנדה עשיתי תבדיקה לא נימצאו וירוסים אחרי זה סרקתי אם נורטון אנטי וירוס 2005 גם לא מצא כלום סרקתי אם "THE CLEANER" אין שום טרוינים ויש פייר וואל מעודכן ביום שישי בלילה האינטרנט התנתק התקשרתי בשבת בבוקר אחרי וידאוי פרטים: אני:אממ תיראו בלילה האינטנט התנקת ושאני מנסה להתחבר זה אומר שהסיסמא לא נכונה ואני בטוח שזאת הסיסמא נציג:כן אתה תקפת את השרתים שלנו ולכן נאלצנו לנתק אותך אני: זה לא יכול להיות (מספר תסיפור למעלה) הנציג:אתה משתמש בתוכנות הורדה אני:כן הנציג:יכול להיות שזאת הבעיה אני:זה לא הגיוני זה תוכנות הורדה לא תקיפת שרתים הנציג:חכה רגע הנציג:תראה תוריד Ad-Aware אני:…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Sima.Zetser,

שלום, תיקיית NETLOGON בין שני שרתי DC (אחד 2003, אחד 2008) לא מסתנכרנת, לפתע. רעיונות? תודה מראש לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי לכולם, יש לי בית של 4 קומות ובימים אלה אני מסדר את כל מערך הרשת מחדש, כולל ראוטר בכל קומה והעברת כבלי רשת בתעלות בכלל הקומות. כנראה שאני אצטרך להשתמש במוצר הבא: ורציתי לשאול האם השימוש במוצר הזה עלול להוריד מהביצועים? לדוגמא, ישנם 2 כבלים שיוצאים ממקום אחד ואני מעוניין לחבר אותם למפצל הזה ואת הקצה הבודד לחבר ישירות לראוטר. כמו כן, אני מתכנן להשתמש בכאלה בודד. מחיבור לחיבור. אותה שאלה לגבי השימוש בחיבור זה. אני לא יודע למה, אבל בהתחלה שכבר התחלתי ללחוץ את הקונקטור לאחר העברות לחצתי אותם כבבל ישיר וכך המשכתי לעשות ברוב החיבורים בבית. זה קריטי? העברתי כמה סוגי כבלים בתעלות בבית ואני לא יודע האם זה Cat5 או Cat6. איך ניתן לדעת? ומה ההבדל בניהם? והאם זה קריטי כ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ron5054,

אז ככה יש לי ראוטר של אדימקס br-6204wg מחובר אליו לפטופ באלחוטי ומחשב שולחני מחובר עם כבל רשת אך ללא מסך. עכשיו אני מחפש תוכנה שתתן לי לשלוט מהלפטופ במחשב השולחני כאילו זה שלט רחוק זתומרת שאני יוכל לראות על הלפטופ את שולחן העבודה של המחשב הנייח. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אין לי שום תוכנות שיתוף קבצים או משהו שלוקח מהBANDWITDH ברקע ובבקשה ממי שבודק שגם יסגור תוכנות שתופסות משאבי אינטרנט. המטרה : שרת HL בארצות הברית שבדרך כלל אני מקבל ממנו PING של 170 ועכשיו משום מה 600-700 ! מאוד יעזור לי אם אנשים אחרים יבדקו את השרת הזה ואני גם רוצה להשוואת תוצאות עם אנשים שגם הם עובדים עם NV, כמוני. כל מה שצריך לעשות זה Start > RUN > command prompt ולכתוב ping 69.31.6.26 מאוד יעזור אם תגידו את ממוצע הפינגים שלכם ! תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Cheif,

כמה מילים על נושא הורדת דמי הקישוריות ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=808

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ag43,

אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. יש לי בבית כבילה בקירות של CAT6. קניתי שקעי גוויס RG45 CAT6 לקיר. קניתי ראשי RG45 CAT6 לצד השני, ייתחברו לראוטר/מתג. כמובן מדבר על רשת 1G. צריך את עזרתכם בחיווט החוטים בשקעים ובראשים, מוצלב/ישיר? וכ"ו

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by tal_p,

אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by boom!,

יש לי אינטרנט כבלים, ואני לא מצליח להקים חיבור לאינטרנט(לא מוצא אפשרות ליצור VPN בויסטה). מישהו כבר עבר את זה ויכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by b007,

אם יש אפשרות למקם את הראוטר האלחוטי במיקום שונה מהמודם ונקודת הטלפון? בהחשב שמחוברים דרך ADSL? אני מעוניין למקם את הראוטר האלחוטי במקום יותר מרכזי בבית, ולא בקרבת המחשב בנייח שלי. המחשב הנייח שלי בקרבת שקע טלפון, כך שהמודם שמתחשב ל ADSL צריך להשאר ליד הנקודה והמחשב. בנוסף את המחשב הנייח אני מעוניין לחבר קווי ולא אלחוטי. יש אפשרות מעשית לבצע חיבור שכזה רק על ידי מיקום הראוטר במקום אחר? מבלי להזיז את המודם? לא מפריע לי כבל 1 ארוך שירוץ עד הראוטר. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Cheif,

את מי אנחנו, כצרכנים, שונאים יותר -- את הבנקים או את חברות הסלולר? סקר חדש מגלה שבפעם הראשונה, חברות הסלולר כובשות את המקום הראשון והלא מכובד ומדיחות את הבנקים מראשות טבלת החברות השנואות. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000599945

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. היי, אני מנסה להגדיר מחשב שהתקנתי עליו PFSENSE בתור ראוטר עם תשתית של HOT, אני מצליח לקבל כתובת IP מהמודם אבל אני לא מצליח להגדיר את החייגן L2TP, האם למישהו יש ניסיון בהגדרה של חייגן תחת PFSENSE?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by A.M,

שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגה עכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזר יש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן, שבוע שעבר רציתי לעשות חבילת TOP40 אצלי בדירה - הנציגה מסרה לי שאני לא יכול. למרות שיש לי ארונות של בזק במרחק 30 מטר מהבית, נאמר לי שהארון עם הכרטיסי VDSL נמצא במרחק של משהו כמו קילומטר (וזה בקו אווירי עוד) - ולכן אני יכול לקבל רק 15 מגה. בלית ברירה הסכמתי (כי אני צריך אינטרנט ואין לי כוונה לעבוד עם הוט). חבילת תשתית בזק + בזק בינלאומי של 15MB בינתיים. לא ברור מה הבלאגן שהיא עשתה שם - כי הביאו לי בכל זאת מודם-ראוטר VDSL - DLink DSL-6850U. אני מחובר בצורה אלחוטית ברשת של 2.4, מרחק מהראוטר בערך 5 מטר. יש טלפון אלחוטי ליד הראוטר גם (ניסיתי לנתק אותו - אבל לא היה שום אפקט). בהתחלה (יום-יומיים ראשונים) הכל היה בסדר. אבל אחרי זה, בייחוד כשאני מוריד טורנטים (עם לא מעט …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by elior021,

היי בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום. חבר שלי גולש באינטרנט ולכל דף לוקח כ4-5 שניות עד שעולה. כאשר הוא גולש ל YNET הדף נתקע לו כ2-3 דקות לפני שהוא עולה. זה קורה לו אך ורק ב YNET ולכן הדבר מוזר מאוד. הייתי שמח לקבל עזרה ממכם, תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים