רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר ב remote desktop ממחשב A למחשב B (לא ב LAN שלי בכלל-בעיר אחרת) , דווקא ב remote ולא דרך team viwer וכו' אני חושב שאני צריך לפתור 3 נקודות, אשמח לעזרה 1- איך אני מגלה מה כתובת ה IP של הראוטר הביתי של מחשב B (הרגל שפונה לעולם החיצון)- כמובן מתוך הנחה שאני מגיע פיזית למחשב B ויכול להריץ פקודות - עדיפות בלי לגשת ל gui של הראוטר אלא דרך פקודות cmd - אולי traceroute יעזור ? 2- איך אפשר להגדירport forwarding מהראוטר של מחשב B למחשב B 3- המחשב אליו אני רוצה להתחבר(B) , לא הגדרתי לו user וסיסמא, פשוט שהוונדוס עולה הוא מתחבר, ב remote נדרש להזין user ו סיסמא, מה עלי להזין ? אחרי כל זה אני חושב ממחשב A לפתוח REMOTE , להזין IP וPORT של …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע עם 15M וראיתי באתר של בזק אפשרות לשדרג ל-40M באותו מחיר שאני משלם היום (89 ש"ח) לשנה. איך זה בעצם עובד? אני מזין פרטים באתר של בזק בשביל לשדרג ל-40M, אחר כך צריך להתקשר לבזק בינלאומי לשדרג גם אצלם ל-40M? ומה בנוגע לראוטר VDSL? הבנתי שזה 10 ש"ח בחודש, אבל אני יכול פשוט ללכת לבזקסטור ולקחת, או שצריך לדבר עם 199 לפני? תודה למי שיעזור. מקווה לשדרג בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני מנוי של הספקית "אורנג'" למעלה כחודש ימים , שמתי לב שהחל משעה 21:00 הטורנטים לא עוברים ולא מגיעים ל1.2MB .. אני מקבל הורדה של 350KB אני התחברתי ל10M באורנג' .. מה שקורה זה לאחר השעה 21:00 משהו בסביבות השעה 00:00 , ההורדות יורדות מהר ומגיעות למקס' . האם גם את חשים בכך? מסתבר לי שאורנג' גם כן פועלת מאחורי הקלעים. אשמח לקבל תגובות , תשובות . נ.ב - ואני חשבתי לי שאורנג' לא מגבילה + לא חוסמת . מסתבר שכל הספקיות היום חוסמות חד וחלק..
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שמעתי שאפשר להתחבר לאינטרנט בלי שיהיה לי מנוי. לדוגמה - הוט ו- 013 נטוויז'ן למי שמבין בזה ויודע איך בדיוק אפשר לעשות את זה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM 3CRWER100-75 ואני גולש בכבלים דרך בזקבינלאומי 2.5 מגה. הבעיה, כשאני מבצע בדיקת הורדה באתר של בזקבינלאומי כעבור כמה שניות החיבור לאינטרנט מתנתק.כל פעם. תחילה חשבנו שזה הראוטר נדפק אבל הוחלף לי לחדש וזה עדיין קורה. המודם הוא של מוטורולה.SB5101 עדכנתי כבר את התוכנה FIRMWARE של הראוטר וזה לא עזר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב של בזק בקומה ראשונה, ואני רוצה לשפר קליטה אלחוטית בקומה השניה. קניתי מתאמי רשת-חשמל חוטיים במחשבה שאוכל לחבר אחד מהם לראוטר בקומה הראשונה, ואת השני בקומה השניה, ואליו לחבר נתב נוסף שיפזר את האינטרנט האלחוטי בקומה השניה. חשבתי להשתמש לצורך זה בנתב ישן, גם הוא של בזק, אבל לא הצלחתי. בזק טענו שאי אפשר להשתמש בנתב הזה לצורך זה, האם זה נכון? כשניסיתי להתחבר לתפריטים שלו כדי להגדיר את כתובת הרשת שלו, באמצעות הכתובת שאמורה להיות לו לפי חוברת ההתקנה, לא הצלחתי (קיבלתי הודעה בדפדפן שלא ניתן להציג את העמוד). כמו כן, הנתב שמחובר ישירות לאינטרנט משותק כל עוד הנתב השני (הישן) מחובר לחשמל (אפילו אם הוא לא מחובר למתאם!) אם כן אפשר להשתמש בנתב הזה - מה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ואני מתחבר אל אחד מהם מרחוק בעזרת RDP. מוגדר לי DNS Name ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. מכיוון שאני רוצה להתחבר מרחוק גם למחשב השני (לא מאותה הרשת) שיניתי לו את הפורט שאליו הוא מאזין מ-3389 ל-4489 ואני פונה אליו עם אותו ה-DNS Name ואח"כ : והפורט הבעיה הא שעכשיו אני לא מצליח להתחבר למחשב גם לא מרחו וגם לא מהרשת הפנימית עם הכתובת אייפי הפנימית (מה שמקודם עבד) מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ומקבלים מודם אלחוטי "מתנה". מה אתם אומרים על המבצע הזה שמוצע כרגע ברשתות סלקום? קישור: http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה מילים על נושא הורדת דמי הקישוריות ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=808
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אפשרי לחווט שקע כפול ע"י כבל אחד? ובכל מקרה, אם בצד אחד אני רוצה שקע, ובצד שני קונקטור, לעשות את זה מוצלב? עבר זמן מאז שחיווטתי שקעים....
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שאצל HOT ה Voip הוא לא לגמרי Voip...מישהו יכול להסביר לי?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לחבר אלחוטית בין מחשב נייח למחשב נייד (מפורטים בפרופיל, הנייד לא תומך ב-N, רק G, למיטב ידיעתי) שנמצאים בשני בתים שונים במרחק של כ- 300 מטר, כך שאוכל לגלוש בנייד דרך החיבור של הנייח. הבתים הם בתי קרקע, עשוים גבס ועץ. מאד חשוב לי שהקליטה תהיה רציפה ויציבה. חיפשתי בפורום, אבל כל מה שראיתי נוגע לרשת בתוך בית אחד ולא בין בתים שונים. אודה לכם אם תתנו לי המלצות, ואודה לכם אפילו יותר על מהירותכם, כך שאהיה כמה שפחות זמן ללא אינטרנט (: ליז
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו מחובר כאן או שהיה מחובר לאינטרנט של הוט ויש לו חוות דעת לכאן או לכאן על האינטרנט שלהם? אשמח לשמוע אם מישהו מחובר דרכם. גם לגבי הטלפוניה שלהם אם משתלם לעבור אליהם מבזק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאור התקדמות המדייה ברשת אני מחפש להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש בעל תקן N ושייתן תמיכה טובה ב DLNA ויעבוד טוב עם 7 צרכנים קווים (לא חיב נטב עם 7 יציאות אני יעבוד עם ממתג) ושיהיה יציב ואמין הומלצו לי מס' נתבים במחירים שונים ולבטח באיכויות שונות אשמח לקבל המצלתכם או הערתכם בעניין 1 TIPLINK 1043 2 DILINK 655 LINKSYS 4400 3 LINKSYS E300\3200\ 3500\4500 4 בנוסף מבקש המלצה לממתג (סוויץ) רשת לרשת ג'יגה בעל 4-5 יציאות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, עברתי בדיוק ליחידת דיור בוילה, בעל הבית מרשה לי להשתמש באינטרנט שלו אבל אנחנו בקושי מצליחים לקלוט את האינטרנט גם לאחר חיבור מגביר אות באמצעות USB. חשבתי על האופציה של הhomeplug אבל הבנתי שזה לא יעבוד מכיוון שמדובר במונה נפרד לגבי האופציה של להעביר כבל בין הדירות, הוא איננו מוכן לכבל חיצוני. כרגע בדירה יש נקודות חיבור לכבלים ולטלפון אבל לא ראיתי נקודת אינטרנט השאלה היא האם העתקת נקודה היא אופציה מכיוון שבשירות אמרו לי שאצטרך בכל מקרה לשלם על תשתית נפרדת (ולדעתי סתם מנסים לגבות ממני עוד כסף הרי השידורים מהוט מגיעים אליי) והאם יש פיתרון יותר טוב שמישהו מכיר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכלום אני מעוניין לקנות מודם סוללרי אבל אני לא יודע איזה כידי לקנות אם משהו קנה ויכול לספר חוויות + מחירים אני ישמח ...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אז ככה,אני מחובר עם שתי מחשבים אני מחובר עם חיבור קווי לראוטר והשני עם מתאם אלחוטי של בזק,הבעיה התחילה מאז שחיברתי את המחשב ההוא לא הבנתי מה הקטע שרק מתי שהמתאם מחובר עם המחשב השני זה קורה,פעם בכמה זמן למטה בצד שמאל יש לי אייקון של מייבא כתובת רשת לכמה שניות ואז נעלם(בזמן שזה קורה האינטרנט מנותק),דיברתי עם בזק אמרו לי להגדיל את טווח ה IP לשים על 10.0.0.30 ,כרגע שמתי רק במחשב של המתאם אלחוטי על 10.0.0.25,ובראוטר במחשב שלי על 10.0.0.26 האם ככה זה בסדר? אמרו לי גם להחליף ראוטר זה קשור?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למה נועד BRIDGE בין שני כרטיסים באותו מחשב. אם יש כתבה כלשהי מפורטת אשמח מאוד לקבל לינק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-