עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by POPCORN,

שלום יש לי חדר מחשבים שבו מחוברים 20 מחשבים ביחד בכולם מותקן win 7 ולכל מחשב יש שם אחר הבעיה שלי היא כשאני מנסה להתחבר לקבוצת רשת (כדי שאוכל לשתף תיקיות) אני מקבל בכל מחשב את האפשרות ליצירת קבוצת חדשה ואין לי אפשרות להתחבר לקבוצה אחרת (למרות שכבר פתחתי כמה) משהו מכיר את הבעיה?? כל המחשבים מחוברים לרשת האינטרנט ועובדים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by demultiplexer,

אני קולט מחוץ לבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט אבל מתוך הבית אני לא קולט (לא יודע של מי הרשת). איך אני יכול לשופר את הקליטה ? האם יש כרטיסי wifi pcmcia שמאפשרים חיבור ל אנטנה חיצונית ? מה על נתב אלחוטי ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by ofri_gy,

לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.

7. הנתב: TP-LINK TL-WR841N פרטים טכנים: אינטרנט 12MB, מחובר כDYNAMIC IP. הבעיה: לקראת הערב (נראה לי, לא חוויתי תופעה כזאת בצהרים, אולי בגלל הפעולה שאני עושה כדי לתקן תמצב ואז מדי ערב בשעה המסויימת הזאת הנתב עושה תבעיה שוב) האינטרנט פתאום מתנתק. זאת אומרת שאני גולש ופתאום לא ניתן להציג דף זה, וכל המחשבים בבית גם הם לא מקבלים אינטרנט. גישה לדף הנתב - מאופשרת ללא בעיות, כמו כן גם להגדורותיו וכו'.. בדף סטטוס רשום לי בWAN את הפרטים של הספקית (אייפי וכו'..) כאילו הכל תקין אבל אין אינטרנט. אני עושה RELEASE לאייפי ואז RENEW בכדי לקבל אייפי שוב פעם ולנסות להתחבר לאינטרנט, המצב שמתקבל הוא שהוא לא מקבל מידע משרת הDHCP - בכל המקומות רשום באייפי 0.0.0.0, לא משנה כמה RENEW אני יעש…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Liad91,

היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני מחפש ראוטר לבית של ההורים. הוא ימוקם במרכז הבית ונדרש לשידור יציב (היום הראוטר בשימוש הוא 1043nd של TP link שחווה נפילות קבועות) נדרשת תמיכה בכ-8-10 משתמשים במקביל ויציאות Gbit. אין דרישה ממשית בשלב הראשון לתמיכה ב-5GHZ אבל זה בונוס נחמד. חשוב מאוד שהאות האלחוטי יהיה חזק ככל האפשר. לי יש בבית את ה-C7 ואני אישית מרוצה ממנו מאוד ולכן זו אופציה אפשרית אבל יקרה בהרבה מהתקציב. בנוסף יש לי חבר שרוצה למכור את ה-C8 שלו בכ-400 שח (ללא אחריות) וזו עוד אופציה אפשרית. אשמח לשמוע המלצות אם לקנות את ה-C8 במחיר הזה, או לקחת ראוטר אחר?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by amirc,

מה מומלץ לקנות כדי לקלוט מהשכן הנחמד שהסכים לשתף אותי ברשת הביתית שלו? נתקלתי בסוגי USB עם WIFI למטרה זו. אבקש עזרה או הנחייה. תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. עברתי לפני חודש לתשתית של בזק ולקחתי את החבילה של ה8 מגה הורדה על 800 ק''ב העלה ואני חושב שאני לא מקבל אפילו חצי מזה מבחינת העלאה שאני בדוק ב SPEEDTEST אז אני רואה 0.72 מגה אז זה עוד איכשהו בסדר והורדה זה מראה לי במקרה הטוב 3.5 מגה ניסיתי לסגור את כל המחשבים ברשת ולסגור את הטורנט וכל השטיות האלה ואני מוריד במקרה הכי טוב על 400 ק''ב. ששאלתי את בזק הם ישר אומרים לי שהכל בסדר ושככה זה צריך להיות ובאתר של הנוכלים האלה הם אומרים ש8 מגה צריך להוריד על 1000 ק''ב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by mrraz,

AC66U או AC86U תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Mejadla,

אהלן, ברשותי היום ראוטר של Linksys דגם WRT1900ACS. את המודם-ראוטר של בזק הפכתי לברידג' (זה החייגן שלי בעצם). אני ישן בחדר ממ"ד והראוטר נמצא בחדר שלי גם כן. הבעיה היא, באופן מפתיע, שהבית מתלונן שאין קליטה של WiFi בבית. מכיוון שאני מאוד מרוצה מהמוצר הזה של לינקסיס, חשבתי לקנות AP של לינקסיס גם כן ולתלות אותו במיקום מרכזי בבית. ה-AP יתחבר לראוטר ב-CAT6 (אין בעיה להשחיל את הכבל עד למיקום בבית), הרצון שלי הוא שה-AP שאני רוצה לקנות - LAPAC 1200 - יתחבר לתקרה כמעין גלאי עשן (הוא בצבע לבן). ראיתי שאנשים עושים את זה וזה נחמד. 1. האם מישהו מכיר את את ה-AP הנ"ל? חשוב לי שה-AP יהיה ניתן לתלייה (הכבל רשת מגיע מתקרת גבס מונמכת של המזגן) על תקרה, ושהו…

15. Started by shlomy79,

היי אני מנויי בסיבים של פרטנר בחבילה של 1 גיגה עם הנתב השחור WIFI 6 היציבות של המכשיר הזה לא טובה עבורי אני מתכוון לעבור לציוד פרטי החלטתי ללכת לכיוון של פתרון מש 2 חלקים יש כמה דגמים מסדרת X אשמח להמלצה על דגם חוץ מX20 המרחק בין הנודים יהיה בערך 6 7 מטר בצורה אלכסונית עם קיר אחד באמצע בתודה ובהערכה שלומי ברוך

16. מאתמול בערב סבלתי מאיטיות מחרידה של נטביזיון, מהיום אחה"צ אני סובל מקשיי התחברות. YNET השייך לקבוצת ידיעות תשקורת - מודיע כי התקלה כי כלל ארצית אצל כל ספקיות האינטרנט, וכי מד-1 היא האחראית על כך(אם כי היא אמורה להיות אחראית על החיבור לחו"ל ולא על הLOGIN לספק האינטרנט, אבל ניחה). בנוסף, משתמשים מדברים על קשיים בהתחברות לאינטרנט בכבלים(כי המודם יצא מסינק) בטוקבקים - ומעניין שגם נטביזיון וגם הכבלים נמנמים עם אותה קבוצת תקשורת של דנקנר. אני, תודה לאל, מחובר דרך בזק בתשתית והמודם מסונכרן פיקס למרכזיה. אבל, זה לא מנע מנטויז'ן - לפני שהם שמו את תקלית התקלה - לאלץ אותי לנתק המודם מהראוטר(כי הרי הם לא תומכים בראוטרים) ולחבר ישירות למחשב כדי שגאון המחשבים שיושב מעברו השני של הקו י…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by mrraz,

ראיתי שהיבואן משווק את גירסת BR-6504il לעומת BR-6504n שמשווקת בעולם כנ"ל כרטיסי רשת עם סיומת IL מישהו יודע ממה נובע ההבדל?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, רציתי להקל על המחשב / האינטרנט שיעבוד יותר מהר, ולשם כך איפסתי את הגדרות הסטוריית הגוגל שבמחשב שלי, עם זה בוטלה הסיסמא לג'מייל שלי ואני לא מצליחה לשחזר את החשבון היות והמספר שלי לא מקבל sms והמייל המוגדר בגוגל לשליחת סיסמא אוטומטית כבר מחוק כמה שנים. כרגע אני עובדת על המייל הזה דרך אפליקציית דואר windows 10 אבל הוא שומר מיילים רק עד 3 חודשים אחורה וכן הוא מאד קשה ולא נח לשימוש רציף, אנא עזרו לי דחוף לחלץ את הג'מייל בגוגל זה כבר פעיל כמה שנים ויש לי שם את כל המידע / העבודות / המשרד. זה נחוץ לי מאד אבקש בכל לשון של בקשה מידע / דרך לחילוץ הנ"ל. אודה על מענה מהיר, ציפי

19. Started by liiight,

אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ניר.,

שלום רב, יש לי רשת אלחוטיתעם אבטחה מסוג WPA2-PSK והבעיה שלי הינה: המחשב נייד שלי מזהה את הרשת, אני מתחבר אליה ומזין את מפתח הרשת והמחשב מנסה להתחבר אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה שהמחשב לא מתחבר אם הוא זיהה את הרשת ומפתח הרשת נכון ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. קניתי לא מזמן נתב אלחוטי ואני חושב שצריך לפתוח פורטים (נכנסתי למשחק ולא הצלחתי להתחבר) בשביל המשחק (משחק רשת המוני) אז איך אני יודע את הפורטים שהמשחק משתמש בו? ולא ממש הבנתי איך לפתוח את בנתב יש לי נתב מבזק של eci http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=28&SubCat_Id=73&menu=1 כשאני פותח פורט חדש יש כל מיני פרטים שאני צריך למלא ואני לא יודע מה זה כל אחד ואיפה צריך לכתוב את הפורט:

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by eyazlaz,

היי, איך אפשר לבדוק אם כרגע אני מוגדר על Rate Adaptive או לא? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by pazer005,

יש כרגע תקלה בבזק שהחלה בשעה 22:00 עקב תיקון של כבל אופטי באזור זה אמור להסתיים לתוך הלילה. תדעו אם זה קשור אליכם אם יש לכם שגיאה בחיבור של 678/718/721.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by kfir_dnd,

שלום, בזמן האחרון יוצא לי לעבוד הרבה על המחשב הנייד שלי לא בבית והחלטתי שאני רוצה לנסות אינטרנט סלולרי. הבעיה היא שראיתי שהחבילות מאוד יקרות ועושה רושם שגם הגלישה שאני אוכל לבצע איתן היא מאוד מוגבלת. השימוש העיקרי שלי באינטרנט הוא תיכנות ותפעול שרתים מה שאומר שימוש יחסית נרחב בFTP,SSH וכד'. ריכזתי פה את החבילות שמצאתי באינטרנט. אשמח אם אנשים שיש להם אינטרנט סלולרי יכולו לתת חוות דעת על החבילות, על השירות וכד'. סלקום: מהירות 2.8 כרטיס USIM + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (15 שקל החזר) http://goo.gl/zElQg מודם סלולרי + חבילת גלישה לא מוגבלת - 154.9 שקל בחודש (30 שקל החזר), http://goo.gl/9f0rJ אורנג': http://goo.gl/2Uv9T חבילת מודם 5GB לגלישה באינטרנט - 98 שקל בחוד…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by tgen,

יש לחבר שלי את הראוטר tl-wr841n של tp-link. (מדובר בראוטר רגיל, לא ראוטר מודם) המחשב שמתחבר אליו בצורה חוטית לפעמים מתנתק מהאינטרנט סתם ככה. אם אני יכבה וידליק את הראוטר זה ייסתדר אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל כמה ימים. בצורה אלחוטית יש מצבים שאפשר לראות את הראוטר ולהתחבר אליו אבל לא מעבר לזה. יכול להיות אפילו מצב ששני אייפונים לדוגמא ינסו לגלוש דרכו, אחד יצליח והשני יתחבר לרשת אבל לא יוכל לגלוש. כאמור, הפעלה מחדש אמורה לפתור את הבעיות האלה אבל זה לא עסק כל שני וחמישי לרסט אותו. ולכל מקרה, המודם שאליו מתחבר הראוטר אמור להיות תקין. כשהמחשב חובר ישירות דרכו הוא פעל בלי שום בעיה במשך כמה שבועות עד שחזרנו לנסות שוב את הראוטר. יש איזה הגדרות שאפשר לשחק איתם בראוטר לפני שמכריזים ע…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים