עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by argo8866,

היי חברים , מנסה להגדיר FREEPBX עם קו SIP של 012. עד כה הצלחתי להגדיר דיי הכל , מלבד שיחות יוצאות. אני מניח שזו בעיה ב DIAL Patterns או ב TRUNK עצמו. האם מישהו PBX ב 012 יכול לשתף בהגדרות ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by wons,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by pure perfection,

שלום לכם .. אפשר לדעת למי שייך מספר של IP או מה המקור שלו ?? תודהה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. קיבלתי תמודם החדש הזה של בזק של סימנס ואני רואה שבתוכנת שיתוף קבצים אימיול בהתחלה היה לי מזהה נמך ואחרי זה סידרתי וזה מזהה גבוהה אך זה לא מוריד כלום בקושי שיר מוריד לי אחרי שבוע.ואני מציין שלפני כן באינטרנט שהיה לי מודם adsl ale130 לא היה לי את הבעיה הזאת. וניתקתי את הפירוול במודם (זה שנכנסים לאתר 10.0.0.1 או משהו כזה ומגדירים את המודם\ראוטר) תודה רבה לעוזרים. בן.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

משומה החלו פינגים של 89~140,אין קליינטים מחוברים ב-Wireless רק 2 ממירים מחוברים ב-LAN ומחשב נייח. ניסיתי לבודד את "הבעיה" הבדיקות נעשו מול הראוטר עם פינגים ל-8.8.8.8 באותו החדר: פינגים דרך הנייח WIN7 ל-8.8.8.8 מתקבל 89~ דרך נייד WIN7 מחובר בWIFI מתקבל 89ms לעיתים קפיצות של 120~600ms לא יציב במיוחד צ'אנל אוטו' נבדק דרך livecd בנייח פינגים של 86ms. נבדק דרך הראוטר - פינגים של 86ms Pinging 8.8.8.8 with 64 bytes of data: Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=1 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=2 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=3 Reply from 8.8.8.8: bytes=64 time=86 TTL=47 seq=4 Ping statistics for 8.…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי לאחרונה חידשתי את המנוי שלי ב בב"ל וגם בחרתי לשלם על כתובת IP קבועה מאז החידוש האינטרנט אצלי עובד בצורה מוזרה ... זאת אומרת בבדיקת מהירות מכל עמדה בבית הכל נראה תקין אבל הלכה למעשה אני לא יכול לצפות ב NETFLIX ללא פיקסולים או עצריות לטעינה לא מצליח להשתמש בשירותי package manager כמו WINGET או chocolatey חשוב לציין שזה לא קורה כל הזמן וסביר להניח שבזמן שיחה עם שירות הלקוחות או התמיכה של בב"ל הכל יהיה בסדר אבל כשאני אצטרך להשתמש בשירותים הללו כנראה תהיה בעיה ... כשאני מחבר מודם סללורי לנתב שלי (כ GETWAY) הכל עובד בצורה תקינה כשניסיתי לפנות לתמיכה של בב"ל דרך ה ווצאפ ענו לי אחרי כמעט 24 שעות וגם אז התומך עשה RESRT ל…

8. Started by SaberWolf,

התחברתי היום ל קווי זהב 012. וזה דרעק פינגים בשמיים, שציפיתי שיהיו טובים יותר מ ADSL טעיתי ובגדול, אז רק רציתי להזהיר אותכם, ותתרחקו מ קווי זהב בכבלים, כי הם לא כמו ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by nissim_y,

כאשר כבל ה adsl מחובר ישירות לשקע הטלפון אז יש לי קו לחיוג באינטרנט כאשר אני מחבר את הכבל לפילטר, ואת הפילטר לשקע אז אין קו. במצב זה יש קו לטלפון המחובר לפילטר, אך אין קו למחשב המחובר ל adsl מה לא בסדר ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by pazer005,

יש כרגע תקלה בבזק שהחלה בשעה 22:00 עקב תיקון של כבל אופטי באזור זה אמור להסתיים לתוך הלילה. תדעו אם זה קשור אליכם אם יש לכם שגיאה בחיבור של 678/718/721.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP פרו ,עברית. ויש לי תוכנה מקאפי הגנה אנטי וירוס עם פיירוול. אני ביטלתי הגנה פיררול של XP. בגלל שיש לי תוכנה מקאפי הגנה. ויש בעיה מעצבן אותי. אני אספר, רציתי לעשות שליטה מרחוק במחשב מול מחשב. ולראות שולחן עבודה שלי. ולבצע בדיקה דואר או מסמך או אחר... אני בדקתי בעצמי רשמתי IP שלי בבית, לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ואח"כ עשיתי סיסמא בשם משתמש לכניסה למחשב שלי. ונסעתי לאחותי ויש לה מחשב בבית. לחצתי על מחשב שלי קליק ימיני נפתח תפריט שנקרא Remote וסימנתי למטה V - לאפשר תקשורת שליטה בשולחן עבודה. ורציתי ליבדוק במחשב בבית שלי שליטה מרחוק שולחן עבודה. ניכנסתי לתוכנה Remote Deskto…

12. אז ככה: התקשרתי היום לחברת אנטרנט רימון כדי לקבל שירות סינון אתרים והם הציעו לי ללא התחייבות להתחבר ולשלם להם פר יום. כל יום שאני מחובר משלם סכום קבוע. בחודש זה יוצא 46 כולל מע"מ. רציתי לשאול איך בכללי החברה הזאת האם מישהו התנסה איתה או לא? בנוסף התקשרתי גם לספק הנוכחי שלי בזק בינלאומי והם הציעו לי את השירות מורשת שלהם עם IP קבוע בחינם. ב39.9 לחבילה שהייתה לי 2.5 מגה. האם קיים הבדל בין הסינון של מורשת לסינון של רימון? נקודה חשובה: התחייבתי לבזק בינלאומי ל18 חודש היום אבל אני חושב שאני יכול לבטל את זה... באמת לא לעשות מזה צחוק כי זה דבר שחשוב לי. אז מה דעתכם יותר טוב? והאם בכלל ספק האנטרנט רימון הוא באמת מהיר וטוב לפחות כמו בזק בינלאומי. בתודה מראש... עמית

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום , אני מנוי של הספקית "אורנג'" למעלה כחודש ימים , שמתי לב שהחל משעה 21:00 הטורנטים לא עוברים ולא מגיעים ל1.2MB .. אני מקבל הורדה של 350KB אני התחברתי ל10M באורנג' .. מה שקורה זה לאחר השעה 21:00 משהו בסביבות השעה 00:00 , ההורדות יורדות מהר ומגיעות למקס' . האם גם את חשים בכך? מסתבר לי שאורנג' גם כן פועלת מאחורי הקלעים. אשמח לקבל תגובות , תשובות . נ.ב - ואני חשבתי לי שאורנג' לא מגבילה + לא חוסמת . מסתבר שכל הספקיות היום חוסמות חד וחלק..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מאז שיש לי אינטרנט מהיר בכבלים, המודם תמיד היה מחובר דרך ה-USB (מכיוון שלא היה לי כרטיס רשת). לפני מספר ימים השגתי כרטיס רשת, אבל לא חיברתי אליו את המודם. היום סתם בשביל הניסיון ובדיקת המהירות חיברתי את המודם לכרטיס רשת וערכתי בדיקת רוחב פס דרך האתר Bandwidth Place (לחצתי על "Cable connection in Middle East"). התוצאות: 1.3Mbps בכרטיס רשת, לעומת 544Kbps ב-USB. כלומר, האם ב-USB אני מקבל רק חצי מהמהירות שאני אקבל בכרטיס רשת? לא פעם הורדתי קבצים משרתים ישראליים במהירויות של 190Kbps, שזאת בעצם מהירות ההורדה המקסימלית של 1.5M. אני בכבלים, סמייל אינטרנט זהב, 1.5M, המודם - JOOHONG SuperLink2800. בנוסף לכך, מסיבה לא ברורה האינטרנט לא עובד אצלי טוב בכרטיס רשת. אם אני לא מאתחל את המ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם מזה כמה ימים יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להוריד דרך מנהלי הורדה קבצי ראפיד, דרך Rapidshare Manager אני מקבל את ההודעה : file 0 bytes - no upload בהורדה ללא תוכנה אין שום בעיה. מה שמוזר שהתחברתי לרשת של השכן, ודרכו אני מצליח להוריד ללא בעיה. איפה לדעתכם הבעיה ? בנטוויז'ן ? תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. לאחרונה עברתי לשילוב HOT & בזק בין לאומי 100 מגה, ואף על פי שעל הנייר אני באמת מקבל 100 מגה, יוטיוב לפעמים לא סוחב... האם זה משהו מוכר ?

17. Win7 64BIT - דרייבר רשת - אין אינטרנט אחרי פרמוט והתקנת וינדוס 7 אני צריך דרייבר רשת, תביאו לי משהו שיסדר לי את האינטרנט.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, האם ניתן להתקין תוכנה מסויימת למספר מחשבים באותה רשת בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by erezo,

אני מעוניין לקנות את הנתב הזה, אך רציתי לדעת האם מישהו מכם כבר התנסה בו תחת תשתית כבלים בגרסת הקושחה המקורית שלו, כלומר מה שמגיע מהמדף ולא אחרי שדרוג כזה או אחר, איך הוא מבחינת הביצועים? אין התנתקויות, נפילות תקשורת, בעיות כניסה לממשק לאחר 7 ימים וכד' כמו שיש בנתבים זולים אחרים? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית של אנשים שניסו את המוצר. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by MODY69,

שלום רב, בביתי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר אלחוטי. אני רוצה להגדיר שהם יהיו באותה הרשת. הדבר היחיד שחסר לי כרגע זה הגדרת שרת DNS ידנית. האם אני צריך להגדיר את השרת של הספקית? ואם כן, איך אני יכול לדעת מהו? (בזק בינלאומי HOT) תודה, MODY

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by elad_jacoby,

בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231541.0 אני עומד לרכוש את המחשב החדש ואיתו את הSwitch: 1. רק כדי להיות בטוח, מחברים את הSwitch לשני המחשבים ולראוטר (בעזרת חוטים שהם מביאים לי) ומחברים אותו גם למחשב וגם לתקע חשמל? 2. האם זהו switch? http://zap.co.il/model.asp?model_id=376093 3. החשמלאי שאל אותי איזה חוטים צריך כדי להעביר את הswitch ממחשב למחשב (עקרונית אני צריך רק להעביר כבל אחד ממחשב אחד הרחוק זה שלא ליד הswitch) איזה סוג חוט זה? אם מישהו יודע אז תודה רבה זה מאוד חשוב לי.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by oren99,

יש לי ראוטר N של EDIMAX. בסלון יש מחשב עם כרטיס רשת N שמוחובר אלחוטית למחשב בחדר, שמחובר חוטית לראוטר. אני לא מקבל 300MB בסלון. יכול להיות בגלל כרטיס הרשת הקוי של המחשב בחדר? זה כרטיס סטנדרטי שבא על הלוח של 100MB. האם צריך כרטיס רשת קוי משודרג במחשב הראשי?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by borg,

אני מעוניין לעבור לכבלים, ואני רוצה לדעת איזה מודם אני יכול לבקש מהם, במידה ויש אפשרות כזאת. אמרו לי שהמודם כבלים הכי כדאי הוא Motorola SB40. אפשר להשיג אותו כיום באיזורים של ערוצי זהב? במידה ואני לא אוכל להשיג את המודם הזה, אני רוצה לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש. דרגו בבקשה את המודמים השונים של הכבלים מהטוב ביותר לפחות טוב (מודם רשת בלבד), ופרטו קצת על כל מודם, במידה ויש לכם מידע ספיציפי אודותיו. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.