רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לנו את הנתב 1 גיגה : Edimax BR-6478Gn N300 iQ 300Mbps - שכולל בתוכו 4 פורטים של 1 גיגה LAN ו - 1 גיגה WAN מתג של 100 מגה : Edimax ES-3308P 8-PORT - מכיל 8 פורטים של 100 מגה 2 שאלות : -אם אני מחבר את הנתב של EDIMAX לכיוון הרכזת עם כבל RJ-45 הוא יצליח לעשות AUTO NEGOTION בין הנתב שהפורט 1 גיגה לבין המתג שיש לו פורט 100 מגה , הוא ידע להסתנכרן אוטומטי על 100 מגה בשני הפורטים FULL DUPLEX? - האם הנתב של 1 גיגה יכול להסתנכרן ב 4 פורטים של LAN על FULL DUPLEX 1GB ? תודה ענקית , חשוב לי לפני שאני קונה כי לא רשום על זה באתר של היצרן ולא באתרים בארץ .
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת קווי ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט עם יכולת שיתוף קבצים בין המחשבים. איזה סוג נתב אני צריך? אקסס פוינט או ראוטר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר ל ברק 013 בכבלים, עם חייגן, ונראה לי שבחודשים האחרונים מהירות הגלישה ובעיקר מהירות באימיול נפגמו קשות. האם חיבור ללא חייגן באותה החברה אמור לשפר את הבעיה? פשוט הבנתי שלקוחות המחוברים ללא חייגן עוברים דרך שרתים פחות עמוסים....
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי זה זמן רב לגבי האפשרויות של אינטרנט לוויני. חרשתי את GOOGLE בעניין ואני לא מצליח לקבל את הדבר הכי חשוב בערך והוא... אצל מי בארץ אפשר להירשם לשירות כזה? מה המחירים? מה הפרוצדורה? האם אני צריך משהו מיוחד למחשב שלי? ראוטר? הרי כל הרעיון בחיבור הלוויני שאני לא מוגבל מבחינת תשתית (וכמובן מהירויות על! אבל בשום מקום שאני מצאתי לא מסופר לי על חברה שמספקת את השירות הזה במידה ואני מעוניין להיצטרף... מישהו אולי מבין בזה? שמע על חברה כזאת? יכול להמליץ לי\לתת לי קצת פרטים על העניין? תודה מראש! טל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לשתף חיבור רשת מהמחשב הנייח שלי לפלאפון דרך USB. יש בפלאפון הגדרה בשם "אינטרנט באמצעות USB", וההדרכה היא לשתף את חיבור הרשת במחשב. הבעיה היא שהרשת שלי מוגדרת לשימוש בכתובות IP קבועות, ועד כמה שהבנתי אי אפשר להשתמש בשיתוף במצב כזה. האם יש אפשרות לשתף בכל זאת? גשר בין החיבורים או משהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הראוטר tl-wr841n של tp-link. (מדובר בראוטר רגיל, לא ראוטר מודם) המחשב שמתחבר אליו בצורה חוטית לפעמים מתנתק מהאינטרנט סתם ככה. אם אני יכבה וידליק את הראוטר זה ייסתדר אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל כמה ימים. בצורה אלחוטית יש מצבים שאפשר לראות את הראוטר ולהתחבר אליו אבל לא מעבר לזה. יכול להיות אפילו מצב ששני אייפונים לדוגמא ינסו לגלוש דרכו, אחד יצליח והשני יתחבר לרשת אבל לא יוכל לגלוש. כאמור, הפעלה מחדש אמורה לפתור את הבעיות האלה אבל זה לא עסק כל שני וחמישי לרסט אותו. ולכל מקרה, המודם שאליו מתחבר הראוטר אמור להיות תקין. כשהמחשב חובר ישירות דרכו הוא פעל בלי שום בעיה במשך כמה שבועות עד שחזרנו לנסות שוב את הראוטר. יש איזה הגדרות שאפשר לשחק איתם בראוטר לפני שמכריזים ע…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב D-Link 2650U שקיבלתי בזמנו מבזק. הנתב היה מוגדר על ידם לעבודה כנתב + מודם DSL. בימים אלו, התחברתי להוט, שהתקינו אצלי את המודם שלהם, ה- Hotbox, אבל בשביל שיתפקד גם כנתב אלחוטי, משום מה דורשים עוד 10 ש"ח לחודש, באופן קבוע. משום כך, החלטתי לקחת את המודם שלהם ולהשתמש בנתב ה- D-Link שלי בתור ראוטר אלחוטי. פה נתקלתי בבעיה ואני זקוק לעזרתכם: איך אני מגדיר את הנתב שיתפקד רק כנתב אלחוטי ויעבוד מול המודם של הוט, שנותן גישה לאינטרנט דרך יציאות ה- LAN שבו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר רוטל של בזק שמחובר באופן קווי למחשב בחדר אחד ומחשב שני בחדר מעט מרוחק עם כרטיס רשת אלחוטי USB שבו הקליטה לא הכי טובה. במידה ואני מעונין בחיבור קווי למחשב השני עם כרטיס הרשת USB איזה ציוד להוסיף? עוד ראוטר שיחובר לשקע טלפון ולמחשב בחדר המרוחק? (לא ניתן לחבר את הראוטר עם כבל למחשב השני עקב מגבלות מרחק וקירות בדירה..)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני טכנאי מחשבים ורשתות קטנות ועובד כעצמאי. לאחר המון שעות של נסיונות שום דבר לא עונה על הדרישות של הלקוח. הראשונה שבהן היא קליטה בכל הקומות של הרשת האלחוטית. אין באפשרותי לאמוד במדויק את עובי הקירות, אך לא מדובר בממד. הראוטר שברשותו הוא לינקסיס 160nl ויש לו רפיטרים גם של לינקסיס wre54g שפשוט לא עושים את העבודה (אני מודע לכך שהם עובדים בתקן G, אבל זה מה שהיה לו) קצב התעבורה לא מספק (4 מגה ביט מינוס) ואיבוד סנכרון לא עיקבי, אבל בתכיפות גבוהה. החלטתי לנסות רפיטר אדימקס שברשותי דגם 7416apn v2 שנתן תוצאות דומות ואיבד את תקשורת האינטרנט לחלוטין מדי פעם (הרשת המשיכה לעבוד). עידכנתי את הfirmeare לעדכני ביותר בכל הרכיבים והתקנת open-wrt על הלינקסיס היא לא אופציה מבחינת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות ראוטר למחשב הנייד הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania יש לי מודם של טומפסון עם מהירות 12 מגה . צריך ראטור מהחנויות הבאות ,אייבורי,KSP ,TMS . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט לחבילה של 30 מגה-ביט ואני מקבל דרך הנתב שלי, שתומך תמיכה מלאה ב-802.11g (וחלקית ב-802.11n) רק 10 מגה-ביט. כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד הוא 802.11g, כך שאני לא מצפה למהירות של 802.11n, אבל למרות מה שקראת ש-802.11g אמור לספק בפועל כ-20 מגה-ביט (שזה חצי מהתעבורה התיאורטית של 54 מגה-ביט על פי מאפייני התקן), הרי שאני מקבל חצי מכך - כלומר רבע מההתעבורה התיאורטית. התוצאות נשארות זהות גם כשאני נמצא בסמוך לנתב. בעת חיבור המודם למחשב בחיבור חוטי אני מקבל 30 מגה-ביט. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כאמור יש ברשותי את שני הרכיבים הבאים: מודם נתב AZTECH 600E ראוטר: TP LINK WR1043 ND ואני מעוניין להחליף למכשיר אחד. מהירות גלישה כיום 15M הנ"ל מחוברים: א. למחשב נייח - חיבור קווי ב. סמארטפון/מדפסת/מחשב נייד - אלחוטי אודה למי שיכוון אותי מה עלי לחפש או לדגמים ספציפיים טובים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש...ויש לי שאלה דיי בסיסית: איך גורם לשני מחשבים להיות מחוברים לאינטרנט בלי שיהיו מחוברים ברשת?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עוזר לחברים לפתור בעיה, יש להם שטח של כ-200 מטר על 100, עם מספר מבנים בודדים מפוזרים. יש אינטרנט זמין בצד אחד (קו נייח) עם תשתית אלחוטית פשוטה, ובצידו השני של השטח מותקנת מערכת שיש לחבר לרשת לצורך ניתור. עלו מספר פתרונות אפשריים: - חיבור קו אינטרנט נייח נוסף (ירד עקב בעיות תשתית) - חיבור חשמל (ירד עקב תשתית חשמל נפרדת לשני המקטעים) - חיבור סלולרי (עדיין נבדק) - חיבור אלחוטי ע"י אנטנה ו-AP עקב טווח יחסית נקי מהסתרות עקב הפתרון היחסית זול, הכיוון הוא שידור אלחוטי מצד אחד של השטח בו קיים חיבור קווי לצד השני. אני יחסית חסר ניסיון בשידור אלחוטי ולכן יש לי מספר שאלות: שאלה ראשונה, האם שימוש ב-AP, ובאנטנה כיוונית 24dbi יספיקו לצורך הנ"ל ? (אין משמעות לקצבים או מהירות, ובנוסף…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית (ראוטר של d-link). אני מנסה לעשות remote shutdown ואני מקבל תשובה : ACCESS IS DENIED <5> מה עלי לעשות כדי לאפשר פעולה זו ? (במחשבים יש vista 64bit) . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כחודשיים הייתה תקלה ברשת של חברים והם הזעיקו אותי לטפל. לחברה של חבר שלי יש מחשב נייד של IBM, אשר היו עליו המון ספייוורים שהאטו אותו - חבר שלי, בתגובה, הריץ עליו את כל תוכנות האנטי-ספייוור הקיימות (Ad-ware, spybot וכו') - כתוצאה מהכך המחשב לא הצליח יותר להתחבר לרשת הבייתית, אליה היה מחובר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (לא היה מובנה במעבד כמו בניידים החדשים, אלא PCMCIA) ע"פ התוכנת התקשרות של הכרטיס רשת הWiFi התחבר לרשת (בעוצמה 70% ואיכות אות 78%) אבל לא היה ניתן לגלוש, להתחבר למסנג'ר, להוריד עידכונים לאנטיוירוס. ניסינו להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. אני חייב לציין שהראוטר היה מסוג D-link (לא זוכר בדיוק את הדגם), אבל אליו בכלל לא הגעתי - היא סירבה שאני אתעסק…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713473,00.html
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את ה- B-focus 312+ כנתב. הורדתי את קובץ ההסברים מאתר היצרן ECI ופעלתי אחד לאחד על פיו. אני אנסה להבהיר כמה שניתן באילו בעיות אני נתקל: מקרה 1: לאחר ביצוע כל התהליך אני רואה תחת network connection ב- Lan or High speed internet שה- local area connection מחובר אבל נורית ה- internet link בנתב עצמו לא נדלקת ובפועל אני לא מחובר ולא יכול לגלוש. באותו מסך תחת broadband חיבור ה- adsl wan miniport (PPPOE) דרכו הייתי מחובר כל הזמן בתצורת מודם לא עובד. מקרה 2: בפעם הראשונה שביצעתי את התהליך כשלא שמתי לב בכלל לחיבור\ לא חיבור של ה- local area connection ראיתי שנורית ה-internet link בנתב עצמו דולקת אבל שוב לא יכולתי להתחבר. מקרה 2 נשמע מוזר קצת אני יודע אבל בכל זאת חשבת…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יום עשיר בהודעות מעניינות יש לנו היום. על פי אמיתיו זיו מ-THE MARKER, אקספון (018) הגיע להסכם סיטונאי ראשון מסוגו עם בזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט. האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו. אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה. http://technation.themarker.com/1.1938989
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יפים. מישהו מכיר מקום באיזור פ"ת או נתניה שמוכר כבל רשת בזול? אני צריך 100 מטר (סליל) ואין צורך במחברים. עד עכשיו מה שמצאתי באינטרנט זה ב 170 שקל. נראה לי לא זול... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-