רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
התחברתי היום ל 50 מגה עם בזק + בזק בינלאומי וחשבון גיימר באתרי בדיקות פלאשים למינהם כגון speedtest והאתרי בדיקות של בזק אני אכן מקבל 50 מגה אבל כשאני מנסה להוריד קבצים \ טורנטים המהירות שלי לא עולה על 3.0 MB כשבפועל המהירות המקסימלית צריכה להיות 6.25MB. אני עם 6740U שמוגדר כברידג' וראוטר TPWR941 אבל מקבל את אותם תוצאות גם כשהוא מוגדר כראוטר ללא ה TPWR941 אגב אני רואה לפי הפול שהאייפי שלי אכן של גיימר אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט. שקלתי לקנות מוצר כמו זה: http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI? איפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את הנתב הנ"ל: Archer VR600 אני בבזק + בזק בינלאומי 100MB ניסיתי לרכוש אותו בעבר מאמזון אבל נתפס במכס ולא רצו לשחרר אותי אפילו שמילאתי טפסים לשחרור אז אני מעוניין לקנות בארץ. אבל שמעתי שבארץ הקשוחה נעולה ולא ניתן לבצע שידרוג גרסה, האם יש בארץ נתב זה הנמכר בגרסה 2 (V2)? או שיש חלופות אחרות? D-LINK G225 בעל ביקורות חיוביות אך אני צריך וויפי טוב והבנתי שבנתב הזה הוויפי לא משהו. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב במיקום אחר לתוך הרשת הביתית שלי. יצרתי חשבון, ואז יצרתי רשת עם סיסמא. התחברתי עם המחשב המרוחק אל המחשב שנמצא ברשת הביתית באמצעות LOGMEIN HAMACHI כאשר התחברתי עם המחשב המרוחק אל מחשב שנמצא בתוך הרשת הביתית, הצלחתי לראות רק את מה שאותו מחשב משתף בלבד. איך אני יכול לראות שיתופים של מחשבים אחרים או כונני רשת ממופים? יש אפשרות לקבל כתובת IP של הראוטר המקומי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל ששרפה לי את ה-TL-WR941ND. בעיקרון ה-941 עשה את העבודה, אבל התקשה בפעולות שמעמיסות עליו הרבה. אני מחפש ראוטר עם טווח גדול (שיעבוד בצורה תקינה גם עם טווח של 10-13 מטר), LAN של 1Gb, שלא לגמגם עם הרבה טורנטים, גיימינג וסטרימינג. באלחוטי נכון להיום מתחברים אליו 8-10 מכשירים, חוטי מחוברים שני מחשבים, הראוטר עצמו מחובר להוטבוקס. יש לי רק מכשיר אחד בבית שעובד עם 5GHz (ה-LG G3), אבל בעתיד כנראה עוד יעבדו בתדר הזה. אני מתלבט בין שני ראוטרים, אבל אני פתוח להצעות - TL-WR1043ND v2 (עובד ב-2.4GHz) או TL-WDR4300 (ראוטר Dual Band, אבל הבנתי שהקושחה הישראלית לא משהו). אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ יותר מבחינת STREAMING ו-UPTIME? הוא ימוקם בארון תקשורת במרתף בבית של 300 מטר על שלוש קומות, לא רוצה לרדת לכבות להדליק כל פעם שיש בעיה. לכל המחשבים תהיה רשת של ג'יגהביט שמגיעה לנתב בחיבור קווי, אבל למכשירים ניידים עדיין צריך את ה-WIFI. קראתי ב-NEWEGG ביקורות סותרות על ה-TPLINK הזה. או שאולי עדיף בכלל ה-WR1043ND המפורסם (בהנחה שהוא עדיין זמין)?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר חדש לבית. כרגע יש ברשותי כמה ראוטרים (NetGear DGN2200, Linksys WRT54GL וSimens SL2-141). למיטב ידעתי השנטגיר והסימנס גורמים לבעיות (מתנתקים מדי פעם על דעת עצמם ומחכים לריסטרט.. אולי מתחממים.) מהירות הגלישה בבית היא 15Mb/s כמה שאלות בנושא כדי להבין יותר טוב: 1. יש עדיפות לראוטר עם מודם מובנה או בלי? והאם שניהם נקראים "ראוטר" או שלאחד מהם יש שם אחר? 2. מה ההבדל בין ADSL ל VDSL? (וADSL2 לעומת ADSL) מצאתי כמה מקומות שאומרים שVDSL זה למהירויות גבוהות, אבל בKSP למשל מצאתי רק 2 ראוטרים כאלו.. 3. האם יש צורך בראוטר התומך ב5GHz? אין ברשותי מכשירים שתומכים בתדר הזה (למיטב ידיעתי) 4. מה משפיע על טווח הקליטה של הרשת האלחוטית בבית חוץ מהאנטנות? (לפי המידע פה יש הב…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד MSI Wind, בעבר היו לי בעיות התחברות שכיום פתרתי אותן והתחלתי להשתמש בו, הרשת שלי בין 2 מחשבים ללא ראוטר. הצלחתי להתחבר לרשת ואבטחתי אותה גם, יש לי תיקיה של הנייד שמשותפת ואני מצליח להתחבר אליה מהנייח. אבל תיקיה ששיתפתי מתוך הנייח לא מצליח להתחבר אליה מהנייד.... מה שכן, יש לי בנייח 2 רשתות, עם אחת (קווית LAN) אני מתחבר לאינטרנט, והשניה (Wi fi) שאיתה מתחבר לנייד. התיקיה ששיתפתי משותפת רק ברשת הקווית (LAN). איך אני משתף תיקיה או כונן ברשת האלחוטית ולא בקווית כי זו לא הייתה המטרה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קיבלתי router עם איזה מכשיר שקניתי ואין לי מושג איך להגדיר אותו... עד עכשיו היתה לי רשת פשוטה בין שתי מחשבים ושלושה כ.רשת..... אני מחכה לתשובה...תודה מראש.... :saint:
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת ואין לי מושג בנושא. אני רוצה שאני יוכל לגלוש ברשת ה wifi. בבית יש לי את ההוט בוקס, מהירות גלישה של 100 מגה. אם הבנתי נכון מחיפוש בגוגל אז הוא מתחבר ללוח אם. זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-H97-HD3 הבנתי שיש כרטיס רשת PCI ויש כרטיס PCI-E, מה ההבדלים ביניהם? האם מישהו ממליץ על רכיב אחר כי כמו שציינתי איני מבין בנושא?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מודם לאינטרנט מהיר משולב (שיהיה אפשר להתחבר ממנו גם לADSL וגם לכבלים). אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי למודם D-LINK DSL-300G (פירוט אפשר למצוא כאן http://dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DSL-300_1&Cat2Cat1ID=171&Cat2ID=0.) הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המודם הזה ואם כדאי לקנות אותו. תודה רבה נ.ב אם יש למישהו המלצה על מודם אחר אני אשמח לקבל
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל המלצה או אזהרה או התיחסות לתיפקוד תתקבל בברכה. זה נמצא כרגע כאפשרות לעומת הנתב 6204 של EDIMAX. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להתקין תוכנה מסויימת למספר מחשבים באותה רשת בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגודל לא משנה העיקר שיקלוט כמה שיותר רחוק ושתהיה לו מהירות טובה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי במקרה מוזר לאחרונה! יש לי רשת של מחשבים. כשאני מחבר מחשב לרשת עם כבל, הוא מצליח להתחבר לרשת, ולהתחבר לאינטרנט. הבעיה היא שהוא לא מזהה מחשבים אחרים ברשת. הדבר המוזר ביותר הוא, שכשאני מחבר לאותו כבל מחשב אחר, הוא כן מזהה לי מחשבים אחרים ברשת הפנימית שלי. זיהוי המחשבים ברשת הפנימית מאוד חיוני לעבודה. ניתן להסיק, שהבעיה היא לא בתשתית הרשת, אלא במחשב עצמו (תקנו אותי אם אני טועה). בדקתי את ההגדרות של המחשב, הפיירוול, הגדרות הרשת, ניסיתי לתת לו כתובת IP סטטית, וללא הועיל. מחשבים אחרים מזהים את הרשת בקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאמור יש ברשותי את שני הרכיבים הבאים: מודם נתב AZTECH 600E ראוטר: TP LINK WR1043 ND ואני מעוניין להחליף למכשיר אחד. מהירות גלישה כיום 15M הנ"ל מחוברים: א. למחשב נייח - חיבור קווי ב. סמארטפון/מדפסת/מחשב נייד - אלחוטי אודה למי שיכוון אותי מה עלי לחפש או לדגמים ספציפיים טובים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני טכנאי מחשבים ורשתות קטנות ועובד כעצמאי. לאחר המון שעות של נסיונות שום דבר לא עונה על הדרישות של הלקוח. הראשונה שבהן היא קליטה בכל הקומות של הרשת האלחוטית. אין באפשרותי לאמוד במדויק את עובי הקירות, אך לא מדובר בממד. הראוטר שברשותו הוא לינקסיס 160nl ויש לו רפיטרים גם של לינקסיס wre54g שפשוט לא עושים את העבודה (אני מודע לכך שהם עובדים בתקן G, אבל זה מה שהיה לו) קצב התעבורה לא מספק (4 מגה ביט מינוס) ואיבוד סנכרון לא עיקבי, אבל בתכיפות גבוהה. החלטתי לנסות רפיטר אדימקס שברשותי דגם 7416apn v2 שנתן תוצאות דומות ואיבד את תקשורת האינטרנט לחלוטין מדי פעם (הרשת המשיכה לעבוד). עידכנתי את הfirmeare לעדכני ביותר בכל הרכיבים והתקנת open-wrt על הלינקסיס היא לא אופציה מבחינת ה…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לחדש את חיבור האינטרנט שלי וחשבתי לבדוק כמה משלמים בימינו... כל אחד שיכתוב דרך מי הוא מחובר (בזק / כבלים) ומי הספק שלו וכמה הוא משלם לשתי החברות. כמובן שחשוב גם לציין את מהירות החיבור. אני בטוח שזה יעזור לרבים שתוהים אם הם משלמים יותר מידי... חשוב בבקשה לא לעבור על חוק מס' 6 של הפורום כדי שהת'רד לא ינעל: [tt]6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.[/tt]
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך כמה קונקטורים לCAT 6 שאני הולך להריץ מכמה חדרים, ראיתי כל מיני RJ45ים, זה משנה באיזה מהם אני משתמש או שכולם אותו דבר וכולם מתאימים לCAT 6? לצורך העניין אני מדבר על אלה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CORJ45S שאני יכול לצרף למשהו שאני מזמין משם.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם 15M וראיתי באתר של בזק אפשרות לשדרג ל-40M באותו מחיר שאני משלם היום (89 ש"ח) לשנה. איך זה בעצם עובד? אני מזין פרטים באתר של בזק בשביל לשדרג ל-40M, אחר כך צריך להתקשר לבזק בינלאומי לשדרג גם אצלם ל-40M? ומה בנוגע לראוטר VDSL? הבנתי שזה 10 ש"ח בחודש, אבל אני יכול פשוט ללכת לבזקסטור ולקחת, או שצריך לדבר עם 199 לפני? תודה למי שיעזור. מקווה לשדרג בהקדם.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצלחתי להגדיר WDS בין שני ראוטרים, אחד מדגם WRT160N עם קושחת DD-WRT ואילו השני ראוטר Edimax BR-6524N עם קושחת 1.55 (ירדתי מ 1.58 של פיקוק). הראוטרים מחוברים (רואים זאת ב DD-WRT) ואפילו המדפסת האלחוטים מופיעה כמחוברת במחשב שמחובר לראוטר אחר ובמחשב שמחובר לראוטר השני. ניסיתי להדפיס - התהליך עבר בהצלחה. ביחד עם זאת, רק למחשבים המחוברים לראוטר הראשי קווית יש גישה לאינטרנט וגם המחשבים הנמצאים ברשת לא מגלים אחד את השני. AP ISULATION מנותק. יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-