עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pazer005,

יש כרגע תקלה בבזק שהחלה בשעה 22:00 עקב תיקון של כבל אופטי באזור זה אמור להסתיים לתוך הלילה. תדעו אם זה קשור אליכם אם יש לכם שגיאה בחיבור של 678/718/721.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום יש לי 12 מגה אינטרנט של בזק בינלאומי וספק הוט היום חיברתי בפעם הראשונה את הראוטר שלי של TP-LINK אבל המהירות עכשיו איתו היא לא עולה מ 1.5 מגה. מה אני צריך לעשות כדאי לסדר את זה??? המחשב עכשיו מחובר עם כבל רשת לראוטר ודרכו אני מתחבר לאינטרנט. אולי אני צריך לשנות משהוא תהגדרות של הראוטר

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. וגם זול?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שמים לי בדירה עוד יומיים את ה-12 מגה של הוט,ויש לי נתב של D-LINK 2650U שקיבלתי מבזק ויש לי כמה שאלות: 1.האם הנתב הנ"ל יתמוך במהירות מלאה של 12 מגה? 2.אם לא,איזה נתב כן יתמוך והוא לא יקר מדי מקסימום 200 ש"ח 3.הציעו לי גם מהוט ב-10 ש"ח לחודש נתב שלהם,בהתחלה סירבתי אבל עכשיו אני רואה באינטרנט שלא בטוח שהנתב שלי יעבוד אז אני חושב לקחת כי זה 120 ש"ח,מישהו יכול לפרט לי איזה נתב זה והאם אולי כדאי לקחת דווקא אותו ולא לקנות במקום אחר? 4.ראיתי הרבה דברים באינטרנט על הדבר הזה שנקרא L2TP,מישהו יכול להסביר לי מה זה,האם אני אצטרך להשתמש בזה,איך עושים את זה ואיזה נתב תומך בזה? תודה רבה לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מעוניין להחליף כרטיס qualcomm atheros ar9485wb-eg בכרטיס : Intel Centrino Advanced-N 6235 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card או Intel Centrino Wireless-N 2230 Wi-Fi and Bluetooth 4.0 Mini-PCIe card, אני בעיקר מדבר על תיאמות לאנטנה של הנייד עצמו וכדומה, אמורה להיות בעיה חומרתית\תוכנתית ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. יש לי את הנתב Aztech DSL600E מה שבזק נותנים בהשאלה ומחובר אליו האב עכשיו אין בעיה לקבל כתובת הבעיה כאשר מנסים לגלוש חייבים להזין כתובת dns בכל מחשב שאני מחבר להאב אני גולש דרך בזק בינלאומי ויש לי את הכתובות DNS השאלה אם יש דרך להזין את זה בתוך הנתב והוא יחלק את זה אוטמטית תודה רבה לכל העוזרים ושנה טובה לכל עם ישראל

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום, רציתי להקל על המחשב / האינטרנט שיעבוד יותר מהר, ולשם כך איפסתי את הגדרות הסטוריית הגוגל שבמחשב שלי, עם זה בוטלה הסיסמא לג'מייל שלי ואני לא מצליחה לשחזר את החשבון היות והמספר שלי לא מקבל sms והמייל המוגדר בגוגל לשליחת סיסמא אוטומטית כבר מחוק כמה שנים. כרגע אני עובדת על המייל הזה דרך אפליקציית דואר windows 10 אבל הוא שומר מיילים רק עד 3 חודשים אחורה וכן הוא מאד קשה ולא נח לשימוש רציף, אנא עזרו לי דחוף לחלץ את הג'מייל בגוגל זה כבר פעיל כמה שנים ויש לי שם את כל המידע / העבודות / המשרד. זה נחוץ לי מאד אבקש בכל לשון של בקשה מידע / דרך לחילוץ הנ"ל. אודה על מענה מהיר, ציפי

10. Started by NaFsteR,

יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by omerha,

שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by kipi25,

שלום, אני כרגע מחובר ל ברק 013 בכבלים, עם חייגן, ונראה לי שבחודשים האחרונים מהירות הגלישה ובעיקר מהירות באימיול נפגמו קשות. האם חיבור ללא חייגן באותה החברה אמור לשפר את הבעיה? פשוט הבנתי שלקוחות המחוברים ללא חייגן עוברים דרך שרתים פחות עמוסים....

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי (ב-2.4GHz) התומך במהירות אינטרנט של 100 מגה? (800mbps) עדיף שייתמוך גם ב- 5GHz וגם ב- 2.4GHz אם יש דבר כזה.. ואם אין, מה הכרטיס המהיר ביותר שאוכל למצוא ב-2.4GHz? זה הכי מהיר שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14818 לא משנה לי פנימי או חיצוני. תודה רבה.

14. יש לי אינטרנט 2.5MB הראוטר RTA1025W מחשב אחד עובד כמו סוס במחשב הזה המהירות על איזה 50 KB' מה יכולות להיות הסיבות? אם צריך עוד פרטים אז תגידו

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by demultiplexer,

אני קולט מחוץ לבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט אבל מתוך הבית אני לא קולט (לא יודע של מי הרשת). איך אני יכול לשופר את הקליטה ? האם יש כרטיסי wifi pcmcia שמאפשרים חיבור ל אנטנה חיצונית ? מה על נתב אלחוטי ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by mob14,

שלום לכולם,חיפשתי בגוגל עדכון גרסה לראוטר,מצאתי את הגרסה הזאת:SL-2760U_BN_1.12_11262013 והתקנתי אותה בהצלחה...עכשיו כשאני נכנס לראוטר ומנסה לעדכן לגרסה של בזק שחילצתי מפה:http://www.bezeq.co.il/media/WIFI_drivers/2760u.zip אני מקבל שגיאה:Image uploading failed. The selected file contains an illegal image למה?מה קרה?הראוטר נהרס? יש אפשרות להפוך את הראוטר לרפיטר? תודה!

17. Started by Classify,

שלום, אני מנוי לבזק+בזק בינלאומי לחבילת 40Mb\s וברשותי ראוטר מסוג : dlink 6740u. ברשותי 3 מחשבים, 1 שמחובר בצורה חוטית ועוד 2 אלחוטית. במחשבים האלחוטיים אני מקבל מהירות של עד 20Mb/s והאות כמובן הוא לא מקסימלי. 1. האם הראוטר שברשותי הוא ראוטר סביר? 2. האם אפשרי לקנות ראוטר טוב יותר ולחבר לראוטר של בזק (לבטל את הראוטר של בזק, שישמש רק כמודם) והאם יש לכם המצלמה לראוטר טוב? 3. האם רפיטר ודומיו הם אפשרות יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Cheif,

יום עשיר בהודעות מעניינות יש לנו היום. על פי אמיתיו זיו מ-THE MARKER, אקספון (018) הגיע להסכם סיטונאי ראשון מסוגו עם בזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט. האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו. אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה. http://technation.themarker.com/1.1938989

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. לפני חצי שנה בערך התחברתי לחבילה של ה-1.5 מגה הורדה וה-0.5 מגה שליחה בכבלים עם 012. מאז אני נהנתי מאוד ממהירות הורדה של בערך 190 קיי ומהירות שליחה של בערך 62 קיי. בזמן האחרון אני שם לב שבכל תוכנות השיתוף שלי בלי יוצא מהכלל מהירות השליחה לא עוברת את ה-6 קיי והדבר הזה פשוט נוראי אני כבר לא יודע מה לעשות זה מוציא אותי מדעתי והורס לי את כל הרטיו בכל ****** ודיי כבר נמאס לי. מה גם שאני משלם על הדבר הזה עוד כסף. ראוי לציין שהעלאה רגילה לאינטרנט מהירות השליחה בסדר (ככה לפחות עושה רושם) והדבר קורה רק בתוכנות השיתוף אבל בכולם בנוסף, מהירות ההורדה רגילה לגמרי, אין לי שום בעיה עם מהירות ההורדה ואני עדיין ממשיך להוריד באותה מהירות מתי שהטורנט\קובץ בכל תוכנה אחרת עם ביקוש סביר. שיניתי…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Keman,

הי. רציתי לשטף אותכם במעבר שלי בין החברות. אז ככה : אחרי כמה כתבות כאן באתר שמתי לב למהירות ה"דפוקה" של אימיול שלי. כלומר, שמתי לב מזמן - 3KB/S ?? אחרי שהוא דלוק יומיים ?? מוגזם, לא ? התקשרתי ל014 והם כמובן התחילו להציע לי כל מייני הצעות נחמדות, כגון 19.90 לחודש על 1.5MB/S למשך שנה. אבל אני סירבתי. התנתקתי. אחרי 5 דקות חזר עלי נציג מNETVISION ועשינו התחברות. שיניתי את כל הבלה-בלה-בלה בראוטר שלי, והנה, פלאים !!!! המהירות באימיול קפצה בנס ל14 KB/S !!!!! איך ? מישהו מוכן להסביר לי ? איך ? או שהכתבה עליהם כאן היתה נכונה ?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום. השבוע היו אצלי מ012 וחיברו מתאם שיחות, ומאז אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר (10.0.0.138). בנוסף למתאם שיחות הם חיברו גם מודם דגם 600E. מה שהולך כרגע הוא שמחובר אצלי ראוטר של NETGEAR, מודם 600E ומתאם שיחות. ההשערה שלי היא שהראוטר והמודם מפריעים אחד לשני, אבל אני לא בטוח לגבי זה. מה ניתן לעשות במצב כזה? תודה. צירפתי תמונה של הפקודה ipconfig /all [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. ואולי לעוד כמה אתרים. לפעמים אני גם לא יכול להיכנס גם לאתר הזה למשך כחצי יום. מה חוסם אותי? יש לי אינטרנט ADSL 1.5M של נטוויז'ן. האם עוד מישהו עם חיבור כמו שלי נתקל באותה בעיה? עריכה: איזה טיפש אני שחכתי את השגיאה: זה נתקע על "ממתין ל..." בפיירפוקס.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by POPCORN,

שלום יש לי חדר מחשבים שבו מחוברים 20 מחשבים ביחד בכולם מותקן win 7 ולכל מחשב יש שם אחר הבעיה שלי היא כשאני מנסה להתחבר לקבוצת רשת (כדי שאוכל לשתף תיקיות) אני מקבל בכל מחשב את האפשרות ליצירת קבוצת חדשה ואין לי אפשרות להתחבר לקבוצה אחרת (למרות שכבר פתחתי כמה) משהו מכיר את הבעיה?? כל המחשבים מחוברים לרשת האינטרנט ועובדים תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אינטרנט של HOT עם 012 איטי על הPC הישן שלי אבל לא על הMAC. זה קורה שאני לוחץ על אתר או מנסה לגלוש באתר והגלישה "נתקעת" באמצע. כאילו לוקח לו מלא זמן להוריד משהוא, או אוליי להעלות מידע, לא יודע. זה כנראה לא קורה במאק שמחובר לאותו האינטרנט דרך ראוטר(שניהם עם קבל). אני יודע שאוליי אם אין מספיק מקום על ההרד דיסק זה יכול להאיט את האינטרנט אבל נראה שיש לי מספיק מקום. יש לכם מושג מה גורם לאיטיות בPC?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים