רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי,הגדרתי IP סטאטי במחשב ופתחתי את הפורט הנדרש. הכל עובד מעולה וכל הבדיקות למיניהם מראות שהפורט פתוח אבל אחרי יומיים הוא נסגר..הIP בטוח לא משתנה וגם הפורט בתוכנה לא משתנה,ברגע שאני מגדיר פורט חדש הכל עובד מעולה שוב רק ליומיים ונסגר.הוא לא נסגר בראוטר או בחומתאש של הwindows הוא פשוט נסגר ובכל ההגדרות הכל נשאר אותו דבר. יכול להיות שבזק חוסמת פורטים?ואם לא אז מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשגלשתי היום באינטרנט קפץ לי פתאום איזו הודעה על acticeX ואני ברוב טיפשותי לחצתי "אישור" פתאום נפתח לי אייקון חדש משמאל לשעון למטה שמהבהב לי כל שנייה קוראים לו security alarm (לא של הווינדוס) והוא כל 5 דקות מודיע לי שהמחשב שלי בסכנה ופותח לי את האקספלורר לכתובת של אתר שמשווק תוכנות של ספייוור וכו' נכנסתי לtools--->manage addons באקספלורר ועשיתי disable לכל מה שרשום לידו activeX אבל יש איזה addon שאני לא מצליח לעשות לו disable ולא למחוק אותו כי הוא רושם לי שיש איזו תוכנית שמשתמשת בו. התנתקתי מהאינטרנט וניסיתי למחוק ועדיין אותה בעיה.... בבקשה תעזרו לי...זה מחרפן אותי!!![br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 11:16:40 השם של ה addon הוא system alert
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כיצד להפוך מחשב לשרת פרוקסי שיחבר בין קבוצת מחשבים לספק האינטרנט ויוריד את המידע אליו כך שכאשר מספר משתמשים יבקשו את דף מסויים השרת יתן להם אותו מתוכו ולא יווצר עומס על הקו מחשב-ספק אינטרנט..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי את הפורט שהתוכנה משתמשת בה בראוטר. מדובר בראוטר Edimax BR6204Wg. כביתי את הפיירוואל של הראוטר, ואת הפיירוואל של הווינדוס, פתחתי את הפורט בשלושת האופציות בראוטר. מה יכול להיות הבעיה? איך פוטרים את הבעיה הזו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
האם יש לכם נסיון מעשי בשיפור קליטה מראוטר אלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Zone Alarm Suite לא נותן למירק שלי להתחבר לשרתים! הוא רושם ככה - [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] מוזר!? ניסיתי לפתוח פורטים ולא הלך! למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ברשת המחשבים שלנו ישנו Subnet שונה לרשת האלחוטית בכדי למנוע גישה לאורחים לרשת הראשית. הכתובת החיצונית שלו היא אחת מהכתובות של הרשת הראשית (מובר פיזית לאחד מהפורטים בראוטר הראשי). לאחרונה הוספנות מדפסת אלחוטית וברצוננו לאפשר גישה מהרשת הראשית למדפסת. מה עלינו לעשות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי ב TRADEZONE את הכרטיס של אביט.מכיוון שUSB אני לא ממש אוהב מניסיון עבר ו 3 ה PCI אצלי מלאים אני חייב לפנות לאפשרות האחרונה.אבל יש עוד חברות חוץ מאביט? או שאני אשאר אם אופציה אחת בלבד? עוד לא חקרתי בגוגל ועוד לא בדקתי בחנויות אבל תמיד טוב לבוא ולהתייעץ. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מתאם שיחות ראוטר - נטבוקס של נטויז'ן (עם סיסמת אדמין ), ותקופה ארוכה הוא ישב בשקט מאחורי מודם ראוטר רגיל (כי יש לי בבית גם מרכזיה קטנה עם קווים של 012, ולא רציתי שהם יריבו): דהיינו, מה LAN של הראוטר יצא כבל רשת ל WAN של הנטבוקס, עם טווחי רשת שונים לראוטר ולנטבוקס. כל המכשירים (למעט המרכזיה) היו מחוברים מאחורי הנטבוקס. עכשיו התחדש לי צורך להפוך אותו לנקודת גישה אלחוטית בחדר אחר, כשחלק מן המכשירים מתחברים לראוטר וחלקם לנטבוקס, וכולם באותה רשת. לשם כך על הרשת כולה להיות באותו טווח, והבעל הבית היחיד על כל הרשת צריך להיות הראוטר. העברתי את כבל הרשת לאחד ה LAN בנטבוקס, נתתי לנטבוקס כתובת IP בטווח של הראוטר, ביטלתי לו את ה HDCP, ואכן כל המכשירים שמתחברים אלחוטי…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם אני אצטרך ראוטר בכל מקרה? אני רוצה לחבר שני מחשבים
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בזמן האחרון בעיה מוזרה עם STREAMING VIDEO, כמו למשל ב- YOUTUBE. חלק מהפעמים זה פשוט לא נפתח וכותב לי "שגיאה", חלק מהפעמים זה עובד מאוד לאט ונתקע, אבל חלק מהסרטונים זה דווקא פותח בסדר. נראה לי שכבר ניסיתי כל דבר אפשרי, גם עם התמיכה של בזק (יש לי מהירות 15 עם חבילת גיימר). מה אתם ממליצים לנסות? תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברי הפורום, ברצוני לשאול אתכם, האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אשר אינו קורס בחיבור חייגן במהירות 12 מגה? (חיבור L2PT) משום שכבר שנתיים הראוטר שלי (אדימקס BR65BN) קרס כמה פעמים ביום בגלל החיבור הזה... לפני חודשיים הבעיה הזאת נפתרה סוף סוף על ידי כך שהעבירו אותנו לחיבור ללא חייגן..הראוטר לא קרס מאז אולם בעיות אחרות החלו להופיע בעקבות תעדוף נמוך (טורנט נמוך, הורדות איטיות בשעות העומס..) (הנושא שפתחתי פה לגבי הבעיה הזאת וכל ההסברים... לינק) לאחר קריאה קטנה פה הגעתי למסקנה שבחיבור ללא חייגן אני נחשב בתור משתמש רגיל ושרק על ידי חיבור חזרה לחייגן,אני אחשב בתור לקוח גיימר (כמו שהייתי פעם) הבעיות הללו יפתרו..אבל הבעיה היא שזה יגרום לבע…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
יש משהו שמאוד מבלבל אותי לפני עידן הסיבים היה 2 אפשרויות בזק / הוט והיה צריך מודם בראוטר שיבצע חיוג לבזק RJ11 ולהוט COAX , עם הסיבים החדשים החיבור הוא RJ11 או שהממיר הדיגיטלי הוא המודם ? התשתית מתחברת לממיר ומהממיר בכבל רשת לראוטר WAN ? איך זה עובד ? אני מחפש ראוטר סיבים ואני לא מוצא זכר למודם . עוד שאלה בהנחה וצריך מודם אני יכול לקחת ראוטר ישן להפוך אותו לברידג' ולחבר אותו לראוטר חדש ? מודם אצל כולם זה אותו מודם ? או שיש מודם כמו פעם 56K ויש מודם עד 100 מגה וכו' ?
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
הכותרת די אומרת את הכל. החיבור הוא בכבלים (HOT), ואני צריך שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי 100 מגה (HOTNET-כבלים) אני רוצה לשרשר את הנתב שלי למודם של HOTBOX. - אבל אני מקבל צניחה במהירות משמעותית. כרגע הHOTBOX אצלי מוגדר כמודם (ביטלתי מצב גשר ורשת אלחוטית) ובנוסף דיברתי עם הוט שיגדירו רק כמודם. הבאתי ראוטר מסוג TL-WR841HP . והוא עובד על dynamic IP. הראוטר מקבל את הIP של הוט (מתחיל ב 149.78..) וכשאני גולש קווית ואלחוטית דרך הראוטר אני מקבל מהירות של 20 מגה. לעומת זאת כשאני מחבר מחשב קווית ישירות למודם בלבד אני מגיע ל90 מגה. אשמח לדעת למה זה קורה. בנוסף קחו שחשבון שאני רוצה לחבר לראוטר עוד ראוטר נוסף שישמש להגדלת הטווח (באופן קווי). *כך שאני חייב לפתוח DHCP אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הראוטר כמו שצריך בכדי שיקבל את המהירות המקסימלית שלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית, אני יצין, הידע שלי בכל הקשור לרשתות ותקשורת קטן מאוד, ואני אבקש ממכם לתת הסבר מדיוק לכל פעולה שאתבקש לעשות. המצב הוא כזה: בעל חנות מכולת קטנה, רוצה "להשגיח" על עובדיו מפני גניבות או מעילות. הוא רוצה להרים "מצלמת מעקב" בחנות. חשבנו על רעיון כזה - מחשב בחנות,(חשבנו על משהו חלש יחסית, פנטיום2) מצלמת רשת שתתחבר אליו, logitech quickcam pro 3000 - מצמת רשת מעולה, מהטובות שראיתי, שכבר נמצאת ברשותנו. המחשב יחובר למודם רגיל, (56K) אני רוצה שבעל החנות יוכל להתחבר למחשב בחנות דרך הטלפון, (לא האנטרנט, דרך חיוג למחשב) ולהסתכל דרך המצלמת רשת שמחוברת אליו. יש ברשותנו רשיונות (שתים) של התוכנה PCANYWHERE של סימנטק, שאמורה לאפשר לנו את התהליך, מותקנים על המחשבים. הבעיה היא, שאין לי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עברתי אתמול מאינטרנט זהב לנטוויז'ן, וכרגע אני מעוניין גם להתנתק מהוט כשתשתית לאינטרנט ולהתחבר לתשתית של בזק, ADSL. אנשים, מישהו כאן יודע איך הספקית נטוויז'ן עם התשתית של בזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי כ. רשת PCI של אדימקס ואני רוצה לחבר לו אנטנת YAGI: http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-100w-18dbi-directional-high-gain-18-unit-antenna-for-wifi-wireless-network-sma-34759 קודם כל זה אפשרי? אם כן, אם אני יחבר לו מאריך של 3מטר הוא יאבד מהעוצמה שלו? למשל: http://www.dealextreme.com/p/wi-fi-antenna-rp-sma-m-f-connector-extension-cable-3m-length-34650
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אבל הם בקומות שונות. אני מחפש ראוטר חזק ואייכותי שיוכל לקלוט גם בין הקומות. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב לא בארץ ככה שגם אם אין את הדגם בארץ זה בסדר. מה שכן חשוב לי שאני מריץ את האימיול על מחשב אחד הראוטר לא יכנס לעומס וכל הגלישה במחשב השני תהיה זוועתית. חשבתי ללכת על הראוטר הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127158 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127215 תודה מראש אור. נ.ב יש לי חבילה של 5\512 אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב בזמן האחרון בנתב יש לי בעיה של איטיות שאני מאמין שהיא נובעת ממספר גדול של חיבורים בתוכנות הורדה כמו ביטורנט ואימיול לצערי אחי הקטן משתמש בתוכנות האלה והוא אפילו לא יודע מה הוא עושה שהוא שם את החיבורים על המקסימום והעלאה על המקסימום איך אני יכול דרך הראוטר להגביל את המהירות אצלו במחשב לפחות את ה UPLOAD ואיך אני מסדר את האיטיות שיש בראוטר אחרי שהורדות היו פתוחות הוא נשאר איטי משום מה... ועוד שאלה...איך אני עושה אייפי קבוע לכל מחשב כל פעם האייפי משתנה שהראוטר מתכבה...מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-