עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב השאלה שלי סבוכה מעט ואני אשתדל להסביר הכי טוב שאוכל בביתנו שתי קומות לאחרונה התקינו לנו כאן רשת ביתית של הוט בקונפיגורציית מודם ----> המחובר לראוטר(טיפילינק) --- המחובר ל 4 מחשבים. המודם יושב בקומה עליונה והכבל רשת ממנו אל הראוטר יורד דרך תשתית חוטית קיימת (שהתקנתי בבית לפני עידן האלחוטי) אל הראוטר שיושב בחדר העבודה אליו מחוברים 4 מחשבים (אחד מהם נמצא בקומה העליונה ומחובר בכבל שעולה למעלה שוב ...) ברשותי מודםראוטר אלחוטי ביחידה אחת של בזק (ASUS AM 640G) ראוטר חוטי של חברת LEVEL1 וHUB ישן של חברה בשם PLANET השאלה שלי היא כזאת : איך אני יכול אם בכלל להרחיב את מספר היציאות שהרשת שלי מפוזרת דרכן ? אני פעם שמעתי על אופציית UPLINK אני חושב שמאפשרת לחבר מספר ראוטרי…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. מחפש ראוטר טוב שיעמוד בעומס כאשר מפעילים תוכנות שיתוף עם הרבה חיבורים ושלא יתקע את הראוטר ויאט את הגלישה הערה מאחר ואיני מעוניין בקרינה של הראוטר בחדר אעדיף ראוטר שאיננו אלחוטי או אם קיים אחד שיש אפשרות לכבות את השידור האלחוטי שלו תקציב עד 350 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד מומלץ ששווה את החריגה כרגע אני משתמש ברואטר של DLINK-524 מה דעתכם עליו???

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by fizban,

שלום לכולם! תהיתי זה זמן רב לגבי האפשרויות של אינטרנט לוויני. חרשתי את GOOGLE בעניין ואני לא מצליח לקבל את הדבר הכי חשוב בערך והוא... אצל מי בארץ אפשר להירשם לשירות כזה? מה המחירים? מה הפרוצדורה? האם אני צריך משהו מיוחד למחשב שלי? ראוטר? הרי כל הרעיון בחיבור הלוויני שאני לא מוגבל מבחינת תשתית (וכמובן מהירויות על! אבל בשום מקום שאני מצאתי לא מסופר לי על חברה שמספקת את השירות הזה במידה ואני מעוניין להיצטרף... מישהו אולי מבין בזה? שמע על חברה כזאת? יכול להמליץ לי\לתת לי קצת פרטים על העניין? תודה מראש! טל

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אין לי בעיה עם החסימות שמבצעת בזק בינלאומי ודומותיה לטורנטים, כל עוד הם מצליחים לאזן בצורה "הוגנת". הבעיה היא, שמשום מה החליטו שלא מגיע לי להוריד טורנטים בכלל, וכבר שבועיים ברציפות מהירות ההורדה לכל טורנט לא עולה על 10KB, מאתרים מפורסמים שלכל טורנט יש בערך 500 סידרים (ואין הרבה ליצ'רס). שללתי כמובן בעיית תשתית, והורדות מ-HTTP דרך אתרים מסויימים מגיעים גם למקסימום של חבילת 8MB. לפני שאני פונה לבזק בינלאומי, כמובן ביום ראשון, אני צריך הוכחות לטענה שלי או שהם יטענו שהבעיה היא בטורנטים. אז אם מישהו יוכל לספק לי שם משתמש וסיסמה שלו לספקית אינטרנט שהיא לא בב"ל, אני אעשה את הבדיקות שלי במשך 20 דקות, אצלם תמונות להוכחה, ותוכלו ישר לשנות סיסמה אחרכך דרך אתר הספקית. אני יודע שמדובר…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. היי, בפנייתי לחברת נטויז'ן להתקנת ראוטר הם הציעו לי אפשרות לביקור טכנאי ע"ס 200 ש"ח. זאת בנוסף למחיר הראוטר, 336 ש"ח. לשאלתי, מה על מה התשלום, נעניתי שזה על ביקור, התקנת הראוטר, הגדרות ופיירוול וכן אחריות לשנה. כמו כן, ציינו שיש אפשרות לקבל את הראוטר במשלוח אבל אז לא תהיה לי את האחריות. האם הפרוצדורה אותה מגיע לעשות הטכנאי מורכבת ומצדיקה ביקורו או שאוכל לעשות זאת בעצמי, על סמך הסברים כאן, למרות שההבנה שלי בנושא רשתות היא מוגבלת? תודה

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by dw,

בחרתי להתחבר ל YES + WOW והם אמרו לי שאפשר לחסוך ולחבר את כרטיס הרשת לבד. אז קניתי את הכרטיס, ואני מאד מבקש שמישהו יעזור לי, איך בדיוק מתקינים אותו, כי אני לא מבין ממש כלום בנושא הזה. כתבו תשובות בפורום או דרך ה ICQ 128944483 . תודה מראש, ואחלה פורום!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום, המחשב שלי מחובר בחיבור קווי, ויש לי סלולרי עם WIFI, ואני רוצה שיהיה לי WIFI בחדר בשבילו(החדר הוא ממ"ד ואין לי קליטה אלחוטית לאחד מהראוטרים שבבית.) יש לי פה כמה כרטיסי רשת אלחוטיים זרוקים השאלה שלי האם אפשר לחבר את כרטיס הרשת האלחוטי למחשב ושהוא לא יקבל, אלא ישדר. אריאל

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי היום 013 יצרו עימי קשר בכדי להעביר אליהם את הטלפון הביתי ל-VOIP. היא הציעה לי את הנטבוקס לא מצאתי עליו מידע כלשהו מי שמכיר האם כדאי לקחת אותו על פני ה-1043ND? ממה שאני רואה בנטבוקס אין גם חיבורי 1Gbit בכלל. אשמח לקבל חוות דעת בנושא.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by GOLD_BOMB,

שלום, יש לי 5 מגהבייט בנטוייזון על בזק. האינטרנט עובד מצויין אבל משחקי רשת יש לי לאגיים... הבנתי שאם משנים את ה MTU ניתן אולי לעזור. אבל אני לא מוצא את הפונקציה בהגדרות נתב של אסווס של בזק.... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by oren99,

יש לי ראוטר N של EDIMAX. בסלון יש מחשב עם כרטיס רשת N שמוחובר אלחוטית למחשב בחדר, שמחובר חוטית לראוטר. אני לא מקבל 300MB בסלון. יכול להיות בגלל כרטיס הרשת הקוי של המחשב בחדר? זה כרטיס סטנדרטי שבא על הלוח של 100MB. האם צריך כרטיס רשת קוי משודרג במחשב הראשי?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלם, אני צריך המלצה למודם ראוטר אלחוטי, עבור ADSL. (40 Mb, אם זה משנה). אין דרישות מיוחדות, רק שיעבוד כמו שצריך ויאפשר קליטה בטווח גדול ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by GOVNER_T.S.Y,

מה זה NAT קראתי את המונח הטכני שלו ועדיין אני לא מבין מה זה , האם מישהו יכול להסביר לי מה זה ? בנוסף שני מושגים שאני לא מבין -NODE, ו- DEAMON? תודה לכל מי שיעזור GOVNER_T.S.Y

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בעמוד שלוש חידשתי תנושא כרגע יש לנו מודם שמחבר בין שלוש מחשבים, אחד במרתף אחד בקומה שניה ואחד בקומה שלישית - שלי. אפשרי שבמקום לחבר תקו אינטרנט למחשב שלי אני אנתק אותו ואחבר תחוט (שנראה בדיוק כמו חוט טלפון) לראוטר וככה יצור בעצם רשת אלחוטית? הבנתי כבר שאני אצטרך לחבר כבל או USB למחשב כדי שיהיה קליטה מהראוטר אבל הרעיון שלי יעבוד? כמה בערך זה יעלה לי? ראוטר אלחוטי שיקלוט טווח של 3 קומות עדיפות ל4 - מה שצריך לחבר לUSB - כבל? כמה כל אחד וכמה כולם ביחד? בעמוד שלוש חידשתי תנושא

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Spacecowboy,

שלום לכולם, אני חושב לקנות ראוטר NETGEAR (דגם WNR3500L) בחו"ל אבל לא בטוח שהוא יוכל לעבוד עם התשתית בארץ. אני על תשתית של HOT וספק 012, כרגע עם כתובת סטטית. יש לי כמה שאלות בנושא.. 1) האם אפשר לחבר אותו לתשתית שלי בלי בעיה (חיבורי חשמל/הגדרות ראוטר וכו)? יש צורך להתקין DD-WRT? 2) אם אני קונה בחול, האם יש איזושהי אחריות בארץ? בכלל, איך התמיכה של NETGEAR בארץ (ראיתי שיש יבואן רשמי) ? 3) למישהו יש ניסיון עם הראוטר הזה / NETGEAR בכלל? האם מומלץ ראוטר אחר ? (ראיתי כמה המלצות על הBuffalo WZR-HP-G300NH, עדיף? ) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. יש לי בעיה מסוימת במחשב ששקשורה לכתובת או ה-HTTP , עד לפני חודש יכולתי להתחבר לאייסיקיו ללא בעיות ואז יום אחד שפתחתי תמחשב הוא כל פעם רושם לי שגיאה מסוימת שיש בעיה במשהו של ה-HTTP , לפני יומיים גם ה-Steam התחיל לעשות בעיות והוא רושם לי שיש לי בעיה בInternet connection ושאני לא יכול להתחבר אני חושב שזה אותו גורם. איך אני יכול לסדר את זה?

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by SaberWolf,

התחברתי היום ל קווי זהב 012. וזה דרעק פינגים בשמיים, שציפיתי שיהיו טובים יותר מ ADSL טעיתי ובגדול, אז רק רציתי להזהיר אותכם, ותתרחקו מ קווי זהב בכבלים, כי הם לא כמו ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by arik100,

אוקיי אז כפי שהינכם יכולים לראות מן התמונות מושחלים בקירות כבלי CAT5 לחדרי הבית השונים, ומתנקזים לארון בתמונה שצילמתי הבעיה היא שכרגע הכבלים זרוקים בצורה לא מקצועית וחאפרית וזה יוצר בעיות תקשורת וניתוקים רציתי לשאול איזה פאנל יכול להתאים במצב הזה שאין הרבה מקום - עומק (העומק של הארון כולו הוא 24ס"מ) תודה

19. Started by Yossi Dotan,

היי מה הכי מומלץ מהדגמים LINKSYS X6200 NETGER D6400

20. אתמול עברתי מחיבור במהירות 5MB על בתשתית הוט עם 013 ללא חייגן(שעבד מצויין לאחרונה) לחיבור במהירות 12MB עם חייגן בטריפל C (אין אפשרות לחיבור ללא חייגן) אני מחובר עם ראוטר 6204WG של אדימקס שהולך איתי כבר כמה שנים. מהירות ההורדה המקסימלית שאני מקבל דרכו היא סביב ה7MB, האפלואד עובד סבבה. בנוסף ישנה איטיות מסויימת בטעינת הדפים- לא משהו היסטרי אבל בהחלט מורגשת. החיבור שהיה לי 5MB קודם היה טוען מהר יותר. לציין שבחיבור ישיר למודם ללא הראוטר אני מקבל מהירות כמו שצריך - 12MB כבר דיברתי עם התמיכה של כל החברות והשרות של אדימקס והבנתי שבחיבור עם חייגן זו בערך מהירות ההורדה המקסימלית שאקבל מהראוטר הזה ושבחיבור ללא חייגן כנראה שאוכל לסחוט ממנו מהירות של 12MB אבל לא יותר מכך... אז יש לי …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם! היום החליפו לי את הראוטר כפי שמתואר בכותרת. הראוטר שאליו הוחלף הוא זה שלא רציתי כאשר הוצע לי בפעם שעברה מאחר ונראה שהוא ירידה ברמה מהראוטר הקודם, שהוא הD LINK. האם אני צודק וכדאי לחזור לבזק סטור ולהתעקש שיחליפו לי לראוטר ברמתו, או שהמראה והפיצ'רים שלו או יותר נכון שחסרים (כמו USB, לא שהשתמשתי בהם) מטעים וזהו ראוטר איכותי כמו ה2650 U. תודה מראש לעוזרים. זאב.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי כולם, לאחרונה קניתי בארה"ב לפטופ, ובעקבות בלאגן שקרה בחנות התמזל מזלי וקיבלתי אחד עם מודם סלולרי מובנה שמתאים ל-Sprint ול-Verizon (המודם הוא Qualcomm Gobi 2000 HS-USB 9225, הנה דף לא רשמי עם קצת פרטים טכניים עליו: http://www.thinkwiki.org/wiki/Qualcomm_Gobi_2000 והנה קישור להורדת מפרט PDF מהאתר הרשמי: http://www.qualcomm.com/documents/gobi-2000-product-sheet ). מן הסתם הייתי רוצה להשתמש במודם הזה בארץ. נראה שהוא תומך בחיבור GSM... למישהו יש ניסיון עם חיבור לפטופ עם מודם מובנה לאחת הרשתות? הן קואופרטיביות או שדורשות שימוש במתאם ה-USB הגדול והמגושם (ביחס למודם מובנה שגודלו 0 ) שלהן? ואם כן הצלחתם, איך עשיתם את זה? הלפטופ הגיע עם תוכנה נפרדת ל-Sprint ול-Verizon ולא נ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by yossik,

המערכת מחוברת לאינטרנט ב ADSL עם מודם אלקטל וראוטר edimax אלחוטי. אין לי קו טלפון פיזי בחדר בו נמצא המחשב (דירה שכורה ובעל הבית לא מאפשר לקדוח חורים בקיר) לכן אין באפשרותי לשלוח ו/או לקבל פקסים באמצעות המחשב. האם קיים כרטיס מודם/פקס אלחוטי? תודה יוסי

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום! התקנתי היום רשת אלחוטית ביתית. אני מעוניין לחסום את הנתב בסיסמא ככה שמחשבים חיצוניים(כגון שכנים) לא יוכלו להתחבר אליי.... קראתי במדריכים אבל לא ממש הבנתי! הרשת מופעלת ע"י נתב LINKSYS WRT54GL ומחוברים אליה שנייד שלי והנייח שלי. אשמח לעזרה, תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים