רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום רב , יש לי מודם הוטבוקס מהוט . SAGEMCOM וראוטר לינקסיס350N שאני מחבר את הWAN למודם הוא לא מצליח למשוך כתובת אייפי יש לי חיבור MPLS . כאשר אני מחבר את הראוטר ב WAN ל LAN של נתבים אחרים הוא מושך כתובת אייפי . יש לי ראוטר לינקסיס אחר G54 שמושך כתובת איי פי מהמודם . ההוטבוקס מוגדר כמודם ולא כראוטר והייתי מעוניין להשאיר את זה כך . דרושה עזרתכם האדיבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום החליפו לי את הראוטר כפי שמתואר בכותרת. הראוטר שאליו הוחלף הוא זה שלא רציתי כאשר הוצע לי בפעם שעברה מאחר ונראה שהוא ירידה ברמה מהראוטר הקודם, שהוא הD LINK. האם אני צודק וכדאי לחזור לבזק סטור ולהתעקש שיחליפו לי לראוטר ברמתו, או שהמראה והפיצ'רים שלו או יותר נכון שחסרים (כמו USB, לא שהשתמשתי בהם) מטעים וזהו ראוטר איכותי כמו ה2650 U. תודה מראש לעוזרים. זאב.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מצטרף ל012 אני ישתמש במודם pci פנימי החבילה של 0.5 מגה שאלה אחרונה כשאני יוריד מה תהיה בערך המהירות אם יש הערות אשמח לשמוע
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות לסרטונים ליוטיוב יש לי ערוץ וואין לי מה לעלות
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב מאז שאני התקנתיUTORRENT על המחשב אז כשאני מפעיל אותו ומוריד דברים דרכו אז האינטרנט תקוע לא עולה שום דף וזה מחרפן אותי אני זוכר שזה היה קורה כשהיה לי 1MB רוחב פס אבל היום יש לי 30MB וזה לא אמור לקרות גם כשהיה 12MB אז האינטרנט עבד פיקס אז מה הבעיה תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית (ראוטר של d-link). אני מנסה לעשות remote shutdown ואני מקבל תשובה : ACCESS IS DENIED <5> מה עלי לעשות כדי לאפשר פעולה זו ? (במחשבים יש vista 64bit) . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231541.0 אני עומד לרכוש את המחשב החדש ואיתו את הSwitch: 1. רק כדי להיות בטוח, מחברים את הSwitch לשני המחשבים ולראוטר (בעזרת חוטים שהם מביאים לי) ומחברים אותו גם למחשב וגם לתקע חשמל? 2. האם זהו switch? http://zap.co.il/model.asp?model_id=376093 3. החשמלאי שאל אותי איזה חוטים צריך כדי להעביר את הswitch ממחשב למחשב (עקרונית אני צריך רק להעביר כבל אחד ממחשב אחד הרחוק זה שלא ליד הswitch) איזה סוג חוט זה? אם מישהו יודע אז תודה רבה זה מאוד חשוב לי.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול עברתי מחיבור במהירות 5MB על בתשתית הוט עם 013 ללא חייגן(שעבד מצויין לאחרונה) לחיבור במהירות 12MB עם חייגן בטריפל C (אין אפשרות לחיבור ללא חייגן) אני מחובר עם ראוטר 6204WG של אדימקס שהולך איתי כבר כמה שנים. מהירות ההורדה המקסימלית שאני מקבל דרכו היא סביב ה7MB, האפלואד עובד סבבה. בנוסף ישנה איטיות מסויימת בטעינת הדפים- לא משהו היסטרי אבל בהחלט מורגשת. החיבור שהיה לי 5MB קודם היה טוען מהר יותר. לציין שבחיבור ישיר למודם ללא הראוטר אני מקבל מהירות כמו שצריך - 12MB כבר דיברתי עם התמיכה של כל החברות והשרות של אדימקס והבנתי שבחיבור עם חייגן זו בערך מהירות ההורדה המקסימלית שאקבל מהראוטר הזה ושבחיבור ללא חייגן כנראה שאוכל לסחוט ממנו מהירות של 12MB אבל לא יותר מכך... אז יש לי …
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון התנתקויות באינטרנט, וזה מתחיל קצת לעצבן. הרשת האלחוטית עצמה פעילה אבל האינטרנט לא עובד. זה מצריך ממני להתנתק מהרשת ולהתחבר מחדש. הבעיה שאני רוצה להשאיר את האינטרנט דלוק בלילה וזה קצת מעצבן כשאני קם בבוקר ורואה שזה לא הוריד הרבה כי זה התנתק. הקליטה עצמה בין הנתב למחשב היא טובה יחסית, וגם כשאין הרבה חיבורים האינטרנט מתנתק. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ומערכת הפעלה וינדוס XP SP2 גרסא עברית. אשמח לעזרה בנושא. תודה יבגני
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאבטח את עניין שיתוף הקבצים ברשת וליצור מן מידור. איך אני עושה זאת? מה עוזר לי כל עניין ה"קבוצת עבודה" ? לקחתי סתם מחשב שהוא לא באותה קצובת עבודה אך מחובר לאותו רשת ואני מתחבר לכל הקבצים המשותפים. איך אני מגביל את הכניסה לתיקיות משופתות לפי שם מחשב, IP או כל דבר אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מה הכי מומלץ מהדגמים LINKSYS X6200 NETGER D6400
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נגמרה לי ההיתחייבות בנטוויז'ן על 5 מגה וחשבתי לעבור לאקספון על אותה מהירות. ורציתי לדעת מספר תשובות. 1. איך המהירות אינטרנט שלהם? שמעתי פה פעם שהאינטרנט שלהם קצת יותר איטי מהמתחרות, האם זה עדיין נכון? 2. איך הם בגישה לאתרים בחו"ל? 3. יש להם פינגים טובים במשחקי רשת? 4. איך הם בביטורנט? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חבילה של בזק בינלאומי עם הוט במהירות 1.5 . אין לי ראוטר. בשבועות האחרונים SababaDC ו- Utorrent מזדחלים. בבדיקת מהירות הורדה מהאתר של בזק הכל נראה תקין. אבל אז גיליתי שני דברים: 1) בבדיקה מהירות חיצונית באתרים בחו"ל קיבלתי מהירויות לא הגיוניות ואת התשובה בקובץ שצירפתי speed test.jpg, שבקיצור אומרת שמישהו עובד עלי. 2) אני משתמש ב-Peer Guardian והוא הראה לי ברישום של החסימות שלו שיש לבזק בינלאומי anti-p2p . הרישום מופיע בקובץ השני שצירפתי peer guardian.jpg . בדקתי את ה- ip של ה-destination והוא אכן של בזק בינלאומי. מישהו יכול לאשר לי את הנתונים לפני שאני פונה לעיתונים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , יש לנו את הנתב 1 גיגה : Edimax BR-6478Gn N300 iQ 300Mbps - שכולל בתוכו 4 פורטים של 1 גיגה LAN ו - 1 גיגה WAN מתג של 100 מגה : Edimax ES-3308P 8-PORT - מכיל 8 פורטים של 100 מגה 2 שאלות : -אם אני מחבר את הנתב של EDIMAX לכיוון הרכזת עם כבל RJ-45 הוא יצליח לעשות AUTO NEGOTION בין הנתב שהפורט 1 גיגה לבין המתג שיש לו פורט 100 מגה , הוא ידע להסתנכרן אוטומטי על 100 מגה בשני הפורטים FULL DUPLEX? - האם הנתב של 1 גיגה יכול להסתנכרן ב 4 פורטים של LAN על FULL DUPLEX 1GB ? תודה ענקית , חשוב לי לפני שאני קונה כי לא רשום על זה באתר של היצרן ולא באתרים בארץ .
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז התקינו לי תשתית בזק לקראת התחברות דרך 018. עדיין אין לי שם משתמש וסיסמה פעילים מהספק, יש לי את המודם huawei 610 שיחקתי עם ההגדרות שלו ובאיזשהו שלב הצלחתי להתחבר לבזק עם 1@1 או guest@ משהו אני לא בטוח מה ואז זה הפסיק לעבוד. אני לא יודע אם כי שיניתי משהו או שקרה משהו אחר בקיצור אני רוצה לבדוק את התשתית, באיזה שם שמשתמש וסיסמה אני צריך להשתמש בנוגע להגדרות חיבור, הוא על PTM עם PPPOE תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאמור יש ברשותי את שני הרכיבים הבאים: מודם נתב AZTECH 600E ראוטר: TP LINK WR1043 ND ואני מעוניין להחליף למכשיר אחד. מהירות גלישה כיום 15M הנ"ל מחוברים: א. למחשב נייח - חיבור קווי ב. סמארטפון/מדפסת/מחשב נייד - אלחוטי אודה למי שיכוון אותי מה עלי לחפש או לדגמים ספציפיים טובים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו,יש לי שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר ישירות לראוטר(של 3COM ) והמחשב השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי,אותו מחשב שמתחבר אלחוטית מראה שיש קליטה מקסימום ושהוא גם מחובר לאינטרנט אבל שום דבר לא עולה,לא אקספלורר ולא מסנג'ר,אימיול,קיצור כל מה שמצריך חיבור לרשת.גם לאחר שניתיקתי את הראוטר מהחשמל וחיברתי שוב זה עדיין לא עזר למרות שהוא מחובר עדיין כלום לא עולה. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה דיי הרבה בתקופה האחרונה. אשמח לרעיונות/מה אפשר לעשות ??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני עובר לדירה קטנה צמודה לשלי לכחודשיים ובדירה הזאת אין קליטה טובה של הוייפי הביתי ולכן אני מחפש פיתרון זמני לאינטרנט מהיר. (יש לי מגדיל טווח שמרחיב את הקליטה אבל המהירות לא מספיק טובה לחלק מהצרכים שלי) בדקתי באתר של govmap וראיתי שיש 3 אנטנות דור 5 של החברות המובילות במרחק של קצת יותר מקילומטר מאיזור מגורי(יש רק עוד איזור אחד או שניים עם אנטנות שיותר קרובות אליי אבל עם דור 4). רציתי לשאול האם למישהו מחברי הפורום יש ידע/ניסיון ברשתות דור 5. 1. האם ממרחק של קצת יותר מקילומטר תהיה לי קליטה סבירה של דור 5? 2. יש חברה שאתם ממליצים על יציבות ומהירות האינטנט שלה? נ. ב. המכשיר שלי הוא הpoco f3 עם המודם Snapdragon X55…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט לחבילה של 30 מגה-ביט ואני מקבל דרך הנתב שלי, שתומך תמיכה מלאה ב-802.11g (וחלקית ב-802.11n) רק 10 מגה-ביט. כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד הוא 802.11g, כך שאני לא מצפה למהירות של 802.11n, אבל למרות מה שקראת ש-802.11g אמור לספק בפועל כ-20 מגה-ביט (שזה חצי מהתעבורה התיאורטית של 54 מגה-ביט על פי מאפייני התקן), הרי שאני מקבל חצי מכך - כלומר רבע מההתעבורה התיאורטית. התוצאות נשארות זהות גם כשאני נמצא בסמוך לנתב. בעת חיבור המודם למחשב בחיבור חוטי אני מקבל 30 מגה-ביט. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-