עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, בפנייתי לחברת נטויז'ן להתקנת ראוטר הם הציעו לי אפשרות לביקור טכנאי ע"ס 200 ש"ח. זאת בנוסף למחיר הראוטר, 336 ש"ח. לשאלתי, מה על מה התשלום, נעניתי שזה על ביקור, התקנת הראוטר, הגדרות ופיירוול וכן אחריות לשנה. כמו כן, ציינו שיש אפשרות לקבל את הראוטר במשלוח אבל אז לא תהיה לי את האחריות. האם הפרוצדורה אותה מגיע לעשות הטכנאי מורכבת ומצדיקה ביקורו או שאוכל לעשות זאת בעצמי, על סמך הסברים כאן, למרות שההבנה שלי בנושא רשתות היא מוגבלת? תודה

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. - שיהיה סופר יציב! בלי קריסות וגמגומים כמו הראוטרים של בזק - דואל בנד (זה כבר סטנדרט?) - ויפי שיכול לעבור 2 קירות - עובד עם בזק (40MB, זה VDSL?) - אני משתמש בו הרבה לסטרימינג מהמחשב ל PS3, אז אם יש דבר כזה ראוטר שמתאים יותר לסטרימינג, רצוי. עדיפות לעד 300 ש"ח, אלא אם הראוטר ממש שווה את האקסטרה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. יש לי כ.רשת אלחוטי Speedtouch 120 ונתב של LEVEL ONE המרחק בניהם הוא כ-25מטר עם 3 קירות אני מקבל הרבה ניתוקים והרמת קליטה היא בינונית, שזה גרוע מבחינתי. אני מעוניין לחבר לכ.רשת אנטנה האנטנות הולכות לפי מדד dBi שאין לי מושג איך אני יודע כמה זה מספיק לי... ראיתי 6-7dBi במחיר 100-150ש"ח 1. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBi 2. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBm (המדד של כרטיסי הרשת לעוצמת הקליטה)? 3. האם 6-7 dBi יספיקו למרחק הרשום מעלה? או שצריך יותר? ד"א אני רוצה שהרשת תהיה ללא אף ניתוק ובקליטה מצויינת תמידי. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. יש לי ראוטר והבעיה היא שבמשחקי רשת כגון CS יש עליות פינג ענקיות כל כמה דקות. העניין הוא שזה קורה רק כשאחי באינטרנט במחשב השני (אליו מחובר הראוטר, והמחשב שלי מחובר אליו אלחוטית). אני רוצה להוריד תוכנה שתאפשר לי להגביל אותו כך שאני אוכל לשחק.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

בשבוע וחצי האחרונים יש לי המון ניתוקים ומהאינטרנט, כמה פעמים בשעה, לכמה שניות. הבעיה התחילה לאחר ששידרגתי ל200 מגה בהוט. - אני לא חושב שזה קשור. HOTBOX מחובר ישירות למחשב, ראוטר מופעל. בתמיכה לא רואים שום בעיה. הציעו לי להחליף כבל רשת, ולאפס את המודם על ידי ניתוק מהכבלים לדקה. יום יומים זה עבד יותר טוב ולאחר מכן זה התחיל שוב. יש למשהו רעיון איזה בדיקה אני יכול להריץ? יש למשהו רעיון אם אני אחבר לWIFI טאבלט ליום שלם אם יש אפשרות להריץ אפליקציה שתבדוק מתי ואם יש ניתוקים מהWIFI? במידה ולא, יש לי אפשרות לחבר את המחשב הישן שלי, ואני אשים אליו LINUX LIVE יש אפשרות לקבל LOG כל פעם שיש ניתוק?

6. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי. אני מעוניין לחבר דירה שאין בה אינטרנט כיום (יש גם כאלו עדיין ) לגלישה בסיסית (לא יותר מדי הורדות), ורוצה לדעת אם מישהו מכיר חבילת האינטרנט 2.5 הכי משתלמת היום? אני רוצה רק ADSL, כי יש לי נסיון לא טוב עם כבלים (איכות + שירות). בבית יש yes, אולי יש שם איזה מבצע (למרות שלא ראיתי באתר)? תודה מראש לכל תגובה בנושא!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי בעיה מסוימת במחשב ששקשורה לכתובת או ה-HTTP , עד לפני חודש יכולתי להתחבר לאייסיקיו ללא בעיות ואז יום אחד שפתחתי תמחשב הוא כל פעם רושם לי שגיאה מסוימת שיש בעיה במשהו של ה-HTTP , לפני יומיים גם ה-Steam התחיל לעשות בעיות והוא רושם לי שיש לי בעיה בInternet connection ושאני לא יכול להתחבר אני חושב שזה אותו גורם. איך אני יכול לסדר את זה?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by devilh,

אני ואמא שלי גרים בניין מול ביניין אני קומה 3, היא קומה 2 קניתי 2 ראוטרים: TP-Link TL-WR941ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR941ND Edimax BR-6478AC http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=251&pd_id=447 (3 מתוך 4 צרכני הרשת אצלי בבית תומכים ב-AC, רציתי לנצל את זה) אני הרמתי רשת בין שני הבתים, בתקווה לקבל קצבי תעבורה שיאפשרו עבודה שותפת בבית שלי הראוטר של אדימקס, ממוקם הכי טוב שאפשר(ליד החלון) בבית של אמא שלי , ה TP-Link ממוקם יחסית טוב(בסלון, בנקודה חשופה לכיוון הבית שלי, בעומק' של שלושה מטר לתוך הבית, ללא מכשולים) לא הצלחתי בבדיקות מהירות בינינו לעבור את ה-600KByte ממנה אלי , ואת ה-1000KByte ממני אליה.\ ה…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. בעמוד שלוש חידשתי תנושא כרגע יש לנו מודם שמחבר בין שלוש מחשבים, אחד במרתף אחד בקומה שניה ואחד בקומה שלישית - שלי. אפשרי שבמקום לחבר תקו אינטרנט למחשב שלי אני אנתק אותו ואחבר תחוט (שנראה בדיוק כמו חוט טלפון) לראוטר וככה יצור בעצם רשת אלחוטית? הבנתי כבר שאני אצטרך לחבר כבל או USB למחשב כדי שיהיה קליטה מהראוטר אבל הרעיון שלי יעבוד? כמה בערך זה יעלה לי? ראוטר אלחוטי שיקלוט טווח של 3 קומות עדיפות ל4 - מה שצריך לחבר לUSB - כבל? כמה כל אחד וכמה כולם ביחד? בעמוד שלוש חידשתי תנושא

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אוקי יש לי מודם הפכתי אותו ל PRO הם מכירים בזה כאלו זה בסדר מבחינתם ?? וגם אני רוצה להתקים בקרוב לינוקס ויש לי כמה בעיות 1. איך שהוא שיכנעו את אבא שלי לקנות כרטיס רשת חיצוני ונטקעתי איתו !!! וקניתי אותו מבזק אני יכול להוציא מהם דריברים ללינוקס? 2. אפשר לקבל תמיכה בהגדרת ה אי די אס אל מלינוקס ממישהו??????? 012 או בזק? ואני מדבר לא חייגן אלא PRO HELP PLZ

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום, המחשב שלי מחובר בחיבור קווי, ויש לי סלולרי עם WIFI, ואני רוצה שיהיה לי WIFI בחדר בשבילו(החדר הוא ממ"ד ואין לי קליטה אלחוטית לאחד מהראוטרים שבבית.) יש לי פה כמה כרטיסי רשת אלחוטיים זרוקים השאלה שלי האם אפשר לחבר את כרטיס הרשת האלחוטי למחשב ושהוא לא יקבל, אלא ישדר. אריאל

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Haflo,

לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר: 1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה 2 - ADSL, 012, מודם ECI עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL. היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו. התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה.... בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה. למישהו כבר קרתה התופעה הזאת??? האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by blueboy,

לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום, אני עושה פרוייקט מסויים, ואני צריך לבצע פינג בין מספר רב של מחשבים. רציתי לדעת מה הזמן המקובל בין פינג אחד למשנהו. תודה. נ.ב. כשהפרוייקט יהייה מוכן אעלה אותו לפורום ראשי.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני צריך לקלוט WIFI מרחוק ! ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה הכי חזקה ! למחשב נייד (אני מדגיש למחשב נייד)

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלשום בערב פתאום המודם של הADSL שלי הפסיק להתסנכרן. בבוקר דיברנו עם בזק ומה שהם אמרו לי שם (אחרי שני אנשי תמיכה, אחד מהם "איש תמיכה בכיר" ודקות רבות וארוכות של המתנה) זה שהקו שלי חלש מדי ואני גר רחוק מדי מהמרכזייה בשביל חבילה 1.5 megabit. אני שואל אותו איך זה שעד היום יותר משנה אני עם חבילת ה1.5 . הוא ענה שיש דברים שהם לא יודעים ומשפיעים וכאלה. זה לא חקר המוח FOR CRYING OUT LOUD! אז בבוקר היום הגיע אלינו טכנאי שלהם בדק ואומר שגם אי אפשר ושמו אותי על 0.5 . הוא אמר שבלי קשר גם יש כרגע בעייה במרכזייה והם צריכים לסדר והלך. אז המודם פתאום שוב לא הסתנכרן וקראנו לו והוא אמר שזה בגלל שמסדרים במרכזייה את הבעיה. אז אחרי כמה שעות המודם עדיין לא הסתנכרן והתקשרתי אליהם, ואמרתי לתומך…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by iveco,

אני שונא את הוט אבל לבזק יש מגבלה באיזור שלי עד 50 מגה אין 100 מגה ובהוט יש 200 מגה , אני ממש מתלבט אם לקחת תשתית הוט + הוט נט ב 106 שקל כולל ראוטר לחודש או לקחת בזק + אקספון ב 69 לחודש ולהסתפק ב 40/50 מגה מה אתם אומרים ?

20. אני מעוניין לקנות מודם לאינטרנט מהיר משולב (שיהיה אפשר להתחבר ממנו גם לADSL וגם לכבלים). אחרי חיפושים באינטרנט הגעתי למודם D-LINK DSL-300G (פירוט אפשר למצוא כאן http://dlinkshop.co.il/Product.asp?Pid=DSL-300_1&Cat2Cat1ID=171&Cat2ID=0.) הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המודם הזה ואם כדאי לקנות אותו. תודה רבה נ.ב אם יש למישהו המלצה על מודם אחר אני אשמח לקבל

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by מר מקלדת,

האם הכפתור של ה-ON/OFF עובד? אצלי זה הפסיק לעבוד מאתמול ואני לא יכול לשים אותו על Standby.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל? פשוט מאד נגיד ואני לא רוצה שיכנסו ל WALLA אז ברגע שירשמו הדפדפן לא יציג את האתר! תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by The_Soup_Natzi,

טוב אז ככה, קיבלתי router עם איזה מכשיר שקניתי ואין לי מושג איך להגדיר אותו... עד עכשיו היתה לי רשת פשוטה בין שתי מחשבים ושלושה כ.רשת..... אני מחכה לתשובה...תודה מראש.... :saint:

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי תשתית של הוט עם ראוטר של D-LINK DIR-825. יש לי ראוטר TP-LINL 1043 שהיה לי לפני כן ואני מעוניין להשתמש בו כרפיטר. הגדרתי לו שיעבוד כ-WDS. הגדרתי לו סיסמא ושם רשת כמו ה-825, החלפתי לו כתובת IP וביטלתי לו DHCP אבל עדיין הוא לא עובד תקין בתור רפיטר. האם מישהו יודע מה אני עושה לא תקין ואם יש משהו שאני צריך להגדיר ב-825 מעבר להגדרה הבסיסית של ראוטר.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים