רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי מה הכי מומלץ מהדגמים LINKSYS X6200 NETGER D6400
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בשבוע וחצי האחרונים יש לי המון ניתוקים ומהאינטרנט, כמה פעמים בשעה, לכמה שניות. הבעיה התחילה לאחר ששידרגתי ל200 מגה בהוט. - אני לא חושב שזה קשור. HOTBOX מחובר ישירות למחשב, ראוטר מופעל. בתמיכה לא רואים שום בעיה. הציעו לי להחליף כבל רשת, ולאפס את המודם על ידי ניתוק מהכבלים לדקה. יום יומים זה עבד יותר טוב ולאחר מכן זה התחיל שוב. יש למשהו רעיון איזה בדיקה אני יכול להריץ? יש למשהו רעיון אם אני אחבר לWIFI טאבלט ליום שלם אם יש אפשרות להריץ אפליקציה שתבדוק מתי ואם יש ניתוקים מהWIFI? במידה ולא, יש לי אפשרות לחבר את המחשב הישן שלי, ואני אשים אליו LINUX LIVE יש אפשרות לקבל LOG כל פעם שיש ניתוק?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לקלוט WIFI מרחוק ! ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה הכי חזקה ! למחשב נייד (אני מדגיש למחשב נייד)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עובר ליחידת דיור ואתקין שם אינטרנט על תשתית בזק (כנראה דרך ה"דואל" של CCC) וסביר מאוד להניח שאשכיר מהם את המודם (הבנתי שלא משתלם לקנות באופן פרטי כרגע?). המהירות תהיה 15 או 25 ויהיה לי מחשב אחד שיתחבר באופן קווי ושאר המכשירים באופן אלחוטי (פלאפונים, לפטופים וכו' בהם לא חשובה לי המהירות כמו בקווי). כיום אני משתמש ב wrt54gl (יש ארבעה מחשבים בחיבור קווי והמון באלחוטי) אבל אני לא יכול לקחת אותו איתי לצערי והמחיר של חדש גבוה ממה שאני רוצה להשקיע כרגע. אשמח להמלצה לנתב זול שיוכל לעשות את העבודה ועדיין יספק לי אפשרויות דומות לאלו שיש ב tomato firmware המותקן אצלי כרגע.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט על נייד אחד באמצעות נייד שני דרך ה-WiFi אך ללא ראוטר אלחוטי, בדומה לעבודה עם כבל רשת מוצלב. זה ניתן לביצוע? כיצד? המחשבים יריצו XP PRO או ויסטה. בהנחה שחשוב שיהיה חיבור מכל מקום וקצב הלינק לא קריטי כלל - מה הפרוטוקול המומלץ ומה פרוטוקול המינימום שעדיין יתן אמינות לינק גבוהה? רב תודות, גונן. עריכה: מצאתי הסבר לגבי רשת אלחוטית AD-HOC ללא ראוטר באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx האם אפשרי לוותר כליל על החיבור לרשת הקווית (אין לי צורך באינטרנט) ורק להשתמש ב-RDP/VNC לאחר הגדרת הרשת? הכוונה ללא Connection Sharing כלל. מישהו ניסה/מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
גם Netgear מצטרפת למרוץ ה-3.2Gbps ומציגה נתב חדש התומך במהירות זו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5253
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כ.רשת אלחוטי Speedtouch 120 ונתב של LEVEL ONE המרחק בניהם הוא כ-25מטר עם 3 קירות אני מקבל הרבה ניתוקים והרמת קליטה היא בינונית, שזה גרוע מבחינתי. אני מעוניין לחבר לכ.רשת אנטנה האנטנות הולכות לפי מדד dBi שאין לי מושג איך אני יודע כמה זה מספיק לי... ראיתי 6-7dBi במחיר 100-150ש"ח 1. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBi 2. האם אפשר לקבל עוד מידע לגבי dBm (המדד של כרטיסי הרשת לעוצמת הקליטה)? 3. האם 6-7 dBi יספיקו למרחק הרשום מעלה? או שצריך יותר? ד"א אני רוצה שהרשת תהיה ללא אף ניתוק ובקליטה מצויינת תמידי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי 2 יחידות מהכבל הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250754507416&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3333wt_905 וחיברתי לכרטיס רשת ולאנטנה והוצאתי את האנטנות מהחדר שלי וקירבתי אותם מרחק די קרוב לראוטר. לצערי, האיכות לא השתפרה יותר מידי.. אז חשבתי לעצמי שאולי יש מגבלה לאורך שכבל כזה יכול להיות ואחר כך זה כבר פוגע באיכות ללא מגבר. אז.. יש מגבלה כזו?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתרי פרוקסי כדוגמת זה: http://dr.ag/cgiproxy.aspxכלומר אתר שאני אוכל לגלוש דרכו, על מנת להתחבר לאתרים כאשר ה IP שלי הוא כביכול מארה"ב. תודה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במודם הזה ישנה האפשרות שהוא יגדיר את עצמו מול השרתים של בזק משום מה לי האופציה הזו לא עבדה (גם לא בפעם הראשונה , אז איך שהוא הצלחתי ) אם אפשר לקבל הסבר כיצד מגידירים ידנית את המודם על מנת שיוכל להתחבר לי לאינטרנט . הספקית שלי הינה בזק בינלאומי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לרשת של 2-3 מחשבים עם ROUTER של ADSL, עדיף SWITCH או שHUB יספיק דרך אגב השדרוג של הALCATEL עדיין עובד נכון, (לא נחסם או משהו)?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באיזה מודם אתם משתמשים? על מה אתם ממליצים? אני משתמש ב-Motorola SB4101 כבר 6 שנים ומחליף למודם חדש. האם אני יכול לדרוש מהם מודם של חברה מסויימת?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלושה מחשבים שמריצים Windows 7 Ultimate Final, מחוברים בצורה חוטית (ה Wi Fi של הנתב מכובה, אין בכלל כרטיסי רשת אלחוטיים) לראוטר אדימקס, כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין מחשב למחשב, מהירות ההעברה היא פחות מ 1MB לשניה. לפני כן עבדתי באותה צורה עם אותם מחשבים בדיוק עם Vista, עבד במהירות גבוהה. שיניתי במאפייני כרטיס הרשת במחשבים מ Auto Negotiate ל 100MB Half Duplex, לא עזר, החזרתי ל Auto Negotiate במחשבים. כמו כן נטרלתי Firewall ואנטי וירוס, לא עזר. מישהו יודע מדוע ומה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמחובר ישירות לאינטרנט (אינטרנט סלולרי) אני מעוניין להגדיר את המחשב כמשדר WIFI על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם פלאפון תומך WIFI או עם מחשב אחר תומך WIFI דרך המחשב שמחובר לאינטרנט ישירת. ניסיתי כבר המון אפשרויות אני אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון התנתקויות באינטרנט, וזה מתחיל קצת לעצבן. הרשת האלחוטית עצמה פעילה אבל האינטרנט לא עובד. זה מצריך ממני להתנתק מהרשת ולהתחבר מחדש. הבעיה שאני רוצה להשאיר את האינטרנט דלוק בלילה וזה קצת מעצבן כשאני קם בבוקר ורואה שזה לא הוריד הרבה כי זה התנתק. הקליטה עצמה בין הנתב למחשב היא טובה יחסית, וגם כשאין הרבה חיבורים האינטרנט מתנתק. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ומערכת הפעלה וינדוס XP SP2 גרסא עברית. אשמח לעזרה בנושא. תודה יבגני
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאבטח את עניין שיתוף הקבצים ברשת וליצור מן מידור. איך אני עושה זאת? מה עוזר לי כל עניין ה"קבוצת עבודה" ? לקחתי סתם מחשב שהוא לא באותה קצובת עבודה אך מחובר לאותו רשת ואני מתחבר לכל הקבצים המשותפים. איך אני מגביל את הכניסה לתיקיות משופתות לפי שם מחשב, IP או כל דבר אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כשנה חיברתי כבל רשת מסוג CAT7 בבית עכשיו אני צריך להפעיל את הרשת בבית ואני לא מוצא קונקטור מתאים לCAT7 מאיפה אני יכול להשיג? והאם אחר כך אני יכול להתחבר עם זה לראוטר רגיל?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
- שיהיה סופר יציב! בלי קריסות וגמגומים כמו הראוטרים של בזק - דואל בנד (זה כבר סטנדרט?) - ויפי שיכול לעבור 2 קירות - עובד עם בזק (40MB, זה VDSL?) - אני משתמש בו הרבה לסטרימינג מהמחשב ל PS3, אז אם יש דבר כזה ראוטר שמתאים יותר לסטרימינג, רצוי. עדיפות לעד 300 ש"ח, אלא אם הראוטר ממש שווה את האקסטרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על מגביר טווח - דגם ומפרט טכני. הבעיה הידועה של מרחק רב של הראוטר מהמחשב. אני לא שולל שום אופציה טכנית - בעבר היה לי דרך שקעי החשמל , אך אינני יודע אם זה תומך במהירויות של 100M. תודה מראש, מוטי
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-