רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יום עשיר בהודעות מעניינות יש לנו היום. על פי אמיתיו זיו מ-THE MARKER, אקספון (018) הגיע להסכם סיטונאי ראשון מסוגו עם בזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט. האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו. אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה. http://technation.themarker.com/1.1938989
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי שיחה מבזק הם מוכנים להתחייב על מהירות 100 (בין 90-100) נשמע לי מוזר מאחר וידוע לי שהם לא מתחייבים על מהירות כזו האם זה אמיתי ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שהיבואן משווק את גירסת BR-6504il לעומת BR-6504n שמשווקת בעולם כנ"ל כרטיסי רשת עם סיומת IL מישהו יודע ממה נובע ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי ראוטר WGR614v9 של NETGEAR, מזה זמן רב אני חווה איתו בעיות. בהתחלה כל הקבצים שהייתי מוריד מהאינטרנט היו פגומים, אז בצעתי עדכון גרסא לראוטר וזה פתר את הבעיה אך כעת יש לי בעיה חדשה: כאשר אני מנסה להוריד קבצים גדולים(נגיד יותר מ100 MB ) ההורדה פשוט נתקעת באמצע, על אותו אחוז וכלום לא קורה. יש לציין כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד מצויין ואין שום בעיות. יש למישהו מושג כיצד ניתו לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי חיבור של 10 מגה אצל HOT ו 014 ב MPLS ולפני בערך חודשיים נפתרו כל הבעיות האינטרנט החל לעבוד בצורה מעולה,קיבלתי את כל המהירות הורדה,הפורטים היו פתוחים והגלישה הייתה סבירה. לפני כמה ימים ה IP השתנה ועכשיו הגלישה נהייתה איטית הורדה מ HTTP מאוד לא יציבה ופורטים חסומים. האם זה בגלל שקיבלתי IP מפול כתובות גרוע? את האיטיות אני מניח שזה יכול היה להסביר אבל מה לגבי הפורטים. תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר לבית של ההורים. הוא ימוקם במרכז הבית ונדרש לשידור יציב (היום הראוטר בשימוש הוא 1043nd של TP link שחווה נפילות קבועות) נדרשת תמיכה בכ-8-10 משתמשים במקביל ויציאות Gbit. אין דרישה ממשית בשלב הראשון לתמיכה ב-5GHZ אבל זה בונוס נחמד. חשוב מאוד שהאות האלחוטי יהיה חזק ככל האפשר. לי יש בבית את ה-C7 ואני אישית מרוצה ממנו מאוד ולכן זו אופציה אפשרית אבל יקרה בהרבה מהתקציב. בנוסף יש לי חבר שרוצה למכור את ה-C8 שלו בכ-400 שח (ללא אחריות) וזו עוד אופציה אפשרית. אשמח לשמוע המלצות אם לקנות את ה-C8 במחיר הזה, או לקחת ראוטר אחר?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם,יש לי ראוטר מדגם: 3g 6408n של אדימקס. הראוטר מחובר למודם הוטבוקס של הוט (כאשר הגדרתי את ההוטבוקס כמודם בלבד, מקווה שעשיתי זאת כמו שצריך)כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל 8 מגה במקום 100.התשתית שלי היא הוט וספקית בזב"ל. לאחר שדברתי עם הוט וחיברתי את המודם ההוטבוקס ישירות למחשב אני מקבל מהירות אידיאלית, כך שהבעיה היא לא בהוטבוקס.אולי הבעיה בקינפוג הראוטר? אם כן, מישהו יכול לעזור לי בקינפוג הראוטר בבקשה במידה ויש משהו מיוחד?ואם הבעיה היא לא בקינפוג אז מה זה יכול להיות? הראוטר חדש לגמרי (למרות שזה לא מבטיח כלום אני לא מאמין שהוא תקול). בבקשה, אני די אובד עצות, אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אינטרנט של HOT עם 012 איטי על הPC הישן שלי אבל לא על הMAC. זה קורה שאני לוחץ על אתר או מנסה לגלוש באתר והגלישה "נתקעת" באמצע. כאילו לוקח לו מלא זמן להוריד משהוא, או אוליי להעלות מידע, לא יודע. זה כנראה לא קורה במאק שמחובר לאותו האינטרנט דרך ראוטר(שניהם עם קבל). אני יודע שאוליי אם אין מספיק מקום על ההרד דיסק זה יכול להאיט את האינטרנט אבל נראה שיש לי מספיק מקום. יש לכם מושג מה גורם לאיטיות בPC?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז התקינו לי תשתית בזק לקראת התחברות דרך 018. עדיין אין לי שם משתמש וסיסמה פעילים מהספק, יש לי את המודם huawei 610 שיחקתי עם ההגדרות שלו ובאיזשהו שלב הצלחתי להתחבר לבזק עם 1@1 או guest@ משהו אני לא בטוח מה ואז זה הפסיק לעבוד. אני לא יודע אם כי שיניתי משהו או שקרה משהו אחר בקיצור אני רוצה לבדוק את התשתית, באיזה שם שמשתמש וסיסמה אני צריך להשתמש בנוגע להגדרות חיבור, הוא על PTM עם PPPOE תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לומד כרגע לCCNA ואני צריך ראוטר טוב להתאמן אליו. איפה אני יכול לקנות בארץ ראוטר CISCO 851W? כי להזמין מEBAY המשלוח יקר אש... תודה רבה חברה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד היום עברתי רק עם POP3, כלומר, למשוך את המיילים מ Gmail למחשבים השונים, כאשר בכל מחשב ההגדרה היתה להשאיר עותק על השרת, ולכן בעצם מכל מחשב שעליו מותקן Outlook ומקונפג ל Gmail שלי, הייתי רואה את כל המיילים בצורה נוחה. בעבודה אינני יכול להגדיר חיבור POP3 לג'ימייל, אלא רק IMAP, אם אני מבין נכון IMAP לא מוריד דבר, אלא פשוט משקף את תיבת המייל שלי Online לתוך ה Outlook, בדיוק כפי שאני מתחבר דרך ה Web לתיבה. אין לי בעיה להעביר את כל שאר המחשבים ל IMAP במקום POP3, אבל אם אעשה זאת: 1. אם ממחשב אחד שאני אמחק מייל מסויים, מהמחשב השני אני כבר לא אראה אותו, נכון ? 2. אני לא אוכל לקרוא מיילים כאשר אני לא מחובר לאינטרנט, נכון ? 3. על מה אתם ממליצים ? אגב, 4. מה מבחינת תיקיות ? לאחר הגד…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רשת אלחוטיתעם אבטחה מסוג WPA2-PSK והבעיה שלי הינה: המחשב נייד שלי מזהה את הרשת, אני מתחבר אליה ומזין את מפתח הרשת והמחשב מנסה להתחבר אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה שהמחשב לא מתחבר אם הוא זיהה את הרשת ומפתח הרשת נכון ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני גר בשכונה חדשה שאין בה עדיין תשתית של בזק קרובה לבית. בכדי שיהיה לי פתרון זמני, הזמנתי אינטרנט לבית ההורים שגרים כ-100 מטר ממני. בבית ההורים ישנו מודם/ראוטר של בזק שלאחת מכניסות הרשת שלו משכתי כבל רשת CAT6 באורך 100 מטר אלי הביתה. (מה שמוזר לי שאם אני מחבר את המחשב ישירות דרך כבל הרשת עדיין אני לא מצליח להתחבר!) על מנת שתהיה לי רשת אלחוטית גם אצלי בבית, חברתי ראוטר אחר (של LEVEL ONE) לכבל רשת שמתחתי (לאחת מכניסות ה LAN שלו ולא לכניסת ה WAN) מה עלי לעשות במקרה כזה? איפה אני צריך לעשות שינויים בהגדרות בכדי שאצליח לגלוש, בנתב של ההורים או בנתב הנמצא אצלי? איזה הגדרות? אודה אם תוכלו לסייע לי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנתב: TP-LINK TL-WR841N פרטים טכנים: אינטרנט 12MB, מחובר כDYNAMIC IP. הבעיה: לקראת הערב (נראה לי, לא חוויתי תופעה כזאת בצהרים, אולי בגלל הפעולה שאני עושה כדי לתקן תמצב ואז מדי ערב בשעה המסויימת הזאת הנתב עושה תבעיה שוב) האינטרנט פתאום מתנתק. זאת אומרת שאני גולש ופתאום לא ניתן להציג דף זה, וכל המחשבים בבית גם הם לא מקבלים אינטרנט. גישה לדף הנתב - מאופשרת ללא בעיות, כמו כן גם להגדורותיו וכו'.. בדף סטטוס רשום לי בWAN את הפרטים של הספקית (אייפי וכו'..) כאילו הכל תקין אבל אין אינטרנט. אני עושה RELEASE לאייפי ואז RENEW בכדי לקבל אייפי שוב פעם ולנסות להתחבר לאינטרנט, המצב שמתקבל הוא שהוא לא מקבל מידע משרת הDHCP - בכל המקומות רשום באייפי 0.0.0.0, לא משנה כמה RENEW אני יעש…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר פיזי והראוטר של המודם עושה לי המון בעיות, איך אני מבטל אותו?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש מידע לגבי ה Firewall המובנה ב WINDOWS 7 לעומת ה Firewall שבנתב Edimax 6478. כול מידע יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים אני שוקל להצטרף לפרטנר פייבר ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות אם מישהו כבר מחובר אליהם. 1. האם ניתן כמו בבזק למשל, להפוך את הראוטר של פרטנר למודם בלבד (ברידג')? אני מעוניין להמשיך ולהשתמש בראוטר הפרטי שלי 2. האם כשמתחברים לפרטנר פייבר מקבלים כתובת איי פי "אמיתית" או פנימית של פרטנר? 3. הבנתי שפרטנר לא נותנים ללקוח את סיסמת האדמין לראוטר שלהם, האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מה הכי מומלץ מהדגמים LINKSYS X6200 NETGER D6400
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי - אספר על ה set-up הקיים בבית שלי (דו קומתי) - אשמח לשמוע דעה לגבי מה הציוד הנכון לקנות כרגע. אז יש לי 100 מגה של הוט, הראוטר (מחובר להוט - edimax - br-6228ns) נמצא בממ"ד בקומה הראשונה ומחובר לPC, ולכבל רשת שיוצא לחדר אחר בקומה הראשונה - שבו היה עדכה ראוטר נוסף שמת היום. הראוטר הנוסף בקומה ראשונה משמש בשביל מכשירים אלחוטיים בקומה הראשונה וגם כבסיס ל repeater (Edimax EW7416APN) - שנמצא בקומה השניה. היה צורך בריפטר כי אין קליטה מספיק טובה של הAP (שכאמור מחובר בכבל ישירות לראוטר הראשי) בקומה השניה. בעקבות המוות של הראוטר המדובר, הורדתי בינתיים את ה Edimax EW7416APN לקומה הראשונה וחיברתי לראוטר הראשי בכבל. מה מומלץ לעשות כרגע כדי לקבל קליטה גם למעלה? אי…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מכירים את הבעיה או שזה רק אצלי? (איזור מרכז)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה של התנתקויות חוזרות על עצמן . יש לי רשת ביתית פשוטה של שני מחשבים נייחים. התשתית היא כבלים - הוט, והראוטר נמצא ליד המחשב בחדר הסמוך, מפריד כמובן קיר בטון. מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מעביר את החומר שיש לי על מחשב 1 למחשב השני ? 2 המחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי האם אני צריך לעשות אילו שהם הגדרות לפני ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-