רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אנשים יקרים, הצלחתי להקים רשת ביתית כשאני רואה את שני המחשבים, שיתוף אני מצליח מהנייח אך מהנייד של DELL כשאני מנסה לשתף את הכונן הוא לא נותן. http://img6.imageshack.us/img6/2520/oznr.png http://img203.imageshack.us/img203/5315/wb8.png לא יודע אם זה קשור אבל ב-MANAGMET שמתי לב שהוא לא נותן לי הגדרות USERS http://img826.imageshack.us/img826/6906/4rd8.png תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כן סיסמאות אפשר לפרוץ תמיד, השאלה מה קורה אם אני מכניס כתובות MAC מורשות לגלישה . איך מישהו פורץ את זה? ואז בעצם עולה השאלה , אם אני מוותר לגמרי על הסיסמה ורק מרשה שימוש לכתובות MAC שיש לי בבית , זה פתרון פחות טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. : ) ראיתי בכמה וכמה עסקים גם בחו"ל (לרוב מלונות) כאשר אתה מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, יש את תנאי השימוש והגלישה ברשת ומה שאתה בתור משתמש מתבקש לעשות זה להכניס סיסמה או לחילופין לאשר את התנאים ומי אחרי האישור אתה יכול לגלוש. אני צריך לעשות את זה לרשת אלחוטית בעסק מסוים, אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או להפנות אותי למדריך שקיים ברשת, חיפשתי באתרים בחו"ל.. בארץ, לא מצאתי - כנראה ולא מצאתי את מילות החיפוש המתאימות. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המהירות הורדה בטורנט ממש איטית ואני לא יודע מה הבעיה. אני לא יודע איפה לחפש אפילו את הבעיה כי חיברתי את המחשב למודם ישירות כדי לראות אם זה בעיה בראוטר וזה המהירות הורדה נשארה על 50KB לכל היותר. אחר כך חיברתי את המחשב לאינטרנט של הפלאפון והמהירות קפצה ל500KB. חיברתי עוד מחשבים למודם לבדוק אולי זה בעיה במחשב אבל בכל המחשבים בבית המהירות איטית כשאני מחובר או לראוטר או למודם אז מאיפה נובעת הבעיה? אני במהירות 30Mb בהוט
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פיקוק, היבואנית של מוצרי חברת Edimax, החלה השבוע לשווק השבוע נתב חדש המכונה BR-6428nC. מדובר בנתב אלחוטי התומך בתקן N ותומך במהירות של 300Mbps. כניסת ה-LAN ו-4 יציאות ה-LAN תומכות במהירות של 100Mbps והוא אינו כולל כניסת USB. יחד עם זאת כולל הנתב מספר תכונות מענינות שכדאי לתת עליהן את הדעת: 1. הנתב מגיע עם שתי אנטנות בשבח (gain) של 9dBi ובאורך של לא פחות מ-38 ס"מ. אלה אנטנות עוצמתיות המגמדות את אלה שניתן למצוא בנתבים הנפוצים בישראל אשר מגיעים עם אנטנות של 2dBi או 3dBi. 2. ה-BR-6428nC יכול לשמש כנתב, נקודת גישה אלחוטית או כמרחיב טווח וניתן להחליף את הפונקציונאליות שלו בצורה פשוטה שאינה דורשת שינוי נרחב של הגדרות. 3. הוא כולל אופציה להגדרת רשת אלחוטית המיועדת לאורחים (g…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר TL-WR1043ND שמחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט. הספקית שלי היא 012. פעם בכמה ימים הראוטר מתנתק מהאינטרנט וצריך לרסט אותו כדי שיהיה חיבור. לא מזמן ביצעתי לו עדכון גרסה אבל זה לא שינה כלום. אין לי מושג אם זו בעיה בראוטר או בהוט או ב-012 ובכלל איך לבדוק את זה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עוזר לחברים לפתור בעיה, יש להם שטח של כ-200 מטר על 100, עם מספר מבנים בודדים מפוזרים. יש אינטרנט זמין בצד אחד (קו נייח) עם תשתית אלחוטית פשוטה, ובצידו השני של השטח מותקנת מערכת שיש לחבר לרשת לצורך ניתור. עלו מספר פתרונות אפשריים: - חיבור קו אינטרנט נייח נוסף (ירד עקב בעיות תשתית) - חיבור חשמל (ירד עקב תשתית חשמל נפרדת לשני המקטעים) - חיבור סלולרי (עדיין נבדק) - חיבור אלחוטי ע"י אנטנה ו-AP עקב טווח יחסית נקי מהסתרות עקב הפתרון היחסית זול, הכיוון הוא שידור אלחוטי מצד אחד של השטח בו קיים חיבור קווי לצד השני. אני יחסית חסר ניסיון בשידור אלחוטי ולכן יש לי מספר שאלות: שאלה ראשונה, האם שימוש ב-AP, ובאנטנה כיוונית 24dbi יספיקו לצורך הנ"ל ? (אין משמעות לקצבים או מהירות, ובנוסף…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ש לי ראוטר 2760U DLINK.אני מעוניין להגדיר רשת אלחוטית שתאפשר חיבור של מכשירי טלפון ניידים של בני המשפחה, ומדי פעם של אורחים.יש לי מספר שאלות: 1- מה שיטת ההצפנה שמומלץ לבחור? האם יש טלפונים שלא מתאימים לכולם? אני לא זקוק לאבטחה מי יודע מה - אין הרבה שכנים. לא ברור לי מה ההבדל בן שיטות ההצפנה.2- האם אני יכול להגדיר שמכשירים מסוימים (של בני הבית) לפי כתובת MAC, ייתחברו ללא צורך בהצפנה, וכל שאר המכשירים יאלצו להכניס סיסמא?3- האם אפשר להגדיר "סיסמא חד פעמית" לאורחים, כך שאחרי לכתם אני לא אצטרך לשנות את הסיסמא הראשית?4- האם אפשר לתת שם לכל כתובת MAC, כך שאוכל לזהות אותם לפי שם בטבלאות? (אני בודק לפעמים שאין גורמים זרים שגולשים לי במערכת)5- האם אפשר להגדער שאבל מייל כל פעם שמכשי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בעייני שיתוף קבצים וטורנט....רק לאחרונה הורדתי את התוכנה uTorrnet. הצלחתי גם אחרי מאמץ רק למצוא אתרי טורנט שלא ביקשו דמי חבר או תשלום אחר. שמתי כמה טורנטים בתוכנה אבל הם לא זזים....מופיע לי משולש כתום עם סימן קריאה למטה. כשאני לוחץ עליו ומריץ בדיקה הוא אומר שיש לי בעיה עם "הרשת"....בדגש על משהו עם פורטים. הוא כותב לי "פורט לא פתוח". אני גולש בחבילת 12Mb/1Mb של תשתית הוט וספק נטוי'זן. לרוב אני מגיע למהירויות הללו בבדיקות מהירות שאני עושה. אני גולש במחשב נייד עם ראוטר אלחוטי של אדימקס (הראוטר מחובר למודם הוט) תודה על כל עזרה כך שאוכל להוריד בצורה נורמלית ב-utorrnet YoYo
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לקוח של CCC כבר שנה ומשהו ומעולם לא היו לי בעיות איתם. אפילו העברתי את רוב המשפחה שלי ושל אשתי אליהם כי הם פשוט סיפקו את הסחורה בלי קשקשת. לפני חודש ומשהו עברתי ל-12 מגה דרך הוט ונראה לי הכי הגיוני להשאר עם CCC. רק שמאז, רוב הזמן (70% מהיום) המהירות בפועל של החיבור שלי מוגבלת לבערך 5 מגה. וזה לא קבוע, זה משתנה במשך היום בלי שאני משנה משהו בהגדרות או מתנתק ומתחבר ואני גם לא מדבר על טורנטים או משהו עם דרישות מיוחדות. אפילו מהאתר שלהם, את קובץ הבדיקה אני מוריד ב-450 קב"ש, שליש מהמהירות שאני אמור לקבל. אז התקשרתי לתמיכה שלהם, רגוע ונינוח מתוך אמון בהם. דברתי עם טכנאי אדיב שאמר לי שזו בעיה שהוא כבר שמע עליה והוא יחזור אלי עוד שעה. חזר (לא הייתי זמין) והשאיר הודעה שזה אמור …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עשיתי חבילת גלישה בבזק בינלאומי + תשתית הוט 12 מגה ,ואני נתקל בבעיות איטיות מחרידות לפעמים בדפדוף בין אתרים,שלא לדבר על סדרות וסרטים בצפייה ישירה שכל שניה או כמה שניות נתקעים ונטענים ,שזה הכי מפריע לי. עכשיו בזמן התקלות האלה עשיתי בדיקות מהירות ב speedtest ,וגם באתרי הבדיקת מהירות של הוט ,וגם של בזק.והם מראים לי תוצאות תקינות של : 12.2mbit down ,1.05mbit up . קצת מוזר. התקשרתי לבזק,והם בדקו ואמרו שהבעיה לא אצלם והעבירו אותי לנציג של הוט,וגם הם אומרים שהבדיקות מראות שאצלי הכל תקין והמהירות טובה אפילו. התעקשתי איתם שקיימת איזשהו בעיה ,לא יודע אולי בתשתית,בחוזק האות,אז הם אמרו לי שיבוא טכנאי ,ואם הוא מוצא תקלה אני לא אשלם על השירות,אך אם לא ,אצטרך לשלם 100 שקל.....איזה חוצפנ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! שיניתי באחד המחשבים ברשת הביתית את שם ה workgroup ועדיין יש פינגים אליו וממנו, גם ב IP וגם ב Hostname עשיתי גם flushdns . . . שינוי workgroup לא אמור לעשות בעיות בתקשורת ברשת ביתית ? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בערב (19/12/2011) ערכה חברת בזק בין לאומי, במוזיאון ארץ ישראל, אירוע לבלוגרים ותומכים מובילים בפורומים השונים (תפוז, Bsupport וכו'). פרטים על האירוע והמידע שנמסר על הכבל החדש ניתן למצוא ב-LINK המצ"ב. חג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=1635 CHEIF
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, יש לי אינטרנט של HOT והספקית היא בזק בינלאומי. יש לי אינטרנט אלחוטי בבית עם ראוטר של TPLINK. מהירות אינטרנט של 12 מגה. בכמה חודשים האחרונים אני נתקלתי באיטיות לא הגיונית לאתרים מחו"ל. זה מתבטא בהורדות איטיות מאתרים בחו"ל (30 קילהבייט, לפעמים קילבייט אחד) עד לצפייה איטית ביו-טיוב, פייסבוק, הכל. כל זמן מה התקשרתי לתמיכה והם טירטרו אותי ללא הרף, ללא מענה אמיתי. עד לפני שבוע שאני נפלתי במקרה על בחור עם ראש על הכתפיים מHOT שעזר לי המון, אשכרה הבין עניין, העביר אותי לחייגן, פתח לי מהצד שלו פורטים, הסביר לי על כל העניין הזה ואני גלשתי כמו מטורף בחו"ל, כמו שצריך, במהירות של 12 מגה באמת. אבל מה, לאחר זמן מה היו התנתקויות אקראיות מהאינטרנט. כל כמה זמן, סתם פת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים חברים, יש לי אינטרנט חוטי בבית כי 2 מחשבים נמצאים בקומה אחת ואני במרתף עם המחשב השלישי ואל חוטי לא הצליח להגיע עד אלי מפאת קירות עבים. אני רוצה ליצור איזשהו פיצול בחיבור שלי שאוכל לחבר ולנתק לפטופ מתי שמתחשק לי (גם כן בעזרת כבל). איך אני עושה את זה? צריך סוג של מפצל והגדרות נוספות? תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מאז שהתקינו אותו אצלי, האינטרנט מקרטע. הוט לא מוכנים להחליף את הציוד ושולחים אותי לקנות ראוטר : האם הנתונים האלה תקינים? http://img7.imageshack.us/img7/1253/hotboxfail.png
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, על מנת להתחבר לאתרים מסויימים (הולו, פאנדורה וכו') אני צריך להתחבר מ IP אמריקאי, חשוב לי שהחיבור יהיה בטוח, אמין, מהיר ופשוט להתקין אותו, ז"א שלא כל פעם שאני צריך להתחברת אני אתחיל לחפש איזה שרת שייתן לי מענה. האם VPN עונה על הדרישות שלי? איזה VPN'S חינמיים ו/או עובדים טוב עם ישראל? האם אפשר לעשות את זה בפרוקסי? איזה פרוקסים יתנו לי מענה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 30.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר... WINDOWS 7
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול התקינו אצלי תשתית הוט 20 מגה עם הוטבוקס (בתפקיד מודם+ראוטר). ספק: בזק בינלאומי. כמובן שאני לא מקבל 20 מגה, אולי פעמיים ביום בדיקות מהירות (speedtest.net, speed.hot.net.il) מראות 20 מגה, שאר הזמן אני רואה 1-3 מגה. היום הגיע שוב טכנאי שינה את התדר ל-5Mhz במקום "אוטומטי". בדיקות מהירות שוב מראות מהירויות זוועתיות. האם הבעיה יכולה להיות באשמת הראוטר? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-