רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים שיש לי, הבעיה היא שאני צריך לשתף עוד 2 מדפסות שיש להם IP ואין באפשרותי לשנות למדפסות את ה IP שלהם, וה IP שלהם לא בסיגמנט של 196.168. חשבתי להגדיר IP נוסף כדי שזה יעבוד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול להסביר לי או אולי לתת הצעה לפיתרון?
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
לאחר שה-Aztech 600e שלי התחיל לתת לי הרבה מאד packet loss כאשר הוא מתחבר לבד החלפתי אותו, ובבזק הביאו לי מודם חדש מסוג BaudTec. הצלחתי להיכנס אליו כרגיל עם 10.0.0.138 והכנסת השם/ססמא Admin/Admin, אבל לא ממש מצאתי איך אני מכניס שם את השם והססמא שלי כדי להתחבר לבזק בינלאומי. הצלחתי להתחבר אליו רק ע"י הגדרת חייגן, מה שלא עוזר לי כי יש לי רשת של כמה מחשבים בבית שמחוברת דרך hub. מישהו יודע בדיוק איפה מגדירים את החיבור שם? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ב-WAN (המקום היחיד שיש משהו שנראה כמו שם משתמש וססמא) אבל נראה כאילו זה לא עושה כלום. אני בטוח שזה משהו קטן שאני מפספס... אם מישהו יודע איך גורמים למודם הזה להתחבר בעצמו זה מאד יעזור לי! ניסיתי במסך הבא להכניס פשוט שם משתמש וססמא וללחוץ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לאינטרנט מהיר של הכבלים במהירות 12Mbit. יש ברשותי 2 נתבים, ובשניהם יש את אותה הבעיה: לא ניתן לנצל את המהירות המקסימלית של האינטרנט. בנתב הדי חדש D-Link DIR-615 (HW:C2 FW:3.0.3RU) הקשוחה הכי עדכנית עפ"י האתר של dlink ישראל. כאשר אני מחבר את מודם הכבלים ישירות למחשב ועשה בדיקה ב-speedtest אני מקבל משהו בסביבות ה-11.86 ואילו דרך הנתב אני מקבל מהירות ממוצעת של 10.86. בדיקה באתר הספקית מראה בשני המצבים 12 מגה.. אבל נראה לי שזה לא ממש אובייקטיבי : נתב אחר, ישן יותר, של level1 מצליח לסחוט מקסימום מהירות של 5 מגה-ביט (נתב שצריך לעבוד בתקן g במהירות של 54 מגה להזכירכם). כמובן כל הבדיקות בוצעו עם חיבור חוטי. נסיתי לשחק עם כל ההגדרות האפשריות ודבר לא עו…
-
- 40 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ההצעות המוזלות החדשות של מבצעי חבילות אינטרנט וטלפון, אני מעוניין להצטרף לאחת מהן ולהוזיל את העלות הכוללת שלי באופן משמעותי. לרוע המזל, החבילות הללו מצריכות רכישה של מודם משולב שמחליף את הציוד הקיים ובד"כ גם כולל ראוטר בעלות גבוהה יחסית. נכון להיום אני מחובר באמצעות הכבלים ויש ברשותי ראוטר טוב פרטי. ציוד הכבלים כולל שני מודמים ששייכים לחברת הוט ואני מניח שאצטרך להחזירם ברגע שאעבור לחבילה משולבת אצל ספק יחיד. מאחר ויש לי כבר ראוטר טוב (Tp-Link 1043), אני זקוק רק למודם כבלים משולב אינטרנט וטלפון (בשלב זה אינני מעוניין לעבור לתשתית בזק). אשמח לקבל המלצות למודם מתאים מחו"ל (EBay ודומיו) בעלות סבירה. בתודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט 1.5 מגה, ושאני נכנס למשחקי רשת הפינג שלי נמוך (היה נמוך) אבל עם הזמן הוא עולה לגובה של 500 והמשחק נתקע לי ו/או מעיפים אותי מהשרת של המשחק. אני רוצה לדעת למה הפינגים שלי גבוהים ? עוד משהו: אין לי רשת ואני מחובר על USB למודם AMBIT (אם זה קשור )
-
- 22 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה להסביר, שאני בקושי יודע מה זה רשת, מודם, ראוטר וכאלה, דבר שני, כמובן אני רוצה לדעת איך פותחים איתו פורטים, מישהו במקרה יודע?
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של בזק שמחובר בחדר מרוחק לכניסת הטלפון. (הנתב של בזק - d-link dsl6850u) הנתב משדר אלחוטי 2.4. אני רוצה לחבר נתב נוסף שיש לי EDIMAX 6424N כREPEATER ואליו להתחבר בכבל ETHERNET ולהיות מקושר לרשת החיצונית של הנתב של בזק. האם זה אפשרי עם הFIRMWARE שקיים בשני הנתבים או שחובה להתקין DD-WRT או משהו בסגנון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחרונה שמתי לב שאנשים מקבלים ממני מיילים אוטומטיים מבלי ששלחתי להם בכלל. בתוכן ההודעות יש כל מיני קישורים מוזרים.. יש לי hotmail אם זה משנה.. פרצו לי למייל או מה ? מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Level One ואני רוצה להיכנס להגדרות הרשת דרך http://10.0.0.138/ (אני בבזק ) אבל אין לי תסיסמה...ניסיתי Admin ואז admin ושיחקתי קצת עם זה אבל עדיין לא יודע מה הפרטים.. אולי מישו יודע ? D: תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 48k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את הסיסמא של הרשת האלחוטית אבל אפשר לעשות את זה גם אם אני לא זוכר את הסיסמא ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן סתם רציתי ליידע אותכם. בזק העלתה את המהירות העלאה בחבילה של 30MB ל1.5MB להגיד את האמת לא אוהב את בזק דיי יקרים אבל זה נראה כמו מהלך מונע בהתאם למה שקורה בשוק התקשורת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון להיות יש 6424 שעובר דירה לדירה של סבא שלי. צריך המלצתכם לראוטר חדש שיתמוך במהירות חיבור 12 מגה - לא וודאי אם/בלי חייגן אלו האופציות שנראות לי: D-LINK DIR-615 TP-LINK TL-WR841N TP-LINK TL-WR941ND
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אני מקווה שכן. אני מתעסק בבניית אתרים קטנים כגון בלוגים ואתרי מידע, אני רוצה לקנות מחשב חזק ולהפוך אותו לשרת אחסון לאתרים האלה. מה מהירות האינטרנט שצריכה להיות לי בבית בשביל שזה יעבוד פחות או יותר חלק? כרגע יש לי 12 מגה הורדה והעלאה 1 מגה (אני עובד 012 ויכול לשחק עם הספק ;D ) התכנון זה לרכוש מחשב חזק עם כמה הארדיסקים ולהתקין עליו וינדוס סרבר. אני ידאג כמובן לאיפי קבוע באינטרנט שלי. אבל חוץ מזה איך מתקדמים? איך אני מקים פאנל ניהול בשרת שלי כגון CPANEL ? אילו תוכנות צריך והאם יש למישהו נסיון וידע בזה? המטרה של השרת הזה היא לאחסן כמה אתרים קטנים ולהוות בשבילי בסיס לנסיון אתרים ולטסטים שונים... אודה על עזרה תודה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית אחד נייד אחד שולחני הראווטר מחובר למחשב השולחני וכשאחותי רוצה להתחבר לראווטר אני פשוט מאפשר את החיבור Wireless וכשהיא מסיימת עם האינטרנט אני מבטל אותו. עכשיו אחותי פשוט עושה "חפש רשתות" במחשב הנייד, הראווטר מופיע שם, והיא עושה התחבר. זה הכל. הבעיה היא שאין שום סיסמא אין כלום. אני לא רוצה ממש הגנה כללית, כי הראווטר 90% מהזמן בכלל סגור ל-Wireless.. אני רק רוצה שכשהיא רוצה להתחבר היא תשים סיסמא.. נגיד 1234.. סתם לדוגמא איך אני עושה את זה? הראווטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL תודה ענקית!
-
- 14 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
פשוט אי אפשר לגלוש באינטרנט, אחד מכל 3 אתרים נותן שגיאת Connection Interrupted וצריך לעשות ריפרש.. באתרים אחרים לוקח שעה לעלות ונראה שהנתב בכלל לא מבקש את הדף.. ופתאום הוא מתעורר. רק לי זה קורה ? האם הבעיה בבזק הקמצנים ? איפה אני מוצא את הקושחה הכי חדשה ל-SIEMENS 141 של בזק ?
-
- 63 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים לבוסית שלי רשת ביתית. מה שהיא צריכה זה אינטרנט זמין לשני המחשבים גם כשאחד המחשבים סגור. יש לה שני מחשבים שבכל אחד יש כרטיס רשת. מה שאני צריך זה פעמיים כבל רשת(לא מוצלב) וראוטר? ואם כן, על איזה ראוטר זול אתם ממליצים? עדיף בלי פיירוול בליטאין, כי אם יהיו לה בעתיד בעיות עם תוכנות מסויימות, היא לא תדע לפתוח את הפורטים ואני לא אהיה כאן לעזור לה. שבוע טוב
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי דירה ועשיתי אינטרנט תשתית וספק של נטוויז'ן, עשיתי עד 100 מגה, הגיע טכנאי התקין תשתית הלכתי הבאתי ראוטר מסלקום התחברתי והכל, זה נותן לי 89 עם כבל ו20 מגה אלחוטי, והמחשב הנייד חצי מטר מהראוטר, ואני צריך שזה יהיה באלחוטי ולא בכבל. צלצלתי לתמיכה הוא לא עזר לי אחרי חצי שעה שניסה לעזור אמר שאחראי יחזור אליי, חזרו אליי ניסה לעזור הכי גבוה שהגענו עם כל מני הגדרות שהוא שינה אצלו זה 40 וגם זה היה רק פעם אחת, אחר כך זה חזר ל20. הוא אמר זה הראוטר אמרתי לו תביא ראוטר חזק יותר, הוא אמר זה כרגע המהירות שהראוטרים שלנו יכולים להגיע אליהם באלחוטי, אז למה אני משלם עד 100 אמרתי לו, קיצר דפוקים.עכשיו אני צריך עצה מה לעשות, לעבור חברת אינטרנט, או לקנות ראוטר חיצוני?ראוטר חיצוני עולה בין…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בנתב/מודם של ROATAL דגם 1025AW והצלחתי לפתוח פורטים אבל משום מה אני מקבל באמיול LOW ID. דבר נוסף מוזר הוא שבבדיקה של הפורטים שניתן לעשות בהגדרות של האמיול אני מקבל הודעה שהפורטים פתוחים ותקינים, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ניסיתי לשרשר ראוטר BR-6204WG אל אותו הדגם רק הקווי בלבד ולא הצליח לי... החיבור עבד ככה: אל אחד הפורטים של הקווי חיברתי ל- WAN של האלחוטי ואל אחד הפורטים של האלחוטי חיברתי את המחשב. יש למישהו הצעת פתרון ? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
את כל התשובות בפורום רשמתי היום באמצעות הiPad החדש שלי שמחובר באלחוט לנתב ולאינטרנט. אני כבר כמה ימים בודק אותו כתחליף למחשב הנייד שלי (שהוא בסך הכל net book פשוט). מסקנות ראשוניות בנושא אתם יכולים לקרוא בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=817. חג שמח ושנה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום - במשך כמעט שנתיים - יש לי 4-5 מחשבים שמחוברים ל HUB ( ה HUBים התחלפו עם הזמן אבל ההגדרות זהות ) - כאשר בשנה האחרונה - על כל המחשבים יש WIN XP - כולם מחוברים ל HUB - שמחובר ל מחשב עם XP גם כן - ובכרטיס רשת שני מחובר למוטורולה SURFBOARD לאינטרנט בכבלים - דרך ערוצי זהב בנטויזין... הכל עבד מצויין (!) - עד אתמול - בשעות הצהריים - פתאום - ללא שום התקנה/סיבה/שינוי - שום דבר בכלל - אין לאף מחשב גישה לאינטרנט מלבד ל SERVER.... כל ה IPים - זהים ה DNSים לא השתנו הרשת עצמה תקינה לחלוטין ( העברת קבצים וכול'... ) חשוב לציין - שהגדרתי הכל מ אפס - ושוב - אותו דבר! בבדיקת PINGים מהמחשבים האחרים ( ה CLIENTS ) - אני מקבל תגובה מהכל - כולל ה GATEWAY של המודם עצמו! אבל שוב - הכל נראה בד…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי Windows 10 בעזרת Boot Camp, התקנתי דרייברים, הגדרתי את הסיסמא של ה-WiFi והכל עובד סבבה. עכשיו רציתי להתחבר אל ומהמחשב הזה לשאר המחשבים ברשת הפנימית אבל אני לא מצליח, בדקתי פינג ואין בכלל משני הכיוונים. פינג לראוטר יש. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית. אני מדבר כרגע על 3 מהם. המחשב שלי(נייח), מחובר קווית לראוטר rta 1025, לא עבר עדכון קושחה והוא אצלי כבר 5 שנים +- (WIN XP) ועוד 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית. לפטופ עם כ.רשת אלחוטי. (WIN 7) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית עם מתאם USB של TP LINK עם אנטנה קטנה שמשפר להם את הקליטה בחדר. (WIN XP) עכשיו מה שקורה, שכולם מחוברים ל workgroup, כולם מחוברים לרשת הביתית שלי נקראת "Amit" לכל מחשב יש שם (לשלי על השם שלי, לאחותי על שמה וללפטופ, לפטופ) הלכתי לפי כל מדריך ולפי ההגיון שלי בראש ולא הצלחתי לשתף קבצים/מדפסת במחשבים הללו. בעבר המאוד רחוק(כמה שנים אחורה, זה התאפשר, אני באמת לא זוכר איך ומה גרם לזה להפסק, אני חושב שבעבר היו מחוברות קווי וזה עבד יופי אבל זה היה מכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-