רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי ואשמח אם תוכלו לענות עליה. ברשותי נתב של אדימקס BR-6524N מסק שנים, ואני גולש כרגע במהירות של 15MB שמתי לב שכשאני עושה בדיקת מהירות גלישה, אני מגיע לקצב של 10MB דיברתי עם בזק וערכנו בדיקה, שלבסוף חיברתי את המחשב ישירות למודם, עם חייגן ישירות לבזק וגם חייגן לספק האינטרנט - התוצאה שבדיקת מהירות הגלישה הראתה קצב של 15MB אך בגלישה עם הנתב, גם בחיבור מול בזק, וגם מול הספק, מהירות הגלישה היא 10MB - ניטרלתי את האפשרוית לחיבור אלחוטי וכן אין לי משהו אחר שמחובר לנתב לכן לשאלה - האם הנתב הנ"ל מוגבל במהירות גלישה ? (אני יודע שיש נתבים שמוגבלים, חשבתי שגם שלי) אשמח לתגובה תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני החלטתי לקנות כרטיס רשת חדש, לאחר שנמאס לי מהבעיות של השניים שהיו לי. אלחוטי / חוטי: אלחוטי. הנתב: DGN2200 של בזק. כרטיס פנימי או חיצוני: אני מעדיף פנימי, אבל אני גם לא שולל חיצוני. מרחק מהנתב: בסביבות ה-6 מטרים עם קיר בטון עבה שמפריד. תקציב: הכנתי לזה 250 ש"ח, אבל אם יהיה צורך אני אוכל לחרוג. הלוח אם שיש לי הוא "Gigabyte GA-B75M-D3H". תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי על EZ View. האם זה יענה על הצרכים? ניתן יהיה לראות ולתקשר עם הצד השני בסקייפ ממש כמו במחשב (איכות HD)? תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, יש בין המחשבים שבבית שלי רשת ביתית עם תיקיות שמשותפות בין כולם ברגע שמחשב מצטרף לרשת הביתית. אך אני מעוניין לשתף תיקיה אחת עם מחשב ספציפי אחד ברשת בלבד ושלא תיהיה נגישה\תופיע לשאר המחשבים ברשת אלא רק למחשב המיועד שברשת. עד כה החיפושים לא עלו פרי. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת IP לבית.( FOSCAM אם זה אומר משהו ) הגדרתי את המצלמה ברשת האלחוטית בבית והיא עובדת מצויין. כשרציתי להעביר פורטים של הראוטר לא הסתדר לי. עברתי עם כמה וכמה מדריכים ולדעתי עשיתי הכל בסדר. דיברתי עם הוט ואחרי שגם איתם זה לא הלך הם פשוט פתחו לי את כל הפורטים בראוטר (הוט בוקס). גם עכשיו זה לא מסתדר ואני לא מצליח לגשת אליה מרשת חיצונית. למישהו יש אולי איזה פתרון או כיוון למה עוד אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ל חבילת גלישה של 15MB גלישה בבזק, רציתי לשדרג מהירות ל 40MB ואמרו שאני צריך להחליף ראוטר לאחד שיתמוך במהירות הזו. כרגע יש לי את D-Link 2760u של בזק - http://www.dlink.co.il/il/products/3/1419_b.html ויש לי גם את המודם המובנה לוח אם, בנוסף לכרטיס רשת אל חוטי שהתקנתי - http://ksp.co.il/?uin=11605 המודם שלי בלוח אם יספיק כדי לתמוך במהירות 40MB או הכרטיס רשת האלחוטי? הראוטר הזה יספיק או שאני צריך לקנות אחר? אשמח לשמוע המלצות לראוטרים במידת וצריך, סכום עד כ 200 - 300 שקל
-
- 7 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי בבית ראוטר D-Link של בזק, ואני מנוי למהירות 15 מגה. אני ואחי המשתמשים העיקריים באינטרנט בבית, ושנינו זוללים את רוחב הפס רוב שעות היממה עם הורדות, מה שגורם הרבה פעמים לחיכוכים ומריבות בינינו. רציתי לשאול, האם יש דרך כלשהיא, בעזרת הראוטר, לפצל את רוחב הפס שאני מקבל מבזק, כך שכל אחד מאיתנו יקבל 50 אחוז מרוחב הפס? תודה ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 3 קומות, וכבר הרבה זמן אני מחפש פתרון לקליטה האלחוטית בבית.. המחשב הנייח נמצא בקומה האמצעית, מחובר למודם ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 הקליטה האלחוטית שלו לא מגיעה טוב לכל הקומות ואני רוצה לשפר אותה. ניסיתי לחבר AP של TP LINK וזה בהחלט השתפר הבעיה שיש לי כבל שעובר על חצי בית וזה מעצבן בעין. אז אני מעוניין להחליף/להוסיף ראוטר או משהו אחר שיאפשר לי כיסוי טוב יותר של הרשת האלחוטית.. אשמח לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP Officejet J5783- All in One, מחוברת למחשב "ראשי" ( נקרא לו מס' 1 ) בחיבור USB והמחשב מחובר למודם-ראוטר של בזק. מחשב מס,2 , בחדר של הילדה, מחובר חוטי למודם ראוטר. שתי המחשבים WINDOWS7x64bit המחשב מס'1 יכול להדפיס ללא בעיות, אך המחשב מס' 2, מתחיל להדפיס ולאחר מספר שורות ההדפסה מתחרבשת ונפסקת. מדפיס בדף נוסף מספר סימנים בג'יבריש וזהו. כאשר זה קורה, מחרבש את ההדפסה במחשב מס' 1 וגם שמה מתחיל לעשות בעיות... למישהו יש פיתרון לבעיה שנוצרת במחשב מס'2 ? אגב, חיברתי אותה תקופה קצרה לראוטר בUSB והיא הדפיסה בסדר גמור, הבעייה היית שלא ניתן היה לשלוח/לקבל פקסים...:יש לזה פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד מוזרה שקוראת כבר כשבוע ולא קרתה בעבר.אני צריך להכניס IP ושרתי DNS בצורה ידנית לחיבור שלי (Internet Protocol Version 4) ומשום מה ברגע שאני לוחץ אוקיי זה מיד נמחק. לא משנה מה אני עושה זה לא נשאר.ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של המודם וגם לעדכן אותו וזה לא עוזר.מה אני יכול לעשות? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר שלי (Edimax 6524K) כאשר אני מנסה להיכנס לעמודי אינטרנט מסוימים, הוא פותח לי תיבה ובה אני צריך להכניס את שם המשתמש והסיסמא של הראוטר במקום להיכנס לעמוד המבוקש. כאשר מכניסים את שם המשתמש הוא נכנס לתפריט של הראוטר. כאשר אני מחובר לאינטרנט דרך המודם ישירות התופעה לא מתרחשת. מישהו נתקבל בתופעה דומה או יודע לפתור את התופעה המציקה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
של D-LINK 6740U התקנתי רשת קווית לטלויזיה והמרחק בין הנתב למחשבים הינו כ 10 מטר אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי hotbox עם תמיכה ב-wifi. יש לי חיבור פיזי בכבל מה-HOTBOX לחדר מרוחק בו קליטת ה-WIFI חלשה. אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ולחברו ל-HOTBOX באמצעות הכבל הפיזי, בהתאם לתאור בחלק השני של: http://www.netcheif.com/Articles/Rou...RouterAsAP.htm. אני מעוניין ששני הנתבים יתפקדו כרשת אחת, כלומר שכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב ל-HOTBOX, החיבור לאינטרנט יהיה דרך ה-HOTBOX, וכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב לנתב החדש, החיבור יהיה דרך הנתב החדש, כל זאת באופן אוטומטי בלי צורך לבחור בכל פעם את הנתב הקרוב. בנוסף, אני מעדיף (אך זה לא הכרחי) שלנתב החדש יהיו מספר פורטים (כניסות) של RJ-45, כדי לאפשר חיבור מחשבים מרוחקים בלי לקנות switch נוסף. שאלות: 1. האם חיבור כנ"ל (עם מעבר אוטומטי …
-
- 2 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אני תוהה האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין כרטיס שמחובר ב-PCI לבין כרטיס שמחובר ב-PCI Express. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב חדש שמחובר לראוטר בכבל ישיר מהירות גלישה על 100 מגה אבל אני גולש על 30 מגה נסתי ליצור קשר אם הספק הם אמרו לי שמיבחנתם יש 100 מגה כניראה שהבעיה אצלי במחשב שהכרטיס רשת שלי אולי לא תומך במהירות גבוה כמו שאמרתי זה מחשב חדש בכל אופן אולי יש הגבלה על הכרטיס מישהו יודע מה עושים נראה לי זה בעיה של הגדרה לא יותר
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כמה חודשים ראוטר של tplink wr1043nd ואחרי שבועיים האינטרנט התנתק לי ולא הצלחתי להתחבר ורק אחרי כמה נסיונת הצלחתי להתחבר , אבל התחילה לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לנתב. יש לי מודם נתב של בזק שהוא מחובר בכבל רשת לראוטר של דילינק והוא מחובר בכבל רשת למחשב מק. שאני מנסה להתחבר לראוטר שהמודם מחובר עליו הוא פשוט מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ שאני מנתק את המודם של בזק מהראוטר הוא פשוט לא מצליח להתחבר לנתב ונותן לי שגיאת התחברות לפי דעתי גם מלכתחילה לא הגדרתי את הרואטר ואת המודם לעבוד כמו שצריך אחד עם השני , פספסתי משהו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שאני מנסה להתחבר לראוטר מהפיסי הוא מתחבר עליו אז מה אני מפספס פה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרך לחלק את החיבור האינטרנט של הלפטופ שלי דרך שני חיבורים, אחד קווי ואחד בwifi, אני יכול להתחבר לשניהם בו זמנית, הבעיה שלי אני שאני צריך שליטה על מה יעבור דרך איזה חיבור. או באופן יותר ספציפי, אני רוצה שכל הקישור לאינטרנט מלבד הskype יעבור דרך הרשת הקווית. עשיתי חיפוש כאן ובעבר המליצו על תוכנה בשם connectify dispatch, שנראה כאילו היא יכולה לעשות את זה, אבל, לא בגירסא החינמית... אז אני מחפש אפשרות אחרת. אני משתמש בווינדוס 8.1 אם זה רלוונטי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי את הנתב-מודם של בזק שהם נותנים שהוא NetGear VVG2000, כרגע הוא מוגדר על מצב מודם ונתב. הקליטה? גרועה, יש מרחק בין הראוטר לבין המחשב של 10 מטר פחות או יותר והקליטה דיי גרועה. בנוסף, בגלל שאני מרבה לשחק במשחקי רשת אז מאוד מפריע לי כאשר יש לי ms גבוה / קפיצות ל 300, 400, 500 ms. התקשרתי שיגדירו אותי על RA והגדירו ודווקא, זה הסתדר וזה כן נותן לי תוצאה של ms נמוך אבל יש קפיצות רבות. חשבתי להגדיר את ה VVG2000 כמודם ולקנות נתב חזק ואיכותי, הבעיה שההבנה שלי ברשתות ובנתבים ומודמים היא פחות ממוצעת אז אם תוכלו להציע כמה נתבים במחיר של עד 200 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח. תודה מראש, והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-