רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני היום גולש ב 256 K בעלות של בסביבות 170 ש"ח לחודש כולל הכול. אחי מציע לי (שהוא לא מבין כלום במחשבים) לחבר אותי ל 500K בעלות של 100 ש"ח!!! העניין הוא כזה, הוא אומר שיש לו חבר שאני אשלח לו צ'ק כול חודש על סך 100 ש"ח והוא יחבר אותי לאינטרנט הזה, אותו חבר רוצה עוד לפחות 2 באותו בניין. עכשיו כממובן שזאת קומבינה בשבילו, כאשר כולם מכירים את הטריק של אני מתחבר לבזק או לכול ספק אחר, מוציא נתב ומחבר את שאר השכנים שלי. אבל!!! אותו אחד שאחי מדבר עליו לא גר בבנין שלי, למעשה הוא גר בלוד ואני ברמלה בכלל, איך זה אפשרי שהוא יבוא ויחבר אותי. ובנוסף הוא אומר שמה שהוא מציעה לי בא עם מודם וכול התוספת שבאים בדרך כלל. איך אפשר? זה הגניוני? והאם כדי?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כמובן השירות בזמן האחרון ירד בצורה משמעותית, ואי אפשר לשתף קבצים כמו שצריך, לאן כדי לעבור? לחבילת 2MB או 3MB
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור חיבור בין שני מחשבים לצורך שיתוף אינטרנט באמצעות ה-ICS המובנה של xp. עשיתי זאת בעזרת המדריך (המצוין) בפורום זה, וכן בעזרת זה המופיע באתר netguru.co.il. השיתוף הוא בביתה של חברתי (שם מחוברים דרך 012) והשיתוף פשוט לא מצליח - לא ניתן להציג אף דף אינטרנט במחשב הלקוח, ועושה רושם שיש זרימת מידע דלה מאוד למחשב הלקוח (כמה מאות ביטים). כדי לנסות ולבודד את הבעיה, הבאתי את המחשב האמור אליי הביתה, כדי לחברו ברשת זהה שרצה טוב מאוד אצלי, על אותו עיקרון בדיוק - והמחשב מתחבר מצוין בלי לגעת אפילו בהגדרות - פשוט החלפתי בין מחשבי הלקוח אצלי בבית ומיד הכל עבד (ממש pluged and played). אצלי בבית החיבור הוא דרך חברת 013. לא נראה לי שטעיתי בהקמת השיתוף ברשת החדשה, אצל חב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ראוטר זול וטוב (עד 200) לדירה קטנה של 60 מ"ר בערך. הראוטר הזה ישמש רק כראוטר במקום המודם-ראוטר של בזק/אקספון. חשוב שהחיבור שלו יהיה יציב ומהיר בחיבור של משהו כמו 8 מכשירים (עבודה של 5 בו"ז לכל היותר - שני מחשבים, שני טלפונים וסטרימר). היום אני עם חבילת 40MB ומקבל 5-15MB באלחוטי ו30-40MB בקווי דרך המודם-ראוטר כשאני מחובר לרשת רק עם המחשב שבודק את המהירות ובנוסף סובל מחוסר יציבות מטורף. חשבתי בעיקר על הזמנת ראוטר של שיומי מאלי אקספרס (לינק). ראיתי עליו הרבה ביקורות טובות ברשת אבל אני חושש מעניין היבוא שלו מול משרד התקשורת (הבנתי שיש בעיות עם זה). אשמח אם תוכלו לעזור. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד והוא לא מצליח להתחבר לרשת הבייתית.. אבל הוא מצילח להתחבר לרשת אחרת שהוא מוצא.. (ניראה לי של השכנים..) שכחתי להגיד שהוא נמצא ממש ליד (מטר..) ואפילו כל הפסים האלה ירוקים עד הסוף.. כך שזה לא בעיה של קליטה.. וגם כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.. מה הבעיה יכולה להיות? אמשח לעזרה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצל אחי זה המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) אצלו כלום לא השתנה לא נגענו או שינינו משהו בהגדרות. אצלי נמצא המחשב המשני שמחובר דרך כבל מוצלב עשיתי לו פירמוט מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה שהדואר שלי יתנקז אל ה- Outlook. מערכת ההפעלה היא Vista. משהו שקשור לשרתי in ו- out. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע לי שאפשר לחבר היום כבר רשתות דרך החשמל, ידוע לי שיש חברה שמוכרת ומתקינה כזה ציוד ולפי מה שאני יודע נכון לעכשיו זה לרשתות ביתיות כמובן. מישהו יכול לתת לי את השם של החברה שמספקת את המוצר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. באשכול אחר פה ראיתי המלצות על קליינט deluge, על פני utorrent, בעיקר בגלל שהוא יותר "אגרסיבי" ולכן מוריד במהירות יותר גבוהה. אצלי זה קורה ההפך הגמור. אני מחובר ב 15Mbps, ובעוד ש utorrent תמיד הורידה לי על 1.7MBps, הקליינט Deluge לא עובר את ה 1.3Mbps. אני מוריד מ TL מטורנטים בעלי כמות גבוהה של סידרים כך שזו לא הבעיה כאן. הפניתי פורט (והוא פתוח בבדיקה של התוכנה עצמה), כיביתי את כל האפשרויות תחת "network extras" מה שדרוש בשביל TL, והשארתי כמות מקסימלית של חיבורים ל 200. Cache נשאר מוגדר על 512 (פה אני חושד, כי אני לא בדיוק יודע מה הגודל שאני אמור להגדיר שם). יש לי network meter מותקן, ואני רואה שכשהתוכנה מורידה היא לא מורידה במהירות קבועה אלא בגרף כזה: וכש utorren…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד MSI Wind, בעבר היו לי בעיות התחברות שכיום פתרתי אותן והתחלתי להשתמש בו, הרשת שלי בין 2 מחשבים ללא ראוטר. הצלחתי להתחבר לרשת ואבטחתי אותה גם, יש לי תיקיה של הנייד שמשותפת ואני מצליח להתחבר אליה מהנייח. אבל תיקיה ששיתפתי מתוך הנייח לא מצליח להתחבר אליה מהנייד.... מה שכן, יש לי בנייח 2 רשתות, עם אחת (קווית LAN) אני מתחבר לאינטרנט, והשניה (Wi fi) שאיתה מתחבר לנייד. התיקיה ששיתפתי משותפת רק ברשת הקווית (LAN). איך אני משתף תיקיה או כונן ברשת האלחוטית ולא בקווית כי זו לא הייתה המטרה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עובד פצצה ממוצע מהירות הורדה 62 ק"ב פינגים לשרת בישראל 70 שרת באירופה 102 (מאוחר בלילה) ;D ;D ;Dמרוצה מאודדדדדדדדדדד ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. היום ראיתי כמה דיונים בהם התווכחו פה על טיבן של ספקיות האינטרנט. הבעיה היא שמבקום עובדות, הטענות של אנשים הם "חרא של חברה" ו- "הלוואי שימותו" . לכן חשבתי על הדיון הזה: פה כל אחד שיש לו חיבור מהיר, יכתוב את המהירות שלו ממספר אתרים קבועים. ככה נוכל ליצור מאגר נתונים, שישמש כל אדם שרוצה להתחבר, או לעבור בין החברות. אני מקווה שתענו לזה, כי בסך הכל זה יכול להיות נחמד. אני מחובר דרך Aquanet, לחבילת ה 0.5. (מקום מגורים- מרכז רעננה) אוקיי, הנה הבדיקות שלי: (כל הבדיקות נעשו בתוכנה NetAnts- התוכנה ממוצלצת מאוד) הורדת DirectX 8.1b http://download.microsoft.com/download/DirectX/Update/8.1b/W98Me/EN-US/DX81eng.exe הקובץ הורד בשלמותו. מהירות ממוצעת: 60k הורדת הדמו של Batt…
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה. הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי. אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו? המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי. נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח. זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, תאמינו או לא כל השנים עבדתי רק עם מחשב אחד בבית. ובימים הקרובים מחשב נוסף נכנס הביתה, יש לי ראוטר של TP-LINK שקיבלתי מ HOT ואני צריך את עזרתכם בקנייה של כרטיס רשת אלחוטי כדי שהמחשב השני יוכל גם הוא להתחבר לראוטר, מה צריך לברר,לבדוק ומה חשוב לדעת לפני הקנייה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי ואיןהודעה אחרת על הנושא הזה.. בכל מקרה: יש לי רשת עם שני מחשבים בבית: חדש ועליו WIN XP, וישן ועליו WIN ME. חיברתי בינהם דרך מודם ECI ומיני-האב והכל יפה כבר משהו כמו חודשיים. א-ב-ל, על המחשב הישן מותקן לי eMule והוא גורם למחשב הישן לפעול ממש לאט והוא גורם גם לעומס ופעילות איטית לרשת בשני המחשבים. קראתי את הכתבה הזאת מYNET שמביאה טיפים להמהרת המחשב ( http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980770,00.html ) אבל היו לי כמה בעיות: 1. כתוב שבמחשבים ישנים מומלץ להגביל את "מספר המקורות לקובץ" עד ל -400 מקורות. נכנסתי לאפשרויות ול connections והייתה לי שם אפשרות של max sources/file (שלפי הבנתי אומרת "מספר מקורות לקובץ") ובה היה כתוב 800. רציתי לשנות ל-400 אבל לא היה אפשרות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 7 מגה הוט- נטוויז'ן .. עכשיו הרגשתי שההורדות איטיות ולא ידעתי למה , ויש לי גם רוטר של אדימקס br 6204 wg בדקתי את המהירות של האינטרנט ע"י בדיקות האינטרנט של ספקים שונים ובינהם נטויז'ן (שלי) כשהרוטר מחובר והם היו על 600-750 וגם כן בהורדות של ביטורנט וכאלה לא היה עובר לי את ה 400.. ניסיתי לחבר את המודם בלי הרוטר לבדוק אם הבעיה היא ברוטר והופ שהמחשב מחובר רק למודם בלי הרוטר -עשיתי את הבדיקה וזה הוריד לי על 880-900 וגם כן בביטורנט הורדתי כמה דברים חיכיתי איזה חצי שעה וזה הגיע לי ל800 +- .. עכשיו זה לא בעיה של הפורטים , כי פתחתי אותם לתוכנות השונות שאני עובד איתם , ובאימיול וטונטר וכל זה יש לי היי אי די.. משהו יודע מה הבעיה למה הרוטר מגביל אותי במהירות? ואם אני צ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחוז אובד 67-80 % לא בסדר. (רואה תמונה) של WINMTR כבר עשיתי לפתוח שימוש בDNS של opendns.com DNS ראשי 208.67.222.222 DNS משני 208.67.220.220 בזק ובזק בינלאומי 30 מגה הראוטר netgear VVG2000 בבקשה תעזרו לי פתרון פחות אבוד חיבור תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם יש לי הוט בוקס, הכל היה סבבה חוץ מהוייפיי, ההוט בוקס מחובר בכבל לנייח הוייפיי של ההוט בוקס היה מביך וקניתי TPLINK ARCHER C2 כבר לפני שנה + יש לי בין 3-6 ניתוקים כל יום בזמנים רנדומליים, לפעמים זה מרגיש שכשיש חיבור חדש בWIFI יש ניתוק הWIFI חצי כוח בכללי' אבל רוב הבעיה היא הניתוקים, הכל מתנתק, גם הנייח וכמובן גם הWIFI הוט טוענים שזה בגלל שחיברתי נתב חיצוני לציוד שלהם יכול לשלוח לכם ציטוטים של שיחות איתם, אחד לדוגמא: " גיל, הציוד שלנו מוגדר כנתב אלחוטי, כל עוד יש ציוד פרטי "נתב קצה" שמחובר לHOTBOX זה גורם להתנגשות וניתוקים בגלישה, אנו לא טוענים שהתקלה בציוד שלך, זה לא בשליטה…
-
- 10 תגובות
- 9.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי יאוש מהציוד המסורס של נזק ובהמלצתכם קניתי את הראוטר הזה http://www.trendnet.com/langen/support/supportdetail.asp?prod=105_TEW-812DRU&SUBTYPE_ID=1674#Firmware עכשיו אין לי מושג ירוק איך מחברים את זה .מבקש את עזרתכם בנושא המודם D LINK 6740 . ד"א אני מבין שאני אמור להפוך אותו למודם בלבד ,איך אני עושה את זה מבטל את הWIFI באמצעות הכפתור מאחורה וזהו? תודה מראש ותהיו עדינים תסבירו לאט ..
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב הנייח שלי ושחכתי לגבות את הדרייבר של הכרטיס רשת -עכשיו אני לא יכול לגלוש באינטרנט במחשב הנייח אני כרגע מתחבר עם המחשב הנייד אין לי דיסק התקנה של הכרטיס רשת - כנראה נעלם לי דיפדפתי כאן בפורום וראיתי שעוד אנשים נתקלו בזה ושהפתרון זה להוריד תוכנה ובעזרת לגלות את החומרה הורדתי את התוכנה CPUZ התקנתי אותה במחשב הנייח בישביל לראות את הנתונים של הלוח אם וזה מה שמראה לי יצרן - gigabyte מודל- GA-M55PLUS-S3G Nvidia Nforce 410/430 חיפשתי בגוגל דרייברים מתאימים ללוח עם המודל הזה ומה שמצאתי זה מלא גירסאות שאני לא יודע איזה להוריד ובכלל אני לא חושב שיש שם דרייבר לכרטיס רשת אשמח לעזרה ממכם יש לי ווינדוס XP 64 ביט תודה ..אשמח להסבר מה אני צריך בידיוק להוריד ביש…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-