רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור adsl של 0.5mb, הכל היה בסדר עד לאחרונה, הפינג שלי בשרתים ישראלים גבוה מאוד ומגיע ל200 וזה אף פעם לא קרה, אני לא מוריד כלום, ואין לי מושג למה זה קורה, אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב ממנו אני כותב עכשיו אני רוצה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. המחשב שלי מתחבר לשרת והשרת כבר מקשר לאינטרנט, הבעיה שבשרת יש פירוול (אומנם של הוינדוס אבל עדיין ), אז איך אני צריך להגדיר את השרת כך שאני אוכל לשמוע רדיו במחשב שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכתבה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=85871&sid=10
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול) אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ... קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר LOGIN.ICQ.COM 4000 (פורט TCP) שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול) השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב! כתוצאה מה מחשב החדש שקנו לי המחשב הישן הולך לאחי... עכשיו אנחנו רוצים שתהיה בין המחשבים רשת ביתית ושהוא יוכל גם לגלוש באינטרנט מכיוון שזה מסובך ביותר להתעסק עם חוטים עכשיו אז החלטנו על פיתרון אלחוטי! איזה הצעות לרכיבים אתם ממליצים ? ואיך ננוכל ליישם ? (איך לבנות את הרשת) בתודה רבה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד ואני הולך לקנות IC7, או כל לוח-אם אחר שאין עליו כרטיס רשת, על איזה הייתם ממליצים? משהו זול ופשוט, שיתאים לרשת ביתית אינטרנט מהיר ועוד. מומלץ מ- www.pch.co.il
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית. יש לי גם HUB של 4 כניסות מודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג) לבעיה\שאלות: אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי. חשבתי על האופציה של: הגדרת הראוטר שישתף אינטרנט חיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטי חיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטי וחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטר ככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט. אני מכין סרטוט:
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בפירוט אך בקצרה : יש רשת ביתית ע"פ המפרט הבא : מודם ADSL של ECI (מסוג 270 משהו ,כחול ,אתם בטח מכירים) המודם מקונפג כנתב (אשר מבצע עבורי את החיוג לאינטרנט) ומחובר ל HUB 8 פורטים עם שני מחשבים. מה שמתקבל בעצם זה שאני מתחבר מכל מחשב לאינטרנט ללא ביצוע חיוג מהמחשב אלא דרך LAN. ברצוני להתקין HTTP + FTP אשר יהיה מחובר לרשת הפנימית. הבעיה היא שכל המחשבים ברשת מקבלים כתובות IP פנימיות מה DHCP של המודם בתחום 192.168.1.0 בעוד שהכתובת האמיתית שלי נמצאת אצל המודם. התקנתי מחשב נוסף (3) כשרת REDHAT 9 ,הגדרתי את ה APACHEE והכל עובד אך רק בתוך תחום הרשת שלי . כלומר מי מנסה להגיע לשרת מהאינטרנט מגיע בעצם למודם ולא יכול להכנס לשרת. הבנתי שניתן לפתור…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתקין לבד ווינדוס XP Home ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מתקין אותו כדי שהוא יתחבר לאינטרנט... אני מחובר ב BezeqInt ל 0.75 אם זה משנה. כאילו, זה פשוט יפעל לי כשאני שם את המודם ושם משתמש וסיסמה, או שאני צריך לעשות משהו בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השגתי סוף סוף לאחותי PII ושיפצתי אותו קצת, סוף סוף היא תעזוב אותי למנוחה עם ה ICQ שלה :D עכשיו אני רוצה לעשות רשת, אני לא מבין גדול ברשתות אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש במשהו שנקרא כבל מוצלב ולא צריך HUB (בין 2 מחשבים). זה בכלל אפשרי ? ואם כן אז צריך 2 כרטיסי רשת למחשב שהיא תתחבר אליו ?, והאם תהיה לי ולה כתובת IP משלעצמנו ? ועוד משהו קטן, האם יש תוכנה אשר תגביל את הרוחב פס שלה ? (לא רוצה לתת לה להנות יותר מדי ;D) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי אלפי דברים, ניסו לעזור לי כל מיני אנשים ( אולם לא אנשי מקצוע ) אבל הרשת פשוט לא עובדת! תיאור כללי של איך היא בנויה- רשת ביתית, שלושה מחשבים אשר מחוברים להאב עם 8 יציאות, כאשר באחד מהמחשבים יש מודם ADSL פנימי . המחשב הזה, מתחבר להאב, ובעזרת האשף של ווינדוס XP של הגדרת רשת ביתית, מספק ( אמור לספק ) אינטרנט לשני המחשבים האחרים ברשת. זה בעצם יש מחשב אחד ראשי עם אינטרנט שמחובר להאב, אליו מחוברים עוד שני מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מהמחשב הראשי. לפני שבוע וחצי בערך, הייתי בטיול שנתי כמה ימים, והמחשב שלי היה כבוי. שחזרתי והדלקתי אותו, לא היה רשת, המחשבים לא זיהו אחד את השני, בלי פינג ובלי כלום. מאז, אין רשת בין המחשבים, למרות שניסיתילהגידר מאות פעמים מחדש על פי האשף, עשי…
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ולפי מה שהבנתי מודם דרך usb זה לא משהו, אני בבזק בינלאומי ואני רוצה לדעת אם אני יכול , בכמה ואיפה אפשר להחליף אותו לכרטיס רשת או משהו כזה...(?) :-\ תודה. אהה ושכחתי יש עוד מחשב של אחי שתופס את החיבור לכרטיס רשת אז זה יפריע?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם למודם אלקטל שלי אני גם רוצה להפוך אותו לראוטר אודה לכם על עזרתכם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הבנתי שMTU קשור למודם או לכ. רשת רציתי לדעת מה זה ? ומה ההגדרות האופטימליות שאני צריך לשים לו מישום מה אני לא יכול לשים יותר מ1400 שם איך אני עושה את זה והאים זה בכלל מומלץ תודה
-
- 10 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
הרוב ה שמע כבר שיש אינטרנט מהיר של 5מגה בארץ, עכשיו השאלה שלי היא האם החיבור של האינטרנט לשרתים באירופה יתן פינג נמוך, כאילו אם הפינגים לאירופה ירדו משמעותית עקב מהירות upload שעלת. אם יש את האינטרנט הזה למישהו פה כבר והוא מתעסק במשחקי רשת ומבין על מה שאני מדבר שיגיד אם הפינג הממוצע של 120-160 לשרת באירופה ירד סופסוף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור רשת בין 3 מחשבים כולם XP
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים דרך האינטרנט בלבד בלי כבלים וכו כדי להעביר מידע או בכללי רשת! בבקשה לא לשלוח אותי לעשות "חיפוש" פה בפורום כי כבר בדקתי ולא מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לאחר דיון מעמיק עם "ירח אפל" מהפורום כאן לצורך הבנה של הראוטרים הבנתי את הכול ........ ותודה רבה ירח!!! ועכשיו הגענו לחלק של בחירת הראוטר : אלחוט לא מזיז לי בגרוש עשרים , ורשת של 10/100 נראת לי הפתרון לצרכיי רק עכשיו יש לבחור ....... מבין כול המתמודדים : Edimax Broadband Router WAN 4 Switch BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=76744 Edimax Full Rate ADSL Modem Router - AR-7024 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 TrendWare TW100-BRF114 Cable/DSL 4-Port Firewall Router http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_796&products_id=3759 זה סה"כ להקמת רשת בין שני מחשבים…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אין לי רשת בין 2 המחשבים בבית יש לי כרטיסי רשת וכבל רשת ותמיד עבד בלי בעיה. רק הייתי גומר להתקין WINDOWS במחשב השני לא היה צריך הגדרות אפילו שניהם עמדו על MSHOME והיה אינטרנט למחשב השני. אבל לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט במחשב השני קניתי 2 כרטיסי רשת חדבים התקנתי WINDOWS-SP2 מחדש כבל רשת חדש כלום אין אינטרנט יש לי הודעה שלא היתה לי פעם הכרטיס רשת עומד על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי" ואני מקבל הודעה "קישוריות מוגבלת או חסרה " נתתי לו כתובת לפי המדריך שיש באתר אבל כלום אפילו אין רשת בינהם מה זה יכול להיות אני כבר
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל , והתקנתי אותו ליד המחשב הנייח כאשר המודם בכבלים מחובר אליו ברשת והמחשב הניד באלחוטי. הבעיה שלי היא שהוא נותן לי כל הזמן LOWID באימיול , ולא נותן לי להתחבר לרוב השרתים של ה IRC , למרות שב FORWARDING RULES הגדרתי בתוך SPEICAL AP את הפורטים של האימיול (6662-6672) לפתוח אותם לשני המחשבים , ומה שזה נותן זה שבמחשב הנייח הכול עובד בסדר גמור ואין LOWID ורק בנייד הוא ממשיך לתת את אותן ההערות. חשוב לציין כי הפיירוול של וינדוס מנוטרל במחשב הנייד וכמו כן אין פיירוול אחר שמותקן עליו. באתר של הפתיחת פורטים שמצויין בהודעה הקבועה לא מופיע הנתב הזה ולא מצאתי פיתרון בשום מקום אחר...האתר הזה הוא המפלט האחרון שלי לפני הזמנת טכנאי מחשבים...אודה מאוד למי שיוכל לעזור…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-