עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ofird,

בעולם בהמחשבים, ככל שמתעמקים יותר לפעמים מבינים פחות. עד לפני שבוע הכל עבד פיקס! קניתי USB NETWROK ADAPTER של LIINKSYS וחיברתי את הלפטופ שלי למחשב הראשי בבבית דרך WIFI, שמתי ICS על החיבור ADSL שלי ועשיתי SHARING לWIFI וכך גלשתי חופשי עם הלפטופ. אבל בגלל תקלה במחשב, החלטתי לחזור אחורה לIMAGE לפני חודש (לפני שהתקנתי את הכל). חיברת מחדש, ועכשיו אני מצליח לחבר את הלפטופ לרשת הWIFI, אבל מה שאני לא עושה (זה כולל שמיניות באוויר) אני לא מצליח לגלוש דרך הלפטופ!! לא מקבל את הICON של הCONNECTION שלי מהמחשב הראשי לNetwrok connections בלפטופ! מה עושים??!?!

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  2. יש לי אינטרנט 1.5 ולמרות זאת כאשר אני פותח את דף האינטרנט הראשון שלי האתר כאילו "קופא" על מקומו למשך דקה שלמה ורק אז משתחרר ומאפשר לעבוד כרגיל. ניסיתי לשנות דפי בית אחרים אך קורה בכולם. סריקת נורטון 2005 וחמישה תוכנות ספאיי ורוגלות לא מצאו מאומה. למישהו הפתרונים בבקשה?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  3. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DXT,

שמעתי כל הזמן שאנשים שידרגו את המודם שלהם לגרסה כזאת וכזאת ואין לי מושג על מה הם מדברים. יש לי מודם ADSL אלקטל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by The Ball,

יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dd7,

עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by sh_matan,

שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי ראוטר D-LINK 2650U. אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב. כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן. הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי מספר שאלות בנוגע לראוטר והאפשרויות שבו. רוב השאלות עוסקות בהקשר של פתיחת פורטים ואבטחה. ראשית, מזה UPNP , מתי משתמשים בו אם בכלל? שאלה נוספת היא, כשאני מנסה לעשות פתיחת פורטים, יש לי אפשרות לבחור מבין רשימה נגללת LAN IP , כמו 10.0.0.1 10.0.0.2 מה זאת אפשרות הבחירה הזאת, במה צריך לבחור? שאלה אחרונה וחביבה היא מה הוא הDMZ , איך מפעילים אותו? תודה רבה לכולם. עריכה: אוקיי תודה, יש לי עוד שאלה. אם אני מגדיר אי פי סטטי עבור מחשב אחר שמחובר לרשת, ואז כשאני נכנס לראוטר ועושה port forwarding , ובוחר בתוך רשימת הLAN IP את האייפי הסטטי שהגדרתי, אז הפורטים ייפתחו רק עבור אותו המחשב? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by NYM,

היי, אני מחובר עם הוט, ראוטר שלהם הוטבוקס, וכן ממירי מיניפייבר בסלון, קומה עליונה וממ"ד (קומה תחתונה). בסלון ובקומה העליונה קליטת וויפיי טובה,בממ"ד גםצסבירה מאד, הבעיה שבהמשך המרתף אין קליטה. האם ממיר מיניפייבר נוסף שלפי הוט הוא גם מגדיל טווח ייתן מענה נאות? האם כדאי לרכוש מגדיל טווח ולשים במרתף? האם הוא בכלל יעיל אם הראוטר נמצא בקומה הראשונה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. יש לי חבר שיש לו רשת בבית וכל פעם שהוא משחק משחק רשת ?(CS למשל) יש לו לאגים כי אח שלו מפעיל אימיול ברקע.. יש אופציה שמהמחשב שלו הוא יכול להגביל את העלאה של כל הרשת? וככה למזער את הלאגים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by night-fire,

שלום, אחותי הקטנה הרסה לי תעכבר בכך שזרקה אותו על הרצפה ועכשיו אני משתמש באופטי חרא של מיקרוסופט.. אנחנו משותפים ברשת ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות מאין "פריצה" קטנה כדי להבהיל אותה (להזיז תעכבר או משהו..) אני מקווה שתעזרו לי ולא תנעלו את זה כי בסך הכל אני לא הולך לפרוץ לאנשים למחשב אלה רק לאחותי שאיתי ברשת ואני לא יכול לעשות את זה לכל מי שאני רוצה... בבקשה בבקשה תעזרו לי מתחנןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! תודה רבה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yellow acid,

שלום לכולם, בהמשך להודעות הקודמות שלי, שבהם שהמלצתם לי להתקין DD-WRT בשביל QOS על די לינק 615 כדי לשלוט כמה רוחב פס כל מחשב יקבל, העינין הוא שעברנו לבזק והם שלחו לי את המכשיר הנ"ל (נטגיר), לפי מה שהבנתי הוא אמור לתפקד גם כמודם וגם כנתב אז הוא מחליף את הדי לינק, ואת המודם שקיבלתי מהוט. לפני שאני פותח אותו אני רוצה לברר כמה דברים: א)יש לו אפשרות של QOS מובנה? ב)אם לא, יש אפשרות להתקין? כי חיפשתי Netgear dgn באתר של DD-WRT וזה לא העלה שום תוצאה. ג)אם אין אפשרות להתקין, יש אפשרות לחבר אותו כמודם בלבד ולהשתמש בדי לינק בתור הראוטר? אם התשובות יהיו שליליות, אני אבקש מהם לשלוח רכיב שהוא מודם בלבד, בלי ראוטר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה. הייתי רוצה לדעת אם ניתן לבטל את האפשרות המעצבנת ביותר של הדפדפן שהוא מתרענן באופן אוטומטי כל כמה דקות. אני נמצא באמצע כתבה וזה קוטע אותי וחוזר לי לראש העמוד. יש מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. אוקיי אני בקרוב הולך לקנות ראוטר עם מודם מובנה ו-4 פורטים בשביל לנסות לשתף את האיטנרנט בבית. אז מספר שאלות: 1. איזה סוג כבל מתחבר בין המחשב הראשי לראוטר? 2. איזה סוג כבל מתחבר בין הראוטר לשאר המחשבים (לקוחות)? 3. אני אחבר גם נקודת גישה אלחוטית לראוטר אליה יתחברו עוד מחשבים (ללא כבלים כמובן), בהנחה שמחשבים אלו גם יוכלו לחלוק את האינטרנט עם הנק' האלחוטית. האם הכבל בין הראוטר לנק' גישה צריך להיות אותו כבל כמו הכבל שמחבר בין מחשב לקוח לראוטר? 4. אחרי שהכל נגיד מסודר ועובד מבחינת חומרה, את היוזר יש להגדיר רק על הראוטר והכניסה לאינטרנט מתבצעת באופן אוטומטי לאחר שמערכת ההפעלה עולה?

• 10 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. אני גר בדירת 5 חדרים כאשר הראוטר יושב בקצה אחד - חיבור האינטרנט שלי הוא 15 מגע בזק בחדרים המרוחקים הקליטה גרוע, בבדיקה של מהירות גלישה המהירות במחשבים המרוחקים 2.5 מגה כאשר מעבירים את המחשבים המרוחקים ליד הראוטר הקצב עולה ל 10 מגה, המחשב שמחובר לראוטר בכבל גולש ב 15 מגה ויותר. החלפתי לראוטר חזק יותר והשיפור היה קטן , הוספתי ACCESS POINT של EDIMAX ושוב שיפור קטן - 3.5 מגה במחשבים המרוחקים. אני די מיואש ומחפש ראוטר חזק ככל האפשר עד תקציב של 1000 ש"ח. למי יש רעיון? המלצה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by idon,

אני מנוי לטריפל של סלקום tv, שכולל טלוויזיה, אינטרנט וקו טלפון. בזמן האחרון האינטרנט החל להיות כל כך איטי שכמעט ואי אפשר לגלוש עליו. עכשיו, מה שאני רוצה לעשות הוא להחליף ראוטר, בגלל שאני חושב שהראוטר הנוכחי שלנו איטי מדי, ולא מותאם למהירויות גבוהות. הראוטר שלנו הוא הראוטר שמסופק על ידי סלקום, דגם VV5820. הבנתי שיש כל מיני סוגים של ראוטרים. ישראוטר משולב עם מודם, ראוטר נפרד ומודם נפרד, וכל מיני סוגים אחרים, אבל אני לא יודע מה צריך בשביל התשתית של סלקום. תוכלו בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות ואיזה סוג ראוטר אני צריך לקנות כדי שהוא יעבוד בצורה נורמלית עם התשתית של סלקום? בנוסף, תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם ראוטר שכדאי לי לקנות?

• 10 תגובות
    • 15.1k צפיות
  20. שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  21. שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by er0101,

חשבתי להחליף את הנתב שלי באחד עם QOS. האם זה באמת עובד? ??? המטרה שלי: הפעלת שיתוף קבצים אבל לתת עדיפות בראוטר לגלישה ככה שהיא לא תזחל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ohad,

אני מחובר ל בזק בינלאומי ב-adsl 0.5 ואני מחובר אלייהם כמעט כחודש ועוד לא הגיע החשבון של האינטרנט ולפי מה שאנשים כתבו כאן אני חושש מאוד לקבל חשבון גדול מאוד, ולכן עם יש לכם טלפון לבירור על התשלום שאני יוכל לדעת כמה אני צריך לשלם זה מאוד יעזור לי לדעת מה מצב התשלום שלי לאינטרנט. וגם אולי תוכלו להרגיע אותי שרק מי שכתב את הבעיה שלו עים החשבון לאינטרנט המהיר של בזק בינלאומי שרק לו לזה קרה ורוב האנשים פו יש תשלום חודשי קבוע.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים ברשת בכבל מוצלב, על המחשב הראשי מותקן WinXP ובמחשב השני WIN98SE. לאחרונה נתקלתי בתופעה כשאנשים מתחברים לכוננים המשותפים במחשב הלקוח, ויש להם גישה מלאה לקבצים. אני יודע שזה מאוד פשוט לעשות זאת, ויש תוכנות שאפילו מקצרות את התהליך של הוספת האי פי ה LMHOSTS וריסט.. בכל מקרה, כיצד אני יכול למנוע שיתוף של הרשת עם מחשבים חיצוניים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שבוע טוב לכולם הערב חיברתי לרשת האלחוטית הקיימת שלי ראוטר אלחוטי נוסף שישמש בתור AP הראוטר הוא מסוג אדימקס BR6204WG חיברתי את האדימקס לראוטר הקיים באמצעות כבל רשת והוא שידר את האות האלחוטי, הכל כמו שצריך. יצאתי מהבית לכמה שעות וכשחזרתי אני פתאום רואה שהראוטר (האדימקס) לא מגיב לאף חיבור חוטי. ניתן להתחבר אליו בצורה אלחוטית, וגם להיכנס להגדרות שלו, אבל הוא לא מזהה אף חיבור קווי. ניסיתי כמה מחשבים, ניסיתי כבלים שונים. כלום. עשיתי HARD RESET, ההגדרות שלו אופסו, עדיין ניתן להתחבר אליו אלחוטית, אבל עדיין לא מזהה שום חיבור קווי מה אני עושה עכשיו? איך אני מתקן את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.