עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nvered,

שלום רב, השתמשתי עד היום בנתב- Linksys WRT54GL -הנחשב לנתב הטוב ביותר בטכנולוגית הG. מעוניין לשדרג לטכנולוגית N. השימוש נועד להעברת סרטי HD בWIFI. התקציב לא מוגבל. איזה נתב נחשב לטוב ביותר בטכנולוגיה זו? חיפשתי בהרבה אתרים והדעות חלוקות - האם שווה להמתין עם הקנייה עד שייצא נתב עם ביצועים טובים? תודה, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by neil4,

מהי חבילת האינטרנט הכי משתלמת לדעתכם?- גם לגבי כבלים וגם לגבי ADSL?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by פרימו,

מעונין להפיץ את הקידמה לעוד כמה חדרים בבית שרחוקים מהנתב. יש מלא ב- Ebay. מצא חן בעיני הדבר הבא: 300Mbps WiFi Wireless LAN Repeater Router Signal Booster Amplifier Power Range קישור: http://www.ebay.com/itm/300Mbps-WiFi-Wireless-LAN-Repeater-Router-Signal-Booster-Amplifier-Power-Range-/271012921399?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item3f19a10037#shId מעין קשת פלסטיק שמתחברת למתח 220V, לפי הבנתי הדלה, ניתן לחבר אותה פיזית לאחת מיציאות הראוטר או אלחוטית והיא מגבירה את ה- WiFi. מה דעת יודעי דבר ? לחילופין המלצה אחרת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Second Edition,

היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by moranhoresh,

מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום, אני מאכסן אצלי Server של משחק ויש צורך בקצב העברת נתונים גבוהה , ישלי Download די והותר - 5MB אך מהירות הUpload שלי נמוכה מדי כ50KBPS , חיפשתי בספקיות השונות וראיתי הכי הרבה 1MB בבזק, האם הספקיות עד כדי כך מוגבלות ? האם הרוחב פס עד כדי כך קטן? האם הספקיות מסתירות חבילות עם UPLOAD גבוהה כי לא הרבה צריכים אותם?? לפני שאני מתקשר הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בנושא איזה חברה מומלצת? מחיר טוב ותמורה טובה כי איני רוצה לשכור שרת חיצוני במחיר 130 שקל לחודש.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם, הגיע הזמן לחדש את חיבור האינטרנט שלי וחשבתי לבדוק כמה משלמים בימינו... כל אחד שיכתוב דרך מי הוא מחובר (בזק / כבלים) ומי הספק שלו וכמה הוא משלם לשתי החברות. כמובן שחשוב גם לציין את מהירות החיבור. אני בטוח שזה יעזור לרבים שתוהים אם הם משלמים יותר מידי... חשוב בבקשה לא לעבור על חוק מס' 6 של הפורום כדי שהת'רד לא ינעל: [tt]6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.[/tt]

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ggg123,

יש לי Wifi Repeater פשוט שקניתי מ EBAY http://www.ebay.com/itm/300M-Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Router-Range-Expander-EU-Plug-/361017640963?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item540e540803 אפשר לחבר אותו אלחוטית לראוטר ואפשר גם לחבר אותו בכבל רשת לראוטר. בשני המצבים מתקבל טווח מוגדל לקליטה האלחוטית, כאשר יש רק SSID אחד. אני יודע שאם מחברים אותו אלחוטית , אז יש איבוד של כ- 50% מהמהירות האלחוטית. האם תופעה זו קיימת גם בתצורת שבו הרפיטר מחובר לראוטר עם כבל רשת? יש לי אפשרות לחבר כך, אבל השאלה אם גם בתצורה הזאת יש איבוד מהמהירות (אחרת חבל על המאמץ ופשוט אחבר אותו בתצורה האלחוטית).

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום חברים, יש לי כרגע בבית מודם מסוג Aztech 600E ואני מתחבר לרשת דרך חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית עבור הלפטופ... קראתי כמה ביקורות וממה שהבנתי ראוטר מומלץ הוא WRT54G Linksys. עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו אני מחבר את המודם ישירות לראוטר - האם אני יכול להתחבר מהראוטר דרך כבל ETHERNET למחשב הנייח? או שאני לא יוכל ואני יצטרך לקנות בנוסף כרטיס רשת אלחוטי למחשב? ברצוני להשאר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן - האם זה אפשרי בכלל או שאני יצטרך להגדיך כתובות IP קבועה (במידה וכן האם אני יוכל לשנות אותה מתי שאני ירצה?) האם אתם ממליצים על ראוטר מסוג אחר אולי?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. היי אנשים, אז המחשב מחובר קווי ואני מקבל 65 מגה בבדיקה באתר של בזק - נראה לי שזה בסדר גמור. הבעיה שבחדר שינה (12 מטר אווירי) אני מקבל בקושי 25 (מקרטע עד שמגיע לזה). ניסיתי עם כרטיס רשת של הלפטופ ואפילו כרטיס רשת חיצוני איכותי יותר. הבחור בבזק בין לאומי טוען שככה זה הראוטר ובגלל שהוא לא בתקן N (?) ולא 5GHZ אז זה המהירות שלו.. ושהוא תומך עד 8 מטר של קליטה תקינה. זה הגיוני? במידה ולא אחזיר להם. יש ראוטר מומלץ? מה ההבדלים בכלל בין הראוטרים? (לראוטר מחובר קווי: מחשב נייח, PS3, טלויזיה חכמה) ובאלחוטי פלאפון ומחשב נייד. תודה! עריכה: זה הראוטר: http://router.bezeqint.net/Home/Disclaimer?ReturnUrl=%2f

11. מה עדיף לראוטר לעבודה בבית. ( משרד ביתי) מחוברים 4 מחשבים בחיבור רגיל + 3 בחיבור אלחוטי. חדר העבודה המרכזי עם הראוטר נמצא בממ"ד. איזה ראוטר מומלץ? יש של CISCO LINKSYS E4200 אבל הוא יקר. http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId122703236VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e4200-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e4200-learnmore-btn או דגם אחד פחות E3200 http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E3200-HighPerformance-DualBandN-Router_stcVVproductId129966527VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e3000-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e3000-learnmore-btn באיביי הם חצי מחיר ממה שע…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by רע,

שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by kaisman100,

בונה אני לא יודע מה אתם חושבים אבל ADSL זה הדבר הכי חרא בעולם למה? סיבה אחת זה למיליונרים. אני רציתי WOW EXTRA 1.5 MB וזה עולה כימעט 900 לחודשיים אני לא מבין איך מישהו יכול לשלם להם תגידו לי את דעתכם למרות שאני כבר יודע אותה! ועוד דבר אלה ששמחים על האינטרנט בכבלים שלא ישמחו כי אני בטוח שזה יעלה כמו ADSL!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. איך כל הסיפור הזה הוללך ומה דרוש כדי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד ובאיזה מהירויות אני גולש ומה צריך להגדיר

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by ori-silver,

1) איזה מן האופציות יותר עדיפה??? א.להתחבר לתשתית בזק 2.5 מגה בהתחייבות לשנה ב-60 שקל לחודש ולשלם גם 50 שקלים על החזקת קו+כל השיחות שמעבר(הוט\פלאפונים\בזק)......... ב.להתחבר לתשתית כבלים 3 מגה במחיר של 80 שקל בהתחייבות לשנה ולשלם 59 על קו הוט שמקנה לי כל חודש 2000 דקות לקווי בזק\הוט חינם וכל השיחות שמעבר או שיחות לפלאפונים בתשלום...... 2)שמעתי שבכבלים אני לא מקבל את המהירות המובטחת לי יש אמת בדבר? 3)במידה ואני מוריד באינטרנט כבלים ובמקביל אני מדבר בטלפון כבלים תיהיה האטה בהורדה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Burkey,

שלום לכולם, אני נכנס בשבוע הבא לדירה חדשה. ברצוני לשים מחשב PC נייח בממ"ד (חדר עבודה) ושיהיה לי אינטרנט יציב בכל הבית, במיוחד בסלון, שם יש טלויזיה חכמה. מעבר לזה, אין קליטה סלולרית בבית, לכן השיחות יהיו על גבי WIFI באמצעות WIFI CALLING. מכאן שצריך אינטרנט טוב בבית. אני לא מוריד סדרות וכאלה וגם לא גיימר, אני מדי פעם כן רואה איזה משחק כדורגל ב - STREAMING, או ערוץ טלויזיה מחו"ל. יש לי מספר שאלות כדי לקבל כיוון לגבי עסקה הטובה ביותר. 1) בפרטנר, שעובדים עם תשתית בזק, אמרו לי שלפי רישומי המחשב, תשתית בזק ברחוב שלי תומכת עד 40 מגה. מכאן שזה או 100 מגה הוט או 40 בזק. האם 40 מגה יספיק לי ? 2) אני מבין שאם אני הולך על בזק, אז מכ…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ag43,

אני רוצה לחבר בין המחשב שבמפרט בצד בצורה חוטית לסטרימר פופקורן A200 ללא ראוטר (חיבור ישיר). המחשב מחובר ע"י מתאם רשת אלחוטי לאינטרנט. אני מעוניין להזרים קבצים לסטרימר ובנוסף לשתף את האינטרנט. הבעיה העיקרית היא שכלפעם שאני מכבה את אחד המכשירים מצב הרשת חוזר להיות "רשת ציבורית" וזה חוסם את השיתוף בינהם. אשמח להסבר כיצד לשתף אותם בצורה קבועה (עדיף בלי לבטל את הפיירוול) כולל את חיבור האינטרנט.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רכשתי את המדפסת האלחוטית ואיני יכול לעבוד איתה ברשת ה WIFI הביתי ולא דרך USB2 שיש בנתב רק בחיבור ישיר למחשב. אנא עזרו לי

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. Started by LiadHardware,

שלום לכולם אתמול עשיתי פירמוט למחשב ומחקתי הכול כולל את ה-Local area conncetion ולאחותי יש מחשב והיא גולשת חופשי יש לי XP ולוח אם MSI 0A90 מאיפה אני יכול להשיג את ה-Local area connection כי הוט רוצים על זה 200 שקל.... ואיך מתקנים את זה בבקשה...? תעזרו לי כמה שיותר מהר אני יודה לכם מאוד ליעד

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 7 שניהם שיתפתי בניהם מדפסת ועוד שתי תקייות א)אני רוצה לדעת איך לשתף עוד תיקיות למשל זאת מכיון שכשאני עושה שיתוף על תיקייה אני לא רואה את שם המחשב השני ברשימה ב)המדפסת משותפת..אני רוצה שהיא תעבוד גם כשהמחשב השני בעצם לא פועל איך אני מדפיס מהמחשב שלי(שהוא הראשי)ע"י כך שהמדפסת לבד עובדת תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by xDa,

סביבות ה-12 שנה אני בבזק ובזק בינלאומי כספק. את האמת דיי סבבה לי שם. אני מקבל מתוך ה 100 מגה רק 70. אבל אני מסתדר עם זה. פינגים במשחקים נורמלים וכו' עכשיו הוט הציעו לי חבילת טריפל של 100 מגה טלפון וטלויזיה. ותאמת אני שוקל את זה בחיוב,בעיקר בגלל הפייבר בוקס והתכונות שלו. גם אני קורא שהוט השתפרו לאחרונה. מה אתם חושבים על מעבר אליהם?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ???

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ofrine,

שלום, יש לי בבית הוטבוקס שמשמש כמודם+ראוטר. אני מחובר אליו בכבלים בלבד, ולא משתמש יותר מדי בWIFI. קניתי ראוטר נוסף ומוצלח יותר שתומך ב5Ghz בשביל המקרים היחסית נדירים בהם אני צריך wifi וגם שלא יהיה לי פינג מוגזם במחשב שמחובר בכבל. חיברתי את ההוטבוקס אליו בכבל ואת המחשבים שלי לראוטר החדש, ולרוב הכל עובד סבבה, אבל פעם בכמה זמן אני שם לב שהגלישה נהיית נוראית עד שאני מנתק לגמרי את הראוטר החדש. אני תוהה האם יכול להיות שהגלישה נהיית כל כך גרועה בכלל ששני המכשירים מתפקדים כראוטרים. אם לא, האם חיבור שני ראוטרים בצורה כזאת יכולה בכלל לגרום בעיות? בכל אופן, הייתי מעדיף להתחבר לראוטר החדש בלבד (בהנחה והגלישה האיטית נובעת מהחיבור של שני הראוטר…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. אני עושה TELNET וכל מני בדיקות אחרות לפורטים שעשיתי להם פורווד (דרך portforward.com), ואני מגלה שהם לא פתוחים. מה יכולה להיות הבעיה? האייפי הפנימי שהגדרתי לPORT FORWARD הוא נכון. והחיצוני יכול להיות כל IP.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים