רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001230083
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Cat5E ו Cat6 מה ההבדל ביניהם? לצורך הזרמת מדיה בסטרימר
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי לחבילה של 5 מגה (ספק + תשתית=כבלים דרך נטויזן). עד עכשיו היתה לי חבילה של 1.5 מגה והכל עבד בסדר גמור. ראטור של EDIMAX BR6524N . ** עריכה - אני גם ללא חייגן ** כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר דרך האתר של נטויזן אני מקבל מהירות של 1.5 כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר לתשתית אני מקבל 5 מגה. כאשר אני מחובר ללא ראוטר אני מקבל מהירות של 5 מגה ספק+ תשתית(באתר של נטויזן) ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. ניסיתי לאתחל אותו. עדכנתי את הגרסה האחרונה 1.58 אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה ניר
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש בשביל חבר שמקים עסק את החיבור המהיר בישראל הכוונה כמובן ליותר מהחבילות המתפרסמות כגון 10M אין חשיבות כרגע למחיר האם קיימת אפשרות ללקוח פרטי להתחבר ישירות באמצעות סיב אופטי? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי הרשת הביתית מורכבת מראוטר של בזק שאליו מחוברים מספר מכשירים חלקם קווית וחלקם אלחוטית. בנוסף מחובר באופן קווי ראוטר נוסף של אדימקס (R2) המשמש כ AP, ואילו מחוברים מחשב נוסף PC1 באופן אלחוטי. הכל עובד חלק. אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של R2, אבל אני לא יודע מה ה IP שלו. הוא שונה בוודאות מכתובת ברירת המחדל. האם ישנה דרך לגלות מה כתובת ה IP של R2? ציפיתי למצוא בממשק הניהול של הראוטר הראשי, את כל הכתובות של המכשירים המחוברים עם הבחנה בן חיבורים קווים ואלחוטיים, אבל אני לא מוצא. אני רק מוצא רשימה של LAN Clients שכוללת גם את המחשב PC1 אבל אינה כוללת את R2. אני כמעט בטוח שבעבר כאשר היינו מחוברים ל הוט, ראיתי את R2 בממשק הניהול …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי מרחיב טווח TPLINK TL-WA850RE Ver2 שאני מעוניין להתקין עליו OpenWRT ע״מ לאפשר לו את האופציה להיות AP. באתר OpenWRT ישנה גרסה ל-WA850RE Ver1. האם היא תומכת גם ב-Ver2? האם DDWRT תומך ב-Ver2? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הספק שלי זה אקטקום אני ניסיתי להיתחבר עם pppoe הכנסתי שם משתמש וסיסמא ואפילו אין ניסיון של היתחברות מצד הראוטר, כמו שאמרתי בכותרת הוא לא מזהה את המודם היתחברתי ללא שום בעיה ללא הראוטר כשהמודם מחובר ישורת לכרטיס רשת ניסיתי להחליף את הכבל בין המודם והראוטר, ניסיתי כבל מוצלב וגם כבל ישיר (דרך אגב איזה כבל צריך?) כרגע אני גולש עם הראוטר דרך החשבון של הכבלים ונטוויז'ן שעוד לא ניתקתי אותם מה אני צריך לעשות? מישהו אמר לי שצריך לפתוח במודם את הפורטים של הראוטר, אם כן איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אילו פורטים צריך? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי סיטואציה שקשה לי לפתור באמצעות חומרה שאני מכיר. הסיטואציה היא כזאת: יש לי מערכת סטריאו קיימת (לא רוצה להחליף אותה ולקנות חדשה) עם כניסות סטנדרטיות, ללא אפשרות קליטת שידורים אלחוטיים כלשהם. יש לי לפטופ שנמצא רחוק מהמערכת (לא ניתן להעביר כבל ולחבר אותו אל המערכת). המרחק ביניהם הוא מספר מטרים, ללא קיר מפריד או משהו. אני מעוניין לנגן קבצי מוזיקה מהמחשב ולשדר אותם אל המערכת. המחשב יודע לשדר ב- BlueTooth. המערכת לא יודעת לקלוט במצבה הנוכחי. לכן, על מנת לחבר ביניהם חשבתי לקנות את המכשיר הבא: http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/12_16_09_BTMusicReciever.html הבעיה שלי היא שבמפרט כתוב שהוא תואם למכשירי Iphone למיניהם, אך לא מפורט מעבר לכך. האם …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטי היום את המחשב שלי ואני לא מצליח להחזיר את חיבור האינטרנט יש לי מודם של eci 312 שמחבור לראוטר אלחוטי של edimax התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת וקיבלתי רשת אלחוטית בכל הבית אבל ללא אפשרות להתחבר לאינטרנט מה עוד עלי לעשות? *לא הגדרתי עדיין שום התקשרות אין לי מושג איך לעשות זאת
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התחברתי לadsl דרך אקונט ל1.5 Mbps אמרו לפני כן שהם מגבילים את המהירות ל30k לאתריחם מחו"ל ולא האמנתי אבל היום אחרי שגמרתי לתפעל אותו באמת ההורדה מחו"ל הגיעה רק עד 30k בעוד שההורדות מאתרים מהארץ עברו את קו ה200 האם החארות מגבילים את המהירות?????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אצל בן דוד שלי יש ראוטר EDIMAX פשוט, (אנטנה 1) בחיבור לכבלים בקומת קרקע של הבית הפרטי. אני אדע את דגם הראוטר בהמשך. אצלו בקומה מינוס 1 הקליטה לא טובה, זה מתבטא בגלישה נמוכה ובניתוקים. כרטיס הרשת שלו הוא כרטיס חיצוני בUSB שמחובר ע"י כבל מעריך. האם רכישת כרטיס רשת אלחוטי (פנימי) עם 2 או 3 אנטנות תשפר את המצב? או שזה לא ישפיע כי גם הראוטר צריך להיות מרובה אנטנות בהתאם מהצד השני? אולי כרטיס HIGH GAIN הוא הפתרון? אלו עם האנטנות הגדולות. המרחק עצמו בין השניים לא גדול, אווירית מדובר באולי 10 מטרים, אבל חלקים הם... קרקע. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1753
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשיש בקשה לשם משתמש וסיסמא, הברירת מחדל הייתה Admin בXP, אבל אחרי שעברתי לוויסטה זה ישתנה משום מה ... איך אני מגלה את הפרטים האלה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,ומועדים לשמחה. יש לי בעיה מוזרה מאוד. התקנתי אתמול אופיס 2024 במחשב הנייד שלי ושמתי לב שהגדרתי את המייל באוטלוק (הבסיסי) של האופיס פתאום האינטרנט נופל לי בחדר. יש לי סטרימר בחדר שמחובר לוויפי עם סיבים 1000 מגה של פרטנר. כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק בודק מיילים וכו'..בטלויזיה מתנתק לי ורושם יש להתחבר לאינטרנט. אני סוגר את האאוטלוק במחשב האינטרמט חוזר. זה קרה לי גם בשליחת קבצים קבצים גדולים בוואצאפ. שהאינטרנט נופל. זה קורה לי רק בטלויזיה בחדר בסלון זה לא משפיע. מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם! התלבטתי קשות לאיזה פורום מומלץ להכניס את ההודעה, ובסוף החלטתי שכאן זה הכי מתאים- כי בסך הכל הבעיה היא לא במכשירים אלא במשהו שקשור כנראה לרשת. מאתמול בערב שמתי לב ששני מכשירי ה-Galaxy S2 לא יכולים להתחבר ביחד לאינטרנט שמועבר בצורה אלחוטית ע"י 3com 3CRWER100-75. המכשירים כן מחוברים לראוטר, הם מראים signal מצויין אך כאשר מנסים לגלוש מהם באינטרנט, אחד מהם לא יצליח. כאילו אין אינטרנט בכלל בעצם. אשמח לעזרה, זה די מרגיז
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מהי חבילת האינטרנט הכי משתלמת לדעתכם?- גם לגבי כבלים וגם לגבי ADSL?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני נמצא אצל הספק 012 במהירות 5 מגה בייט, ואצל הוט ב12 מגה בייט (התשתית) במשך יותר משבוע יש לי בעיה שבה רוחב הפס שלי צונח לאזור ה1MB, כאשר למשך כמה דקות פזורות ביום אני כן מקבל את המהירות האמיתית. בשיחות עם 012 הם מסרו לי שהכל תקין אצלם והבעיה אצל הוט. בשיחה עם הוט, חיברתי את המודם ישירות למחשב ובבדיקת המהירות של הוט זה הראה שהמהירות היא שוב באזור ה-1MB ומדי פעם עלה לאזור ה-2MB. הנציגה עשתה משהו שאיתחל את המודם, הרצתי את הבדיקה שוב ב-safe mode ופתאום התקבלה המהירות הסבירה (10MB) שזה בערך קרוב למה שאמור להיות. הנציגה אמרה לי שמכיוון שב-safe mode הכל בסדר כנראה מדובר בוירוס או משהו. סיימתי את השיחה למרות שההסבר הזה לא נשמע לי יותר מדי סביר מהסיבה שבדקתי את המהירות גם על מחש…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה- ביום שישי מת לי האינטרנט בבית. התשתית הקיימת כללה מודם של בי פוקוס הכחול וראוטר אלחוטי של tp link מסוג wr541g. אחרי שיחה עם בזק הם טענו שהבעיה היא במודם. לא שמח ולא כזה טוב לב הלכתי והחלפתי את המודם הקשיש שלי במודם חדש שבזק מספקים מסוג DSL-2500U של D-link. אבל לשווא-אין אינטרנט... קבעתי שיגיע טכנאי אחרי ששום פתרון לא צלח. הטכנאי היה צריך להגיע היום. היום בבוקר קיבלתי הודעה שאומרת שהתקלה תוקנה ושאין צורך בביקור של טכנאי. בדקתי ואכן יש אינטרנט, אבל רק בחיבור של המודם לבדו ולא דרך הראוטר. בזק טוענים שנדפק לי הראוטר! איך זה הגיוני?! בדיוק באותו יום שהייתה תקלה לבזק, "נדפק" לי הראוטר?. תמוה הייתי אומר. בכל מקרה עם הבי פוקוס הכל עבד מעולה. עכשיו עם …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה עם פתיחת פורטים (דיי מוזרה לדעתי) אז ככה: שאני מנסה להכנס מהlocalhost:port הכל עובד שאני כותב את הip שלי מהאתר הזה:http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ואז:port זה לא עובד ניסיתי בכמה אתרי בדיקת פורטים, בכולם היה כתוב שהפורט סגור (גם שהתוכנה פעלה וגם שלא) למישהו יש הצעות למה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים (סה"כ 3 מחשבים). המחשב שאליו יחובר הראוטר נמצא בתוך ממ"ד ועל כן אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר לקניה שיבטיח לי קליטה טובה בתוך הממ"ד ומחוצה לו,כמו כן את כרטיסי הרשת הנלווים אליו. הכי חשוב לי שתיהיה קליטה ואמינות טובים- בלי ניתוקים. כרגע התקציב אינו מוגדר, אך אין לי בעיה להשקיע מה שצריך כל זאת בתנאי שהעסק יעבוד טוב! אשמח לתגובות... בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר במושב שעדיין אין בו תשתית NGN ואני רוצה להתחבר לחיבור 10 מגה (כרגע יש לי 5 מגה). ראיתי באתר של בזק שרשמית הם לא משווקים כבר מהירויות של 10 מגה ומעלה באזורים שאין בהם תשתית NGN, כרגע בנתונים של המודם שלי רשום שהוא מחובר לפורט שיכול לספק ~10.5 מגה הורדה (attainable rate) , אז לא נראה לי שזאת מגבלה טכנולוגית. השאלה שלי האם יש פה מישהו שמחובר בחיבור 10 מגה בשתית של בזק וגר באזור שעדיין אין בו את תשתית ה-NGN ? (אני רוצה לדעת אם יש בכלל טעם להתווכח איתם על המהירות של התשתית או פשוט לעבור לתשתית של HOT ) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האתר לא עולה, ומתקבלת ההודעה הבאה Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.37 Server at tech.walla.co.il Port 80 כל אתר אחר שנכנסתי אליו אי פעם עבד חלק. באקספלורר וואלה כן עובד.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בגלל תקלה ברשת הכבלים אצלנו בבית המודם (של יס) לא מחובר ליציאת רשת של המחשב שלי ואני מתחבר אילו כרגע דרך "מגדיל טווח" עם יציאת רשת שנקנה בכלל לשפר את הגישה לרשת ה WiFi בבית. מכיוון שאני לא יודע מתי התקלה תתוקן וגם בגלל שטוב שיהיה דבר כזה בבית אני מחפש מתאם USB <->WiFi זול התומך בפס 5G עם רגישות מספיק טובה (כך שעוצמה חלשה לא תחתוך לי את רוחב הפס) ושלא יעשה בעיות כמו הזבל הסטנדרטי של עלי. לא אכפת לי לקנות מהם אך משהו ששוה. אפשר המלצה למתאם כזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לאינטרנט (תשתית HOT ספק NETVISION) ויש לי גם טלפון של נטויז'ין. המודם מחובר לקופסה שמתחברת למחשב דרך כבל רשת ולטלפון בבית. כמו שאני מבין את זה הקופסה הזאת היא סוג של נתב (תקנו אותי אם אני טועה). אני רוצה לחבר את המחשב השני לאינטרנט ומכאן באה השאלה האם אני יכול במקום לקנות נתב לקנות ממתג שעובד גם כ-HUB בכדי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט? אינ חדש בכל העסק הזה של הרשתות אז אם אמרתי משהו מטומטם לא לכעוס תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-