עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by fedora,

שלום. קיבלתי access point של חברת planet דגם WAP-4033PE הורדתי את המדריך הגדרה שלו: http://dl.owneriq.net/f/f991e635-52ce-4e84-8983-33904b74050f.pdf איפסתי את המכשיר להגדרות יצרן וניסיתי להתחבר לכתובת IP הדיפולט (192.168.0.1) שרשום במדריך אבל אני לא מצליח. רשום שם שהמכשיר צריך להיות באותו תווך כתובות כמו שאר המחשבים ברשת, אבל איך אני יכול לשנות את הכתובת IP שלו אם אני לא מצליח להתחבר אליו?? ??? תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום. אני גולש לי היום בכיף באינטרנט ,הכל חלק ויפה ופיתאום כל האתרים עולים לאט מאוד מאוד,משהו כמו 70% פחות מקודם, דרך אגב זה קרה לי בעבר (ליפני שלושה שבועות בערך). והיתקשרתי לכל החברות האפשריות שקשורות לחיבור שלי, אבל זה היסתדר בסוף לבד ,אבל אני לא רוצה לחכות יומים שזה הסתדר אז אם למישהו יש מושג איך אני מסדר את הדבר הזה אני יודה לו מאאאאווווווווווווודדדדדדדדד!

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Alony21,

ברשותי מודם של HOTbox עם ספק אינטרנט HOTnet המודם הוא מודם בלבד ולא משמש כראוטר. כאשר אני מחר את המודם ישירות למחשב יש אינטרנט אבל כאשר חיברתי את הכבל לכניסת WAN בראוטר אז אין אינטרנט (לא קווי ולא אלחוטי) הגדרתי ב WAN Connection Type: Dynamic IP אבל מופיע: IP Adress: 0.0.0.0 Subnet Mask: 0.0.0.0 Default GetWay: 0.0.0.0 איך פותרים את הבעיה הזו?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by רע,

שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. לפני שאני מתחיל ראשית כשאני עושה הגדר רשת ביתית כל פעם שאני לוחץ על זה אוטומטית יש לי את המנעולים על החיבורי רשת שלא מאפשר לי לבצע הגדרתי בפירוואל שיפתח אותם אבל כל הזמן זה מחזיר לי את המנעולים איך אני פותר את זה ראשית? הנה תמונה המסבירה מה זה המנעולים שאני מתכוון: אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה …

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. היי אנשים, אז המחשב מחובר קווי ואני מקבל 65 מגה בבדיקה באתר של בזק - נראה לי שזה בסדר גמור. הבעיה שבחדר שינה (12 מטר אווירי) אני מקבל בקושי 25 (מקרטע עד שמגיע לזה). ניסיתי עם כרטיס רשת של הלפטופ ואפילו כרטיס רשת חיצוני איכותי יותר. הבחור בבזק בין לאומי טוען שככה זה הראוטר ובגלל שהוא לא בתקן N (?) ולא 5GHZ אז זה המהירות שלו.. ושהוא תומך עד 8 מטר של קליטה תקינה. זה הגיוני? במידה ולא אחזיר להם. יש ראוטר מומלץ? מה ההבדלים בכלל בין הראוטרים? (לראוטר מחובר קווי: מחשב נייח, PS3, טלויזיה חכמה) ובאלחוטי פלאפון ומחשב נייד. תודה! עריכה: זה הראוטר: http://router.bezeqint.net/Home/Disclaimer?ReturnUrl=%2f

8. Started by Albetron,

אני זקוק לכבל רשת איכותי, השאלות שלי: 1.האם זה משנה איזה ראוטר יש לי? 2.איזה כבל כדאי לקנות ומאיפה. תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום התעניינתי בטריפל של פרטנר, הוסבר לי שבגלל שמדובר במסלול הטריפל שכולל טלפון אצטרך לרכוש נתב מיוחד שיוכל להפעיל את שלושת השירותים יחד - Technicolor 789 בעלות של 600 שקלים. סכום לא קטן שמאבד את מהות החיסכון והסיבה לעזיבת הוט. תהיתי אם ישנם נתבים בעלי יכולות מתאימות שאוכל לרכוש במחירים זולים יותר. אשמח לעזרה. תודה

10. יש לי בעיה כבר שנה !!! כל פעם שאני רוצה ליפתוח מישחק ולשחק ברשת אני מקבל תאיפי הזה 10.0.0.1 איך אפשר שזה יהיה רגיל ????? זה פשוט הורג אותי יש פיתרון ? :'( :'( :'( :'(

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני משתמש כיום ב-Linksys WRT54gl ותיק וטוב. הנתב הינו צוואר הבקבוק שלי ברשת שבה כל ההתקנים הם N. הצרכנים הם: 1. טלפונים סלולרים בחיבור אלחוטי. 2. 4 מחשבים (3 בחיבור אלחוטי) + Xbox בחיבור אלחוטי. 3. מחשב אחד מריץ ביטורנט באופן קבוע. 4. מחשב נייד שיריץ סרטי HD בסטרימינג. החיבור הוא ADSL 10/0.8mb. מדובר בבית ב-3 מפלסים עם AP של Trendnet TEW-638APB. בדקתי נתבים אחרים של Level one ו-Edimax בתחום המחיר של עד 300 ש"ח, אך סבלתי מניתוקים ואיטיות נוראית. חשוב לי שניתן יהיה להגדיר QOS ברמת הפורטים והמחשבים על מנת לנתב עומסים. התקציב עד 1,000 ש"ח, אבל לא חובה להגיע אליו. אשמח לחוות דעת והמלצות.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Yellow Slider,

אהלן, במקום להעביר כבל רשת באורך 3~ מטר מהראוטר אני מעדיף לחבר למחשב דונגל. מה מומלץ לרכוש? ד"א, יש חיסרון בכך שאני עובד עם WIFI וזה עובר מעל הראש שלי כשאני ישן? (שאלת תם : ).

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

איך אפשר להתחבר ממחשב אחד עם שיתוף אינטרנט ושיהיה 2 כתובות IP . למחשב הראשי IP רגיל ולמחשב אחר IP וירטואלי . שיהיה 2 IP ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ZiX,

יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by neil4,

מהי חבילת האינטרנט הכי משתלמת לדעתכם?- גם לגבי כבלים וגם לגבי ADSL?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by XLEE,

חחחח כמה תקלות בחברה "בעקבות פיגעי מזג האויר יתכנו שיבושים...." חחחח מי ישמע יחשוב שיש לנו חורף קשה איזה חברה של ליצנים מתי יהיה סוף כבר????!!! בעקבות שיבושים בתזרים המזומנים שלי אני לא יוכל לשלם לכם החודש איתכם הסליחה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ggg123,

יש לי Wifi Repeater פשוט שקניתי מ EBAY http://www.ebay.com/itm/300M-Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Router-Range-Expander-EU-Plug-/361017640963?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item540e540803 אפשר לחבר אותו אלחוטית לראוטר ואפשר גם לחבר אותו בכבל רשת לראוטר. בשני המצבים מתקבל טווח מוגדל לקליטה האלחוטית, כאשר יש רק SSID אחד. אני יודע שאם מחברים אותו אלחוטית , אז יש איבוד של כ- 50% מהמהירות האלחוטית. האם תופעה זו קיימת גם בתצורת שבו הרפיטר מחובר לראוטר עם כבל רשת? יש לי אפשרות לחבר כך, אבל השאלה אם גם בתצורה הזאת יש איבוד מהמהירות (אחרת חבל על המאמץ ופשוט אחבר אותו בתצורה האלחוטית).

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Classify,

האם יש דרך לבדוק בנפרד את המהירות שיש לי בתשתית (לא כולל ספק) ? מדובר בבזק. *אני מנסה להבין אם אני לא מקבל את המהירות שאני צריך בגלל שהספק מגביל אותי או התשתית.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by moranhoresh,

מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by מישה,

אני מנסה לפתוח פורטים בשביל האימיול, והאימיול דאג יפה מאוד לפתוח בעצמו את הפורטים בפיירוואל של הווינדוס, אבל כדי לנסות לפתוח את הפורטים גם בפיירוואל בנתב - אני בכלל לא מצליח להכנס לממשק. מדובר על נתב EDIMAX דגם BR-6104K(G) יוצר בסין. בעבר נכנסתי לממשק ללא שום בעיה, אומנם לא היה קל, אבל הצלחתי להגדיר לבסוף חיבור כבלים, הIP שדרכו אני אמור להכנס הוא 192.168.2.1 אבל הוא לא מגיב אם אני עושה פינג, זה מה שאני מקבל Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Misha>ping 192.168.2.1 Pinging 192.168.2.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time<1ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time&l…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי יש לי בבית מרכזיה טלפונית של פנסוניק (כלומר קו בזק נכנס למרכזיה ומשם יוצא חיווט לשאר הבית, כמו במשרדים פחות או יותר) ואני רוצה להתקין על אחד מהקווים הנכנסים למרכזיה קו ADSL של בזק. יש למישהו מושג איך אני מחבר את המודם לקו טלפון? ולאחר מכן איפה מתחבר הראוטר עצמו? עכישו החיווט הולך ככה בערך: מהקו בזק המקורי --> מרכזיה (פנסוניק) --> קו יוצא מהמרכזיה --> תחנת ממסר קטנה --> יציאה לשאר הבית אשמח לדעת מה לעשות תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by ag43,

אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Second Edition,

היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 7 שניהם שיתפתי בניהם מדפסת ועוד שתי תקייות א)אני רוצה לדעת איך לשתף עוד תיקיות למשל זאת מכיון שכשאני עושה שיתוף על תיקייה אני לא רואה את שם המחשב השני ברשימה ב)המדפסת משותפת..אני רוצה שהיא תעבוד גם כשהמחשב השני בעצם לא פועל איך אני מדפיס מהמחשב שלי(שהוא הראשי)ע"י כך שהמדפסת לבד עובדת תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים