רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מחפש בשביל חבר שמקים עסק את החיבור המהיר בישראל הכוונה כמובן ליותר מהחבילות המתפרסמות כגון 10M אין חשיבות כרגע למחיר האם קיימת אפשרות ללקוח פרטי להתחבר ישירות באמצעות סיב אופטי? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס בשבוע הבא לדירה חדשה. ברצוני לשים מחשב PC נייח בממ"ד (חדר עבודה) ושיהיה לי אינטרנט יציב בכל הבית, במיוחד בסלון, שם יש טלויזיה חכמה. מעבר לזה, אין קליטה סלולרית בבית, לכן השיחות יהיו על גבי WIFI באמצעות WIFI CALLING. מכאן שצריך אינטרנט טוב בבית. אני לא מוריד סדרות וכאלה וגם לא גיימר, אני מדי פעם כן רואה איזה משחק כדורגל ב - STREAMING, או ערוץ טלויזיה מחו"ל. יש לי מספר שאלות כדי לקבל כיוון לגבי עסקה הטובה ביותר. 1) בפרטנר, שעובדים עם תשתית בזק, אמרו לי שלפי רישומי המחשב, תשתית בזק ברחוב שלי תומכת עד 40 מגה. מכאן שזה או 100 מגה הוט או 40 בזק. האם 40 מגה יספיק לי ? 2) אני מבין שאם אני הולך על בזק, אז מכ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך פירוט רציני לגבי ההבדלים בין כבלי רשת Cat 5e וCat 6 אם אפשר אז פשוט נתונים טכניים על שני סוגי הכבלים תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב שרת ולא מצליח למצוא רכיבים למכירה. יש חנויות בארץ שמוכרות רכיבים כאלה? ולא מצאתי מחירים באתר של גיגהבייט ללוחות אם שלהם וכשניסיתי לחפש בגוגל גם שם לא מצאתי מחיר של אחד הלוחות לשרתים. בעיקרון אשמח לקבל כל מידע שישפוך אור על הפרשה. שוב: חנויות או אתרים טובים שאפשר לקנות מהם רכיבים לשרתים בבקשה ובתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס שמשמש כמודם+ראוטר. אני מחובר אליו בכבלים בלבד, ולא משתמש יותר מדי בWIFI. קניתי ראוטר נוסף ומוצלח יותר שתומך ב5Ghz בשביל המקרים היחסית נדירים בהם אני צריך wifi וגם שלא יהיה לי פינג מוגזם במחשב שמחובר בכבל. חיברתי את ההוטבוקס אליו בכבל ואת המחשבים שלי לראוטר החדש, ולרוב הכל עובד סבבה, אבל פעם בכמה זמן אני שם לב שהגלישה נהיית נוראית עד שאני מנתק לגמרי את הראוטר החדש. אני תוהה האם יכול להיות שהגלישה נהיית כל כך גרועה בכלל ששני המכשירים מתפקדים כראוטרים. אם לא, האם חיבור שני ראוטרים בצורה כזאת יכולה בכלל לגרום בעיות? בכל אופן, הייתי מעדיף להתחבר לראוטר החדש בלבד (בהנחה והגלישה האיטית נובעת מהחיבור של שני הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי נתב מסוג TP-Link WDR4300 הקצב העברה שאני מקבל בתוך הרשת בקושי עובר את ה 5 מגה עם הכרטיס רשת אלחוטי שברשותי כרגע, המחשב שלי יושב בקושי 8 מטר מהראוטר, אשמח להמלצה לכרטיס טוב (חיצוני) שיוכל לעבוד Dual Band, כרגע לפי המלצות זה נראה לי הכיוון: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13991 תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX. חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101. רק אתרים בארץ נפתחים. למישהו יש כזאת בעיה גם?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מהי חבילת האינטרנט הכי משתלמת לדעתכם?- גם לגבי כבלים וגם לגבי ADSL?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חחחח כמה תקלות בחברה "בעקבות פיגעי מזג האויר יתכנו שיבושים...." חחחח מי ישמע יחשוב שיש לנו חורף קשה איזה חברה של ליצנים מתי יהיה סוף כבר????!!! בעקבות שיבושים בתזרים המזומנים שלי אני לא יוכל לשלם לכם החודש איתכם הסליחה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאכסן אצלי Server של משחק ויש צורך בקצב העברת נתונים גבוהה , ישלי Download די והותר - 5MB אך מהירות הUpload שלי נמוכה מדי כ50KBPS , חיפשתי בספקיות השונות וראיתי הכי הרבה 1MB בבזק, האם הספקיות עד כדי כך מוגבלות ? האם הרוחב פס עד כדי כך קטן? האם הספקיות מסתירות חבילות עם UPLOAD גבוהה כי לא הרבה צריכים אותם?? לפני שאני מתקשר הייתי רוצה לשמוע חוות דעת בנושא איזה חברה מומלצת? מחיר טוב ותמורה טובה כי איני רוצה לשכור שרת חיצוני במחיר 130 שקל לחודש.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי את המדפסת האלחוטית ואיני יכול לעבוד איתה ברשת ה WIFI הביתי ולא דרך USB2 שיש בנתב רק בחיבור ישיר למחשב. אנא עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי חברים. הזמתני את הנתב שלהם החדש. מה שלא הצלחתי להבין מהחברה זה לגבי איסוף נתוני גלישה. לפי מה שראיתי זה מגיע עם שירות bcyber שחלק מהאנשים טוענים שאוספת את נתוני הגלישה ושומרת בצד שלישי. בכל מקרה אין לי שום צורך או רצון לשרות אבל הבנתי שזה חלק מהראוטר. האם זה נכון? האם יש לי יותר שליטה טכנית על הנתב שלהם מעבר לאפליקציה הנוראית? האם אוכל לבטל את השירות הזה? אשמח לעצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. הראוטר שלי- נמצא בצד אחד של הבית ומחובר קווי לנייח בלי בעיות. בצד השני של הבית יש לפטופ שמחובר לטלוויזיה שקולט סיגנל מאוד מאוד חלש. אין אפשרות לחבר את הלפטופ בצורה קווית, וגם ניסיתי להוסיף wireless adapter וזה לא עזר. מצד שני, אין גם אפשרות לקרב את הראוטר ללפטופ, והמרחק ביניהם רב. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע שינוי גדול בטופלוגיה של הרשת שלי . קיימים אצלי 3 סוויצים מנוהלים שאליהן מתחברים סוייצים רגילים לא מנוהלים, ראיתי שVLAN מגדירים לפי פורט בסוויצ איך ניתן להתנהל עם מספר תחנות המחוברות לסוויצ למנוהל ומשם לפורט 1 בסוויצ מנוהל ? האם כדי להתנהל בצורה נכונה אני חייב סוויצ מנוהל בכל פיצול על מנת שתהיה לי יכולת להגדיר את הפורטים שיוצאים ממנו אל התחנות בתור VLAN ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברה רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניה של ראוטר חדש לבית המצב כיום הוא שיש ראוטר אדימקס ישן שמחובר למודם, והוא לבדו לא מצליח לכסות את הבית (מדובר על בית של קומה אחת) אז כדי לתקן את המצב הזה יש גם סוג של ממסר שמחובר לחשמל בנקודה אחרת בבית מקבל אות מהראוטר הישן ומפיץ אותו לשאר הבית וזה מכסה את כל הבית הבעיה היחידה היא שזה גורם להאטה משמעותית בחיבור מחשב שמחובר ישירות לראוטר (זה שמחובר למודם) מצליח להגיע כמעט ל30מגה (שזה החיבור שיש בבית) ומחשב שמחובר בWIFI בקושי עובר את ה10מגה (ומתחבר דרך ה'ממסר') חשבתי שהצעד הנכון יהיה להחליף את הראוטר הישן למשהו חדש, שיצליח לתפוס את כל הבית וגם יתן חיבור בקצב מהיר כמו בחיבור קווי מה ההמלצה שלכם?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כמה חודשים ראוטר של tplink wr1043nd ואחרי שבועיים האינטרנט התנתק לי ולא הצלחתי להתחבר ורק אחרי כמה נסיונת הצלחתי להתחבר , אבל התחילה לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לנתב. יש לי מודם נתב של בזק שהוא מחובר בכבל רשת לראוטר של דילינק והוא מחובר בכבל רשת למחשב מק. שאני מנסה להתחבר לראוטר שהמודם מחובר עליו הוא פשוט מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ שאני מנתק את המודם של בזק מהראוטר הוא פשוט לא מצליח להתחבר לנתב ונותן לי שגיאת התחברות לפי דעתי גם מלכתחילה לא הגדרתי את הרואטר ואת המודם לעבוד כמו שצריך אחד עם השני , פספסתי משהו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שאני מנסה להתחבר לראוטר מהפיסי הוא מתחבר עליו אז מה אני מפספס פה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-