רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אהלן מאז ששדרגתי את המהירות אינטרנט\החלפתי לראוטר של בזק המצב פשוט בלתי נסבל! כל פעם תקלה אחרת! באמת שכבר נמאס! טוב, אז הפעם הבעיה שבימים האחרונים אני מקבל כל הזמן התנתקויות. לפעמים זה רצף של התנתקות\התחברות כל מספר דקות , לפעמים זה נשאר מנותק כמה שעות לגמרי, לפעמים זה עובד טוב. צריך לקוות שאני אתפוס את האינטרנט ביום טוב שלו. אז מה שקורה כרגע, כבר מהצהריים זה שבראוטר נורות הdsl + int נכבות. לאחר כמה שניות הם מתחילות להבהב עד ששתיהם חוזרות (ניתן להתחבר כדקה) וחוזר חלילה. זה המצב כבר מהצהריים. בבוקר , נורת ה-DSL אמנם נשאר דלוקה קבוע אך נורת ה-INT הייתה דולקת בצבע אדום קבוע. נמאס לי כבר מהתמיכה של בזק, שלחו לי אינספור פעמים טכנאי "בכיר" , החליפו לי כבר חמש פעמים את הראו…
-
- 10 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זכור לי משיעורי פיזיקה לפני שנים רבות שזרם חשמלי יוצר שדה מגנטי בקיצור, האם חשמל/שקע חשמלי ליד אנטנת הנתב האלחוטי אמורה לגרום לבעיות ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקודם בסרגל כלים למטה ב-local area connection הופיע לי משולש צהוב ובתוכו סימן קריאה בצבע שחור והיה רשום קישוריות מוגבלת או חסרה , ממה נובעת הסיבה הזאת תודה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:veryangry: אני לא מצליח לשחק באינטרנט בגלל שהמשחק לא מזהה את ה IP החיצוני שלי (חיבור PPPoA) אלא רק את הפנימי (של כ' הרשת), סביר להניח שגם משתמשי הכבלים נתקלו באותה תופעה... מישו יודע מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:o [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???
-
מאד מתעניין בנתבים המשולבים של draytek, הסתכלתי על דגמים כמו Vigor2920n, או Vigor2930n או Vigor2955. חשוב מאד : תמיכת בזוג WAN שתומכים במודמי כבלים\ADSL. חשוב מאד FIREWALL איכותי, יתרון לאפוציה לרשת אלחוטית N, ורשת 1GBIT, ניהול VPN, ודיי חשוב פורט USB לחיבור מודם 3G למקרי חירום, כולל אופציות ל-LOAD BALANCING בין ה-WAN השונים. אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות ריבוי ההודעות באתר בנושא לא הצלחתי להבין חד משמעית האם הרואטר הנ"ל תומך בכבלים? והיכן אפשר להשיג את גרסת הקושחה המתאימה לכך (לגירסהV5) שאלה נוספת עשיתי sharing לכמה ספריות (בעיקר תמונות) והתקשורת נורא איטית מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לנו בדירה שלושה מחשבים ומעוניינים לחבר אותם ברשת. אפשרות א' - רשת חוטית: האם אפשרי בכלל לחבר ברשת חוטית שלושה מחשבים? המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט (המחשב הראשי) יש בו את כרטיס הרשת הבילט אין שאליו מתחבר המודם ואני מתכוון לקנות כרטיס רשת נוסף. אני חושב שיש כרטיסי רשת שיש להם שני חיבורים..... במידה וזה נכון - מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? והאם זה אפשרי לחבר אל המחשב שני מחשבים? אפשרות ב' - רשת אלחוטית: האם אפשרי לחבר שלושה מחשבים ברשת אלחוטית? מה האופציה האלחוטית (מבחינת הציוד הדרוש) הכי זולה שאפשר למצוא כפול שלוש כמובן? חשוב לציין שאין ראוטר ואין שום כוונה לקנות אחד. תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכאשר אני מוריד תוכן (לרוב זה משחק שמחולק למעל 100 קבצים קטנים) במהירות גבוהה (1מגה לשנייה) אני מאבד נתונים. זה קורה למשל כאשר אני להתקין את המשחק (חשוב לציין: לאחר שפתחתי את כל הקבצים לקובץ אחד גדול), הוא תמיד מראה לי בעיה כלשהיא בנושא של קובץ פגום ואי יכולת להמשיך בהתקנה. יש לי 10 מגה של בזק + בזקבינלאומי עם ראוטר חדש של בזק סטור. קרה לי המון פעמים, ואני מוריד מאתר שהרבה מורידים ממנו ולא מוזכרת שם שום בעיה. בקשה בקשה עזרתכם למה הדבר הזה משגע אותי!!!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רואה שרשום לי שם bzq-225-179.red.bezeqint.net:2701 ואני בכלל מחובר דרך אינטרנט זהב. מה זה אומר ? שמישהו שמחובר לבזק בין-לאומי רואה לי את הקבצים ? בתודה מראש, אייל.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם כרטיס הרשת האלחוטי: TP LINK TL-WN821N האם המחשב נייח או נייד: נייח האם הראוטר \המחשב הוזזו בזמן האחרון: כן, עשיתי סדר בחדר ושיניתי את מיקום המחשב האם שיניתם הגדרות (ואם כן, איזה): לא נגעתי היכן הראוטר יושב (ממד, סלון וכד'): הראוטר נמצא בקומה הראשונה ואני נמצא עם המחשב בקומה השנייה(יש לנו שתי בתים מחוברים) ראוטר של D LINK די חדש של בזק שבוע טוב, התשתית והספק שלי הם בזק אני גר בבית עם שתי קומות מחוברות עם מדרגות, הראוטר נמצא בחדר השינה של ההורים(איפה שיש חיבור לטלפון) בקומה למטה ושתי המחשבים שמחוברים לאינטרנט אלחוטי במתאם רשת אלחוטי נמצאים בקומה השנייה האחרת, די רחוק אבל הבעיה לא הייתה עד לא מזמן ונמצאת רק במחשב אחד של אחד החדרים, במחשב השני של האח באו…
-
- 10 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הביאו באן IP (למי שמתעניין, לא עברתי על שום חוק, כנראה זאת סתם טעות...) ושאני מנסה להיכנס לאתר הוא רושם לי : FORBIDDEN 403 BAN IP אז מה אני עושה ? שמעתי שיש אפשרות שאני אתקשר לבזק והם ישנו לי את ה IP, אפשר לעשות דבר כזה ? זה יעזור ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שהגדרתי בו חייגן אוטמטי. יש אופציה להיכנס לראוטר כשאני רוצה לנתק את האינטרנט אז שיפסיק את החיוג לאינטרנט. וכשארצה להתחבר שוב אני אחייג דרכו שוב? אבל עדין להשאיר אותו על מצב אוטמטי של חיוג. הכוונה לכפתור Disconnect בראוטר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך אני יכול להחליף IP דרך הראוטר 2760U, ניסיתי דרך התוכנה reconnect וזה לא הצליח. למרות שאפשר להחליף IP רק על ידי reboot דרך ממשק הניהול. אך אני רוצה שזה יהיה הרבה יותר קל ולא שאצטרך להכנס כל פעם לממשק הניהול של הראוטר. דרך התוכנה reconnect הייתי (בראוטר הקודם) צריך רק לפתוח אותו והוא כבר היה משנה את האייפי תוך פחות מדקה! אך לצערי התוכנה לא תומכת בראוטר שלי... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז אני חייב להודות שבאמת היתרשמתי מהקהילה הגדולה והמשכילה שיש פה עכשיו אני צריך את עזרתכם אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית ואינרנט בכבלים המחשב שלי ( שאליו מחובר המודם ) ועוד מחשב שאליו מחובר כבל רשת אל המחשב שלי ( לכרטיס רשת נוסף ) לא הגדרתי רשת ביתית כי זה עושה לי בעיות באינטרנט אז פשוט ניכנסתי למאפיינים של ההתקשרות לאינטרנט והגדרתי אותו כשיתופי ופשוט מאוד במחשב השני יש אינטרנט השאלה שלי היא כזאת .. איך אני יכול מהמחשב שלי ( הראשי ) יכול להישטלת על המחשב המשני ממש כמו classnet ( שיש בבתי ספר רובכם ודאי מכירים ) תודה, טל שמש
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מקבל מהירות 15 מגה במקום 100. כשהתקשרתי להוט הם אמרו שהם לא מתחייבים למהירות של 100 מגה באופן קבוע. מה אני יכול לעשות ולמי אני יכול לפנות עם הבעיה, הוט מסרבים לקחת אחריות מבחינתם המהירות היא תקינה וגם במקסימום אני לא מקבל יותר מ-50 מגה. לאיזו נציגות של החוק אפשר לפנות עם הבעיה? צירפתי קובץ עם המהירות שאני מקבל.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל? אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי? רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה. חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק? אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם). מפרט מחשב בצד .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
014 עומדים להשיק מערכת cnr שתוכל לפקח על חיבורי ה dhcp - אני מנסה להיכנס לפיילוט שלהם (ממתין לאישור מצוות ה system שלהם) אני מניח שחיבור ה dhcp שלהם ב 100 מגה יהיה איכותי יותר - כי הוא יהיה מנוהל...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לבית של ההורים שלי ראוטר , תקן N ממש לא חובה רק שיהיה יציב ללא ניתוקים , כי אני בא לשם רק פעם בשבוע או שבועיים . ושיהיה קליטה טובה לבית בן שתי קומות . אני קונה רק עם PAYPAL אז תביאו לי בבקשה המלצה מאיביי או DX וכולי . תודה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-