עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by itaysp,

עברתי דירה לאחרונה ואני לא רוצה לקדוח בקירות ולהעביר כבלים כמו בקודמת אז הפיתרון הוא רשת אלחוטית. יש 4 מחשבים בבית ובינתיים רק 3 מהם יהיו מחוברים. 1 מחשב נייד חדש עם מעבד דותן של IBM יש לו כרטיס רשת אלחוטי עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב פנטיום 4 1.7 מלפני 3 שנים מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב AMD דיי חדש עם עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מודם ADSL של בזק מתחברת באטרנט. אז אני צריך 2 כרטיסי רשת אלחוטיים וראטור שגם אלחוטי וגם לא. העפדה לרכיבים הכי טובים במחיר הכי נמוך. ברואטר שתהיה חומת אש דיי טובה. המחיר של הכל צריך לנוע בסביבות ה800-1000 ש"ח. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by KamaL,

שלום לכולם.. אנו מעוניין בקניית רואטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר לאינטרנט בבית דרך המחשב הנייד שלי... הבית שלנו הוא בית פרטי ומאד גדול יחסית... המחשב השולחני יתחבר ישירות לראוטר, ורק המחשב הנייד ישתמש באפשרות האלחוט... הרשת תשמש גם להעברת קבצים בין שני המחשבים.. כל עניין האבטחה והפינגים לא ממש חשובים לי, אבל מה שכן אני רוצה שטווח השידור יהיה מספיק גדול, ושהרשת תהיה יציבה בלי ניתוקים... קראתי המון המלצות על הראוטר BR6114WG של חברת EDIMAX... אך חשוב לי לדעת אם טווח הקליטה בו מספיק לבית גדול של 3 קומות, אם אוכל להתחבר מקומות שונות למשל, ואם הוא מספיק יציב.... אם אתם מכירים ראוטרים יותר "חזקים" ואפילו קצת יותר יקרים, אשמח לדעת... קראתי המלצות גם על הראוטר 3Com® OfficeConnect® …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by reuven5,

שלום חברים אני רוצה לעשות את זה ואני אפילו לא מצליח לעשות את השלב הראשוני שהוא אומר ככה: "1.הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת בטווח X.192.168.1" איפה אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  4. שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חיברתי רשת עם קבל 20 מטר למחשב אחד לראוטר.. תמחשב שלי השני חיברתי ישר למודם בלי הראטוטר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by et_gershon,

טוב תראו אני מאוד יישמח עם ייעזרו לי השאלה שלי היא כזאת יש לי adsl של wow ואני רוצה לפרמט את המחשב.. עכשיו יש לי את כל הדיסקים שצריך אבל אני מפחד לטעות או לעשות משהו לא נכון אז מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בשביל להתקין את האינטרנט מחדש?

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 שמחובר לאינטרנט ועוד מחשב המחובר ברשת בו מותקן וינדוס 98,איך אני עושה שיתוף בין שני המחשבים ?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by scorpion,

מה נשמע? הכל טוב? אז ככה החלטתי שנמאס לי סופית מהדיילאפ וגם בזק הבני זונות מנסים לבטל את החופשי חודשי....... אז אני רוצה לעבור למשהו מהיר יותר (כבלים או adsl) אשמח אם תציינו יתרונות וחסרונות של כל דבר מה אתם מעדיפים והאם שווה לחכות לכבלים.......

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by yosi-m,

יש לי שני מחשבים עם שני כרטיסים רשת בהם אוקי מה אני צריך לעשות עכשיו בשביל לעשות רשת ביניהם ??? על אחד יש WIN98 על השני יש WIN2000 אם אפשר אז להסביר מ-א עד ת אני אודה מעוד למי שיודע !

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by the_jackal,

יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ZeroLeveL,

אני מקבל מודם כבלים שבוע הבא. ההיתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך לחבר גם את המודם כבלים, וגם את ה ADSL לאותו מחשב, ולהשתמש בשניהם ביחד. this is in english now, 'couse it makes more sence to me... i'm getting a cable modem, and already got ADSL. i wanna know how i can utilize them both to get higher speeds. i think it's possible, not sure how. ty :smoke:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by urich,

אני חושב להעבור לadsl ואני מחפש את הדרך הזולה/האמינה ביותר להיתחבר לadsl לפי חישוב פשוט שלי חבילה ממוצעת עולה בערך300 שקל+- אם אפשר בפחות אשמח לשמוע

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Aviad Faran,

אוקי- שני כרטיסי רשת יש, כבל חיבור יש, מה אני עושה איתם?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Tiger,

איזה ספק יותר טוב ומקבלים פינגים יותר נמוכים איתו , בזק ? או 012 אמרו לי שלבזק יש את הפס הכי רחב בשוק... אבל הפינגים קופצים מאוד לקראת הערב , ורציתי לדעת עם ב012 הם ישארו נמוכים ברוב הזמן בתודה טייגר

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by y_i_c,

אני מכיר את TCP ..מישהו מכיר /יודע מה זה UDP?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by mowe,

שלום אחים שלי, אני מחובר לשרת ADSL בחו"ל. מאושר לי (אני לא מאושר...) 500 מ"ב בחודש!!!. מישהו יודע איך (אם בכלל) ניתן לעצור את המונה הארור שלהם, בלי לאבד את הקשר ובלי שיעלו על זה???? דחוף!!!!!!!!!!!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי מישהו פה מחובר לאינטרנט בכבלים של תבל ? איך הפינגים לחו"ל ולארץ ? האם המהירות מספיק מהירה ומגיעה למקסימום של סוג החבילה ? בתודה טיגר נ.ב האם השירות והתמיכה הטכנית טובים ? ולא עושים בעיות כמו שאר החברות כמו ה adshell ? ביי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Xmen,

יש לי חיבור ISDN, כאשר אני עובד על מחשב עם מע"פ W2K, ואני רוצה להגדיר את מהירות החיבור כ- 128K אזי אין בעיה אני מצליח להתחבר במהירות הנ"ל... כשאני עובר ל- WIN98 ומגדיר מהירות של 128K ואח"כ מתחבר לאנטרנט (כלומר לספק אנטרנט) אני מקבל ERROR ולא מצליח להתחבר במהירות הנ"ל, אלא רק במהירות של 64K מדוע?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by asili,

:hat:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, שידרגתי את המודם שלי (אלקטל) לגירסת פרו וחיברתי אותו לפורט 1 בראוטר אחד שקיבלתי חינם(linkSYS) עכשיו, הראוטר הוא רק 4 פורטים כלומר, נשארו לי 3 פורטים פנויים אבל כאן הבעיה, כל פעם שאני מחבר את שלושת המחשבים ביחד, הוא מנתק לי את המחשבים וומחבר אותו שוב וככה לסירוגין עד שאני לא מנתק מחשב אחד אז...יש אולי למישהו מושג למה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אין לי מושג בזה אז ככה שאני מתחיל כמאט מ-0! אין לי מושג ברשתות אף פעם לא הקמתי רשת ביתית ואני לא יודע בדיוק איך זה עובד. יש לי שתי מחשבים בשתי חדרים שונים. יש אפשרות לעביר כבלים. במחשב אחד יש כרטיס רשת 100\10 של המודם אידאסאל והכרטיס הזה מחובר למודם. מה דרוש כדי לחבר את שתי המחשבים בייחד בשיתוף אינטרנט + רשת בינהם עברת קבצים וכל זה? זה ממש חשוב לי ודיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אני רוצה להקיים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט מהיר בטכנוגליית ADSL. ליאור כהן הסביר לי הכל והבנתי שכדי לי לקנות HUB ולחבר את שתי המחשבים שלי גם ברשת וגם בשיתוף אינטרנט. תביאו לי אתרים ישראלים שמוכרים HUB טובים איכותיים ומחירים לא בשמים גם אתרי מכרזיים ממש יעזרו לי. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.