רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קיבלתי לאחרונה את ההוטבוקס, והאינטרנט עובד (שאני מחבר מחשב ישירות להוטבוקס הכל סבבה והמהירות כמו שצריך) התקשרתי להוט והם הפכו את ההוטבוקס שלי למודם, חיברתי אליו את הראוטר שלי מסוג edimax br-6524 ליציאה מס 1, אין אינטרנט דרך הראוטר, לא קווי ולא אלחוטי. הבנתי שצריך להגדיר את הראוטר כdynamic ip אבל אני מתקשה ולא מצליח, מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס? אני נכנס להגדרות של הנתב -> WAN -> ובוחר בdynamic ip , מאשר את ההגדרות. אני נכנס ל-S ובודק internet connection כתוב לי dynamic ip disconnected מה אני צריך לעשות הלאה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום המבצע שהיה לי עד היום לבזק נגמר ואני משלם לתאבי בצע 110 שקלים ל 15 מגה בלי תשתית (היום אני מתחיל לשלם ככה כי אני לקוח משומש). בכל מקרה עד היום היה לי ראוטר של בזק d 2760 u אך הבעיה שהוא לא תומך במהירויות שגבוהות מ 15 מגה . רק המודם זה "KW-5212" יכול לתמוך במהירות של לפחות 100 מגה ? שאלה קטנה שלא הבנתי ,"ראוטר " זה נחשב גם ראוטר וגם מודם באותו אחד? אני לא ממש מבין בזה , מצטער. מה אני רוצה בעצם? ראוטר שיכול לתמוך במהירויות של לפחות 100 מגה בבזק , שיהיה יציב עם טווח קליטה רווח. מחיר כמה שיותר זול, עדיף עד כ 200-300 ש"ח. כמובן שאני אעבור לאקספון ברגע שיהיה לי את הציוד הנדרש וישלם 99 ש"ח. ניסיתי לחפש בפוסטים של אנשים אחרים אבל מצאתי המלצה חד משמעית…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לנתב, רצוי תואם WRT, אבל שיעבוד גם ישר מהקופסה בלי יותר מידי התעסקות. שיהיה מסוגל להחזיק מספר רב של חיבורים בלי לקרוס ולעמוד גם בקצבי גבוהים (גם 100Mbps) למרות שכיום אני מחובר על 12. עד כמה שאני יודע אין ממש נתבי 11ac בשוק אז נסתפק ב-11n שתומך ב-MIMO2 לפחות. רצוי מאוד תמיכה מובנית בשירותי ddns. כמובן תמיכה ב-L2TP ו-PPPoE מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות כל השאר כבר סטנדרטי: QoS, למרות שאני בטח לא אשתמש כתובת סטטיות לפי MAC, בשביל DMZ port forwarding mac filtering UPNP תקציב, קיוויתי לא לעבור את ה- 300 שקל, אבל אני לא ממש מוגבל.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה בימים הקרובים, לדירה עם שותפים. בדירה יש אינטרנט אלחוטי, אבל המחשב שאני עובר איתו - שהוא נייח- לא יכול כרגע להתחבר לאינטרנט אלחוטי. השאלה שלי היא: מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לחבר אותו לאינטרנט האלחוטי? בנוסף... אני משער שככל שיש יותר גולשים על אותה רשת מהירותצ הגלישה של כל אחד מהם יורדת. האם במידה ויש שני גולשים על אותה רשת, המהירות של שניהם יורדת לחצי מהמהירות שהיתה להם אם היו גולשים על אותה רשת לבד? והאם במקרה כזה העלאה פי שניים של מהירות הגלישה תגרום לכך שהמהירות תהיה כמו שהיתה אם המהירות היתה המהירה הרגילה (לא זאת שהועלתה פי שניים) אך היה על הרשת גולש אחד? בתודה מראש, עומר.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני גולש במהירות של 100 מגה. יש לי הוטבוקס שפועל כמודם שמחובר אליו נטבוקס (של נטוויז'ן) כראוטר. שתי הקופסאות האלו עושות את אותו הדבר ככה שהקליטה מחוץ לחדר היא נוראית. השגתי ראוטר linksys wrt54gl ויש לי כמה שאלות: האם זה יעזור או שההוטבוקס עצמו הוא גרוע כמודם? האם אני יכול לחבר את הראוטר בקלות למודם של הוט (לא הייתי כשחיברו את הנטבוקס)0 ההוטבוקס כבר מוגדר כמודם בלבד, האם אני צריך לבטל את הbridge ואז לחבר את הlinksys ולעשות bridge מחדש? במידה והראוטר לא מתאים, יש ראוטרים טובים בסביבות ה200 שקלים?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי חברים. הזמתני את הנתב שלהם החדש. מה שלא הצלחתי להבין מהחברה זה לגבי איסוף נתוני גלישה. לפי מה שראיתי זה מגיע עם שירות bcyber שחלק מהאנשים טוענים שאוספת את נתוני הגלישה ושומרת בצד שלישי. בכל מקרה אין לי שום צורך או רצון לשרות אבל הבנתי שזה חלק מהראוטר. האם זה נכון? האם יש לי יותר שליטה טכנית על הנתב שלהם מעבר לאפליקציה הנוראית? האם אוכל לבטל את השירות הזה? אשמח לעצות. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני זקוק לסכמה לחיבור של של 2 הצדדים לחיבור קונקטר רשת RJ45, מן הסתם יש לי את הלוחץ, הקונטור וחוט CAT7. בנוסף אני צריך להגדיר ראוטר של DLINK מדגם DIR 615 למצב גשר. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלתי האם יש הבדלים בי הנתבים כלומר בין החברות או אם תרצו המותגים.אם כן, מהי החברה המומלצת. מה עדיף רשת קווית או אלחוטית?בנוסף, מה כדאי לבדוק כאשר קונים נתב. תודה "כי לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה"
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 014 תשתית של כבלים וחייגן l2tp לפני שבוע הבאתי ראוטר ובהגדרות שלו עשיתי שיתחבר דרך l2tp וככה האינטרנט שלי מחובר ישירות בלי להכנס לחייגן. אבל הראוטר הזה איטי ואין לו קליטה ואני מחליף אותו tp link wr541g עכשיו בכל מקרה ניתקתי את הראוטר מהחשמל הוצאתי את החיבור רשת שלו והחזרתי חזרה למודם , הראוטר לא מקושר למחשב בכלל. ועכשיו שאני מפעיל את המחשב האינטרנט עדיין עובד לי בלי חייגן ! מה הראוטר גרם לכרטיס רשת שלי שיתחבר בלי חייגן קבוע ? זה לא טוב לי אני אוהב את החייגן ורוצה איי פי משתנה. איך יכול להיות שגם שהראוטר לא מקושר למחשב ולא לחשמל לא צריך חייגן ? איך אני גורם לאיטרנט לעבוד רק דרך החייגן ? או שזה לא משנה כי אפשר להשתמש בתוכנות שמזייפות MAC כדי לשנות איי פי ? אבל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בממד ראוטר ש Vtech ובחדר ממול (3 מטר) יש לי סטרימר של BEELINK, עכשיו המספר קווים ב wifi ב BEELINK הוא עד הסוף, אבל המהירות אינטרנט מאוד איטית, בערך איזה 2 מגה, אבל עם אני מכוון את הסטרימר לכיוון החדר אז אני רואה שהמהירות עולה ל 20 מגה, יש איזה דרך או מכשיר שאני יהיה יכול לחבר בחדר והמהירות תיגדל בלי לכוון אותו פיזית כי לא תמיד זה אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני גר בבית שיש בו 2 קומות. הראוטר שלי מחובר בקומה העליונה, ועקב כך - יש לי קליטה חלשה בקומה התחתונה. יש גם מקומות שלא קולטים בכלל. יש לי מכשיר Edimax EW-7206APg, שקניתי מזמן, ועכשיו אני עושה בו שימוש בתור Repeater לקומה התחתונה. אממה - זה לא כזה 'חלק'. לפי מה שהבנתי - הדבר מאט את מהירות הרשת בחצי, שכן המכשיר צריך גם לקלוט וגם לשדר בעת ובעונה אחת. מה גם שהמכשיר לפעמים לא קולט את הרשת, ולפעמים לא משדר כ"כ רצוף. בקיצור - אפשר לגלוש איתו לאתרי טקסט, אבל וידאו - לא מומלץ לראות איתו. פתאום חשבתי - יש לי שקעי טלפון בשתי הקומות. לאותו קו שבו הראוטר שלי מחובר למעלה - יש גם שקע למטה. יש מצב שאני מחבר את ה Edimax לשקע בקומה התחתונה באמצעות כבל Ethernet? והוא יספק לי רשת במהירות מלא…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חחחח כמה תקלות בחברה "בעקבות פיגעי מזג האויר יתכנו שיבושים...." חחחח מי ישמע יחשוב שיש לנו חורף קשה איזה חברה של ליצנים מתי יהיה סוף כבר????!!! בעקבות שיבושים בתזרים המזומנים שלי אני לא יוכל לשלם לכם החודש איתכם הסליחה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001230083
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הנתב נמצא בתוך ממ"ד, רוצה שתהיה קליטה נורמלית בסלון מבלי להעביר או לשנות את המיקום הנוכחי של הראוטר. כרגע יש ניתוקים. לא יודע להגיד בדיוק מה המרחק, בערך 20-30 מטר.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על החברה , מה אתם חושבים ? מה המהירויות שלכם אצלהם ? איך שירות הלקוחות ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם בחיבור הכבלים אוכל לראות טלויזיה אנלוגית בבית? או שיש חסימה כל שהיא? תודה, יהודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי access point של חברת planet דגם WAP-4033PE הורדתי את המדריך הגדרה שלו: http://dl.owneriq.net/f/f991e635-52ce-4e84-8983-33904b74050f.pdf איפסתי את המכשיר להגדרות יצרן וניסיתי להתחבר לכתובת IP הדיפולט (192.168.0.1) שרשום במדריך אבל אני לא מצליח. רשום שם שהמכשיר צריך להיות באותו תווך כתובות כמו שאר המחשבים ברשת, אבל איך אני יכול לשנות את הכתובת IP שלו אם אני לא מצליח להתחבר אליו?? ??? תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להתכתבות הקודמת שלי (חסימת משתמשים דרך mac adress) אני מעוניין בשיפור הגלישה בבית הספר ואנחנו מעוניינים לרשת את כל הבית ספר ברשת אלחוטית בשביל לעשות את זה התייעצנו עם כמה חברות ומה שהציעו לנו זה לחבר נקודות גישה של Ruckus השאלות שלי הם: 1) האם חיבור של הציוד הזה מחייב טכנאי מומחה או שאני אוכל לסדר את זה לבד? 2) אם אני מעוניין ליצור מספר ssid שונים (אחד לתלמידים ואחד למורים) - אני צריך בשביל זה גם בקר (מדובר על כ-8 ap) 3) האם אני יכול להגביל mac address ל ssid אחד - ולשני יהיה פתוח לכולם? (ושוב האם בשביל זה צריך בקר) 4) אני גם מעוניין להגביל את מהירות הגלישה לכל ssid - האם אפשר להגביל לכל משתמש את מהירות הגלישה או רק להגביל לקבוצת ssid את המהירות (ssid אחד יק…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[TABLE=class: tc bdr M, width: 1] [TR] [TH] [/TH] [TH=class: T]Upstream[/TH] [TH=class: T]Downstream[/TH] [/TR] [TR] [TH]Current Rate (Kbps)[/TH] [TD]3454[/TD] [TD]44000[/TD] [/TR] [TR] [TH]Max Rate (Kbps)[/TH] [TD]70230[/TD] [TD]91744[/TD] [/TR] [TR] [TH]SNR Margin (dB)[/TH] [TD]32.3[/TD] [TD]21.3[/TD] [/TR] [TR] [TH]Line Attenuation (dB)[/TH] [TD]13.7[/TD] [TD]10.4[/TD] [/TR] [TR] [TH]Errors (Pkts)[/TH] [TD]0[/TD] [TD]0[/TD] [/TR] [/TABLE] המודם מציג לי את הנתונים מעלה, האם מדובר בנתונים תקינים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה עדיף לקנות tp-link td w9980 או tp link td w9970?אני לא רוצה לשכור מודם ראוטר מחברת האינטרנט, אז אני מחפש מודם ראוטר, בסך הכל בשביל לשחק בפלייסטיישן 4 לגלוש באינטרנט ולהוריד סרטים וסדרותמה הכי מומלץ?תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפריסה הנוכחית היא בתשתית של הוט מהירות 100 מגה, עם מודם של הוט וראוטר פרטי שלי tplink 1043nd. הראוטר הקיים נמצא בחדר שינה בקומה עליונה בבית שתי קומות. הייתי רוצה למקם את הראוטר המשני בקומה תחתונה בארון חשמל לשתי מטרות: הגדלת הטווח האלחוטי בקומה תחתונה. חיבור ה-DVR של מערך מצלמות אבטחה שאנחנו עומדים להרכיב מסביב לבית. חיבור ה-DVR יהיה קווי. ממש אין דרישות מיוחדות מהראוטר! שטווח הקליטה יהיה כמה שיותר גדול, אולי אפילו שיגיע לחצר, במגבלות התקציב. הבית אגב הוא 200 מ"ר (כל קומה 100 מ"ר), עם חצר מסביב הבית. הראוטר יהיה בארון חשמל, פינתי בכניסה לבית. המחשבה הייתה לקנות את אותו הראוטר, TP-Link TL-WR1043ND, שעולה היום 300 שקלים. מצד שני, נתקלתי גם בראוטר TP-Link …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב חברה הסיפור הוא כזה . יש לי מודם ALCATEL שהפכתי לראוטר ,עכשיו הוא מחובר לספק והכל עובד טוב אצלי (מחשב 1) . יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב אחד לשני כלומר "למחשב 1" יש שני כרטיסי רשת אחד מחובר למודם ואחד לרשת הפנימית. אז עכשיו שאני מחובר לאינטרנט אין לי שום Dial UP ,אז אני רוצה לדעת מה אני צריך להגדיר כך שבמחשב השני תהיה גישה לאינטרנט. אני בנתיים לא רוכש האב כך שזהו פיתרון זמני שאני רוצה שהמחשב השני יגלוש , פשוט אני לא רוצה לחזור ל PPTP זה רק מעמיס על המערכת. אז תודה חברה .... מחכה לתגובות .
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שדרגתי את המודם אלקטל שלי לפרו כשאני מנסה להכנס אל ההגדרות ב 10.0.0.138 הוא מבקש ממני את השם משתמש ואת הסיסמה את הסיסמה יש לי אבל את השם משתמש אני לא זוכר יש איזושהי דרך לגלות??? דחוף!!! בבקשה...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך פירוט רציני לגבי ההבדלים בין כבלי רשת Cat 5e וCat 6 אם אפשר אז פשוט נתונים טכניים על שני סוגי הכבלים תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי- שני כרטיסי רשת יש, כבל חיבור יש, מה אני עושה איתם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-